Nyårsafton!

Halloj! Kom nyss hem från Västerås och nu känner jag stressen börja krypa på. Ska vara på middagen kl 6, men jag hinner nog. Jag skulle hämta en piercing från Magic Lines - jättefin, liten kula med diamant i - men det var tydligen stängt från julafton ända fram till 5:e januari. Konstigt.. eftersom de bad mig hämta den i mellandagarna. Synd, jag hade gärna velat ha den ikväll. Men, men. Köpte 4 nagellack istället - ett topcoat, ett vitt, ett silverglittrigt och ett lila. Snygga!

Lina är i Hamburg, Jessy är i Stockholm, Jeanette jobbar och ska sen fira i Västerås, Lina är dyngsjuk, Carro är i Västerås, Tillan är i Hamburg och jag är kvar här själv. Klockan 6 ska jag hem till en vän och äta 3-rätters middag med honom och en gemensam vän och efter det ska jag till en annan vän på fest. Jag ska dit själv men känner förmodligen flera på festen så jag tror och hoppas att det kommer bli en lyckad kväll! :) Klänningen jag ska ha sitter som ett korvskinn så jag får nog ta det lite lugnt med maten ikväll (Lyckas alltid äta så mycket så jag mår illa, haha). Dags att hoppa in i duschen nu så jag inte blir försenad! Jag hinner tyvärr inte visa min outfit nu men lägger upp en bild antingen inatt eller imorgon, beroende på hur pass sent jag kommer hem & hur trött jag är.
Hur ska ni fira denna nyårsafton? :) Berätta gärna!
Hoppas ni alla får en toppenkväll - och gott nytt år på er!


Här nedanför är några bilder från middagen igår.
Förrätt: Laxröra på rostat bröd (Obeskrivligt gott!)
Varmrätt: Kycklingfilé i (nån ost)/gräddsås och ris
Efterrätt: Chokladmousse
Dryck: Vitt vin


Haha, självklart hade vi partyhattarna på!

Västerås

Godmorgon! Jag är precis på väg ut, ska åka in till Västerås och vara smakråd åt en vän. Behöver köpa lite saker jag med. Ikväll blir det middag och sedan fest, looking forward to it! Visar outfit senare. Ha en bra dag! ♥

Twilight hela natten! :D

"Om du vill så kan du gå hem till mig och hämta min dator.. Jag har laddat hem den där filmen åt dig. :)"

..var vad Jessy sa när vi pratade i telefon för en stund sedan. Tack så mycket! ♥ Nu är min natt räddad, ser verkligen fram emot att se den igen! Jessy och hennes pojkvän är just nu i Stockholm, bor på 5-stjärnigt hotell och har en liten mys/lyx-weekend över nyår med bl.a. en photo shooting på att-göra-listan. Visst låter det härligt? Hennes lilla sötnos, Baileys, är det jag som "göder" medans hon är borta. Han var dock mystiskt försvunnen när jag var där och hämtade datorn nyss, är nog bäst att jag ringer Jessy och kollar om någon hämtat honom. Jag har förresten bestämt mig att köpa alla böckerna i Twilight-serien nu, även fast jag vanligtvis inte läser böcker. Kan inte stå emot längre, de verkar så otroligt bra!

Jag är inte riktigt klar med städningen än, men drickan och ingredienserna till maten är i alla fall köpt nu. Nya glas och saker till bordsdekorationen också.
Nu: Dags att göra chokladmousse!


Fix inför Nyår

Tanken var att jag skulle gå upp senast 10.00, men istället vaknade jag 13.30 av att telefonen ringer och har alltså sovit bort flera timmar som jag borde lagt på att göra de miljontals saker jag måste hinna göra idag. Ska börja städa rummet nu och sen hoppa in i duschen. Efter det ska jag ner till systemet, handla saker till middagen imorgon, testa olika dukningar och prova på att göra chokladmousse (också tills imorgon). Jag kommer med andra ord vara upptagen några timmar framöver, men jag bloggar igen senare ikväll! :) Ha en bra dag. Puss!



Igår var det enkelt & bekvämt. Linne från H&M, jeans & kort jacka från Gina
+ halsband med hörlurar och enkla silverringar i öronen - också från H&M.


New jacket

Den här korta jackan från Gina var en av mina julklappar. Jag har en liknande i svart, fast den är utan luva och har trekvartsärmar. Hade jag designat den här, skulle jag gjort luvan större ("ju större desto roligare" ungefär) men förutom det så gillar jag den mycket! Jag älskar korta jackor... Både jackor i (fake)skinn och mer tröjliknande jackor, som denna.






Klockan är redan snart halv 4 och jag har mycket att göra innan 7, då jag ska följa med Lina till stationen, så jag lär sätta igång. Jag måste städa bort alla kläder och kartonger som ligger utspridda över mitt rum... Får panik när det är sån här oordning. Men först ska jag beställa en kalender för 2009 med mina egna foton! Jag har bara liiiite problem med vilka bilder jag ska välja... Bara TH eller minnesbilder från resor också? Svårt..

Funderar på att se Twilight ikväll igen, efter att vi lämnat av Lina. Kanske tar och bjuder med mamma som ändå är med mig i Västerås ikväll. Vi får se hur det blir. :) Dags att börja städa nu. Puss!

God kväll

Oj, vad sent det blev... Men jag har varit upptagen hela dagen så bloggen fick vänta. Nu under kvällen så har jag hållt Lina sällskap medans hon packat mer inför Hamburg - hon åker ju imorgon! Eller ja, hon åker på tisdag, men hon åker hem till Tillan imorgon och sen ser jag inte henne förrän den 2:a. Tråkigt att jag inte kan följa med, men jag ska följa med och säga hej då på stationen imorgon. Buhu, jag kommer inte vilja gå, haha.. Känns som det kommer att bli som när jag skulle till Liverpool. Men, men, det går nog bra.

Fick förresten lite smycken av henne idag. 10 st armband, 5 par örhängen, 5 (set) håraccessoarer och 1 brosch för att vara mer exakt. Broschen var en stor blomma, jag föreställer mig den på en tubtop eller en klänning á la Carrie. Nu ska jag återgå till att vara social med min syster en liten stund innan det är dags att sova. God natt på er, sov gott. ♥



3 av armbanden. Halvplatta nitar. Ett blått, ett svart, ett rosa.
På något sätt så tycker jag att de ser bättre ut i verkligheten..

Bond - mörk eller ljus?

Har haft filmmys de senaste timmarna tillsammans med Toblerone, kex, ostar, lax, vindruvor och ett mycket trevligt sällskap. Vi har sett bl.a. Quantum of Solace - den nyaste Bond-filmen. Det var ingen höjdarfilm, enligt mig. Jag tycker att det var ganska dåligt att man kom in mitt i handlingen, att man inte fick förklarat vad som var på gång och liknande. Förresten så har jag svårt för en blond Bond.... Den enda riktigt Bond, enligt mig, är Pierce Brosnan. Oh yeah, han ska det vara. Anledningen till att jag tycker så är inte bara för att han är Bond i de flesta jag sett, utan också för att jag personligen tycker att män som ska spela "badboys" eller "tuffa" (kommer inte på rätt ord här bara för det, haha) passar bäst som mörkhåriga. Jag tar mörkhåriga killar mer seriöst helt enkelt (av någon anledning). Menar inte att jag inte gillar blonda killar, men... Ja, blonda ser snällare ut. Hjälp mig här, tack... Någon som förstår hur jag menar? Haha..

Nej, nu blir det tacos och mer film. Hörs senare!
(Yes, jag har en riktig slappdag idag!)


Coldplay


En konsertbiljett fanns bland mina julklapparna i år. Väldigt bra platser är det
också, precis brevid scenen. Det blir jag och Lina som går. Ses vi där kanske?

Flashbacks

Goddag! Vaknade ni också med ett jättebra humör idag? Jag känner mig otroligt glad av en okänd anledning. Men härligt är det! Kom att tänka på Liverpool nyss och hur mycket jag saknar dagarna där. Jag hade så roligt och det är 3 dagar jag sent kommer att glömma. Jag har lite skräck för att åka tillbaka till ställen jag haft väldigt roligt på, på ett sätt.. eftersom det sällan går att toppa liksom. Men till Liverpool ska jag igen, det finns inget snack om saken. Nästa gång blir det jag och Lina som åker och även fast det då inte blir gala m.m. så tror jag absolut att vi kommer få grymma kvällar på klubbarna. Shopping står också högt upp på att-göra-listan! Inget datum planerat än, det blir nog senare i vår, men jag ser redan fram emot det. Haha ;) På tal om Liverpool..
Här är några bilder, printade från min video, som jag inte visat tidigare!






Nu ska jag fortsätta lyssna på acapella versionen av Monsoon och packa upp mina julklappar ur kassarna. Hörs senare! ♥


Sliten...

Nu är jag hemma igen och jag känner mig helt slut. Jag var så trött på vägen hem att jag somnade i bilen. Imorse fick jag också en sådan extrem träningsvärk i armarna och ryggen, efter att ha lekt flygplan med lilla Linus (han låg över båda mina armar medans jag sprang runt i huset) flera gånger igår, som varade hela dagen. En massage skulle sitta fint! Innan vi åkte hemmåt så åkte vi förbi graven för att tända ljus. Det var jättefint. Förutom min värkande rygg så var det här en mycket trevlig dag. Alltid kul att träffa syskonen, deras familjer och de andra släktingarna. "Tomten" kom och med sig hade han flera fina julklappar. Tack igen, allihopa! ♥

Jag ska strax gå ner, värma en stor kopp te och sätta mig vid tv:n med ett stort täcke och mysa framför tv:n med de andra. Imorgon ska jag ta en riktigt lång sovmorgon, så det är mycket möjligt att första inlägget inte kommer förrän på eftermiddagen. Godnatt!



 
1: Lina.  2: Dagens. Klänning, pumps, paljettväska.  3: Storebror & lillasyster.

Annandagen

God morgon. Jag är nyvaken och extremt trött, skulle kunna sova hela dagen... Men idag ska jag till Sandviken och fira jul med alla syskon och deras familjer. Känner mig lite bättre idag, så jag hoppas att det håller sig så här. Nu är förresten nyårsfirandet planerat och klart. Det blir hos en av mina vänner och jag ser verkligen fram emot det! :) Kommer inte hem förrän senare ikväll, så vi hörs då. Puss!

Juldagen

Kvällen ska spenderas på Viking - som varje år på juldagen!

3:e året nu. Haha, det är sorgligt. Vi skulle egentligen till en av våra bästa vänner i Västerås men det strulade med hur vi skulle ta oss hem, så vi får stannar här istället. Men vi ska göra det bästa av situationen och försöka ha en så rolig kväll som möjligt. Det kommer tyvärr bara in 150 pers så vi måste skynda oss så att de inte stänger insläppet innan vi kommit in... Dags att börja fixa mig, med andra ord!  Ha en superkväll! Tchüss ♥


Ikväll ska jag inviga mitt nya armband som jag fick igår. I love it!

Merry Christmas!

God jul på er, allesammans! :D

De kommande två timmarna (innan 15.00) ska jag hinna göra iordning mig, färga Linas hår, stryka min klänning, ladda hem låtar, bränna en skiva och slå in det sista paketet, så jag känner mig liiite stressad! Ville bara titta in och säga god jul till er och jag hoppas att ni alla får en riktigt underbar julafton! ♥


Julmys

Kvällens planer var att gå hem till Jessica och ha uppesittarkväll med henne, Lina, Jeanette m.fl. Spela bingolotto (haha), dricka lite vin och bara umgås så här dagen före julafton.. But I changed my mind och ska istället spendera kvällen med min underbara mamma, en film och kanske lite vitt vin. Mysigt. Jag älskar att vara med familjen på kvällarna precis innan jul - dock har det inte funnits mycket tid till det i år, så jag ville hellre passa på att få en mysig hemmakväll ikväll (nu innan jul), med knäck, laxmackor och annat gott. Innan det måste jag ändå titta förbi hos Jessica en snabbis.. hon har gjort en bingolott åt mig, haha, det vill man ju inte missa!  Hoppas ni får en trevlig kväll! :)
  

Videor från Taj Mahal

Några videor från Taj Mahal, 13 dec, i väntan på Almighty Lions. Knekta Kungar på scenen. (Det blir tyvärr dålig kvalité när man inte först tryckt på "watch in high quality"...)
 
 

Vänner i baren

Tandläkaren

Godmorgon! Jag kom nyss hem från tandläkaren. Två av mina tänder hade gått sönder så jag var tvungen att få dem fixade - blev ganska nöjd! Nu kan jag i alla fall prata igen utan att skämmas.

Imorgon är det julafton! :) Ute känns det dock som det är mars/april och jag har fortfarande inte lyckats få de där underbara julkänslorna. Senare, när det blir lite mörkare ute, ska jag ta och tända massa ljus + min minigran på rummet för att försöka få lite mer julstämning. Ska ner en sväng till videobutiken när Lina kommer hem från stan också. Måste kolla om det går att hyra flmer över julafton, isåfall ska vi ladda upp med några filmer och massa godsaker tills imorgon. Blir ju inget julfirande förrän mot kvällen för oss.... Men julmys med syster blir bra det också. :)

Hur firar ni jul i år?

Kattvakt

Hejsan! Kom nyss hem till Jeanette, jag och Lina ska vara "kattvakt" några timmar medans Jeanette letar botemedel till hennes ena katt., Haha, vet ni vad han gjorde? Han åt en cigarett! Konstig katt det där (men söt). Lina har precis gjort ett försök att göra egna chili cheese - dock på sitt eget lilla sätt, med smörgåsrån, ost och jalapeños. Resultatet blev tyvärr inte så lyckat som hon hoppats på. Haha! Ska fortsätta kolla på One Tree Hill med Lina nu. Hörs senare :*

Aw, Ödlan ligger i min väska... Sötnos!


22 december

2 dagar kvar till julafton och jag kunde inte haft mindre julkänslor. Granen och julpyntet är på plats, men snön saknas. Min brist på julkänslor beror nog också lite på att julafton detta år bli den.. "minst roliga" hittills. Inget firande med släkten i år. Mamma jobbar och vi (jag och min syster) vill inte åka någonstans utan henne på julafton - vi vill ju självklart fira med hela familjen. Så vi ska vara hemma och se några julfilmer på morgonen/dagen, äta lite julmat och sedan åka till min låtsaspappa någon gång sen på kvällen, efter Kalle, Kan du vissla Johanna,
Karl-Bertil Jonssons julafton  m.fl.  och äta med hans dotter m. familj där.
På tal om julprogram/julfilmer...

Vilket är erat favoritprogram/eran favoritfilm på julafton? :)


4:e advent

Har ni en trevlig 4:e advent? :) I do! Äter dessutom alldeles för mycket av mammas underbart goda syltkakor. Jag tänkte ladda upp lite bilder senare
men först ska jag pynta granen med familjen! =)



Min outfit på middagen och bion igår.
Klänning - Gina
Bälte - H&M
Armband - Albrekts guld
+ bruna stövlar från Din Sko och små guldörhängen.

Twilight

Igår kväll såg jag & Lina Twilight för första gången på bio och jag hade som mål att lyckas gå ut ur biosalongen utan en crush på Edward Cullen. What can I say?.... I totally failed. Haha! Filmen var jättebra och jag har nu stora problem med att få ut Edward ur mitt huvud. Visst kommer det en fortsättning på filmen? Gud, jag måste verkligen köpa filmen sen. Ännu en film att plåga mig med, kär i kärleken som jag är. Något jag märkt att det blivit en stor diskussion om, är runt det här att skilja på Robert Pattinson och Edward Cullen, karaktären. Jag förstår inte vad det är som är så svårt, det är två olika personer - skillnaden är ju så självklar. Det jag gillade med Edward var.. ja, allt? Men jag måste lägga till en kommentar om hans utseende... Robert har ett väldigt vackert ansikte, men i filmen, med sminket och just den där frillan, så tycker jag att han blir dubbelt så snygg än Robert är i vanliga fall. Förstår ni hur jag menar? Det är hur han ser ut som Edward som jag gillar bäst med andra ord. Edward ser lite farlig ut och det är väldigt sexigt tycker jag.

Jag kopierade två kommentarer om Edward - den första från en fansida och den andra från min systers bilddagbok. Det är så sant som det är skrivet: killar har nu, i många tjejers ögon, lite mer att leva upp till. Haha..


• "I am absolutely in love with Edward Cullen. I just wish human guys could stand up to this competition. haha It really is sad."  - Fan

• "Det känns som att karaktären Edward har förstört alla världens killar."  - Lina



And so the lion fell in love with the lamb


Bara så ni vet :)

Tänkte bara säga tack till alla som kommenterar, och till er som inte skriver namn - jag svarar på era kommentarer i kommentarsfältet, så ni vet! :) (Ifall ni inte visste det redan.) Så om ni har en fråga och vill ni ha svar så är det bara att skicka iväg en kommentar och sedan titta i kommentarsfältet (till inlägget du kommenterat) senare igen för svar. :)


Sisters night out

Hejsan! Ikväll blir det bio med Lina, vi ska se Twilight. Ingen av oss har sett den än så vi får se om den är så bra som alla säger. Väldigt nyfiken är jag i alla fall! Innan bion så ska vi äta middag på någon restaurang, har inte riktigt bestämt vilken än, men det lutar mot Jensen's Bøfhus. Förresten.. my computer is back in the house (!!) så nu är jag lycklig igen! Haha ;)



Ulla-Bella

Haha! Jag måste bara visa... Det här är vad jag och min syster kollade på som små medans andra såg tecknat. Det kan ju förklara varför vi är som vi är...
"Lite annorlunda".


Haha!

Och den här... Det är från samma film som klippet ovanför. Jag minns att jag tyckte att hon var så cool och fin. Haha


Någon annan som också sett Ulla-Bella? :D


Jag skulle hämtat ut min dator idag men tar det imorgon istället då jag ändå ska in till stan. Min uppdatering blir alltså bättre från och med imorgon eftermiddag. För er som har bilddagbok så uppdaterar jag från mobilen lite då och då under dagen från mobilen (till skillnad motför vad jag gjort senaste tiden. Har varit väldigt inaktiv.) så ifall ni vill så kan ni kolla där, där heter jag iiea (om det är någon som undrar). Ha en fortsatt bra dag! =)

Finally!

Yes, min dator är färdigreparerad! 4 veckor har det tagit. Jag får hem den imorgon, så jag får vänta one more day. Jag har kännt mig handikappad utan datorn så jag ser verkligen fram emot imorgon och hoppas verkligen att den fungerar bättre än förut och att den inte börjar krångla igen. Designen är det första jag ska ändra här i bloggen! (!!!!!) Can't wait for that thing either.

Vad händer idag?.. Jag och familjen ska ägna oss åt att julpynta. Jag älskar julen och att pynta till mysig julmusik.. Åh. Vi ska sätta upp granen redan idag, hehe, vi orkar inte vänta mer. Jag kommer med all säkerhet ta massa bilder idag så jag slänger upp dem här ikväll om jag får tillgång till en dator, annars visar jag dem imorgon när jag fått tillbaka min. =) Dags att börja pynta nu! Tchüss ♥


Söndag

Hej! Vaknade sent idag och hade hemska drömmar inatt.. Överdimensionerade laxbitar med människoansikten som åkte på rullband, överlyckliga att snart få bli laxpudding.. Konstiga fabriker, ruttna hus och precis innan jag vaknade dödade jag en gubbe som jagade mig. Han stack in en kniv i höften på mig strax innan jag skar sönder honom med en svärdliknande kniv. Någon som vet varför man drömmer sånt? Haha, usch. Hemska drömmar.

Igår kväll var jag, Lina och några vänner på Taj Mahal i Västerås och kollade på Almighty Lions och Knekta Kungars spelning. Det var jättebra! Lägger upp lite bilder och videor från kvällen när jag fått in dem på datorn. Vi funderar på att åka och se Almighty Lions på fredag igen, då de spelar på Bonza i Tyresö. Då kan vi också passa på att träffa några vänner i Stockholm samtidigt. :) Ni som bor i Stockholm och gillar reggae borde komma dit och kolla ni också! :D

Åh, de spelar Infinity på tv:n just nu... Våran Liverpool-låt. Gud vad jag saknar våra dagar där, jag hade så sjukt roligt!  Dags för mat nu.. Puss!



Halsbandet som Alice hade på Idolfinalen står högt upp på min önskelista!

1 year

Herre jesus, det har redan gått ett år!



Bilden är Linas och printad från hennes video.
Det är jag som står där framför Bill.
Fler bilder från den dagen finns under kategorin "Tokio Hotel LIVE".

Lördag

Först vill jag bara säga att anledningen till att jag uppdaterar så dåligt är att jag fortfarande inte fått tillbaka min dator och jag har inte tillgång till en annan dator så ofta som jag skulle vilja. It gets better.

För det andra.. Hej! :D Allt bra med er? Hoppas det, jag mår prima! Det blir nog en lugn lördag för mig idag, har lite saker att fixa. Så mycket snö som vi har nu, har vi inte haft på flera år. Allt är vitt, hela vägarna.. Så jag blir inte så lockad att gå ut. Almighty Lions har spelning på Taj Mahal i Västerås ikväll och jag skulle vilja gå, men vi får se om jag följer med Lina & co eller inte. Har inte bestämt mig helt än. Förresten.. Jag spelade jag Monsoon på Guitar Hero Worldtour för några dagar sedan - jag måste verkligen köpa det! Ärligt talat så är jag inte bra alls, men skulle ju bli bättre om jag kunde träna :D Haha, sjukt kul i alla fall!

Igår kväll kollade jag och familjen på Idol och vilken schock vi fick när Il Divo kom upp på scenen! Eller rättare sagt när Simon Cowell (som satt ihop gruppen) presenterade dem. Jag hade verkligen velat vara där och sett dem igen! (Var på deras konsert i Globen 7 juni 2007. 40+:arna var som galna TH-fans, haha!) Till sist ett stort grattis till Kevin som vann Idol igår! Han är verkligen en värdig vinnare. Killen är ju så extremt charmig och utstrålar glädje som jag vet inte vad. Så underbar! Hoppas nu att han inte blir för styrd av skivbolaget som de tidigare vinnarna blivit. Det har ju hittills gått bättre för 2:an än vinnaren, men jag hoppas innerligt att det blir ändring på det den här gången. Ni kommer lätt att hitta mig på en av hans konserter i framtiden. Absolut!

Grattis, Kevin!

Pics från Nijmegen

Konsertdagen:


Fixar flaggan


Hur alla de här kunde vara före oss och vi ändå hamnade 4:a & 5:a i en av spärrarna längst fram sen, vet jag fortfarande inte. Men jag klagar inte såklart.


När jag fixade Linas hår blev det folksamling runt oss och en ung, liten tjej kom fram och frågade om jag kunde fixa hennes också, vilket jag gjorde sen när jag var klar med Linas. Det jag inte var beredd på var att alla runt omkring skulle stå och se på. Ingen press på mig, right? Haha, jag ångrade mig rätt snabbt att jag sagt "ja". Hon hade inte så uppklippt hår, dessutom var det väldigt tjockt och tungt (!) så jag fick kämpa lite extra men det blev ganska bra.

Av någon anledning kom mina TH-foton upp (jag hade tagit med mig några foton från de tidigare gånger jag sett dem ifall vi skulle träffa dem) och gruppen på 2 killar och ca 10 tjejer som stod vid oss blev helt till sig. En tjej (eller var det två?) grät så mycket medans hon kollade på fotona, att man kunde tro att hon precis träffat dem själv. Och det var inte bara några tårar, hon verkligen störtgrät. Haha, så söt!


Lina med Felicia och hennes mamma - jätte trevliga båda två! :) Träffade dem kvällen innan, strax före vi blev insläppta på festivalområdet. Hon fick bästa platsen på konserten, i hörnet framför Tom, längst fram - men jag måste säga att jag fortfarande har dåligt samvete för att vi tappade bort henne, det kändes som vi hade lite ansvar för henne där framme.. Hann aldrig be om ursäkt heller, träffade henne inte igen. Hoppas i alla fall att inget hände henne.


Vivian ♥ Jättekul att träffa henne igen! :)


Gud vad bråk det var om den här flaggan när vi stod framför scenen och väntade i 3½ timme. Skrik, slag & tårar. Bokstavligen, ja. Men fan, om vi åker från Sverige till Holland är det väl kul om killarna ser det också. Eller hur? Vad är det för farligt med att någon har en flagga som inte tillhör landet de är i? Deras (fansen som tog den) beteende var oacceptabelt och ingen av oss är elaka fans egentligen, men att ta flaggan så där är fan inte schysst. Och så ovärt egentligen? Som tur var, hade jag min personliga bodyguard med mig som röjde sig igenom folkmassan och tog tillbaka den. Jag fick ju dock betala för det sen, då de slet, skrek och kastade en flaska i huvudet på mig - vilket tvingade oss att flytta oss längre bak. Trots min negativa uppfattning om holländska fans (inte alla! flera har varit underbara.) så tror jag faktiskt jag att jag kommer åka tillbaka till Holland en tredje gång för ännu en konsert. Om inte annat för att få träffa och umgås med de fans jag faktiskt gillar.


Rianne skickade en bild från kön. Det är mig ni ser där med det långa, blonda håret. :) Och Lina ser så där jätteglad ut. Haha! Inge mat, inge dricka, lot's of cravings... No wonder she look pissed. Haha, nej då, hon var inte sur. :)

Kvällen innan så ropade en tysk tjej på mig.. Hon kände igen mig från Essen och berättade lite snabbt att hon har ett foto från Köln (den 2:a november 2007) på mig och Tom. Här kunde man ju förväntat sig att jag skulle bett henne skicka bilden till mig, men nej.. Istället sa jag bara; "What? :D Ooh :D great! :D" *vända & gå iväg*. Jag ångrar som fan (!!!) att jag inte frågade efter hennes msn. Jag får hoppas att jag träffar henne igen. Grejen är bara att jag inte minns hur hon såg ut, haha... Fan. :(


Efter konserten:

Så sjuuuukt mycket folk!


Här träffade vi 4 jättegulliga tjejer som bjöd oss på vatten och cola efter konserten. Varför tog jag ingen bild på dem? Vi gick runt med dem ett tag och Lina tyckte att jag skulle visa fotona and so I did... Reaktionen var nästan värre än den jag skrev om tidigare. "HAVE YOU TAKEN THESE PHOTOS?!? HAVE YOU BEEN THIS CLOSE?!? OH MY GOOOD!!!" *krama om mig så jag nästan tappar luften* Haha, hon var så himla gullig! :'D


Demi, Lina och Demis kompis på tåget till Eindhoven


Demis rum var som en TH-låda, sjukt mysigt! Själv skulle jag inte sätta upp så där mycket, även fast jag har planscher så det skulle räcka, det är inte jag. Men det var otroligt mysigt att ligga där på madrassen och stirra upp i taket med en stor, finfin Bill-poster mitt ovanför.

På vägen hem, dagen efter, höll vi på att missa planet eftersom vi missade minibussen till Düsseldorf Weeze, men efter några samtal så löste det sig och en buss i närheten kom och hämtade upp oss.

Åter igen så var det bara jag och Lina som åkte. Vi har roligaste planerna till nästa resa vi åker på själva, men det får ni veta då! :)

Möte

Inatt, strax efter 2, kom jag på att jag skulle på möte på ams idag kl 10.00. Bra minne. Pga värmen hade jag svårt att somna och sista gången jag kollade på klockan var den halv 4... Uh. Imorse blev jag väckt vid 8 av en alarmsignal så gäll att jag trodde huvudet skulle sprängas. Mötet var okej, bättre än det förra och nu har jag i alla fall fått en anledning att stanna kvar ett tag. På väg till tåget fick jag sånt skavsår på ena foten att jag haltade hela vägen hem... Blev sen tvungen att sitta och frysa länge på tågstationen och mina hörlurar gick sönder så jag hade ingen musik.. Jag underhöll istället mig själv med mobilkameran.. Helt otroligt intressanta bilder. Hmm..

Lina hittade nyss sitt gameboy och "Arthur och minimoyerna"-spelet som varit borta ett bra tag nu.. Haha, jag måste bara testa spela! Hörs senare!



Tidigare idag på tågstationen.
Sommar, sommar.. Kom nu..


Beyonce at MTV EMA 2008


Här är en av mina videor från EMA, en bit av Beyonce's uppträdande.
Kvalitén är tyvärr inte så bra, och ännu sämre om man inte ser den i
"high quality", så om någon hellre vill se den så, kan ni se den här.
(Videon kommer upp i ett nytt fönster. Tryck på "watch in high quality".)

Wednesday

Jag har inte haft tillgång till dator idag, därav den dåliga uppdateringen.
Imorse när jag kom ner till köket, låg ett paket från cdon på bordet. Två st ex av TH's nya DVD, en till mig och en till Lina. Wohoo! Vi började kolla men blev tvugna att avbryta då Lina plötsligt blev tvungen att åka och jobba. Hon slutar 21.00 och jag tänkte köpa något gott tills ikväll så jag ska ta och gå ner dit nu innan det stänger. När vi kommer hem igen ska vi (äntligen!) se DVD:n. Can't wait! :) Ha en trevlig kväll!


God natt

Dags att sova nu. Ska upp tidigt imorgon och åka hem till mormor för att träffa henne innan hon åker till Finland över jul. Förhoppningsvis så har nya TH DVD:n kommit när jag kommer hem, isåfall blir det en helvkäll med den! :)
Sov gott allihopa! Puss ♥

Sverige -> Nijmegen, Holland

Jag tänkte visa lite bilder från resan till Nijmegen tidigare i år. Jag och Lina var där från 13:e till 15:e juni, anledningen var för att se Tokio Hotel.


I bilen på väg till Skavsta flygplats


Sis och jag, på väg till planet


Linuz :)


Vi hade glömt att boka platser på minibussen från Düsseldorf Weeze till Nijmegen, men som tur var så var det några trevliga tjejer + en också väldigt trevlig mamma på flygplatsen som gav oss numret så vi kunde boka. En av tjejerna tog bilden ovanför och av en slump så syns jag på fotot. (Långt, blondt hår. Ser ni?) Hoppas det var okej att jag lånade bilden!


På väg till Goffertpark - totalt överexalterade. Haha!


Vi åkte samma minibuss som tjejerna från flygplatsen och gick av vid deras hotell istället för vid stationen eftersom det var närmare Goffertpark. Vi gick halvt vilse men det var kul ändå, haha :) När vi gick på cykelbanan i skogen (Var väl inte precis skog men nästan.) så hörde man hur folk skrek på andra sidan och när jag sen såg staketet för själva festivalområdet så började hjärtat slå rejält. Framme vid staketet gick det några fans och helt otippat så var en av dem, en tjej som vi träffade när vi köade till konserten i Amsterdam 2007. Kim! :) Hon är jättegullig verkligen. Var uppe på scenen med Bill i Bryssel 2007 dessutom. I alla fall så följde hon oss till kön där vi träffade fler tjejer vi kände sedan tidigare. Demi, Vivian och annat trevligt folk. Klockan var nångång vid 9 på kvällen, det var fortfarande ljust ute och vi satte oss för att börja köa. Eftersom vi inte förväntat oss att det skulle ligga så långt ifrån butiker/kiosker så hade vi varken med oss något att äta eller dricka. Dumt, dumt. Men Demi räddade oss med kex och godis - tack för det, igen. ♥


Lite senare på kvällen blev vi insläppta på festivalområdet. Vakterna ville ha in oss (de som stod utanför) innan alla tyskar kom från Dortmund. Mycket bra gjort, tycker jag. Deras misstankar stämde självklart, det blev tjafs så fort ett par tyskar kom in på området senare på natten. Ett gäng Holländska fans bildade en mur så de tyska inte skulle komma igenom och tränga sig fram (vilket de gjorde senare, så deras misstankar stämde ju också). Fansen ropade ut namnet på sitt land och så där pågick det en stund innan det blev en mindre catfight. De stod och skrek på tyska till varandra...
"Håll käften!", "Säg inte åt mig att hålla käften!", "Var kommer Tokio Hotel ifrån?? -TYYSKLAAAND!", "Vilka fans älskar Tokio Hotel mest?? -De TYSKA!!"
Haha! Det var skämmigt att lyssna på. Vad är det för mening att stå och gapa om att man äger TH bara för att man är tysk? Vad vinner man på det? Certainly not new friends, I'll tell you that. Haha, jag förstår inte hur man orkar slösa energi på att bråka så där. Och missförstå mig inte nu - jag påstår inte att alla tyska fans håller på så här, jag säger bara att de fans som var på plats och tjafsade, gjorde det. För övrigt så blev jag besviken på en tjej som jag länge bara trott gott om... Vill inte gå in mer på det, men det var lite tråkigt faktiskt.


Demi och Lina :)


(Demis bild)
Hela kvällen/halva natten satt vi längst fram i kön, vid Demis plats, och pratade, åt, lärde dem svenska ord och meningar m.m. Det var så mysigt att sitta där under taket (som fansen gjort av mjukplast) så ingen av oss ville gå tillbaka sen, men vid 3 gick vi tillbaka till våran plats för att försöka få lite sömn. Svinkallt och stenhårt - men vad gör man inte? Det skulle ju komma att vara värt det i alla fall.



Och jag måste berätta det gulligaste på hela resan... När vi vaknade på morgonen så märkte jag att vi hade 4 palestinasjalar över oss, som täcken. Jag blev chockad eftersom jag visste att de inte var våra, men hade inte en aning om hur de hamnat på oss och jag blev orolig att jag råkat dra åt mig dem i sömnen. Jag kollade förvirrat runt oss och brevid Lina, mot staketet, satt två tjejer.. De log mot mig och jag tror de såg att jag var förvirrad, för strax efter så berättar den ena att de lagt på oss sjalarna när vi sov eftersom vi skakade så mycket. Hur gulligt var inte det? Jag blev så glad att jag bara ville gå fram och krama dem! Men det gjorde jag inte. Kanske borde gjort det? Haha, ingen idé att tänka på det nu ändå. Men jag blir så glad, det är såna där fans jag älskar! Om bara alla kunde vara så. Bry sig om varandra så där. Gud vad glad jag blev! :)


Innan jag slutar skriva så måste jag bara passa på att säga att jag hatar fans som är elaka mot varandra och som inte kan vara glad för någon annans skull. SHIT vad förbannad jag blir på såna fans. Men har man inte tillräckligt med självförtroende så antar jag att man har svårt att se det positiva med att någon annan får göra det man själv gärna vill göra. Gånger jag faktiskt kan tycka det är okej att inte vara glad för personens skull är om personen i fråga själv inte kan vara glad för andras skull. Alltså bara massa "jag, jag, jag"-beteende. Själv så är jag verkligen inte sån och kommer aldrig att bli heller. Jag mår själv mycket bättre av att vara glad för andras skull. Fler borde testa det.


Konsertbilder från Nijmegen kommer så snart jag fått tillbaka min dator. Hörs!

Måndag

Halloj! Jag fick lite bråttom imorse så jag hann inte blogga innan mötet med AMS. Efteråt var jag så upprörd så det var bara bra att jag inte satte mig och bloggade direkt när jag kom hem... Men nu är jag glad igen! Som tur är så har jag två underbara personer under samma tak som lätt kan lyfta mitt humör i jobbiga situationer. ♥

Jag har suttit här vid datorn och kollat lite grejer på Internet att fylla på önskelistan med och ska nu kolla igenom min backup ordentligt ifall mappar som försvunnit kan ligga på fel ställe bara.. De sa att de kunde göra det så jag ska leta igenom mer noga nu. Kanske visar lite gamla bilder sen om jag hittar något roligt. =) Puss!

Julmarknad

Hej! Julmarknaden var mysig. Köpte med oss knäck, två påsar snickersrutor (kanske inte var så det hette, men det är hemmagjort snickers i alla fall. Har ni inte smakat det så borde ni göra det! Så sjukt gott!) och även en varsin bakelse från bageriet. Haha =) Det roligaste var att en gubbe som vi brukar kalla för "Tomten" (behöver jag förklara varför?) faktiskt var utklädd till tomte på marknaden. Haha! Vi (jag & Lina) har skämtat om att han borde göra det på julmarknaden och tydligen så tänkte han samma sak. Haha.. Han brukar cykla förbi vårat hus nästan varje dag och i december byter han ut mössan mot tomteluva. Haha, så jävla mysig.

Klant som jag är så kom jag på att jag hade kameran med mig på vägen hem, så jag fick inga bilder på julmyset. Men, men. När vi väl kom hem blev det mat och Wallander. Måste gå nu, Lina ska visa mamma något på youtube. Puss!


2:a advent

"Godmorgon"! Idag är det 2:a advent och jag och Lina ska på julmarknad. :)
Älskar julmarknader, det brukar vara mysigt. Älskar julen överhuvudtaget!
Ska gå ut och ta lite luft och sen göra iordning mig litegrann. Hörs senare!


Britney

Hur har eran lördag varit hittills? Min har varit bra. Förfestade lite med Lina här hemma innan hon och Jessy åkte till Västerås. Ska gå ner och kolla på Britney:
For the record
nu med ett glas vin och lite kex. Någon annan som ska se det?
Hörs igen om en stund! :)


P-p-p-poker face



Dagens låt: Lady Gaga - Pokerface

Jag älskar hennes style! Både här och i Just Dance. Kläderna, skorna, smyckena,
handskarna, maskerna, naglarna, håret.. You name it - I love it!

1 dec

Ny månad, nya tag. Det är vad jag hoppas på i alla fall. Lugn dag idag, har bara varit hemma. Slöat har jag däremot inte gjort, har nämligen fått jättemycket nya idéer till design (av kläder) de senaste dagarna och ska ta och föra över allt till papper och sedan är det bara att köpa material och sätta mig vid symaskinen. Eller låta någon med lite mer erfarenhet sköta själva maskinarbetet, vi får se. Nu ska jag i alla fall mysa ner mig i sängen och se en film. Vilken det blir har jag inte riktigt bestämt än, men jag hittar nog någon bra. Ha en fortsatt trevlig kväll! :)

Min söta Hello Kitty kalender

My saturday/sunday


Onyttig helg, minst sagt..

Som jag skrev tidigare så åkte jag till Västerås, hem till Lina, denna lördag. Först åt vi pizza och gick sedan till ICA för att hyra film och köpa något gott att äta till filmerna. (Godiset/glassen på bilden delade vi på, allt är inte mitt, haha) Den ena filmen vi hyrde var Barnhemmet. Den var inte så läskig som jag trott (vilket var tur) utan istället väldigt tragisk tycker jag. Obehaglig ibland, men ganska bra ändå. Den andra filmen vi hyrde var Bratz, ett stort skämt. När jag hörde talas om filmen, fick jag det till att det skulle vara en typisk high school film, men det visade sig att det var en dubbad barnfilm. Haha! Jag hatar dubbade filmer, dessutom hade dem de mest irriterade rösterna jag hört. Ingen sa det man egentligen skulle sagt, gjort så man egentligen skulle gjort och det jag störde mig på mest - alla var så mesiga. Precis som "perfekta småbarn". Usch, nej, det är ingen film jag rekommenderar. Efter filmerna ville ingen av oss sova så vi såg en till film, Wolf Creek. Guuuuud vad arg jag blir av att se såna där filmer. Perversa mördare, folk som inte skjuter mördaren när de får chansen o.s.v. Och värst av allt är att filmen är baserad på verkliga händelser. Efter det så somnade Lina och jag kollade klart på Prozac Nation (med bl.a. Christina Ricci och en av mina favoritkillar, Jonathan Rhys Meyers, i rollerna) innan jag somnade.

Barnhemmet var så tragisk när man väl förstått hela filmen så jag ville att familjen också skulle se den, så jag hyrde den igår igen. Gjorde egen pizza och kollade på Wallander - Blodsband senare. Såg ni också den?


Lina "Konan" B, i lördags. Haha! Spenderade kvällen i den där soffan, inlirade i täcken och godispapper överallt. Haha!

RSS 2.0