Quote Of The DayHur vi tänker om oss själva, vad vi tror att vi klarar av och inte  avgör vad var och en anser möjligt och omöjligt. På tal om just detta så vill jag tipsa om en fantastisk artikel jag läste för ett tag sedan som handlar om hur PMA (Positive Mental Attitude) påverkar vår syn på livet och sätt att leva.

Sedan några år tillbaka har jag märkt att jag automatiskt alltid hittar något positivt eller något att lära av i även de sorgligaste av situationer - något jag är väldigt glad för(!) - men stöter fortfarande ofta på människor som istället ser (onödiga) problem eller hinder i situationer och som kan tycka att de med PMA "vägrar inse problem" eller "inte ser verkligheten som den är".  Artikeln förklarar just skillnaden där, hur PMA egentligen fungerar och reder ut de 5 vanligaste myterna kring det.  Fantastiskt förklarat.  Läs artikeln här!


DECORATIVE EYEBROWSAtt lägga fokus på ögonbrynen är ingen nyhet. Trenden med tjocka, naturliga bryn är nästan regelbundet återkommande men en mer bokstavlig tappning på det hela är att faktiskt pryda dem  vare sig du har naturliga, plockade eller inga bryn alls och då kan skapa ett par med hjälp av glitter eller liknande. Bara fantasin sätter gränser så experimentera & just have fun with it!

Jag är fullkomligt förälskad i idén och would wear it out on the street any day  men för de lite mer försiktiga så vore ju exempelvis maskerader en idé.  Kosmetikglitter hittar du bland annat hos LIT Cosmetics [..som erbjuder olika storlekar och texturer. Tips!] och Make Up Store. De jag använde här är från Sephora.

SPARKLE, SPARKLE

En lagom tjock linje av holografiskt glitter precis ovanför den svarta eyelinern tillsammans med valfritt läppstift är without a doubt min favoritlook den här vintern. Simple but stunning! Perfekt även när man snabbt vill få dagssminkningen mer festlig utan att behöva välja läppstift eller sträcka sig efter borstar och ögonskugga.  Just de här två fina hittar ni på Make Up Store.

(Sminkningen på bilden är gjord av Lina.)

RSS 2.0