31 Oktober

Hej! Stressandet är igång, HUMANOID spelas på högsta volym & nu när det blivit lunchdags för många så ska jag äntligen få i mig lite frukost. Har inte hunnit det än. Lillasyster krånglar & skapade nyss ett speedbump då jag fick veta att hon vägrar bli sminkad kl 2 på dagen så jag kämpar nu med att komma på en lösning så att jag hinner fixa min egen halloweensminkning först och sen gå till henne och fixa iordning allt med henne där - snäll som jag är.

Lina B är på väg och jag försöker få tag i Bagge så tidsschemat inte spricker. Wish me luck! Hinner nog inte uppdatera mer idag men som jag skrev inatt; jag lovar att ta massa bilder att visa er sen. Ska ni också klä ut er så får ni hemskt gärna visa gärna bilder på era utklädnader sen också!

Jag önskar er alla en GRYM halloweenkväll hur ni än ska spendera den. Kramar! ♥

MTV World Stage : Tokio Hotel



Oj, oj, oj vad bra det var. Jag hoppas dock att de kör Komm istället för Noise och Lass uns laufen istället för World behind my wall på den kommande turnén. Just de två låtarna är mycket, mycket bättre på tyska enligt mig. (Och för er icke-fans som nu undrar vad tusan jag snackar om så gör TH de flesta av sina låtar på både tyska och engelska.)


Mozart har somnat här brevid mig i sängen och jag tänkte följa hans exempel. Imorgon måste jag upp tidigt till en fullspäckad dag. Mellan kl. 9-12 har jag en lista full med grejer som måste göras, kl. 12 kommer Lina B hit och blir sminkad inför hennes halloweenfest på kvällen och efter henne fortsätter det med syster och Caroline. Båda ska sminkas och fixas. Senast halv 4 måste jag börja fixa mig själv och senast halv 7 måste jag vara på plats på festen för att göra "some final touches" (jag försökte komma på det svenska uttrycket i 35 minuter, jag ger upp) på kvällens värdinna innan resten av gästerna kommer vid 7-8 och festen drar igång. Busy day för att uttrycka det mildt. Bloggen får lida men jag lovar att ta massor av bilder under dagen att visa här bloggen senare. 

Hoppas ni hade en trevlig fredag. Det hade jag. God natt på er!

Väntar på Max..

Jag har precis klätt på mig och väntar nu på Max. Vi ska först förbi affären och
köpa kladdkaka m.m. (jag har varit sugen på kladdkaka i flera dagar, nu står jag inte ut längre! hahah) och sen hem till Lina. Uppdaterar säkert under MTV World Stage där det ikväll är TH som visas. Tycker alltid att det är lika kul att se dem på TV!

Idol börjar om 10 minuter.... MAXIMILIAN, VAR ÄR DU?


Bild från en nattklubb i Berlin, 3 September.

Bilder från premiärdagen av This Is It

Tänkte berätta lite om i förrgår! Ni vet redan vad det handlar om så jag går direkt på saken...

När vi kom fram till Centralen mötte vi Tillan och fick våra konsertbiljetter (TH i Stockholm 4 mars) och efter mycket letande så hittade vi sen även ombudet där de andra biljetterna skulle hämtas ut och kunde börja röra oss mot butikerna på stan. Buttericks var (som vanligt) fullpackat men efter lite bökande och lite längre tid än väntat så kom jag ut med det jag skulle ha. Det var dags att börja röra sig mot bion och eftersom jag & Lina inte riktigt visste var Rigoletto låg så var Tillan snäll och följde oss dit. Det var kö, det var trångt, det var svettigt... Vi hämtade våra biljetter, köpte popcorn och strax efter öppnades dörrarna till salongen. Platserna var perfekta.

Innan filmen började så kom det upp ett gäng unga tjejer och dansade till MJ's musik och redan där brast det för mig. Tårarna började rinna och när de inte ville sluta så sjönk jag ner i biostolen för att inte synas. Och där slog det mig att det här skulle komma att bli jobbigt och jag började nästan ångra mig. "Vad har jag gett mig in på?"...

Filmen var dock riktigt bra. Visst blev det lite jobbigt vissa gånger men inte som jag föreställt mig då de mestadels visade klipp från repetitionerna. Ögonen blev tårfyllda när man hörde dansarna berätta om hur mycket det betydde för dem att få chansen att stå på scenen med Michael och mot slutet när Earth Song kom och man återigen blev påminnd om vilken fantastisk människa världen förlorat. Absolut värd att se för er som inte sett den än!

Efter bion testade vi snygga kläder på Bik Bok och åt middag på ett mysigt litet ställe längs Kungsgatan. Promenderade sedan skrattandes till tåget som tog oss hem igen. Jag hoppas att lillasyster fick en kul dag, den var ju trots allt tillägnad henne!



I väntan på vårat tåg mot Stockholm åt vi toast på Wayne's.


Jag och min fullständigt normala syster på tåget mot Stockholm. Haha ♥


Lina på det lilla caféet efter bion


Det blev en god lasagne till middag!


Spirit Gum och vit hårsspray till halloween - check! (Ångrar som fan att jag inte köpte två burkar, det här kommer aldrig räcka..)


Hög på dålig humor "poserar" jag glatt med våra konsertbiljetter på tåget hem. 4:e och 5:e mars - woohoooo!

Middag och planering

Jag ska åka hem till Lina och spendera kvällen där för att hjälpa henne med hennes halloween-outfit. Ska också testa om frisyren jag tänkt ha överhuvudtaget fungerar på mitt hår. Risken finns att det är för tunnt och långt... men jag hoppas på det bästa! Mami följer med mig, hon ville laga middag åt oss medans vi bökar bland kläder och ögonskuggor. Haha..


Smycken, tre korsetter, locktång och andra hårgrejer, almanacka, nagellack, en väst, strumpbyxor, nitbälte, spetsband, en sminkväska och HUMANOID såklart - allt ska ner i väskan och med till lil' sis!


This one goes out to all you MJ fans!



Jackson-fans, det här gillar ni nog! Lola May lottar ut en snygg oversize t-shirt med MJ tryck och jag vill givetvis testa lyckan. Vill du göra detsamma? Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

29 Oktober

What happend? Jag fick 13 timmars sömn men vaknade ändå upp trött med stora påsar under ögonen och med ett dussin konstiga drömmar på minnet.
Det kanske är stress inför helgen.... Jag vill att allt med min utklädnad ska vara perfekt inför halloweenfesten på lördag men har inte kläderna färdiga än. Har i alla fall köpt Spirit Gum och färgspray för håret, fixat dragkedjor och kollat så att sminkningen ser ut som jag tänkt. Ska testa den uttänkta frisyren senare idag. Håller verkligen tummarna att mitt hår inte är för långt nu.... Kan ni gissa vilken färg jag ska ha?

Ska ni också klä ut er till halloween? Vad ska ni isåfall vara?


Meet my dark side. Hahahah.. skämt åsido, bilderna är från i Juli då det togs lite "skräckbilder". Jag blev någon form av ond, blodig köttätare. "Wiii-der-lich!"

Hemma..

..och halvdöd. Uh... Jag kom hem för ca 1½ timme sedan och är galet trött. Hann inte uppdatera innan jag åkte iväg till Stockholm men det blev en väldigt lyckad dag. Berättar mer imorgon när jag vaknar.. kan knappt hålla ögonen öppna nu. Hoppas ni har haft en bra dag vad ni än har haft för er... ♥


För i helv.... Ge mig ett par hörlurar.. någon. Det dunkar så jävla hög musik här utanför så väggen brevid min säng vibrerar. Turn. It. Off. Låt mig sovaaaaaa..

28 Oktober

Morgen! Har precis vaknat och försöker piggna till lite. Det var länge sedan jag var så här trött men det finns ingen tid till att sova längre nu. Strax efter 12 åker jag nämligen mot Stockholm tillsammans med Lina och stannar där tills ikväll. Vi ska leta efter lite saker till halloweenfesten på lördag, träffa Tillan och sedan, vid fyra, moonwalkar vi vidare till Rigoletto där vi ska se Michael Jackson's This is it. Efter bion blir det även middag någonstans innan vi åker hemmåt igen. Det här var ju en av mina födelsedagspresenter till Lina så jag bjuder henne på rubbet idag. Det ska bli mysigt. Jag tror det blir en toppendag!

Det kanske dock inte har börjat så bra. Klantigt nog så märkte jag igår att jag tappat bort lappen med bokningsnumret så nu måste jag ringa Rigoletto och se om de kan kolla upp det om jag anger de andra uppgifterna. Hoppas, hoppas,hoppas..... Håll tiummarna för klantiga mig!

Nu kom Lina och Mozart in här... Ska följa med dem ner och göra iordning en god frukost. Det får mig nog att piggna till!

Förresten.. Du som frågade om den rutiga skjortan för ett tag sedan - jag ber om ursäkt att jag inte svarade tidigare, missade din kommentar. Skjortan kommer från Gina Tricot!


Lovely feelings is what you give me



Den senaste timmen har jag ägnat åt att lyssnat igenom Zimmer 483. Det känns som år sedan jag hörde de låtarna eftersom HUMANOID i stort sett är det enda jag lyssnat på sedan albumet släpptes. Jag kände mig därför tvungen att lyssna igenom skivan. Livefavoriten Wo sind eure Hände, vackra Heilig, min och Linas låt; An deiner Seite... alla lika underbara. Fantastisk musik de där fyra grabbarna gör.

Imorgon ska jag och mitt missfärgade, bruna hår besöka huvudstaden! Mer om det imorgon, nu ska jag göra iordning en stor kopp varm O'boy med sprutgrädde på (hahah, I know, smal som vanligt..), sätta mig i soffan för att se klart en film med familjen och sen lägga mig så jag kommer upp imorgon. God natt på er! ♥

Vaccin eller inte?

Halloj! Min dator fungerar inte något vidare idag så jag passar på att lämna ett litet meddelande till Karin här att jag inte kommer kunna logga in på msn ikväll. Det är omöjligt från min och jag har inte heller möjlighet att låna Linas eftersom hon själv måste ha den. Bummer... men vi kan väl höras senare i veckan?

Just nu sitter jag hemma och väntar otåligt på att mamma ska komma hem med king wings från Burger King. Haha, jag är helt såld på dem, så jäkla goda. Lina kommer hit också. Hon skulle hämta våra konsertbiljetter (till Göteborg) på ticnet ombudet som ligger nära hennes jobb idag men stod istället i provrum på stan tills det stängde.....  Haha. I want my ticket!

Förresten, vad tror ni om den där sprutan mot svininluensan? Ska ni ta den? Vågar man ta den efter allt som skrivs om vaccinet?


Make up tips : 2 in 1!

Använder ni bronzer året om? Jag är både rädd och oftast för slö för att lägga mig i ett solarium så jag är i stort sett alltid väldigt ljus i hyn. Är dessutom för slö för att stå och leta efter en passande färg på bronzer i butiker så när jag för ett tag sedan kom på en lösning så tänkte jag att jag skulle dela med mig av tipset till er som är likadana. (..om någon sådan nu finns? Haha)

Old gold är en Microshadow från Make Up Store som länge varit en sommarfavorit hos mig. Det är en fin bronsfärgad ögonskugga med en lätt metallic-finish som jag börjat använda mer och mer som bronzer. Den är fri från glitter och ger ytterst lite skimmer (vilket jag tycker är positivt) men det lilla som syns gör faktiskt att hyn ser snäppet fräschare ut. Perfekt för glåmig vinterhy!

Är du ute efter en bronzer och samtidigt vill ha en bronsfärgad ögonskugga men kanske har ont om pengar (eller bara vill spara) så tycker jag att Old Gold fungerar utmärkt som en 2-in-1 produkt! Applicera med en stor & mjuk borste för bästa resultat.


Old gold till vänster. Färgen är lite mörkare och innehåller mer röda toner i verkligheten.... Mer som en blandning mellan den på bilden och den här.
(Sätter in en egen bild senare idag! Batteriet laddar)

Konsertbiljetter köpta!

God morgon! Klockan 9 satt jag bänkad framför datorn och bokade 2 sittplatser till Tokio Hotel's konsert i Scandinavium den 5:e mars. Det är jag & Lina (vad jag vet än så länge) som ska dit tillsammans och våra platser är i sektion R. Jag har faktiskt ingen aning om det är bra eller inte eftersom jag har svårt att förstå hur scenen kommer att vara uppbyggd. Ståplatser och sittplatser verkar vara på varsin sida om scenen så jag bara chansade när jag valde. Hur som helst så blir det nog grymt!

Det är första gången jag sitter på en TH konsert och antar att man får förbereda sig på att det inte blir samma sak som att stå allra längst fram mot gallret och bli mosad, knuffad, svettig.. och alldeles överlycklig. Dock kommer man säkert få ett bättre grepp om hur mäktig konserten (förmodligen) är när man ser det på lite avstånd.

Självklart ska vi till Stockholm också! Tillan har suttit utanför Globen hela natten för att köpa biljetter till henne, mig, Lina och Johanna. Det tackar vi för! Själva väntan efter kl 9 på att höra om biljetterna var outhärdlig men blev jag lugn då jag nyss läste att platserna verkar vara perfekta. De ska tydligen vara de bästa. Rad 1 i sektion A7 på Toms sida. Jag ser verkligen fram emot det här!


Bild lånad härifrån. Tillan med (väldigt snyggt nagellack &) biljetterna till Stockholm!


So tell me.. ska ni till Stockholm och/eller Göteborg? :D Sitt- eller ståplats?

Och jag som trott att varje Disneyfilm var unik

Om ni - oavsett ålder - tycker om de klassiska gamla Disneyfilmerna och helst vill fortsätta att se dem som de där härliga, unika, perfekta barnfilmerna (och inte sett videon nedanför) så kan ni skippa det här inlägget.

Jag ska inte påstå att jag tittar på tecknade Disneyfilmer speciellt ofta men tycker självklart ändå att de är mysiga. Även att de gamla är obeskrivligt mycket bättre än dagens barnfilmer. Ska det vara tecknat så ska det vara riktigt tecknat och inte animerat och andra konstigheter som visas för barn idag - det är min åsikt. (Gissa om jag kommer lagra upp de gamla klassikerna till mina framtida barn. Jo du!)

Men när jag såg videon här nedanför blev jag faktiskt besviken. Var inte Disney's gamla filmer de bästa i världen? Var inte varje film unik? Kopierar man saker från film till film så här och samtidigt blir hyllad så kan ju vem som helst göra det....

Nej, Disney, you disappointed me.


SCHWARZ



Lindex fortsätter att förvåna mig. Det mörka kedjehalsbandet med massa kors på är ett av mina senaste inköp och jag märker att jag har fastnat för smycken som blandar kedjor med religösa symboler som kors och liknande. Har redan designat ett par egna!

Fina koftor, paljetter, stickat, kedjor, rosetter.... Vad på bilden gillar du bäst?


Tisdagsmys i Linas lägenhet



Igår bjöd Lina familjen på middag följt av en myskväll med SATC-filmen, nachos, guacamole (ja, haha, jag har börjat äta det ganska ofta) och godis. Underbar film + underbar familj = underbar kväll!

Här hemma ska jag precis börja göra iordning mig för dagen. Max och Lina hämtar upp mig klockan 2 då vi ska in till Västerås för en jobbmässa. Har ni förresten hört Dogs unleashed med "misheard lyrics"? Jag hörde den precis och fick mig ett gott skratt. Har du liknande humor så lyssna du med!

Bloggen 1 år!

Vårat lilla "samhälle" är täckt med dimma och jag har noll lust att ens gå utanför dörren idag. Istället ägnar jag mig åt att bl.a. skriva ut massa cv:n tills imorgon. Jag och Lina ska till Västerås och besöka en jobbmässa så till skillnad från förra gången ska jag faktiskt ha med mig en bunt cv:n den här gången. Det brukar vara galet mycket folk och svårt att ta sig fram vid montrarna men jag ska åka dit imorgon i alla fall.... Jag kanske hittar något intressant. Tvekar på det men det är såklart inte omöjligt.

Hur stor är chansen att man får ett jobb när (säkert mer än) 100 pers lämnar in sitt cv till samma ställe? Pytteliten, precis. Det är mycket bättre att själv gå till stället man vill jobba på, presentera och visa upp sig eftersom det visar att man verkligen är intresserad av just det jobbet vilket ger en större chans att få det än om man presenterar sig på ett papper (dvs om man skickar in en ansökan via mail eller som där på jobbmässan - lägger ett cv i en hög bland dussintals andra). Ett tips!

Förresten så slog det mig nyss att bloggen fyllde 1 år den 14:e Oktober. Wohoo! Det ska vi fira med en ny design så småningom. Jag har tröttnat rejält på min header. Det svåra är att välja bilder.. Både till headern och bilden på sidan. Jag tröttnar alltid efter bara några dagar så jag får försöka hitta på en lösning innan jag gör om designen. Kanske kan jag be Sabina ta några fina bilder med hennes systemkamera - hon verkar vara duktig på det! And speaking of Sabina.. Var har din blogg tagit vägen, kvinna?



OLD PICS. Här är några av de första bilderna jag laddade upp i bloggen!

Pic 1: Fotografering i trädgården med sis och älsklingsbebis. Mozart!
Pic 2: På middag med syster.
Pic 3: En dag med sminktema Vinter - innan den isiga sminkningen blev ditmålad. Plojade med hårband; något jag egentligen tycker är otroligt fult att ha ovanpå håret som på bilden här och till mittbena. Det roligaste är att se alla dessa överdrivna modenissar som sätter på sig allt som är inne bara för att det är inne och bär hårbanden med sluskigt, okammat hår och faktiskt tycker att det är snyggt. Alla har rätt att gilla vad de vill.. Jag kan dock inte se det fina med det.
Pic 4: En del av våran "utsikt" när vi köade utanför HMH i Amsterdam för två år sedan. Man kan bl.a. se MediaMarkt där TH nyss hade en 3D-konsert.
Pic 5: Jag och Johanna på flygplatsen i Amsterdam.
Pic 6: Samma dag som bild 1. Lina poserar i höstlöven. Fin bild tycker jag!


På väg till barndomsvännen

Tänkte bara önska er som läser min blogg en trevlig fredagkväll. Jag ska snart gå hem till Jeanette och dricka lite vin tillsammans med henne. Kanske se en film. Ska bara packa ner tacochips, guacamole och måla på lite läppstift.. then I'm ready to go!


The soundtrack of my day



Colplay i all ära - men Darin's cover är väldigt bra! Vilken version föredrar Du?

Datavirus

Haha, jag blir inte ens förvånad längre. Igår morse när jag skulle blogga så märkte jag att något var fel och förstod ganska direkt vad det var. Allt såg annorlunda ut, mina dussintals sparade word-dokument var förstörda (f***!!) men bilderna var förvånansvärt nog hela och kvar i mapparna. Oh shit.. Kom precis på att jag inte tittat om låtar och videor fungerar som de ska..............

Eftersom jag precis skulle iväg så satte jag igång ett slags reparationsprogram som fick vara igång under dagen medans jag själv tog min väska och åkte till Västerås för att mätta mina lite ytligare behov genom ett besök på Kicks, Lindex och H&M samt att agera smakråd åt lillasyster som behövde storhandla på IKEA. Jag älskar IKEA. De har redan börjat julpynta!! (Jag älskar att vara där när alla julsaker är uppe!)


Max och hans svärmor väntade tålmodigt utanför provrummen..


..och jag hittade den mysigaste jättefåtöljen/minisoffan. Bara chips saknades! ;)


Om jag någonsin skaffar hund...

..måste jag bara ha en sån här! Nu har jag tittat på den 4 gånger i rad och har väldiga problem med att sluta. Det måste vara världens sötaste hundvalp. Jag smälter! Kolla bakbenen!! (Jo, den har antagligen höfproblem men jag kan inte neka till att det ser galet gulligt ut när benen åker ut åt varsitt håll sådär.)


Yes please!


MAKE UP DAY

God morgon!

Det blev en väldigt tidig kväll för mig igår - somnade faktiskt redan efter middagen och därav inget senare bloggande men var istället klarvaken 07:20 imorse. Inte speciellt vanligt, nej, men både härligt och bra eftersom jag har mycket att göra innan "mini-photoshoot:en" jag ska ha ikväll. Ska bli kul!

Jag ska bl.a. även fortsätta jobba med planeringen inför halloween. Det är nu 5 personer (plus mig själv) som jag ska sminka i fulla halloweensminkningar innan maskerad-/inflyttnings-/halloweenfesten (allt i ett) om två veckor och det kräver nog mer arbere runt det hela än ni skulle gissa. En av dem har dessutom inte bestämt vad hon ska vara så jag försöker komma på något "coolt" vilket ger lite extra press.. men som tur är så har jag laptopen fylld med bilder att inspireras av så jag kommer nog på något!

Med strålande morgonhumör (faktiskt! haha) ska jag sätta igång med dagens bestyr. Hoppas ni har en bra morgon ni också! ♥


Love and empty stomachs

Vilken tur jag har att TH's låtar inte brukar gå att spela sönder - jag har nämligen haft nya skivan på repeat i ett x antal dagar nu och det är några favoriter som spelas om och om och om och om igen. Geisterfahrer är så himla fin!

Jag blir helt faschinerad av faktumet att Bill faktiskt verkar tänka som en tjej när det kommer till kärlek. Han kan säga saker om kärlek som man i vanliga fall bara hör tjejer säga och skriver låttexter som ingen annan. Säger att han inget hellre vill än att kunna säga att han inte längre är singel i intervjuer, att han hittat den där stora, sanna kärleken. Och det bästa av allt?.. Han skäms inte för att säga det och det vill jag påstå gör honom ganska speciell. Min fråga är nu; varför kan inte fler killar vara så av de som faktiskt är verkliga och inte omöjliga att lära känna? Eller kanske mer korrekt; var sjutton håller ni hus någonstans? Haha... Jag kommer att dö singel.

Jag ska släppa datorn & tankarna kring omöjlig kärlek och istället göra iordning lite middag (i form av färdigmat, haha). Ska tvinga med Lina ner till köket som sällskap. Hon sitter just nu här utanför mitt rum med sin laptop och skriker av skratt samtidigt som hon tittar på ett spanskt tv-program där TH var med för ett litet tag sedan. Ni TH-fans vet säkert vilket jag pratar om. En kompis från Spanien sitter i publiken och skrattar minst lika mycket som Lina när Bill råkar säga "jag älskar dig, h*ra"  fel  på spanska och Tom snabbt rättar till. Haha...

Uh, nej, jag börjar må illa av hunger här. Vi hörs efter middagen!


Bild: yesterday

This is how I vote

Det är nu mindre än en månad kvar till MTV EMA och jag tänkte visa lite hur jag röstar i år. Kanske samtidigt be om lite hjälp från er! =)


Best Song: Black Eyed Peas


Best Live Act: Beyoncé


Best Group: Tokio Hotel
Snälla, snälla, snälla - sluta inte rösta!


Best New Act: Lady Gaga


Best Female: Beyoncé

Best Male: Här röstar jag inte av den enkla anledningen att ingen av de nominerade är en stor favorit hos mig. Eminem är lite för divig, Jay Z lite för tråkig, Kanye West är ett asshole och Robbie Williams har aldrig varit en favorit. Det skulle väl vara Mika isåfall eftersom han verkar ha en skön attityd och alltid verkar glad.

Best Urban: Samma här. Jag gillar Ciara men tycker inte att hon gjort tillräckligt mycket bra musik för att förtjäna ett EMA pris. T.I. är också bra (och jäkligt snygg när han inte gör alla dessa konstiga miner i sina musikvideor) men han är ju bara för korkad som ena dagen åker fast och dagen efter vill börja lära ungdomar vad som är rätt och fel. Dumma människor klarar jag inte av.


Best Rock: Linkin Park
Jag har älskat musiken sedan första skivan & lägger givetvis min röst på LP.


Best Alternative: Placebo
Jag ber er.. Rösta hur ni vill i de andra kategorierna (förutom Best Group där ni måste rösta på TH. Hehe) men snälla; lägg eran röst på Placebo. De förtjänar verkligen att vinna nu när de kommit tillbaka med en ny, GRYM skiva & turnérat runt på festivaler under sommaren. Snart ser jag dem live i Stockholm!


Best Push Artist: Metro Station


Best World Stage Performance: Coldplay
När Linkin Park finns bland de nominerade så brukar jag alltid rösta på dem (förutom när de är nominerade i samma som TH) men den här gången lägger jag alla mina röster till World Stage Performance på Coldplay. De gav en fantastisk konsert här i Sverige i Augusti och är verkligen, verkligen värda priset.

Share with me - hur röstar du?

9 Oktober

Är det dags för mig att skaffa en rejäl väckarklocka kanske? Haha. Här vaknade jag för tre timmar sedan, fick halvt panik (då jag har tusen saker att göra idag) och satte direkt igång att avsluta garderobsrensningen som var en av de saker jag påbörjade igår som behövde bli färdiga. Fick fram en massa plagg som jag aldrig använder och även tre par skor som jag aldrig använt. Den här gången säljer jag sakerna istället för att spara av min vanliga anledning att "det kanske kommer till användning någon dag" eller "jag kan sy om den". Haha, har ni också svårt att slänga saker? I definitly do.

På tal om igår så har det nu gått hela två år sedan jag såg Tokio Hotel live för första gången. Den 8:e Oktober 2007 stod jag längst fram på deras konsert i Amsterdam, Holland (andra delen av Zimmer 483 Tour) tillsammans med Lina & Johanna och sjöng med, hoppade och bara var otroligt lycklig inne i Heineken Music Hall. Åh! Vilken dag. Skulle egentligen vilja visa någon video därifrån men alla är på Linas externa hårddisk. Ska försöka övertala henne om att ladda upp någon så fort som möjligt!


Bild från tidigare i år. Fotot jag har i handen är taget på första kvällen i Amsterdam. Den 5 Oktober. Vi ville kolla in stadens nattliv & började kvällen på en uteservering. Besökte sedan en nattklubb där vi dansade tills det stängde. En av de roligaste utekvällarna jag haft!


Johanna, Lina och jag med våran gigantiska Sverigeflagga i väntan på att konserten skulle börja. Bilden är tagen av en av tjejerna vi träffade där borta.


Mot slutet av konserten. Tvillingarna kör In die nacht



Bill - senare samma kväll.

Den här resan var verkligen speciell på så många sätt och vis. Jag ser fram emot att göra en liknande resa med samma personer på den kommande turnén!


HUMANOID

Hej! Jag ska strax åka iväg hem till Lina och hjälpa henne möblera om i lägenheten men tänkte först skriva lite om gårdagen.

Som de flesta vet så har HUMANOID släppts nu så Lina kom hit för att lyssna på albumet för första gången tillsammans med mig. Den tyska versionen. Vi satte oss i soffan, stoppade i skivan i DVD:n (ville ju ha så bra ljud som möjligt!) och lyssnade igenom hela skivan med texthäftet framför oss. Reaktionerna var många. "Aaaaw", ett "HAHA" eller "what the..?" var det som hördes mest.. men jag kan inte annat än säga att skivan är grym! Vad många fina texter de har på den här skivan! Det var dock en låt som jag inte är så galen i (första gången jag inte älskar alla)... Tycker att den har för mycket 80-tal i sig för min smak.. men who knows, det kanske ändras.

Lina började direkt lära sig Zoom på piano och försökte även lära mig ett tag. Gud vad dålig motorik jag har i fingrarna! Jag är som en trädgren, helt stel och okapabel till att röra ett finger utan att ett annat åker med. Haha! Jag får öva lite till så kan jag nog så småningom spela hela Zoom - just as beautiful as Tom. Haha, tror ni att jag lyckas?



När HUMANOID-febern lagt sig lite så såg vi Linas nya DVD; Man in the mirror. It's  all  about  love.  L-o-v-e. ♥


Guess what?...

Idag är det inte bara Onsdag utan även en speciell sådan. Kan ni gissa varför? Nej, jag fyller inte år.... Det har att göra med något som jag gjort länge men inte borde göra för hälsans skull. Som ingen borde göra för sin hälsas skull....

..Rätt! Jag tog min senaste cigarett!

Och hur känns det hittills? Riktigt bra! Nej, det har inte varit helt enkelt alla dagar och att vara på en fest där folk röker är fortfarande inte lätt. Den första veckan hade jag dessutom en galen huvudvärk (smärtan kan beskrivas som att någon borrade igenom min hjärna) och blev upplyst om att det hade att göra med att jag slutade röka. Jag brukar aldrig ha huvudvärk i vanliga fall (och har definitivt aldrig fått sån där "Nej jag orkar inte, jag har ont i huvudet"-huvudvärk som får folk att låta bli att gå utanför dörren.) men det här var extremt. I helhet så har det dock faktiskt varit oväntat enkelt och det har förmodligen att göra med hur beslutsam jag varit. Om man verkligen vill så går det.

Här måste jag dock tillägga hur otroligt töntigt jag tycker att det låter att skriva om hur svårt det är att sluta röka när man är så pass ung..... Men det är det. Av någon anledning så tycker jag att det låter mer okej om en 40-åring säger att det är svårt än när en 21-åring (och ännu värre om man är yngre) säger det. Då låter det bara fjantigt. Är jag ensam om att tycka det? Jag vet inte om det är lika svårt men inte fa-an är det lätt. Jag får låta töntig - att sluta röka blir inte lättare för att jag inte skriver sanningen om hur jag upplever det.

Jag vet att jag kan få cancer eller någon annan dödlig sjukdom även om jag inte röker, men att frivilligt förgifta sin kropp är precis lika idiotiskt och sorgligt som det låter. Det vet jag - det har jag vetat hela tiden - jag har bara valt att ignorera det precis som alla andra rökare. Jag har inte kunnat se hur mina lungor blir fläckiga och svarta, jag har inte kunnat se när delar av kroppen ruttnar inifrån. Hade jag kunnat göra det så hade jag förmodligen slutat för länge sen. Det födmodar jag att många andra rökare också gjort.

Varför måste så många människor få ett riktigt wake up call (ofta i samband med besked om cancer) innan de inser hur allvarliga konsekvenserna för rökning kan vara? Ska det verkligen behöva gå så långt? Nej, inte för mig i alla fall. Ja, det är sant att jag kanske redan har påbörjat något inne i min kropp - det vet jag inte - men om inte så har jag i alla fall nu gett mig själv en chans att reparera min kropp och börja ett nytt, hälsosammare liv. Och jag vet att det kommer att vara svårt vissa dagar.. speciellt under de där festkvällarna.. men jag har bestämt mig nu och till skillnad mot förra gången jag slutade så hoppas jag att jag inte tillåter mig själv att ge efter och falla tillbaka igen efter 1 år. Det är inte värt det.

Två veckor hittills. Fler ska det bli. Det här klarar jag!


Oktoberfavoriter från Cocoo

Cocoo.se har fått in höstnyheter och flera av de nyinkomna ringarna föll mig in i smaken. Silver, lite rockigt... Vilken gillar du bäst? Ta en titt på hemsidan där du hittar fler ringar (och givetvis andra smycken) i olika former och storlekar.

Och förresten.. Ange rabattkoden "bloggspecial" när du handlar så får du 15% rabatt på ditt köp! Perfekt till kompisens födelsedag eller kanske som julklapp. Aldrig fel att vara ute i god tid. ;) Erbjudandet gäller på hela sortimentet till den 31 Oktober så passa på innan dina favoriter tar slut!



Jag brukar säga att jag kommer bli som "Madame Bijoux". Ni vet.. den gamla kvinnan som Jack målat av i Titanic?.. Som sitter där i baren iklädd alla smycken hon äger och väntar sin stora kärlek som aldrig kommer. Haha... jag kan se det framför mig...

Födelsedagsfirande hos Lina

Igår kväll firade vi Lina hemma hos henne själv. Nothing big - bara jag, Linnéa, Lina, Max och Jessy, några flaskor vin och skön musik. Och ja, ni läste rätt... Jessica var där! Mitt i allt när vi satt och drack vin så säger Max att han ska gå ner och öppna åt Stefan - en kompis - och in stormar plötsligt Jessy och säger "tror ni att ni ska festa utan mig eller?!?"
Haha! Alla blev chockade och jag förstod först inte vad som just hänt. "Jag känner igen det där ansiktet" tänkte jag snabbt innan jag såg vem det var.

"Jag tänkte att vi skulle ha nakenparty!" sa hon med ett stort flin innan hon drog fram sina solbrillor och ropade "alla ska ha brillor!!". Hahaha... Ni kanske inte minns men vi hade en liknande kväll för några månader sedan där alla "var tvugna att ha brillor". Den kvällen var kul och det blev även den här.

Lite bilder kanske?..



Vem behöver tårta när man kan dekorera mums-mums? Haha, Linnéa är så söt..





Hahahaha! Jag tror att följande text stämmer in ganska bra här & på oss...
When people don't laugh at our jokes, I don't think of it as a "you had to be there" thing, but more like a "you have to be mentally retarded like us" thing.







This is amazing!

Dagens teknologi.... It's insane. Det ser verkligen riktigt ut!



Första gången jag såg sånt här var när Gorillaz skulle "uppträda" på ett ställe och de hade gjort så här. Jag och Lina satt helt chockade och förstod inte hur de gör för att få det att se så äkta ut. Det gör vi fortfarande inte (i alla fall inte jag) men coolt är det.

Föreställ er att ha det här i hemmet - TH uppträdandes i vardagsrummet varje kväll. Haha, det vore inte fel. And better up - att ha en egen Tom som spelar piano för en precis när man vill. Oh... now that would be heaven!

You're like a first morning dew on a brand new day

Alla har väl låtar som de blir glada/extra glada av och det har även jag. En hel del faktiskt. Det här är en av dem! Och jag vet att jag skrivit om den förut men jag måste bara nämna den igen. Lyssna på melodin.. hahaha.. hur kan man inte bli glad? Den gör mig så där töntigt glad och sprallig och jag har t.o.m. en egen liten "Barry dance" som jag alltid kör till den här och inte är den snygg men den är kul och gör mig glad. Jag älskar såna här låtar som verkligen sätter ett stort leende på läpparna. Eller.. Den här ger mig rättare sagt ett stort skratt. Helt underbart!



My kind of wonderful - that's what you are!


THIS IS IT

En av mina födelsedagspresenter till Lina var två biljetter till biopremiären av Michael Jackson's film This Is It i Stockholm den 28 Oktober. Det blir en heldag på stan och mot eftermiddagen moonwalkar vi vidare längs Stockholms gator till biografen Rigoletto för att se miraklets sista tid på film innan vi avslutar dagen med en mysig middag. Det är svårt att i förväg säga vem som kommer att gråta mest - jag tippar på att det blir oavgjort!

Ska ni också se filmen?


2 Oktober

Vad tiden går fort! Det har redan blivit Oktober och den hösten jag älskar börjar tyna bort. De färgglada löven har börjat falla av träden och alla färger i naturen går sakta men säkert åt det gråa hållet. Jag önskar att det vackra kunde vara längre. Nu återstår bara kyla, regn och skräcken för att vakna till den första snön. Usch. Varför måste vi ha snö?...

Jag får tänka positivt. Det är ju faktiskt inte lågt kvar tills "the most wonderful time of the year.." *sjunger* haha. Julen! Jag älskar, älskar, älskar, älskar julen. Jag längtar till att se alla julfilmer, äta julmat, köpa julklappar till människor jag tycker om, julpynta med familjen till ljudet av julmusik och fira jul tillsammans med släktingar. Jag har redan kommit på mig själv med att gå och sjunga på jullåtar.. Haha!

Nu ska jag ska ta en dusch och sedan duka fram lite te och annat gott tills Idol. Lina kommer över, ska fråga om hon kan hyra med en film också. Det blir en lugn fredag för imorgon ska vi vänner fira att Lina blivit 20. Det ska bli kul!




Bilder från igår. Crappy mobilkvalité men det får lov att duga medans jag inte har en riktig kamera.


RSS 2.0