Simple Plan

Ikväll spelar dem i Stockholm och jag kan tyvärr inte vara där.
Jag vill verkligen, men det går inte just nu. Såg deras musikvideo till Save you för första gången alldeles nyss och den berörde mig verkligen eftersom cancer är vad låten handlar om. Jag kom självklart att tänka på min pappa som inte lyckades överleva den hemska sjukdomen, så ja.. tårar blev det. Mina ögon är fortfarande tårfyllda. Ord kan inte förklara hur mycket jag saknar honom. För att prata om låten igen, så tycker jag att den är jätte bra/fin. Ni som inte hört den kan lyssna (och se videon) här..


Julkänslor

Imorse vaknade jag av att Lina kom in i mitt rum, dansandes.. Haha! Till frukosten spelade vi massa julmusik och eftertersom det snöat hela natten (snöar fortfarande) så är det helt vitt ute, vilket bara gav oss mer julkänslor. Jag tycker egentligen inte om vintern, snön och kylan, men jag älskar julen! Jag får en sån otroligt härlig känsla, det är absolut den mysigaste tiden på året, enligt mig. Och även fast jag inte gillar snö så tycker jag att det ska vara snö vid julen, men sen kan den försvinna, haha. Något annat som jag älskar är såna där snökulor, gud, dem är underbara.

En sak som jag velat göra ända sedan jag såg "Ensam hemma"-filmen, då Kevin är i New York, är att gå runt i New York på vintern och se hela staden full med julpynt och också att åka skridskor i en park, fullt med glada människor. Det är en av mina drömmar och något jag verkligen vill (ska!) göra innan jag dör. Det kanske inte låter så speciellt, men det är det - för mig. Missförstå mig inte här, att åka till New York är något jag verkligen vill göra i sig, men nu menar jag just den resan då det är jul och precis som jag tänkt mig. Någon dag ska jag åka dit, bo på ett sånt där stort, jättefint hotell, gå runt i New York bland alla människor, titta in i de pyntade skyltfönsterna och bara känna välbehag av att vara där, med min familj. Dagarna där kommer att bli de härligaste dagarna i mitt liv, en dröm kommer att bli sann. Någon dag blir det precis som jag tänkt mig.




En av låtarna som har spelats flera gånger idag är;
Andy Williams - It's the most wonderful time of the year
Den är absolut en av mina favoriter bland jullåtar!
Vilken är Din favorit? (Om du har någon.)

Dagens favoriter

Dagens favoriter kommer från Shopbop.


Jag är helt förälskad i de här skorna.






I'm in love..

Torsdag

God morgon! Jag kom hem från tandläkaren för en liten stund sedan och vet ni vad jag glömde?.. Att jag måste betala nu, jag har ju fyllt 20. Haha, lite pinsamt, men jag ska betala den 12:e istället, då jag ska tillbaka och fixa en tand som gått sönder. Så något större problem blev det inte. Surt bara att endast själva undersökningen kostar 565 kr. Det är galet dyrt för bara en undersökning.

Mozart sitter här i mitt knä, jättemysig och är vägrar gå bort.. sötnos. Jag ska strax ta en kopp te och sen gå ner till apoteket för att köpa lypsyl. Eller ja, försvarets hudsalva. Det är bäst. Jag hatar torra läppar och mina är helt sönder, men det blir det förhoppningsvis ändring på nu. Men först så måste jag kolla på senaste TH TV! Hörs senare, puss!


Madrid 13-14 december 2007

Jag läste att Tokio Hotel skulle ha en skivsignering i Madrid, och varken jag eller Lina kunde låta bli att åka dit. Vi bokade flyg och en vecka senare satt vi på Arlanda och avnjöt en god frukost. Jag älskar att vara på Arlanda, Lina med. Vi brukar kalla det för "vårat andra hem". Jag gillar det så mycket b.la. eftersom man vet att man är på väg någonstans, till något roligt. Jag älskar att resa, så att känna att jag verkligen gör något och är på väg någonstans, istället för att sitta hemma i lilla Surahammar.. well, det gör mig glad helt enkelt.



Jag gillar inte att flyga egentligen, men det är ju så otroligt vackert ovanför molnen.


Framme i Madrid!


Haha, jag ser så mini ut :'D

Det första som händer när vi kommer fram är att jag glömmer min fina pilgrims-ring utanför toaletterna :( vilket jag märkte när vi kommit ut från flygplatsen. Surt, men den fick vara kvar där.
Ett annat problem: Jag förstår inte att så några i Spanien pratar engelska.. Det tog jättelång tid att hitta någon som ens förstod vart vi ville åka. Men när vi fick tag på en taxichaufför som förstod så åkte vi med honom och stannade vid ett köpcenter mitt i ingenstans, kändes det som. "Inte en chans!", tänkte jag, när vi gick in och kollade. Först trodde vi att dem skulle ha signeringen i den största affären där inne, men när vi pratade med en som jobbade där, sa hon att signeringen skulle vara på parkeringen utanför. "Ofta dem har den på parkeringen?!", tänkte vi såklart. Men jo då, efter att vi pratat med några trevliga franska tjejer så gick vi ut och kollade brevid byggnaden.. Ta-daa! Där var det fans och en stor scen intill väggen. Skapligt chockade, skyndade vi oss och ställde oss i kön. Signeringen skulle börja vid halv 7 och eftersom vi kom dit strax före halv 3 så trodde vi att vi skulle vara bland de sista, men vi fick nummer 94 och 95, så det var inte så många fans före oss som vi trott att det skulle vara.


Scenen där killarna skulle sitta.
Dem pumpade Scream-albumet på högsta volym (!) och stämningen var på underbar! Vi stod och föreställde oss killarna sitta där och blev lite smått lyriska, haha. Underbar dag!



På bilden: Juan-Carlos, Montse, Stefania
En stund efter oss kom Juan-Carlos, Montse och Yoli. Och sen även Stefania och Rosa. Vädligt trevliga allihopa och det var ju lätt den roligaste kön jag stått i, haha! Det var sån härlig stämning i kön, men "vårat gäng" verkade dock ha roligast tycker jag.. Haha! Nej men, i videorna märker ni att en del brevid oss är lite småstela. Anyway, det var grrrrreat!

Min första video i kön. Haha!
 


Det kom fler och fler fans och dem hakade snabbt på med att sjunga med!
En hade t.o.m. en sån där megafon, vilket bara gjorde oss (iaf mig) mer taggade!


Gruppkort! :D Lina, Rosa, Stefania, jag, minns inte, Mon, minns inte, och Yoli som sitter ner.


"Juan-Georg" kallar vi honom för ;D

Min andra video i kön:
 
Haha jag älskar Juan-Carlos skratt i slutet :'D Man hör inte, man ser bara.
Men kolla på honom, så underbar!

Mon's video. I min andra video filmade jag Mon i slutet och i slutet av den här ser man då hon filmade mig.. 




Msn, såklart! Här skriver dem i min lilla TH-almanacka






Halsbanden som Lina gav till Bill.








Tyvärr blev ingen av bilderna på mig och Mon bra, så ni får en bild på bara snygg-Mon istället!


Lina ville bli cencurerad



Tobi kom ut och tog kort på kön


Om man ville, fick man ställa sig framför scenen. De man ser står framför scenen på bilden är de som var längst bak i kön, de ställde sig där i början för att se bättre. När vi fått våra grejer signade ställde vi oss också där.   


Saki gick runt, fram och tillbaka på scenen och sen iväg för att hämta killarna.


Mucho mucho dålig bild, men här kom dem upp på scenen.


Posers. De ställde sig brevid varandra och posade för all media som var där.


På väg upp till scenen


Jag såg mig själv i en video på youtube. =)

Jag filmade hela tiden framför killarna. Bilderna är printade från min video.

Det är Lina som skakar hand med Gusten här. =)
Jag skakade inte hand med honom, tyvärr..


Georg skakade jag hand med! :) Men jag blev så "caught up in the moment" så jag glömde bort att jag filmade och hade andra handen (med kameran) nere på bordet. Man ser bara min arm som skakas upp och ner i videon. Haha, så dumt..
Han flirtade förresten med Lina (igen! haha) och det roligaste var att hon fick med det på sin film. Hon, till skillnad från mig, skakade hand med alla fyra. Jag älskar att se när hon skakar hand med Tom på hennes film, fy fan.. Haha, jag är fortfarande avundsjuk för det där.


Ja, hade inte tjejen efter mig varit så galet exhalterad så hade jag nog skakat hand med den här grabben också. Ni vet nog vilken tjej jag menar - hon lutade sig över bordet och pussade Tom på kinden. Det finns en video på det, det är därifrån som bilden på mig är, då jag skrev att jag hittade mig i en video på youtube. Men, men.


Billy boy var trevlig. Jag gav honom ett armband som han tackade så mycket för. Honom skakade jag också hand med, man ser min tumme i hörnet på bilden nere till vänster, haha. Saki var överbeskyddande och höll i min arm medans jag skakade hand med Bill, men det är inte mig han tar bort på sista bilden, det där var då han flög över våra armar för att ta bort tjejen som pussade Tom.
 

Så jävla söt, haha.. *vink vink*




Jag vet inte vems video det är.. Men man ser i alla fall lite av oss i slutet.
 

En av mina videor från när vi stod framför scenen:

Bill, stackarn, satt och hostade flera gånger.



Slut på signeringen..

Och dags för Meet&Greet.. som vi tyvärr inte var för oss, haha, men det var i alla fall i det vita tältet på bilden nedanför.


Det var inte så jättemycket fans som stod kvar när dem gått bort, men vårat plan gick ju inte förrän dagen efter så vi hade inte precis bråttom därifrån. Dem delade ut de stora planscherna som suttit på väggen. Det kom ut några som precis haft Meet&Greet och ställde sig där ute där vi stod, fast på andra sidan staketet.. Haha, vi ville ropa och säga att vi åkt från Sverige och borde få träffa dem där inne vi också, men det känns som att ingen inte skulle ha brytt sig, haha..

"IDAAAA!"
Killarna gick mellan en sån där "stor lekstuga" (haha jag vet inte vad det heter men det ser ut som en lekstuga fast mycket större) och det vita tältet, men ingen förutom jag och Lina verkade märka något första gången. Jag ville komma närmare tältet och helt plötsligt började fans springa in genom grinden (som en vakt öppnade en liten stund före, för att släppa igenom en bil).. Klart man hänger på! Haha. Lina stod dock kvar och bara ropade efter mig när jag försvann mot staketet.

Jag tappade bort min jacka i allt kaos. Orkar inte berätta allt men jag hittade den till slut i alla fall. Eller ja, några vakter hittade den. Vi gick för att se killarna en sista gång och till slut så kom dem ut, satte sig i bilarna och åkte till hotellet. Strax efteråt upptäckte vi att det inte fanns en taxi i närheten och inga bussar. Great!..
Now what?


Efter att ha pratat engelska med en man på en mack som endast talade- och förstod spanska, så hittade vi till slut en buss som tog oss in till Madrid (stan) och tog därifrån en taxi till flygplatsen. Vi satte oss och kollade igenom våra bilder och videor och försökte sen hitta dit vi skulle vara, för att checka in och så, men det var inte det lättaste. Vi åt även världshistoriens konstigaste mackor.





På morgonen gick vi för att äta frukost. Och jag måste säga att om man ska välja det land med sämst mat, av de länder man varit i, så är det Spanien för min del.



Han var så läskigt lik Saki, haha!


Linus :)


Vi la oss på varsin bänk, lyssnade på musik och kollade igenom bilderna igen medans vi väntade på att få gå på planet.


Vi mellanlandade i Köpenhamn och fick vänta där i några timmar, men det var jättemysigt där tycker jag! Med juldekorationer och allt. Haha.. Jag gillar flygplatser helt enkelt. Och jättegod pizza fanns det där också. Killen som sålde dem trodde jag var från Island.. Haha, what the..?


Btw - Bill gillade tydligen halsbandet han fick av Lina. Han använde det redan dagen efter, på ett uppträdande i Madrid. (Skaplig ångest vi fick, att vi inte visste om uppträdandet tidigare så vi kunde stannat längre, sett uppträdandet PLUS åkt till Habbo. Naja..)


Resan var kort - men great! Och det var roligt att vi bara åkte vi två, tycker jag.
Många fler gånger, bara vi två, ska det bli! :)

Beste Freundinnen für immer und ewig. ♥

Essen, Tyskland 29 okt-5 nov 2007 [3/3]


(Paulas bild) Den 3:e var det dags att lämna tälten och flytta kön till Grugahalle. Några vakter hjälpte till och med deras hjälp gick det hur bra som helst.


(Paulas bild) Ser ni personen med grå tröja mot stenväggen? Med svart mössa? Det är Lina. Nedanför sitter jag! :)


Framme vid Grugahalle så hamnade vi i andra "boxen", till höger om den gula filten som hänger över staketet där.


Våra gruppnummer. Jag & Lina var i 7:e och Linnea i 8:e.


På kvällen delade vi på en pizza med några trevliga tjejer. :)


Dem var så gulliga! :D Tjejen längst till höger syns förresten 3 gånger under Schrei i Live in Europe dvd:n! :)


(Tillans bild) Det var bestämt att Tillan och Elvira skulle komma och träffa oss i kön. Vi hade även skämtat (trodde jag) om att de skulle ta med sig choklad men det gjorde dem, haha! Jag minns att jag kände mig så sluskig motför dem.. Dem var så fräscha, fina och deras naglar var skitsnygga. Haha, jag tänkte jättemycket på naglarna, vet inte varför.


Jag, Tillan och Elvira satt och pratade medans Lina och Linnea var vid hotellet och duschade m.m. Jag hade jättekul med tjejerna ända från början, trivdes verkligen i deras sällskap.


(Tillans bild) När Lina och Linnea kom tillbaka så var det dags för mig att åka till hotellet. Tillan och Elvira skulle följa med, men vi åkte inte direkt till vårat, utan istället till THs hotell. Missförstå mig rätt här - killarna var några våningar ovanför och vi visste såklart att dem inte skulle komma ner mer den kvällen. Efter lite posande vid toaletterna så kändes baren lockande..



Haha, jag kunde inte låta bli att ta med en "souvenir"..


När vi druckit upp våra drinkar och skrattat färdigt (Lib, Mot, Gregory, Gandalf.. Haha!) så följde tjejerna med mig till hotellet där dem la sig och sov medans jag duschade och fixade iordning mig. När jag var klar så tog jag en taxi till arenan (snacka om att jag var orolig för att inte få tag på en taxi kl 4 på morgonen) och satte mig i kön med Lina och Linnea igen.


Senare den morgonen åkte jag tillbaka till hotellet och hämtade Tillan och Elvira. Dags att åka till TH's! Men efter att ha varit där ett tag fick jag ett sms av Lina som skrev att Tobi dampade och att om inte alla var på sin plats i kön nu, så skulle dem få ställa sig längst bak. Jag fick såklart panik och skyndande mig tillbaka så fort jag kunde. På väg in i kön så mötte jag Christel! ♥ Gud vad härligt det var att träffa henne igen! :'D (Träffades första gången i Amsterdam) Efter en snabb konversation med henne och Tess, skyndade jag mig in i kön och Tobi släppte in mig. Thank god 


Alina :)
Tiden gick ganska fort och de flesta fansen runt om var underbara. Det fanns ju undantag, t.ex. den där hemska mamman som vi tjafsade med. Hennes dotter var lika skadad i huvudet hon med. Men, men. Back to the fun stuff! Tillan kom och hämtade våra jackor så vi slapp bära på dem där inne och när vi kommit in så hamnade vi längst fram, ute vid catwalken. Lite mer åt vänster än på förra konserten. Hittade oss på två bilder! :) På den andra ser man tydligare när den är i originalstorlek.





Några av konsertbilderna. Kvalitén blir sämre var man än lägger ut dem, jag fattar inte..


Haha, vad gör han för min?






 

Dålig kvalité på videon, men man förstår i alla fall vad det är. Haha


Jag vet inte vems bild det här är, men det är inte min i alla fall.
Jag är så glad för Katis skull, hon förtjänade verkligen att gå upp där efter allt hennes slit under veckan.




Hahaha, no teeths! Så weird bild, sorry..

Början av Vergessene Kinder, min video.


Konsertbilderna nedanför är printat från mina videor. Dålig kvalite, men ändå.

   
   

Hej sweetie :)

Här är då Linas "moment" under Ich bin nicht ich. Haha, fan vad jag skrek efteråt!


In die Nacht, min video.


Sparken..

 

Ich bin daaaaaaaaa..







Gammal (nov -07) och ocharmig bild, men jag fångade i alla fall en trumpinne!
Tom kom fram och slängde plektrumet mot mig och jag fångade det!.. Men tamme fan så gled det ur handen precis när jag skulle stänga den. Damn it. Men efter konserten så hittade Lina det precis under oss där vi stod (den hade alltså inte åkt framför staketet utan ner vid våra fötter) så nu sitter det i en ram tillsammans med konsertbiljetten m.m. i hennes rum. =)

Efter konserten så stod jag och plockade konfetti från Lizettes bröst, haha! Christels min var priceless när jag visade att jag fått Gustavs trumpinne (han är verkligen hennes favorit) och hon hade fått ett av Toms plektrum. Ni skulle sett hennes ansikte när jag visade den, jag ville verkligen ge henne trumpinnen, men jag vet att jag hade ångrat mig. Hon ville tydligen ge mig plektrumet också, berättade hon senare. Haha :')

Jag och Lina köpte varsin t-shirt och insåg ungefär samtidigt att vi tappat bort Linnéa. Vi åkte i alla fall tillbaka till TH's hotell och där var hon! :) Vi sa hej då till allihopa - Tillan, Elvira, Kati, Lizette - och åkte sen tillbaka till vårat hotell för att sova en sista natt där.


5 november

Det blev lite shopping innan det var dags att säga hej då till Essen. Kanske ointressant så här i efterhand, men jag köpte ett linne, en t-shirt och en luvtröja. T-shirten köpte jag nog lite för att Bill hade en sån i Sverige, men den är ju skitsnygg, så why not?



Jag, Lina & Ronald på flygplatsen. Haha


Mmmm, yummie! 
När vi åt, satt vi brevid en kille som jobbar på ett TV-program där TH varit med 3 ggr (vad jag vet).. Minns inte vad det heter, men ni fans kanske vet vilket jag menar om jag säger att de går ner för en trappa i början och ner till ett golv som rör sig? Åker iväg liksom..? Hur som helst.. Den här glassen ovanför satt finfint som efterrätt innan det var dags att gå på planet.

Hej då Tyskland!


Det blev en obeskrivlig vecka med underbara människor, en fantastisk konsert och många fina minnen som jag sent kommer att glömma.

Today

Efter att ha missat bussen till Västerås så kom mamma och hämtade mig istället. Vi åkte till McDonalds och åt innan det var dags att möta Lina på tågstationen. Hon hade köpt med en speciell kortlek till mig, en vi alltid spelade som små.. Haha, jag minns inte vem det var som hade sån, men vi älskade det verkligen. Vet ni vad jag menar om jag säger att det är en kortlek med familjer istället för ruter, klöver m.m. ? Anyway, jag fick mycket minnen av att se det, så tack så mycket. :)

Mm, det är härligt att ha min bästa vän hemma igen. Och resten av kvällen ska spenderas med henne, Jessica och Desperate Housewifes hemma hos Jessica, så jag ska nog ta och kila över dit nu. Ha en fortsatt trevlig kväll! :)


Två bilder på mig, tagna alldeles nyss. :)


Förresten - Vad tycker ni Tokio Hotel-fans om att
det kommer vara 16-års åldersgräns på fan partyt?

Tisdag


Idag kommer Lina hem! Och ni anar inte hur glad jag är för det. Innan hon åkte så satt vi på min säng och försökte komma på när vi var borta från varandra i 5 dagar senast.. Men vi kunde verkligen inte komma på det. Det har varit väldigt tomt nu medans hon varit borta, men 18:25 kommer hon med tåget till Västerås, så då ska jag möta henne där. ♥

Borde nog hoppa in i duschen nu, men först ska jag ner och ta några rostmackor. Ha en bra dag allihopa, puss!



Essen, Tyskland 29 okt-5 nov 2007 [2/3]

1 november (fortsättning)
Lina och Linnéa stannade kvar på campingen medans jag åkte iväg till Köln. Emelie & Rebecka ville följa med och det gjorde dem. :)
Här är några bilder från natten och morgonen den 2:a..


På väg mot hbf. (Rebeckas bild)



Emelie & jag. (Rebeckas bild)


Haha, jag kände mig tvungen att testa min kamera om det skulle bli suddigt utan blixt, så Emelie fick vara kändis! (Rebeckas bild)


(Rebeckas bild) Förlåt, jag var tvungen att cencurera.
Det var jättekonstigt när jag såg Bill komma ner för rulltrappan innanför dörrarna.. Jag fattade inte att det var han förrän jag såg att Tom stod snett bakom honom. Haha


Jag filmade först och tog bilder sen innan de gick in i bilen. Bilderna på TH är printat från min video, förutom den sista på Gustav och den på T&B. 

Som ni ser på en av bilderna så råkade Tom gå in i min kamera. Haha! Det var nämligen först så att alla stod på två led men när killarna kom så stod de första fansen i en klump, så istället för att bara se Tom gå förbi så började jag backa och gå framför honom, och när jag till slut stannade så gick han in i den. Men han gjorde inte illa sig eller något, som fansen på campingen trodde. De tyckte tydligen inte att händelsen var lika rolig som jag tyckte. Haha.. "Sorry"..


Han var så sjukt fin..


*Pillapilla* haha
INGEN fattade att dem skulle signera mina ipodar! De tog istället tag i pappret som jag hade under, som jag hade ifall det inte skulle få plats.


Enda chansen att jag skulle hunnit fått en autograf av Gustav hade varit om jag sträckt mig mellan vakten och Gustavs kind, men eftersom chansen då var stor att jag blivit puttad (fritt med fans runt om) och då kanske gjort illa honom, så lät jag bli. Jag fick ju se honom i alla fall. :)



Titta vad jag hitta.. haha.. Förstår ni bilden? Förresten så skrev jag dit det med tröjärmen bara för att man lättare skulle kunna se vad som var vad på bilden. Lät så konstigt, ser jag nu..



Emelie :D
Tom (vakten) gick förbi oss och upprepade gång på gång: "Don't touch the bags".. Now, why on earth skulle vi ställa oss och pilla på deras väskor som idioter när killarna sitter 2 meter brevid/bakom oss?


Efteråt så åkte vi in till Köln och gick omkring där ett bra tag. Den där kyrkan var en otrolig syn, vill jag lova. Skaplig skillnad att se den i verkligheten och på bild.. Den var så enorm!


(Rebeckas eller Emelies bild) Jag, i regniga Köln.


(Emelies bild) Rebecka, jag och lilla Dennis.


Time to go back


När vi kom tillbaka till campingen så hade Demi kommit! :D


Kai och Tim också. :) Den här kvällen träffade vi Lizett också.. Hon var härlig, synd bara att vi inte fått tag på henne sedan efter konserten. Inte ens när vi var i Madrid (där hon bor), och vi såg henne inte heller på signeringen då. Jag hoppas att vi träffar henne igen någon gång, hon var verkligen jättetrevlig.


Avslutar med en bild på Tim, Lina och Kati. :)


Sista delen - då jag träffade Tillan & Elvira första gången, våran kväll på Sheraton, konserten och hemresan - kommer senare när jag har tid. :)

Update

Jag har uppdaterat inlägget om Essen, från igår, med mer text och fler bilder. Check it out!

Strax kommer nästa!

Beställt från H&M



Jag beställde klänningen i svart, fanns bara ingen bra bild på den.
Ett par knästrumpor blev det också.

Datakrångel.. Igen

Äntligen (!) fungerar datorn igen. Som jag skrev i slutet på senaste inlägget (om Essen) igår så krånglade min dator och idag har den inte fungerat på hela dagen. Jag måste prata med någon som är bra på datorer och se vad det är för fel. Jeanette brukar vara bra på sånt, får se om hon kan klura ut vad som är på tok.

Den här dagen har gått åt till att städa mitt rum med Michael Jackson, my man, på hög volym och ringa flygbolaget som vi åker till Liverpool med för att göra/skaffa (?) en s.k. crossreference till tjejerna vi ska åka dit med. Och nu ska jag försöka få klart min berättelse om Essen.. Vill bara få det klart så jag kan koncentrera på nutiden sen.

Tack så mycket för kommentarerna om sminket förresten! :) Ska lägga ut lite tips m.m. så fort jag har tid!


Peace!

Essen, Tyskland 29 okt-5 nov 2007 [1/3]

Jag måste dela upp det här i 3 delar, det blev väldigt långt.

29 oktober
Inte en sekund hade jag sovit när det var dags att åka till Västerås för att möta Linnéa och ta flygbussen som gick till Arlanda kl 05.45. Men det gjorde inte så mycket, jag var lika glad ändå! Men trött... Jag hade problem med att hålla mig vaken på bussen. När vi väl kom fram, 07:15, så blev det frukost. Det måste ha varit den äckligaste mackan jag ätit, men mat som mat, I guess. :)



En av anledningarna till att inte peta i näsan på offentliga platser är följande..

Hahah, härlig kille. Mer på bilden ser ni Linnéa & Lina. :)


Smygkort på en sovande Ida..



Vi filmade småklipp på hela resan, från att vi satt med våran tyska ordbok på Arlanda när vi skulle åka dit, tills det att vi gick av planet och in på Arlanda när vi kom tillbaka. Att ta med filmkamera var verkligen det bästa vi kunnat göra. Jag tycker det är underbart att verkligen kunna se tillbaka på småsaker som man kanske inte annars skulle minnas så bra. Vi tänkte klippa ihop den videon med min video från den 2:a nov, då jag träffade TH i Köln, och några konsert-videor, då skulle filmen verkligen bli perfekt. Men vi har tyvärr fortfarande inte kommit underfund med hur man får in den på datorn.. Haha.. :/

När vi kom fram till hotellet så var det stängt och öppnade igen kl 17.00. KLOCKAN VAR 14.00! Jag, som oftast har väldigt kort tålamod, blev väldigt irriterad och trodde att vi skulle behöva sitta där utanför i 3 timmar. En kille och en jättegammal tant försökte hjälpa oss - utan resultat. Men efter en stund hörde vi ett rop från ovan (bokstavligen, haha!) - en äldre kvinna högt upp i ett fönster på andra sidan gatan ropade på oss och när vi fått henne att prata engelska så förstod hon till slut varför vi satt där. Hon var så gullig och ringde hotellägaren och bad honom komma dit för att öppna åt oss. =)


När vi packat upp våra saker (gissa vem som tog över hela garderoben, haha) och packat våra väskor för kvällen, så vandrade vi uppför Klarastrasse och tog tunnelbanan till Grugahalle.. Och jag kommer ihåg att vi var supernervösa i taxin på väg till hotellet (i alla fall jag) att det skulle vara jättemycket fans på plats, men när vi kom fram så var det inte en kotte där. Vi satte oss mitt utanför arenan och efter ett tag kom det några fans som trodde att vi var franska.. Haha, ni skulle sett hatminerna mot oss. Men när vi sa Sverige så blev de bara glada, vi var de första svenska fansen där.



De förklarade att det fanns ett "Tokio Hotel camp" och vi gick tillsammans dit och hejade på alla som var där. Jag var nummer 39 om jag inte minns fel.. Jag var i alla fall i grupp 7, vilket betyder att det var minst 35 fans före. Vi behövde inte vara kvar första natten så vi åkte tillbaka och satte oss på den lilla puben som hörde ihop med hotellet.

Det här är från puben, "Die Eule". Ingen av dem är speciellt seriösa
och videon bör inte tas så mycket på allvar. Enjoy! ;P


"The grudge-toan" som Lina nämner i slutet, var toaletten där på puben. Det var ett extremt  hål i taket och väldigt obehagligt. Och som vi nämnde i videon så åkte vi tillbaka till campingen lite senare för att se om det var något liv, men det vara helt dött så vi åkte tillbaka till hotellet och somnade gott i våra sköna sängar.


De gigantiska Wolfgang, Hobbit och Thomas, hängde på tork under bron.


30 oktober
Första gången jag hörde 1000 meere. Någon mer än jag som tyckte att jag hört den förut? Som att den påminnde om någon annan låt. Det blev i alla fall våran "Essen-låt". Brukar ni också få en speciell låt för varje resa? Kanske mer än 1? Jag får det varenda gång. Men hittills har det bara varit denna gång som det varit en TH-låt.
Några fans hängde upp ett skynke med texte till 1000 meere på, så att så många som möjligt skulle lära sig låten till konserten. Den här eftermiddagen kom även Melanie och vi hon var underbar som lånade ut sitt tält till oss. Utan henne vet jag inte hur vi klarat veckan.. Vi var nämligen så dumma så vi trodde att vi kunde klara oss i sovsäckar, utomhus, i en vecka, i november.. Det är skrattretande egentligen, men så var det i alla fall. Den kvällen gick vi till macken, köpte lite alkohol och underhöll oss själva i tältet med ipodhögtalare och chips innan vi gick ut och var sociala med några av fansen. Och den första natten i tältet minns jag speciellt av en anledning.. När vi låg där och skulle sova så hörde jag plötsligt 1000 meere, två tält bort. Jag vet inte varför men jag blev så otroligt glad och låg bara där och log under hela låten. :)


Systrarna Andersson på hotellet


Ett fan gav oss texten till 1000 meere.


Både Lina & Linnea är egentligen längre än Kati

Kati, jag, Linnea och några jag inte minns namnen på.

Såå hemsk bild, men jag måste ju visa min livvakt. Haha! Han & hans kompis gillade inte alls TH, utan kom bara till campingen för att.. ragga på Kati? Jag vet inte. Men dem var trevliga i alla fall. Minns dock inte deras namn. Hahah, nej, nu slog det mig.. Vi spelade Mange Schmidt - Glassigt för dem av någon anledning.. Och dem diggade det verkligen dessutom. Haha, varför hade jag ens den låten på min iPod?





31 oktober
Halloweenparty på campingen!
Yes, fest blev det! Flera fans blev plötsligt look-alikes och vi tyckte att Lina också borde testa, så vi drog till hotellet och fixade iordning henne.




Jag för er som ska klaga så påstår jag inte att hon ser precis ut som Bill, det här var en rolig grej bara. Men lite likt var det faktiskt, ni skulle sett minerna när vi kom in på macken.. Haha! Det var så klockrent: När vi åkte från hotellet var det bäcksvart ute och Lina & Linnea hoppade av en station före och mötte mig vid macken, eftersom jag skulle förbi campingen först och hämta Linas Prada-solglasögon (varför hon nu lämnade dyra solglasögon i ett tält kan man ju fråga sig) och när jag sen mötte dem vid macken så gick vi direkt in på toan, förbi ca 15 fans som alla blev knäpptysta och bara råglodde. Haha! När vi kom ut från toan började vi plocka i alkohol (till kvällen) i våran korg och de som stod vid bordet bara viskade och kollade förvånat. Ingen kände tydligen igen henne med brillorna och håret, inte ens Kati. Men när hon sedan fattade att det var Lina ("Is it YOU? :o") så gick vi tillsammans till macken igen och där var det några killar som ville ta kort med "Bill" & "Tom". Haha! Det roligaste var att hon blev - enligt fansen där - kvällens bästa look-alike! :)


1 november
RTL
kom till campingen stup i kvarten. Först tyckte vi att det var lite roligt, men när vi sedan fick reda på att de bara sa massa negativt om campingen och filmade oss heeeela tiden (t.o.m. när en tjej bytte om) så blev det bara drygt. Något fan skapade t.o.m. en protestlista.



Kati skippade Tom-looken en dag. :) Hon är underbar.

Jag hittade oss i videor och på bilder..


Jag, Kati, Lina, Linnea, Alina & "våra livvakter" haha


Nån, Lille, Lina, Linnea, jag & sen Alina som hänger på mig

Här ser man oss i början, med Alina. :D


Jag minns inte vilken dag det var, men vi blev intervjuade också. :)


Jag & Kati. :) Jag böjer mig ner rejält på bilden.
Tråkigt med cencur men det kändes nödvändigt.
Hon hade TH's autografer på den där kepsen minns jag..

Den kvällen kom det fler svenskar! Paula & Daniella var först, och senare kom även Rebecka & Emelie. Underbart med fler svenskar! Men GUD vad svårt det var att förstå vad dem sa. Jag, Lina & Linnea hade ju såklart pratat svenska med varandra men det kopplade verkligen inte när dem pratade svenska, jag var så van att de jag pratade med antingen pratade engelska eller tyska, så det här blev helt fel. Haha! Men efter en stund gick det bättre och på kvällen blev det jubel på campingen eftersom TH vann Inter Act MTV EMA!



Vi hade tidigare planerat att åka och "träffa" TH dagen efter, och ville nu självkart också passa på att personligen gratta dem till priset! Men mer om våran trip till Köln och fortsättningen på resan, kan ni läsa i nästa inlägg om det här! :)


Så här såg jag ut igår



Komiskt hur benen ser olika breda ut bara för att jag böjer på det ena..
Jag får ha det i minnet till nästa gång. ;P

Hitkrant (november 2007)

Inte helt oväntat så glömde jag flera saker i inlägget om Amsterdam..


Bl.a. att Lina & Johanna var med i ett nummer av Hitkrant (en hollänsk tidning) där de syns utanför TH's hotell. De är med på bilden jag ringat in med rött. Själv stod jag brevid Lina, men syns inte här.



Och man såg oss även på några av Ramonas bilder som lades ut på en tjeckisk blogg ett tag efter konserten. På det fotot där man ser Lina, står hon och pratar med Georg. :) Man ser mig bättre när man ser bilden större, men jag är vänd frammåt och har munnen öppen på bilden så någon av killarna måste stått framför mig. Och med tanke på ordningen de gick så borde det varit Bill..


Well, det var en bra dag i alla fall. En rikigt, riktigt bra dag.


Sunday

Well, någon sun-day kan jag ju inte påstå att det är idag..
Nej, det där var torrt, sorry (till er som förstod). Haha..

Men för att prata om väder så är det helt vitt och tråkigt idag. Var tog de soliga dagarna vägen? Och alla fina färger? Jag gillar hösten då det fortfarande är fint väder, massa olika färger på löven och torrt ute. Nu är det inge kul längre, allt ser bara grått och trist ut. Nu började det regna dessutom. Great!..

Hur som helst.. Gårdagen var trevlig! Jag skulle egentligen gått förbi Jessica en stund på kvällen också, och spelat guitarhero och sjungit singstar, men det blev en tidig kväll för folket som var där så jag stannade med Mogge och Danne. Vi kollade på Beck-filmen som gick på tv och sedan fastnade jag  vid 2 filmer medns Mogge somnade på soffan. Men jag var bara tvungen att se klart filmerna innan jag gick hem. En var "Heathers", en film från -89 med bl.a. Christian Slater & Winona Ryder. Christian var verkligen het i den filmen så det var ganska svårt att slita sig, haha. Den andra filmen minns jag inte vad den hette, men den gick i alla fall på 5:an och handlade om att hitta "den rätta". Jag förstår fortfarande inte varför jag plågar mig själv med såna filmer, jag längtar bara ännu mer efter att hitta den där personen som... Äh, never mind.


  

Jag ska samla ihop alla bilder/länkar till videor nu, och lägga ut, från Essen-resan. Hoppas att det intresserar någon. :)

Dagens citat

"Men måste du vara så snäll?!.. Jag är evil!"

Hahaha! Att vara godhjärtad uppskattas inte alltid av Tillan. ;)
Well, citatet är egentligen från i förrgår, glömde bort att lägga ut det bara.


Lördag

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår och idag. Det blev en lugn fredag igår. Skulle egentligen gått ut med Lina B och tjejerna eftersom Carro ska in i lumpen, men jag orkade inte, av flera anledningar.

Hur har eran lördag varit hittills? Jag har mest tagit det lugnt, inte gjort så mycket speciellt. Ska hoppa in i duschen nu och sen gå iväg hem till Mogge för att umgås med honom och Danne. Lite middag kanske det blir också. Sen får vi se vad som händer. Ska nog ta och skynda mig nu så jag kommer iväg någon gång! Ni får ha en trevlig lördagkväll, vad ni än ska hitta på. :) Puss!



Förresten så kommer det bilder & videor från TH-resan till Tyskland 2007
(Essen & Köln) imorgon! Kolla gärna in det! :)

Idol - Utröstningen

Jag blir så himla besviken ibland. Loulou förtjänade verkligen att vara kvar, till skillnad mot t.ex. Robin B. Och han hängde inte ens löst? Han är verkligen den mest ointressanta personen som någonsin kommit så här långt i Idol, hans röst är tråkig och inte speciell för fem öre. Dessutom har jag börjat fundera om inte killen är stelopererad.. Han kan ju inte ens röra sig utan att det ser ut som att han tänkt igenom varenda rörelse till 100% - och ändå ser resultatet så sjukt tråkigt ut.

Och vad är det för hysteri kring Anna? Visst, hennes röst är inte dålig, men hon är sååå tråkig. Att hon och Robin B inte var de två som hängde löst ikväll gjorde mig grymt besviken. Vem, förutom Robins familj, släkt och vänner, röstar på honom? Småtjejer som bara gillar honom för hans utseende? I have no idea..

Jag förstår mig inte på människor ibland..
En Idol ska hålla. Tänk frammåt är ni snälla.


Kom gärna med era egna åsikter, men respektera också att det här är min åsikt och att jag bara säger hur jag uppfattar det hela.


Idol

Tycker ni också att det är extra svårt att välja 1 favorit i år?

Jag älskar den där typiska "mörka" rösten som Sepideh har. Den fastnade jag för direkt. Men jag håller ändå med om det Anders Bagge sa ikväll, att det passade bättre med raka toner till kvällens låtval. Men jag tycker inte, och tror inte, att hon skulle sjunga pop om hon gjorde egen musik. Soul är verkligen hennes grej. Den här tjejen har extrem talang, det är ju inget snack om saken. Går förstaplatsen till en av tjejerna, är det definitivt hon som ska stå där.

Visst var Lars var cool ikväll! Han är verkligen en av mina favoriter av killarna, han verkar så underbar, jag kan bara inte förklara det på ett bra sätt. Jag och mamma började undra om han tittat på "Moulin Rouge", då han ikväll påminde väldigt mycket om en musikalartist. Lite kul att Laila nämnde det med musikaler efter att jag & mamma haft våran lilla diskussion i soffan.

Sen har vi ju Kevin.. Här en sådan energikick - jag vill bara ge honom en stor kram! Jag tror att han har en stor chans att vinna hela Idol faktiskt. Han kan göra nästan vad som helst och få det att låta bra, även om rösten kanske ändå passar bäst till pop-låtar. Men han har en otroligt, otroligt bra röst - det är det ingen tvekan om. Om han har bäst röst av killarna? Mjorå, det tycker jag nog.

Alice röst passade dock bäst för kvällens ABBA-tema, enligt mig.

Vilken är din favorit?

Missnöjd

 


Jag har börjat störa mig ganska mycket på kanterna vid hårfästet.. Jag ska nog ta och ringa salongen imorgon och kolla om de har någon tid för att rätta till det. Hoppas på att det finns en tid på måndag eftersom tjejen som färgade på mig, bara är där på just måndagar.

Har någon tips på ett bra schampo för färgat hår?

Bilder från igår. Vänster: min syster, utanför rekryteringsmässan i Västerås.


Amsterdam 5-9 oktober 2007 [Part 4/4]

Jag har aldrig druckit så mycket Red Bull och varm choklad som jag gjorde under tiden i kön. Ser ni förresten "I <3 Finland" t-shirten som liggen inpackad på första bilden? Det kom ett gäng äldre finländare och gav oss dem när vi satt i kön, så vi skulle frysa mindre. Haha, snällt. Och det kom fram folk hela tiden, speciellt under lördagkvällen, och frågade vad vi gjorde där, på hollänska. Tätt följt av frågan när konserten var. Men efter att ha fått frågan några gånger så orkade vi inte ens be dem prata på engelska, utan förstod helt enkelt vad dem sa, så det var bara att svara "Tokio Hotel"..."Monday". Haha..

"Die-hard-fans" kallade många oss, de som gick förbi. Och det kan jag ju förstå på ett sätt.. Jag fattar inte, så här i efterhand, hur jag kunde sova två nätter i en sovsäck, utomhus, på asfalt, mitt i iskalla oktober. Jag har aldrig frysit så mycket, men jag ångrar absolut inte att jag gjorde som jag gjorde. Inte ett dugg. Det var helt klart värt det.

Här är några bilder från hemfärden..





När vi kom till Arlanda så satte vi oss på en restaurang och gick sen till inrikesflygen för att vänta några timmar med Johanna tills hennes flyg hem skulle gå. Det här är senaste gången jag träffade Johanna, jag minns fortfarande när hon gick igenom kontrollerna och det var dags att säga hej då på riktigt. Lina, min syster (till vänster på bilden), åker ner till Karlshamn imorgon och träffar Johanna & Lina K och stannar där i 5 dagar, kan ni gissa hur mycket jag vill följa med? Det är lite jobbigt måste jag erkänna, jag saknar dem för mycket nu och det kommer kännas så fel att dem 3 är tillsammans utan mig. Det är liksom vi 4.. Men att kunna följa med var tyvärr inget alternativ för mig just nu. Jag hoppas ändå att de kommer ha extremt kul och jag längtar verkligen tills jag få träffa tjejerna igen. Tills det blir vi 4 igen. ♥


Torsdag

Det blev en sen morgon för mig idag, men nu är jag uppe. Lina väckte mig med TH's live cd så jag flög upp och körde luftgitarr med henne i hennes rum, haha! Morgongymnastik? Ohja. Jag känner mig lite frusen så jag tror att jag ska ta en kopp forest fruit te. Till det ska vi kolla på senaste live dvd:n. Hörde ni förresten att det kommer komma en ny dvd? Wohoo, I can't wait!

Godmorgon förresten! :D


Amsterdam 5-9 oktober 2007 [Part 3/4]

8 oktober..

Efter en kall morgon så började vi räkna ner timmarna tills insläppet. Tobi & co. blev inte så förtjusta över hur kön var ordnad - men efter lite krångel, mycket oro och hårda regler ("den som springer hamnar längst bak i kön") så fick jag plats längst fram vid en av spärrarna, med Lina och Johanna bakom mig.

Som ni ser på bilden här nedanför så hade vi inte fixat oss än, vilket var det vi oroade oss mest för. Vi var så jäkla nervösa för att vi inte skulle kunna gå ifrån kön och att vi skulle behöva gå på konserten lookin' like that. Plus att vi inte hade konsertbiljetterna med oss! (Haha, idioter! Vi vågade inte ha dem när vi sov ifall vi skulle tappa bort dem eller så.) Men allt löste sig, efter ett snack med Tom (TH's vakt) så gick vi iväg en efter en.



                        


Lina, Melanie, Christel och Tess


Jag hittade Lina på youtube! :) I kön till toaletterna.


Och mig själv! :D

Det blev kaos inne i den första inhängnaden, där vi satt, och plötsligt satt det folk där inne som ingen sett förut men ändå hävdade att de suttit där hela tiden. Så Tom - vakten - blev rejält förbannad. Efter flera försök att få dem att frivilligt erkänna att de hoppat in och inte hörde hemma där och också att med hjälp av fansen längre fram avslöja vilka som "skulle ut", utan att lyckas, så började han hota med att själv välja ut några som fick lämna inhängnaden, spelade ingen roll om de egentligen skulle vara där. Folk började gråta och alla var oroliga. Alla utom vi längst fram. Vi hade t.o.m. bevis att vi var där först av alla och självklart använde vi det, även fast vi nog inte behövt. Men det klart man ville vara på den säkra sidan.


Soundcheck! Här dog vi. Haha, nej, men gud vad hjärtat slog hårt..

När klockan var 5 ställde sig alla upp och började mosa frammåt. Det var 1 timme kvar till insläppet, förstår inte varför alla blev så lyriska. Vi blev totalklämda och här kom faktiskt också resans roligaste stund, då Johanna ropade: "TOBI, HELP US!" med den roligaste rösten någonsin. Hahaha! Det var självklart inte kul just för ögonblicket, vi blev verkligen mosade, men det lät så extreeemt fult när hon sa det. :'D

Det sjukaste..
Mitt i all kaos trycktes en tjej ner på marken och vet ni vad fansen runt om henne gjorde? Hjälpte henne upp? Nej, dem ställde sig på henne! Struntade fullständigt att hon låg på mage och blev totalmosad under galna fans fötter. Jag glömmer aldrig hennes min när jag sträckte mig för att se vad som hände.. Fy fan. Hon skrek, grät och försökte desperat ta sig upp utan att komma en cm. Jag fattar verkligen inte hur folk kan vara så jävla DUMMA i huvudet så ingen hjälper någon i en sån situation.. Inte ens hennes kompisar försökte få upp henne! Som tur var så stod Lina bättre till, och såg henne bättre än mig, så så fort hon såg henne blev hon galen och började hon "slå" sig bakåt för att dra upp henne och lyckades, som tur var. Jag är ett fan, det är jag.. Men jag skulle aldrig låta det gå så långt så jag skadade någon så där för att få se killarna. Det måste finnas en gräns, man FÅR inte bli så besatt så att man fullständigt struntar i om någon blir skadad. Den spärren borde alla ha, men tydligen inte. Det är sjukt, så jävla sjukt hur en del beter sig. Att vara ett fan ska ju vara kul, eller hur? :) 


Anyway.. Ta-daa! Johanna, Lina & jag inne i Heineken Music Hall! :D Front row for sure! Haha, liten flagga va? Bilden är tagen av Katrin som stod på sidan. Vi stod i mitten! När de körde In die Nacht och Rette mich satt Tom mitt framför mig. Lite småsurt att min kamera var inne på lagning men min bror är bäst så jag fick låna hans kamera. Den var sämre än min, men självklart bättre än inget alls. Han räddade verkligen mig genom att låna ut den då, tack igen.


Ser ni våran Sverige-flagga? :) Yes, it was huge, haha..


"Willkommen im Tokio Hotel.. Zimmer 483.. dadada dadada dadadadadadadada.."

Words can not describe the feeling













"It's a state of bliss you think you're dreaming
It's the happiness inside that you're feeling
It's so beautiful it makes you wanna cry"



En grej jag minns så bra att jag fortfarande kan se det framför mig, är när jag sprang ut från arenan. Vi var så obeskrivligt glada och skrattade medan vi körde slalom när vi sprang genom folkmassan utanför arenan. På marken låg konfetti och alla runt om oss var minst lika glada. Vi åkte sedan för att träffa de andra. Och TH. Svettig & ofräsh efter en konsert, precis så man vill att dem ska se en! Haha! Vi var bara 14 st och efter en stund så kom turnébussen inrullande..





Gustav var inte med.
Resten av bilderna från hotellet vill jag inte lägga ut. Men jag kan säga att den finaste var en av bilderna på Tom. Han var jättegullig och ställde sig och posade in i min kamera. Jag bad honom men trodde inte att han hörde, men när han signat klart min biljett så flyttade han ett steg mer mot Lina, tog tag i hennes biljett (och fick hennes hand på köpet, haha! Hon Hon stod och smekte hans hand under tiden, hahahah) och stannade helt. Jag älskar verkligen bilden. När vi gick därifrån upptäckte jag att jag glömt ge Bill armbandet, haha jag blev så besviken.. Men nu har han fått det. :) Jag gav det till honom i december 2007, men mer om det senare.





Jag kan, utan att överdriva, säga att de här 4 dagarna var de bästa i mitt liv hittills. It was amazing. 


I miss the town
I miss the faces
You can't erase
You can't replace it



Can we bring yesterday back around?


Sunny Wednesday

Vid 3-tiden ska jag åka in till en rekryteringsmässa i Västerås. Kan bli intressant!
Blir nog en sen lunch i stan också, och kommer nog hem frammåt 6-7-tiden.

Idag blev allt klart med EMA-biljetterna! Gud, vad skönt det känns! Det är ståplatser, så jag ska nog ta med ett par låga skor i väskan, och vi ska hämta ut dem i Liverpool när vi kommer dit. Bara två veckor kvar nu!
Förresten, Elvira - Jag fick ditt sms (har fortfarande inte pengar på mobilen haha) och ska försöka lägga ut min berättelse om Essen redan ikväll! :) Före det kommer lite bilder på TH från konserten i Amsterdam & även nån från hotellet.

Innan jag går in i duschen måste jag bara visa den här.. Haha, jag hörde den första gången inatt och sitter redan och sjunger med. När jag först hörde den var jag lite tveksam, inte riktigt min smak, men den blir verkligen skönare & skönare ju mer man hör den.

Leaf - Motherfucker



Visst ja, jag måste ju ringa tandläkaren!

Amsterdam 5-9 oktober 2007 [Part 2/4]

(Samma sak här, en del bilder är Lina & Johannas. Det är inte bara de bilder som är märkta med bloggnamnet som är mina, jag orkade bara inte märka allihopa. Förstår inte varför jag började överhuvudtaget.)

6 oktober..


Gud vad jag saknar det här..


Vid lunchtid åkte vi till arenan för att börja köa


Det hade kommit lite mer folk men tjejerna hade hållt platserna åt oss.


Demi <3 (Under guldfilten i mörkt hår)


Lina och Johanna <3


(Inte min bild. Kanske Demis, minns inte.) Tim, Christel <3 och Kai

Vi hade kul. Vi lärde dem svenska ord (börjar bli en vana nu haha) och de tyckte ordet "blåbärspaj" var så jätteroligt eftersom en del av det betyder "spy" på tyska (uttalet är lika, inte stavningen tror jag). Och det var så roligt att höra Arianes berättelser om när Tom vinkade genom skyltfönstret, biljakten i Hamburg, utskällningen av Saki, och allt vad det var...


Johanna började frysa. Tess, Demi, Linda & andra fans i bakgrunden.

Det blev snack om att vi skulle få sova i parkeringshuset ("spring niiicht" haha) men så blev det aldrig.



Vi underhöll oss med Schrei-dvd:n på natten.


Ni ser foliefilten längst till vänster på bilden? Där under ligger jag. Haha!
Lina & Johanna spenderade sen natted med Demi, Tim och Kai medans jag sov..


7 oktober..


Jag har aldrig frysit så mycket som jag gjorde när jag vaknade. Mitt ansikte var som en boll dessutom! Vi tog bussen till vårat hotell för att äta frukost och sen var det bara att åka tillbaka för att fortsätta köa. Men vad händer? Jo, vi hoppar på fel buss. Som går åt helt andra hållet! Det tog sin tid innan det kom en buss som skulle ditåt men till slut kom vi fram till arenan i alla fall. :)

Den kvällen kom staketen så alla flyttade sig mot dörrarna. Jag & Vivian gick in till bion (som satt ihop med arenan & som förövrigt hade den bredaste, största, coolaste trappan jag sett! Den var i regnbågens alla färger och nästan läskigt brant) & hade extremt kul åt att jag råkade gå fel när jag skulle ut. Gick in på herrarnas istället för ut till henne.. Ni skulle sett hennes min när jag gick förbi.. HAHAHA! Oslagbar!

Vi satt längst fram vid dörrarna. Just här borde vi ha varit på flygplatsen istället. Ni anar inte hur mycket jag (fortfarande) ångrar det. Hade vi bara åkt dit så hade vi haft kort tillsammans med killarna nu, det fick alla som var där. Ganske surt.


Frammåt midnatt så var vakterna snälla och släppte in oss i arenan! Vi skulle få vara där tills 06.30. 6½ timmar i värmen, det var heaven för oss just då. Haha..


Här inne träffade vi underbara Lizett (som jag nu tyvärr inte hört av sedan Essen) och även massa andra trevliga människor.


Vivian! <3


Man fick röka där inne. (y) Förresten så HATAR jag den här bilden (jag ser hemskt stor ut) men jag måste bara ha med den, det blir inte samma sak utan en bild på glasdörrarna.. Gud vad jag inte minns när vi sprang igenom där sen. Haha.!

Ett annat trevligt fan jag träffade var Onwana, hon med svart linne. Träffade henne igen i Nijmegen i år. :) Och tjejen längst bak, med vit/svart t-shirt var också jättetrevlig! :) Hon var med på holländsk tv förut, då en vj kom hem till henne och bad henne styla honom som Bill och sen fick hon Meet&Greet. (Jag älskar att se hennes reaktion i videon när han säger att hon ska få det.) Hennes mamma blev min extramamma under natten, hon var helt underbar, men orolig att jag skulle svimma. Jag kände mig så sjukt nervös och slutade inte skaka..

Det blev inte många timmars sömn den natten. En av anledningarna var en totalidiot till tjej som inte kunde sluta skrika. Jag ville verkligen strypa henne. Klockan 06.30 var det dags att gå ut i kylan igen och nu hade det kommit kanske 20-30 fans som suttit ute i kylan i flera timmar och inte fått komma in. Vakterna vägrade släppa in dem.

Eftersom inlägget blev så långt så fortsätter jag med konsertdagen och konsertbilder i ett nytt inlägg. :) Kommentera gärna det här, ni som läst det.
Det skulle uppskattas! :*

Datakrångel

Första blogginlägget kl 22:00 kallar jag inte för bra uppdatering.
Men nu är det så att mitt internet inte har fungerat som det ska idag.. Ena sekunden fungerar det, andra inte.

Ska ta och fortsätta lägga ut bilder från resorna nu så det blir klart någon gång. Men jag måste passa på att säga en sak: Nej, den här bloggen kommer inte bara att innehålla bilder/text som har med Tokio Hotel att göra. Jag vill bara lägga ut min berättelse + bilder/videor så att de finns här på bloggen för mina läsare att se (om de vill). Det kommer komma mer om mig och mitt liv så fort jag fått klart resorna. Och även emellan rese-inläggen, såklart!

Peace

Amsterdam 5-9 oktober 2007 [Part 1/4]

Anledningen till denna resa:

Några av bilderna är Lina och Johannas.



Den 4 oktober kom Johanna hem till oss och kvällen gick åt att packa och peppa varandra inför morgondagen. Jonna (min kusin) kom hem till oss och höll oss sällskap. Jag och Lina hade pratat, några dagar tidigare, om att "snart kommer vi sitta på trappan (utomhus) och kunna säga "imorgon åker vi".." Den kvällen hade nu kommit och vi satt ute på trappan och fantiserade om hur våran första TH-konsert skulle bli. När man tänker tillbaka så här så inser man att vi verkligen inte hade en aning om vad som väntade oss. Att de kommande fyra dagarna skulle bli de bästa i våra liv..

 
      Bild 1: Lina & Johanna i Västerås.   Bild 2: Våran "lilla" konsert-flagga. :P



5 oktober
Planet skulle gå kl 12.10 från Arlanda så när vi kom dit så tog vi en fika. Nervösa - men superglada! Förresten, var det inte på den här resan som alla 3 satt och grät när vi skulle lyfta? Haha! SÅ flygrädda!





Lugnade nerverna i rökrummet


Gud var trött jag såg ut. Men inte undra på.



Framme! :D
På Schiphol (som vi på något sätt fick till "shithole") hade vi problem att förstå oss på biljettautomaten, men som tur var så fanns det snälla människor bakom oss i kön som hjälpte oss. :) Vi tog tåget från Schiphol in till själva staden. Därifrån tog vi en taxi till vårat hotell och det första vi ser när vi börjat åka: Coffee shop! Haha! Inte en chans att jag skulle gått in där men det var "kul" att se på avstånd. Taxiresan var rolig, vi satt och hade kul åt chauffören inte förstod ett dugg av vad vi sa. Billigt nöje, ni vet.


Vårat rum var litet & mysigt. Vi packade iordning väskorna & tog bussen till arenan på en gång, i tron om att det redan skulle vara fritt med fans på plats..


..Men när vi kom fram var det helt tomt! Efter en stund mötte vi Judy, Anna & Melanie (från Tyskland) som var de enda fansen före oss. De skrev upp oss på listan och jag blev nummer 5 - av 5000! Inte illa det! :D Dem var (är) supertrevliga. Vi spelade in en kort film till Tom (en av TH's vakter) av "säkerhetsskäl" och gick sedan tillsammans & åt på Burger King som låg precis brevid arenan pratade om konserter, Ann-Katrin (haha) och allt möjligt. Sedan träffade vi Katrin & co. och gick runt på MediaMarkt (som låg precis framför arenan) tillsammans och efter det bytte alla msn och nummer, och bestämde att vi skulle träffas dagen efter. Vi åkte sedan tillbaka till vårat hotell. Vi hade nu alltså en ledig fredag-kväll i Amsterdam framför oss... Vad skulle vi göra?
Kolla in nattklubbarna såklart!


Katrin, Melanie, jag, Anna, Judy och.. nån till, utanför HMH!


Lina, Judy, Anna, Katrin, Melanie & Johanna


Vi åkte tillbaka till Gaasperplas (där hotellet låg), fick beskrivning hur man kom in till nattklubbarna av receptionisten som var hur skön som helst och förfestade sen lite på hotellrummet innan det var dags att ta metron. Gud, den hade jag nästan glömt. Hur kan man finna ett sånt nöje i att åka metro i Holland? I alla fall.. När vi kom fram till själva stället där det låg massa nattklubbar och småbarer så satte vi oss på en mindre bar och beställde in öl. Det var jättemysigt!


"Two till!"
HAHAHA! Kvällens roligaste var när Johanna råkade beställa på svengelska.. Vi kunde inte andas för att vi skrattade så mycket. Bilden är från baren vi satt på. Den var utomhus & en snubbe sprang runt & fotade folk för en mindre summa.
Vi velade lite fram & tillbaka om vi skulle åka tillbaka till hotellet eller gå in på någon nattklubb (allvarligt, varför tvekade vi ens?) och till slut blev det att vi gick in på ett ställe. Vi dansade och hade så jääävla roligt! Lina fick t.o.m. fans, haha! De härmade varenda danssteg hon gjorde. Jag fick inga fans men istället var det en kille på typ 1.10 i toppluva som kom fram till mig bad att få ta med mig på en dejt. Haha!

"I eat cocain like bread!"
Det blir sjukt mycket text om jag skriver ner allt so I'll make it short. Kvällen slutade inte precis som vi ville. Medans vi väntade på nattbussen kom det fram ett gäng mörka, påtända, extremt otrevliga killar, började tjafsa, skrika, folk grät och de vägrade låta oss vara. Riktiga idioter. Vi klarade oss i alla fall utan att få någonting stulet och utan skador.

Även fast det slutade som det gjorde så hade jag en underbar kväll/natt. Jag minns ärligt talat inte hur vi kom till hotellet den kvällen men på något sätt kom vi dit i alla fall. Det var dags att sova, imorgon var det hotellfrukost och köande som väntade!


Favoriter från Gina

Tänkte visa mina 2 favoriter från Gina Tricot's online-shopping som nyss "öppnat".


Jag älskar rosetter.

Nya slingor


Några duschar med silverschampo så det blir jämnare, sen så!


Måndag

Yes - jag hittade min mobil! Den har varit borta sen i förrgår men jag hittade den nyss.. Gissa var den låg?... I bilen! Haha, jag har sprungit runt hela huset och letat men glömde bort att kolla där.

Idag bokade vi flygbiljetter till Liverpool! Hoppas show-biljetterna kommer hem snart också. Och ni kan väl hålla tummarna för oss att allt löser sig med Tillans jobb nu?

Dags för mig att gå in i duschen nu. 16.30 ska jag vara på frisörsalongen för att färga håret, blonda slingor som vanligt. Snälla, håll tummarna för mig att det blir bra! Jag blir nämligen oftast missnöjd med resultatet. Men jag måste verkligen färga nu, inför EMA och allting.. It looks like sh*t right now.. Så förhoppningsvis blir det inte sämre i alla fall!
Vi hörs efteråt, lägger upp bild på resultatet då också.

Puss!


Stockholm, juni 2007 - Part 4: 13/6

Dagen började med att vi försov oss. Men som tur för oss så låg killarna antagligen fortfarande och sov när vi kom fram. Väl på plats mötte vi Mirjam, den svenska fanclubs-ledaren. Väldigt trevlig tjej! :) Allt efter att timmarna gick så kom det fler och fler fans. Till slut var vi 14 stycken. Vet inte riktigt hur jag ska formulera tiden innan de kom ut så vi går direkt på sak tycker jag.

När vi fått reda på när de skulle komma ut så "intog vi våra platser" (haha). Vi visste ju att de skulle komma, men de kom ändå lite utan förvarning, på ett sätt. Bill var först ut, sen Tom, Georg och Gustav sist. Bills byxor skapade dagens samtalsämne, i alla fall mellan mig, Lina, Lina och Johanna.






Söta Emelie var med i tidningen :)

Mycket copyright på bilderna men jag vill vara på den säkra sidan. Lite synd att bildernas kvalité blir sämre var man än lägger ut dem. Men vill ni se dem i original får ni komma hem till mig! :D Och btw, min kamera fungerar bättre när det är ljust ute, av någon anledning, det gick asfort att ta bilder så det blev en hel del! Men jag tänkte att det räckte med att lägga ut en närbild på varje.










Den här bilden är inte min. Cred till den som tagit den. Jag står där till höger, och jag hade faktiskt kameran brevid huvudet. Inte mitt framför som det ser ut här. Haha!


Haha, jag kunde inte låta bli! ;P


Bye, bye!


Johanna, Lina, Lina, Soffo och Aleck.


Egentligen förstår jag inte meningen med att skriva autografer. Eller, jag fattar ju, men om jag skulle jag varit känd så skulle jag hellre ta mig tid att ta kort tillsammans med mina fans än att signa ett papper eller vad det nu är. Jag tycker liksom att ett foto brevid sin "idol" ger så mycket mer, tycker inte ni?


Det roligaste var lätt när Johanna ropade på Tom och bad honom säga hej till kameran och råkade säga [kejmera] istället för hur man egentligen uttalar "camera". Hahaha! Jag garvar lika mycket varenda gång jag ser Linas video (där man hör henne säga det).


När killarna åkt så var det dags för fika och shopping. Lina K fick dessutom en crush på en skyltdocka! Haha! Great day i alla fall. Verkligen. :)


Bilder från OKEJ

Klant. Jag visste att jag skulle glömma en eller flera bilder när jag skrev om 12:e juni (2007) tidigare. Bilderna är från OKEJ-tidningen. Ser ni mig?




På första bilden var det nog rätt enkelt. På andra bilden är jag blondinen som halvt hänger över bordet. Haha.. Ganska så nervös, ja.

Gotta be somebody

Jag hörde den här låten för första gången igår kväll och jag fastnade för den direkt! Har förövrigt haft deras äldre låt "Photograph" på hjärnan de senaste dagarna. Riktigt bra låtar, tycker jag!


Nickelback - Gotta be somebody



'Cause nobody wants to be the last one there
'Cause everyone wants to feel like someone cares
Someone to love with my life in their hands
There's gotta be somebody for me like that

'Cause nobody wants to go it on their own
And everyone wants to know they're not alone
Is there somebody else that feels the same somewhere?
There's gotta be somebody for me out there

You can't give up!
Lookin' for that diamond in the rough
Because you never know when it shows up
Make sure you're holdin' on
'Cause it could be the one, the one you're waiting on




För hela texten: Gå in här så ser ni texten i informationsboxen.


Filmkväll

Jag är så sjuuukt trött idag. Och ändå vaknade jag inte förrän vid 3-tiden. Det är extremt varmt här hemma idag, så det kanske har lite med saken att göra.

Nu ska jag i alla fall gå ner och göra iordning lite te och sen kolla på film med Lina. Vi ska se "Mupparna på skattkammarön" haha! Mupparna är bra härliga. Skulle jag vara en av dem så kan nog de som känner mig hålla mer om att jag skulle passa bäst som Miss Piggy, haha..

Kvällen på Lotus

Halloj! Kvällen på Lotus var askul! Redbull/vodka var kvällens drink och bartendern i rock-rummet var vår Miyavi för kvällen. Haha! Han var dock inte så tatuerad och piercingarna saknades.. men det gör ju tydligen Miyavis också nu för tiden hörde jag. (Jag lyssnar inte på Miyavi & vet inte särskilt mycket om honom, förutom just hur han ser ut.) Det var förresten maskeradkväll - vilket vi missat - så tjejerna skuttade omkring i korsetter, strumpeband och minitrosor. 75% av alla som var där var killar och jag hörde flera åma sig över att det var så få tjejer som såg slampiga ut. Haha, what the..?

Det blev inte mycket bilder igår men Lina tog en bild på mig när jag fixade håret, så här nedanför ser ni i alla fall hur jag såg ut. Dåligt ljus och suddig bild.. men bättre än ingenting, right?


Klänning - Vero Moda
Bälte med silver studs - Cubus
Strumpbyxor (dubbla) - H&M
Svarta lackpumps - minns inte
+ 2 silverarmband och silver-ringar till öronen.



    
Lina, jag & M i bilen på väg hem.

Saturday

Precis hemkommen från Sandviken och det var lika trevligt som vanligt. :) Träffade alla syskonen, min farbror och massa annat trevligt folk. Vi åkte såklart förbi graven en sväng också.


Pappas grav..


Lina & mamma.



Just nu håller jag & Lina på att förfesta här hemma... Vi ska snart åka till Eskilstuna & parta loss på Lotus hela natten! Eftersom Lina är VIP så går vi in gratis - vilket aldrig är fel. Have a great saturday! - I know we will!


Music and Oreos

Halloj! Har precis sminkat färdigt mig och tänkte hinna blogga en snabbis. Idag ska jag och min familj åka till Sandviken för att fira min storebror och hans flickvän/sambo. Mozart är så gosig här, så jag vill bara ta med honom.. Men det går inte, såklart. Men något som jag ska ta med är Oreos! Mmm.. Och även en lista som jag gjorde iordning igår, som handlar om hur mycket man vet om sitt syskon. Jag blev inspirerad av en tvilling-intervju som jag läste för några dagar sedan, och bestämde mig för att göra en för mig och min syster, eftersom vi är så pass tighta. Det ska bli kul att se hur mycket man kan! Det tar två timmar för oss att åka till Sandviken så man måste ju komma på något sätt att underhålla sig på. Haha..


Lägger ut lite bilder från dagen när jag kommer hem. Ha en bra dag! :)

Grattis!



Idag säger vi grattis till min storebror!
Hoppas att du får en underbar dag! ♥

Västerås

Hej bloggen! Jag hade tänkt uppdatera imorse innan jag åkte in till Västerås men jag försov mig så det blev väldigt bråttom sen när jag väl vaknade.


Imorse, precis innan jag åkte.
 
Jag har varit i Västerås hela dagen, med Lina och mamma, och kom inte hem förrän mot kvällen. Vi köpte present till min systerdotter som fyllt år och även till min bror och hans flickvän. Vi åt lunch på Tusen & en natt och gick sedan fortsatte shoppingen. Jag köpte lite småsaker (bilderna nedanför + två armband) men det viktigaste av allt - jag köpte en klänning till EMA! Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle hitta en, eftersom jag aldrig brukar göra det om jag verkligen behöver, men Lina bad mig prova den and so I did. När jag såg den hänga på galgen tänkte jag verkligen "Inte en chans att den där kommer sitta bra, den kommer framhäva alla skavanker" (eftersom den såg ut att sitta ganska tight) men den satt faktiskt jätte bra och jag är jätte nöjd med den! Risken finns att jag kommer frysa rejält med den i november, men förhoppningsvis behöver vi ju inte vara ute så mycket. ;)


Min lunch. Inte lika gott som mammas hemlagade ;)



 

Jag älskar lösögonfransar och make-up överhuvudtaget. Jag tycker det är otroligt kul att testa olika sminkningar med lösögonfransar, stenar m.m. Men just till EMA så kommer jag att ha ett par ganska enkla. Jag har väldigt korta ögonfransar och tycker att lösögonfransar, som de på bilden här ovanför, gör att det ser mer proportionerligt ut.

Innan vi åkte hem så åkte vi förbi IKEA en sväng där jag köpte en skohylla (jag vet inte om den där är till för något speciellt egentligen, men eftersom jag inte hittade någon riktig skolylla så fick det bli en sån) till en av mina garderober och en lampa till fönstret i mitt rum.


Inte så speciell, men jag gillar den.


Här är den - min EMA-klänning! Bilden gör dock inte mycket rättvisa men jag ska ta en bättre och lägga upp den här när jag har tid. Den är inte så glansig som den ser ut på bilden. Och det kanske inte syns att den är axelbandslös? It is. Jag älskar axelbandslöst. Det är så snyggt!
Klänningen kommer från Gina Tricot.


Nu är klockan 02.15 och jag ska gå och möta min Lina (min lillasyster) som har varit på fest. Måste skynda mig så hon inte får vänta. Tschüss!

Stockholm, juni 2007 - Part 3: 12/6 (fortsättning)

När klockan var strax efter 16.00, stod redan de flesta upp (i alla fall så långt bak jag såg). Jag kommer ihåg att det gick ett rykte om att Tom hade sagt att om han såg någon tjej som han tyckte var fin så skulle han be en vakt att fixa hennes nummer. HAHA! Trodde ens någon på det? Och Bill var orolig för att det skulle bli som signeringen i Frankrike, det var dock tydligen sant.

Drottninggatan var full med folk som nyfiket ville veta vad vi väntade på. Det var så mycket folk.. Folk som inte stod i kön eller hade några som helst planer på att gå in. Dem bara stod där. Jag minns inte tiden, men helt plötsligt börjar folk skrika och deras bil kommer åkandes på Drottninggatan och släpper av killarna vid en kiosk där de gick igenom för att komma in på Bengans. Där, mina vänner.. Just där började jag förstå att dem snart skulle vara mindre än en meter ifrån mig. Människorna jag såg upp till.. och som gjorde mig så där obeskrivligt glad.
Jag blev bara mer och mer nervös. "Just nu är dem där inne", upprepades i mitt huvud gång efter gång.. Och till slut var det dags för de första fansen att gå in. De öppnade, släppte in några fans och stängde dörrarna igen. Sen blev det min tur.

17:51 - jag var inne.
Jag tyckte det var så sjuuuukt konstigt att se dem i verkligheten efter att bara sett dem på bilder och i videor innan. Den första jag såg när jag kom in var Tom. Det spelar ingen roll att det nu gått 1 år och 4 månader - jag minns fortfarande det där ögonblicket glasklart. "Han såg ut som en 3D bild" minns jag att jag sa till Lina sen. Haha! Det jag menade (för er som inte förstår) var i alla fall att han såg verklig och så levande ut. Och självklart gjorde han det - han satt ju där! Bilden nedanför visar ganska bra hur skakig jag var precis när jag kommit in.



Jag har inget minne av att jag & Lina pratade med Johanna & Lina där inne, bara att Lina blev tårögd och att vi båda stod och fläktade bort dem. Hon ville ju inte vara tårögd framför killarna. Sen när vi kom fram till vakten som stod och stoppade kön då & då (så att det inte skulle bli för mycket fans där framme) så sträckte han ut armen och sa att vi skulle vänta lite. Jag var vid det här tillfället totalt trollbunden av att se killarna så nära, att jag inte märkte när vakten sa att jag kunde gå. Så där stod jag, kanske 2 meter ifrån Georg med ögonen fastklistrade på honom och var i en helt annan värld. Han hade precis klippt sig och jag blev helt amazed av hur bra han såg ut i verkligheten. Plötsligt kände jag en dunk i ryggen, det var Lina som puttade mig och sa "Ida!? Gå då!", och när jag då "vaknade till" så ser jag att det nu var helt tomt framför mig (Johanna var redan vid Tom) och Georg sitter och kollar på mig, ler och vinkar fram mig med handen och säger något. Vad det var hörde jag inte, men antagligen något om att jag skulle komma fram. Jag hejade, han hejade. Inte mycket mer där.
Jag var så glad att äntligen se Tom så my mind var kanske lite för fokuserad på honom redan när jag stod framför Georg. Men, men. När jag kom till Tom var det samma sak där - jag hejade, han hejade. Han log så fint samtidigt. Och när han sedan kollade upp och gav tillbaka skivan så höll han verkligen kvar blicken och hade samtidigt det där undebara snésmilet som jag älskar. Sexigt är vad det är. Det var en sån uppenbar flirt. Haha..
I alla fall.. När jag kom till Bill så minns jag faktiskt inte om jag hejade eller inte. Jag minns bara att verkligen scannade honom.. Han såg ut som en docka! När jag var påväg vidare mot Gustav så kom jag på att jag tänkt säga "danke schön" till allihopa (haha) så jag tog ett steg tillbaka, kollade på Bill och halvropade det. Han, som då kollade åt Toms håll, vände ansiktet mot mig och kollade förvånat (verkligen som "Vaa, vem sa nåt?" haha) och drog sen till med världens visa-hela-tänderna-smile! Haha, han var så söt! :'D

Efter det där smilet minns jag ingenting förrän jag var på väg ut. Jag har inget minne alls av Gustav! :( Jag minns att jag vände mig om en sista gång och tog en bild på Bill och lite av Lina men jag har ingen bild på Gustav därifrån, fattar inte vad jag gjorde medans jag var framför honom(?). Nästa grej jag minns är att jag var "suddig" i blicken när jag gick ut och att jag virra runt så en som jobbade där fick visa utgången. Haha! Men jag ville ändå vänta på Lina så jag vände mig om och såg henne komma gående mot mig med stela steg på ett sätt, och med en min, som jag aldrig sett förut. Hon såg ut som att hon precis råkat ha ihjäl någon med sina bara händer. Får ni en vision om hur det kan ha sett ut? Haha.. jag kommer inte på någon bättre förklaring.
Hon kollade upp på mig och båda började störtgråta. Haha! Jag trodde verkligen inte att jag skulle bli tårögd ens. Som tur var så var det ju där killarna inte kunde se mig. Vi mötte Johanna & Lina utanför och satte oss utanför och kände oss lyckligare än någonsin. Vi kippade, bokstavligen talat, efter luft när vi skulle prata. När Lina då, mitt i alla tårar, frågar mig om jag hörde vad Tom sagt där inne - och när hon sen berättat - så kunde jag nog inte varit mer glad.. Vi båda började gråta ännu mer. Haha, vad patetiskt det låter! Men så var det i alla fall. (Jag låter bli att berätta vad han sagt så slipper vi töntiga diskussioner. Mina vänner och de flesta som bevakat mig på bdb vet redan vad det var som gjorde oss glada.)


Jag & Tom. Min syster syns i vänstra hörnet också. Johannas bild, ta den inte.


Lina får här tillbaka skivan av Bill. Min bild.


Lina (min syster) framför Gustav.


Lina igen :D


Johanna, Lina & Lina. Vi försökte komma in en andra gång men vakten kände igen mig. Damn it. Haha

Senare, när vi samlat oss, så gick jag & Johanna för att kolla var dem skulle komma ut. Lina & Lina gjorde samma sak men de var ju smarta och gick till det rätta stället. Haha! När vi stod och hade liten "moment" så hör vi plötsligt hur ett enormt skrik (föreställ er minst 100 fans gapskrika) resa sig bakom den stora byggnaden. Jag lovar, jag har aldrig sprungit så fort i hela mitt liv. När vi kom fram så möts vi av Lina, Lina och TH's bil som precis börjat åka upp för backen, där vi stod. Vi trodde att de skulle åka direkt till flygplatsen (eftersom det var vad vi fått höra) men till slut fick vi reda på att de faktiskt skulle stanna över natten så vi gick (väldigt fort, haha) till hotellet där det redan var flera fans och TH hade, tyvärr, redan gått in när vi kom dit.

(Vi hoppar fram några timmar nu..) Senare på kvällen fick vi syn på något stort i restaurang-fönstret.. nämligen Bills hår! Alla 4 + deras personal satt och skulle äta middag. And just so you know, så ingen kommer med en kommentar som "Stackars dem, varför störde ni dem under middagen?!" ; vi var en bra bit ifrån, inte precis utanför fönstret. Och diskreta. Och vi tog inte kort. Inte jag i alla fall. Man kunde ju ha tagit utan blixt men det kom jag ju såklart på långt efteråt. Haha..
Det var i alla fall väldigt underhållade måste jag säga. :'D Minerna, gesterna.. Haha!




Efter en underbar dag så var det dags att åka tillbaka till hotellet och sova. Men vi hade absolut inga som helst planer på att ta sovmorgon.. Killarna var ju fortfarande kvar. ;)

(Fortsättning följer...)


Hola!

Har ni haft en bra dag idag? :)
Min har varit helt okej. Jag har försökt hjälpa en tjej med några biljetter men det går ju så där.. Håller tummarna för henne att det löser sig i alla fall. Nu ska jag färga håret på Lina och efter det ska jag fortsätta skriva på "dagarna under 2007" och hoppas få i alla fall ett inlägg (med bilder också såklart) publicerat ikväll.

Hörs senare! ♥

"Godmorgon"

Morrn morrn allihopa! Är ni glada idag? :D I am! Jag vaknade av att Johanna ringde. Alltid lika trevligt att prata med henne. Jag hatar att jag inte kan följa med ner till henne nästa vecka, jag saknar henne (och Lina K) jättemycket! Men, men..

Ni anar inte listan jag har skrivit upp på saker att göra innan EMA, haha! Färga håret var en av sakerna och det ska jag göra på måndag. Jag måste också ringa till tandläkaren och kolla om det finns nån akuttid för att fixa min tand (den har gått av) så håll tummarna för mig att det finns en tid snarast! En annan sak på listan (men det är inte bara för EMA såklart) är att jag ska gå ut och gå 1 eller 2 gånger per dag - starting today!

Ha en bra dag, sweeties!


Krångel

Hallå, varför syns inte resten av texten/bilderna som jag la ut på Stockholms-inlägget? Irriterande, ohja. Jag får kolla imorgon när jag vaknar om det kommit upp då istället. Anyway, klockan är mycket och jag ska försöka att inte sova bort hela förmiddagen imorgon, så det är på tiden att jag går och lägger mig nu. Min misse ligger här brevid och håller mig sällskap. Sötnos!

Godnatt ♥


Adda oss!

Eftersom både jag & min syster gillar det hollänska bandet Di-Rect så är vi nu inte bara fans, utan även deras svenska officiella street team! Adda oss på myspace så blir vi väldigt glada! =) Vi har precis kommit igång så det är inte så mycket fixat än, förutom layouten. Men snart kommer det finnas musik och fler videor på sidan.



www.myspace.com/directswedishstreetteam
Adda oss! :D


Om ni vill ha tips på bra låtar med dem så måste jag säga att Someday är min favoritlåt. Jag får så mycket minnen när jag lyssnar på den. Och jag älskar den fortfarande! Sen skulle jag vilja påstå att Linas favoritlåt (just nu) är 12345. Hon är ett proffs på att spela sönder låtar, I'll tell you..
 


Stockholm, juni 2007 - Part 2: 12/6

(Fortsättning på dagarna i juni 2007. Långt inlägg!)

Tiden gick sakta så man fick hitta olika sätt att underhålla sig på. Vi lyssnade på musik, åt glass, gick upp & ner längs gatan flera gånger och kollade efter människor man kände igen..


Johanna med sitt kaffe, klockan 08:18



Lina K och Lina A



Här är vi allihopa! :) Lina, Lina (min lillasyster), Johanna och jag.



De första fansen var med i tidningen. :) Bilden i tidningen togs dagen innan (11/6), innan jag kommit till kön. Vi kom dit på kvällen strax efter 10.



Fina Lina var trött..



Fansen som var längre bak, där man inte ser på bilden, sprang ner stup i kvarten. Skrikandes. Trodde dem kanske att TH var inom synhåll?.. I have no idea.



Tillan - här är han.. "Linas vakt" ;P Stefan. Längst till vänster. Och Tom brevid. (Det är förövrigt han Tom som jag kommer nämna senare när jag skriver om Amsterdam, så ni vet vilken "vakten Tom" är när jag berättar sen, ifall nån inte visste.)



Något TH-fan som känner igen henne? Det är i alla fall Ida - hon som intervjuade killarna i Tyskland. De tog några bilder på oss, men jag vet inte var dem tog vägen? Haha.. Tror inte de publicerades någonstans i alla fall. Men vi var med i OKEJ sen, dock inte med de bilderna.



"Pappa Saki"! :D ..Och här blev det kaos! Fansen sprang efter honom och var som gamar. Saki själv verkade inte speciellt förtjust i situationen han hamnat i. Och btw så gillar han inte när man tar kort på honom, så här som jag gjort här. Bara för det var jag tvungen att göra det. Haha



Lina & Johanna blev intervjuade av Aftonbladet. Vill ni se videon, igen eller för första gången, så finns den här! Man ser mitt huvud bakom en vit keps i den första intervjun (och även Lina & Johanna). Vid 0:23 börjar intervjun med mina babes.



Haha! Våran "fina" skylt som vi satte upp på fönstret vid våran plats i kön. Nu var klockan 16:04 och jag var så sjukt nervös. Ja, redan! Jag kunde inte äta och det kändes som jag skulle svimma. Även när jag satt ner. Jag minns att jag kände mig helt yr. Det var nu bara lite mindre än två timmar kvar tills vi skulle se dem.. på riktigt.. för allra första gången...


(Fortsättningen kommer snart!)

YES!!



Jag är så jäääääääävla glad just nu! Nu är det klart, jag ska till EMA i Liverpool!
Funkar det att mobilblogga utomlands? Hoppas det, för om det går så kommer jag självklart att blogga därifrån! :D

FY FAN VAD GLAD JAG ÄR! Och det är tack vare Morgan! Det är han som gör det här möjligt. TACK igen! ♥ Jag måste ringa Tillan och berätta det direkt när hon slutar. Det är henne jag ska åka dit med (tillantillan.blogg.se). Det kommer med andra ord bli en helkväll med henne i telefon! Haha!


Fortsätt att rösta på TH i kategorierna Best Act Ever och Headliner !
http://ema.mtv.se/vote/



PUSS!

Stockholm, juni 2007 - Part 1: 11/6

Jag tänkte att jag nu, här i bloggen, skulle börja berätta om några speciella dagar under 2007. :) Kommentera gärna.

Johanna & Lina är två tjejer nerifrån blekinge som vi (jag & Lina - min syster) träffade över internet under våren 2007. När vi fick reda på att TH skulle komma till Sverige för en signering så bestämde vi att vi både skulle gå på signeringen och boka hotell tillsammans. En jättekul grej att göra första gången vi ses, tänkte vi.

Jag minns när vi stod på centralen i Stockholm och väntade på Johanna & Lina's tåg som var försenat. Vad nervösa vi var! Jag minns också att jag blev så förvånad att Lina var så lång när jag såg dem komma gående långt där borta. Haha! Det bästa var att det aldrig blev "stelt" mellan oss, inte för en sekund. Allt flöt på som om vi kännt varandra hur länge som helst.


Efter att ha virrat runt i Stockholm hittade vi vårat hotell till slut.


Här är då vårat "fina" häfte som vi gav till TH dagen efter. Hahah! Det var skaplig skillnad på sidan som jag & Johanna gjorde till Tom, och på den som Lina & Lina gjorde till Bill. Min & Johannas var bäst. ;P Haha!


Det blev en shoppingrunda & en sväng förbi Bengans där det reda satt några fans.


Efter en underbar dag, köpte vi med oss mat & begav oss till Bengans för att börja köa.


Vi blev nummer 18, 19, 20 (jag!) & 21. Och när Universal (rätta mig om jag har fel?) fick reda på att folk redan börjat köa så skickade dem dit tjocka filtar och massa hamburgare. Så himla snällt!



Lina (min syster) & Johanna pallade inte att inte få sova något, så de gick tillbaka till hotellet. Jag & Lina stannade kvar & underhöll oss med bl.a. att dricka cider (haha!) och prata med andra fans. Vi sov en stund också, men bara nån timme om jag minns rätt. Lina fick även tag på en gitarr som hon duktigt spelade olika låtar på. Johanna & Lina kom tillbaka vid 5 på morgonen, färdigfixade inför "den stora dagen", så då var det dags för mig & andra Lina att gå iväg. En varm dusch var efterlängtad!
När vi kom tillbaka, vid 7-tiden tror jag, så kommer Johanna & Lina springande mot oss och säger att TH's buss åkt förbi och att Bill vinkade ut fönstret. Mitt hjärta stannade, jag lovar. Haha! Men efter en stund började dem garva och sa då att dem bara drev med oss. Fy fan ;P Nu var det bara att börja vänta. Bara ca 11 timmar kvar..


Next part: The day.


2 more pics

Två bilder till från idår. Jag gillar dock de andra bättre (de jag la upp igår).




Säg hej till min katt, Mozart! :D
Om ni undrar varför han heter Mozart då det kanske är ett lite ovanligt kattnamn, så är det för att jag, Lina (min syster) & mamma hade en period för några år sedan då vi kollade på filmen "Amadeus" väääldigt ofta. Så man kan säga att Mozart och Salieri var våra favoritnamn just då. Salieri hade kanske passat bättre eftersom han är svart (katten) och han i filmen är lite.. "ond" av sig. Men det blev en Mozart! :D Och han är som en hund, helt seriöst. Han springer efter mig hela tiden och kommer så fort jag ropar. Vi har t.o.m. ett "eget språk", haha! Han fattar alltid vad jag menar när jag säger nåt. Jag skulle inte byta honom mot något i världen. Han är min favoritkille.

Onsdag

Godmorgon! Gud vad trött jag är. Det känns som ögonen sitter nere vid mungiporna, haha! Idag ska jag och Lina (min syster) in till Västerås. Jag ska prata med Ur & Penn en snabbis och efter det så ska vi träffa Lina och Carro på stan för en fika.

Och jag vore tacksam om ni alla höll tummarna för mig idag.. I reeeeeally need it. Berättar mer sen vad det handlar om. Ha en bra dag! :*


Myskväll

Några av bilderna vi tog idag :) Den första är min favorit. Vilken gillar Du bäst?
 






Mmmm.. det luktar nybakta scones. Mamma gör de godaste i världen, jag lovar. Nu blir det mys framför tv:n med familjen innan jag ska fortsätta med bilderna. Tchüss! ♥

Video från idag

Puh, det tar tid att redigera alla bilder. Inte riktigt klar än, men här är i alla fall videon från idag! :)



Lite snyggare övergångar i videon hade ju inte skadat, men never mind. Och till er som känner mig - blev ni förvånade att jag valde en låt med Sean Paul? ;P Haha!
Det är alltså min lillasyster i videon. Jag filmade inte mig själv, vilket nog var lika bra. Haha..

Tisdag

Det blev ett sent första-inlägg idag.
Direkt när jag vaknade så gick jag ut och hjälpte mamma med lite trädgårdsarbete, so that's where I've been. Och när det var klart så hade jag en mini-photoshooting med min syster! :) Ska lägga upp bilder från det här på bloggen så fort jag redigerat dem, så ni får se! :) Jag älskar att fota henne, hon blir alltid så bra på bilder. Och visst ja, det kommer en film också! Lite småklipp från dagen. :)

Dags för mat nu. Hörs snart igen!  ♥


Feels good to be back

Bloggen ser inte okej ut för fem öre just nu. Jag måste få hjälp att fixa den så jag kan köra igång ordentigt. Roligare om det är fint, menar jag. :) Jag ser verkligen fram emot det!

Jag hade en blogg tidigare, i slutet på 2006, men det gick inte så länge innan jag insåg att jag inte hade tillräckligt med tid så efter bara ca 2 månader slutade jag blogga. Sedan dess har jag funnits på bilddagboken.se, men jag gillar bloggandet snäppet bättre pga att det handlar mest om texten här. På bilddagboken är det ju meningen att man ska lägga ut en bild och skriva en kortfattad text som beskriver bilden.. och skriver man en text som är lite längre så "orkar" inte folk läsa. Men med det menar jag absolut inte att jag inte kommer lägga ut bilder här - det kommer jag självklart att göra!


Så fort jag har fått hjälp med att snygga till bloggen så har jag tänkt lägga ut bilder & videor från olika resor under 2007 och 2008.... nämligen de resor då jag sett mitt favoritband - både live på scen och face to face. Det kommer komma en del bilder som inte mina gamla läsare heller sett. Och jag hoppas att det kommer bli lika kul för er att läsa om det (och se bilderna/videorna) som det blir för mig att berätta om det.  =)


It's good to be back.
Nu är det dags för sängen (för lääänge sen.) Bis morgen. Godnatt ♥

RSS 2.0