SWATCHES: OPI GERMANY COLLECTION
Bland mina utlovade swatches av alla 12 lack i OPI Germany Collection ser ni det galet vampiga "German-icure By OPI", det insanely glossy "Danke-shiny Red" (no topcoat!), mannequin-favoriten "Don't Pretzel My Buttons", det hypade "Deutsche You Want Me Baby" och grågröna "Nein! Nein! Nein! OK Fine!" som den otroligt trevliga kvinnan från OPI målade mina naglar i på eventet.  Någon favorit?

En applåd till OPI! Inspirerade av höstens plagg på catwalken och självfallet landet itself så lyckades de verkligen att få ihop en riktigt bra höstkollektion som känns komplett. Ni hittar nagellacken i butik från Augusti/September.

QUICK BLUSH TIP & SUPERNOVA REVIEW
Quick tip: För att välja ett rouge som ger en så naturligt rodnande färg som möjligt; välj ett som liknar färgen i din handflata, fingertoppar eller bröst.

Jag blev positivt överraskad av Mineralize-rougen i MAC's nya kollektion "Heavenly Creatures" efter att länge ha läst negativa kommentarer om just deras mineralize-produkter. To me it's all about how you use them.  De flesta av produkterna jag får hem för att testa och uttala min åsikt om hamnar i kitet för användning vid sminkjobb men den här finingen funderar jag på att behålla för mig själv. Trots att följande inte var min första gissning när jag såg rouget i förpackningen så ger "Supernova" en väldigt naturlig färg till kinderna vilket jag gillar men som gissat går det även att bygga upp till en starkare färg.   Om du är ett fan av deras Mineralize Skinfinish så kom det även många fina såna med den här kollektionen - tråkigt nog missade jag min favorit ("Light Year") innan den sålde slut på Kicks webshop men funderar istället på att beställa hem några av ögonskuggorna. "Universal Appeal", "Earthly" och "Invincible Light" ser riktigt fina ut!

Just nu: The Amazing Spider-ManIdag var det världspremiär för The Amazing Spider-Man och jag är för första gången genuint intresserad - delvis för att vi fått historiens sötaste Peter Parker och delvis för att Sony i samband med filmen samarbetade med OPI och tog fram en nagellackskollektion på 7 lack. Om ni inte redan sett dem i butik så ser ni mina swatches på 4 av dem här. My Boyfriend Scales WallsJust Spotted The LizardNumber One Nemesis och Call me Gwen-ever.  Någon favorit?  Jag - precis som de vänner jag visat kollektionen för - gillar det sistnämnda, lite "snällare" och mindre skrikigt korallorange lite extra.  Nu ska jag bara lyckas välja ett att bära på bion..

RSS 2.0