INTERVJUI slutet av December åkte jag ner till Stockholm för att intervjua Warner Music's nya artist "Porno" inför hans då kommande singelsläpp. Idag hade musikvideon premiär på MTV och intervjun finns nu uppe på LMG för er som är intresserade av att läsa om singeln, hur allt började, vad som inspirerar och mycket mer. Ni hittar den HÄR!

STUDDED BUNQuick tip! Gör ballerinaknuten lite roligare genom att vira runt t.ex. ett nithalsband (eller armband) som jag gjort här ovan. (Slarvigt eller more tidy är givetvis upp till var och en.)  Quick and easy!

VINTERFRÄSCH
I LOVE this stuff! "Magically Cool Liquid Powder" är den lättaste formen av puder jag hittills provat och känns inte alls på huden - för att inte prata om synligheten. Precis som Kicks webbshop antyder så ger den huden "en fin lyster och en mjuk glöd" - perfekt för alla årstider. Just den här färgen - Cajun - får jag oftast använda mer som ett solpuder eller på de yttre delarna av ansiktet och använder det då med en större, väldigt mjuk borste för att lätt svepa över färgen.

Finns i 3 olika nyanser; Cajun, Honey Rose och Truth & Light som jag mycket ser fram emot att testa mer som ett vanligt puder all over the face för en fin lyster. 325 SEK, MAC.

STUDIO KILLERS // ODE TO THE BOUNCEREfter mer än en månad away är sidan igång igen och jag ser fram emot att dela med mig av många, många tips framöver som jag redan nu har in store. Mitt första för det nya året blir den här extremt sköna låten med Studio Killers. Den lyckas på något sätt just för stunden "förvandla" mig till en excited, overconfident Patrick "Kitten" Braden [huvudrollen i filmen Breakfast On Pluto] studsandes ner längs Londons gator varje gång jag hör den. It's just brilliant!

RSS 2.0