Filmtips till er nattugglor


Om det finns några nattugglor här så vill jag tipsa om en film som börjar på TV4 Film nu 02:35. En av mina största favoritfilmer: The Boondock Saints. Såg till min förvåning att den kom på TV och tänkte att jag skulle tipsa till er som inte sett den. Har ni dock redan sett den så får ni gärna kommentera vad ni tycker om den och kanske även vad ni tror om tvåan som är på gång. (I can't wait!)

Själv så borde jag nog försöka sova..... men att dreggla till bröderna McManus och asgarva till störtsköna Rocco tackar jag oftast inte nej till. Inte heller inatt.


The Return of the King

Så där ja. Nu är jag färdig med förberedelserna inför Berlin för idag. Jag har slängt kläder i tvätten, bestämt vilka väskor som ska med, vilka skor som ska med och försökt bestämma vilka kläder som ska med. Det är ju så svårt att veta i förväg vilka kläder man kommer vilja ha på sig där borta eftersom det - för mig - beror helt på humöret.. men jag tror jag har rätt bra koll den här gången.

Tänk - jag börjar packa i tid den här gången! Det har nog aldrig hänt. Jag får alltid panik kvällen innan, vilker ner det jag hittar och klagar sedan på att jag inte har något att ha på mig när jag är borta. Känns bra att ha det mesta klart lite länge innan den här gången i alla fall. Bra, Ida!

Nu ska jag gå ner och mysa med familjen framför den tredje och sista filmen ur Sagan om ringen triologin som visas på 3:an just nu. Jag ska göra iordning en sen middag med pasta och kycklingfilé till mig och sedan hugga in på "film-tilltugget"; nachos, guacamole och vitlöksdipp. Yyyyyummie!


Efter att jag duschat igår kväll så kom jag på att jag var tvungen att sticka iväg till affären en snabbis & köpa lite godasaker till Sagan om ringen 2 som visades på TV (btw, tittar ni också på alla 3 filmerna som visas på 3:an över helgen? De är väl inte världens bästa filmer, enligt mig, men mys med familjen tackar jag aldrig nej till). Tanken var då att bara dra på lite eyeliner och mascara och sedan hoppa in i bilen men när jag började med eyelinern så kunde jag inte stoppa mig. Hehe... Ganska enkel ändå - men lite kul!

Lycka

..det är vad jag känner idag. Jag är full av lycka och glädje.

Den är här nu. Den korta tiden då slutet på sommaren och början av hösten möts. Jag har svårt att beskriva det i ord men känslan jag får varje gång den kommer är fantastisk. Obeskrivbar. Jag ryser (allvarlig talat) av bara tanken på den samtidigt som jag tittar ut ur fönstret och ser solen skina på det sätt den bara gör vid den här tiden. Det är något speciellt. Mina tankar för mig tillbaka till tidigare höstar och speciellt den tid då jag var i Holland och Tyskland för två år sedan. Anledningen till varför jag var där har ingen betydelse här..... Känslan i luften är det jag pratar om. Känslan som alltid stannar kvar och som är det jag minns varenda gång jag tänker tillbaka på något. Hur det luktade och känslan jag hade i kroppen vid minnesvärda tillfällen kommer åter till mig vid just den här tiden på året. Varje år.

Jag känner mig så.. hel och levande under de här ögonblicken då känslan av glädje för personerna jag älskar mest och platserna jag har kärast minnen av kommer fram. Det är i såna här ögonblick jag inte hade kunnat vara mer tacksam över att leva och - ännu mer - att faktiskt få känna de här känslorna.

Det är en känsla av helhet. Av frid. Av kärlek. Den bästa känslan jag vet.


STÖVLAR SÖKES



Är det någon som vet var jag kan få tag i de här stövlarna?
FOUND 'EM!

Ja, min åsikt har ändrats en aning när det kommer till lårhöga stövlar sedan jag fick syn på de grymma stövlarna som Lindsay Lohan har på ett omslag för ELLE när jag sprang in på Pressbyrån tidigare i veckan.

Klacken och platån på stövlarna här ovan är helt perfekt enligt min mening och jag skulle verkligen (verkligen, verkligen, verkligen!) uppskatta hjälp från er som ser det här. Jag kommer inte att kunna finna ro förrän de är i mina ägor..


Pictures, design and make up

Bilder är aldrig fel, inte sant? Här är några som Lina tog under våran vän Matilda's födelsedagsfirande i måndags:


Jag, födelsedagsbarnet och Lina skålade på balkongen


Lina testade nya färger på min 120 color palette


Med penslar & skuggor i högsta hugg var jag redo att börja sminka Sofia


"Never give a designer a pair of scissors"
Förutom att ha fullt upp med att vara kvällens hårstylist och make up artist till Tillan, Lina och Sofia så hann jag även med att "om-designa" Linas snygga MJ t-shirt..




Som Tillans "birthday make up" valde jag en väldigt skimrande blå ögonskugga (bilderna gör inte rättvisa) som passade hennes klänning perfekt. Ljusade upp ögonvrån med en ljus skimmerskugga (och använde samma som highlighter på ögonbrynsbenet), la en matt svart i ytterkanterna och suddade in mot mitten och även in i globlinjen. Upprepade färgkombinationen på nedre fransraden. Flytande eyeliner och svart mascara på det.

Färgerna passade hennes mörkbruna ögon väldigt bra så ett litet tips till er med mörkbruna ögon som inte ännu kommit på detta: Blått är gorgeous på er!


Today I want this:


Nagellacken Nude och Rose från Paul & Joe är svåra att motstå med sina otroligt fina förpackningar. Skönheterna hittar ni bland annat hos Urban Outfitters

How to marry a millionaire

Igår kväll tittade jag och Lina på filmen "How to marry a millionaire" från 1953 där Marilyn Monroe har en av huvudrollerna. Som ni kanske vet så beundrar jag verkligen Marilyn och överhuvudtaget den stilfulla, glamourösa, klassiska looken från 50-talet. Kläderna, håret, sminket... Det är så underbart att se allt i såna här gamla filmer.

Gillar du också sånt? Då tycker jag att du ska se den här filmen där Marilyn spelar den halvblinda Pola som tillsammans med hennes två vänner hyr en stor lägenhet som de använder för att locka till sig rika karlar att gifta sig med. My favourite, Marilyn, gör ett utmärkt jobb och gav mig många skratt under filmens gång p.g.a. hennes rollkaraktärs klantighet.

Spelar pengar verkligen så stor roll när kärleken hittar en? (Självklart inte, enligt mig.) Well, här verkar det i alla fall göra det.


Den evigt glamourösa, fantastiska, supervackra Marilyn Monroe


Som filmens huvudpersoner ser ni Marilyn Monroe, Lauren Bacall & Betty Grable

Vilka ställen bör vi besöka? Vad borde vi se?

Ni som besökt Berlin får gärna titta hit! Jag tänkte nämligen höra om någon av er har tips till butiker, restauranger, nattklubbar och liknande. Jag har redan fått några tips och även själv letat upp en massa shoppingställen men det bästa vore att få rekommendationer från människor som faktiskt varit där tidigare.

Det är inte många dagar kvar nu. Vi åker på tisdag natt och är båda så otroligt taggade (!!) så förberedelserna är i full gång här hemma. Hojta gärna till om ni har något förslag. Själv så ska jag fortsätta kolla efter coola nattklubbar..


På tal om Tyskland... Så här såg favorikillarna ut igår på deras akustiska minigig i Köln. Det ska bli kul att se/träffa dem igen när de börjar turnéra och speciellt väldigt spännande att höra deras nya låtar live. Jag hoppas att jag lyckas få med mig någon eftersom flera av de gamla fansen jag känner har börjat tröttna/lagt TH-tiden bakom sig. Synd - men någon som vill dela en underbar upplevelse hittar jag nog!


COLDPLAY @ Stockholms Stadion

Jag tänkte visa några bilder från i lördags då jag och lillasyster såg Coldplay på Stockholms Stadion. Som jag sa tidigare så tycker jag att de var otroligt bra live & även att man verkligen märkte att de hör hemma på de stora arenorna. Vi råkade först sätta oss på helt fel platser men efter att förbandet hade spelat så flyttade vi fram till våra platser på 3:e raden vid första läktaren längst mot scenen. Jättebra platser.

De höll sig inte bara på den stora scenen utan vandrade även längs sidan (roligt nog precis nedanför oss. Bilder finns längre ner.) för att spela på en mindre scen på andra sidan folkhavet. Smart drag där, tycker jag! Att ge publiken på den sidan en chans att se något förutom skärmarna. Det gillade jag. Där stod de mitt i smeten och spelade bl.a. en cover på Michael Jackson's Billie Jean  vilket gjorde publiken (inkl. mig och Lina) helvild.

Att se 40 000 pers göra vågen med lysande mobiltelefoner i en nersläckt arena var fantastiskt och hela stämningen under konserten var perfekt.

De bjöd på en riktig show och Chris Martin flög "från höger till vänster som en sockerchockad femåring", som svd uttryckte det.


"Your singing is fantastic. This is gonna be fun." - Chris Martin till publiken









Bandet delade ut gratis liveskivor till publiken och avslutade deras konsert med
fjärilsformad konfetti & fantastiska raketer högt upp i luften bakom scenen. Jag & Lina måste ha varit någon helt annanstans (i huvudet) för när konserten var slut så skyndade vi direkt ut ur arenan och studsade arm i arm mot tunnelbanan och hade inte en tanke på liveskivorna...... Är det möjligtvis någon av er som var på konserten och vet var de delades ut?

Borta över dagen

Hej och god morgon!

Jag kom hem en dag tidigare än planerat och var helt slut igår kväll. Mös framför tv:n med chokladpudding och grädde innan jag somnade. Idag ska jag upp till Sandviken och kommer att vara borta hela dagen. Jag kan inte mobilblogga eftersom jag glömde laddaren i Stockholm och mobilen är död men tänkte bland annat visa lite bilder från Coldplay konserten när jag kommer hem.

Bjuder på två bilder från i måndags så länge;





Vi hörs ikväll!


The perfect kid

Ja, jag har skrivit om honom förut och nu kommer han upp ännu en gång. Han kan definitivt vara en av de mest "perfekta ungarna" jag sett. Jaden Smith. Hur söt är han inte?

Inte för att jag alls tror att det skulle spela någon roll alls hur ens barn ser ut när man väl får det (kärleken till mitt framtida barn kommer självklart att vara lika stor hur hon/han än ser ut) men jag tror att alla (som vill ha barn) någon gång fantiserar om hur ens barn kommer att se ut. Och nog för att det kommer dröja många år tills jag skaffar en egen liten plutt.. men att jag undermedvetet har förhoppningar om något liknande kanske inte är något jag ska neka till.







Att Will Smith skulle få ett fint barn var kanske inte helt otippat med tanke på hur snygg han själv är. Han verkar vara en mysig pappa dessutom. Jag gillar honom.

Förberedelser

"Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år!...."

Idag är det Tillans födelsedag och just nu är det storstädning som pågår här hemma. Vi måste göra lite fint tills ikväll då några av Tillans vänner kommer över för att fira hennes 20-års dag. Annas syster hade gjort en stor, god frukost med massa frukt, plättar och annat smaskigt när vi vaknade för några timmar sedan så efter det var det bara att sätta igång. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha på mig och eftersom jag ska hinna välja och vraka, prova och även sminka Tillan och förmodligen fixa Linas hår så är det skönt att de andra inte kommer förrän runt kl 8-9 ikväll.

Jag ska gå ut och sätta mig på balkongen en stund nu och sedan hjälpa till så födelsedagsbarnet kan slappna av lite. Vad ska ni göra denna lördag?

(Ni får gärna kommentera.. bara så ni vet. Det är inte farligt, bara kul att läsa!) ♥

After the concert

Här är några av Tillans bilder från fredagkvällen:


Vi mötte som sagt de andra på en uteservering och satt där med ett varsitt glas vin och pratade, skrattade och knäppte massa kort tills det stängde


Anna, Tillan och Lina


Sedan vandrade vi igenom stan vidare till F12


Jag höll på att smälla av när jag fick syn på en kille som var en kopia av Heath Ledger och ännu mer när en okänd brat gjorde sitt yttersta för att lägga in en stöt. Hahaha, what a waste. Det sista var dock p.g.a. att jag försökte hålla mig för skratt medans "Heath" nästan fick mig att tappa andan. Det var en kul kväll - kanske lite för mycket folk på F12 men ändå kul. Tack tjejer!

I'm alive!

Hej! Har inte haft tid att blogga hittills men nu är jag här. Coldplay konserten var så mäktig! Underbar! Mycket bättre än vad jag väntat mig faktiskt. Direkt efterår så mötte vi Tillan och Anna på en uteservering på medborgarplatsen och när de stängde så drog vi vidare till F12 och dansade. Lyckad första kväll!

Jag får berätta mer om konserten när jag kommer hem på onsdag med bilder och videor (jag glömde kamerasladden hemma) för nu ska jag och Lina ska sätta oss framför tv:n med varsin förpackning vindruvor och titta på Michael Jackson's DVD Moonwalker. Hoppas ni hade en bra lördag och även har en bra dag idag. Vi hörs senare ikväll!


Jag och Lina på tunnelbanan strax efter att vi anlänt till Stockholm igår eftermiddag

Mot Västerås och Stockholm

Nu är det snart dags för mig och Lina att åka in till Västerås och ta tåget mot Stockholm. Tillan möter oss på centralen & då ska vi bara hem till henne och lämna av lite grejer och sedan sticka iväg till Stockholms Stadion. Efter konserten ska vi möta Tillan på centralen igen och sedan gå ut någonstans. Hon pratade om något nytt ställe men vi får se var vi tar vägen. Kul blir det nog i alla fall och jag ser fram emot kvällen.

Mobilbloggar förmodligen under resten av dagen eftersom jag inte kommer ha tillgång till dator förrän imorgon. Take care! ♥


Tillan och jag på MTV Europe Music Awards i Liverpool förra året


22 Augusti

God morgon! Igår var jag busy med att fixa nödvändiga saker inför de kommande 5 dagarna i Stockholm och nu håller jag på att packa ner det sista. Jag åker ju idag. Kommer hem på onsdag men lånar Tillans dator för att uppdatera bloggen så ofta jag kan under tiden jag är där. Det ska bli roligt. Börjar med Coldplay ikväll!


Fick nyss några bilder från Jessy's utflyttningsfest skickade till mig. Har ju fortfarande ingen kamera (min gamla hade inget batteri heller) men jag lånade Jeanettes och tog tydligen 150 (!) bilder. De jag fick nyss var Linas. Här är tre av dem:


Janet, Jessy und ich



Song of the day



Då och då tar jag en break från mitt Automatic/Automatisch maraton och spelar den här. Låten heter Free Fallin' och den fantastiska rösten tillhör John Mayer.
Jag har bara en sak att säga....... Njut.

Utflyttningsfest

Imorgon lämnar Jessy oss och flyttar ner till Göteborg så ikväll ska hon ha en utflyttningsfest. Visst kommer det att bli tomt utan vår galna Jessy men för att slippa jobbiga tankar så peppar vi varandra för en sista kväll tillsammans här. På ett tag i alla fall. (DU MÅSTE KOMMA & HÄLSA PÅ!!)

Jag och Lina är för tillfället hemma hos mig och fixar iorning oss och ska dit så fort vi är klara. Hinner nog inte blogga mer ikväll men vi hörs imorgon med massa bilder. Ciao!


På Lördag


Den 22:a Augusti (på Lördag) är det dags för den Coldplay konsert som jag väntat på sedan December. Jag fick biljetten i julklapp och trots att jag tänkte "gud vad långt det är till Augusti" så har tiden sedan dess gått otroligt fort. Sommaren har bara svischat förbi. Jag minns att jag sa; "Vad härligt att det är i Augusti, då kan vi sitta i solstolar i kön!" (haha). Härlig tanke på ett sätt.. men eftersom vi fick väldigt bra sittplatser så slipper vi köandet.

Konserten är på Stockholms Stadion och det är Lina som gör mig sällskap. Jag ser fram emot att äntligen se dem live och även att det är Lina jag ska se dem med. Kanske borde jag sätta på Viva La Vida och lära mig några av låtarna från albumet..? Låter som en bra idé.

20 Augusti

Strax efter klockan 9 imorse blev jag väckt av att Lina står i dörren och ropar "Ida!? Gå upp nu!!". Eftersom jag försov mig lite så var det bara att slänga på sig kläder och gå ut i bilen där Max väntade. Jag hade lovat att följa med till Västerås sjukhus som stöd och "den som ställer alla frågor" som personen själv lätt glömmer i all nervositet. Det gick i alla fall bra så nu kan man släppa oron ett tag.

Jag är fortfarande jättetrött efter att bara ha sovit några få timmar inatt så jag tror att jag ska lägga mig och sova en stund. Så länge får ni jättegärna berätta vad ni tycker om Tokio Hotel's preview av Automatic / Automatisch här i kommentarsfältet!


Bilder från Toms blogg

Finbesök

Dagen tillsammans med Lina, Max, Daniella och Paula var väldigt trevlig. Det blev kramar, mat (där personalen fortfarande kunde min vanligaste beställning trots att jag inte visat mig där på ett halvår, haha), lite småshopping och efter lite svårigheter att hitta en bra uteservering så blev det även en fika. Härliga tjejer det där! Vi hade inte setts sedan förra våren/sommaren innan vi sågs idag, men nu ses vi kanske igen redan om några dagar då jag & Lina ska ner till Stockholm för bland annat en konsert.

Här kommer i alla fall tre bilder från dagen;


Söta Daniella


Kameraskygga?


Daniella, jag och Paula. Nice seeing you again, girls! ♥

Sticker till stan

Nu åker jag och Lina strax in till Västerås och träffar Paula och Daniella. Det var så länge sedan vi träffade dem så när de idag kommer till Västerås så ska vi ´självklart passa på att träffas. Blir borta ett par timmar så vi hörs ikväll igen.

Förresten!.. Om det är någon som har varit i Berlin och kan tipsa om ställen att besöka, restauranger, barer eller vad som helst så gör gärna det. Vi behöver alla tips vi kan få!


BERLIN


På grund av ett litet misstag då Lina råkade boka ett enkelflyg till Berlin igår ikväll när hon bara skulle testa om sidan fungerade (efter att den hade krånglat hela dagen) så kommer nu hon och jag att spendera fem dagar nere i Tysklands huvudstad i början av September. Från den 2:a till 6:e för att vara mer exakt.

Om 13 dagar flyger vi dit och vi har redan planerat in flera must-do's & platser vi vill besöka. Ett tvärsäkert stopp blir i alla fall Madame Tussauds! Antibakteriella våtservetter står högst upp på inköpslistan - här ska det pussas vaxdockor!


Orange, Yellow, Lime, Blue & Pink



Vit kajal över hela ögonlocket (alternativt MAC shadestick i vit) för att få färgerna mer klara. Sudda ut med fingret


Applicera en orange ljus orange skugga i innervrån (haka inte upp dig på eventuella kanter, de kan du fixa senare)


Lägg en gul skugga i mitten av ögongocket, sudda ut och blenda ihop med den orange skuggan


Sedan tog jag en ljust limefärgad skugga (den översta) och la i ytterkanterna samt ytterst lite av den nedersta, lite mörkare skuggan


Lägg sedan en vit kajal under ögat och lägg en blå, skimrande skugga längs nedre franskanten med en snedskuren borste och sedan en väldigt ljusgul, skimrande ögonskugga (alternativt en skrimrande vit) somhighlighter på ögonbrynsbenet, blenda ihop med den färgade skuggan och sudda ut synliga kanter.

Eyelinern längs den övre fransraden (och storleken på den) kan du variera efter personlig smak, själv gillar jag en lite bredare med vinge. Jag la även en blå färg på "the waterline" (kommer inte på det svenska ordet). Ta på mascara och - om du vill - ett par lösögonfransar för mer effekt.



Applicera ett knallrosa läppglans (eller läppstift). Jag använde IsaDora's Crome Lip Polish i färgen Power Pink




Det var inte meningen att den limegröna skuggan skulle synas så mycket som på bilderna. Håll det gärna åt det mer gula hållet i ytterkanten så blir färgmatchningen snyggare. Orange, blå och gul. Och rosa. Du har lyckats när du får en "sunset/solnedgångs"-känsla över looken. Hope you enjoyed!

Some favourites for autumn 2009




Alexander McQueen, Alexander Wang, Acne, Just Cavalli, Bally, Balmain, Betsey Johnson, Burberry, Christian Louboutin, Hanii Y, Givenchy, Yves Saint Laurent, Topshop, Tejani, Preen.

Jag dör.

Datorkrångel - Update från Linas dator

Hej! Tänkte att jag skulle meddela att min dator har tagit semester och har inte alls fungerat som jag vill idag. Antar att det beror på att jag knappt har något minne kvar vilket gör att den i stort sett står still. Som tur var så hann jag få in bilderna från igår på datorn innan den började sega så de kommer upp imorgon när jag rensat datorn på onödiga saker. Förhoppningsvis fungerar det bättre då. Brukar göra det.

Morgondagens tutorial blir en ganska somrig look med mycket färg. Ja, så här i slutet av sommaren. Det är ingen "crazy" eller ovanlig sminkning den här gången men jag har några såna på lager att visa er också.

Jag fick låna Linas laptop för en snabb uppdatering och ska nu inte slösa bort mer sovtid. Vi har haft myskväll här hemma hos mig ikväll, tittat på tv och bara tagit det lugnt. Vi hörs imorgon när jag har vaknat, hoppas att ni alla mår bra. ♥


Bilder från Stockholm

Jag är ledsen att jag inte uppdaterat bloggen idag - men har helt enkelt inte haft tid. Jag har ägnat mig helt åt make up och nya utmaningar. Jätteroligt! Verkligen!

Imorgon kommer en tutorial på en av sminkningarna jag gjorde idag och sedan på eftermiddagen kommer lillasyster hit och ska få agera sminkdocka. Hon har aldrig testat lösögonfransar så jag tänkte att det får bli första gången imorgon. Hehe.. får se hur resultatet blir.

Här bjuder jag på några bilder från igår kväll:


Jag väntar på min mat på T.G.I. Friday's uteservering


"Krispigt friterade skivor av kyckling filé med rostade sesamfrön. Serveras med Jack Daniels® Glaze som dip."  Starkt men gott!


Dagens ögon-make up. Matt vit ögonskugga i ögonvrån, en matt brun-röd (påminner om rost) skugga på mittendelen av locket och en skimrande brun-grå skugga tillsammans med en matt svart i ytterkanten. Suddade ut kanterna (som dock ser lite halv-kantiga ut här) med samma matta vita som jag använde i ögonvrån och som highlighter på ögonbrynsbenet. Avslutade med ett glittrande eyedust i färgen "Hot" från Make Up Store ovanpå den roströda skuggan och lösögonfransar från Ardell.



Mitt trevliga sällskap; Lina och Max

Jag älskar det där stället. Älskar att sitta på deras uteservering tillsammans med några vänner vid såna här tillfällen som The Voice och liknande då musik strömmar från scenen. Och på tal om musik... Gissa om vi blev överlyckliga när vi hörde att de började spela Michael Jackson-låtar därifrån?.... Haha. Tack för en mysig, trevlig och rolig kväll!

DDM 4 ÅR

Jag är hemma igen efter en kul kväll i Stockholm och ska alldeles strax sova.
Innan jag kryper ner i sängen vill jag bara säga: grattis, grattis, grattis, grattis!

Idag är det (eller eftersom klockan passerat 12 så är det väl rättare sagt igår)
4 år sedan Tokio Hotel släppte sin första singel Durch Den Monsun och även om icke-fans inte kan förstå det så sätter det ett leende på mina läppar.

För två år sedan så befann jag mig i Stockholm för en fanträff med ballonger, sång och självklart en hel del fans och jag är lika stolt idag som jag var då. I fyra år har det gått rakt uppåt för bandet och både stjärnstatusen och fanskaran ökar för varje dag. Jag beundrar deras framgång och vad de har lyckats uppnå under de senaste åren och är glad över att veta att jag stöttar dem på vägen genom att vara ett fan.

Nu är det inte långt kvar tills vi får höra deras nya singel "Automatic" och endast några veckor tills det nya, efterlängtade albumet "Humanoid" släpps. Jag kunde omöjligt längta mer efter att få höra deras nya musik och önskar dem all lycka med det nya albumet.



(mobilblogg) En av de värsta sakerna...

En av de värsta/skämmigaste sakerna som finns är när man själv vet att man har åldern inne för att komma in på krogen men inte kan bevisa det. Ännu värre när man är 21. Det som inte får hända (och aldrig brukar hända) hände alldeles nyss. Jag insåg att jag glömt mitt legg hemma. Tack vare en snäll vakt kom jag in ändå men i baren blev jag nekad. Självklart förstår jag att de kan bli av med tillståndet om de serverar alkohol till någon som inte kan visa leg på att de är över 18 men visst blir man lite sur. Det ser dock ut att ha ordnat sig nu & vi har 2 timmars sitt-tid har ute på TGIF så nu blir det mat & (förhoppningsvis) några daiquiris.


(mobilblogg) Äntligen framme!...


Äntligen framme! Befinner mig just nu i Sollentuna och ska strax hugga in på de här knallrosa (inuti) cupcakesen som gulliga Katarina har bakat. Söta va?


Mot Stockholm!



Nu sitter jag här och väntar på att de andra ska dyka upp. Att det blev 1 timme
senare än planerat var bara tur för mig eftersom jag fick jätte ont i magen efter frukosten och kände mig helt uppsvälld. Nu är det över och jag mår prima så håll tummarna för mig att det inte kommer tillbaka.

Jag kommer att mobilblogga under dagen men eftersom jag inte har blixt på mobilkameran så kommer det bara att fungera tills det börjar bli mörkt. Men bättre det än inget alls, right? Hörde förresten att det skulle bli regn i Stockholm idag. Hoppas för allt i världen att meteorologerna har fel.... men packade ner ett paraply i väskan - just in case.

Hoppas ni får en riktigt bra dag vad ni än ska göra. Kanske ses vi i folkhavet! ♥


I ♥ H&M






Autumn ♥

The Voice 09

Stockholm och The Voice. Det är vad som står på schemat idag. Bland annat.

Klockan 2 blir jag hämtad av Lina, Max m.fl och då bär det av mot huvudstaden där vi ska spendera denna Lördag. Vi ska hälsa på någon som Max känner och även träffa några vänner som vi inte sett på länge. Det ska bli roligt.

Mot kvällen hittar ni oss på T.G.I. Friday's uteservering (vi hoppas på att det finns plats) och efter det så blir det The Voice i Kungsträdgården. Eller.. vi får väl se hur det blir med den saken. Vi har nämligen en tendens att fastna på T.G.I.F och strunta i anledning vi faktiskt kom dit för. Jag gillar verkligen det där stället och har haft många roliga kvällar där så jag hoppas att ikväll inte blir ett undantag.

Ses vi där?


Passar vi inte in alldeles perfekt på bilden? Haha

15.08.2009 Saturday

God morgon everybody!

Idag är jag uppe tidigt (för att vara jag) och på väldigt bra humör. Hade den konstigaste drömde om att David Beckham svingade sig i rep på sidan av ett lägenhetshus och sedan hamnade på den gigantiska balkongen högst upp (tillsammans med mig) som tillhörde Max. Där hade Max lagt ut alla sina kläder på bord och i hyllor med hjälp av sin personal (?) för att rensa i sin walk-in-closet. (På balkongen?.....) Bara vita kläder så långt ögat nådde och drömmen slutade när jag "bläddrade" bland hans t-shirtar och såg en med Kalle Anka-tryck.

Hmm..... Vad kan man säga? Har ni också drömmar som makes absolutely no sense at all? (Jag har stora problem med att översätta den meningen. Sorry)

Idag ska jag till Stockholm för nöje tillsammans med vänner men mer om det om en liten stund. Först blir det Frühstück och en varm dusch. It's freezing here!


Qwarnfestivalen 01.08.2009

Kom på att jag inte visat bilder från kvällen då vi var på Qvarnfestivalen. Tog inte så många bilder inne på Qwarn men innan blev det en hel del. (Lånade några av Lina & Caroline också.) Sällskapet var alldeles förträffligt & kvällens uppträdande stod bland annat Veronica Maggio för.


Jag och Lina


Rosa drinkar gillar vi!


Jag och Bagge







Det blev mycket sång och skratt i bilen på väg till Qwarn


Maggio på scenen


Kanonkväll! Jag hade verkligen roligt. Det börjar bli dags för en riktig tjejkväll snart tycker jag. Dra ihop ett gäng vänner man inte träffar så ofta, äta middag och kanske ta en krogrunda? Alltid kul med en kväll fylld av skratt bland vänner.
I slutet av månaden kanske?

Hats off for Mimi Weddell

Igår kväll såg jag en dokumentär om Mimi Weddell på TV. En nu 94-årig kvinna som trots sin ålder fortfarande åker runt på auditions för reklam och mindre filmroller/statistroller och verkligen lever livet fullt ut. Hon har synts i  bland annat Sex And the City och filmen Hutch. Jag visste jag kände igen henne..

För det första är jag helt faschinerad över att hon - som föddes 1915 - har fått uppleva så mycket saker, så många "tidsperioder" (20-, 30-, 40-, 50-, 60-, 70- och 80-talet). Flera saker som jag själv skulle vilja uppleva om jag på något sätt kunde få leva en vecka i ett annat årtionde...

40- och 50-talet med all dess glamour. Jag skulle ha passat som handen i handsken bland alla vackra kläder och frisyrer och varit lika glamourös som Marilyn Monroe herself (well, I could try..). Och nog skulle jag åka land och rike runt för att få en chans att träffa henne. Gå på dans på 60-talet där unga tjejer och kvinnor dansar runt med stiliga killar i sina söta klänningar, hårband, har fint fixade hår och bara är så fina. (Tänker på "Lilla Jönsonligan" - haha - eller tjejerna i Grease.) Glamrockens år. Jag tänker Velvet Goldmine, Ziggy Stardust o.s.v.
Oh my.. Fick jag leva en dag i en annan tid så skulle jag direkt valt en dag då Londons gator var fyllda med "open-minded" tonåringar i platåskor, glitter, tights och färgade hår som bara lever för stunden. Beatleshysterin. Och självklart under Michael Jacksons största tid på 80-talet.... Hon har funnits med hela tiden. Till och med saker som när TV:n och färg-TV:n kom.

Men speciellt så är jag så faschinerad över hur hon verkligen lever här och nu.
Gör det som faller henne in och inte alls tänker på sin ålder. Bara lever sitt liv, förverkligar sina drömmar och har den positiva syn på livet som hon har.

Jag blir så inspirerad av människor som bestämmer sig för att livet är precis så lätt som man låter det vara. (Det är det ju faktiskt! En del krånglar bara till det så mycket.) Människor som verkligen vill leva varje dag och inte ser hinder i saker de vill göra eller uppnå. De som gör saker för att de vill och inte låter sig påverkas av andra. Och de som vågar satsa. Jag tror att hon hade kunnat bli en riktigt stor skådespelerska om hon bara hade haft viljan - men enligt henne själv ville hon endast ha små roller för att slippa ha något ansvar. Synd på ett sätt - men se hur fint hon klarade sig ändå.

Ta en titt här eller här (eller båda) om ni missade dokumentären igår och vill få en inblick i hennes liv. Hon må se lite argsint ut.. men hon verkar vara en fantastisk kvinna som verkligen lever i nuet och har en härlig syn på livet. En förebild.



Bill Kaulitz // 8 Oktober 2007 // Amsterdam




Här är två av mina (beskurna) bilder från den 8 Oktober 2007 då jag träffade Bill, Tom & Georg utanför deras hotell i Amsterdam efter att ha varit på min första konsert med Tokio Hotel i Heineken Music Hall.

Vilken dag. Vilken otrolig blandning av känslor. Jag minns allt från början till slutet av dagen. Nervositeten jag kände över att inte komma tillbaka i kön efter att ha hämtat våra konsertbiljetter på hotellet. Hur Tobi kom och berättade om vilken mardröm det hade varit för dem att skydda killarna i Israel dagarna innan. Spänningen och känslan jag fick när jag hörde deras soundcheck och insåg att det verkligen var på riktigt. Att de verkligen var där inne och att jag, om bara några få timmar, skulle få uppleva konserten jag längtat efter i 8 månader. Hur hjärtat bankade när det endast var sekunder kvar tills vakterna skulle öppna grindarna och hur förvånad jag blev över hur liten scenen var när vi fått våra platser längst fram vid stängslet. Hur mycket större jag tyckte att den blev när konserten väl började och hur obeskrivligt fantastiska de kommande timmarna var. Hur vi hoppade och sjöng med i låtarna.......... Och framför allt... lyckan.

Det var magi. Den bästa dagen i mitt liv. Hittills.


(Som vanligt så får bilderna inte tas eller användas på andra sidor utan min tillåtelse.)

12 Augusti

Det var väl på tiden att min laptop ville fungera. Det tackar vi för. *Suck*

Jag har i alla fall hunnit med en del idag medans den hade timeout. Jag klev upp i bra tid och blev klar med att städa upp rejält på mitt rum (ni anar inte hur stökigt det var. Eller.. Lina och Johanna har nog sett hur det kan bli), duschat, ätit en god middag och nyss fikat tillsammans med min underbara mamma på trappan.

Just nu håller jag på att göra iordning mig och så fort jag är färdig så ska jag möta Lina och hjälpa henne med lite nödvändigheter till ikväll. Hon och några andra ska ut på krogen i Västerås men jag vill spara så mycket pengar som möjligt tills jag åker till Stockholm den 22:a så jag stannar hemma. Jag ska ändå vara där 4-5 dagar (inte riktigt bestämt hur länge än), gå på konsert, besöka Gröna Lund, fira en födelsedag och festa så pengar kommer behövas.

Jag längtar verkligen - tror att det kommer bli några riktigt roliga dagar!

River Phoenix & Jason Lewis

Efter att jag åter igen sett filmen Stand by me (från 1986) igår kväll så slog det mig att fina River Phoenix somehow reminds me of Jason Lewis. Eller tvärtom. Ni vet.. "Absolute Hunk" från Sex And the City? Jag kände mig tvungen att göra ett litet kollage. Titta på bilderna nedanför..... Håller ni med mig?



Ser ni vem som är vem? Det är bara bilden högst upp i mitten, den längst ut till höger i mitten (svart skjorta) och den längst ner i mitten med den vita kappan som är Jason. Resten är River. Okej, så svårt kanske det inte var... men visst påminner de om varandra?


11 Augusti

Hej! Sedan en timme tillbaka så har jag degat framför tv:n med en god frukost och jag känner mig mycket piggare idag. Sov ut men ändå inte för länge. Det är ändå mulet väder (=inget badväder) och dagens planer är att  fokusera på att få undan alla kläder som ligger i högar här, smycken som ligger utslängda över rummet och väskor likaså. Så det finns med andra ord inga bråskande saker
inplanerade. Jag ska städa. Det behövs.

Håller även på att planera lite inför på lördag då jag eventuellt ska ner till Stockholm med några vänner. Men mer om det senare!


Några bilder från i fredags





What happend?

Det här händer bara inte. Klockan närmar sig 18:00 och jag vaknade precis. Hundra tankar snurrar i huvudet just nu...... Hela dagen är borta. All tid jag skulle ha för att skapa make up bilderna att visa er är nu borta och jag måste nu stressa med de mindre sakerna jag ska göra idag för att hinna hem till Lina. Jag skulle ha ställt klockan ändå.....

Jag tar dock med mig lite smink hem till Lina och hinner nog göra någon look där som jag visar er imorgon. (För er som inte förstår varför jag inte kan göra det när som helst med min kamera, kan jag förklara att jag måste ha Linas kamera för att min ena är trasig och den andra går inte att ta närbilder med. Halvtrasig den också.)

Nej, usch vad jobbigt det här blev. Jag känner mig jätte stressad nu. Och att allt får skjutas upp till imorgon gör mig bara mer stressad eftersom jag nu inte kan göra det jag tänkt göra imorgon o.s.v.

Jag ska hoppa in i duschen och skynda mig nu. Får försöka ta vara på det lilla av dagen som är kvar!


"Motorbåt och passagerare"


Hahaha, hon är för härlig den där Caroline. (Jag gjorde visst det där ljudet!! Haha)

Jag är dock inte säker på om att bli som ett barn på nytt  betyder att vi är barnsligt omogna eller bara väldigt roliga men jag hoppas på det sista alternativet. Haha. Jag tycker i alla fall själv att jag är jätte rolig när jag väl kommer igång och jag
skrattar alltid åt mina egna (supertorra) skämt. Mobbad? Kanske. Men det är härligt med människor som skrattar och de som förstår min humor bäst är Lina (såklart) och Carro som just nu är i Turkiet och njuter av sol & bad. Jag, avis?..

Idag blir jag borta hela dagen igen. Sol & bad - man får ju passa på medan vädret tillåter. Kommer hem mot kvällen men tänkte mobilblogga under dagen. (Brukar vrida bilderna så de blir "liggande" när jag kommer hem men tänkte testa att vrida dem direkt i mobilen idag. Hoppas att det fungerar. ) Men imorgon är Linas kamera min över dagen så då ska jag testa några sminkningar och visa här i bloggen. Något speciellt ni vill se? Som jag sa förut så är det bara att komma med önskemål om en look eller flera.

Jag hoppas att ni har lika hög värme hos er och att ni alla får en trevlig dag.
Vi hörs! ♥

Igår, idag, ikväll





Igår kväll var verkligen en kväll blandad av dans, skratt, tårar, vänskap, slagsmål, kärlek och "kärlek". Ja, blandat och otippat. Jag var dock en av de som höll sig till skrattet, dansen och vänskapen. Riktigt roligt hade jag. Speciellt på "dansgolvet" med Lina, Jessy och Cassandra.

Jag har tyvärr inte så mycket bilder (eftersom jag glömt min laddare hos Bagge som just nu är utomlands) men Cassandra tog mycket bilder så jag ska försöka
få tag på dem så fort som möjligt. Jag ska snart träffa henne, Selahn, Lina och Max hemma hos Jessica där vi ska grilla. Får se om vi orkar dra vidare hem till en killkompis senare för fest.. annars blir det en lugn kväll hos J. 

Som ni kanske har märkt så har det inte funnits väldigt mycket tid över till uppdateringar här i bloggen under de soliga dagarna som varit. Jag har varit aktiv på andra ställen än framför datorn - levt mitt liv med andra ord - och att ta vara på dagarna är ju faktiskt endast positivt så ni förstår säkert. I'm sure you do.

Ta hand om er så hörs vi imorgon. Nu sticker jag iväg och grillar! ♥

Lårhöga stövlar



...Vad tycker ni? Tummen upp eller ner?

Själv så tycker jag att det ser ganska coolt ut på bilden längst till vänster här ovanför, men förövrigt måste jag nog ändå ge tummen ner. It's not very hot.

Efter att...

Efter att ha varit på skattjakt i Pade's trädgård (för att leta fram försvunna saker från gårkvällens fest) och hämtat upp Jessy så är jag nu på väg till Ramnäs för ännu en dag vid poolen. Tog med två gigantiska mobiler! (Flytmadrasser. Bilden)


DJ Iris is in the house!


Hittade en bild på mig & Jessy på hennes dator från några månader tillbaka

Hej! Hahah jag är DJ här hos Jessy och om jag får säga det själv så är jag jävligt grym på det. Bara bra musik. Låtarna jag tipsade om i förra inlägget + en vild mix av låtar med bl.a. Sean Paul och Papa Roach. "Typisk Ida-musik" som Johanna uttryckte det. (Jag saknar dig!)

Vi ska snart dra vidare till festen och jag ville bara önska er alla en trevlig kväll. Så, ja... Trevlig fredagkväll önskar mig, Lina, Jessy, Max, Mange, Cassandra & Selahn!


Today's playlist


Space Cowboy - Falling down (feat. The Paradiso Girls)


 
Black Eyed Peas - I gotta feeling



La Roux - Bulletproof



Sean Kingston - Fire burning


Håller tummarna att dessa låtar spelas under kvällen!

Medans jag gör iordning mig

Det blev inte många uppdateringar här igår och det beror på att jag var borta nästan hela dagen. Under de korta stunderna jag var hemma så fanns ingen tid att sätta sig vid datorn (eftersom att sätta på datorn, få upp internet, logga in på bloggen och publicera ett inägg sammanlagt tar minst 20 minuter på min dator. Det var tid jag inte hade.)

Det fanns i alla fall planer på en fest hos Pade på kvällen så efter att vi hade ätit middag vid poolen så började vi röra oss hemmåt. Senare när vi var festfixade, partysugna och med ytterkläderna på så fick vi ett samtal om att festen var inställd. Great, tänkte jag. Sånt där tycker jag är jätteirriterande. När man har fixat iordning sig och verkligen är peppad på att göra något kul och sedan blir det inte av. Men efter ett tag åkte vi ändå dit och satt och pratade, drack lite vin och bara umgicks fram till 3 inatt/imorse.

Festen blir av idag istället så därför håller jag på att göra iordning mig just nu. Ska förmodligen hem till Max en sväng innan för eventuell förfest.. Annars träffar jag de andra på festen sen. Vi får se, ska skynda mig nu!


Superhärligt väder!...

Superhärligt väder! Jag, Lina och Max har precis grillat. Sitter vid poolen och ska käka middag nu. Grillad kyckling & lax! Mums!


Sol- och badsugen

Jag och Lina gick upp i skaplig tid för att att lägga oss ute på gården och sola nu på förmiddagen men eftersom myggen gör det näst intill omöjligt att vara ute så funderar vi nu istället på att åka till poolen som vi har varit vid ett antal gånger den senaste tiden. Ska ringa Max och höra vad han har för sig. Förhoppningsvis är han lika sol- och badsugen som oss!


Jag igår kväll

Lina skickade över några bilder..

..som hon gjort på Funphotobox.com Jag tycker dem blev fräna!





Den här tyckte jag blev riktigt cool;

På henne och Angelina Jolie. Her love since childhood. Haha

Bilder från Sandviken

(Hoho, jag blev tvungen att ta hand om ett par saker så inlägget fick vänta...)


Min storasysters kladdkaka slår allas. Gissa om jag blev glad när jag såg att hon hade gjord två till efterätt?

 
Titta vilka fina väggbokstäver jag fick av henne och hennes familj.
Försenade födelsedagspresenter är toppen - jag älskar sånt här!

 

Ett egentligen alldeles för privat foto för att visas på en blogg, enligt mig....
Men p.g.a. att det i år (i förrgår) är 10 år sedan så.... ja. Jag saknar Dig.



Det blev en liten photoshoot vid kyrkan innan vi åkte hem. Jag på bilderna och Lina bakom kameran (för en gångs skull. Haha). De bilderna får ni se senare!



5 Augusti

Wow.. Det blev en rejäl sovmorgon men det behövde jag verkligen. Sitter fortfarande här yrvaken och gäspar. Ska ta och få i mig en sen frukost och sedan hoppa in i duschen så piggnar jag till. Vi hörs om en liten stund med några bilder från igår.

Förresten så såg jag att en av mina inlägg från mobilen kom fram. Vad bra! Konstigt bara att inte de andra kom fram också. Jag menar.. varför fungerar det en gång och inte nästa? Ett minus är dock att bilderna blir så stora då de inte hamnar på sidan så som jag vill ha dem. Men, men.. Småproblem bara.

Fy fan...

Fy fan vad jobbigt varmt det är. Håller på att smälta bort här i bilen. Ingen AC finns det heller.... Snart framme, tur det i alla fall.


SANDVIKEN

Idag ska jag åka upp till Sandviken för att fira min storasysters mans födelsedag. Alldeles strax faktiskt. Jag bara lägga in lite bra musik på min mobil. We're going to need some good music on the road! Nu väntar 2 timmars bilresa och sedan ett kärt återseende med syskon och släktingar. Vi hörs ikväll när jag kommer hem!


Smashbox

Glada nyheter till make up älskare i Västeråsområdet!

När jag var inne på Kicks igår så såg jag att de precis har fått in sminkmärket Smashbox i deras sortiment. Ett amerikanskt märke med produkter jag länge velat testa.

Mina favoriter blev snabbt ett läppstift i färgen Stunning (tror jag. Starkt rosa var det i alla fall. Inte färgen på bilden), läppglans i färgerna Pout och Pop, Photo Op Under Eye Brightener och den berömda foundation primern Photo Finish som jag velat ha ända sedan jag började följa mina favorit makeup artister's how-to-videor över Internet.

Här nedan ser ni exempel på produkter de hade fått in, de produkter jag själv vill prova. De jag nämde tidigare plus mascara, ett puder och lip treatment. För mer info kring märket och produkterna; besök Smashbox.



Way to go, Kicks!


THE BDS - we're on tour!


Efter kvällens Beck-filmen igår så tyckte vi att det vara dags för en turnering. Mamma skulle lära sig att spela Guitar Hero. Vi var The BDS (ni som känner mig/oss kan säkert gissa vad det står för, hehe) och ägde hela spelet. Haha..

Om mamma var bra?.... Det var rättare sagt hon som fick visa mig hur man gjorde. Hon spelade en gång på easy och sedan körde hon medium resten av kvällen/natten. Bra för en nybörjare eller vad säger ni? Bättre än jag var (och kanske är.. haha) i alla fall.

Här blir det alldelels strax frukost med familjen. Idag ska jag upp till Sandviken!

Min dag

En heldag på stan med världens bästa mamma är aldrig fel. Vi satte oss på Subway och njöt av deras goda mackor nästan direkt när vi kom fram. Köpte sedan presenter, fikade, shoppade, köpte mer presenter, åt igen.......

Jag själv köpte inte så mycket. Hittade självklart hur mycket som helst (inklusive den snygga bikerjackan jag letat efter så länge. Tyvärr var den för stor vilket var riktigt synd men jag får fortsätta att leta.....)  bara för att jag var tvungen att spara pengar men lite fick jag med mig hem i alla fall. Det blev en jacka, en ring, ett snyggt läppglans, ögonfranslim och en t-shirt. Kollade om Jay's hade den nya
TH-kalendern men eftersom jag var osäker om den kommit ut än (well, has it?..)
så ber jag honom beställa in den senare.

Jag fick även med mig prover på två foundations och en concealer som den snälla tjejen på Kicks var snäll att lägga över i små burkar till mig. Otroligt engagerad och duktig var hon. Förstod precis vad jag menade när jag berättade vad för slags produkter som passar min hy och vad jag ville ha. Det var faktiskt första gången jag fick hjälp av någon som inte envisades om att jag har rosa nyanser i min hy (jag har gul. ! och som förstår att jag vill få fram en bas som inte ger ett för sminkat resultat. Om någon av proverna passar mig så köper jag (såklart) den och om inte så bad hon mig komma tillbaka så att vi kan fortsätta med att försöka hitta rätt. Riktigt trevlig tjej. Mer sådan personal tack!


Folket i Västerås börjar dö ut. Kanske är min idé att flytta direkt till Stockholm istället för att först flytta till Västerås inte en sådan dum idé ändå..

(Skämt åsido... Det var någon slags föreställning med clowner o.s.v.)

 
Femtielfte gången jag åt idag..

På vägen hem så åkte vi förbi Lina för att lämna bl.a. en snygg t-shirt vi köpte till henne. Hon hade dock ingen lust att vara ensam så hon följde med oss hem och åt kycklingfilé till kvällens Beck-film. Såg ni också den? ...Eller är det bara vi som inte kan låta bli att se Beck när det går på tv även fast vi redan har sett filmerna 10 gånger?... Haha


Going to town

Woho! Jag orkade upp som tur var. Håller på att fixa mig nu och ska alldeles strax åka iväg med mamma in till Västerås. Slänger upp lite bilder från lördagens förfest hos Bagge;



Jag och Bagge



Jag och Lina


Jag fortsätter att försöka mobilblogga under dagen.

Mein gott...

Klockan är halv 5 och jag är fortfarande vaken. Det kommer vara lagom roligt att gå upp om 5 ½ timme för att åka in till stan. Men, men.. Jag har såklart bara mig själv att skylla om jag får gå med svarta ringar under ögonen. Haha

Det blev en liten grillmiddag här hos mig tidigare ikväll. Jag, Bagge, Lina & Max åkte och handlade massa godsaker efter att vi varit vid poolen och badat. Flintastek, pommes chateau, bearnaisesås m.m. blev det. Galet gott - speciellt när man var så hungriga som vi var. Magknipen jag fick efteråt var mindre kul.

Vi smälte maten i tv-rummet med en film - Höstlegender med bl.a. Brad Pitt - innan mami kom in med egengjord efterrätt. Chokladkaka och hallon. Riktigt gott!

Sedan dess har jag bl.a. fått massa bilder från igår skickade till mig och umgåtts med Lina. Hon sover kvar här inatt men kan i alla fall sova ut så länge hon vill imorgon så det är dags för mig att stänga av den här saken och få några timmars sömn nu. God natt ♥



By the pool


Ice cream in the sun

Solen har hittat hit och jag tänker inte slösa bort en minut mer än nödvändigt inomhus. Jag ska gå nedför gatan och möta upp Bagge alldelels strax och då ska vi ner till Släggan och köpa glass. Ut och njut ni också!


Hann inte fylla på mobilen igår innan vi drog ut så jag ska göra det nu och se om det fungerar att mobilblogga. I så fall bloggar jag nog mest på det sättet idag. Håll tummarna!




Update 15:52
Men... Varför fungerar det inte? Jag har försökt mobilblogga men det verkar inte ha kommit upp. Tråkigt. Jag kom nyss hem från Lina och ska bara byta om till bikini och sedan blir jag och Bagge upphämtade av Max och Lina. Vi ska hem till Max's farmor & farfar och plaska i poolen. Härligt! Jag fortsätter att försöka mobilblogga och hoppas på bättre tur..

Förberedelser inför kvällen

Ändrade planer. Mygginvasionen som jag nämnt tidigare är nu värre än den hittills varit så vi tänkte att vi skulle vara hos Bagge istället, men eftersom det bara är några hus ifrån mig så tvekar jag på att myggmassan är mindre på hennes altan. Nej, vi beger oss hem till Lina istället. Kör förfesten i hennes lägenhet där man förhoppningsvis slipper bli uppäten av de små krypen.

Lina kom nyss hit och vi håller på att fixa det sista nu. Ska strax fixa håret och sedan ringa Baggoline. Tänkte prova mobilblogga under kvällen så jag håller tummarna att det fungerar som det ska. Tack så jättemycket för förklaringen, Veronica!

Hoppas ni får en rolig lördagkväll!

La Roux - Bulletproof


Det här är egentligen inte min typ av musik men jag börjar gilla "Bulletproof" (klicka på bilden för att komma till videon) mer och mer ju mer jag hör den. Jag citerar Lindsay Lohan; "Bulletproof by La Roux makes me feel like I'm in a super mario brothers game!!!" Haha

De två första sminkningarna gav mig inspiration till en sminkning jag testade igår och även en som jag ska testa på Lina senare. Och att sätta på stenar så här kommer bli så perfekt till en maskeradsminkning som jag och Lina länge har planerat.

Vad tycker ni om låten?

SATURDAY

(Det här har då inte varit en bra bloggvecka måste jag säga. I promise I'll do better next week. Och nej, det är inte bara snack.)

Jag fick panik när jag insåg att jag vaknade 4½ timme efter tiden jag ställt alarmet på. Jag ska nämligen ha en liten förfest här ikväll och måste fixa några saker innan jag kan slappna av och göra iordning mig. En av sakerna stängde klockan 1 så det gav mig ett problem att lösa. Inte kul att höra "nej, tyvärr" gång på gång (och alltså inte hitta en lösning) när man redan är stressad men min supersnälla låtsaspappa räddade mig och gjorde mig en stor tjänst så nu behöver jag inte oroa mig över det längre. Tack!

Jag ska gå ut och städa lite på altanen och sedan direkt in i duschen. Om några timmar kommer Lina och världens roligaste Bagge hit. Kanske borde ladda upp med våran gamla Turkiet-skiva? Hahah, risken att den sätts på är ändå väldigt stor så jag kan lika gärna ta fram den på en gång.

Hörs om ett tag igen!

RSS 2.0