STUDENTTIPSLetar ni efter ett neutralt, ljust läppstift som drar mot rosa (och tar studenten efter den 7 Juni) så håll utkik på Kicks.se eller i närmsta MAC-disk runt det datumet efter deras Pro Longwear Lipcreme i färgen "You're Perfect Already" från deras samarbete med Beth Ditto. Perfekt till både sotade ögon och en mer neutral look!

DETAILS

Turkosgröna hårtoppar med IsaDora och en rosa long-time favourite från OCC.

MUST-HAVES FOR FESTIVAL GALS

Sommaren närmar sig snabbt och nedräkningen till årets festivaler har börjat. Precis som många planerar i förväg vad de ska ha på sig under dagarna för att inte få med sig onödigt bagage så kan det vara bra att planera sin makeup ungefärligt. Mina tips på saker att packa ner i väskan för en kanske lite behagligare, lite roligare upplevelse är...

Multi-tasking and long-wearing products är nyckeln - allra helst i miniformat.
Solskydd! Jo, det är viktigt!
At least 1 colourful lipstick! Att sminka sig är väl kanske inte det man allra helst vill lägga tid på under en festival och då är ett färgglatt läppstift det snabbaste sättet att göra en enkel look lite festligare. Kolla in MAC's Fashion Sets med matchande läppstift, gloss & nagellack! Perfekt!
Body Splash - det mer sommar-, sol- och värmevänliga alternativet till parfym.
Någon form av läppbalsam/lypsyl. Syster tipsar om Satin Lips lip balm från Mary Kay.

♦ En bra handdesinfektion i gelform - always a good item to carry with you!
♦ Breath fresheners. Dålig andedräkt i ett tält är aldrig en bra upplevelse.
♦ Wet wipes - believe me, you'll be glad you brought them. När det varken finns tid eller möjlighet att duscha eller fräscha upp sig mellan spelningar så är dessa superbra att fräscha upp sig med - inte bara på självklara ställen utan även på armar och rygg och det känns faktiskt väldigt rent. Dessutom kommer du att kunna hålla ansiktet fräscht genom att enkelt tvätta bort sminket med servetterna och inte behöva sova med det (för vem orkar ärligt talat leta upp ett ställe att tvätta bort sminket på efter en galen natt på en festival?). Oh, glöm inte minispegeln!

RSS 2.0