31 Juli

Jag vaknade "nyss" (min dator har stått still i 80 minuter så jag bloggade så fort jag kunde) från den konstigaste sömnen någonsin. Jag har aldrig drömt om så konstiga saker på en och samma natt. Det var allt från att Patrick Dempsey skjutsade mig & några vänner till en arena till att jag plötsligt var gravid och födde en jättestor bebis som tydligen var en katt. Och när jag gick förbi ett rum där släktingar satt och väntade så sa farmor "känn dig inte dum för att du fick en katt, vi dömer dig inte" medans de andra log förstående..


???????????????????


Hur som helst... Jag ska se till att göra lite fint här hemma nu tills mami kommer hem från sin mini-semester i Dalarna. Funderar på att baka också. Men vad? Hmm...


Sanna - tävlingen kommer snart. Håll ut!


Answers

Eftersom jag inte svarade samma dag/dagen efter på två kommetarer så tänkte jag skriva ut svaren till kommentarer här. Så ni som har frågat slipper leta er tillbaka. Har även svarat på några stycken i de inlägg ni kommenterade i så kika där för svar.


lilli:
Ja visst är de fina! Budskapsringarna hittar du på thehungersite.com
Där finns det även liknande budskapssmycken. Bäst av allt är att för varje gång du handlar så är du med att göra något bra för folk som behöver mat (utan att betala extra). Läs mer här om hur du hjälper till genom att handla på deras sida.


 

 

Andra fina saker från thehungersite.com (Klicka för att förstora)



Anonym (om ögonskuggorna): Ögonskuggorna var jättebra! Jag rekommenderar dem verkligen. Har redan hittat några favoriter och använder dem flitigt. Tänkte visa några exempel på hur de kan matchas o.s.v. så fort jag får låna lillasysters kamera (eftersom min är sönder och min gamla tar för suddiga bilder).


På tal om makeup så är ni varmt välkomna att komma med egna förslag på sminkningar som jag kan försöka återskapa. Om ni har några idéer så kan ni antingen länka till en bild, maila en bild eller flera till [email protected] eller försöka beskriva med ord i kommentarsfältet. Vore kul att se vad ni gillar!


The Notebook - en film att lägga till i samlingen

På vägen hem till Lina igår så köpte med mig pizza och passade på att hyra med en film. Efter att ha sett affischen i fönstret så tog det inte lång tid att välja en. Det blev Nick & Norah's Infinite Playlist - mest på grund av att Michael Cera är med. Han är alltid lika rolig, charmig och otroligt söt i hans filmer. Han är en favorit så självklart ville jag se den här. Lina var skeptisk men ändrade sig rätt snabbt när filmen kommit igång.

Den andra vi såg var The Notebook. Äntligen fick vi se den. Måste säga att jag var lite nervös för att bli besviken eftersom jag hade fått så höga förväntningar om den av att bara höra positiva saker.. men besviken var långt ifrån min reaktion när filmen var slut. Jag kunde ha suttit helt tyst i soffan utan att röra mig en millimeter resten av natten. Jag var totalt numb. Filmen var absolut värd att se. Romantisk, sorglig och... alldeles, alldeles underbar?


Isn't he adorable?



Buhu... Jag blev tårögd nu igen bara av att se trailern. Haha. Den här filmen kommer snart att stå bland de andra dvd:erna här hemma. Det garanterar jag.

Filmtips?

Jag måste börja gå och lägga mig tidigare på kvällarna. Jag tror inte att jag har vaknat före klockan 15.00 på säkert en vecka nu. Det har blivit många sena nätter men ikväll blir det en lite tidigare skulle jag tro. Jag ska hem till Lina för en filmkväll tillsammans med sjuklingen.


Vi har lite svårt att bestämma vilken film vi ska se så jag tänkte kolla om någon här har något tips. Minns jag fel eller var det någon som kom med förslag om Hugh Jackman-filmer för ett tag sedan?..... Vad ni än har för förslag så är ni välkomna att tipsa om dem. Krigsfilmer kan vi skippa, men allt annat. Vi vill fortfarande se The Notebook (!!) men den verkar inte finnas någonstans här.

Jag ska göra iordning mig lite nu. Kikar in här innan jag går och hoppas på att se i alla fall några förslag på bra filmer då. Kramar! ♥


"Ungdomarna sågs senast på bryggan på väg till Dödskalleön"

Igår kväll kom Max, Lina, Jessy, Pade och Johan och hämtade upp mig. Vi tog med oss korv, bröd och dricka och åkte ut med båt till Dödskalleön. Inte varje dag man har både stickad tröja, sjal och jacka på sommaren men man hade inte så mycket till val p.g.a. kylan i båten och mygginvasionen som startat här. Det är galet.

Redan när vi kom till bryggan där båten var så började jag att ångra mig. Lina med. Haha. Det började bli väldigt mörkt och vi skulle åka ut i en liten båt på sjön. Jag & Lina skojade om att det påminde om en skräckfilm. 6 stycken ungdomar åker ut till en mörk liten ö för att grilla och ha kul, misstänker hela kvällen att det står någon i skogen och så poff så kommer något ut ur mörkret och mördar en efter en. Jag satt och föreställde mig värsta scenariot och fick fram hemskaste bilderna och idéerna medans killarna försökte få igång elden igen. Inte undra på att jag är mörkrädd när jag skrämmer upp mig själv så där.

Jag skulle dock kunna tänka mig att åka ut dit igen på dagen med ett gäng vänner om det var fint väder. Grilla och så. Det vore säkert mysigt. Att vara i skogen var bland det roligaste jag visste när jag var liten. Familjens turer ut i skogen för att plocka svamp var höjdpunkterna. Mest gillade jag nog att leka prinsessa i ormbunkarna tillsammans med Lina. Hon kom & räddade mig.. Haha!

Ni vet såna där gröna och röda stolpar som står upp ur vattnet (som visar på vilken sida man ska åka) i sjöar? Medans vi åkte i strömt vatten på väg tillbaka så började jag säga till Max att svänga när vi närmade oss stolpen. Inget hände. De andra sa till... Inget hände. Musiken där bak var på och han varken hörde oss eller såg stolpen. Vi började gapa och till slut kommer den precis framför.... Hahaha... Jag visste inte vad som hände om man körde på den och var därför livrädd för att kanske hamna i vattnet. Som tur var så hände ingenting (förutom ett litet dunk när vi krockade) och vi kom säkert i land.

Åkte sedan hem till Jessy och avslutade kvällen där. Some pics:






Hemmaspa

Ikväll ska jag träffa Lina - men innan det så ska jag ha ett litet hemmaspa här! Peelingkrämer, skrubbsvampar, och ansiktsmasker är några av de saker som står på badrumsbyrån och väntar på mig. Ska även försöka få lite fin färg med Doves Summer Glow. I'm going to be freshness itself när jag är färdig. Eller vad tror ni?.. Haha



De här sakerna hade gärna använt under min lilla spa-eftermiddag.
Visst är de söta? Finns i 4 olika kollektioner: Coconut Bon Bon, Chocolate Cupcake, Strawberry Licorice och den som syns här ovanför. Birthday Cake Batter. Blir du lika sugen som jag så finns dessa sötasaker att köpa hos SEPHORA.

Keeping it simple was never a strong side of mine



This is me. I alla fall en del av mig. Feminint med lite attityd. Och massor med smycken. Skorna hade dock kunnat ha en snäppet bredare klack men gillar dem för övrigt. Orden på budskapsringarna står för det som genomsyrar mina drömmar & visioner.

Fint väder sökes

Vad är det här?.... Var är det underbara sommarvädret? Har ni sett det så får ni hemskt gärna skicka hit det i några dagar, jag börjar tröttna på regn och gråa moln.



När - och om - solen nu kommer tillbaka så skulle jag inte tacka nej till att flyta runt på den här i en pool. "Denna uppblåsbara fåtölj för poolbruk är helt perfekt för latmaskar som inte vill paddla sig in till land för att hämta sig en runda bärs till. Den är nämligen utrustad med en motor. Motorn styrs med en joystick från armstödet och tar slöfocken dit han vill."
 
Nice! Den här fåtöljen är som gjord för mig!


Internetstrul & bilder från igår

Jag vet inte varför, men mitt internet har inte fungerat på hela dagen idag, därav inga blogginlägg. Ber om ursäkt för det.

Gårdagen. Eller, ja, kvällen. Vill ni höra lite om den?... Det blev visst ingen tidig kväll som jag först trodde. När vi hade grillat & skålat hemma hos Jessy så ångrade jag mig och ville inte alls gå hem, så jag följde med dem till Västerås ändå efter att först ha besökt en förfest hemma hos Martin med vin, vänner & bekanta, exalterande "plansmidande" och mycket skratt.

När vi kom in till Västerås så dissade vi den extrema kön in till Sjökrogen och skyndade istället upp på stan, till Pluto, och dansade till bra musik. Det blev nattmat på Burger Corner innan vi åkte hemmåt för efterfest på samma ställe som förfesten hade ägt rum några timmar tidigare. Nattbussen hem är aldrig rolig, men jag hade i alla fall trevligt sällskap. Kanske även lite för högljutt enligt många i bussen.

Klockan 5 imorse klampade jag, Lina och Max in hos mig för att sova. Jag är glad att valde att ta platta skor med tanke hur mycket vi gick inatt. Men jag hade kul!


Systrarna



Det är svårt att hitta en bra "nude" nyans till läpparna (för att ha till lite mörkare sminkningar) utan att se ut som en tweenie/fjortis... Men jag ville testa igår och försökte få fram en inte för blek variant. För ärligt talat så vet jag inte något som är mindre attraktivt - i sminkväg - än att ha vita läppar. Personligen så ser jag inte det fina med, men whatever you feel comfortable in, I guess. Antar att det vore tråkigt om alla hade samma smak. Själv föredrar jag att måla läpparna i en nyans som antingen förstärker min vanliga läppfärg eller en som syns mer. Vad tycker Du är snyggast?



Ljusa jeansleggings med nitar på bakfickan - Vero Moda / selfmade
Paljettbolero - H&M


Grillad kyckling, tack!

Nu ska jag strax gå iväg på grillkväll hos Jessy. De andra ska ut på krogen lite senare men jag har ingen lust att gå ut i Västerås idag igen så det blir en tidig kväll för mig.

Blev lite sugen att sätta mig på tåget till Stockholm som en spontan grej efter att ha fått en inbjudan (som förmodligen alla med en mailadress också fick) till någon ny nattklubb - Collage har jag för mig att den hette - men eftersom ingen av de tjejkompisar som jag tänkte ta med mig har fyllt 20 än så blir det till att stanna här. Men det gör inget, jag ska vara i Stockholm några dagar i Augusti så jag träffar dem då istället.

Nu måste jag springa! Funderar på att ta på mig någon form av skyddsdräkt ifall Baileys (bilden nedanför), som jag har en konstig hat-kärlek till, får för sig att riva sönder mig (igen). Vi hörs när jag kommer hem - förhoppningsvis välbehållen!


Evil Baileys och jag i onsdags

LAMBADA

Finns det någon gammal låt som ni blir så där löjigt glada av att höra? Jag har många, men här är en av dem. Känner ni igen melodin?... Ni kan ha hört den i Sunes Sommar, jag tror det var där jag hörde den första gången. Och även fast jag inte förstår mycket av vad de sjunger så blir jag på solskenshumör varje gång jag hör melodin. Haha, den är underbar.


Jag ska spela låten för tjejerna ikväll & håller tummarna att de inte släpar bort mig från stereon. Hehe. Listen & enjoy:


BOOM, BOOM, BOOM..











Bilder från i onsdags, 22 juli. Tack för en kul kväll, tjejer!

ENCHANTED

Gillar ni också "Rena Rama Rolf"? Hahah, jag skrattar lika mycket varje gång jag ser det. Det var dock riktigt länge sedan jag såg det senast, så ikväll tänkte jag bänka mig framför tv:n och titta på de 4 dvd:erna. Men först blir det middag med familjen. Och till det; Förtrollad! Den oteckande Disney-filmen som tydligt "hämtat inspiration" från bl.a. Snövit, Törnrosa, Skönheten & Odjuret och Lady & Lufsen. Jag tycker den är skitmysig. Tredje gången gillt - och nu tvingar vi mamma att se den också.


Klicka på bilden för att komma till mitt favoritklipp från filmen. Bäst på 1:49. Åh..
(Titta INTE om du inte sett filmen men vill göra det. Avslöjar för mycket.)


Bad weather & happy faces

Jag vaknade klockan 9 imorse, gick ner till köket, tog ut en oöppnad förpackning fruktsoppa ur kylskåpet, drack upp hela (haha, ja, hela.) och kravlade mig sedan tillbaka till sängen för att sova några timmar till. Vaknade av att mamma kom hem från jobbet och kände mig förvånansvärt pigg och fräsh (well, pigg i alla fall) med tanke på hur jag kände mig imorse. Lina frågade också nyss hur det kom sig, med tanke på att jag kom hem så sent m.m. Haha. Men ikväll blir det ändå en lugn hemmakväll för mig. Har laddat upp med lite godsaker och ett par dvd-filmer här.
Det blir mysigt.


Kanske ska visa lite bilder från igår? Lägger upp några här nedanför. Fler kommer lite senare, måste bara få bilderna från Linas kamera först.

Hoppas ni är friska & mår bra, allihopa. ♥






Trevlig lill-lördag!

Nu väntar en helkväll av skratt & skoj. Hoppas något liknande väntar er också! ♥

Kvällens planer

Jag har precis ätit middag och ska strax hoppa in i duschen, tänkte bara berätta om kvällens planer först.

Jag har inte varit ute på krogen sedan min födelsedag, vilket var i Maj, så vi tyckte att det var dags för en runda ikväll. Vad jag vet hittills så blir det jag, Lina och Jessy som går ut den här lill-lördagen. Försöker få tag i Lina B och Bagge för att se om de vill hänga med också. Vore kul.

Så fort jag är klar så ska jag gå över till Jessy där det blir förfest. Och lite senare, vid 9-tiden ikväll, får vi skjuts in till Västerås där vi har tänkt ta några glas vin på Tabazco innan vi drar vidare till dansgolven på antingen Pluto eller Sjökrogen. Vi har inte riktigt bestämt oss än, men jag såg precis att en reggae- och dancehall-sångare kommer till Pluto ikväll, så det drar lite ditåt - i alla fall för mig.

Jag har lovat att fixa Jessy's hår innan vi börjar, så jag måste sätta lite fart nu så jag hinner med det. Vi hörs igen innan jag sticker!



NEW PALETTE

I förrgår fick jag hem ett paket från Hong Kong. Det var min ögonskuggepalett som kommit! *happydance*



Fick några free gifts på köpet. Ett set med miniborstar och ett paket lösnaglar






Jag är supernöjd! Med allt! Kvalitén, priset, tiden (och priset!) för frakten, att ingen skugga hade spruckit - som man nästan får räkna med att 1 eller 2 gör eftersom de ändå skickas från Hong Kong, även fast de är ordentligt (!) inslagna. Men nej, inte en spricka.

Ikväll ska jag inviga paletten!

22 Juni - Tårtbegär

Precis innan jag somnade igår kväll så fick jag ett galet sug på att baka, men eftersom det var sent så nöjde jag mig med att leta upp inspiration till tårtdesigner. Tänkte visa några av mina favoriter. Hur söta är inte de med Krambjörnarna? Jag älskade dem när jag var liten!




Georg-tårtan är nog min favorit.


Sedan har vi såklart en av mina favoriter sedan tidigare; tårtan som jag, Lina & Johanna åt av på Kaulitz-tvillingarnas födelsedag, 2007. Ni skulle ha sett våra miner när vi öppnade förpackningen, haha!

Fina tvillingar i studion



Bilderna kommer från Tom's blogg och är tagna i deras studio. Är det bara jag som inte kan titta på bilden på Tom utan att le stort? Haha. Vilket fantastiskt leende han har.

På tal om studion; vad tycker ni om namnet för deras nya album? Jag hade ärligt talat ingen aning om vad ordet betydde innan jag kollade upp det, men jag tycker att det passar dem perfekt. Deras musik har hittills varit olik alla andras (enligt mig) och har fångat mig på ett sätt som ingen annan gjort - lite "övernaturligt" om man vill tolka det så. Och jag gissar på att deras nya sound bara kommer att förstärka samhörigheten med ordet. Sedan har man ju, såklart, vid ett hundratals tillfällen hört fans säga att "han är inte mänsklig" om någon av killarna och syftat på deras utseenden, positivt menat. Haha. Men det är en annan historia..

ROLIGT? Nej?!



En 3 åring röker - och det ser knappast ut att vara första gången.
Såna här idioter till människor borde inte få skaffa barn.

Matta naglar



När jag var inne på Kicks i Lördsgs så kunde jag inte låta bli att lägga märke till de matta nagellacken som stod framställda på ett litet bord. Svarta, vita, färgade.. Allt fanns. Min första reaktion var "det där kan inte vara snyggt"
men efter att ha inspirerats ögonskuggor så har jag kommit på andra tankar...

Att mixa matta och skimrande ögonskuggor blir oftast snyggare än att ha bara skimmer - eller om man har en matt look på ögonen, kan det vara snyggt med en glänsande mun. Precis så skulle vara snyggt att göra med naglarna. Att mixa matt och blankt (på samma nagel) när du målar dem i flera olika färger/nyanser. Svart lack med ett matt svart mönster vore snyggt. Riktigt snyggt.

Mina naglar skriker efter ett vitt och ett svart! OPI, KO och Essi är några märken som fått in matta lack. Vad tycker ni? Hiss eller diss?


Oh my. I have actually found heaven












Drömhotellet Adam & Eve hittar du i Belek, Tukiet. Det här magnifika stället, där du kan välja mellan design rooms, sviter, familjerum eller villor i olika storlekar, kommer definitivt att få ett besök av mig någon gång i framtiden. Var så säker.

Minns ni tävlingarna?


Återigen så ber jag om ursäkt för dålig uppdatering igår. Jag hade helt enkelt inte tid att blogga. But don't worry, I'll make it up to you.

Minns ni att jag, i våras, berättade om hur jag tänkte börja med tävlingar här i bloggen? Well, den första är (äntligen!) på gång nu. Mer info kommer snart.

Ni är välkomna att komma med förslag på vad ni skulle vilja tävla om här (men kom ihåg att vara resonliga). Kanske blir det just det Ditt förslag som lottas ut
här i bloggen!

An evening in pink

Jessy ringde och ville ha med mig som sällskap till en fest igår kväll, och eftersom Lina inte började förrän kl 1 idag så hängde hon också med oss. Efter en snabb-fix så började kvällen hemma hos Putte. Vi drog sedan runt till olika ställen under kvällen. Till Jessy och drack våra special-melon-drinkar, vidare till en annan fest och till sist efterfesten hos Mogge.

Jag är stressad och hinner inte skriva mer detaljerat just nu, men det var kul, jag hade en trevlig kväll!


Våra goda melon-drinkar!
Hos Jessy skar vi upp melonhalvor, gröpte ur och åt upp innehållet och hällde sedan i cider i "skålen", vilket gav det en lite fruktigare smak - i alla fall så gav det oss en lite somrigare känsla, haha. Kul tips för någon temafest annars!


Även fast jag älskar rosa så känner jag mig inte helt bekväm i färgen eftersom.. ja, ni vet. Blond, rosa... Det blir lätt lite "Barbie"-feeling, vilket inte riktigt matchar min personlighet. Men jag gjorde ett undantag och lånade mammas rosa fodral från Gina Tricot och matchade den med svarta jeansleggings och nitbeströdda klackskor. (Nej, inte de på bilden, haha.) Den syns inte här, men jag gillar den urringade ryggen!


Någon som är bra på att tyda drömmar?

Hej! Jag satte på mig klackarna och drog ut för att festa igår kväll och kom inte hem förrän tidigt imorse = sen uppdatering idag.

Jag har vaknat och somnat om flera gånger sedan klockan 11, då jag hade bett om väckning. Jag hade jätte konstiga och obehagliga mardrömmar hela natten. Allt från att bli jagad av en clown som skulle våldta mig och en varulv som ville slita sönder mig, men som jag var tillsammans med när den inte var en varulv - till svartsjukebråk och att jag gick ensam längs en lång gata på mallorca (som inte alls såg ut som mallorca) med en liten flicka konstant ropandes på mig från andra sidan gatan och Barack Obama sittandes, ensam, på McDonalds uteservering (också på andra sidan gatan). Haha.. Det är inte alltid lätt att tyda drömmar.

När jag tänker efter så har jag haft mycket konstiga drömmar på senaste tiden..... Brukar ni också ha det? Vad är det konstigaste (eler bara något konstigt) som ni har drömt?


Futuristiskt à la (en mildare version av) Lady Gaga


Ja, den är ganska enkel men ändå inte. Sidentyg i sidorna (eller, vad vet jag.. Det ser ut som siden i alla fall) och puffiga ärmar. Jag tycker den är väldigt cool och snygg. Skulle vara galet snygg på någon med fina former - lagom stora bröst, en lite större booty och platt mage. Påminner mig lite om Beyonce (som förövrigt skulle passa jättebra i den med hennes "nya stil") eller en lite mildare version av Lady Gaga.

Den var ganska liten i storleken och jag var för slö för att gå ut och hämta en större storlek, så därför fick den stanna kvar i butiken när jag testade den på igår. Men är du intresserad så hittar du den på H&M!



En söt puderrosa topp fick dock följa med hem. Det blåa armbandet fick jag i present av min söta mamma.

Bilder från igår




Middag på Di Spagna

"Du har sovit bort en hel solig dag"

Haha, "god morgon"!

Ni förstår inte hur trött jag var när jag kom hem efter att ha gått på stan hela
dagen igår. Det var galet, jag var helt färdig, men tvingade ändå mig själv att hålla mig vaken ett tag till så vi kunde se en av filmerna vi köpte med oss hem.
P.S. I love you. Åh, den är så sorglig.. men samtidigt väldigt fin. Men efter det så var det god natt. Jag har inte sovit bra på senaste tiden så det är inte så konstigt att jag lätt blir trött nu.

Idag är det fredag och Lina kommer snart hit. Vi ska göra iordning middag med majskolvar, kött och annat gott och dricka lite vin till. Mysig middag med familjen, sedan har jag inte så mycket planerat än så länge. Ska ni göra något kul?



Du har mer kraft än du tror

Medans jag är borta så vill jag be er läsa igenom ett inlägg från friendsbloggen (som jag snubblade över igår när jag höll på att surfa runt) som höll mig vaken en stund inatt. Det handlar om kraften man har att påverka personer, mer exakt "Underskatta aldrig kraften i det du gör." Det var verkligen en hemsk men ändå otrolig berättelse att läsa. Och så sann.

Gå in och läs själva!

...och tänk efter om det finns någon du kan hjälpa.
Kanske är det t.o.m. du själv som behöver stödet?


BONJOUR

God morgon. *Gäsp*.. Hur mår ni? Det blev sent inatt och jag hade svårt att somna igen, fick inte många timmars sömn och får nog stå ut med mörka ringar under ögonen idag. Har ni någon gång varit så trötta att ni knappt vågat blinka eftersom ni varit så nära på att somna?...

That's me right now. Haha, jag ser helt förstörd ut.

Jag ska gå och lägga på lite is på påsarna (under ögonen), äta frukost och sedan börja göra iordning mig. Halv 12 ska jag och mamma hämta upp Lina och åka till Västerås. Först ska vi gå på stan några timmar, vi tre, och mot eftermiddagen har vi biljetter till den nya Harry Potter-filmen. Varken jag eller mamma är speciellt HP-intresserade, men vad gör man inte för lillasyster? Efter bion blir det middag och jag försöker fortfarande övertala Lina om att vi ska äta på Hong Kong - min favoritrestaurang i Västerås - men hon är svår att övertala, den där lilla damen..

Nej, frukost nu. Jag mår illa av hunger!


Mina favoriter från cocoo - Juli



Silver, rosetter, vitt, nitar, stora ringar... Så snyggt, I want it all!

Dagens fråga från mig till er



Hur skulle en perfekt sommardag se ut för dig?

Jag tycker själv att det är en ganska svår fråga...
Jag har många sidor som var och en skulle beskriva den på olika sätt (säger jag nu med risk att låta skizofren, haha), men det alla skulle ha gemensamt är att jag skulle spendera den med människor som betyder mycket för mig, det skulle vara soligt och fint, varmt... och god mat är ett måste det också.


15/07 13:34

Jag skulle kunna sova flera timmar till, men Lina kom nyss hit och väckte mig för att sola så jag ska gå ner och äta frukost och sedan leta upp en solig plats på gården. Det blir en bra start på dagen. Vi hörs lite senare!

Harry Potter och halvblodsprinsen

Imorgon har den nya Harry Potter filmen premiär i Västerås. Jag och min mycket mer HP-intresserade lillasyster funderar på att gå och se den antingen då eller på torsdag, mixat med en dag på stan. Har vi några Harry Potter fans här, tro?


You're Always In My Heart



Vilken vacker och mäktig video det här är. Fantastisk. Hur kan man inte bli rörd?...

Jag och Lina har myskväll och ska strax titta på film. Säger godnatt och hoppas att ni alla mår bra och har haft en riktigt mysig kväll.  ♥

Jag vill tipsa om en eyeliner


För er som är på jakt efter en eyeliner med "flera funktioner" så vill jag tipsa om den här från Guerlain som heter Teracotta Loose Powder Kohl Liner. Det som är bra är att den kan användas som både eyeliner och ögonskugga och ska dessutom vara extra bra om man vill göra sotiga ögon.

Psst... Hos beautyplanet.se kan du köpa den 21 kronor billigare än i affärerna.

Var hittar jag korsett-toppar?

Jag vill hitta en snygg "korsett-top" och tänkte höra om det är någon som har tips om var jag kan hitta såna? Jag vill inte såna med snörning, utan mer en som ser ut som en top som jag kan matcha till jeans (eller möjligtvis en kjol) och snygga enkla eller lite mer "rockiga" smycken. Något i stil med de här:



Jag gillar inte färgen på den svart/röda, men modellen påminner om något som jag kan se på Rihanna, hon har ofta snygga kläder/accessoarer, tycker jag. Den mönstrade högst upp här är också väldigt snygg. Jag vill ha något i stil med den som Beyonce har i en av sina musikvideor (fast lite längre. Se bild ovanför.) eller som den Sofi Fahrman bär till en kjol här ovanför. Jag gillar även två av de som man har sett Rihanna i - något liknande till de här två (minus alla miljoner nitar) är förslag på vad jag är ute efter.

Monday afternoon

Idag tog jag en rejäl sovmorgon. Vaknade inte förrän vid 4, haha, men det var riktigt skönt att sova ut ordentligt. Och självklart så passar vädret på att vara kanonbra just den dagen då jag sover bort hela. Är det typiskt eller?

Det har tydligen varit telefonterror här hela dagen för när jag vaknade hade jag en hel drös med missade samtal, så jag ska ta och ringa upp var och en nu, äta mat, piggna till och höra med Linis vad som händer idag.

Jag skulle behöva (och verkligen uppskatta) lite tips från er angående ett klädesplagg. Kolla gärna in strax igen & se om du kan hjälpa till!


Jag & Linis i Karlshamn, Blekinge, för ungefär en månad sedan

Btw, vad hände med inlägget som jag publicerade i fredags innan jag gick till festen? Det står att det är publicerat men det syns inte här i bloggen. Bra grejer...


Kvällen hos Max

Jag hade jättetrevligt igår kväll. Stefan hade med sig en vän som bor en timme från Los Angeles, han berättade om staden och livet på andra sidan atlanten och mitt sug på att flytta dit blev bara större och större ju mer han berättade. Men min tid kommer, den kommer. Jag ska. Stefan också, haha, vi hade pepptalk och kom inte på många anledningar till att inte prova. Ångrar man sig så är det ju bara att åka tillbaka till Sverige igen. Svårare är det faktiskt inte.

Det spelades bra musik spelades hela kvällen - MJ och Sean Paul's nyaste låt So Fine var nog kvällens mest spelade och det gjorde mig och Lina glada i alla fall. =) Det blev mycket skratt och lagom mycket av det goda vinet. Det blev dock inte så många bilder som jag tänkt mig, men att jag hade roligt var ju det viktigaste och det hade jag.

Jag stylade om en svart spetskorsett och satte på en nervikt tubtopp över. "Pimpade" den med en stor, vit rosett och bar det till ett par svarta jeansleggings. (Syns inte så bra på bilderna nedanför p.g.a. koftan jag hade i början på kvällen.)








Hemma och trött

Jag kom hem från Max för en liten stund sedan, sov kvar där och hjälpte till att städa undan efter igår kväll. Har spelat MJ hela dagen och åkte för att hämta min jacka som Pade tydligen tog miste på igår och fick med sig hem, haha. Jag fick med mig några mindre spyfläckar på köpet så jag ska gå och slänga den i tvätten nu på en gång.

Lina håller på att skicka över bilderna från igår så jag tänkte berätta lite mer om kvällen efter att jag har fått i mig lite mat. Får fixa iordning någonting att äta, börjar bli riktigt hungrig. Da svidanya




EDIT:  Äh, fuck it. Jag är för trött för att laga mat. Sticker iväg till pizzerian!

Hej!

Jag håller på att kolla mail och måla naglarna, får musik skickat till mig och väljer kläder till kvällen. Det blir fest!

Träffade Lina strax efter att jag vaknat, handlade lite nödvändigheter till ikväll och följde med hem till henne ett tag. Hon hade gjort en jättefin MJ-tavla och det blev nästan lite sadness där ett tag. Att Better on the other side spelandes ur mobilen gjorde kanske inte situationen bättre. Haha..

Jag tycker det är tråkigt att inte kunna lägga ut bilder på "vad jag gör-/hur jag ser just nu", men som ni vet så är det för att min kamera är sönder och jag fortfarande inte har en ny. Jag kommer att ha med mig min gamla kamera ikväll och jag ska be Lina ta mycket bilder med hennes kamera också (annars lånar jag den under festen eftersom den är bättre).


Måste bli färdig så jag kan börja fixa mig inför kvällen. Har tons of things som jag måste hinna göra innan jag drar iväg. Hörs senare!
 


Beauties Factory



Jag vill rekommendera en ev mina favoritsidor för er sminkintresserade;

BF-beauty.com säljer bland annat "Pro Eyeshadow Palettes" med olika antal skuggor - 180, 130, 120, 96, 88, 80, 78, 72, 70, 64, 50, 45, 40, 30 - till superbra priser och grym kvalité. De innehåller både matta och skimrande ögonskuggor och det som gör de så fantastiska för sitt pris är att de har en så hög pigmenthalt. Skuggor innehållande mindre pigment för de som inte vill ha så starka färger finns också att köpa.

Paletterna är till för både proffs, hemmabruk och väldigt perfekta för nybörjare som inte vill slösa större summor pengar på dyra produkter när de testar sig fram. Jag skulle vilja rekommendera den supersnygga 30 Color Palette för er som gillar färg. Kostar 203 sek - och då följer en present med på köpet.

Ni som är intresserade kan se tutorials & reviews från kunder på deras hemsida.



Lösögonfransar har de gott om också. Både hela och tippar. Deras sortiment innehåller fransar för både för party, mer unika för t.ex. photoshoots och även för en mer naturlig look. Och kolla in priserna, det är löjligt billigt. Du kan t.ex. köpa 10 par fransar med naturlig look för $3.49, vilket är ungefär 28 svenska kronor. Eller 20 par för $5.99 = ungefär 48 kronor (!!). Vill man inte ha 10/20 par så finns det även mindre förpackningar innehållande 3 likadana par för ca 24 kronor. Här i Sverige får man oftast betala mellan 60-120 kr för bara ett par.


 

-> Några av mina favoritfransar <- (bild)



Jag väntar just nu på att få hem min 120 color palette och jag är så förväntansfull så ni anar inte (!!). Har en hel del looks att visa så ni får se hur några av färgerna från paletten ser ut & får exempel på hur de kan matchas med varandra. I can't wait to get started! Vid nästa beställning tänker jag införskaffa antingen den här (30 colors) eller den här (180 colors). *Heartattack*
Så jävla snygga, jag får ont i magen.


Bäst av allt - vet ni vad jag betalade för frakten till Sverige?............ 14 kronor.




BF-beauty 


Lika som bär?

...Mja, nog påminner de lite om varandra på vissa av bilderna i alla fall!


10 Juni - Fredag

Sol, blå himmel, värme.... Where did it all go? Jag börjar verkligen tröttna på det här gråa, regniga vädret. Typisk svensk sommar i och för sig.

Lina var här hemma hos mig hela dagen igår, och innan hon åkte hem så visade hon mig en video där Beyonce tilldelar sin låt Halo till Michael Jackson under Essence Music Festival. Så jävla fint, go check that out!

Jag känner mig lite stressad eftersom jag har mycket att göra, håller på att göra lite nytta här just nu och tänkte visa er min senaste beställning så fort jag är färdig, så vi hörs om en stund igen. I am so excited!!


Top 5: Places I want to visit (& why)


Los Angeles
När jag var mindre brukade jag drömma om att flytta till New York, men ju äldre jag blev började jag märka att L.A. skulle passa mig bättre. Det finns många anledningar till att jag vill dit. En av dem är att jag har drömmar som är mest troliga att gå i uppfyllelse där borta. Även bl.a. för det fina vädret och att det finns släkt och nya, intressanta människor att lära känna.




Las Vegas
Vem vill inte åka till Las Vegas? Jag och Lina har i flera år sagt att vi ska åka dit så fort hon har åldern inne (för att komma in överallt) - så förmodligen bär det av nästa höst. Festa, titta på alla sevärdheter och allt vad man nu gör i Vegas.

Jag skulle även vilja besöka ett sånt där litet kapell som en av våra äldre systrar gifte sig i förut - inte för att gifta mig, såklart, men bara för att se hur de ser ut.




Chicago
Jag vet inte riktigt varför, men jag har alltid velat besöka Chicago. Kanske för att kvinnorna i tv-programmen från Chicago ser så glamourösa ut i deras kavajer, kjolar och typerade hår på kontoren i skyskraporna. Vet ni vilken "look" jag menar? Typiskt 80/90-tal i och för sig, men jag gillar deras klassiska utseenden.

Kvinnorna ser antagligen inte ut så nu - och jag skulle förmodligen heller aldrig besöka ett kontor om jag åkte dit, men det vore kul att se staden. Kanske reser jag dit i jobbsyfte någon gång i framtiden.





Paris
Paris, Paris.... Staden som förknippas med kärlek och ljudet av dragspel. Jag har velat lära mig franska så länge jag kan minnas och det är ett av alla mina mål här i livet. Jag vill bo på ett stort, vackert hotell, äta middag på en mysig restaurang, åka kanalbåt och dansa i månskenet till ljudet av dragspel. Ni kan säkert gissa var jag kommer att spendera min framtida smekmånad.





New York
Som jag har berättat tidigare så har jag drömt om att vara i New York runt jul sedan jag såg Ensam Hemma 2 för första gången. Haha. Se pyntade hotell och butiker fyllda med juldekoration, lyssna på julmusik och åka skridskor i Central Park. Jag älskar verkligen julen. Och även fast jag föredrar värme så vill jag påstå att julen den tid på året som automatiskt tar fram det bästa i mig.



Tell me something, vilken/vilka städer/länder vill Du besöka någon gång?

I should have one of these...


Sean Paul @ Gröna Lund 2004



Tänk att det idag har gått hela 5 år sedan jag såg Sean Paul live på Grönan.

Jag minns så tydligt spänningen inför att se honom i verkligheten, det "långa" 4 timmars köandet, hans sexiga moves, hur fanatisk jag blev när han valde ut två tjejer som fick följa med honom på efterfesten, hur besviken jag var att jag inte hade åldern inne för att ens gå på den oofficiella efterfesten och över att inte hinna köpa en t-shirt p.g.a. att jag var tvungen att stressa till tåget som skulle ta mig hem............ Hur vi memorerade & kom ihåg registeringsskylten till hans vita limousine i flera månder efteråt och hur barnsligt seriös jag var med att inte tvätta min vänstra hand efter att han tagit i den.

Haha. Jag hoppas att jag får chansen att se honom live igen. Michael Jackson blir kallad The King of Pop - Sean Paul förtjänar definitivt att bli kallad för The King of Dancehall.

08.07.2009 - Onsdag

Första natten utan mardrömmar den här veckan. Konstig morgon....

Lina är här och väckte mig nyss. En rolig överraskning som innehöll lite mindre roliga nyheter. Vi ska fixa iordning lite fika och strax titta på det vi spelade in från Mj-programmen igår, det blir nog bättre då.

Jag skriver senare när jag är mer klar i huvudet. Det bubblar av frågor och funderingar just nu...


MJ all day

Hej! Har ni tittat på programmen om Michael Jackson på 4:an idag? Jag satt klistrad i soffan. Men tycker ni inte att det kändes som att det var en del som de inte hade tagit med? Jag menar, man såg inte mycket av hans fars ständiga "mobbning" direkt mot Michael. Nog för att han verkade vara en riktig pain in the ass ändå, men det kändes ändå som de inte visade riktigt hur hemskt hans uppväxt var. En sak som dock var lite kul att de t.o.m. hade tagit med (en kopia av) Bubbles. Jag älskar verkligen apor, även om jag anser att de hör bättre hemma i djungeln.

Jag ska hoppa in i duschen nu, slänga på mig kläder och sedan gå iväg för att möta Lina. 4:ans dag med extrainsatta MJ-program är inte slut än och eftersom båda ville se det som börjar 22.40, bestämde vi oss för att se det tillsammans.

Got to hurry now!


Foundation och puder - Det här använder jag

Jag fick en idé att jag, då och då, kunde lägga upp en fråga jag fått och svara i ett inlägg - speciellt när det handlar om smink - så att flera som kanske undrar samma sak kan få svar. Vad tycker ni om det?

Tänkte börja med Sannas fråga om vad jag använder för foundation och puder. Tack för din kommentar!

Jag använder ett löspuder från Max Factor, Translucent. Dock skulle jag hellre rekommendera Micro Aerated Loose Powder från Lancome. Min lillasyster använder det och jag har lånat det några gånger när jag inte har haft mitt med mig, tycker det är mycket bättre. Det smälter in bättre och ser inte lika sminkat ut.


Löspudret från Lancome ser ut så här och appliceras antingen med en stor, fluffig borste eller applikatorn som medföljer (se bilden) beroende på vilket resultat man är ute efter. Personligen föredrar jag att använda en fluffig borste eftersom det inte ger ett "packat" resultat.

När det gäller foundation så har jag tyvärr inte hittat en som jag är 100% nöjd med än (det är ett jäkla letande det där..), men just nu använder jag Maybelline Affinitone och IsaDora Hydralight. Vilken av de jag använder varierar beroende på tillfälle. Hydralight är vattenbaserad och ser väldigt naturlig ut, perfekt till vardags, medan Affinitone är en mer täckande foundation som jag använder mer till fester.

Ber om ursäkt att det tog tid att svara, hoppas du har överseende. Var inte blyg med att komma med fler frågor om du (eller någon annan) undrar något. =)

SO FINE

..Oh yes, he is indeed.



Sean Paul's nyaste musikvideo till nya låten So Fine är riktigt grym & likaså är låten. (P.S. Bättre med bra bas!) "Hett" är det enda rätta ordet att använda här. Sean, dansen, musiken, dansarna, hans nitjacka, hur videon är gjord. Allt.

Han är grym!

Föreställ er ett (riktigt) stort party med den här musikvideon på en gigantisk storbildsskärm på väggen och där det enda lyset i lokalen kommer från ljus-/laserstrålar som matchar de färgerna på lysrören i musikvideon, farandes hit & dit. Fullt med tjejer och killar som, för stunden, lever för att dansa och skaka rumpa tills kropparna gör ont. I'd be in heaven. Festfixare - det borde jag bli!

Bindefeldt, släng dig i väggen!

(So Fine videoinspelning - behind the scenes)

Better on the other side

Efter att ha sett den här och den här videon så hamnade jag sedan vid den här;



..The Game, Chris Brown, P Diddy m.fl. spelade in en hyllningslåt till Michael, kallad "Better on the other side", bara några dagar efter att hans död. Lyssna på låten, titta på videon och förstå hur mycket han har påverkat människor världen över. Det är helt fantastiskt, jag saknar ord...


Helly Kitty Kouture



Även fast jag inte är riktigt mycket för Hello Kitty i vanliga fall (som kan bero på att min syster är näst intill besatt = jag tröttnar på att se loggan hela tiden) så gillar jag verkligen Hello Kitty Kouture från MAC. Nog för att jag gillade deras vanliga HK-kollektion, men det här var bättre. Sötare.

Städningen är halvklar men jag tog en paus för att titta på kvällens Beck-film, så nu sitter jag i soffan med mamma och dricker te och äter mackor. Säger godnatt & hoppas att ni haft en mysig kväll. ♥


6 Juli - Måndag

Strax innan halv halv 5 tittade jag på klockan för första gången idag och bokstavligt talat kastade mig ur sängen. Hatar att sova bort dagar så här, men jag hade jättesvårt att somna inatt, vet inte varför. Eller, ja, kanske för att jag såg en lite läskig film innan jag somnade. Är fortfarande inte stormförtjust i mörker, haha. Jag hade jätte konstiga drömmar också, ända tills sekunden jag vaknade. Spöken, men alla var artister... Barn som var så genomelaka och tittade på var spökena befann sig & gjorde, genom en dator... Riktigt konstigt. Jäkligt obehagligt. Nej, usch. Nu glömmer vi det.

Vädret suger idag så jag passar på att göra lite nytta. Storstädning! Har redan kommit igång och dansar runt här till When it was good samtidigt som jag rensar upp i rummet. Mozart ligger och hårar ner mina nyvikta kläder - thanks baby!

Ska avbryta en stund nu för att äta middag med mamma och sedan fortsätta, förmodligen hela kvällen. Skulle vilja hitta på något kul ikväll men det finns tyvärr inte så mycket att göra häromkring på en måndagkväll. Så går det när man bor på ett litet ställe. Can't wait tills jag kommer härifrån och till en stor stad med hundratals alternativ till saker att göra vilken veckodag det än är.
Jag hör inte hemma här. Det här är för litet för mig.




Gestern Nacht

Pre-party mit Lina. Hennes supertaggade humör smittade av sig så det blev både sång och dans och inspelning av oseriösa videoklipp innan vi drog iväg. Haha, nästan roligast där. But how come I don't have any (normal) pictures of us together?






I'm here again, a thousand miles away from you

Ja, den djupa Ida existerar även en lördagkväll som denna. När hon väntar på partymates. Haha.. Men jag måste bara visa den här för er som inte har hört den tidigare. Den är så himla vacker. Älskar när han tar i mot slutet av låten..




When I see your face

I know I'm finally yours

I find everything I thought I lost before

You call my name

I come to you in pieces
so you can make me whole


She loves the night scene, just livin' for the fun

No Power Meet for me tonight. Det här måste vara första året någonsin som jag inte är där. Eller, ja.. Första gången sedan tidiga tonåren i alla fall. Raggarbilar är dock inget som intresserar mig, jag åker mest dit för att äta langos och festa med vänner & bekanta. Jag har aldrig gillat såna där bilar och trots att jag svor på att aldrig sätta mig i en så hängde jag med några kompisar som åkte runt med deras vänner o.s.v , förra året. Men det var faktiskt rätt kul ändå. Massa glada människor sittandes både inuti bilen, i bakluckan, på motorhuven och ut ur fönstena, med ett par öl, hög musik och alla på bra humör. Men det var nog en "one time experience" ändå. En gång räcker.

Jag skulle egentligen åkt in en sväng och träffat Jeanette & Diana ikväll men eftersom alla bussar och tåg tydligen slutat gå efter halv 9 (bara ikväll??) så verkar det fullt omöjligt just nu.

Det stör mig dock inte allt för mycket. Jag sitter för tillfället hemma och väntar på att Lina ska dyka upp. Vi ska träffa Max & co. om ett tag så hon kommer hit och joinar mig på några glas vin innan vi går vidare. Måste ringa och se så hon fortfarande lever, vilken tid det tar....




Jag och Lina på en fest för några månader sedan

Michael Jackson Triller Headphones



Inte för att jag själv skulle slösa pengar på dem, men lite coola var de i alla fall?


4 Juli - Lördag

Filmer om kärlek träffar alltid rätt - det gäller även för den jag hyrde igår. Hugh Jackman var (som vanligt) galet snygg och jag blev, om möjligt, ännu mer kär i kärleken. Det var i alla fall en mysig kväll. Bilder blev det väl inte så mycket av p.g.a. att jag nu för tiden får klara mig på min dålig mobilkamera och min gamla kamera - som inte heller ger mycket bättre bilder. Känner mig handikappad utan kameran, måste som sagt köpa en ny och jag tror att jag har hittat den perfekta för mig. Den har inte släppts i Sverige än men kommer nu i Juli så vi får se om det är något att lägga pengar på.

Jag ska strax börja röra mig hemmåt... Ska förbi Lina på jobbet och hälsa på en snabbis på vägen också. Stackarn missar att tävla om biljetterna till MJ's minnesstund i L.A, men jag tävlade för oss båda. Vet inte om det spelar någon roll att man tävlar från Sverige, men man kan ju alltid hoppas att det fungerar.

Har ni förresten sett de nya backstagebilderna från TH's covershoot? Det var i och för sig bara 4 stycken, men vad fina dem är. Gillar den längst ner (här nedanför↓) mest, så himla fin.



Trogen tjur sökes

Wohoo! Filmen fanns!

Hej, hej, hallå! Strax innan 9 fick jag skjuts hem till Lina och sprang in till videobutiken en snabbis på vägen dit för att kolla om de hade en gammal film som jag gärna ville hyra för att överraska Lina. Luckily they did! Har nämligen gjort en liten "överrasknings-myskväll" till Lina här hos henne. Hon är på väg tillbaka från en springtur nu, så strax kommer hon mötas av ett bord uppdukat med chips, grönsaker och dipp redo att bli uppätna till en film jag vet att hon vill se med en av hennes favoritskådespelare - och så mig sittandes i soffan såklart. Det blir ju inte bättre än så! ;-) Haha

Jag hoppas att ni alla har en riktigt trevlig fredagkväll, det kommer vi att ha!


Dagens fränaste

Ni som gillare lego-mp3:n jag tipsade om förut lär gilla de här;



Hur fräna är inte de här små iPod-högtalarna i silver och guld?
De kostar $24.50 styck och går enkelt att beställa hem härifrån.
Bling, bling!


(Högtalarna finns även i rosa, svart, vit, röd, gul, blå och
grön. De färgerna är billigare och kostar endast $19.75.)


Mr TK goes blogger






Jag tänkte blogga om den där Lemur-videon för några dagar sedan..  How cool am I?
Haha. Förövrigt så gillar jag Toms åsikter om djur & rättigheter, han tänker som jag.
Han verkar vara en väldigt bra kille.

You sick fuck.

Men det här är väl förjävligt. NU passar det bra. Nu, när Michael inte längre finns. När han har fått ta skit i 16 år för något som många aldrig tvekat på att han varit oskyldig till. NU erkänner Jordan Chander att Michael aldrig rört honom - att han hela tiden ljugit för sin pappa som (självklart) endast var ute efter pengar.

Evan (Jordans far): "If I go through with this, I win big-time. There's no way I lose. I will get everything I want and they will be destroyed forever..."



Många har misstänkt detta länge - att han ljög för sin pappas skull - bland annat med tanke på att de kom med sådana konstiga krav i rätten som t.ex. att Evan Chandler (pojkens pappa) inte bara krävde 60 miljoner dollar, utan även tillåtelsen att skapa ett eget album kallat "EVANstory" för att sjunga om händelserna. Enligt den här pappan var det alltså viktigare att göra en skiva än att ge sonen hjälp. Mm, det låter som en bra pappa det.
 
Tillbaka till det viktiga. Polisanmälan kom 1993 men detta var alltså 1996 då Evan stämde Michael för att Micheal nekade till att ha utnyttjat pojken sexuellt i intervjuer och liknande och Michael var aktuell med sin HIStory turné. Därav namnet EVANstory.

Vad kan man säga nu då?.......... "Vad var det jag sa?"........... Nej...
Det är bara så otroligt sorgligt att veta att människor kan vara så jävla vidriga så de låter en oskyldig, god människa lida i 16 år medans man själv blir rik av att se personen förstöras. Giriga jävla as. Hur klarar man av att leva med sig själv?


(Källa)

Min kväll i Lisjö

Puh, äntligen färdigt. Lina har skickat över bilder & det tog bra lång tid, men nu är det färdigt (tyvärr fanns det inte så många användbara) och jag tänkte berätta vad jag haft för mig idag..

Runt klockan 5 tidigare idag så kom Max & Vendela och hämtade upp mig & Lina. Med bikini på (badbrallor för Max såklart, haha) så åkte vi till Lisjö för att bada. Det brukar inte vara mycket folk där, vilket jag tycker kan vara skönt ibland, så vi trodde att vi skulle vara näst intill ensamma men det var vi såklart inte. Stranden var full med folk som också ville svalka sig i värmen. Och det var faktiskt oväntat varmt i vattnet, varmaste jag badat i hittills i alla fall.

Solen stekte trots att det var sent och tiden gick jätte fort så när det var dags att åka hem hade klockan redan börjat närma sig 9. Pratade om att åka dit en kväll snart, som förra sommaren fast mer en helkväll den här gången, tillsammans ett gäng vänner med några filtar, vin och stereo med skön musik som "flyter ut över vattnet", som Lina som poetiskt sa. Haha. Det + solnedgång är svårt att slå, så det ser jag fram emot.

Det blev ett jättemysigt slut på dagen, det måste jag verkligen säga!







Twitter

Ja, jag funderar på att skaffa twitter. Men det är ett litet problem... Jag hatar att försöka komma på användarnamn, därför använder jag oftast samma. iiea. Det finns oftast inte. Men jo, där finns det redan och allt annat jag kan tänka mig (som jag kan komma på själv) är också upptagna. Haha, vilket i-landsproblem, eller vad säger ni?

Är det möjligtvis någon som har tips på namn? Något som skulle passa mig? Jag vill ha något enkelt. Helst ville jag ju bara ha mitt namn men det fanns ju redan. Lämna gärna en kommentar om du vill hjälpa mig. ♥


"..I POPPED YOUR CHERRY!"

Solen & det fina vädret är tillbaka! Härligt! Min hud verkar vara bättre också, dock har jag börjat flagna på axlarna trots att jag är noga med att smörja in mig ordentligt. Tråkigt. Men imorgon ska jag ligga ute & pressa ifall det blir fint väder - jag är i alla fall inte bränd längre.

Igår kväll mötte jag upp Lina och gick hem till mig för myskväll med film. Vi kom på att Lina hade lånat DVD:n (hon har inte köpt egen än) så vi blev tvugna att titta på VHS, inte för att det gjorde någonting. Vi valde bland de äldre filmerna och hittade till slut Tomcats. Sett den? Haha, inte jättebra film, men den har absolut sina roliga stunder. Spolade tillbaka flera gånger för att se de roligaste grejerna - som när Kyle försöker få Nathalie att minnas att de träffats förut, på ett bröllop och till slut säger "I POPPED YOUR CHERRY!". Hahah!

Nej, jag ska gå ner och vara lite social med Lina nu, hon är fortfarande här. Hörs om en stund! ♥


ODD SHOES






"Sheila Driving Shoe" gör det tydligen möjligt för kvinnor som älskar högklackat att köra bil utan några som helst problem. Jag undrar dock hur säkert det är att i dem utan att klacken viker ihop sig..



Lätt att få sendrag i dessa tro?





.....Aj?


(Skorna längst till vänster kommer jag snart att skriva om i ett eget inlägg.)


Vilka tycker Du var konstigast?

Dagens hetaste: Gaspard Ulliel







För ett tag sedan så såg jag filmen Hannibal Rising på TV och har sedan dess haft den något twistade huvudrollen smygandes bak i huvudet och inte förrän igår såg jag en bild (av ren slump) på honom och tyckte att jag kände igen ansiktet. Visst gjorde jag det - det var ju han! Den unge Hannibal heter egentligen Gaspard Ulliel och är en 24 årig (25 i November) skådespelare från Frankrike.

Robert Pattinson har fått konkurrens - i alla fall om man ska tro de forum som är tillägnade åt den unga skådespelaren. Det enda jag själv kan säga är att jag definitivt vill se mer av honom!


Bilder från GQ

1 JULI

Det här går ju alldelles för fort. De senaste månaderna har bara svischat förbi och nu är det redan Juli. Galet! Det väntar några roliga saker i Augusti men tiden behöver inte gå för fort för det. Jag hoppas att sommaren stannar länge i år.

Här är det ingen sol idag, bara helt vitt på himlen, så jag tänkte passa på att städa upp lite på mitt rum - it sure do look like a mess. Jag hade även tänkt göra lite justeringar i bloggdesignen. Inte något märkvärdigt, men jag tycker den puder-rosa färgen ser så glåmig och trött ut. Inte alls pigg som jag själv. Pressbilden kan inte vara så där halvt in i bloggen heller...... Men först; mat!



Vad tycker ni om den nya animationen jag lagt till på sidan i bloggen?
Jag har fortfarande inte lyckas hitta någon sida på internet eller nerladdningsbart program som man kan göra animationer från videor i, men på gifup.com kan man använda bilder och själv välja både storlek och hastighet på animationen. Synd bara att "gifup.com" texten är uppe i hörnet, men annars så...

RSS 2.0