Gårdagen

Sämst uppdatering just nu, men det blir bättre när jag får tillbaka datorn.

Det blev en partyfredag igår. Jag och Lina mötte upp Lina B och Carro på Pluto efter en lång väntan i kön. Men som Lina sa; "Det är löning, vad trodde du?".. Jag hade dock kul den korta stunden jag var där, träffade på två av mina gamla klasskompisar. Kvällen slutade lite tragiskt med ett besök på akutmottagningen. Jag och Lina ville vara kvar inne på Pluto lite längre så vi bestämde att vi skulle möta de andra lite senare, utanför, men på vägen ut föll en av dem ihop rätt ner i stengolvet och när en annan kompis kom och berättade det så skyndade vi oss ut på en gång och tog taxi till akuten där vi fick vänta en stund innan dem kom ut. Innan hon gick ut från Pluto sa hon faktiskt att hon var tvungen att gå ut för att hon inte fick luft, trodde bara inte att det var så seriöst som det faktiskt var. Vi tog taxi hem till henne sen och stannade över natten. (P.S. Hon var absolut inte full, så det var inte en sådan anledning.)

Denna kväll blev det mörka jeans från Gina, svart linne med paljetter i 3 olika färger (Linas, nytt!), lila naglar och silversmycken - bl.a. mitt favorithalsband (present från Lina) och mitt Faith-armband, också en favorit.

Wednesday

Min backup är klar! Jag ska ta en dusch nu och sen förhoppningsvis åka ut till Hälla för att hämta minnet med mina grejer på. Hoppas att alla bilder och videor fick plats (!) men annars borde de väl ha meddelat mig så att jag isåfall fått chansen att köpa ett extra minne till resten, eller hur? Hm, jag kan inte låta bli att känna lite oro.

Jag har drömt om Sex And the City två nätter i rad, nätterna innan den senaste, och inatt drömde jag att jag fick hem paket från cdon stup i kvarten (verkligen flera ggr om dagen) men att det hela tiden var fel. Det skulle ju vara TH's nya DVD, men det var bara skivor hela tiden, skivor jag aldrig skulle lyssna på. Det var så frustrerande, haha!

Nej, jag lär skynda på lite nu om jag ska hinna hämta minnet.. Tschüss!


Rockbjörnen 2009

Snälla, snälla, TH-fans eller inte, kan ni vara änglar och hjälpa till här? :)

Den 22 Januari är det dags för Rockbjörnen igen, i Stockholm, och nu har Tokio Hotel chansen att bli nominerade till Årets utländska grupp. Från 21-27 November kan man rösta om vilka som ska bli nominerade och den 5 December står det klart vilka som är de fem finalisterna i varje kategori - och det är då det är dags att rösta rejält. Man kan då rösta fram tills den 11 Januari. Det jag ber er om är följande... Gå in på länken nedanför och skriv in Tokio Hotel på kategorin de kan bli nominerade för, fyll i din mail och skicka iväg din röst. Det vore väldigt snällt av er! :)

http://aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2008/
Och glöm inte att man bara kan rösta 1 gång här. Det kommer förmodligen gå att rösta flera gånger (utan att få sin röst ogiltig) sen när de väl är nominerade, om de blir det, men håll det till 1 tills dess.

TACK!


Killarnas tacktal till Rockbjörnen de vann i Januari det här året.

Wishlist #1



         Diesel                                              Marc Jacobs

Monday

Hej! Någon som ogillar snön lika mycket som jag, att du stannade inne hela helgen? Jepp, det var i alla fall vad jag gjorde. Satt inne och tittade på filmer, hade Sex And the City-maraton och åt massor med onyttigheter. En lugn helg kan alltid behövas. Härligt var det i alla fall! En sak som inte var fullt lika härlig var det faktum att jag missade ett möte idag. Mitt möte på ams 13.30. Förstår inte vad jag gör där egentligen, men snart har jag varit inskriven länge nog för att få betalt för det, så varför sluta nu? Nej, pengarna tar jag mer än gärna. Vad har ni andra haft för er i helgen?

Idag håller jag på att göra lite fint (städa) och umgås med Lina. Funderar på att gå ner till affären och köpa lite vaniljglass, göra min underbart goda sås och fixa iordning det till familjen. =) Den är supergod, jag lovar. Får se, måste ändå köpa kattmat. Vad jobbigt att det blir kolsvart redan vid 4, man blir trött mycket tidigare, i alla fall jag. Jag ska ta och gå ut en sväng nu och sen städa färdigt. Puss!



Hitta rätt färger för just Dig

Svårt att hitta rätt färger när det gäller Make Up? Det här kanske hjälper dig lite att få en idé om vad som framhäver det dina ögonfärg på bästa sätt och vad som ser bäst ut till din hårfärg. Men kom ihåg - man ska inte ta åt sig för mycket av såna här råd, om du tex själv tycker att du passar i en färg som inte står med här nednför (vid din hårfärg) så är det bara positivt och inte alls meningen att du ska sluta använda den färgen, eller liknande. Hoppas ni förstår hur jag menar. :)

Blond

Nordiska blondiner har oftare en gulare hudton än till exempel sina brittiska medsystrar, skriver Elle Lyx. Beige och rosa passar oss därför fint, har man istället en hudton som går åt rosa är aprikosa toner att föredra.

Rödhårig
Eyeliner är fint på rödhåriga kvinnor, eftersom det ger en fin kontrast till huden - som ofta är mycket ljus. Brun mascara, aprikost rouge och läppglans i kaneltoner är andra tips för att gå ton i ton med smink och hud.

Brunett
Plommon, rosa och mahogny är exempel på bra färger för brunetten. Solpuder och läppglans är enligt Elle ett måste, men kanske inte färgad mascara då fransarna ofta har en naturlig mörk färg. (Personligen så tycker jag att guld- och bronsnyanser är otroligt fint på blåa ögon.)

Mörk
Olivfärgad eller afrikansk hy passar fint i varma nyanser och särskilt i beige som drar mot gult. Rouget kan med fördel vara aubergine-, mahogny- eller bronsfärgat.

Asiatisk
En asiatisk hudtyp har ofta mycket gult i sig och därför är det viktigt att foundation och puder går i toner som honung och guld. Rosa eller korall är bra färger på rouget och rejält med eyeliner så att ögonen accentueras.

Gråhårig
Bleka fransar och bryn kräver mascara och penna, men var försiktig med färgen så att kontrasterna inte blir för stora. Passande toner är rosa, aprikos och persika.


Källa: http://mode.msn.se/msn_mh_article.aspx?articleID=6146&categID=26
Bild: Google

God natt..

Ögonen står i kors, men jag sitter ändå uppe och väntar på Lina. Hon missade nattbussen hem från Västerås, så snart kommer hon med taxi. 600:- helt åt skogen. Klant.

Var det bara jag som stannade hemma denna fredagkväll?
Jag har spenderat de senaste 2 timmarna framför Linas dator med en stor godisskål och ljudet av några idioter utanför som inte kan sluta skrika. Som jag sa tidigare så var jag i Västerås större delen av dagen, kom hem först vid 8-tiden och då blev det Idol. Jag har haft lite problem med att förstå hur Anna har kunnat stanna så länge, men blev faktiskt besviken att hon åkte ikväll. Jag ändrade min åsikt lite om hennes röst faktiskt. Robin ska ut. Robin!

Jag lämnade ju in min dator idag.. Det gick bra, killen som hjälpte mig trodde att felet var antingen skärmen eller grafikkortet. Försäkringen täcker alla kostnader och jag får tillbaka min dator om max 4 veckor, men det brukar gå fortare, så jag hoppas på att det inte tar mer än 2. Mina bilder och videor gick tydligen att rädda (HALLELUJAH!) och jag kan hämta ut minnet inom några dagar.

Pics från dagen:

Hemska snö. Och det kommer bara mer och mer. Not a big fan, no..
Det ska vara snö på julafton, men sen kan den väl försvinna? Haha


Jag och storposarn


Jag och mamma hade myskväll framför tv:n med en stor godisskål, varsitt glas julcider (äppel och kanel, tyvärr ingen hit enligt mig) och chokladen från en julkalender. Haha, jag älskar chokladen i dem så vi köpte en och mumsade i oss.

Nu kom Lina med taxin. Great, då kan jag sluta oroa mig och få min skönhetssömn. Haha.. God natt på er. :)

Fredag

God morgon! Jag blir galen av att inte ha tillgång till min dator. Det är inte bara pga bilderna/videorna, utan även vissa word-dokument. Speciellt ett där jag dagligen spar ner delar av låttexter, citat och egna texter. Och eftersom jag anser att texten förlorar lite av sin styrka/mening om den inte är skriven i rätt textstil för just den betydelsen (i texten), så föredrar jag att skriva ner det på datorn och inte för hand. Jag vet, vilket i-landsproblem egentligen, men det stör mig. Hoppas det går att rädda.

Idag är det dags för Lukas att åka hem. Plutten. Min moster kom precis hit, så jag ska gå ner och ta lite fika nu innan jag, mamma och Lina ska åka in till Västerås. Vi ska lämna in min dator på PC City, gå en sväng in på H&M och säkert äta någonting också. Ha en bra dag! =)


Bild från förra helgen.


(Eftersom Linas internet går igenom...min dator eller mitt rum eller hur det är, så får vi hoppas att hennes fortsätter att fungera när jag tar bort min nu. Så ifall jag inte bloggar mer idag så vet ni anledningen.)


Bokat

Har precis bokat två ex. av TH's nya DVD - en till mig och en till Lina!
Om ca 3 veckor släpps den här. Då blir det en filmkväll kan jag lova!



Nu kom Lina hem med nybakade choklad cupcakes, mmmm!
Men först - mat!

Nytt från Brittan


Britney Spears - If U Seek Amy

Haha, bra med det "dola budskapet" där. Skön låt!

My day so far

Vaknade kl 10 imorse med världens dåligaste humör. Jag gick upp för att avreagera mig och la mig sen igen, ännu argare. Några minuter efter, kom min Mouz (jag vet inte hur många smeknamn jag har på den där katten, haha), la sig precis brevid mig och började gosa. Inte kunde jag vara arg då.. Han vände mitt humör totalt och efter en stund så satt vi tillsammans i köket (han på stolen mitt emot) och åt frukost. Jag med mina mackor och ett glas O'boy - och han med några skinkbitar. Haha, han är underbar, räddade min dag. Eller ja, min omgivnings dag kanske är mer korrekt.

Lukas är här! Han kom igår och stannar till fredag. (För er som inte vet så är det min mosters hund.) Jag har varit ensam hundvakt åt honom idag och är det fortfarande. 100:- i timmen för att passa en hund, lättförtjänta pengar kallar jag det. Imorgon ska jag och mamma åka in till Västerås för att lämna in min dator, jag hoppas för allt i världen att dem kan fixa det - och att jag får tillbaka den så fort som möjligt!

Kom på att jag fortfarande inte skrivit/visat bilder från Nijmegen..
Jag ska göra det så fort jag får tillbaka dator, OM det finns kvar..
HOPPAS!


Lite av mig, idag. T-shirt från Viktor&Rolf.


Printscreen från en av mina videor från Nijmegen.
Hade inte bloggen när jag skrev på texten, därför står det min myspace.

Sista avsnittet för i år


Det blir tomt i några veckor, men sen är det tillbaka.
What can I say, jag längtar redan! :)
Har någon något favoritavsnitt från i år? (Eller flera)
Vet faktiskt inte vilket mitt är.. Svårt att säga ett, tycker jag.

Som tur är så dröjer det ju inte länge tills nya DVD:n släpps!




Dålig uppdatering på g

Well, det här började ju bra.
Så länge min dator inte fungerar så kommer jag inte att kunna blogga så ofta som jag skulle vilja. Ett eller två inlägg om dagen är nog att räkna med i alla fall. Men så fort felet är åtgärdat så kommer jag att börja uppdatera oftare. Mycket oftare. Ska försöka få designen fixad under tiden också, så det både blir roligare att blogga (jag tycker faktiskt det är roligare) och för er att läsa min blogg. Innan jag går så vill jag bara passa på att säga att jag tycker det är otroligt kul att många läst min blogg, även fast designen är hemsk och jag inte uppdaterat så ofta och så bra. Tack, allihopa! ♥

Take care!

HELVETE.

Min dator funkar fortfarande inte. Fy FAN vad arg jag blir!

Jag får nog låna Linas dator tills min fungerar igen och lägga in bilder m.m. genom den här.. Men jag skulle ju lägga ut bilder som bara finns på min dator och några printade bilder från EMA och.. FAN!  Jag måste ringa PC City.

Går inte mina bilder och videor att rädda så vet jag inte vad jag gör.
Tre år får bara inte försvinna. Alla mina foton på TH... Alla videor...
Jag tror inte jag har videon när jag skakar hand med dem sparat
någon annan stans än där... FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Datakrångel (igen)

Min dator har inte fungerat på hela dagen (sitter vid min systers just nu) och det verkar vara mycket värre än förra gången. Jag hoppas att den fungerar senare ikväll, men gör den inte det så hoppas jag för allt i världen att innehållet går att rädda på något sätt. Jag är så dum som inte förde över allt till den externa hårddisken direkt då den började fungera igen, förra gången. När den började krångla igår kväll så tänkte jag att jag skulle göra det direkt när jag vaknade, men då var det för sent. Fan..

Snälla, snälla, snälla... Fungera!.. :'(

Hittills idag, har jag bara varit hemma och kollat på film med Lina. Såg nyss
klart Så som i himmelen, bra film det där. Om ca 30 minuter kommer mamma
hem med pizza och innan det hade jag tänkt göra en manikyr. Får försöka hålla
humöret uppe trots att tre år bakåt nu kan ha försvunnit. Fy fan..

Förresten.. 4070:- för sittplatser och meet & greet är väl lite att ta i?

Time to get started

That's it, nu lär jag mig spela gitarr. Jag och Lina ska börja - tillsammans.

 
Jag blir galet exalterad när jag hör bl.a. soundet på 1:41, det är så grymt.
Låten är Lips Like Morphine av Kill Hannah, en av mina favoritlåtar just nu.
Tjejerna i videon är endast 14 och 15 år gamla och redan hur duktiga som
helst. Jag är 20 och kan fortfarande inte spela något instrument - men
bättre sent än aldrig, right? ;)

Kan du spela något instrument? Vilket/vilka? Eller vill du lära dig något?
Själv så vill jag helst lära mig spela trummor, and I will. Och när jag gör
det så funderar jag på att använda en av Gustavs gamla trumpinnar som
han använde på den sista konserten på Zimmer 483 Tour, i Essen 2007.
På ett sätt så vill jag inte röra den, bara låta den vara som den var när jag
fångade den.. men samtidigt skulle det kännas coolt att lära sig med den.


Sunday

En av våra bästa vänner kom hem till oss igår (från Västerås) och joinade oss för
en myskväll med chokladfondue, frukt och film. Well, vår chokladfondue blev inte
riktigt som vi väntat oss.. Först var den bra, men det var när jag kom med idén
att hälla i lite mjölk för att förebygga klumpar som det började gå utför.
På bara några sekunder förvandlades våran oj så godluktande fondue till något
som liknade en brun massa av smälta kakor. Not nice, not nice, I'll tell you. Det
fick istället bli frukt och Nutella - vilket tog bort fruktsmaken helt och hållet. Som
tur var så var det inget som påverkade våra humör under kvällen (tvärtom), och
det blev lika mycket skratt som vanligt när man umgås med mina Linor. ♥



Igår hyrde vi filmerna All The Boys Love Mandy Lane och A Cup of Love.
Den förstnämnda var riktigt dålig, enligt mig. Den andra var mer min smak
men samtidigt lite rörig eller hur man ska säga. Den handlade om kärlek
vid första ögonkastet
och jag fick en liten "2-hour-crush" på en av karaktärerna,
Oscar. Visa ord, bra skådespelare och många tårar på slutet. Just how I like it.
Lina sov kvar och imorse hade vi en mysig frukost med Forest Fruit te, ägg och
goda mackor. Linis är fortfarande kvar och håller just nu på att psyka runt i hela
huset tillsammans med Lina och filmkameran. Haha, man kan inte inte skratta
när man är med de här två! Ska strax ner och äta knäckpaj med tjejerna. Mums!
Förresten, när jag vaknade imorse var det helt vitt ute. Usch. Har ni fått snö än?



"Ida, det din lilla krullis.. du måste komma och kolla på
din krullis... Ida!... En gång, krullis... Kom och kolla!.."
Haha, gotta go.. Lina ropar.

Ikväll

Jag & Lina har lite problem att bestämma oss för vad vi ska göra ikväll.
Antingen så ska vi på fest (är bjudna hem till en killkompis) eller så ska
vi gå ner till affären och köpa choklad, frukt m.m. och göra chokladfondue.
Och hyra film. Det andra alternativet känns mest lockande just nu, men
jag vill gå till festen också.. Där är personer vi inte träffat på ett tag så det
vore kul att träffa dem igen. Men det blir nog en nykter kväll om vi går dit.

Vad ska ni andra hitta på?


Bild från igårkväll


UPDATE: Vi kör på film och chokladfundue!


Nytt från igår

  
Halsband & armband - Albrekts Guld (Fick av Lina ♥)
Linne - Paris Kate & I, MQ


Fick en trevlig överraskning när jag såg att jag hade presentkort på MQ, 1000 kr.
 Jag växlade pengar och Caroline joinade oss för lunch på Hong Kong. Yum! =) 


Bakis

Jag brukar inte bli bakis.. men usch, jag känner mig inte så pigg idag.
Blir nog en hemmakväll ikväll, med en film och något gott att äta. Det
blev lite för mycket av det goda igår, tror jag. Men kul hade jag! Träffade
på någon tysk kille (han pratade tyska och jag engelska) och stod och
pratade om nattklubbar, Hamburg, TH och allt möjligt. Haha, varför ska
jag alltid prata om TH när jag festar? Äh, huvudsaken var väl att jag var
glad och det var jag absolut! Topphumör, roligt sällskap & bra musik.
En av våra bästa vänner, Lina B, kom dit också. ♥ Gorgeous as always.
Jag fick lite halvmordiska tankar där inne en gång under kvällen, men
efter att ha sett en av vimmelbilderna så kunde jag inte bry mig mindre
om det som störde mig igår. Skadeglädje, ohja. I just love the feeling.


Vimmelbild från igår, på Pluto

Morgen

Jag...är...alldeles för...zzZz...trött...för att...gå...zZzz.. upp...
Men jag måste.
Kl 9:55 ska jag, Lina & Jessica ta bussen till Västerås. Bussen stannar nästan precis utanför mig så jag slipper i alla fall gå ner till stationen.
Jag ska växla in mina pund, har inte gjort det än. För pengarna så kanske jag hittar något att ha på mig ikväll då jag & Lina först ska på förfest hos en barndomskompis i Västerås, Katia, och sedan vidare till en av Västerås nattklubbar (jag har inte fått reda på vilken än) där hon har bokat bord.
Det blir en partykväll med andra ord. Ska bli kul! 

Jag hade tänkt lägga ut lite bilder från förra veckan (den 7:e för att vara mer precis) när jag kommer hem. Helt sjukt att det redan gått en vecka sedan vi åkte hem från Liverpool.. Vad har jag gjort de senaste dagarna egentligen? Jag måste nog börja ta vara på dagarna bättre. Visst ja, jag har ju två gratisförstoringar (av foton) kvar.. Kanske borde passa på att förstora mitt favoritfoto av Tom när jag ändå är i stan så jag äntligen får det gjort.


Have a nice day sweeties ♥


Torsdag

Hej! Jag och Lina ska strax gå hem till Jessica för att ha Sex And the City-maraton resten av eftermiddagen/kvällen. "Man blir så smart" som Lina brukar säga. Haha Jag älskar både serien och filmen. Innan jag går tänkte jag bara fråga;

Har ni TH-fans sett trailern för nya DVD:n? I can't wait to see it!

   
   
DVD:n släpps 5 december. I Sverige, på cdon och ginza, släpps den den 7:e.
För er som inte vill beställa den från Tyskland så går den att förboka på ginza.

Amadeus

Läs och kommentera gärna inlägget innan det här, om våran partykväll i Liverpool efter EMA. :) Och tack för de söta kommentarerna jag fått, det gör mig verkligen glad! Jag tänkte bjuda på lite bilder från sista dagen i Liverpool, den vi mestadels spenderade på TH's hotell, senare ikväll.

Nu ska jag gå ner och mysa ner mig i soffan med en stor kopp te och kolla på Amadeus med Lina och mamma. Alla tre gillar filmen lika mycket, haha.. Och min baby, Mozart, kommer nog ligga brevid oss i soffan han med, han brukar alltid göra det när vi kollar på film/tv och just nu passar det ju extra bra eftersom vi åter igen ska se personen han är döpt efter.

Ha en trevlig kväll! ♥

MTV EMA partynight in Liverpool

Jag tänkte berätta lite om våran partykväll efter EMA. :)

Efter att vi hade fräshat upp oss lite på hotellet efter EMA så tog vi en taxi till Victoria Street och stannade utanför Newz Bar där det stod fullt med paparazzis och (extremt) snyggt klädda tjejer som väntade på att få komma in. Jag är fortfarande helt amazed över hur snygga skor alla hade. Hur som helst.. Vi ställde oss i kön och inte långt efter så ropar vakten att det är fullt, ingen mer får komma in och så stängde han av kön. Folk fortsatte att försöka komma in utan att lyckas. Alla paparazzis blev galna då Liz från Atomic Kitten plötsligt kom dit och gick in VIP-ingången, på röda mattan. Det behövdes inte mycket övertalning från oss innan vakten bad oss gå in VIP-ingången, förbi alla andra. Vaktens kompis ledde oss in, betalade vårat inträde (ca 250:- var) och gick sedan ut igen. Perfekt start på kvällen, tyckte vi! Stället var stort, fullt med snygga människor i glamourösa outfits och partyhumören verkade vara på topp - precis som vårat. Vi beställde vin och sneglade upp då & då på den stora skärmen i taket där de visade EMA galan. Senare, när vi gick därifrån, såg vi att våra favoritkillar (TH) visades på TV-skärmen vid utgången. Dags för nästa ställe! Det blev Pink - en gaybar som låg längre upp på gatan. Haha! DJ:n var störtskön. Vi blev dock inte kvar där länge, utan fortsatte istället till Mosquito - en nattklubb där det ryktades att någon känd hade efterfest, men vakterna vid VIP-rummet var stenhårda, så vi såg inte vem det var. Vi festade istället resten av kvällen bland alla andra glada människor där.

Efter en grym kväll så åkte vi till Princess Dock och avslutade där kvällen på Malmaison (hotellet där bl.a. TH bodde) med ett långt snack med Sugarbabes manager medans Tillan var upptagen med att prata med en av medlemmarna från 30 Seconds To Mars och det italienska bandet Finley i receptionen. Lauri (The Rasmus) höll på att skoja i baren och tydligen så hade vi precis missat tvillingarna Kaulitz som också tydligen hade efterfestat i baren. Damn it. Hade vi vetat då att dem var där så hade vi gått in i baren och satt oss vi också, och tagit några glas vin/drinkar, eftersom vi ändå var där. Men jaja, det är inte värt att ha ångest för det nu. (Även om det är lättare sagt än gjort.) Jag hade i alla fall grymt roligt under kvällen!



Tillan & jag i taxin på väg till Newz Bar


Newz Bar. Bild från Google, tagen uppifrån från VIP-rummet


Jag, innan vi gick till Pink


@ Mosquito





Det blev en underbar andra, och sista, partykväll i Liverpool! ♥

Jolina..

..Välkommen till världen!
Min kusin fick en liten flicka medans jag var i Liverpool.
Jolina ska hon heta. Fint va? Grattis, Sara & Magnus!

Förebild?

På tal om Marilyn så blev jag nyfiken..
Vem är eran största förebild?
Har ni någon? Eller har ni kanske flera?


Min är i alla fall Marilyn Monroe, utan tvekan. Och min farmor. De två personerna personifierar ordet "Glamour" för mig. Och det där ordet älskar jag så mycket att jag skulle kunna döpa mitt framtida barn till det, haha.. Nej, det skulle jag inte göra, men jag älskar glamour, och Marilyn.. Well, hon var världens mest glamourösa kvinna, enligt mig.

Min gudinna - på väggen!

God dag på er! Det kostade mig 400:- att inte gå upp i tid imorse, lite surt, men jag får skylla mig själv. Vad har ni för er idag? Själv har jag hittills suttit och kollat igenom massa foton på Marilyn Monroe. Jag försöker hitta det där "perfekta fotot" som jag ska ha som fondvägg när jag flyttar hemifrån. Åh, det kommer att bli så snyggt! Ser verkligen fram emot att få fixa och inreda allt. Jag har en vision om hur det ska se ut, så jag hoppas att det färdiga resultatet blir någonstans i närheten i alla fall.


Världens vackraste Marilyn

MTV Europe Music Awards 2008

Strax innan kl 18:00 var vi färdigfixade och promenerade till Echo Arena. Insläppet började klockan 18:00 men vi ville inte stå utanför och köa så vi gick dit när vi var klara och rätt in istället. Mina pumps var för stora (hur kunde jag inte ha märkt det tidigare?) så jag blev tvungen att byta om till platta (well, inte helt platta, men det var bara taxklack) eftersom vi var tvugna att gå runt hela stället bara för att komma dit insläppet var. Hade med mig de platta för att ha under showen, jobbigt att stå helt still i timmar med högklackat. När vi gått igenom kontrollerna så blev vi stannade och frågade om vi ville tävla om en laptop.. Whatever, det såg kul ut med bilen i alla fall! Så de tog en bild på oss, fyllde i personlig info och när han sen skulle filma oss när vi gick längs den röda mattan in i bilen där vi skulle sitta, så går Tillan iväg före mig och fotografen fattade inte att jag också skulle med, så Tillan struttar nedför mattan och kameramannen hack i häl och när hon satt sig i bilen så satte han sig på huk och fortsatte filma. Jag, som stod där bakom honom (haha! så misslyckat), knackade på hans axel.. "Excuse me.. I'm going with her! INSIDE." Och han bara "Oh! Sorry!" Haha!  Den lilla, prickiga bilen stod parkerad brevid "EMA-bollen" (ni kanske har sett den på bilder, med massa lysrör på? Glömde ta kort på den..) och väl inne i bilen så satte vi oss och fick instruktioner om vad vi skulle göra. Det var enkelt - titta in i kameran rätt på, prata in ett meddelande om precis vad du vill under 30 sekunder och den som gjorde det bäst vann en laptop. Vi började prata om att presentera oss och prata om vad vi såg fram emot att se på EMA och nämnde såklart att Tokio Hotel är bäst och att vi kom från Sverige (reklam, hell yeah). Jag avslutade med "and now we're gonna go inside and rock the EMAs! Wohoo!".. Det där "wohoo" kunde jag ju ha skippat, haha! Alla auditions visades i alla fall på MTV den 7:e.

När vi kom in i arenan blev jag ganska chockad över hur litet det var. Det såg inte mycket större ut än Hovet. Det kom mer och mer folk hela tiden, men inte alls så mycket som jag hade föreställt mig. Vi stod först vända mot scenen och såg sen att det var helt tomt nedanför där man delade ut priser, så vi gick dit och ställde oss. Jag förstår inte varför ingen tänkte på att ställa sig där först, det var bara några tyska TH-fans som satt vid staketet bakom oss. Under själva showen var det säkert 1 persons mellanrum mellan de som stod där vi stod och inge tryck alls. Jag blev förvånad, men det var självklart positivt. När vi stod och väntade på att det skulle börja så fick jag mess av Zara om att Kaulitzarna var på röda mattan. Wiii, jag ville självklart se det och plötsligt pekar Tillan uppåt och jag får syn på en stor bildskärm som visar allt från röda mattan. Och efter bara en liten stund började killarna prata med Perez. Det var tydligen ljud på också men jag hörde lika lite som under Bills tacktal - inget alls. Jag råkade paja mina strumpbyxor innan showen ens hade börjat, haha lyckat, Ida. VIP-tjejerna tog plats i trappan brevid oss och sen var det showtime! Det var kul, men satan vad ont i ryggen jag fick av att stå upp hela kvällen. Måste bara nämna att världens coolaste gaykille stod brevid och skrek nästan mer än oss när de visade Tokio Hotel bland de nominerade. Haha! Jag tycker att Pinks uppträdande var bäst på hela kvällen, Beyonce var också grym. Hennes röst var helt otrolig live. Jag filmade lite av hennes uppträdande och nästan hela Pinks. Lägger in videorna här så fort jag laddat upp dem på youtube. När TH vann så hoppade jag upp & ner som en galning och skrek som bara den, haha, jag höll på att trampa sönder väskan som stod mellan mina fötter. Jag hade tyvärr fel inställningar på kameran så bilderna på TH blev antingen mörka eller suddiga så till slut bestämde jag mig för att filma istället. Jag kommer nog inte att lägga ut filmen på youtube men jag ska printa några bilder från videon och lägga upp dem här. En av mina vanliga bilder på dem kan ni se längre ner här. Dock blev jag tvungen att ljusa upp den, så kvalitén är inte den bästa. Vad chockade vi blev när Paul McCartney klev ut på scenen - för tidigt. Haha! Men det visades tydligen ett bildspel på honom i tv:n då, så jag tror inte ni som såg det på tv såg det. Men sen kom han ut - vid rätt tillfälle denna gång - och vinkade bl.a. ner till oss. Filmade honom lite efter det och ville av någon anledning ha med mig och Tillan på samma film så jag vände kameran, men hade den så nära så det då bara var Tillans ögon som syndes. Haha! Men roligt hade vi i alla fall!







Katy Perry


Sugarbabes


Pink


Beyonce


Tokio Hotel


Snygga Travis McCoy (Gym Class Heroes) & Solange Knowles


Kanye West


Kanye West & Estelle


Grace Jones


Katy Perry


Katy Perry & Perez Hilton


Leona Lewis


Kanye West


Kid Rock
Där ser man också den blonda dansaren vi pratade med kvällen innan.


Paul McCartney & Bono


Paul McCartney


Tiziano Ferro & Lauri (The Rasmus)

 
I slutet på showen, under Katy Perrys uppträdande. Ljudet på min kamera är jättedåligt efter allt vatten den fått på sig under TH-konserter m.m. och jag filmar inte Katy så mycket.. Mest arenan. Och mig & Tillan två gånger! :) Haha, kolla gärna ändå!


Efter showen så kollade vi på varandra som frågetecken.. "Skulle inte TH dela ut ett pris?", "Vem vann Best Act Ever?" Vad hände med priset egentligen? (Det som de skulle dela ut) Någon som vet? Och jag förstår inte hur det där med fusket kunde hända.. Och ännu värre - hur de kan tillåta det att gälla. (Men den diskussionentar vi nån annan gång!) Båda två hade ont i ryggen och ville bara ut därifrån, så vi skyndade oss ut genom folkmassan och satte oss ner för att vila ett tag innan vi gick tillbaka till vårat hotell för att fräscha upp oss lite och sedan ta en taxi till efterfesterna på Victoria Street, där vi planerade att festa resten av kvällen/natten. Mer om det och allt som hände under kvällen i nästa inlägg! :)


Liverpool 6 november: Before MTV EMA

Torsdag 6 november
När jag vaknade var Tillan redan uppe och jag kände mig helt död.
Tillan, Sabina och Anna skulle gå och hämta ut biljetterna till EMA och som tur var så var det okej att jag stannade på rummet och sov lite mer. Haha, gud, jag var så trött efter nattens festande. Efter lite mer än en timme kom Tillan in på rummet med mat åt mig, EMA-biljetterna och dåliga nyheter. Anna och Sabina fick inte ut sina biljetter pga att inte Elvira (Tillans syster som vunnit biljetterna) var med på plats. Som tur var, hade de massa nummer till olika ställen, så efter att jag hade ätit upp och fräschat upp mig så gick vi till biljettkontoret som låg precis vid Echo Arena. Dem fick ut biljetterna och grät av lycka, bokstavligt talat. Så söta. Och någon mer som var riktigt söt var vakten som vi stod med medans Tillan var inne och hämtade biljetterna. Guuud vad fin han var. Bland det finaste jag sett, lätt. "I got the last two tickets to the show.. but I can't go (för att han skulle vara vakt) so my girlfriend got them..". Damn it. Haha..

Som jag förstod så hade vi glömt flera saker hemma i Sverige. Schampo, balsam, min kuvertväska till EMA (pucko!) m.m. så vi gick och köpte lite nödvändigheter och sedan gick vi in i en affär med saker som måste varit designade efter mina drömmar. Jag minns att jag använde Carrie's (SATC) replik när jag kom in i affären.. "Jag har dött och hamnat i himlen."  för det var verkligen så jag kände, med risk att låta överdriven. Haha. Jag ville ha i stort sett allt inne i affären. Skorna, jackorna, handskarna, klänningarna.. ÅH! Men jag har redan planerat att åka tillbaka dit med Lina, så jag lugnar mig med tanken om att jag kommer få shoppa loss där senare. Tidigare samma morgon så hade Tillan köpt med sig baguetter och donuts så det blev en av varje som en sen lunch innan det var dags att börja fixa sig inför kvällen.



Stövlarna (fast i svart) med runda guldnitar var ett par av skorna jag fastnade för


"Oooh heaven is a place on earth.."


Fix inför EMA. Tillan blev klar före mig så hon sprang runt och tog kort.
Som jag nämnde tidigare i bloggen så älskar jag lösögonfransar och eftersom jag själv har väldigt korta så tycker jag att det är roligt att testa olika former och längder beroende på vad jag ska göra. Just den här kvällen fick det dock bli ett par enkla. En annan person som också körde på lösögonfransar denna kväll var Bill Kaulitz - vilket i och för sig inte var oväntat. Jag har sett på flera bilder att han har haft det några gånger nu, men den här kvällen var nog första gången man såg kanten väldigt tydligt. Lite Hollywood-varning med såna på honom, och han behöver heller inte använda såna pga hans naturligt långa fransar, men killen passar uppenbarligen i allt och att experimentera med sitt utseende är ju aldrig fel så länge resultatet blir bra.



Sämst hållning på bilden. Haha

Så här såg jag ut på EMA. Man ser inte skorna,
men jag hade svarta lackpumps till. Vad tycks?

Liverpool 5-7 november. Day 1

(Några av bilderna från Liverpool är Tillans, Sabinas & Annas.)

5 november, onsdag
Vid 2-tiden fick jag och Tillan skjuts till Skavsta där vi mötte Anna och Sabina - två tjejer som fick köpa Tillans syrras biljetter (yes, hon vann också. Två stycken i samma hus, haha, helt sjukt). Lina följde med oss till flygplatsen och det blev många långa kramar innan vi skulle åka, det var tråkigt att lämna henne i Sverige.Vårat flyg gick 17:55 - och kl 19:15 var vi framme i Liverpool. Bland det första jag såg när vi kom fram var en kille som såg ut som en typisk hooligan från GSH-filmen, haha - "I'm in England"!  När taxin stannade utanför hotellet så sprang vi allihop till baksidan (de som stod vid entrén kunde knappast ha kollat mer konstigt på oss) och ser Echo Arena på andra sidan vattnet. Underbart!

Jag och Tillan hade planer på att gå ut och festa så vi fixade oss lite och promenerade sedan till arenan för att kolla in den. Vid ingången för lastbilar m.m. så möts vi av ca 30 (vadå 20, Tillan?) killar/män som alla vänder sig om när vi går förbi, busvisslar och ropar som galningar. "Ge mig två minuter så komer jag med dig!" Haha. När vi kollat in arenan så möter vi en snubbe som jobbade för Il Divo förra året. "Men.. men.. Il divo.."  var allt jag fick ur mig när han gick förbi, så jag sprang ifatt honom och han var hur trevlig som helst. Stod och pratade ett tag och sen tipsade han oss om att gå till en ingång där alla som hade rehersals inne i arenan skulle komma ut. Bl.a. Kanye West. Vi skulle ändå åt det hållet så vi gick förbi och där utanför satt det några tjejer som vi misstog för fans..

- Excuse me.. Who are you waiting for?
- No one, we've just finished our rehersal
- Oh!.. Are you performing?
- No, we're dancers
- Ahaa.. To who?
- Pink, Kid Rock and Katy perry
Dem var jättetrevliga och vi såg den blonda sen igen på EMA, under Kid Rock's framträdande.

Vi gick vidare och spanade in lite hotell och när vi gick mot entrén på ett av hotellen, förbi ett restaurangfönster så kollade jag in (restaurangen var på samma marknivå som marken utanför, med fönster från golv till tak) och tyckte att jag kände igen personen som satt snett in i restaurangen. "Tillan.. Jag tror att Georg sitter där inne.. (fortsatte gå) ..Gud vad det såg ut som Georg."
Tillan trodde inte alls på mig eftersom jag är ganska bra på att hitta look-alikes till TH och deras crew, haha.. så vi gick och pratade med två i personalen som stod ute och rökte och när vi diskuterat hotell med dem en liten stund så gick vi runt hörnet, tillbaka där vi kom ifrån och när vi gick förbi fönstet igen så passade jag på att kolla in igen.. "Jo, det är Georg. Och där är Tom. Och Gustav. Okej Tillan, hela TH sitter där inne. Fortsätt gå!". Strax efter jag sagt det, upptäckte vi att det fanns bord (till uteservering?) precis utanför restaurangfönsterna, Tillan satte sig och jag ställde mig framför henne. Så spenderade vi kommande timme där utanför. Det var kallt, men att se världens vackraste människa så länge höll mig varm. Och så att ingen missförsår.. Vi stod självklart inte och råglodde in. Vi pratade med varandra hela tiden och kollade in då och då för att inte störa resten av allt folk som satt i restaurangen. Det satt dock ingen i vägen för TH, så vi såg deras bord och killarna själva hur bra som helst, bara några meter ifrån.

Tillan: "Var fan tog Gustav vägen? Han försvann?"
Jag:  "Han är kvar, han sitter med huvudet ner i bordet."  (Haha)

Under tiden vi stod där så kom två tjejer ut (ur dörren från restaurangen där man kunde gå ut för att röka) och stod och snackade med oss ett tag om allt möjligt. Haha, så roligt när vi snackade om EMA och vilka artister som skulle vara där..
- "Pink.. Beyonce.. Tokio Hotel.."
- Tokio Hotel? Who are they?
- Oh, I don't know..
- Is it like a boyband?
- Yeah I think so.. (HAHA)
- Are they from England, or..?
- No, I don't know.. I think maybe Japan..

Haha, jag var tvungen att hålla mig för skratt. Killarna satt snett bakom deras ryggar och de verkade inte ha en aning om att dem var där. De var äldre än oss och såg inte ut att bry sig ett skvatt om dem eller deras musik heller, så..... I alla fall så reste Georg sig upp när vi stod där och började gå mot fönstret där vi stod (mitt hjärta började dunka i 150, jag lovar haha) och så säger Tillan "Nu kommer Georg.." i vanlig samtalston och jag trodde för en sekund att han skulle gå ut där vi stod, för att röka, men såg sen att borden var så pass nära varandra i början av restaurangen att det inte fanns någon annan väg att gå förutom den precis förbi fönstret. Lucky us, haha. En tysk snubbe (vet att jag känner igen honom från någonting men kan inte komma på vad) tog Georgs plats och efter en stund gick även Gustav iväg, men kom tillbaka efter ett litet tag. Gustav var så himla söt i sina brillor och jag kunde inte låta bli att råspana in rumpan när han gick förbi (förlåt Rebecka, haha). Strax efter han hade kommit tillbaka så fick vi ett mess av Anna som skrev att dem satt inne i baren brevid Neverstore, Gustav gick precis förbi och Tom satt och kollade...

"Vi ska in!"

Personalen på hotellet var jättetrevlig även fast vi inte bodde där (alla tre dagar vi var där) så vi gick in i baren till Anna och Sabina. På andra sidan baren, närmare TH, satt de två tjejerna vi pratat med utanför så vi gick dit och satte oss ett tag. Om ni inte hört mig säga det förut så ska jag passa på att säga att Tom verkligen är den vackraste människan jag någonsin sett och det slår mig på nytt varje gång jag ser honom irl. Hur som helst så beställde vi in vin och satt där med de två tjejerna. Vi märkte att det var ett bord ledigt precis brevid TH's, så om vi beställde mat kunde vi sätta oss där, så vi gick till bordsbeställningen, men attans.. Det var för sent för att beställa mat (klockan var 00:30), så vi satt kvar där vi satt istället, som i och för sig bara var några bord bort från TH och bara njöt av deras närvaro. När det var dags för killarna att gå upp på deras rum så passerade de oss och Bill måste allvarligt ha behövt gå på toa eller något för han gick stelt som ett kylskåp och höll sig för rumpan. Haha! Visst ja, Tillan, minns du att vi pratade om att vi skulle be Tobi gå fram till Bill och ta fram håret som han satt bakom ögonen? Hahaha..

När TH gått upp på rummen så gick vi och satte oss vid Anna och Sabina och satte oss sedan vid Neverstore. Vin, öl och snack blev det. Trevliga killar det där. Eller ja, en av dem sa inte så mycket. Mitt i allt hör jag Tillan börja prata om bullar med en av killarna (HAHA) och jag tänkte verkligen "Säg inte att hon sitter och berättar om hur hon sålde bullar för att ha råd att åka och se Westlife när hon var liten!", men tamme fan. Haha! Rule number one borde ju vara att aldrig prata om saker man inte vet något om, vilket var precis det Tillan - som aldrig hört deras musik - gjorde när hon började prata med Jakob om att deras musik var bra. Strax efter 02:30 sa vi hej då till killarna (vilket var 2,5 timme längre än man fick vara på hotellet om man inte bodde där, men eftersom vi satt med dem så var det tydligen okej) och då var mitt partyhumör på topp! Jag & Tillan följde Anna och Sabina en bit och tog sedan en taxi till Concert Square där nattklubbarna var öppna till 6 på morgonen - ready to party! Vi var på 3 olika klubbar och blev bjudna på rubbet. Tillan hittade nämligen någon irländare som tydligen var såå snäll, som hon vägrade lämna under kvällen, så jag fick vara social med hans kompis. Han var snäll, men det var nog också allt. Haha..

Förresten så blev jag helt speachless över alla tjejers skor. Allvarligt, jag har aldrig sett så många snygga skor ute på en kväll. Jag såg inte en enda tjej som inte hade 13 cm klackar och sprang omkring som att de var födda med dem på. Förutom mig och Tillan. Haha! Båda hade höga klackar, men inte så där höga och inte heller så där snygga. Jag vet inte hur många gånger jag berömde tjejers skor inne på toaletten.... Och gud, jag råkade smälla upp en dörr i huvudet på en tjej som satt på toaletten och mådde illa. Herre jesus vilken smäll. Jag trodde jag slog dörren i väggen. Jag slog verkligen upp den hårt, gud vad jag skämdes efteråt.

Men jag har inte haft så roligt på länge och jag funderar allvarligt på om den här kvällen slog EMA-kvällen, faktiskt. Den skulle dock (verkligen) inte gjort det om jag hade vetat då vad jag vet nu, eller om jag bara gått in i baren när vi var på hotellet på natten efter EMA. Men, men.. Shit happens, I guess.

UNDERBAR första kväll i Liverpool!


Jag och Tillan på väg till Skavsta


Tillan, Sabina och Anna



Skapligt peppad man blev av all EMA-reklam överallt


På flygplatsen innan vi tog en taxi till hotellet


Tillan, jag och Sabina i taxin


Från hotellfönstret. Det med blåa lysen är Echo Arena


Hotellrummet var litet och inte alls så fint, men det funkade hur bra som helst. Vi skulle ändå bara vara där när vi sov och fixade oss. Och det gick finfint!


I Echo Arena



Sämst bild, men det var jättefint i verkligheten


Jag, Anna och Sabina vid 02:40, då vi precis sagt god natt till Neverstore


Hahaha! Jag kan inte låta bli att skratta åt den här bilden.. Varför ställde vi oss så himla långt bort?



Vilken nörd jag är..


Jag, Tillan, Sabina och Anna


På Flares med våra grymma brillor :D


Det här är tydligen också ett sätt att dansa. Haha!



I taxin på väg hem till hotellet. Haha!


Det var sent på morgonen och nu var det dags att få några timmars sömn innan vi skulle upp igen. Det blev en riktigt lyckad första kväll i Liverpool!


DJVT @ EMA

Men neeej.. De Jeugd Van Tegenwoordig var på EMA och det fick jag inte reda på förrän jag kommit hem. Haha, vad fan. Det hade varit kul att se/träffa dem.
Men, men..


(Klicka på bilden för att komma till videon.
Den kommer upp i ett nytt fönster.)

Inte helgens mest aktiva bloggerska

Jag tycker att vi har överseende med det faktum att bloggen var det sista jag tänkte på igår. Hur som helst så blev det inge Västerås i lördags.. Jag gick istället hem till Jessica och drack vin med henne innan M & co hämtade upp oss och åkte för att vara hos D resten av kvällen. Vin, snack, musik.. Inget storparty, men det var trevligt.

Om ett tag kommer bilder från Liverpool!


Jag och Jessica var på psykhumör i lördags

Lördag


Pga ändrade planer så kommer jag inte hinna lägga ut bilder från EMA ikväll. Jag ska strax åka till Västerås, hem till fina Linas nya lägenhet för att dricka vin med henne och andra underbara tjejer. Får se var vi hamnar sen, hoppas på en kul kväll i alla fall! :)

Bilder från Liverpool kommer upp imorgon istället.
Ni får ha en trevlig lördagkväll! :)

Hemma igen

Jag kom hem inatt vid 3-tiden och var så extremt trött så bloggen fick vänta. Och förlåt, det blev inte så bra uppdatering som jag hoppats på medans jag var borta. När jag tänker efter så fanns det flera tillfällen då jag hade hunnit blogga men nu blev det som det blev och jag berättar allt nu i efterhand istället. Kul var det i alla fall! Verkligen! Åh, jag har så mycket att berätta.. Men jag ska lägga in bilderna på datorn nu, så lägger jag upp dem här på bloggen så fort som möjligt (idag)! :) Min dator är väldigt seg men jag gör mitt bästa för att det ska gå fortare.

Men.. innan jag gör det så måste jag bara kolla på EMA, jag hörde att man tydligen såg mig några gånger under showen. Och jag hörde förresten inte ett ord av vad Bill sa i tacktalet (var så koncentrerad av att scanna killarna haha) så det ska bli kul att höra. Vi stod precis framför, nedanför dem när dem tog emot det. Men förresten, vad hände med priset de skulle dela ut? Jag blev så besviken.. När de vann så hade jag fel inställningar på kameran så det blev bara 1 bild som inte var suddig så jag filmade istället och tänkte att jag skulle ta kort nästa gång, då de delade ut priset. Så kom de aldrig ut igen, så inge mer bilder på dem där. Men äh, vi satt ändå i samma restaurang/bar som dem kvällen innan, så jag är helt nöjd med hur mycket jag såg dem ändå. Och ifall någon undrar så nej, jag tog självklart inga bilder i restaurangen. Hur fult hade inte det sett ut? Haha


Blogg Liverpool 1

God morgon Sverige, hur har ni det? Jag ligger här i sängen på hotellrummet, bakis sen igår. What a night..
Vi satt och drack vin i bar-rummet (så snyggt och mysigt!) på TH's hotell tillsammans med Neverstore, hur trevliga som helst. Och gissa vilka som satt och åt en väldigt sen middag några bord bort? Yes, allas våra Tokio-boys, som faktiskt VAR från Japan enligt två tjejer. Haha! Kul som fan hade vi i alla fall. Berättar mer om det sen. När alla gått upp på sina rum så drog jag och Tillan vidare ut på 3 olika barer och hade skitkul, lätt bästa kvällen på länge!

Det ska bli kul att se killarna igen ikväll och jag hoppas verkligen att dem vinner. Bill får dock gärna skippa pälsjackan han hade igår, haha.. Nej då, han är fin i allt. Nu kom Tillan precis tillbaka så nu blir det maaat. Hörs senare, puss!

Lalalaa..

Tillan är här! :) Just nu ligger hon här mitt emot mig och sover, med Simba i fotänden. Haha, så söt. När vi hämtat henne så åkte vi hem och åt middag. Jeanette åt med oss och höll oss sällskap även efteråt när vi testade vi våra EMA-outfits m.m. Förresten så tänkte jag ju lägga ut bilder igår men jag kom inte fram till vad som skulle med, så därav inga bilder. Sorry. Jag har i alla fall kommit lite längre med beslutet om vilka kläder som ska med (jag kan aldrig bestämma mig, haha), men jag har fortfarande inte packat ner nåt alls i väskan. Orkade inte idag, och nu är det för sent, vill ju inte väcka Tillan heller. A woman should get her beautysleep. Haha..

På tal om sömn.. Jag borde verkligen gå och lägga mig nu, ska försöka gå upp tidigt imorgon så jag hinner packa allt och slippa stressa. Planet går från Skavsta 17:55 men vi kommer att vara där redan vid 4. Ska åka hemifrån vid 2-tiden. Mamma skjutsar dit oss och Lina följer med så vi ska fika lite med dem innan vi går igenom kontrollerna.

Lina kommer att blogga åt mig medans jag är i Liverpool, så är ni intresserade av vad som händer där nere så kika in här lite då och då. :) Jag kommer att messa henne så fort jag har något att berätta, intressant eller inte (haha). Under själva EMA så är det inte säkert att hon vill gå ifrån tv:n för att blogga åt mig (vilken jag självklart förstår isåfall), så då kanske jag kan blogga själv, direkt från showen, om det går. Jag kommer även att hjälpa mxhiphop med uppdateringar därifrån.

Nog om det, dags för sängen nu. Godnatt ♥


Musiktips, tack!

God kväll! Jag kom nyss ut ur duschen och ska fixa mig lite snabbt nu. Om ca 30 minuter kommer M och hämtar mig och då ska vi åka in till Västerås för att hämta Tillan på tågstationen. :)

Skulle ni kunna tipsa om lite bra musik? Jag skulle behöva ladda hem lite nytt, så jag har mycket bra att lyssna på när jag åker. Got to go now. Ha en bra kväll! :)

Dagens..

Dagens låt: Danger Radio - Slow dance with a stranger
Dagens frisyr: Uppsatt i hästsvans
Dagens smink: Bas, eyeliner, mascara
Dagens klädsel: Fornarina jeans, top, svart H&M kofta
Dagens händelse: Tillan kommer! :D
Dagens planer: Packa, städa (& mer till resan), möta Tillan i Västerås
Dagens vill ha: Donna Girl-skorna. Åh..
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: Strumpbyxor
Dagens kärlek: Skor, haha.. Ge mig 10.000, tack.
Dagens humör: Överenergisk




- Mamma, finns det någonstans där det är varmt nu?
- Jag har satt på värmen.

(Haha! Jag menade såklart ett ställe utomlands.)


Slow dance with a stranger

TH-fans, visst påminner trummisen om Georg (i den här videon, när han har brillorna på)? Haha! Kolla på hela videon och se själva..



Förövrigt är det nog veckans mest spelade låt här hemma.
Och jag gillar Andrew's piercingar. Yum..


d  a  n  g  e  r  r  a  d  i  o  s  l  o  w  d  a  n  c  e  w  i  t  h  a  s  t  r  a  n  g  e  r

När man inte tänker efter före

J: Har ni äpplen kvar i trädet? Ska vi göra äppelpaj?
L: Nej det finns inga kvar. Jag tycker inte om det om jag ska vara ärlig.
J: Men hallon då?
L: Ja det tycker jag om, men var fan hittar vi det?

Hahaha!


Tisdag

Stress, stress, stress är vad jag känner just nu.. Idag måste jag köpa tights, ringa Forex, packa, städa rummet, tömma alla minneskort till kameran, ladda kameran, ladda mobilen + fylla på den, ladda hem ny musik, ladda ipoden och lägga in nya låtar, måla naglarna, duscha och fixa mig m.m. - och allt innan vi ska hämta Tillan. Hennes tåg kommer inte förrän 21.07, men jag känner mig ändå stressad.

Gud vad vi ska peppa varandra ikväll! Det känns inte som att vi ska åka imorgon, jag känner mig så oförberedd.. Men kul ska det bli! :) Förfest redan på Skavsta tro? Haha! Nej, nu måste jag verkligen komma igång.. Vi hörs senare!

Måndag

Det kanske är för sent för ett god morgon, men jag säger det ändå. God morgon! :) Lina väckte mig och hade gjort en supergod frukost med ägg och massa gott. Tack för det! :) Imorgon kommer Tillan, så idag ska jag städa lite här på mitt rum så hon slipper få en chock när hon kommer fram. ;) Haha, nej, så illa är det inte. Jag borde nog börja packa (på riktigt nu) inför Liverpool.. Jag måste tänka ut  vad jag ska ha med mig för skor och väskor eftersom jag inte kan ta med mig för mycket. Usch, jag hatar att behöva planera i förväg vad jag ska ha på mig, jag vill bara ta det som känns bäst för stunden, mitt humör och vädret. Jobbigt. Men om jag kommer fram till vilka outfits jag ska ha med mig så tänkte jag lägga ut bild på dem här i bloggen senare ikväll. Would you like that?

Igår hade jag filmkväll med Lina, vi såg You don't mess with the Zohan och sen Sex And the City. Zohan var rolig på vissa ställen, annars var den inte mycket att hurra för. SATC var däremot en film som jag verkligen gillade. Åh.. Jag blev kär i Carrie's nitbälte och hittade, senare på kvällen, en kopia av det - men såklart så fanns det bara i L. Just my kind of luck.


This is how I wanna look today. Those boots are killing me..


Bältet som jag nämnde:



Visst är det snyggt? Jag börjar dock tycka att kopian är snäppet snyggare..
(Kopian syns inte på bild här.)

Ingen Halloween-maskerad för mig

Nepp, det blir en hemmakväll istället. Men vet ni vad vi tänkte vara? Tokio Hotel! Haha! Det är väl meningen att man ska vara läskig, men hur många har läskiga förklädnader nu för tiden? Nästan ingen. Och jag tycker dessutom att det är mycket roligare att kunna välja vad/vem som helst, och inte bara häxor, djävular m.m. Så vi tyckte att det var en superidé! Jag funderade också på att vara min gud - Marilyn Monroe. Men jag hade ändå inte haft en perfekt klänning, så det kanske var lika bra att det inte blev någon maskerad för mig ikväll. Jag och mitt trasiga ben ska mysa ner oss i soffan med något gott att äta, har inte bestämt vad än, och se någon bra film. Tända massa ljus ska jag göra också, det är så mysigt, tycker inte ni?

Vad ska ni hitta på ikväll? :)
Hm, visst ja, många av er kanske inte är hemma nu, men berätta gärna i efterhand hur ni spenderade den här Halloween-lördagen. Vore kul att höra! :)

Fredagskvällen

Jag tänkte berätta lite om gårdagen. Det var en helt okej kväll... Well, det mesta av den i alla fall. Linnéa, Sofie och Alex kom hit och förfestade med mig och Lina innan vi gick hem till Jessica och fortsatte förfesten där med guitar hero. Senare så gick vi till en fest där man kände igen de flesta, men aldrig trodde att man skulle festa tillsammans med, om man säger så. Men jag hade ganska kul. Sofie råkade tappa min kamera i golvet så den halvt gick sönder, den är helt glapp. Hoppas bara att den fungerar i Liverpool, annars vet jag inte vad jag gör.
Det vore riktigt tråkigt, minst sagt..

På vägen hem så halkade jag på en isfläck och slog huvudet hårt ner i asfalten. Det gör fortfarande jätte ont, men mitt ben är värre... Jag är orolig för att jag fått en spricka. Det gör så jääääkla ont. Och det här ger mig ännu en grej att oroa mig för: kommer jag att kunna ha pumps på EMA? Jag hoppas verkligen att jag har fel och att det går över innan jag åker dit. Det kanske verkar vara en onödig grej att oroa sig för, enligt vissa, men jag trivs bäst i höga klackar och vill självklart se så bra ut som möjligt där.




Istället för "dagens outfit" så blev det bilder på "kvällens make". Haha ;)

♥ Hud:
- YSL Anti-Cernes Multi-Action Concealer
- Make Up Store Cover All Mix
- IsaDora Velvet Touch Compact Powder, #12 Beige mist

♥ Ögon
- Dior 5 Couleurs, #030
- H&M Eye pen, Black (med glitter i)
- IsaDora (texten är utsuddad men det är 2 i 1), #55 Fake black
- H&M shimmer powder
- H&M Eye pen, white
- Lumene Blueberry Curl Mascara

♥ Läppar:
- Försvarets hudsalva.


Här är lite andra bilder från kvällen..


Lina & jag


Ett till par systrar - Linnea och Sofie


Lina                                                            Alex



Yeeah haha :D

RSS 2.0