NEON STARRING MARIAMFRESH-looking, "water-charged", dewy skin  paired with a neon lip = absolutely stunning.. och med vackra Mariam som min modell för dagen blir jobbet enkelt.  DIY: Använd en orange läppenna som bas över hela läpparna och packa sedan på MAC's pigment "Neo-Orange" med en platt pensel (t.ex. MAC #239 eller #214). Borsta bort eventuellt överflöd. Voila!

(DIY: Do It Yourself)

SPACE // NIGHT SKYSimple space nail design: Ta en skumgummiapplikator och dutta på lila, blått och rosa (eller de färger du själv föredrar) ovanpå en svart bas och toppa med ett tunnt glitterlack eller använd ett vitt nailartlack och dutta på små prickar [föreställande stjärnor] i olika storlekar. Avsluta med topcoat!

Jag använde bland annat: OPI "Let Me Entertain You" och L.A. Girl  Rock Star "Double Platinum".

I MIN NECESSÄR....hittar du Maria Nila Strong Finishing Spray.  Olika frisyrer och önskemål kräver ofta olika hårsprayer för bästa resultat. Det jag personligen söker är stadga, att den håller tuperingen på plats utan att ge en för stel yta som hindrar mig från att hålla utvalda områden mer naturligt "flowy" - och självklart att den inte ger synliga beläggningar (som ofta uppstår av mer klibbiga sprayer).  Om du söker samma som jag så kan det löna sig att ta en närmare titt på den här. Är osäker på priset för travel size-flaskorna men Lyko.se säljer just nu originalstorleken (300 ml) för 99 sek. Tips!

S.A & THAND // 1404 // POCO LOCO


Mina snapshots från senaste spelningen.


Sköna mixar och fulla dansgolv - missa inte Swedish Ambassadors om du befinner dig i Västeråsområdet! Gymnasieelev? Då får du inte missa deras hittills största spelning på Culturen den 25 Maj (som givetvis även är öppen för äldre). Mer info hittar ni HÄR.

Once Upon A Time: RumpelstiltskinCrazy-eye Rumpel - my favourite character i serien - försökte jag på enklaste sätt fånga i en sminkning idag  och hans khakigrön-bruna skin fick show through som en enkel detalj. Linserna (som jag inte alls vill ta ur nu) är Colour VUE's "Pretty Hazel". Kolla in Linas nageltolkning av this OUAT-villain här!

Once Upon A Time: SnowStorybook magic, dubbelvärldar, djupa skogar och diamanter från dvärgarnas gruva. Yes, I recently discovered Once Upon A Time och är utterly in love. Min co-addict Lina gör samtidigt just nu OUAT-inspirerade naglar på hennes sida - se den första HÄR.

Tips på rött läppstift? Try NYX Round Lipstick in Snow White eller min favorit, MAC Viva Glam 1 som ni ser på bilderna.

MAC 208
Är det något jag gillar med sminkpenslar så är det när de fungerar till flera olika saker och ändå är väldigt bra till var och en av dem. Det finns alltid märken - både billiga och dyrare - som kommer ut med redskap som ska fungera till flera syften men ofta har jag märkt att de ändå fungerar bäst till just en sak. #208 från MAC är inte en av dem.  Jag har aldrig hört MAC själva (eller någon annan heller för den delen) påstå att detta är en multitaskingpensel - det är den åsikt jag själv bildat efter att ha använt den till att fylla i ögonbryn, måla eyeliner och mer "artistic lines" m.m.

Now, I know att priserna på MAC's penslar ibland kan få en att rygga till lite men det här är enligt mig en av de som truly är värt prislappen på 215 kronor.

Human FundamentalismPhotos: Illamasqua

Right now: Obsessing like crazy över the never-disappointing Alex Box's senaste skapelse till Illamasquas SS12-kollektion  Human Fundamentalism. "Reversed Marilyn Monroe" she calls it.  It's beautiful and just absolutely perfect.  I need a tan, a teal wig, teal lashes, white eyeliner, the earrings and claws like the ones in the second photo. Sweet Jesus.

P.S. Tack så hemskt mycket till Julia för låtlänken jag fick för ett tag sedan!

RSS 2.0