Sorry!...

..Bad updates idag, I know. Jag ville ta vara på tiden med Tillan så mycket som möjligt innan hon åkte hem så därför fick bloggen vänta.

Jag kom nyss hem från Västerås. Vi lämnade av Tillan som skulle åka hem till Stockholm, hade kramkalas och vinkade hej då. På vägen hem svängde förbi Burger King och köpte upp halva Chili Cheese lagret. Beroendeframkallande godsaker det där.

Vi bestämde oss för att gå upp tidigt idag så vi inte sov bort hela dagen när hon väl är här. Jag måste säga att tanken av att gå upp tidigt, när vi inte kom hem förrän vid 5-tiden imorse, inte var särskilt lockande.. men vid 11 var vi vakna och redo för en frukost i solskenet. Det var (är!) så galet fint väder idag så vi fyllde brickorna och dukade fram frukost på altanen och satt sedan där ute ända fram till kl 3. Riktigt mysigt var det. Jag sminkade Tillan och fixade hennes hår (as usual) och sen var det dags att åka till Västerås. GALET varmt i bilen, jag höll på att smälta bort. Ingen AC heller - i våran bil är det KD som gäller! Hahah

Tänkte att jag skulle berätta lite om igår alldeles strax. "BRB"!


EDIT: Tar det senare ikväll, Lina är här!


OMG!

Det här kommer bli den officiellt bästa födelsedagen jag haft so far. Lina, Lina B, Sabina, Sabinas pojkvän och min "kramis" - Bagge - är här hos mig just nu, vi sitter och förfestar på altanen. Jag fick vackra blommor och fina presenter (visar imorgon) och vet ni vad som hände alldeles nyss?.... Mamma kom körandes och svängde in på garageuppfarten och då säger Lina B;
" Det var någon blond med i bilen..."
Jag: Va?... Nej?.. Va?..
Lina: Jo! Det satt någon i framsätet, blond, som gömde sig när dem kom.

Jag tänkte inte mer på det och vände mig om igen till mitt vinglas.. och plötsligt hör jag "Hej Ida!". Jag vänder mig om och ser Tillan (!!!!!) komma upp på altanen! Fy faaaaaaaaaaan vad glad jag är just nu, ni fattar inte. Jag slängde mig på henne och började gråta. Hahahah! Jag har saknat henne som fan och blev så jävla glad när hon berättade att de planerat det i hemlighet.

Vi hörs imorgon igen, jag måste passa på att umgås med henne och de andra nu medans de är här. Jag har de bästa vännerna man kan ha, så enkelt är det bara. Jag älskar er!

Hoppas ni har en grym kväll!

Hola!

Först vill jag säga tack så mycket för alla grattishälsningar! ♥

Är ni ute och njuter i solen? I am! Eller, ja, tills nu i alla fall. Jag ska börja fixa mig lite inför kvällen, starting with a shower. Min moster, hennes karl och söta Lukas kom hit för en stund sedan med både present och kött att lägga på grillen. Så de stannar och äter middag med oss - härligt! Älskar när min moster är här. Hon är bara så underbar. Lagom till middagen kommer Lina hem från Hässleholm också. Hehe, jag har världens nördigaste present till henne, but I know she'll like it.

Runt 8 kommer tjejerna över. Vi ska förfesta ute på altanen så jag hoppas att vädret håller i sig, men det skulle det tydligen göra. Vin, cider och några snacks-skålar kommer stå på bordet. Och dumlemuffinsen såklart! Håller på att få musik skickad till mig at the moment.. Jag måste ju ha lite bra musik tills ikväll. Senare, när vi känner oss redo för dansgolvet, ska vi åka in till Västerås och fortsätta fira där inne på någon av krogarna. Är taggad till tusen!!

Min kamera fungerar ju som sagt inte, men jag tar kort med mobilen under kvällen. Sen har antagligen de andra kameror med sig så jag får säkert låna bilder av dem att visa imorgon. Synd att jag inte vet hur man mobilbloggar (någon som gör det och vill förklara?), det hade ju också varit en idé.

Nej, nu ska jag försöka bli färdig här!

We're going back!



En av mina födelsedagspresenter var en solresa till något varmt land. Det blir jag och Lina (och möjligtvis någon mer) som packar väskorna om några veckor och - åter igen - flyger ner till vårat sommarparadis, Alanya. En vecka i partystaden, what can I say, jag längtar ihjäl mig! (!!)

Dumlemuffins

Det här är vad du behöver för att göra 12 stora (vi gjorde små, men det är självklart valfritt vad man gillar bäst):
 
150 g smör eller margarin
2 dl socker
3 ägg
1 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
12 dumlekolor
Ugn: 200°

1. Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen ett i taget. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och rör ner i smeten.
2. Fördela smeten i 12 formar och tryck ner en kola i varje. (Eftersom vi gjorde små så la vi bara dem ovanpå och när de var färdiga så hade de sjunkit ner och syndes inte på ovansidan.) Grädda i 15 minuter. Garnera eventuellt med hackade dumlekolor eller vad du själv tycker är gott. Det är endast din fantasi som sätter gränserna.

And you're done! Tänk bara på att du ska ha muffinsen kortare tid i ugnen om du gör dem mindre.


"Happy birthday to meee..."

Jag kommer aldrig bli för gammal för att vakna till sång, presenter och frukost på sängen, det är en sak som är säker. Idag blir jag äldre än vad jag någonsin varit och yngre än jag någonsin kommer att bli. Jag fyller 21 år!

"Happy birthday to me, happy birthday to meee..."

Humöret är på topp och jag är supertaggad inför kvällen. Innan vi drar ut och festar ikväll så ska vi grilla och fira lite här hemma. Det ska tydligen bli jättefint väder hela dagen - perfekt! Lina kommer ju hem idag också, så det ska bli kul att höra hennes berättelser om dagarna i Hässleholm. Efter att hon ringt under Black eyed så fick jag ytterligare ett samtal under Special Needs och sedan även The bitter end. Det var en lite kul start på födelsedagen! Självklart hade det varit roligare att vara där, men man får göra det bästa av situationen helt enkelt. =)

Jag och mamma håller på att baka dumlemuffins just nu, de blir riktigt goda! Om det är någon som är intresserad av receptet så kan ni kika in här strax igen.


Jag och mamma åt frukost i solen på trappan för en liten stund sedan. Härligt! Bara jag som gillar de där små Safari-yoghurtarna? Haha, känner mig som en 5-åring när jag äter dem, men dem är så goda.

BLACK EEEEEYED!

Aaaah!! Lina ringde precis från Siesta där Placebo spelar just nu! De spelade Black Eyed när hon ringde, fy fan vad jag är avundsjuk på henne nu! Asbra platser hade dem också! Fy fan, jag hörde Brians röst lika klart som om han haft mobilen precis brevid sig. FAN vad smart att jag letade bland inställningarna för skarpare röstljud tidigare (!!). Jag är helt uppe i varv och hjärtat dunkar i 120 (slag i sekunden. Känns det som). Lycka till att somna nu! Haha!

Mysfredag

Hallå där! Vet ni vad jag har gjort den här fredagkvällen?.... Städat! Haha, "grymt kul kväll!!". Jag var för trött för att gå hemifrån idag (och festa etc.) och valde att stanna hemma istället. Jag ska ju trots allt festa och dansa hela natten imorgon, så ikväll är det lugnt.

Jag har hållt på i bra många timmar men nu får det räcka. Varför det alltid tar så sjukt lång tid för mig att städa har jag faktiskt hittat svaret på nu. Jag har för mycket saker. Småsaker som måste få plats i mitt rum med ytterst lite förvaringsutrymme, så jag lägger det som inte får plats på ett ställe, på ett annat ställe så länge och sedan så blir det för sent och dagen efter fortsätter jag inte. Haha.... Och kanske mest för att jag alltid lyckas hitta saker att göra däremellan. Roligare saker, så blir jag aldrig färdig. Haha, är jag ensam om att vara så här eller?

Just nu har jag en liten myskväll med mig själv. Tittar på Numbers, dricker te och äter laxmackor. Lax med citronpeppar på är så otroligt gott - jag åt det varje dag i säkert två veckor för något år sedan. Haha. Men har ni inte testat det (och om ni tycker om lax) så tycker jag att in ska göra det. Inte för mycket citronpeppar bara. Mmm!


Säger god natt till bloggen. Imorgon är en speciell dag! =) =)

I want that Gina jacket



Den här jackan påminner mig på något sätt om Lady Gaga's coola,
utstickande stil. And I definitly like it! För 399 kronor blir den din!

Imperial Blaze

En av mina största favoriter sedan långt tillbaka, Sean Paul, släpper nytt album i slutet av sommaren. Jag kunde nog inte se fram emot det mer än jag gör! Albumet heter Imperial Blaze och finns i butik den 18/8. Wohooo! Jag har dansat till hans musik sedan jag var 14/15 (?) år och hoppas att det här albumet kommer vara minst lika bra som de tidigare.


Sean da Paul in NYC


Den 8 Juli 2004 såg jag honom på Gröna Lund och efter det var jag helseriös med att inte tvätta handen efter att han sprungit längst första raden och gjort "handslag" med fansen som stod där. Haha!  (Bilden är från December 08. Skulle ta en annan, bättre bild.. Byter när jag hittar den.)


A sunny friday afternoon

Brrr!  Ni vet när det är kallare inomhus än utomhus? Så är det här just nu.. Jag fryser riktigt mycket så jag ska gå ut och sätta mig på trappen ett tag, det är förhoppningsvis varmare i solen. Min hud börjar dessutom gå åt det blåa hållet (japp, så blek är jag!) så att få lite färg skulle inte skada heller. Jag kan inte sluta tänka på att Lina ska ringa från Placebo's spelning på Siesta inatt, längtar, men innan dess har jag mycket att fixa. Några timmar i solskenet får det bli först!


Btw, ni Twilight-fans glömmer väl inte att titta på MTV Movie Awards (klicka här för att se alla sändningstider för svenska MTV) då de kommer att visa det första New Moon-klippet? (!!!) Och kanske får de ett pris för deras kyss i Twilight, som är nominerad till "årets bästa kyss", det återstår att se.


(Källa: MTV)

Min dag (hittills)

Jag är inte van att gå upp halv 8 på morgonen, det märker jag verkligen just nu. Jag är helt slut. Sitter här och gäspar. Gång, på gång, på gång. Jag tror jag ska lägga mig & vila framför tv:n ett tag, men först tänkte jag berätta om min dag hittills....

Jag åkte in till Västerås tidigt imorse och var vid H&M redan när det öppnade. Tyckte att det var lika bra att vara på den säkra sidan eftersom jag inte visste hur populära de skulle vara just i Västerås-området. Det var dock mycket mindre folk som väntade på att få komma in i affären än vad jag hade väntat mig.
När dörrarna öppnats och jag stod och valde storlekar att prova så träffade jag Sofia. Även hon ville ha en av TH's t-shirtar och det var jätte trevligt att träffa henne! Plötsligt när vi stod där bland alla t-shirtar, linnen och allt vad det var, så hör jag hur Bill börjar tala ur högtalarna. "Nemen!.. Nemen!.."  var allt jag fick ur mig. Jag minns inte ens vad han sa, bara något med "be smart". Haha... Kort därefter så började de spela TH-musik och jag var helnöjd.


Tom & Bill prydde väggen vid provrummen


På tal om provrum så ska jag bara säga en sak till om de otroligt små storlekarna. Kan ni gissa storleken på den jag har på mig på bilden?...... 40! Och den är ändå för liten. Dåligt, H&M. Men jag köpte inte den på bilden, utan en storlek större. Satt mycket bättre.

När jag kom hem så var det dags att säga hej då till Linis, så jag gjorde iordning en enklare lunch till henne & Max att ha med sig på vägen och sedan även till mig själv. Det öser ner regn för tillfället så nu ska jag som sagt lägga mig framför tv:n och ta det lugnt ett tag. Det här tråkiga vädret gör mig inte precis piggare heller. Vi hörs senare!

Dagens minus: Snåljåparna som ville inte sälja F.A.A-affischer till oss. Pff..

Nu är den min!


Yes, det var såklart t-shirten som Tokio Hotel har designat för Fashion Against AIDS som låg i påsen. En till mig och en till Lina.

De var sjukt små i storlekarna. I alla fall tjejmodellen. Jag har 42 på min! (Är vanligtvis en 36:a.) Tog med mig 36, 38 & 40 in i provrummet, men att prova de två minsta var inte ens någon idé. Storlek 40 satt inte supertight, men lite för tight för min smak ändå.. Så jag provade 42 och den satt perfekt.

Förresten så måste jag säga att det var lite dåligt att t-shirtarna var så pass små i storlekarna eftersom de tjejer som är större än mig, nästan inte har något
annat val än att ta killmodell om de vill ha t-shirten. Även om de mycket hellre skulle köpa den andra. Jag ska inte tjata om det här nu, jag tycker bara att det är tråkigt för dem som föredrar tjejmodellen och inte kan ha den.

Har du köpt/ska du köpa någon av de designade t-shirtarna? (Valfri artist)


(Ni får ursäkta den dåliga bildkvalitén. Den är tagen med mobilen.)

Now, I wonder.. What could be in that little bag?


JAG VANN!

Tack vare er så vann jag tävligen och är nu Veckans Blogg! Ett stort tack till Della och alla som röstade! Det här gjorde veckligen min dag! Eller ska jag kanske säga vecka? TACK! ♥


Förfestar hos Lina



Hur mår ni denna onsdagkväll? Jag mår finfint! Är hemma hos Lina och förfestar med henne. Hon springer runt här och tar kort och sjunger, haha. Vi hittade några gamla skivor så nu är det gamla favoritlåtar som spelas ur högtalarna. Härligt! Vi ska förmodligen in till Västerås och joina födelsedagsbarnet m.fl. på Oliver Twist lite senare. Max kommer och hämtar oss om ett tag så vi ska fortsätta förfesta här nu.

Btw, vet ni vad jag upptäckte för några dagar sedan? Min kamera har gått sönder. Helt den här gången. Den har varit "halvtrasig" ett tag nu.. Man har kunnat ta kort då och då, men helt plötsligt så dog den. Även om man laddat batteriet fullt några minuter tidigare. Men nu.... Nej, nu fungerar den inte alls. Och inte har jag råd att köpa en ny just nu heller. KUL!..... Damn it. Lina har i alla fall sin kamera med sig ikväll så jag lånar lite bilder av henne och visar imorgon!

"Dansgolvet" kallar!

Sista kvällen med Lina...

..Well, på några dagar i alla fall. Imorgon sticker hon & Max ner till Siesta i Hässleholm för att se Placebo och andra band. Jag är självklart avundsjuk eftersom jag gillar Placebo näst intill lika mycket som Lina (hon är nog snäppet galnare i dem) men hoppas verkligen att dem får galet roligt där nere.

De ska även träffa vår underbara vän Lina (ja, haha, jag känner många "Linor"! Brukar skoja om att jag dras till dem) som jag inte träffat sedan 3 Juni 2007. Förstår ni att jag saknar henne? De ska i alla fall träffa henne & säkert festa tillsammans där på campingen. Wish I could be there too. Misstänker att just detta kommer vara kvällens "hot topic", i alla fall för mig som så gärna vill med. Jaja, bara hon inte är för sliten när hon kommer hem på lördag, då ska hon minsann med ut & fira min 21-årsdag!


Jag får goosebumps av den här videon och varken jag eller Lina kan fatta att hon äntligen ska få se dem. Iiiih!

Storm!

Snart blåser ett av träden in genom mitt fönster, det skulle inte förvåna mig. Det är världens storm här. Jag fattar ingenting.. Nyss var himlen blå och solen sken som aldrig förr... Vad hände?!

Jag har nyss duschat och ska gå hem till Lina om ett tag. Min morbror, hans fru (och kanske någon kusin?) kommer dit och ska kolla på hennes lägenhet så jag tänkte gå dit och fika med dem. Jag var alldeles nyss peppad till hundra procent för att komma ut i solen och höll på att ta fram lite somriga kläder att ta på mig... Men nästa gång jag kollade ut så var himlen svart. Äh, det är bara att ta ett paraply. Om det nu inte blåser "åt fel håll", har ni varit med om det? När paraplyet liksom viker sig åt andra hållet av vinden? Hahah, det har hänt mig flera gånger.

Klockan börjar närma sig 6 så jag ska ta och fortsätta här. Sorry för dålig uppdatering idag förresten, jag vaknade sent och har varit lite stressad. Men jag slänger in några inlägg när jag kommer hem igen innan jag drar iväg och festar!


Idag säger vi grattis till den här grabben (och Selahn!) som fyller år!



EDIT: Haha! VIlket schizofrent väder. Nu är himlen klarblå igen, molnen är borta och solen skiner lika fint som innan regnet. Men vänta bara, jag kan nästan slå vad om att det kommer börja regna eller något så fort jag går iväg.

Ännu en mysig kväll på altanen

Trots det mindre fina vädret idag så åkte grillen åkte fram och jag har nu suttit på altanen i ett par timmar tillsammans med Lina, mamma och min låtsaspappa. Vi drack lite vin till maten och pratade gamla minnen bland annat.


Nu börjar det bli lite kyligt ute så vi ska fortsätta kvällen framför TV:n. Eller, med film rättare sagt. Vi har inte riktigt bestämt vilken det blir än, men det lutar åt Rallybrudar eller min och Linas favorit; The Boondock Saints. Jag och Lina hoppas på den sistnämnda så vi kan dreggla ikapp... Hehe..

Efter filmen ska jag nog hoppa i säng så jag får en bra sömn. Imorgon fyller nämligen två killkompisar år, så jag vill inte vara för trött för att festa med allihopa under kvällen/natten. Hoppas ni har en bra kväll. ♥  Vi hörs imorgon!


Bill Kaulitz inspired make up



Vad tycker ni?

It's just for fun, ögonfärgen är ändrad (jag har mörkgröna med lite brunt i) och jag är inte alls lik honom annars i vanliga fall. Men visst är det kul att se vad smink kan göra?

Det börjar bli dags för tutorials också. Jag vet att jag har pratat om det länge, men det har hittills inte funnits tid. Men nu kommer det snart, jag lovar!


Förtjänar min blogg att bli "Veckans blogg"?

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos Della Morales, så jag tänkte fråga er som läser detta om ni skulle kunna gå in och rösta på mig?


Somliga kanske tycker som jag, att det vore roligt, medans andra kanske anser att min blogg inte riktigt förtjänar det. Men det är som sagt "endast" för en vecka. Det är ni som bestämmer!

Om Du vill rösta på min blogg så går du in här och sedan så är det inte krångligare än att skicka iväg en kommentar med mitt tävlingsnummer - vilket är nummer 7. Exempel: Jag röstar på nummer 7, http://iiea.blogg.se



26 Maj

Men grattis! Vad snällt av min dator att fungera för en gångs skull. *Grr*


Mamma: När ska vi åka in till stan imorgon då?
Jag: Jag ska med.
Lina: NEJ? Du kan ju inte följa med!?
Jag: Varför inte? *chockad*
Lina: Nej men... Du fyller ju år....

Hahah, medans familjen varit på stan så har jag passat på att städa här hemma. Håller fortfarande på. Lina ska låna min TV eftersom hennes kraschade ner i golvet i söndags under våran filmkväll hemma hos henne, så jag måste fixa det också. Bara jag som tycker att det kan vara kul att städa ibland?.... När man vet att det kommer bli fint efteråt. Eller, ja, finare i alla fall. Strax kommer de hem och då blir det en sen lunch tillsammans.

Jag såg att jag hade fått en förfrågan om jag kunde visa lite bilder från när jag var i åldern 14-16 här i bloggen. Tyvärr så har jag inte så mycket digitala bilder från den tiden, men jag tänkte försöka leta fram några gamla foton idag medans jag städar, så om ni är intresserade av att se en mycket yngre, lite korthårigare och kanske t.o.m. en brunhårig Ida, så kan ni titta in här igen senare idag. Nu ska jag fortsätta städa!


Time to say goodnight

Vilken mysig måndagkväll jag har haft!


Det började med att vi (familjen) invigde grillen för i år och åt middag med lite vin på altanen. Jag måste säga att det nog var det godaste jag ätit på länge - och definitivt den godaste grillmiddagen någonsin. Blandningen med alla smaker från köttet, rotfruktsgratängen (yes, vi struntade i den vanliga potatisgratängen och testade rotfruktsgratäng istället. Jag plockade dock bort alla rotfrukter så det blev bara potatisgratäng ändå, haha, men smaken var inte riktigt densamma som vanlig ändå), såsen och vitlökssmöret var helt perfekt. Underbart gott. Gratängen kommer att stå framdukad på bordet vid flera tillfällen i sommar, det garanterar jag.

Efter maten tog vi en mysig fika och visade vår kära mor lite roliga videor från fester och liknande. Även en där hon och jag dansar i vardagsrummet efter att ha varit på bio & sett Mamma Mia... Vi var helt uppe i varv, både i bilen hem och när vi - hemma - skuttade runt med en varsin sjal i luften. Inte var det vackert - men väldigt roligt att ha kvar som minne!


Efter att vi skrattat så mycket att både magar och käkar gjorde ont så satt jag och Lina kvar ute på altanen med dricka, snacks, kärnfria vindruvor ('cause I'm allergic to the other ones) och hennes laptop. Pratade och skrattade ikapp samtidigt som musik strömmade ut ur högtalarna. Vi spanade in olika konsertvideor på youtube och skrev till och med en egen låt. Haha!




Sommarvärmen höll i sig långt in på kvällen, men när kylan kom så värmde jag mig i min stora Kani-tröja. Tack för en mysig kväll, syster! Och jag hoppas att ni som orkade läsa detta har haft en lika trevlig kväll som jag. Vi hörs imorgon! ♥


Härliga sommarvärme

Det blev ingen show i Fagersta för oss. Tiden blev för knapp för en av oss och då blev det också strul med skjutsen. Men, men.. Det kommer flera tillfällen. Om inte annat så får jag väl be Jonnna ha en liten privatshow för oss. Haha.. Men bor du ändå i närheten tycker jag att du ska ta dig dit och titta!

De senaste timmarna har jag hjälpt till att  fixa lite ute på gården och göra lite fint inför sommaren. Utemöblerna har tvättats, altanen städats.. och nu ska jag gå ner och hjälpa mamma och Lina med maten. Grillen är igång så om en stund ska vi äta en god middag med grillat kött, potatisgratäng och andra godsaker. Mums!


Bild från i lördags
Brillorna kommer från Gina och finns även med blåa ränder där mina är rosa/röda. De finns också med vita bågar och lila ränder, för Lina och alla andra som hellre föredrar det.

Wolverine



Jag är helt allvarlig när jag säger att det kändes som mitt hjärta skulle stanna när scenen med han och Jean (bild ovanför) kom igår. Benen runt honom, han slänger ner henne på bordet.... Jag börjar nästan svettas av att bara tänka på honom, haha.. (Fräscht det lät...)

Den här mannen är så (ursäkta språket) jävla het och av många saker så är det bland annat att han är farlig som gör honom det, enligt mig. Precis som Twilight-karaktären Edward Cullen. Båda är farliga - och dröm-män för mig. What's wrong with me? Haha

Jag tycker vanligtvis inte att det är fint när killar har så här mycket muskler, men honom kan jag inte motstå. Är jag den enda (förutom dig, Lina. Haha) som har fått en "thing" för honom på senaste tiden? Och förresten, jag kom på att jag inte ens sett den nya Wolverine-filmen än! Hur ska det gå?!


25 Maj - Måndag

..Och så var det plötsligt Måndag igen. Men det händer en rolig sak idag! Om några timmar ska jag åka till Fagersta för att titta på en show som skolan där mina kusiner går, har fixat. Jonna ska sjunga så självklart ska vi dit och kolla.
Jag har försökt få med henne i Idol ett antal gånger, men nej, hon är svår den där tjejen. Alldeles för envis!

Jag minns när vi var små, då hon, jag & Lina satt i baksätet på bilen på väg tillbaka hem från en badplats i Finland.. Låten My Heart Will Go On från Titanic filmen spelades på hög volym och vi sjöng med för fullt. Det fula var bara att Jonna kunde ju sjunga motför mig och Lina, och jag minns när hon tog i och satte alla höga noter perfekt, då ville jag inte sjunga mer. Haha... Så det ska bli jätte kul att höra henne ikväll!


Jonna, Lina och jag som minisar


Jag och Jonna, nutid


Jag älskar dig, kusin. ♥


Solen skiner, himlen är blå - det ser ut som det blir en sen frukost utomhus idag!

X-Men

Filmkväll hos Lina blir det alldeles strax. Har precis slängt i mig mammas underbart goda kycklingfilé så nu ska jag skynda mig ut och hoppa in i bilen, får skjuts av mami hem till Lina. Vi ska se X-Men som börjar om några minuter på TV4. Ska ni också se filmen? Ha en bra kväll vad ni än hittar på! ♥


I ♥ Kate Moss

I åratal har hon varit en stor inspirationskälla när det kommer till mode och stil. Och trots det faktum att droger (som jag avskyr mer än någonting annat) varit en del i hennes liv så kan jag inte annat än att älska henne. Det jag gillar med hennes stil är att hennes outfits ofta är så enkla - och samtidigt väldigt snygga. Av de största modeikonerna så är enkla outfits hennes område, enligt mig.



Hon har även ett väldigt speciellt utseende. Inte som många andra modeller. Hon är lite skelögd, inget "hollywood smile" och har länge blivit mobbad för hennes korta längd. Men hennes "imperfection" (jag hittar inte det svenska ordet) är på något sätt det jag älskar hos henne. Hon är vacker, men att hon, i ett så utseendefixerat yrke, med sina "brister", blivit så stor.. Det gör henne till en förebild för många. She's definitely one of my favourite women.


Bilder: Photoshoot för hennes nya sommarkollektion för Topshop


Jag håller med till 110% vad Marilyn Monroe en gång sa, att "Imperfection is beauty." Att Kate inte är perfekt gör henne vacker. Även Bill Kaulitz (Tokio Hotel) var ett strålande exempel innan han fixade sina tänder.


24 Maj

Det blev en superlång sovmorgon idag och jag vaknade inte förrän kl 3, men det är lätt hänt om man inte somnar förrän det börjar bli ljust ute. Det har luktat nyklippt gräs ända sedan jag vaknade och jag bara går runt här och njuter av lukten, som, för mig, verkligen är doften av sommar. Jag älskar det!

Och vet ni vad som hände igår då? Jo, direkt när vi kommit fram till spelningen så gick Lina in för att kolla på spelningen - jag och Max skulle bara röka färdigt & sen gå in vi också. Direkt när hon betalat och kommit innanför dörrarna så hör hon (och även vi som stod utanför och både hörde och såg in genom de stora fönsterna) att sångaren säger "Tack! Stanna kvar för det kommer ett grymt band..." Och sen drog 80% av allt folk som var där. Haha.. Hon blev inge sur, va?

De vi skulle på krogen med ville inte längre gå ut, så jag, Lina och Max valde (efter många om och men) att åka tillbaka hem och festa med dem där förfesten hade varit tidigare på kvällen. Vi ångrade oss och åkte istället hem till Mange där han, John och Babo verkade förfesta. Skålade, skrattade och hade trevligt i några timmar innan vi fick skjuts till en fest på annan ort. Stannade inte så länge, men jag hade roligt under kvällen. Speciellt hos Mange.

Men jag ångrar fortfarande att vi inte drog till Bill & Bob direkt efter spelningen.


Min kamera fungerade inte igår, så jag ska leta upp några stycken nu... Roligare med bilder, menar jag. Tycker inte ni? :) Hörs snart igen ♥

Halloj!

Jag, Max och Lina åkte hem lite tidigare från kalaset (smart att vi tog två bilar) eftersom vi ska iväg in till Västerås ikväll. Alldeles strax rättare sagt. Och eftersom vi missade förfesten så hade vi en egen liten förfest i bilen på väg hem. Haha..

Först ska vi till ett ställe där en killkompis och hans band spelar och sedan ut och dansa på någon av Västerås krogar. Spelningen har redan börjat så vi väntar nu bara på att våran skjuts ska komma och hämta upp oss. Nya(ste) klackarna är på ikväll igen, men tar med mig ett par platta i väskan ifall att. Lika bra det.

Hoppas att ni har & får en fortsatt trevlig lördagkväll. Vi hörs imorgon (och då med massor av bilder)! ♥


Underbara vän...

Sånt här gör mig så otroligt glad! Min härliga vän Matilda har gjort en liten "sammanfattning" av tiden vi känt varandra, i text och bilder på hennes blogg. Jag läste det igår kväll och blev helt blödig, haha.. Men det blev ju massa roliga minnen som kom upp på en gång och det enda jag ville göra när jag läst färdigt var att sätta mig på tåget till Stockholm, leta reda på henne och bara springa fram och krama henne. Tack, Tillan! Det var roligt att läsa.

Om du är intresserad så kan du gå in här för att läsa den lilla historien om våran vänskap ur hennes synvinkel.




23 Maj

God morgon! Sovit gott? När jag blev väckt för en timme sedan så ville jag bara sova flera timmar till, var helt galet trött, men det fanns inte tid. Efter att ha somnat tre gånger innan klockan slagit 8 igår kväll så blev jag pigg igen och lyckades sedan inte somna lika tidigt som jag hoppats på. Men nu börjar jag piggna till!

Idag ska jag på kalas för min kusin som fyllde 25 i onsdags, så jag håller på att göra iordning mig nu. Om någon timme kommer Lina och Max, sen bär det av.
Jag bör med andra ord fortsätta här. Måste hinna be någon skicka lite "bil-musik" också så jag har något bra att lyssna på. Hej så länge!


(Bild från 8:e Maj)

Favoriter från Bracy.se

Som jag säkert nämnt tidigare så älskar jag jag armband. Skor och armband, det kan man aldrig få för mycket av, enligt mig. De senaste favoriterna kommer från Bracy.se och om du inte har kollat in sidan tidigare så tycker jag att det är dags nu. Här nedanför ser ni några av mina favoriter därifrån!

Vilket armband gillar Du mest?

"Jag är fet - i aptiten."

Ja, risken att jag skulle få ärstörningar är i alla fall noll, det kan jag ju bekräfta på en gång. En sak som mina nära & kära aldrig har behövt oroa sig för när det gäller mig. Nej, hetsbantning eller att spy upp (den goda) maten är två saker som jag aldrig skulle klara av att ta till om jag ville gå ner i vikt. Jag är en alldeles för stor matälskare/matnjutare (heter det ens så?) - och tur är väl det.

Jag åt nyss en "liten" middag här med mig själv och är nu så illamående att jag t.o.m. har fått huvudvärk. Haha. Åt, som vanligt, alldeles för mycket för vad min stackars mage klarar av. Men vad ska man göra när man är en riktig matälskare och inte kan sluta äta förrän tallriken är tom? Haha... Well, jag äter i alla fall hellre för mycket än för lite. Absolut. Håller ni inte med mig?


This made my morning



Åh! Haha! När jag nyss skulle kolla upp några låtar på YouTube så dök DDM (Durch den monsun) upp i hjärnan och plötsligt kom jag på mig själv sökandes efter Beichte (en annan Tokio Hotel-låt, för er icke-fans som sitter som frågetecken). Jag hittade det här underbara klippet från The Dome 2005 och sitter här som en supersprallig fangirl och ler som en.. jag vet inte vad.

Det här klippet är lite "speciellt" eftersom jag så väl minns när jag nyss hade fått reda på att Linnéa (en av tjejerna jag var med i Essen 2007 för TH-konsert. Kolla kategorin TH-live för mer.) tyckte om Tokio Hotel och vi började snacka om dem och så länkade hon den här en dag... Dock hade jag redan sett den, men jag kommer alltid att tänka på hur underbart uppåt hon var när hon pratade om den. (Videon.) Helt hetsig och... ja, det blev bara en minnesgrej för mig helt enkelt. Och det är riktigt grått och trist ute här idag så det här förgyllde definitivt min morgon. They're really good at making me happy when they're not even trying. ♥


Är du också ett fan så tycker jag definitivt att du ska spana in videon ovanför även om du sett den förut. Jag blir alldeles sprallig. Och god morgon på er förresten!


21 Maj

Wow, vilken sovmorgon!

04:35 var klockan när jag tittande på klockan sista gången, det blev med andra ord en välbehövlig sovmorgon idag. Dock en lite längre än förväntat, men nu är jag pigg igen och redo för dagen! Well, what's left of it anyway.

Jag drog ju som sagt iväg för att festa igår kväll. Mötte upp Lina och Max på gatan brevid, där de stod och väntade på polisen (som aldrig kom). Men nej, de hade inte gjort någonting... Det låg ett litet rådjur på baksidan av ett hus och såg ut att vara på väg att föda (eller avlida. I couldn't really tell the difference..) och jag tyckte så synd om den, ångrade lite att jag gick fram och tittade. (Lättare om jag aldrig sett den, menar jag.)

Efter ett tag så kom vi hem till Jessy, där vi försökte övertala henne och Nicole att strunta i krogen utan att lyckas. Det blev till slut ett litet gäng som stannade kvar och snackade, skrattade, lyssnade på musik och drack vin & groggar. Jag och Lina gjorde även lite "promotion" för Max hemsida - med min mobilkamera i och för sig, så kvalitén är inte den bästa, men vi får se hur det blir när det kommer upp.
Kvällens roligaste (och kanske sorgligaste) måste ju varit;
- Max, kolla, ett rådjur!
- Det är ju en schäfer?

Hahahahaha! Max ser prima utan glasögon.


Jag har lite ångest för att ha sovit bort hela dagen när det är så otroligt fint väder ute, så nu ska jag ut och njuta av den sista solen innan den går ner. Vi hörs lite senare istället!


Hade inte kameran med mig igår, men här är några mobilbilder.
Linnet är äldre än gatan, bältet kommer från Gina Tricot


Hemmakväll eller fest... Det är frågan...

Vad krångligt det ska vara att bestämma sig om man ska ha en hemma kväll eller inte. På ett sätt så orkar jag inte ens gå ut ur huset, å andra sidan så borde jag komma ut och träffa folk efter att ha "tagit det lugnt" i flera dagar nu. Känner mig lite sprallig i benen. Grejen är att jag kan ha Sveriges flottigaste hår just nu så jag måste in i duschen en snabbis isåfall... Och klockan tickar vidare så jag lär bestämma mig ganska fort ändå...

Uh, att det alltid ska komma upp saker just när man inte är fixad...



UPDATE: Det blir en snabbfix & sen sticker jag iväg! Orka sitta hemma.
Hoppas ni har en bra kväll!

IT'S OFFICIAL!


Twilight-snyggingen, som körde på en klassisk look på premiären av "Inglourious Basterds" vid filmfestivalen i Cannes tidigare idag, kommer vi nu garanterat att få se i den 4:e Twilight filmen. Det blev officiellt idag och jag är säker på att Twilight-fans runt om i världen jublar över nyheten. At least I do!


JLo is back!

Det har varit tyst från Jennifer Lopez ett bra tag nu, men den tystnaden bryts för ett tag sedan och jag har nu fått två nya favoritlåtar med henne. De håller tyvärr inte samma mått som de tidigare (om jag ärligt ska säga vad jag tycker) men jag gillar dem, det gör jag! En av låtarna är What Is Love. Superskön!


What is love

 
Lite annorlunda sound motför de äldre låtarna, t.ex. min favorit; Play.
Ahh, vilka minnen!...


20 Maj

God morgon! Ursäkta den dåliga uppdateringen igår. Jag var upptagen med att försöka låta bli att inte slita av mig huvudet. Nej, men jag hade huvudvärk för 10 familjer som varade från det att jag vaknade tills jag somnade, vilket inte gav mig det bästa humöret precis. Jag försökte somna ganska tidigt och hoppades på att jag skulle vakna lite gladare. Luckily, I did.

Nu har jag nyss ätit frukost och ska fortsätta dagen med att göra klart skisserna på lite olika plagg och smycken som jag haft liggande ett bra tag. Börjar bli tight med tid nu så jag måste få dem färdiga...

Slänger iväg ett stort grattis till min kusin i Göteborg som fyller 25 år idag. Grattis, grattis! Nästa vecka är det min tur! =)


Alex and Chloe

Till alla er som gillar nitar på smycken, skor, kläder och accessoarer - som jag - så vill jag tipsa om sidan alexandchloe.com som bl.a. säljer snygga nitsmycken. De säljer även kläder, solbrillor och andra snygga smycken. Check it out! 





↑ Några av mina favoriter från Alex and Chloe

Färjan, Déjà Vu och hemgjorda hamburgare

..Det är lite av vad min kväll kommer att bestå av. Mami kommer strax och hämtar upp mig och då bär det av hem till Lina där vi ska göra hemmagjorda hamburgare och titta på Färjan. Har aldrig sett programmet tidigare och är väl ärligt talat inte så jätte sugen på att se fyllon skämma ut sig (det finns ju bättre program, menar jag) - men det kan väl vara underhållande att se folk skämma ut sig totalt ibland också. Kanske. Eller kanske inte.....

Vi får se. Lite senare ska vi i alla fall se filmen Déjà Vu (från 2006) som visas på 4:an kl 21:00. Den har jag sett förut och vad jag minns så är den väldigt bra, så jag hoppas att jag inte ändrat åsikt eftersom jag har talat bra om den inför Lina ända sedan jag såg den. Hon har inte sett den tidigare så vi får se om hon håller med mig eller inte.

Nu ska jag hjälpa till med maten i köket. Det doftar underbart!

Hej!

Haft en bra dag so far? Jag har varit hos Lina hela dagen och är fortfarande här. Vi tittar på tv och bara tar det lugnt. Mysdag helt enkelt.

Jag, Lina och Jonna hade filmkväll här igår kväll. Vi åt glass, maränger & kolasås i massor - som inte helt oväntat slutade i illamående. Haha, det blev lite för mycket där till slut.

När de andra hade somnat så låg jag fortfarande klistrad framför tv:n och kunde inte slita mig från filmen "Borderline" där den grymt heta skådespelaren Sean Patrick Flanery hade en av huvudrollerna. Sean, som spelar en av huvudrollerna i en av mina favoritfilmer, är en personlig favorit sedan tidigare och jag måste erkänna att jag hade svårt att låta bli att dreggla - trots att han spelade en psykist sjuk person. Does that make me weird?



Så jäkla het. I want him soooo bad.

Mer bilder från igår




New shoes





Snyggingarna kommer från Bianco och kostar 750:-


About last night

Jag hade jättekul! Vi började förfesta hos Lina där vi skålade med vin till skön partymusik. Tänkte faktiskt lägga ut ett blogginlägg med lite bilder innan vi stack iväg men tiden bara flög iväg medans jag fick agera hårstylist och plötsligt var klockan 11 och skjutsen stod utanför. När vi kom fram till lokalfesten så träffade vi vänner, dansade & hade kul ända tills festen var slut. Lina filmade lite på dansgolvet så vi får se om det kommer upp..

Det enda som var tråkigt hände strax innan vi åkte hem. Precis när festen slutat, lamporna tändes och städningen började så märkte jag att jag tappat mitt absoluta favoritarmband. Jag är så jävla ledsen för det, för det var verkligen speciellt för mig. Folk var underbara och hjälpte till att leta överallt, men utan resultat. Jag vet att det kanske inte leder någonstans, men vill ändå skriva ut här att om det är någon som sett/har armbandet med svarta och vita pärlor + en hängande svart stjärna med "diamanter" runt (eller i alla fall delar av det, speciellt stjärnan) så, SNÄLLA, hör av er till mig! Jag vill bara ha tillbaka det. Jag tror ju dock att det är någon fattigt fjortis som har tagit det och inte tänker ge ifrån sig det, men hoppas ändå att det är någon med hjärta som har hittat det (och vill ge tillbaka det).

Förövrigt så hade jag jättekul och vill tacka Sara för att vi fick komma!





Jonna och jag på förfesten hos Lina

"Wir sind immer.. an deiner Seite. Vielen Dank!"

..De orden var Bills sista innan de började spela sista låten - An deiner Seite - på konserten i Nijmegen den 14 Juni förra året. Och efter dramat med Tokio Hotel's stalkers så har det nu blivit dags för oss TH-fans världen över att visa att vi också alltid finns vid deras sida. Det är dags att engagera sig och visa att vi finns kvar och stöttar dem i det här.

Om du också är ett TH-fan så hoppas jag att du går in på iTunes och visar ditt stöd genom att ladda ner By your side eller An deiner Seite (Ich bin Da) idag. Självklart kommer jag att göra det.

Tanken är att göra de till nr 1 på iTunes. Om vi kommer vi att lyckas? Tokio Hotel måste ha de mest fantastiska fans när det gäller sånt här, det tror jag absolut att vi kan om alla bara hjälper till.

So go ahead och gör killarna stolta över sina fans ytterligare än gång!


Little black dress

(Ursäkta bildkvalitén. Får ta bättre senare.)

Att jag och mamma har näst intill samma storlek på kläder är många gånger en fördel. När hon sist rensade ur sin garderob så hittade jag några godbitar - bland annat en svart kjol som jag snabbt gjorde om till en kort, halvtight klänning. Måste bara sy igen den lilla slitsen bak på klänningen så är den klar att användas. Här matchad med kort jeansjacka & några guldfärgade halsband.

16 Maj - Lördag

Ett stort grattis till min storasyster som fyller år idag! ♥

Tyvärr så ska vi inte åka och fira henne, men det händer istället en annan rolig sak idag. Jonna kommer hit! Min kära lilla kusin. Känner mig lite stressad eftersom hon kommer någon gång mellan 15:00-16:00 och jag precis vaknade. Yep, råkade försova mig "lite". Hehe. Men jag ska slänga i mig lite frukost, ta en snabb-städning på rummet och sedan hoppa in i duschen. Ikväll blir det fest!


Shopping är tröttsamt för kroppen....

Hola! Nu är jag hemma igen och är helt slut i hela kroppen efter en dag på stan. Både armar och fötter värker och jag mår nästan lite illa. Men illamåendet beror antagligen på att vi varken hann äta eller fika i allt klädprovande och skoletande, så efter en pizza så mår jag nog bättre! Ska strax ringa och beställa en Bussola. Mmm!

Jag har i alla fall stillat mitt shoppingsug en aning idag. Efter att ha testat halva Gina Tricot (där man som vanligt fick ett "trevligt" bemötande) och MQ så blev det till slut ett par solbrillor, jeansleggings, en top och ett par snygga klackar som fick följa med mig hem.

Jag har på mig den nya toppen på bilderna nedanför. Kommer från Gina. Den är stor/lös och kommer vara perfekt att ha över bikinin på båten i sommar.



Fredag

Var ni lika trötta som jag när ni vaknade? Hade ställt klockan på halv 9, men vaknade inte förrän vid 10 av att Lina står i dörren. Så vi får ta ett senare tåg, men det gör inget. Jag och Lina ska in till Västerås och gå på stan, fika och eventuellt shoppa lite. Jag vill ha nya skor, men jag lyckas aldrig hitta några riktigt snygga (heels) i Västerås innan de tar slut. Irriterande. Får hoppas på mer tur idag.

Känner av pollenallergin mycket idag också. Har tagit både tabletter och ögondroppar nu på morgonen, i hopp om att de ska sluta svida och klia innan vi ska åka så att jag slipper se ut som någon som precis har gråtit. Jag förstår inte.. En del dagar känns det inte alls, dagen efter kan jag knappt se. Någon som har lika? Jätte jobbigt ju!

Jag ska köpa lite nagellack, föhoppningsvis hitta en snygg klänning och testa mascaran Fiberwig (som nu har börjat säljas på Kicks) som tydligen ska vara bra. Några timmar på stan, sen ska vi hem och förbereda några saker inför imorgon då kusin Jonna kommer hit och hälsar på igen. Lookin' forward to it!


Jonna och jag förra gången hon hälsade på. ♥

Magnetism





Igår kväll kom min mami hem från en kryssning och hade köpt med sig lite presenter till mig. Bland annat en av mina favoritparfymer, Escada Magnetism.
Det är "favorit nr 2" - och massor av minnen bubblar upp varenda gång jag känner doften av den. Roliga minnen från yngre dagar och vilda partynätter.

Parfymen passar, enligt mig, bäst som kvällsdoft. Jag älskar den! Tack till mami!


Jag har den bästa morgonen på länge

Föreställ er hur fantastiskt humöret skulle vara om man hade vaknade i en stor fantastisk villa på stranden tillsammans med sin stora kärlek, i ett varmt land där stranden utanför var vit och vattnet alldeles klarblått, och haft en uppdukad frukostbuffé med alla sorters frukter och bär, redo för en underbar i morgonsolen på den gigantiska terassen....... Man hade varit på ganska bra humör, va? Jag ler stort bara av att tänka på det...

Och precis SÅ glad känner jag mig just nu - och jag har inte ens lämnat mitt hus.

Nej, jag har inte vunnit på lotto, inte "hittat den rätta" och inte bokat någon utomlandsresa. Inte ens frukosten innehöll frukter eller bär...


Varför är jag så jäkla uppåt då? Jo, det ska jag berätta...



Jag lyssnar på Barry White!

Haha!

När jag hör Barry White och Frank Sinatra så tänker jag DIREKT på New York - vilket alltid får mig glad! Jag har nämligen byggt upp en egen liten fantasi hur New York är och hur min resa dit skulle vara... Och det är så pass illa att jag nu nästan inte vågar åka dit eftersom jag vet att jag kommer att bli besviken. Men, jo, I will.. Självklart ska jag se the big apple. Och självklart ska jag försöka göra min drömresa till verklighet. Men jag antar att jag kommer åka till New York mer än 1 gång, för vid det tillfället blir det ingen resa med konserter och ingen storshopping.... Det är inte alls saker som ingår i drömresan till New York.
Not at all. Inte för mig.

Medans jag fortsätter min morgon så tycker jag att ni ska spana in videon här ovanför! Vad är det som passar ihop med Barry White och New York och är även det är en av mina favoritgrejer?....

Helt rätt - Ally McBeal-gänget!


Take me to Durham

Medans andra suktar efter att få träffa Robert Pattinson och resten av Twilight-gänget på inspelningsplatsen i Vancouver så vill jag just nu hellre till Durham och träffa Orlando Bloom vid inspelningen av hans kommande film.

Jag hade en huge kändiscrush på honom för ett antal (bra många) år sedan. Posters everywhere..... Och jag har alltid tyckt att han är sinnessjukt vacker - det står jag fortfarande kvar vid. Han är absolut en av de vackraste människorna jag sett. Utsidan är perfekt.



Jag har suttit och tittat på videor från inspelningsplatsen och han verkar alltid vara så otroligt gullig med sina fans. Frågan är varför jag inte lagt en liten summa pengar på att åka och försöka se honom i verkligheten någonstans.... Det vore ju kanske något? Bara för att få se honom, menar jag. Om jag ändå flyger omkring i världen för att se mitt favoritband så skadar det ju inte att ta något mer i samma sväng. Släkt i USA finns ju, så att stanna några dagar extra efter t.ex. en TH-konsert vore nog inga problem. Jag får försöka planera in någonting!


Orli (i poliskostymen för hans roll) tillsammans med ett fan @ the set


Har ni också haft (eller har) en kändiscrush? ..och på vem isåfall?

13.05.2009 Onsdag

Hahahaha! Bra att man vaknar halv 5 av att det knackar på dörren när jag borde varit vaken klockan 12 och fixat massa inför eftermiddagen..

Måste ta ta något att äta så återkommer jag snart. Haha, vilken talang...

Filmkväll

Hej! Det blir filmkväll ändå. Lina och Max kom precis hit, så det blir vi tre och en burk cookies. Yum. Vi hörs igen imorgon. Ha en bra kväll! ♥

H&M Divided Exclusive


Om jag inte får tag i det där armbandet så kommer jag bli aggressiv, I swear




(Här är samma saker som på tidigare bilderna förutom de 2 klänningarna)


H&M chockar!

Ja, jag är antagligen den sista som hört talas om de här plaggen, men även jag blev otroligt positivt överraskad över de här grymt snygga plaggen (de flesta av dem) som tillhör kollektionen H&M Divided Exclusive och kommer ut i butik v.40 - vilket inte är förrän i slutet av September/början av Oktober, men den som väntar på något gott.. right?

Åh! Jag ska köpa rubbet! (Det jag satt pilar på.)

Tom Kaulitz // 02.11.2007 // by me





Samtliga bilder är printade från min video
som jag filmade i Köln, 2 November 2007

..och som alltid så är bilderna copyrightskyddade
vilket innebär att de inte får kopieras eller användas
av någon annan/på en annan sida utan mitt tillstånd.

12.05.2009 Morgonmys





God morgon!
Klockan 8 var jag uppe och åt frukost tillsammans med mami. Känns riktigt bra att vara uppe tidigt för en gångs skull, det händer ju inte allt för ofta, menar jag.

Sitter just nu och listar parfymer som måste testas. Blev bl.a. väldigt nyfiken när jag såg att Kate Moss, som varit en stilikon för mig i åratal, släppt en parfym vid namn Velvet Hour. Om hennes parfym luktar lika gott som hennes sinne för stil är bra, så kommer jag att älska den. Det återstår att se!

Jag har inga direkta planer för eftermiddagen så jag funderar på att gå över till grannen och låna en film eller två... Först måste jag bara gå ner och plocka ihop alla kläder och smycken på soffan - jag har nämligen agerat stylist åt mami nu på förmiddagen. Hon blev så fin så!

För slö för gym? Then DANCE, like me!

Är du också för slö för att gå till gymmet? Jag har ingen som helst motivation eller lust, så jag tänkte tipsa om en sak till er som känner likadant. Det är något som jag tycker är väldigt mycket roligare än att svettas på gymmet i samma rum som 30 främlingar - och här du behöver du dessutom inte ens lämna huset. Du behöver dock tycka om att dansa mycket. Och du behöver även en helkroppsspegel.

Ladda upp med en playlist fylld med skake:iga låtar (några exempel finner du här nedanför), gör en egen koreografi (hitta bara på vad som helst) eller kom på rörelser vart efter som du dansar. Hur du än gör, se till att du rör mycket på höfterna och använder magmusklerna. Glöm inte heller armarna. Och gör gärna rörelser som innehåller hopp (av något slag) eller liknande så att du inte utesluter fotarbetet (=så att benmusklerna inte blir utan träning).

Jag har stått framför spegeln och dansat lite till och från ända sedan jag vaknade idag. Fan vad slut man blir. Men vad roligt jag har, haha! Så nu ska jag ta en välbehövlig dusch - och det ska ni också behöva göra om ni testar det här. Om inte så fortsätt att skaka kroppen ett tag till!


Om jag skulle tränat dans på riktigt så är det här några (både lite äldre och några lite nyare) låtar som jag gärna skulle ha uppvisning till;
 
J-Status feat. Rihanna, Shontelle - Roll it
 Beenie Man feat. Akon - Girls
 Kat Kat Deluna feat. Elephant Man - Whine up
 Cassie - Long way to go
 Aksent feat Beenie Man - Zingy
 Kevin Rudolf feat. Lil Wayne - Let it rock
 


Och sist men inte minst; den underbara låten I believe från filmen Honey - som förövrigt är en av mina favoritfilmer. Inte så konstigt med tanke på att den innehåller både dans, Jessica Alba, kärlek och drömmar som går i uppfyllelse. Klart jag gillar den! Det här uppträdandet är både duktigt och inspirerande, och jag blir minst sagt sprallig av att titta på det. Take a look!


..och glöm inte att se klippet i HQ!


Ida & Tillan @ MTV EMA 2008

Bilderna printade jag från en video igårkväll och satt strax innan och tänkte på hur synd det var att vi inte hade några bilder på oss själva inifrån galan, då jag plötsligt ser kameran vändas om och filma oss. Så det blev en glad överraskning även om kvalitén inte var den bästa. Roligare än ingenting!

Jag och Matilda i ECHO Arena under Katy Perry's uppträdande, om jag inte minns fel.





Eftermiddagsmusik


Så går det när man fastnar framför konsertvideor

Efter att inte ha hittat något på inredningspartyt, kommit hem, ätit en god middag och umgåtts med familjen ett tag så kom jag, av misstag, in på en av mina gamla konsertvideor från 2007 på datorn och har sedan dess suttit och printat bilder från olika konsertvideor. Haha, det låter kanske inte som det roligaste man kan göra en söndagkväll, men jag kunde verkligen inte slita mig från Bills underbara röst och galna "danser". Förrän nu. Jag ska upp tidigt så det är dags (för länge sedan!) att få några timmars sömn.


Dagens middag blev pasta med en jättegod sås gjord på bl.a. creme fraiche och bacon. Godare än det ser ut måste jag säga.




Jag ska kolla färdigt på sista videon - An deiner Seite - och sedan sova. Upp klockan 8, wohoo!

God natt!


9 Maj

Har försökt uppdaterat i två timmar, satans dator..
Blogg.se funkar, det är bara min dator som i stort sett står still. Men ikväll har jag inget planerat så då ska jag äntligen ta tag i det där att rensa datorn. Lägga ut lite videor på youtube ska jag nog också göra, lägger ut dem här i bloggen då också.

Jag håller nu på att göra iordning mig litegrann. Jag, Lina och mamma ska strax över till grannen på en sån där inredningsfest eller vad man nu kallar det, så vi hörs igen när jag kommer hem!


Kaulitz-tvillingarna på Beyonce's efterfest i Berlin i fredags
Vad tycker ni om deras nya frisyrer?

Lina is in the building!

Lina kom precis hit och jag blev precis färdig. Perfekt!
Nu drar vi iväg på fest! Have a rockin' saturday night! ♥


På tal om Los Angeles...

Cassandra påminde mig om en rolig sak igår på förfesten som jag faktiskt hade glömt. När vi gick i skolan så hade vi praktik ett tag och vi tänkte då att istället för att ta något tråkigt så kom Cassandra med idén att dra till hennes släkting i LA och göra våran praktik på ett fik där. (!) Det var bara synd att våran skola inte var lika upphetsade över förslaget som vi var... Det hade ju varit grymt!


I'll be with you soon

The sunshine is back!

..och PRECIS när jag skrivit det så gick solen i moln för första gången sedan jag vaknade! Hahaha, är det typsikt eller? Äh, den kommer antagligen fram snart igen....... Yep, it's back.

Har ni också solsken och värme idag? Här blåser det lite kallt men det är ändå 22 grader i skuggan. Och vad innebär det? Yes - en överdrivet glad och energifylld Ida! Även fast jag var ute på krogen inatt och inte vaknade förrän vid 3-tiden idag så har jag nu ändå energi för 10 familjer och dansar runt här i mitt rum till den lite äldre låten med Darin & Kat Deluna på högsta volym. Kom dessutom på mig själv att be mamma köpa hem glass, maränger och kolasås innan jag ens gått upp ur sängen. Haha, är jag riktigt frisk idag?


Current mood:

Mot Västerås!

Nu är det städat och fint och jag ska strax ta något enkelt att äta. Tänkte bara berätta lite mer om kvällen först. Jag & Lina ska åka hem till vår vän i Västerås, äta, kanske grilla, umgås och sedan sätta oss på ett litet ställe inne i stan. Tänkte försöka få henne att göra en videoblogg till mig också, hon sa ja förra gången vi träffades men det glömde vi bort sen i allt festande, så förhoppningsvis är minnet lite skarpare idag.

Håller på att göra iordning mig nu och ska åka iväg alldeles strax. Vad ska ni hitta på den här fredagkvällen?

Men nej, helvete.. Det började precis ösregna!..... Härligt.



EDIT: WOW... Det är verkligen storm! Trädet utanför mitt fönster flyger åt alla möjliga håll, haha!


Parties, mercedes, we crash 'em!





Bilderna är från i onsdags då vi festade hemma hos Lina hela natten.
Skitrolig kväll!


Musiktips, tack!

Min iPod behöver fräschas upp och jag råkar veta att flera av er har mycket bra musiksmak efter att ha fått många bra tips vid ett tidigare tillfälle, så därför undrar jag om ni även denna gång skulle kunna vara snälla och hjälpa mig genom att skriva ner en eller flera (så många du vill!) låtar som du gillar, här i kommentarsfältet..?

Jag lyssnar på nästan allt och det spelar absolut ingen roll om låtarna är gamla, nya, "snabba", lugna eller någonstans däremellan. Alla tips uppskattas!


H.E.A.T

Jag kom på att jag glömt lägga upp flera av bilderna från Rockweekend den 11:e april. Här är några på gruppen H.E.A.T som jag tog när de hade signering. Kändes lite halvkonstigt att gå dit eftersom jag inte hade hört talas om dem innan, men det var ett gäng trevliga grabbar i alla fall. Är det någon här som tycker om deras musik?



       


8 Maj

God morgon!

Fredag idag! Jag tänkte skriva "härligt!", men ärligt talat så känns det som vilken dag som helst för mig som inte jobbar eller går i skolan längre. Men jag slår vad om att det är härligt för er som kämpar på i skolan och varje vardag längtar tills helgen kommer. Har jag rätt? Man uppskattar ju ledigheten på ett helt annat sätt när man går i skolan eller jobbar, jag borde därför försöka få in rätt dygnsrytm nu så jag inte går under när jag väl börjar jobba - och även för att inte sova bort alla soliga dagar innan det!


Jag vaknade med en hemsk smärta i käken och ingen aning om vad jag har gjort. Kanske är visdomständerna som är på g? Ont som tusan gör det i alla fall, får ta och kolla upp det där..


Jag ska börja dagen med att röja upp alla kläder som ligger huller om buller här i rummet (ja, jag har en tendens att samla en stor hög på sänggaveln av någon anledning. Am I the only one?) och fixa lite saker inför kvällen som ska spenderas i Västerås. Återkommer efter det!


Vad är det för dag idag?

Nej, usch, vad besviken jag blev nu.
Vaknade precis efter den bästa drömmen på länge. Jag var så stensäker på att det faktiskt hände så usch vad obehagligt det blev när jag vaknade..... Fan.....

Imorse, strax efter 8, gick jag hem i morgonsolen med rolig musik i hörlurarna och piggare än någonsin. Sov inte en blund inatt, men efter en underbart god frukost med nybakat bröd så började det att gå lite segt. Jag satte mig faktiskt för att blogga men vaknade upp för ungefär en halvtimme sedan och märkte att jag somnat under tiden jag skrivit. Haha..

Det var relativt lugnt när jag kom hem till Lina igår kväll (vi bestämde oss för att vara där istället). De spelade musik och började bjuda på groggar och rätt som det var så kom vi in på samtalsämnet hur annorlunda många blir när man är utomlands..... Att många faktiskt blir mer "crazy", bryr sig mindre om livet hemma och bara lever för stunden i knappt existerande kläder och allt var det är. Och det var så minishortsen kom på tal och snabbt åkte fram ur garderoben. Det dröjde inte länge innan det fanns en regeln som sa att "man måste ha shorts!" - så den närmaste timmen dansade vi runt i lägenheten och hade skitkul. Mitt i allt videofilmande så byttes regeln ut till "man måste ha brillor!", så alla satte på sig solbrillor och fortsatte att psyka runt. När det lugnat ner sig lite så kom två killkompisar över och joinade oss. Vi fortsatte grogga, spela musik, skratta, spela in roligt störda videoklipp m.m. Och sen fick vi för oss att gå och köpa nybakat bröd på Konsum när det öppnade. Said and done, vi var där strax efter att det öppnat och tyckte synd om alla vi mötte på vägen dit som skulle ta tåget till skolan. Uh, beröm för att de orkar.

Trots att jag inte sovit något så var jag på superbra humör och gick hemmåt för att överraska mamma på morgonkvisten med nybakat bröd. Gick upp för att blogga och resten vet ni ju hur det gick... Haha. Jag tycker att det är lite synd att jag somnade, men jag behövde ju sömnen, helt klart. Det blir bara lite svårt att hålla reda på vilken dag det är, svårt att avgöra om det är morgon, dag eller kväll. Helt virrigt, har ni inte varit med om det ni också?

Nu doftar det gott från köket så jag ska gå och se efter vad mamma lagar för något och sen be Lina skicka över bilderna från igår, så jag återkommer om en stund! Hoppas att ni haft en bra dag hittills ♥

Je crois en toi

Lina är här! Vi ska strax äta en god middag tillsammans med mamma och sen göra iordning oss inför kvällen. Jessy var tydligen på festhumör så vi ska i alla fall dit, sen får vi se vad som händer....


Medans jag sitter här och bloggar så återupplever de andra gamla minnen nere i köket genom musik. Il Divo's album Ancora spelas på hög volym och minnen från 2006/2007 bara väller upp. Tycker fortfarande att det är lite synd att jag missade deras konsert i Globen i Mars detta år (eller ja, jag valde att inte gå p.g.a. att det var så dyrt), men jag var i alla fall på konserten de hade här i Sverige i Juni 2007 - och gud så bra det var!

Jag har, som jag säkert tidigare nämnt, en otroligt blandad musiksmak. Jag skulle kunna säga att jag nästan tycker om allt utom dansband och annan svensk musik. Och även fast jag inte alls är bra på det här med musikgenrer så vill jag påstå att Il Divo är någon slags pop-opera, ifall någon undrar what the heck I'm talking about. Det som är så roligt är att hela familjen gillar dem lika mycket, även min moster och hennes vän, så vi har en liten "fanclub" tillsammans här. Alla var lika galna efter konserten, haha!


Isabel
Den här låten spelas just nu på nedervåningen..
*sjunger med för fulla muggar*


I believe in you (je crois en toi)
En av mina favoriter. Pour que tu m'aimes encore är även den en av favoriterna.


En av bilderna jag tog på konserten 2007. David och Sebastien med de "snygga" Sverigehattarna de fick från några i publiken. They looked hilarious, men satte mer än gärna på sig sina presenter. Kul att de kunde bjuda på sig själva i alla fall! 


Hundvakt

Stackars Lukas gjorde allt för att få liv i mig imorse... "Bufflade" på min arm som hängde ut från sängen likt en arm tillhörande en trasdocka, pep och gjorde konstiga ljud, hoppade upp i min säng, la sig på mig (haha, han väger ton!) ... Och efter att ha snoozat i några timmar så gick jag upp och ut för att ta en promenad med honom.

Hur orkar folk ha hund? Visst, det kanske är kul att gosa och leka med dem ibland, men vilket ansvar det är! För det första så ska man gå ut med dem stup i kvarten, vilket kräver enorm tid.. Sen skulle jag känna att jag behövde underhålla hunden hela tiden.. Som med Lukas - jag får jag så dåligt samvete när jag ser honom ligga på golvet och inte göra någonting, men det är i och för sig bara något jag fått för mig och något som jag tror att alla hundägare inser efter ett tag att de inte behöver göra. Självklart kan man inte underhålla dem hela tiden. Jag måste nog säga att jag tror att jag är för slö för att ha hund på heltid. Och så tycker jag faktiskt bättre om katter. De är inte bara mycket sötare, enligt mig, men också mycket lättare att sköta om och mindre tidskrävande.

Är du en katt- eller hundmänniska? Och varför?


Min favoritmisse

Födelsedagsfirande




Jag firade som sagt mamma idag, trodde att det bara skulle bli vi två + lite fika, eftersom det inte skulle vara något storfirande.. Men precis när jag skulle iväg ut en sväng så kom Lukas (!) med sin husse. Som tur var så slapp jag springa iväg till affären och fick då istället skjuts så att jag inte behövde stressa. Lina kom också förbi med present & fina blommor och fikade med oss, så det blev ett trevligt litet "mini-kalas" där på eftermiddagen.

På de tre bilderna ovanför ser ni vad jag köpte till henne. Det är ett stort fat med snäckor, sjöstjärnor och ett stort ljus. Här inslaget i celofan. Det passar henne - och det passar perfekt till altanen! (..eller var hon nu vill ha det. Haha..)

Use your brain, N.E.R.D

Även gruppen N.E.R.D designar t-shirtar för kampanjen Fashion Against AIDS, och för dem är det grafiska tryck med texten "USE YOUR BRAIN" som gäller.

Jag har alltid gillat N.E.R.D och därför är även det här ett av plaggen jag kan tänka mig att köpa för sakens skull, precis som med t-shirten Tokio Hotel har designat.


Födelsedagshälsningar

Idag är det den 5:e maj och jag vill börja med ett stort GRATTIS till mina absoluta favorittvillingar som fyller år idag. Min mamma och min moster! Grattis, grattis! ♥

Min moster är för tillfället och solar och har det härligt på Kanarieöarna, men mamsen ska jag fira när hon slutat jobba. Får hoppas att hon inte får för sig att kika in här på bloggen på jobbet, jag hade nämligen tänkt att det ska bli en överraskning. Hehe..


En gammal favoritbild på mig & mamma
Jag vet inte hur det är möjligt, men jag minns fortfarande den där bikinin... Det var små hjärtan på kanterna och den påminde om en godisask som fanns förut. Mammas tygsnodd får dock tummer ner av mig, haha.. Men visst var hon snygg annars!

Nu kan ni följa min blogg med Bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin


Jag hoppas att i alla fall några av er är intresserade även fast uppdateringen ibland kan krångla, som idag. Men hjälp är på väg. En av mina snälla kusiner ska komma hit och rensa bort onödiga saker (som jag inte förstår mig på) från min dator, så efter det fungerar den förhopppningsvis lite mer normalt. So just so you know, I'm workin' on makin' it better!


Snygga sjalar från ChickDowntown

Mammas kärlek till sjalar har smittat av sig. Här är några favoriter; 
 
  
 

Alla finns att köpa på chickdowntown.com


Nu blir det söndagsmys hemma hos Lina med film och glass ikväll. Vi ska se filmen Never Been Kissed från 1999 som börjar på 3:an klockan 21.00. Någon mer som ska se den? Hoppas ni har en mysig kväll, nu börjar den strax!


"ROCK HARD, F*** SAFE"



..Ja, så står det på t-shirten som Tokio Hotel har designat för H&M's Fashion Against Aids-kampanj som jag nämnde tidigare. Och istället för stjärnor vid "F***" så är det 3 st bandloggor på rad. Den 28:e Maj släpps den i butikerna och självklart vill jag fortfarande ha en!


EDIT: Bättre bild på t-shirten - med alla 4 medlemmarna!

Första bilden på the GG's på ett bra tag ju! Nice to see you again, guys!


Sen natt, sen morgon

*Gäsp*.. Jag kom inte hem förrän vid fem-tiden imorse, så en rejäl sovmorgon behövdes. Nu har jag i alla fall vaknat och gjorde det med en mage som kurrade värre än någonsin. Är fortfarande lite trött och mina ögon är helt uppsvulla. Pollen eller bara trötthet? Hoppas på det andra.. Orkar inte med den här pollenallergin...
 
Lina kom över igår kväll och kollade på Dreamgirls en stund innan vi drog iväg för att festa. Jag älskar Beyonce, hon är så duktig och så otroligt vacker, men att de sjöng var tredje mening i filmen blev lite irriterande, tycker jag.... Jag brukar inte ha något emot musikalfilmer - jag älskar t.ex. Moulin Rouge. Men när jag tänker efter nu så kanske det är den enda också... Vilka fler finns det? Är det någon som kan ge förslag på några bra musikalfilmer?




På tal om ingenting så måste jag bara säga att fan vad jag vill till Dead by April's realeasegig i Gbg och Sthlm! På Sticky Fingers den 16:e Maj och Debaser den 14:e. Anyone who's going? Bilder: Pontus, pontus, mmm.. Hur het är han inte?


Minnesdagar

Läste på Zaras blogg att det igår var 2 år sedan hon såg TH i Hamburg och började då tänka på de där "minnesdagarna" man får då och då... Då man kan tänka på ett gammalt minne en hel dag, titta på gamla bilder & videor från tillfället, verkligen tänka tillbaka och minnas roliga småsaker. Jag älskar det.


Även fast jag vet att man inte ska leva i det förflutna, eller hur jag ska säga, så tycker jag ändå att det är mysigt att ha såna dagar - speciellt tillsammans med de man upplevde vad det nu var med. Jag blir jag ofta påmind om speciella dagar... Jag förknippar fortfarande många småsaker med speciellt de olika TH-resorna jag varit på. När jag hör en viss låt, känner en doft.. det kan vara vad som helst. Något som på något sätt får mig att tänka tillbaka till ett kärt minne. Det är roligt med sorgligt på samma gång, när det verkligen var något man tyckte om att göra.


Den här låten förknippar jag med resan till Nijmegen. Då jag och Lina flög iväg för att i somras se Tokio Hotel ännu en gång. Får upp en bild när vi sitter i bussen på väg från Tyskland till Nijmegen och lyssnade på den här och andra låtar med Alex C.

Tokio Hotel - 1000 Meere och Brick & Lace - Love is wicked är också låtar jag förknippar med resor jag gjort. Det är de låtarna som ger mest minnen och jag hade till och med lite svårt att lyssna på 1000 Meere efter att vi kommit hem från Tyskland 2007, helt enkelt för att jag saknade det för mycket.

Har du också något speciellt som ger dig starka minnen från något?


Lördag

Min dator kan dra åt helvete idag. Ursäkta språket men jag blir pissed på att den alltid ska sega. Jag lyckades ladda upp några bilder på bilddagboken, men här i bloggen? Ne-e. Jag kom till framsidan! Haha.. Passade på att svara på kommentarer under tiden. Jag har en tendens att missa och inte se kommentarer ibland, men nu tror jag att jag fick med alla...


Pratade om att grilla ikväll igen, jag hoppas på det. Är både hungrig och jättesugen på grillad fläskfilé så jag ska ringa och tjata lite på de andra. Det är ju ändå lördag och jag känner inte för att sitta hemma ikväll.

Precis när jag skulle gå iväg till Jessy igår kväll så fick jag ett samtal från Lina om att förfesten var flyttad till Mange istället.. Så de kom och hämtade mig och sen skålade vi fram tills tolv-tiden innan vi drog iväg till lokalfesten vi var bjudna på. Tog inte så mycket bilder men här är en i alla fall!


Jag, Jessy & Cissi på förfesten. I think someone needs a tan..


Ready, set, go!


Sminket är fixat, klackarna på och väskan fylld med kvällens nödvändigheter.
I'm off to Jessy, det är hon som styr förfest ikväll! Trevlig fredagkväll på er!


Grilla!

Vad passar bättre än att inviga Maj månad med grilla tillsammans med vänner i det här underbara vädret? Låter som en perfekt eftermiddag enligt mig! :)
Vi hörs när jag kommer hem, jag hoppas verkligen att ni alla har en lika fin dag!




Puss! ♥

Några bilder från igår

Har försökt att publicera det här sedan kl 4. Suck..
Lina skickade över lite bilder för ett tag sedan, så en del nedanför är hennes.








I like what's in his hand, haha ;)


1 Maj

Jag tyckte att det nyss var 1:a april och dags för aprilskämten...?

Sov kvar hos Lina efter att ha festat hela kvällen igår. Konstigt nog så vaknade jag redan vid halv 10 idag, klarvaken. Kom dock inte hem förrän 12 och då med en dagen-efter-hunger utöver det vanliga.. Haha. Mammas goda, hemmagjorda pizzapiroger (eller jag vet inte om piroger är rätt ord.. Man tar en deg som har fomen som typ botten på stor kopp, fyller den och viker ihop. Get it?) satt fint!


Vi började som sagt hemma hos Lina igårkväll och vid 11 kom våran skjuts till Qvarn där vi skulle fira valborg. Det var galet mycket folk, knuffandes i baren - men också mycket trevligt folk som vägde upp det dåliga humöret som sakta men säkert växte fram av alla fulla idioter. Träffade även väldigt många gamla klasskompisar, vilket kanske inte var helt oväntat egentligen. Det blev en rolig kväll, men ärligt talat så hade det inte stört mig att sitta kvar hemma hos Lina med henne och de andra, gått ner till herrgården en sväng och sedan fortsätta hos henne. Det var i alla fall första gången (på många, många år) som jag inte var nere vid herrgården & majbrasan!


Ikväll ska jag tydligen på fest igen. Lokalfest denna gång!


RSS 2.0