BASEBasfavoriter just nu: (NC15) Studio Fix Fluid foundation, (NC15) Studio Finish Concealer och (Light) Studio Careblend Pressed Powder - alla tre från MAC. Äntligen har jag hittat en concealer som täcker lika bra som Cover All Mix från Make Up Store men som håller sig fin och fräsch längre och trots det har en 100:- billigare prislapp.  Score!

Studio Fix Fluid har jag skrivit om tidigare och är en favorit för att den är buildable och för mig fungerar lika bra att blanda ut med dagkräm för en lätt utjämning som den gör att bygga på i tunnare lager för heltäckning. Studio Careblend hjälper sedan till att täcka lite ytterligare vilket jag gillar speciellt över hakan och kinderna där jag har färgade ärr. En trio att rekommendera!

The Colour Of MinnieMina 24 år på jorden firades med "The Colour Of Minnie" från OPI's nya sommarkollektion på naglarna. Sanna satte huvudet på spiken när hon beskrev finishen som ytan på ett paketsnöre - något jag faktiskt aldrig sett tidigare. Helt fantastiskt! Finns i limited edition hos Kicks NU.

OPI Germany Collection Event

I Tisdags visade OPI deras kommande höstkollektion Germany Collection bland beauty lovers och plockmat, öl och viner i tysk anda. 12 lack presenterades och alla självklart med smarta, tysk-inspirerade namn. Jag som har en stor förkärlek till Tyskland i sig samt tidigare berättat hur snabbsåld jag är på roliga/smarta/"attraktiva" namn föll ju pladask för hela kollektionen bara för att.  "Berlin There Done That" gav mig ett mindre fangirlmoment av förtjusning och namnet "Don't Talk Bach To Me" samma sak. En tjuvtitt på kollektionen ser ni ovan - swatches på alla 12 lacken kommer inom den närmsta tiden.

RSS 2.0