Happy birthday Georg!

Idag fyller en av mina favoritkillar, Georg Listing, 22 år!
Jag hoppas att han har haft & får en fortsatt underbar födelsedag.



Grattis! ♥

Att vända tillbaka dygnet är inte alltid enkelt

16 (!) timmars sömn och jag är fortfarande trött. Vad har jag för fel? Haha!

Lina ringde precis och väckte mig och tur var väl det. Först vaknade jag vid 9 imorse men en blinkning räckte för att jag skulle somna om. Jag förstår inte hur jag kunde sova så länge när jag somnade redan vid halv 12 igår kväll, vilket är tidigt för mig. Hur som helst, nu är jag i alla fall uppe och ska gå och hälla iskallt vatten i ansiktet så det också vaknar. Sen blir det mat och dusch.

Antar att ni andra hunnit gjort lite mer idag, vad har ni haft för er? :)

Vad sur jag blir...

När jag väl får dit headern så blir det vita kanter runt. Haha, så typiskt...
Någon som vet vad det beror på och hur jag får bort det?


Den blev ganska b. Men den får som sagt duga tills jag fixar en ny.


Take me to Alanya

Efter att ha nämnt Turkiet i ett inlägg för några dagar sedan så kunde jag inte sluta tänka på veckorna jag spenderat där och hur otroligt mycket jag längtar tillbaka. Till värmen, till stranden, till alla partyglada människor, till poolbarerna och partybåten. Och att ligga på stranden och tänka att "nu ligger jag verkligen här, på stranden, i solstolen, precis som jag föreställde mig hemma i Sverige".
Det var i alla fall vad jag tänkte för mig själv när jag låg där under parasollet, första gången jag var där, 2005. Det var mer en lugn och avslappnad vecka, medans resan till Alanya året efter, innehöll allt annat än lugn och ro. Fy fan vad jag saknar partynätterna på Janus, Bellman, Havana club och Robin Hood...




Tre från Västerås, två från Linköping, två från Borlänge och sen vi 3... Vi möttes där nere och blev ett stort, glatt, härligt gäng som festade tillsammans under veckan. Fan vad kul jag hade. Hahah, Lina & Carro, minns ni "Big Brother"?


Efter en kväll/natt på partybåten och Robin Hood


Bild (och den nedanför) från Google




I sommar åker vi igen!

30 Mars

Eftersom jag sov till klockan 6 igår kväll (!) så jag kände mig ganska tvungen att gå upp tidigt idag för att inte sova bort en dag till. Jag åt frukost med mamma strax innan 9 och håller nu på där jag slutade igår...

Jag satt och pysslade med en header innan jag somnade. Eller två var det faktiskt. En till mig och en till en annan blogg. Nu är ju inte jag någon expert och har inte heller Photoshop, men jag kan dock använda programmet och tycker det är hur kul som helst. Måste skaffa det. Ska försöka få klart den här nu och sen hoppa in i duschen. Godmorgon på er!



Kan någon vara en ängel och förklara hur man får liten text på rubriken?
Rubriken på inläggen menar jag. Så att bokstäverna inte bara är stora.
Vore snällt!

29.03.2009 - God morgon!

Uppe ganska tidigt på en Söndag för ovanlighetens skull. Härligt!

Jag tog som sagt en promenad med härliga Caroline under Earth Hour igår kväll och måste bara säga att jag faktiskt blev besviken när jag såg att det i stort sett lyste i alla fönster, i alla hus. Visst förstår jag att alla kanske inte blev informerade, men de som visste om det.... Vad fan, det var en timme. En ynka timme bads folket att släcka ner. Knappast mycket begärt. Vad kunde vara så viktigt att man inte kunde offra det? Att se sport på TV? Haha...

Jag släckte i alla fall ner hela huset och mamma gjorde likadant där hon då befann sig. Hon ringde och ville påminna mig en stund innan, men jag hade såklart inte glömt. Och jag är i alla fall glad att veta att vi släckte för sakens skull. Och att jag har en sådan bra och klok mamma. Inte alla som har det.


Jag på J & M's förlovningsfest i fredags

Earth Hour



Kom ihåg att släcka ner mellan 20:30-21:30! Ni är väl med? 20 minuter kvar nu.
Jag ska möta upp vän Caroline och ta en promenad med henne under tiden. :)
Vaknade inte förrän vid 18:00 idag så jag ber om ursäkt för dålig uppdatering,
men så kan det gå när man har festat hela natten.

Bilder från igår m.m. kommer lite senare ikväll, efter Earth Hour!

Förlovning

Vad gör ni andra ikväll? Fest? Filmmys? Gänghäng på stan? Haha, vad har ni för er?
Själv ska jag strax bege mig ut i snöstormen och gå hem till Jessy där det just nu pågår en förlovningsfest! Som tur är så bor hon inte så långt bort.......... Jag ser in i hennes kök om jag tittar ut genom fönstret. Haha

Förlovning, ja... Jag önskar dem verkligen lycka till! Jag minns ju själv en sommarkväll i Turkiet för 4 år sedan... Sista kvällen på vår resa, på BBQ-festen, då jag förlovade mig med min dåvarande pojkvän. Även fast det inte höll så säger jag inte att det var ett misstag att förlova sig då jag var så ung. Det tycker jag inte. Jag hade roligt, var kär, det var så jag ville ha det just då.  Nu är mitt liv annorlunda, jag är äldre, tänker annorlunda, har nya planer och är fortfarande vän med honom. Det känns okej helt enkelt - och det är det som är viktigt.

En annan grej som känns jävligt okej är att jag nu ska knalla iväg och träffa alla glada partypeeps! Wohooo! 100 spänn på att Lina har druckit upp mitt vin. Haha... Ha en grym kväll allihopa!


Alice Andersson



To  me  you'll  be forever  sacred

Min farmor, min förebild.

Idag är det tre år sedan hon lämnade oss och ord kan inte beskriva hur mycket jag saknar henne. Hennes samtal så fort någon hade namnsdag, alla olika smeknamn på mig & min lillasyster, sättet hon hejade på bekanta, lukten i hennes lägenhet, och hur hon, varenda gång hon kom på besök, först av allt gick upp till mitt rum för att kolla så att jag hade dockan kvar. "Princess Melissa". En Barbiedocka som jag fick av min pappa när jag var liten och som ända sedan dess stått i mitt rum. Av någon anledning så älskade hon den och hon fick mig att lova att aldrig öppna den......... Och där står den än idag, orörd och värdefull. Kanske inte i pengar, men prislöst värdefull för mig.


♥   Alice Andersson   ♥


Fredag eftermiddag




Efter ett par dagar av sol så är vintern tillbaka igen. Suck.....


På senaste tiden har jag fått en drös med svarta prickar speciellt mellan ögonbrynen, vilket är konstigt eftersom jag är noggrannare än någonsin med rengöringen. Hur som helst så köpte jag de här produkter idag och hoppas att det hjälper. Det ena (mitten) är en typ av ansiktspeeling och det andra är ansiktsvatten. Den längst till höger torkar ut och ska användas för finnar och liknande, så jag ska dutta på innan jag går och lägger mig ikväll och kommande kvällar.

Produkterna på bilden (och många fler ifrån samma serie) finns att köpa på Apoteket för den intresserade.




..Och mina ögon var inte så där skela (haha!) men så här såg jag ut iallafall!


Bilderna är tagna med mammas mobil och skämmigt nog så är den kameran nästan bättre än min digitalkamera. Känns som det är dags att skaffa en ny, eller vad säger ni? Haha

Mysdag i Västerås

Jag åkte till Västerås tidigt imorse och hade så mycket i huvudet så bloggen fick vänta. Jag har jag nyss kommit hem, sagt hej då till min underbara moster och kusin och ska nu åka ner till Apoteket en snabbis.
Hörs igen när jag kommer tillbaka, hej så länge! ♥

Hidden lace

Spetsleggingsen är från MQ och de svarta är självgjorda. Jag ska göra ett par till, fast där slitningen går rakt ner istället för lite "här och där" som på dessa.

De skapade inte lite blickar igår på stan.... Jag menar, det är knappast så att jag är först med det (snarare sist) så de måste ju sett det förut, men ändå slutade folk inte att stirra. Haha. Det roligaste var när Lina röt till rejält i en killes ansikte när han gick förbi och gjorde nåt slemmigt ljud mot mig.. Haha, I love her. My bodyguard. ♥

Bandage

Det blir våfflor idag igen! Fick nyss höra att en av mina kusiner är på väg hit, så mamma står och gräddar våfflor för fullt nere i köket. Yum, yum.. Jag är jättehungrig så det ska bli gott. Ska bli kul att träffa honom igen också!


Jag har nyss gjort iordning mig lite... Duschat, sminkat mig, klätt på mig... Men idag åkte även något mer på. Jag har nämligen ett bandage på ena benet. Jag tror jag råkade vrida benet lite för snabbt i helgen och har haft ont sedan dess, så nu får bandaget stödja benet tills det blir bra igen. Eller... i alla fall tills imorgon då jag förmodligen ska iväg på fest på kvällen. Haha ;)

Hoppas ni har haft en fin, solig dag! Här var det (tydligen) jättefint väder, vilket jag tyvärr inte hann se så mycket av då jag vaknade pretty late. Nu ska jag halta mig ner och hjälpa till med dukningen. Puss!


En klar favorit


Försvarets hudsalva har nog de flesta testat någon gång. Superbra och kan användas i stort sett på alla torra områden på kroppen. Har jag bara den i min väska så spelar det ingen roll om jag glömt t.ex. mobilen. Försvarets hudsalva är alltid med. För tillfället har jag den underbara rosa/vita versionen. Har försökt att få tag på den i evigheter utan större framgång, men nu hittade min kära mor det åt mig. ♥ Försvarets hudsalva säljs på Apoteket i 2 storlekar. Så bra och så billigt!

Trevlig kväll, önskar mig, Martin, Jessy, Mange, Max & Lina!


Haha! Vi klämde ihop oss i soffan för en gruppbild, men när det väl kom till kritan så ville hälften inte visa ansiktena och Martin ser så där härligt road ut (haha) medans jag och Mange tänkte gå in helhjärtat med poserna. Nu blev det ju i och för sig bara Mankan som hann posa och det är väl just för denna blandningen av reaktioner som jag tyckte den blev rätt kul ändå.

Räkna med en lång sovmorgon imorgon!

Hey sunshines!

Nu är jag hemma och ska bara hämta lite grejer innan jag sticker iväg igen. Full rulle här! Våfflorna med grädde, sylt och vaniljglass var supergott! Mitt humör sjönk dock lite under lunchen.. Jag fick sån extrem jävla mensvärk och trodde allvarligt att jag skulle börja gråta där ett tag. (Haha, ja, så illa var det.) Men som tur var så fanns det ett Apotek alldeles intill och Jessy var en ängel och köpte Ipren till mig - och efter en stund var smärtan över. Solskenshumöret var back on track så vi tog en sväng på stan..








Next up: Grillkväll! Man kan ju inte inte grilla när det är sånt här väder? Eller det kanske bara är vi? Haha, jag ska i alla fall packa ner oxfilén, vinet och självklart kameran nu och knalla iväg hem till Jessy. Hoppas att ni alla har lika underbart väder som vi har här!


PUSS!


Våffeldagen

För att fira denna dag så ska jag alldeles strax åka till Västerås och äta en god våffel-lunch tillsammans med några vänner! Grädde, sylt, glass, honung, socker, smör - det finns många alternativ till saker att ha på våfflorna. Vad är godast enligt dig? Själv har jag oftast grädde och hallonsylt på mina. Men de allra godaste måste vara såna där riktigt onyttiga, belgiska våfflor som ofta finns att köpa på marknader och liknande. Mmmums! Jag är sugen på att testa något nytt, så jag undrar om det är någon som har ett annorlunda/ovanligt tips på vad man kan ha på sina våfflor?

Spelar ingen roll om ni svarar efter att jag åkt iväg - det är ju knappast sista gången jag äter våfflor - alla svar uppskattas! :)







Hörs igen lite senare. Ha en trevlig eftermiddag!

New Moon



Jag har fortfarande inte läst Twilight och resten av böckerna, men efter att ha sett den här ↑ videon så vill jag verkligen bara springa till bokhandeln och köpa dem på en gång. Jag måste få veta vad som händer! Även fast jag ändå vet någorlunda vad nästa film kommer att handla om så vet jag ju inte lika mycket som de som läst böckerna, och fan vad nyfiken jag blir. Kan jag hålla mig till November, tro? Det är frågan.

Jag lånade följande text av Elvira (viraan på bilddagboken) och hoppas att det var okej. Är ganska efter med denna nyhet men blev ändå så pass "aaah!" att jag kände för att sprida det vidare!

"Cast till Sverige!
Ni måste gå in här och signa! Nordisk film har tagit åt sig och vill promotaTwilight/New moon här i sverige och har därför fått enorma frågor om att castet ska komma hit och nu vill nordisk film det så dom jobbar hårt :D Här är en namninsamling som satts igång för att visa intresset!"
http://petitionspot.com/petitions/twilightcasttosweden



Skriv på!
Och spana in Alice ögon i videon. Vad händer med henne?

Darum leben wir

God morgon! Jag är uppe (mycket) tidigare än vanligt idag, tänka sig! Har nyss ätit frukost och sitter nu här i sängen med min laptop och sjunger så "vackert" med en enorm inlevelse....."Und ich sag zu dem Moment: Geh nicht vorbei! Bleib noch, du bist viel zu schööön!"......Haha! Satt och kollade igenom lite äldre intervjuer med TH igår kväll och fick kämpa med att hålla skrattet tillbaka för att inte väcka de andra. Så underbara, jag saknar dem rejält mycket nu. Saknar känlan. Tills vi ses igen så överdoserar jag min mobil med sms-signaler med deras roliga läten/citat och allt vad det är. Jag är i alla fall på jättebra humör idag, kanske lite överenergisk, men framför allt inte alls så trött som jag trott att jag skulle vara.


Jag inleder min dag med den här fina låten:



Förresten, ni håller väl koll på låtlistan, "Most played this week", som finns här till vänster i bloggen? Jag ändrar den lite då och då, inte 1 gång i veckan som det kanske egentligen borde vara enligt titeln. Nu: duschen!


Blended blue

Bara för att göra klart (ifall någon nu undrar) varför jag lägger ut inlägg om olika MAC-kollektioner så är det för att smink och speciellt MAC's produkter intresserar mig väldigt mycket och har gjort ett bra tag nu. Och eftersom jag i min blogg skriver om det som intresserar just mig så kommer jag att fortsätta att komma med inlägg om produkter över deras kommande kollektioner m.m. Och inte bara kommande kollektioner utan även smink-tips, looks och annat som har med makeup att göra - även därför jag skaffat en egen kategori för makeup och naglar. Sen om folk uppskattar det eller inte beror ju självklart på personen och dennes intressen, men sen har ju alla det otroligt enkla valet att antingen ha överseende med mitt intresse eller att hitta en blogg att läsa som passar mer in på ens egna intressen. Svårare är det inte! :)

Än så länge finns det inte så många inlägg med egna looker men jag har planerat det länge och kommer snart att börja med speciellt "how-to-do" olika looker steg för steg. Mest sminkningar som går att bära till fest och vardags, kanske även någon lite mer catwalk-inspirerade eller bara over the top, som den nedanför. Ska bli kul!




Blended blue with rhinestones

Bamboo

What's up? Jag är hemma, försöker göra en header, men det går inte precis snabbt med min dator. Känner mig sprallig och glad så inte ens min irriterande tröga dator kan förstöra humöret idag. Medans den hoppar igång igen så ska jag gå ner och äta middag med mamma. Det blir ris, kött, sås och bambuskott! Mums!




MAC Style Warrior Collection

MAC Style Warrior Collection
28 Maj 2009




Style Warrior, Liberated, Gold Rebel, Fierce & Fabulous
Hell yeah I wanna have that colour on my lips this summer!

Brave New Bronze, Purple Rite, Sunsation, Tribalist


Night Maneuvers, Soft Fierce

Vibrant Grape, Bright Future

Uh nej. Kanske den sistnämda, men den lila är bäst på riktigt mörka ögon.

Solar Riche, Refined Golden


Refined Golden, On A Mission



Jag har glömt bort namnen, sorry...


Ida & Jessy

Sjukt dålig uppdatering idag. Jag vaknade sent och har sedan dess umgåtts med Lina, Jessy och Max. Turturduvorna lämnar oss för biomys medans jag ska fortsätta kvällen med Jessy. Funderar på att spela guitar hero och träna upp mig lite... den jäkeln vinner fortfarande varje gång. Haha ;)



Den här killen hade huvudrollen i min dröm inatt...
Jag och Veronica var i Tallin (det var Tallin, fast det hette Liverpool. Lite weird, men så var det i alla fall...) och vi befann oss på en tom gata när hon plötsligt höll upp kameran och visade en film där Tom nyss klivit av en fyrhjuling och kollar in i kameran samtidigt som dammet yrar runt hans ansikte - och säger: "Ida!... You've got a date with us!" (HAHA..) och jag fattade först inte att han sa "Ida" i början, men fattade sedan att hon hade fixat det som en överraskning till mig, blev helt lyrisk, slängde mig över henne och kramade halvt sönder henne. Sen sprang jag och skrev "THANK YOU SO MUUUUUUUCH!" på staketet uppe på kullen brevid vägen. Först menade han tydligen att jag skulle på en date med Bill och jag blev besviken (vem fan blir besviken? Haha) när jag förstod att jag inte skulle träffa Tom, men sen ändrade dem sig så att jag fick träffa alla 4.

Det nästa jag minns var att vi satt i ett rum, i ett litet hus, under en bro, sent på kvällen och in kommer Georg, Gustav och sen Bill. Bill visste tydligen om att Tom var "min favorit" och att jag verkligen såg fram mot att få träffa honom, men att jag var nervös. Efter ett tag kom även han in i rummet och ställde sig brevid mig. Bill kollade på mig och kunde knappt hålla sig för att skratt.. Jag visste inte vad jag skulle säga längre, det hade gått bra med de andra men nu blev det tyst. Jag hejade på Tom och då utbrast Bill i skratt och efter det satt vi alla 6 och pratade för fullt, filmade, tog kort och hade skitkul. Och hur konstig och overkligt det än var så har en dröm har aldrig kännts så verklig, det lovar jag!  Haha!

It's on til' the break of dawn & we're starting this party from dusk




Beck

Kycklingwrapsen är uppdukade på vardagsrumsbordet och myskläderna är på. Det blir ännu en söndag framför Beck med familjen. Mys! ♥

10 bästa färgtipsen

Hittade lite tips om hur man bevarar sin hårfärg länge i ELLE som jag tänkte att jag skulle dela med mig av.


♥  God kondition. Förbered håret med en inpackning några dagar innsn du färgar det.
♥  Naturliga fetter. Ge håret extra skydd underfärgningen, gå till koloristen med hår som inte tvättats på minst ett dygn!
♥  Vänta med tvätt. Åtminstone 24 timmar efter färgningen, då fäster färgen bättre.
♥  Handdukstorka försiktigt. Krama ur håret från rot till topp - grugga aldrig.
♥  Undvik alkoholbaserat. Hårprodukter med alkohol samma dag som du färgar håret kan bleka håret.
♥  Kallt citronvatten. Skölj håret i vatten med lite citronjuice. Vitamin C i citronen sluter hårtopparna, bevarar färgen och gör det glansigt.
♥  Djupinpackning. Använd var femte tvätt för att bevara glans och färg. Låt sitta med en hätta över i en halvtimme, eller verka över natten.
♥  Undvik rötterna. I alla fall när du applicerar inpackning eller balsam, det tynger ner håret.
♥  Platta torrt! Använd platt- eller locktång endast i torrt hår. Har du fuktigt hår kan värmen skada håret på djupet och få det att tappa färgen.
♥  Undvik sol. UV-strålning är hårfärgens främsta bov, så skydda alltid svallet med en scarf eller hatt.





Kommande text är inte från ELLE, men ville ändå ta med det eftersom det också har med hår att göra. Det är heller inte på svenska, men alla kan väl engelska, right? Det är speciellt för er som brukar/vill testa hemmakurer för håret. Tänk då på detta....

Myth: Mayonnaise and Olive Oil are Easy-to-Use At-Home Conditioners
Fact: Mayonnaise and olive oil do have conditioning properties, but they are almost impossible to wash out of your hair. Both of these at-home treatments may require multiple shampoos to remove the excess oil from your hair, often making it end up drier after your conditioning treatment than before you started. Use a commercial conditioner. They are made to moisture your hair, keep it pliable, and easily rinse out.
 


Trött...

God morgon - eller god middag passar väl bättre. Att stanna i sängen hela dagen låter ovanligt lockande, men magen kurrar riktigt rejält så jag får pallra mig upp....

Strax innan klockan 6 imorse så bestämde vi oss för att avsluta och säga godnatt. Kvällen började som sagt med att vi var hos oss, snackade, skrattade, spelade ölspel och vissa dansade. Mot natten så åkte vi till en lokalfest och dansade för fulla muggar tills festen tog slut. Frös halvt ihjäl i väntan på skjutsen och åkte sedan tillbaka hem till oss. Det blev lite nattmat och sen fick vi för oss att vi skulle spela spel, det blev "Rita & Gissa". Haha! Har ni spelat det någon gång? Alla gapar i munnen på varandra i hopp om att ha säga det rätta ordet. Rätt roligt faktiskt.

Jag har nu små flätor i håret och ett stort rivsår på handleden och har ingen aning om var jag fått det ifrån. Eller ja, jag har ju råkat riva mig på nånting, men jag minns inte på vad.... Ont som satan gör det i alla fall. Tog inte så mycket bilder igår men det finns några stycken... Lägger upp dem lite senare!


Den här söndagen blir väldigt lugn. Ska gå ner och äta nu, blev sugen att se en film så det ska jag nog göra sen.  Hej så länge  ♥

Have a rockin' saturday night!


Nu är jag nästan klar - ska bara fixa håret - och pumpar musik samtidigt som jag springer runt här och fixar det sista. Har nyss hällt upp ett glas vin och väntar nu på att de andra ska komma. Jag ville bara önska er alla en riktigt trevlig kväll! ♥
Vi hörs imorgon igen!

MAC A Rose Romance Collection

MAC A Rose Romance Collection
23 April 2009





Blush Of Youth, Summer Rose
Hur fina är inte formen på de här rougen?


Stealin My Heart, Magnetique, Virgin Kiss


Secret Crush, Loving Touch, Tender Tryst


Fix + Rose

"An aqua-spritz of vitamins and minerals, infused with a Calm-the-Skin blend of green tea, Chamomile, Cucumber, topped off with the scent oF 100% natural rose water. Adds radiance, finishes makeup."



Nordstrom Exclusive Quad
Den cremefärgade och färgen ovanför känns lockande!


Mutiny
Det här pigmentet får mig att längta ännu mer till sommaren.
Jag älskar färgen! För mina tankar utomlands till sol och bad..


Of Summer


Just A Pinch


Det här är inte alla produkter ur kollektionen, mest mina favoriter.
Som vanligt så är det de produkter med fet text som jag vill köpa.
Gillar du något ur kollektionen?


Lördagsplaner

Efter att ha haft en lugn kväll igår så är jag extra taggad inför ikväll! Några vänner kommer över för att festa här hos mig & Lina och det känns som det kommer bli en rolig kväll. Humöret är fortfarande på topp! En av de som kommer hit senare är Linnea - vad vi har saknat henne! Hon är så jävla rolig. Det var ett bra tag sedan vi sågs nu så det ska bli kul att träffa henne igen ikväll.


Ska gå ner till affären och handla lite chips & gott att bjuda på ikväll om en liten stund..... ska bara gosa färdigt med världens sötaste Mozart som ligger och ålar sig här brevid... ♥ ♥ ♥



Jag och Linnea, våren 2008


Vi utanför tältet på TH-campingen i Essen, Tyskland, 2007

21.03.2009 - Lördag

Jag älskar att vakna med morgonhumöret på topp! Så är det idag, jag känner mig helt sprallig av någon anledning. Vaknade för en liten stund sedan och ska strax gå in och göra min snygga morgondans för Lina så hon vaknar. Haha ;)

Kvällen igår blev lugn. Träffade Max & co, åkte in en sväng till Västerås för att äta och avslutade hos "Mankan" innan vi åkte hem vid 2-tiden för att få lite skönhetssömn. Pratade även med Tillan en stund - kändes som evigheter sedan vi pratade i telefon! Vi planerade lite för April som jag ser fram emot.. Jag saknar dig, Tullsi. Men snart ses vi igen!


Min mage kurrar.... Vi hörs efter frukosten igen. God morgon förresten! ♥

Friday night

Jag & Hulken håller på att göra oss iordning här hemma och pumpar gamla partylåtar såsom Smack That med Akon & Eminem. Vi har inte bestämt vad vi ska göra ikväll än, men vi ska ringa runt och kolla vad som händer. Men först ska vi fixa ihop en lite sen middag så vi inte går med tomma magar kväll!



Förresten, ni TH-fans har väl inte glömt att skriva på Georg's födelsedagskort?




Hoppas ni har/får grym fredagkväll!  ♥

One of the reasons I call her my bodyguard


Skillnad? Haha!


Också en av anledningarna man ibland kan tro att hon är äldre än mig, det är i alla fall vad jag skulle tro om jag såg den här bilden och skulle gissa vem som var äldst. För att förklara den konstiga ställningen på bilden så var det så att hon satt och sträckte på sig när jag gick förbi och ropade något i stil med "herre jävlar, sitt still!" och sprang för att hämta kameran. Hon tog kort på mig för att jämföra, och nog är det skillnad allt. Kolla hennes muskler! Hon har, till skillnad motför mig, extremt lätt för att få muskler. Kvinnliga bodybuilders vill ha hennes typ av kropp, det lovar jag! Men jag förstår inte varför det bara gäller en av oss och inte heller var hon fått det ifrån. Men jag tycker i alla fall att det var en rolig bild!


Dear Jessie


Den här snyggingen befinnner jag mig hos just nu! Jag, Lina och Max sitter och diggar till Coldplay och Snoop, 04:02 på natten - eller morgonen, om någon hellre säger det. Snyggingen själv gick nyss och la sig men vi fortsätter en stund till. Riktigt trevligt är det - och vem har lust att gå hem i ett sådant tillfälle? Inte vi i alla fall.

Ja, jag hade ju bestämt mig för att lägga mig tidigt ikväll, men så blev det inte. Att ha en kul kväll med de andra kändes mer lockande än sängen. Men jag ska vända tillbaka dygnet, soon, efter den här helgen så blir det ändring. Men just nu ska jag fortsätta vara social. Säger god natt. Hoppas ni haft en trevlig kväll vad ni än har haft för er! :) Puss!

Longing for summer

Efter att ha skrivit om sommaren igår så började jag längta extremt.... Jag kom och tänka på alla härliga minnen från förra sommaren, våra planer för denna sommar och på alla oplanerade händelser som förgyller sommardagarna. Solen, den klarblåa himlen, det gröna gräset, den torra asfalten, stranden, festerna, varma sommarkvällar vid vattnet... Åh! När jag tänker på det så längtar jag verkligen. 


Tänkte bjuda på några sommarbilder:...


Fy fan vad jag läntar till att åka ut med båten igen!
Ta sjövägen till Stockholm tillsammans med vänner, dricka drinkar, stanna efter vägen & bada, sola, dricka fler drinkar, duscha och fixa iordning sig innan vi kliver av utanför Grand Hotel och avslutar kvällen på någon av Stockholms krogar. Åh!


Det finns så mycket jag ser fram emot. T.ex. att se när Västerås stad fylls av lyckliga studenter och gå på vänners studentfirande...


Mysa på uteserveringar...


Jäsa på stranden...

 
Grymma festnätter i Stockholm...


Ha mysiga grillkvällar tillsammans med mina vänner...


En filt, en flaska vin, en solnedgång, mjukaste sandstranden, strömmande musik ur en stereo och vänner. En absolut underbar blandning som måste upplevas i sommar igen!


Äta glass i solen, åka utomlands till solen och de vilda partynätterna, shoppa i soliga Stockholm, gå i tunna kläder och till och med sova utomhus utan att frysa ihjäl om vädret tillåter. Allt det här och mycket till, är saker som jag längtar jag till att få göra igen - och jag slår vad om att några av er längtar minst lika mycket?  ♥

Thursday

Så har jag sovit bort en hel dag. Vaknade strax före halv 5 och insåg att jag måste börja lägga mig tidigare på kvällarna. Haha.... Ikväll ska jag banne mig lägga mig mycket tidigare än vanligt så jag kommer upp på morgonen imorgon. Ska iväg och sola på förmiddagen och jag vill hinna peela kroppen innan så alarmet kommer jag ställa på 8 eller 9. Det ni!

Idag (ikväll) då... Vad händer? Jag ska nog följa med Lina hem till Max och umgås med dem. Förövrigt så är jag lite avundsjuk på Lina & Sofie som ska på Dead By April i Västerås den 11:e April. Det är dem + 5 andra band som spelar. Dessutom så kommer alla banden att ha skivsignering, men jag tror att man måste ha konsertbiljett för att kunna gå på den. Surt, men kanske smartast om alla banden ska hinna ha en.

Jag ska hoppa in i duschen nu men först tänkte jag lägga upp ett inlägg med små kollage som jag satt ihop sedan jag vaknade. Det har med sommaren att göra! :) ♥

Mätt och belåten

Hola! Jag & mamma hjälptes åt med middagen och gjorde stora biffar fyllda med ost och kalkon. Det blev jättegott! Men jag åt nog lite för mycket, känner jag... Känns som magen ska spricka, haha. Men i och för sig så är jag hellre lite för mätt än att gå omkring och vara hungrig!

Jag ringde min underbara bror lite tidigare ikväll. Främst för att tacka nej till ett SJ-jobb i Gävle. Efter att ha fått erbjudandet om att åka dit för en jobbintervju så bestämde jag mig för att ge det en rejäl eftertanke och kom till slut fram till att det inte passar mig och mina planer. Både själva arbetet och den långa tiden ifrån vänner & familj som det hade krävt. För det var ju just det... att det ligger i Gävle. Jag skulle då ha varit borta April-Maj och sedan 8 veckor under sommaren. Och jag har alldeles för mycket saker jag vill göra tillsammans med mina vänner i sommar (såsom de enkla men härliga sakerna som att åka ut och grilla tillsammans på kvällen) för att vara utan dem hela sommaren.

Men jag har faktiskt hittat några andra alternativ som ligger mer nära mig (både geografiskt och "i smaken") så nu ska jag bara skriva ut fritt med CV:n och gå runt och lämna in. Visst finns det en favorit bland ställena jag ska söka till, men eftersom jag lärt mig att ju mer man pratar om saker, ju mer förstörs dem, så väntar jag med det tills jag har ett positivt besked. Om jag får ett. Arbetet är inget speciellt, men ändå min favorit av just de jobben. Håll tummarna för mig?



(Nej, jag använder inte brun utan sol och är inte heller så där brun.
Det är ljuset, eller rättare sagt skuggan, som får det att se ut så här.)

ÅH vad jag började längta till sommaren nu!

MAC Colour Ready Collection

MAC Colour Ready Collection
2 April 2009






Ååh! Jag är totalförälskad i ansiktsbilden.
Det knallrosa läppstiftet och den limegröna skuggan ska bli mina!
De svarta pennorna vill jag också ha, speciellt eyelinern.
Kan de inte bara skaffa en MAC-butik i Väserås?


Some pictures from saturday night

Som jag skrev i söndags så fungerade ju inte min kamera under kvällen, så jag lånade Jessy's. Här är några av bilderna som togs under kvällen! :)







MAC Sugarsweet Collection

MAC Sugarsweet Collection
19 Mars 2009





Hej! Vårväder idag, underbart! Ska ta en powerwalk lite senare och även göra ett besök hos Jessy, men först måste jag leta igenom huset efter en ögonskugga som mystiskt har försvunnit. Inte min så det blir problemas om den inte kommer fram. Hörs när jag hittat den, när det nu blir...

Favoriter ur ELLE

Kom hem från Västerås vid 7-tiden men har inte kunnat uppdatera tidigare pga min dator. Den dog och fungerade inte på ett tag. Trevligt, as always. Det fanns i alla fall, tyvärr, inte en snygg sko så långt ögat nådde, jag får åka in till stan någon dag istället. Köpte med mig ELLE på vägen hem och föll pladask för ett flertal objekt och tänkte därför visa mina favoriter ur tidningen!...




Armbanden  från  Sophie by Sophie  var riktigt snygga!
(De tre från toppen och det näst längst ner.)


En tidigare favorit, finns på net-a-porter.com


Jag älskar peacemärkena i Thomas Sabo's Summer Love-kollektion


Jacka, 1835 kr, Bebe design lab


Bälte, Azzedine Alaïa


Brosch, Chanel


Skinnarmband med nitar, Eddie Borgo. Jättesnyggt! Finns även med silvernitar har jag för mig.


Väst, Larok


4 objekt från MAC's Hello Kitty kollektion fanns med! Det stod inte i tidningen, men paletten är Lucky Tom, läppglanset heter Fast Friends och sen är det rouge i färgerna Fun & Games och Tippy i de söta, rosaglittriga förpackningarna. Jag gillar de sista två!


Hälla

Hej & hallå! Det blev en lång sovmorgon. Vill börja med en fråga här... Är det någon som läser det här som har förslag på en bra laptop? Jag står inte ut längre med att behöva vänta 30 minuter på att min ska fungera.

Jag ska strax åka ut till Hälla, Västerås, för att kolla efter skor och bara ha en mysdag med Lina & mamma, så nu måste jag skynda mig och äta något innan vi åker. Hörs igen frammåt kvällen. Ha en bra dag! ♥



God natt

Jag har suttit i timmar och försökt välja bilder och animationer till bloggen så nu är jag helt slut. Hur lätt är det att välja bland flera dussin animationer på storebror Kaulitz? Inte så lätt, nej. Det fick till slut bli en del av en bild på Tom som jag själv har tagit. Jag älskar den bilden, det är min favorit bland de jag tagit på honom. Har dock aldrig lagt ut hela bilden så den finns inte att se här i bloggen, förutom den där lilla "sneak peak:en". Jag borde nästan ha tagit leendet istället, det är jäkligt sött må jag säga.

På tal om animationer så vill jag gärna lära mig hur man gör såna. För att göra små klipp av mina egna filmer, menar jag. Någon som vet hur man gör och har lust att förklara? Det skulle verkligen uppskattas!




Lina mådde inge vidare (efter gårdagen) när hon kom hem så vi skippade att hyra film och stannade hemma ikväll istället. Här är i alla fall en bild på mig från igårkväll. Jessy's bilder kommer imorgon istället. Hoppas ni har haft en bra kväll!  ♥

Nyheter i bloggen

Som ni kanske ser så har jag lagt till lite saker i bloggen....

På vänster sida kan ni från och med nu se "veckans låt/låtar" samt bilder och animationer. Även länkar har lagts till och tagits bort. Till exempel länken till Di-Rect's svenska street team. Ja, det är lite surt, men det känns inte nödvändigt att ha den kvar. Den kanske ersätts med en länk till Tim's egna musik i framtiden. Only time will tell. Längst ner la jag till en härlig Marilyn Monroe-animation!


Äntligen vårväder!

Hej!

Governor Andy uppträdde på Konrad igår och stämningen var hur skön som helst. Jag och de andra dansade för fullt och hade riktigt kul. Förfesten var även den väldigt rolig! Hennes lägenhet var jätte mysig. Hann inte äta innan vi åkte dit så jag och Lina gick till Konsum och köpte goda baguetter. Max kom och hämtade oss efter krogen (Tack för det igen!) och efter det så åkte vi hem till honom - jag, Lina, han och Mange. Kollade på Rush Hour 2 och skrattade åt Chris Tucker, han är ju för bra! Så jäkla rolig, haha! Max skjutsade hem mig vid 7-tiden och jag somnade direkt.

Drömde världens konstigaste dröm om att en killkompis sprang runt och mördade folk, en annan killkompis spydde i Linas nya väska och överallt, den snälla fågeln vid storleken av en bil till slut visade sig vara en mördare som blev riktigt läskig när Max pillade på hans pannkakor, Tom Kaulitz gick nerför en gata med bar överkropp med mig hack i häl som blev överlycklig när han sa att jag fick ta en bild med honom (haha!) och lite längre bort vid vägkanten stod Ronaldinho och tog kort med fans. Haha, mystiskt...

Nu har jag i alla fall varit vaken lite mer än 1 timme och sitter här med ett stort glas vatten och smuffar i mig tunnbröd, kyckling och kollar igenom bilderna från igår. Min kamera slutade att fungera (och likaså Linas. Jag fattar inte vad som är fel.) men jag fick låna Jessy's under kvällen och hon kommer hit med kamerasladden idag, så bilder kommer så fort jag har den.


Jag möttes av en mycket trevlig syn när jag öppnade ögonen. Sol! Massor av sol! Har ni också fint väder idag? Solen skiner och det är riktigt superväder! Äntligen lite vårkänslor. Kanske borde ta en promenad eller liknande? Känner mig faktiskt sugen på det trots lite huvudvärk. Ikväll ska jag hyra film med Lina & Max (och kanske även ska försöka somna tidigt så jag vänder tillbaka dygnet?) och innan det så ska jag ha mitt eget lilla spa här. Råkade somna med smink inatt igen (aj, aj!) så nu behöver min hy rejäl återfuktning. Ska börja på en gång, hej så länge!




Inte riktigt så här fint väder, men det kommer..
Och jag håller på att längta ihjäl mig här borta!

Fredagsbilder




Tack för en rolig kväll allihopa!

Refreshments

God morgon!
Uppdateringen har varit ganska dålig de senaste dagarna.... Skärpning!

Jag, Lina, Jessy & Max började kvällen lite smått hos oss med några glas vin och drog sedan hem till Mange och fortsatte där. Kul kväll, absolut! Och ikväll blir det more fun! Vi ska nämnligen in till Västerås och förfesta hos Jessys syster innan vi ska ut på krogen. Vi åker in rätt tidigt, vid 4-tiden, eftersom Jessy ska agera frisör innan festligheterna drar igång - men jag lånar en dator och bloggar där! Och självklart följer kameran med också. :)

Nu ska jag springa ner till samhället en sväng. Måste köpa lite "refreshments" till ikväll. Slänger in några bilder från igår när jag kommer hem!




Förresten, hoho, var är kommentarerna till förra inlägget? Är det ingen av er som har en åsikt om skorna? :)

Giambattista Valli Victoria Platform Heels



Vem bär skorna bäst, enligt dig?
Efter att ha tittat på de här fem bilderna så är det tydligt att skorna inte är lättburna, på det sättet att allas ben ser ut att vara mycket kortare än vad de normalt ser ut på bilder. Förutom Ashley's. (Jag skulle nästan tippat på att det var Mary Kate, haha.) Jag är svag för långa ben tillsammans med höga, "klumpiga" skor, så därför blir hennes matchning/sätt att bära upp dem, absolut min favorit bland dessa. Förövrigt så älskar jag hennes stil överhuvudtaget.


Igår kväll

Eftersom jag var för upptagen för att blogga igårkväll så tänkta jag dra igenom min kväll en snabbis nu istället.....

Jag fick höra en tråkig nyhet strax efter att jag hade bloggat sista gången.
Di-Rect har splittrats. Tim (sångaren) hoppade av. Igår. Hans musiksmak har tydligen ändrats och fått honom att inse att det inte är den typ av musik han vill göra.. Så nu tänker han istället satsa på en solokarriär. Jag håller tummarna för honom, det kan säkert bli något bra. Men.. VI HADE JU FÖR FAN PLANER! AAAAHRGH!! Det är förjävligt, rent ut sagt. Jag ville dock inte låta det förstöra mitt humör (det är ändå inte riktigt lika illa som om det vore TH, då jag antagligen hade gått under) så vi åkte och solade som planerat. Jag var försiktig och skippade förstärkningen eftersom det var ett bra tag sedan jag solade sist. När vi var klara så promenerade jag & Jessy hem för att få lite motion istället för att ringa efter skjuts. Skönt!
Hemma var det tacos & tillbehör uppdukat på bordet och de kommande timmarna spenderades sen vid köksbordet tillsammans med Lina och mamma, där vi njöt av den goda maten, lyssnade igenom skivor och fick härliga minnen av gamla låtar. Jättemysigt! Som alltid när det är vi tre.


Idag ska jag försöka fixa om lite i bloggen och göra en header. Den som finns nu är så ful att jag skäms, och inge personlig alls. Så nu ska jag allt fixa ihop nåt. Sabina (som ska vara snäll & hjälpa mig om hon fortfarande vill) får säkert göra headern lite snyggare sen, men först ska jag testa mig fram på egen hand så jag vet på ett ungefär hur jag vill att den ska se ut. Men den kommer antagligen inte upp idag. Vaknade senare än vad jag tänkt mig så det finns inte riktigt tid till att be någon sätta dit den, jag vill inte sitta framför datorn en hel fredagkväll. Jag har dock inga planer för kvällen än, men imorgon blir det fest i Västerås! Vilket påminner mig om att jag borde åka in dit och kolla efter ett par snygga skor att ha... Hur som helst, vi får se vad som händer ikväll, nu ska jag i alla fall gå ner och ta något att äta. Puss!

Solarium

Sökandet av jobb går frammåt och jag tror mig ha hittat några alternativ. Håller dessutom på att kolla upp lite olika möjligheter inför händelse i slutet av Maj/början av Juni och än så länge ser allt ljust ut. Jag fyller nämnligen 21 i år och tänkte annordna något roligt för mig & mina vänner. Bjuda hit folk som jag träffar allt för sällan och en rolig sak är att även mina vänner under 18 kommer att kunna närvara (om de kan såklart). Men mer om det när det blir aktuellt. Om en timme eller två så ska jag upp till gymmet och sola med Lina & Jessy. Det är på tiden, jag är snart genomskinlig så blek som jag är. Efter det ska jag hem och äta middag med Lina. Måste hinna fixa några saker innan jag sticker, so I better get going! Tschüss! ♥


TH i VLT!

Såg TH i VLT hos en kompis i förrgår - och jag blir alltid lika glad! När man ser dem i såna här mindre tidningar och så, menar jag. Det var verkligen otippat att se dem i VLT. Och Sura, ja, det är där jag bor. Ett litet samhälle strax utanför Västerås. Nästan som en förort kan man nog säga, för er som inte känner till det. Förresten så vill jag ha hennes sängkläder! Eller, ja, likadana i alla fall. ;)


Bilderna lånade jag från den nystartade bloggen Tokio Hotel is Music.

12.03.2009 - Torsdag


God dag! Det blev filmkväll med Lina & Max igår efter att ha varit in till Västerås en sväng. Pineapple Express & Morgan Pålsson var de filmer vi såg. Den förstnämnda hade jag inte sett förut, men riktigt rolig var den! Den handlar om en kille som blir vittne till ett mord och sen ska försöka gömma sig för personerna som vill ha ihjäl honom (och hans vän), men den har väldigt mycket humor i sig och var faktiskt bättre (roligare) än vad jag hade förväntat mig, absolut. Rekommenderar den till er som inte sett den än!

Somnade inte förrän frammåt 5-tiden så därav den sena uppdateringen idag. Nu blir det mat och resten av dagen ska jag mestaldels ägna mig åt att fixa till mitt CV och leta jobb. Wish me luck! Pussar

Kloka ord från världens vackraste kvinna


11.03.2009 - Wednesday

Kvällens planer är att hyra film tillsammans med Lina och Max. Vad ska ni hitta på? Det ska bli kul att se hur Lina ska klara sig utan Cola ikväll, vi har nämligen ett vad hon och jag. På en viss tid får jag inte äta godis, chips och andra onyttigheter, och Lina likadant. Det svåraste för mig kommer bli att inte äta choklad... Jag är ett chokladfreak. Blir alltid sötsugen när jag ätit salt mat (det mesta med andra ord). Svårast för henne blir absolut att inte dricka Cola. Haha, blir spännande att se vem som klarar sig längst. Ni håller på mig va? ;)

Ska duscha och köra ett litet hemmaspa nu, hade jag tänkt. Var så trött igårkväll att jag somnade utan att tvätta bort sminket, så nu är det helt torrt och eländigt. Men det blir förhoppningsvis bättre efter min lilla kur! Ciao!


Klar!

Städningen är färdig och jag kom nyss ut ur duschen. Ska träffa Lina, Max & Mange lite senare och funderar på komma med förslaget att käka pizza, blev rikigt sugen på det nu. Lånar förhoppningsvis en dator och bloggar senare,
ha en fortsatt trevlig kväll!




Jag & Mange på Max förfest,  27:e feb

10.03.2009 - Tisdag

God eftermiddag! Städningen är i full gång här hemma, något som måste bli gjort idag. Jag får halvt panik när det är stökigt, och eftersom jag är allergisk mot damm så gäller det att hålla rent. Ute är det snöstorm så jag håller mig nog inomhus idag. Jag har i alla fall inga planer inför kvällen än så länge, så vi får se om det dyker upp nåt skoj.

Förresten så fick jag en kommentar om att klänningarna jag tipsade om igår även borde kunna bäras vid andra tillfällen, så som skolavslutningen i 9:an - självklart kan dem det! Inlägget om Studentklänningarna ska absolut, för er som inte tar studenten, ses som tips till andra tillfällen. Inte bara till större tillfällen och fester, några av dem passar lika bra till vardags, enligt mig. Jag är själv sugen på flera av klänningarna!

Jag ska se till att få klart det här nu, vi hörs lite senare. Så länge tycker jag att ni ska lyssna på den här vackra låten ♥

Spårlöst

Tittade på Spårlöst tidigare ikväll med Lina och mamma, någon mer som såg det? Någon av er isåfall som lyckades hålla tårarna tillbaka? Här satt alla tre med tårar i ögonen mestadels av programmet. Haha, det var ju omöjligt att låta bli ju. Man kände verkligen med dem och blev glad när dem hittade systern och släktingarna i slutet. Tänk att veta att man har ett syskon i ett annat land men inget mer? Att man kanske har föräldrar som lever. Kanske har mor- och farföräldrar. Kanske kommer hitta dem, och kanske inte. Vad jobbigt att leva i ovisshet så där. Att tänka på det får mig att inse vilken tur jag har som har en sådan fantastisk familj och en sådan stor (!), absolut underbar släkt. De är helt fantastiska, allihopa. ♥


Studentklänningar

Det brukar kännas som att det första halvåret går jätte fort, speciellt för de som går i skolan. Det är i alla fall vad jag alltid tyckte. I år är det två år sedan jag stod där, innanför dörrarna i skolans entré, och kämpade med att hålla tårarna tillbaka medans vi alla räknade ner tillsammans. Nu är det inte långt kvar tills det är dags för årets 3:or att stå där, så därför tänkte jag tipsa om studentklänningar i olika stilar och prisklasser. Tog med några lite mer beige och rosa klänningar för er som inte vill ha vitt.


Spets, nitar, bomull, siden? Budget vs Lyx, Spara vs Slösa. You choose.






Snart åker min laptop in i väggen.

Well hello there! Det var ju trevligt att min dator kunde ställa upp att fungera för en gångs skull. Mm, det blev nog lite för många inlägg idag, känner jag. Jobbigt för er att hänga med i svängarna när det händer så mycket här inne!

Om jag ska återgå till att vara seriös så försöker jag hålla humöret uppe och låta bli att kasta iväg laptopen in i väggen. Jag har på senaste tiden känt en extrem längtan att göra det när jag köper en ny. Bara för att få ut aggressionerna den gett mig. Haha... Jag låter som ett psykfall.

Tänkte sätta ihop ett fint kollage och lägga ut men jag vette fan om jag ens vågar öppna programmet utan att datorn hakar upp sig igen... Vi får se, inlägget kommer strax i alla fall!


Kvällens metallicakonsert inställd

Syrran fick nyss ett sms om att kvällens Metallica-konsert är inställd. Anledningen var att James tydligen är sjuk. Tråkigt för Max och alla de andra som väntat och sett fram emot kvällen, får hoppas att de sätter ett nytt datum för de som skulle gå idag.

Jag och Lina ska göra iordning vitlöksbröd i ugnen nu - klockan 9 blir det Beck!



Cassie

Long way to go är en låt jag fortfarande tycker är grym, videon är även den en favorit, men hennes utseende hittar jag inte ord för.. För någon vecka sedan så satt jag och kollade igenom videor på hennes officiella YouTube och blev bara mer och mer amazed. (Ursäkta blandningen jag ofta gör, men jag hittar ofta inte det rätta svenska ordet.) Hon är galet fin, titta på henne bara!







Nya låten Official girl feat. Lil' Wayne

Fragile heart tillhör också de nyare låtarna - go check it out!


Dragkedjor och paljetter




Här är mina favoriter från motelrocks.com
Det fanns en länk till sidan på blogg.se's startsida igår
& nyfiken som jag är så var jag såklart tvungen att titta in!
Finast är nog den cerisa, enligt mig. Vilken är din favorit?


Ännu en sen kväll


Det blev en trevlig lördagkväll. Jag och Lina tog några glas vin här hemma och fick sedan sällskap av Max och Mange. Vi åkte till Västerås en sväng och resten av kvällen/natten har spenderats med de tre hemma hos Mange. Det blev sent och mina ögon står nu i kors - dags att sova (och ta en lång sovmorgon). Godnatt ♥


Kvällens kommentar: Får vi inge sugrör, då smäller det.

Lördagkväll

Nu har jag nyss duschat och ska bara fixa mig lite snabbt. Max kommer snart, men vad vi ska göra är inte bestämt än. Han, jag och Lina har försökt komma på något att göra (som inte kostar massa pengar) hela dagen (well, under tiden vi varit vakna) men hra inte riktigt bestämt oss än. Vi kanske åker in till Västerås en sväng, jag börjar bli riktigt sugen på chili cheese. ;) Haha..


You were made for me to love you



Mitt hjärta brister. Vad snygga dem är.
(Klicka på bilden för större format)

What a night

God morgon. Sovit gott? Själv har jag inte fått mycket sömn. De andra somnade för ett tag sedan men jag tyckte det var "ovärt" att gå och lägga sig nu, skulle bara sova bort hela dagen. Men min kropp pallar inte, det känns som att jag ska svimma. Så jag måste nog sova lite ändå...

Jag hann inte vara länge på förfesten igår ikväll innan Lina ringde med ett trevligt besked. Jag gick hem till Max och fortsatte förfesta där med henne och massa andra och följde sedan med in till Västerås (ändå). Lina bjöd in mig på Silk, på Petters spelning, och även på öl & drinkar under kvällen. Petters uppträdande var bra och det var ett bra drag på publiken. Jag hade skitkul!

Frammåt 2-tiden så åkte vi hem. Och jag, "Aune" och "Uffe" hoppade av hos mig, åt nattmat och fick för oss att vi skulle se en film... Mitt i natten, ja. Haha.. Det blev i alla fall Moulin Rouge (♥) och när filmen var slut så hade klockan blivit 06:10. Innan de andra knöt sig så tittade vi på gamla videor på min laptop, på t.ex. TH utanför hotellet i Amsterdam 8/10-07, flygplatsen i Köln 2/11-07, MTV EMA 6/11-08 och skrattade till gamla, roliga videor på mig & Lina. Nu är det bara ljudet av takfläkten och knappandet på tangenterna som hörs här. Inget som gör mig piggare precis. Nej, jag måste sova en stund... Ställer klockan på 1 och hoppas att jag vaknar av alarmet. "God natt" 




Trevlig fredagkväll!

Håret är plattat, kläderna är på, väskan är packad. Sitter här med en xcider i handen och väntar på att Lina ska bli färdig, samtidigt som hög, fransk musik vrålar ur högtalarna. Ville bara önska er en trevlig fredagkväll innan jag sticker! Jag ska nog som sagt inte med ut sen, men förfesten vill jag ändå inte missa. Måste ner och skynda på Lina nu så vi kommer iväg nångång. Bloggar igen när jag kommer hem! Puss ♥



Me right now. Bilder tagna för 10 min sedan


6 Mars, Fredag

Sen kväll = sen uppstigning. Kom hem strax efter kl 2 inatt. Vi såg Sin City igår.. vilken konstig film. Jag gillar mer såna där filmer med.. hur ska man säga... En berättelse, och mer verklig. Inte övernatuliga saker, robotar m.m.

Såg nyss att Michael Jackson spelar i London i sommar. Count me in (!!), säger jag bara. Oj, oj, oj.. Jag och Lina har lovat oss själva att se honom någon gång och äntligen kommer chansen. Michael är verkligen den artist som alltid funnits med oss, även fast vi inte reser land och rike runt som med TH. Nej, det ska bli jäkligt kul. Hoppas bara att man får tag i biljetter nu, har en känsla av att de är rätt så eftertraktade...

Jag ska börja fixa iordning mig inför kvällen nu. En kompis fyller år så det blir förfest hos henne och sen krogen, Västerås. För de andra. Jag skippar krogen ikväll. Petter uppträder på Silk, så jag tycker att alla Västeråsare ska pallra sig dit! ;)



Tre bilder från igår:


(T-shirt seen on TH TV)



 ♥

Mosaikposter

Såg inte förrän i förrgårkväll att mosaikpostern var färdig. Jag kom med!
Glömde att skicka in bild till förra postern, men inte den här gången......



Min bild finns med på postern med horisontella bilder. Linas också.
Någon läsare som också har sin bild på den? :D

Rekryteringsmässa

God morgon, god morgon! Det verkar som att jag vaknade på rätt sida trots att jag hade svårt att somna igår. Låg vaken länge med miljoner tankar om allt och ingenting. Ögonen svider lite efter incidenten ("..i förra familjefesten." HAHA. Sorry, har fått ord/meningar från "Torkel i knipa" på hjärnan.) igårkväll, but I'll be fine... Men trött är jag.

Vid 1-tiden ska jag och Lina åka in till Västerås för att besöka en rekryteringsmässa. En sen lunch på stan och sen har jag även lite ärenden där, så jag är hemma igen frammåt eftermiddagen. Ha en bra dag!

20 år och redan senil?

Haha, mitt minne är så jävla dåligt så ni anar inte.... Eller kanske har jag bara för mycket i huvudet samtidigt, det är ju också ett sätt att se på det. Tidigare ikväll så tog jag bilder steg för steg när jag gjorde en ögonmakeup för att senare lägga ut här på bloggen. När jag var klar med ögonskuggan så undrade min syster om jag ville komma ner och kolla på Secret Window (en fim som gick på tv), så jag gick ner för att göra det. Tanken var då att gå upp och göra klart sminkningen efteråt. Men när jag nu, för ett tag sedan, kom upp och kollade mig i spegeln så var den.. inte som jag såg den sist. Allt var utsmetat och det slog mig direkt att jag suttit och gnuggat mig i ögat flera gånger i soffan och undrat varför det kändes obehagligare i ögat ju mer jag kliade. Hahaha! Hur kan man glömma att man sminkat sig? Det har hänt mig flera gånger! Helt otroligt...


Klipp från TH TV

Det fungerar fortfarande inte att se hela (för mig), men jag hittade ett klipp!




Toms dans, 30 sekunder in i videon, är ju bara för underbar! Haha! :D
Och Gustav.. vilken king. Jag saknar dem, allihopa. Jag saknar känslan.
Jag har saknat det här.


4 mars

Wow, det blev en lång sovmorgon! Vaknade lagom till middagen. Och nu håller mamma på att baka bullar så det luktar ljuvligt här hemma. Vad gillar du bäst? Kanel- eller vaniljbullar? Själv tycker jag absolut att vaniljbullar är godare! Överdriver alltid med vaniljsockret, haha ;)

Imorgon ska jag på en rekryteringsmässa så jag måste förbereda lite inför den idag.....Men Mozart ligger och sover så sött på alla papper så det får vänta lite, haha.. Har inte hjärta att väcka honom. Så länge kan jag göra några av de andra saker som måste fixas idag. Det är en del så jag borde sätta igång....

Snart, denna vecka (kan det vara inatt, tro?), fylls ett tomrum som har funnits länge nog nu. TH TV drar nämligen igång igen! Bara jag som längtat? Nej, trodde väl inte det. ;) Först ut är tydligen från fanpartyt - och jag ser verkligen fram emot att se det! Självklart blir det också extra roligt att se för de fans som var där. Jag skulle själv bli helt lyrisk, haha!

Nu är bullarna klara, måste ner och smaka!




UPDATE: DET HAR KOMMIT UT!
"Party, fans and a table dance" heter årets första avsnitt av TH TV.
Men för mig står det bara "Videoklippet är inte tillgängligt i ditt land".
Samma problem för er? Hmm...

Bilder från firandet av Max, i fredags



Jessy gick hem till Max i sin "urtjusiga" outfit, haha :'D





Lina matchade sin klänning med zebranaglar - gjorda av mig.




Tog massor av bilder den kvällen, med det här får räcka så länge! :)


Har ni haft en bra dag? Min har varit okej. Inte så händelserik, lite nere, men såna dagar har väl vi alla ibland? Ska snart värma små baguetter i ungen, fixa en kopp te och njuta av 1 timme Scrubs med start kl 23.00 på 6:an. Uppdateringen blir bättre imorgon. God natt ♥

Förresten! Jag håller på att fixa en header, så äntligen kommer min blogg snart att se duglig ut. Och jag kan inte förklara hur mycket jag längtar!

03.03.2009

Jag nöter för tillfället ut den gamla låten från 1995, soundtracket till Janne Långben The Movie, Stand out, med Tevin Campbell. Den är ju för skön! Har sett jättemånga kommentarer på youtube från folk som tror att det är Michael Jackson, och musiken kanske påminner om hans på ett sätt, kanske också därför jag gillar det.. Jag vet inte. Jag sitter i alla fall här och sjunger med för fulla muggar! Stand out är verkligen en låt som bara blir skönare & skönare ju mer man lyssnar. Det är den och Eye to eye som gått på repeat både igår och idag. Haha, känner ni igen dem?

 
Stand out                                  Eye to Eye

En annorlunda fredags make-up




Testade en annorlunda make up i fredags, inspirerad av the Queen of Blending.
Love, love, love her.


02.03.2009

Ingen sol idag.. Bara vitt, vitt, vitt. Och både igår och idag har jag haft julkänslor och nynnat på julmusik. Japp, du läste rätt. Haha! Men att jag har julkänslor i Mars måste bero på att vi inte firade den förra som vi brukar, och att jag då inte hade julkänslor alls. Men nu får vintern gärna försvinna... Jag vill ha sommar, sol  & varma utekvällar i Stockholm!

Hur har ni haft det denna morgon? Jag hade jättesvårt att somna igår och kunde inte somna förrän vid 5-tiden, så jag vaknade för ungefär en timme sedan av att Lina kom in och väckte mig. Vi båda hade mardrömmar inatt så nu ska vi titta på en film för att försöka glömma dem. En rolig måste det bli!


Vi på Konrad i fredags

Hur man länkar på bloggen

Jag ber om ursäkt att jag inte visade tidigare hur man länkar på bloggen (någon undrade om jag kunde visa), tanken var att göra det så fort jag fick tid men för att vara ärlig så glömde jag bort och kom på det idag. Förlåt (!), självklart vill jag hjälpa till om jag kan, så nedanför kommer en beskrivning. Du kanske redan fått reda på det på annat håll, men om inte så hoppas jag att detta hjälper! :)


Börja med att markera den text du vill länka. Om du tex vill länka till en kompis blogg och vill att man ska komma till bloggen genom att trycka på personens namn, så skriv bara namnet, markera det och tryck sedan på kedjan uppe i redigeringsfältet.



Skriv in länken (till bloggen, bilden (om du tex vill länka till en bild på google), kanske till ett av dina äldre inlägg eller vilken sida som helst) och välj sedan om du vill att sidan (som du länkar till) ska öppnas i ett nytt fönster eller i samma fönster (för den som trycker på länken).



Självklart kan du länka flera olika sidor i samma inlägg och kan markera hur många ord du vill för samma länk...


Om du vill att man ska kunna klicka på en bild (iställe för ett/flera ord) för att komma till en sida så laddar du bara upp en bild som vanligt och sedan markerar bilden (inte bara genom att klicka en gång på den, utan tryck på sidan och dra pilen över bilden.)

Tryck på spara och du är färdig! Ångrar du dig så kan du alltid markera den länkade texten och trycka på knappen brevid - den trasiga kedjan - för att ta bort länken.

Nice, Max!









Film, lax och mycket skratt är vad den här natten kommer att innehålla.
Är piggare än jag trodde jag skulle vara. Nattfilm med Lina, coming up!

Videor


"När Ida A (När Ida A) har korkat upp (har korkat upp), När Ida A har korkat upp, då är det fest, då är det livat! När Ida A har korkat upp!"


Max, "Fläsk-Doris" och jag på ett hörn!

1 Mars

Det har redan blivit Mars, gud vad snabbt tiden går på vår-halvåret! Innan man vet ordet av det så är det Valborg, hundra födelsedagar att fira (inklusive min egen) och sedan kan man gå utomhus i tunna skor och utan jacka. Härligt. Jag längtar verkligen till sommaren och vill på ett sätt att den redan ska vara här.. men den får ändå gärna dröja lite, jag har mycket att fixa innan många av sommarens planer kan bli verklighet.

Jag vaknade nyss här hemma hos Max. Ja, vi sov kvar inatt igen, det kändes ganska ovärt att gå hem när klockan närmade sig 08.00. De andra ligger fortfarande här bakom mig och trynar, ska nog väcka Lina och knalla hemmåt snart. Trötthet, mensvärk, illamående.. Ikväll ska jag lägga mig tidigt, that's for sure!


I can't wait to see you again

Vimmelbild från igår



Är fortfarande hos Max - det blev senare än jag trott. Vi har under kvällen ätit tacos, kollat på film, spelat frågespel och sitter nu och kollar igenom videor från igår. Vilket liv det var här i huset! Haha, men kul var det. Jag ska återgå till att vara social nu, hoppas att ni haft en trevlig kväll! ♥

RSS 2.0