Ny fransväska



Igår beställde jag den här fransväskan och en tunn tunika till sommaren, från Haléns. Jag är totalt överkär i Ashley Olsens fransväska från Prada, men medans min jakt på en liknande väska fortsätter så får denna duga. (Missförstå mig inte här, jag tycker självklart inte att den är lik hennes.) Någon som har tips på var man kan hitta en liknande förresten? Vore snällt!

Saturday

Haha, jag kan knappt tro det själv, men tror ni att jag vaknade av 4 st alarm? Nej, jag vaknade av att mamma kom hem vid 6 och utbrast "Sover du klockan 6? :O"  Hehe.. Det var skönt att sova ut i alla fall, tror jag behövde det. Lite senare ska jag och familjen kolla på Morgan Pålsson, fick hem filmen i förrgår så vi ska skratta ikapp ikväll. Han är så jävla bra, så sjukt rolig! Är otroligt fest-sugen men tror ändå det blir en lugn lördag om det inte kommer upp nåt senare. Ska återgå till att kolla runt efter snygga plagg på Internet nu. Later!


Jag hittade mina gamla armband från 5:an/6:an när vi städade ur en byrå (som vi aldrig använder) för några dagar sedan. Haha, jag älskade dem, och en kompis hade dubbelt så många - och använde alla samtidigt. Haha! Jag tyckte dem var skitcoola, men vet inte om det är något jag skulle använda idag. Kanske det mörkaste lila (till vänster, inte längst till höger) och de rosa. Kul att hitta saker man inte sett på några år!

Morgen

Mina ögon är röda och jag skulle kunna sova tills imorgon... Jag kan inte bestämma mig, en del av mig vill gå upp, en annan del vill ligga kvar hela dagen. Suck.

Ska nog sova en timme till och sen äta frukost med Lina och Max. Vi hörs senare, puss ♥


Ett perfekt slut på fredagkvällen

Efter att ha ätit en god middag med familjen framför tv:n och Let's Dance så satte jag mig och testade olika sminkningar (ja, vissa av er kanske tycker att jag är knäpp, men efter att flera gånger i veckan se nya videor från makeupartister på youtube så tycker jag att det är kul att försöka återskapa dem på mig själv. Kul med nya idéer, att testa saker man kanske inte skulle provat i vanliga fall). Min sotade, lila sminkning blev bäst. Jättesnygg som "wet look" också. Gud vad jag började längtar till sommaren och Alanya nu.. Åh...

I alla fall så kom Lina och Max hit för en liten stund sedan, efter att ha varit på något som skulle varit en fest, och Max hade med sig strålande nyheter. Jag är så glad, jag kan inte sluta le. Jätteglad för Max skull! Och även för min egen. Jag ska berätta lite senare vad det handlar om, antingen på tisdag eller onsdag då jag vet mer om saken. Iiiih, haha, så jävla glad! Det gjorde min dag och blev ett perfekt slut på kvällen!


Dags att sova nu. Puss!





TH skins

Nu kan man inte bara skaffa TH-teman m.m. till mobilen utan även skal till laptopen, mobilen, ipoden med mera! På tokiohotel.de kan man klicka sig vidare och själv välja design på sitt skal. Superenkelt och supersnyggt. Det blir ett mobilskal för mig!



Många alternativ att välja mellan!

Så här kommer min mobil att se ut:


Och till laptopen! ↑ Jag har inte en HP-dator, men min fanns inte så jag ville testa med en som hade en logga ovanpå (som min har), eftersom designen blir olika beroende på om det finns en logga eller inte & var den isåfall sitter. Och visst ja - hittar du inte din modell så kan man skriva i vad den heter så kollar dem ifall de kan fixa ändå. Det är det svaret jag väntar på just nu, ifall jag kan köpa det eller inte. Kan dem designa åt min modell så blir det säkert ett skal till laptopen också! Det är så snyggt! Skalen går enkelt att sätta på, är enkla att ta av och utförs garanterat utan skador på föremålet.

Strax blir det middag, kyckling - mums!.. Men först: duschen!


Fredag

Hehe, jag kanske överreagerade lite igår. Jag misstänker att jag behöver uppdatera min webbläsare, är det inte det så har jag problem. Men tills jag har kollat så får jag väl stå ut... Det verkar ju ändå bara vara jag som ser det. Eller?

Morgonen började dramatiskt när Lina kom inrusandes på mitt rum och skrek "IDA! SIMBA KANSKE ÄR PÅKÖRD!!". Det låg något som såg väldigt mycket ut som hennes katt brevid vägen, men hon var inte 100%. Såg stendöd ut och tre ungar stod och petade på den. Jag slängde på mig jackan och gick ut för att kolla med Lina hack i häl - men direkt när jag kommit nedanför trappan så kom Simba springandes och rusade förbi mig in i värmen. Lina stod som ett frågetecken i dörröppningen. Snacka om lättnad! Vi vet fortfarande inte vad det är som ligger där, jag måste nog gå och kolla senare. Min nyfikenhet vill inte ge sig.

Idag är det fredag och jag har inga planer än så länge. Vad ska ni hitta på? =)


Simba ♥

???

Ehm.. Nu ser jag flera bloggar lika konstigt som min. Är det bara jag som ser den konstigt eller ser ni också den så här;



Eller ser ni den vanligt? Alltså inte som på bilderna?

Om bara jag ser sidorna konstigt, vad är det då för fel?
Något med min webbläsare? Någon som vet? Otroligt tacksam för svar.

Och var tog det förra inlägget vägen? Varför syns det inte? :S
Det första inlägget syns normalt, men 2:a försvinner och resten av sidan är helt huller om buller. Och den där jävla koden som syns på andra bilden står på samma ställe, vilken blogg jag än kollar på. Jag får panik.

Eftersom jag inte vet om ni ser det förra inlägget eller inte så ska jag påpeka att jag har inte rört nånting innan det blev så här. Inte försökt ändra nåt med designeneller liknande, så att nåt hade kunnat bli fel...  Jag fattar inte. Hjälp mig, snälla!


WHAT THE..?!?!

VAD FAN HAR HÄNT MED MIN BLOGG?!?!?
JAG HAR INTE RÖRT NÅNTING, VAD ÄR FELET?!?!?

Jag fattar inte såna där HTML koder heller så jag kan inte ens kolla om nåt är fel, borta eller ditlagt. VAD FAAAAAAAN. NÅGON HJÄLP MIG, SNÄLLA!

Men fy fan.. Allvarligt... Jag är så arg så jag vill vrida nacken av någon. Och jag kan inte sluta gråta. Fy faaaaaaan...

Bättre hy? Här är några enkla tips!

- Var noga med att göra rent ansiktet från smink varje kväll.
- Drick mycket vatten! Vatten renar kroppen, men huden är det sista som får ta del av vattnet, så du måste dricka mycket för att det ska synas. Tröttnar du på vatten så går grönt te också bra.
- Var noga med att smörja in ansiktet! Använd en ansiktskräm som passar din hudtyp.
- Om du motionerar regelbundet så ser din hy friskare och klarare ut.
- Rör aldrig ansiktet med fingrarna om du absolut inte måste. Har du inte precis tvättat händerna så låt inte fingrarna röra ansiktet. Gör detta till en vana.

De här tipsen är inga nyheter för många, men de är enkla och effektiva. Jag tänkte även dela med mig av en bra blandning som man kan göra själv hemma för att fräscha upp huden då och då, så jag skriver och förklarar i bilder nästa gång jag själv gör det (här hemma alltså). :)

Förresten.. Ni vet när man sitter och lutar hakan i handflatan? En gång när jag var liten så berättade mamma om det jag skrev som sista tipset här ovanför och sedan dess har jag haft som en fobi mot att sitta med handen i ansiktet. Inte fobi, men jag har svårt för att göra det utan att tänka på alla bakterier och vilja "torka av" ansiktet. Haha.. Men det är bara bra, det är som sagt inte bra att ha fingrarna på ansiktet.

Om det är någon som har problem med acne men inte hittat nån hjälp som fungerar så säg till! Alltså inte om du har en eller några få, utan mycket menar jag då. Jag har bra tips på tabletter man kan äta emot det som jag vet fungerar. Jag känner en som äter dem och det har blivit stor skillnad. Jag skulle själv vilja prova det, även fast jag inte har jättemycket finnar, men bara för att det konstant dyker upp någon. Det första tipset ovanför, att man ska vara noga att rengöra ansiktet från smink varje kväll, är verkligen något jag inte kan låta bli... Gör jag inte det, ifall jag råkar somna tex, så har jag en ny finne när jag vaknar. Det blir som ett straff för att jag glömmer tvätta bort sminket, haha!



Bild från Google

Och så kom det ännu mer snö...

Kan snön försvinna från gatorna så man kan gå utan att slå ihjäl sig tro? Vore trevligt. Ska hjälpa mamma med lite grejer nu på dagen och även flytta alla mina flytta-hemifrån-saker in till mitt rum. De har tidigare stått i en större garderob i Linas rum, men nu ska hon fixa om det till en walk-in-closet så då får mina oanvända grejer inte riktigt plats. Var jag ska göra av allt är nu den stora frågan.... I mitt rum får det klart inte plats i alla fall. Men det löser sig nog på något sätt. Hoppas jag. De är redan i full gång så jag ska gå och hjälpa till, ha en bra dag allihopa! :)



Morrn morrn!

Västerås

Ursäkta för den dåliga uppdateringen idag. Jag skulle blogga innan jag åkte på mötet men sen blev det stressigt så jag hann inte. Men hur som helst så blev mötet inte av. Eller.. Det blev av, men i en annan "stad", utan mig. Haha... De hade nämligen skrivit fel var mötet skulle vara så jag knallade ner till samhället för att prata framtidsplaner och blabla och stod sen och frös utanför medans jag ringde dem för att informerade om händelsen. Mamma kom och hämtade mig, så åkte vi in till Västerås, hämtade Lina och begav oss till Hälla. Hittade de skitsnygga skorna jag kollat på förut i stan men det fanns inte min storlek. Bara mindre och större. Det är väl typiskt? Så det blev inga skor idag - och skohyllan skippade jag. Jag tänkte att jag istället ska ta och sälja några par. Såna som vet jag inte kommer använda igen pga att de är för små och liknande. Men mer om det när det blir aktuellt.


Jag har varit så trött hela dagen. Skulle lätt ha somnat om jag la mig ner på golvet på ICA Maxi, vilket jag hade bra lust att göra. Jag somnade i alla fall i bilen på väg hem, men är fortfarande jättetrött så jag ska nog krypa ner i sängen snart. Men först ska jag gå ner och mysa i soffan med te, goda mackor och Tudors tillsammans med Lina och mamma. Puss!

 
Det tråkigaste med "fuktigt" väder är att mitt hår blir så här (Bild 2)


Dagens mest använda produkt: Chanel Lévres Scintillantes Glossimer #93



Dagens låt: Soulja Boy - Kiss me thru the phone


28 Januari

Go'morron. Jag har precis avnjutit en mysig frukost tillsammans med mamma och sitter nu med spegeln i handen och förfäras av min spegelbild. Jag stirrar på två stora finnar i pannan, tre stycken i en trekant snett ovanför munnen och två på hakan. Vad fan har hänt?? Till och med mamma undrade.

Idag ska jag och mina ovälkomna vänner på ett möte på eftermiddagen och efter det blir det Västerås med familjen. Hälla nämare bestämt. Jag ska kolla efter ramar på IKEA och håller tummarna att det där snygga nagellacket finns kvar på H&M.. Då blir jag glad!

Dags att byta ut datorn mot telefonen ett tag. Hoppas ni har en bra morgon!

  
Mitt "Twilight-halsband", som Lina så fint kom på att kalla det. Jag tycker att hjärtat, texten "My Heart Beats For You"  tillsammans med det "smutsiga" silvret påminner om Edward & Bella.

Konstiga drömmar väcker gamla minnen

Hallå! :) Även fast jag gick & la mig tidigare än vanligt så gick jag inte upp förrän vid 3-tiden idag. Vaknade vid 1, men försökte somna om varje gång jag vaknade efter det... Jag drömde nämligen om TH och ville allt annat än att vakna, haha. Bill hade precis kommit ut ur duschen och stod i handduk framför rulltrappan i ett rum i en arena (det hade varit en gala i arenan tidigare på kvällen, men inte i det rummet han var i). Tom, Georg och Gustav skulle strax komma ner med Saki (!) nerför rulltrappan och vi + ca 15-20 andra fans var i rummet men Bill såg oss inte, så han stod där med handduken runt höfterna och torkade sig med en mindre handduk. Haha, vilken dröm.

Drömmen, speciellt rulltrappan, fick mig att tänka på den dagen jag "träffade" dem på flygplatsen för 1 år och 2 månader sedan. Hur jag och Emelie stod tryckta mot glaset och uppmanade de andra att vara lugna och inte skrika när killarna kom, och hur jag kollade fundersamt på människan som kom ner för rulltrappan och för några sekunder undrade hur Lina hade kommit dit - innan jag såg Tom stå snett bakom och insåg att det var Bill jag tittat på. Och hur vi sen, som bett folk att inte skrika, var de enda två som skrek rakt ut när vi förstod att det var TH. Haha! Nu har jag nyss ätit och ska flytta över till Linas dator för att sno lite låtar av henne. Vi hörs senare! ♥


Baby boy you stay on my mind

RÄTTELSE: Det var den 2:a Nobember - inte 4:e som det står på bilden. Det var konserten som var den 4:e. Haha, bra att jag ens minns datumet!

If you've got some spare time...

För er som gillar Twilight kan jag tipsa om lite olika test man kan göra, t.ex. vilken medlem i familjen Cullen man är mest lik. Klicka här för att komma till de olika testerna!



Själv så blev jag mest lik Rosalie, fick Carlisle's Mercedes S55 AMG, i packet blev jag Jack, men blev varken vampyr eller varg - jag blev bara "human". Och den perfekta Cullen killen för mig var tydligen Carlisle! Ohlalaa, gärna för mig!

Letar just nu efter ny musik - är det någon som har några förslag? :)


Dagens låt



Anberlin - The feel good drag

Snö, snö, snö...

..Gud vad jag läntar tills det blir så pass varmt att man kan gå ut i t-shirt och en tunn jacka utan att frysa. Sitter och kollar efter kläder att beställa, men det är inte lätt att inte hitta för mycket.. Det finns ju så mycket fint! Morgan Pålsson DVD:n är på väg hem hit nu också, han är väl för underbar? Uh, jag är jätte trött.. Det blir nog en tidig kväll för mig. Ska släpa mig ner till köket för att äta mat, det doftar ljuvligt nerifrån. ♥


26 Januari

Det blev inte många timmars sömn, men I don't mind. Faktiskt. På ett sätt så ogillar jag verkligen att sova eftersom jag inte vill sova bort värdefull tid av mitt liv. Men på ett sätt älskar jag det såklart.. Hur skönt är det inte? Men om jag hade en "superkraft" eller vad man ska kalla det, så skulle jag vilja att jag aldrig behövde sova. Att aldrig bli trött. Att utnyttja tiden till max. Och när vi väl är inne på superkrafter skulle jag även vilja kunna vara osynlig när jag vill. Det kommer på förstaplats, sen det andra. Vilken superkraft skulle du vilja ha?

Har nyss gjort en ny manikyr, färgerna blev svart och vitt. Svart bas med två tunna vita lodräda ränder. När det har torkat ska jag gå ner och göra en god frukost till mig & Lina med bl.a. ägg, rostade mackor, vaniljyogurt och hallon. Hoppas alla vaknade på rätt sida, I certainly did! =)


Morgonens favoritplagg är denna t-shirt från Hot Topic. Finns även som v-ringad. Och i gul/svart. Just den här modellen skulle jag gärna mysa omkring i just nu!

Gud vad jag ogillar hur rubriken ser ut...


Skrattattack efter skrattattack, det blev en kväll med mycket skratt helt enkelt! Jag använde som sagt Lina som sminkdocka och testade en sminkning jag länge velat testa. Testade samma på mig, det ser ni på bilden här ovanför. Mina ögonskuggor innehåller dock för lite pigment, den här sminkningen blir så mycket snyggare när man använder ögonskuggor från MAC. Ska göra om den med de ögonskuggorna senare någon gång och kommer att visa resultatet här i bloggen sen. Även om man har visionen hur det ska se ut så blir ju alltid resultatet bättre om man använder rätt produkter och borstar. Nu är det alldeles för sent och jag ska sova. Måste tvinga mig upp vid 11, vill inte sova bort en dag till. G'naat!


From yesterday


Innan vi åkte till mormor


Mormors hallonfromage var oslagbart god!


♥ Jag och the Saint

 
Vet inte varför ljuset blev olika på sminkbilderna...
Hittade idag mammas stora Dior-palett (mer som ett set), en annan palett med massa olika färger plus en tredje palett med mer knalliga färger - så Lina ska vara min modell alldeles strax! Sen blir det förmodligen en film eftersom hon fortfarande är sjuk och jag håller henne sällskap. I don't mind, känner mig inte så pigg jag heller.

Filmerna vi hyrde igårThe Dark Knight och Brudens Bäste Man. Jag måste säga att jag verkligen blev förvånad över att The Dark Knight inte var bättre än så där... Hade verkligen förväntat mig mer. Jag är svag för Christian Bale men han var bara tråkig i filmen, roligast var ju jokern. RIP Heath. Brudens Bäste Man var mycket bättre. Ganska förutsägbar - men mycket bättre. Jag blev tårögd ett antal gånger, haha... Det är ett bra tecken när jag ser på film. Jag gillar nämligen filmer som berör. Jag fick förresten listan med massa namn, adresser och telefonnummer till släktingarna i USA igår också. Melissa och Brian är tydligen i min ålder, måste ta kontakt med dem! :)


Hemma

Hej! På vägen hem från mormor åkte jag och Lina förbi videobutiken för att hyra två filmer och köpa lite godsaker att ha till kvällen. Det blir filmkväll för oss (haha, känns som vi har det rätt ofta?), en lugn kväll med andra ord. Vad ska ni hitta på? =) Efter filmerna lägger jag upp bilder från dagen, nu är det dags att gå ner och fixa iordning. Puss!

Emma, Johanna & Sarah - svar på era kommentarer kommer i respektive kommentarsfält då också! =)

Godmorgon!

Vaknade nyss och humöret är redan på topp. :D Klockan 1 ska vi (familjen) åka till mormor, är bjudna på middag tillsammans med henne, min moster och min kusin så jag blir nog borta hela dagen. Hon har ingen dator (och jag har fortfarande inte mobilt bredband) så om inte mobilbloggandet fungerar så får uppdateringen vänta tills jag kommer hem. Jag har bett mormor skriva ner en lista med namnen & info om våra släktingar i USA och är jättenyfiken på vad hon har till mig. Att dem finns är ingen nyhet, men jag vill veta mer om dem och möjligen ta kontakt med dem. Vore ju kul att få kontakt med nån i min egen ålder! Jag vet att jag har släktingar i Ohio och Kanada (och sen Peter såklart, men han är på pappas sida) i flera generationer, om de finns på fler ställen får vi se idag. Dags för duschen nu!


 

Dagens minst uppdaterade blogg?



Ja, den här dagens uppdatering var inget vidare. Katastrofal är nog ett bättre ord, haha! Sorry, I'll do better than this. Har hittat så mycket kläder, skor och väskor jag vill ha - bland annat klänningen och jackan här ovanför. Många tycker nog att jackan ser "tantig" ut, men till smala jeans och höga klackar blir den skitsnygg. Jag gillar den i alla fall! Klänningen är inte riktigt "jag" men det är något med den som jag gillar. Fin vardagsklänning till sommaren.

  

Det blir/blev en lugn fredag för mig. Skulle ju åkt till Stockholm idag eller imorgon, men det är lite knapert just nu så jag kan tyvärr inte åka. Väldigt tråkigt, jag såg fram emot att träffa skåningarna igen. Och Lina har halsfluss så hon kan inte heller åka. :/ Vi får ta och åka ner till Skåne och hälsa på dem så fort som möjligt istället, det finns ju även två saknade tjejer i Kalrlshamn som jag gärna vill träffa igen också, så vi kanske tar det i samma sväng. Saknar dem allihopa i alla fall! :)


Titta rosetten i ryggslutet. Åh! Jag älskar rosetter, dock skulle jag inte köpa någon av jackorna i de där färgerna. Det skulle blivit svart isåfall (vilket inte fanns att välja). Personligen gillar jag den trekvartsärmade versionen mer.

Jag ska nu prova kläder inför imorgon, ska på middag hos min underbara mormor och kan lika gärna bestämma kläder nu för att slippa stressa imorgon. Och sen försöka logga in på msn utan att datorn krashar. Det är omöjligt att logga in utan att den hakar upp sig, så det är anledningen till att det oftast tar 5-10 min för mig att svara på allas meddelanden efter att jag loggat in. Just so you know, ni som har min msn.  Hoppas alla har/har haft en trevlig fredagkväll! Puss ♥

Spa dag, stress och Stockholmsplaner

Godmorgon! Trött, någon? Mina ögon svider lite, men jag vill inte sova bort dagen så de får göra det ett tag. Ska gå ner och göra en god frukost nu med rostade mackor, banan och gott te från London. Ska bara väcka Lina först! Har ni förresten smakat skivad banan på rostmackor? Mums! Jag vet att det låter lite annorlunda - vilket det antagligen är också - men smaka, ni kommer nog bli förvånade hur gott det är! :)

Jag hade svårt att somna igår, så jag försökte underhålla mig så jag skulle bli tröttare. Bl.a. så skissade jag upp mitt framtida vardagsrum och sovrum. Ett ord.. F-a-b-u-l-o-u-s. Jag vill inte avslöja något än ifall jag ändrar mig, men jag kan säga att det kommer vara mycket "typiskt mig", glamour och mycket lampor. Åh, jag som inte trodde att jag kunde längta mer till att inreda...

Idag ska jag ha en liten spa-dag här hemma! Har laddat upp med ansiktsmasker, fotmasker (heter det verkligen så?) m.m. Ska bli härligt! Och visst ja.. Fram tills nyss hade jag noll koll vilket datum det är idag och kom nu på att det är imorgon som Chris Brown uppträder i Stockholm - med andra ord att det är den här helgen vi ska till Stockholm och träffa skåningarna! Stress, stress, jag visste inte ens vilken dag det var! Trodde det var tisdag igår. Bra koll, Ida!



Image and video hosting by TinyPic
Kan man vara vackrare?

Info om mig. Want to know more? Fråga! :)

Jag kom på en sak...

Ni nya läsare som inte "följt mig" tidigare, innan bloggen, kanske inte vet så mycket om mig förutom det jag skrivit i bloggen hittills? Kanske vore roligt att veta lite mer? Här kommer i alla fall lite info om mig. Är det något annat ni vill veta så är det bara att skriva en kommentar så svarar jag i ett nytt inlägg sedan. Vill ni vara anonyma så är det såklart okej. Tycker det är lite tidigt för en "frågestund", men som sagt, undrar ni något som inte står med här (vad som helst) så är det bara att skicka iväg en kommentar! :)

Okej. Jag heter Ida Andersson och fyller 21 år detta år. Jag bor lite utanför Västerås i en villa tillsammans med min mamma, lillasyster och våra två katter. Jag är väldigt nära med min familj och de betyder mest av allt för mig, jag vet inte vad jag skulle göra utan dem. Jag har 4 syskon, men står närmast med min lillasyster. Vi har levt tillsammans i snart 20 år och är lika nära som tvillingar. Nästan närmare än min mamma och moster - som är tvillingar på riktigt. Vi är inte alls lika till utseendet, och visst har vi olika åsikter om en del saker, men vi kan avsluta varandras meningar och oftast behövs bara blickar för att förstå varandra. För att inte spåra in på det här för mycket så ska jag bara tillägga att en rolig sak med att kunna "läsa varandras tankar" är att så fort vi träffar nya människor, någon gör ett antagande, ställer en fråga, eller liknande så vet hon direkt vad jag tycker och inte. Hon vet när jag drar en vit lögn, och samma sak tvärt om. Jag försöker dock vara så ärlig som möjligt, vilket inte alltid uppskattas av min omgivning. Annars är jag är en väldigt positiv människa med många drömmar och stora visioner som lever som jag känner för stunden. Om du träffar mig i verkligheten kommer du strax märka att jag förmodligen är den mest spontana människa du träffat och att jag lätt blir exhalterad för småsaker. Att jag är överkär i kärleken skulle du nog också märka ganska fort - d.v.s. jag vill ha den typ av kärlek som man ser i tex. Titanic, Moulin Rouge och Twilight - men eftersom jag i skrivande stund inte har en pojkvän att övergöda med kärlek så lägger jag all (och lite till) min kärlek till mitt favoritband, Tokio Hotel, vilket en del kan tycka bli för mycket ibland. Det är inte ett konstant tjat om dem, men att jag skiner upp så fort jag hör deras namn är inget som går att missa. Vissa tycker att det är knäppt att vara ett fan när man är 20, men jag kunde inte brytt mig mindre. Andra personers åsikter har aldrig och kommer aldrig kunna få mig att ändra åsikt om dem. Att se/träffa dem är en sak gör mig otroligt lycklig och jag har inga som helst planer på att sluta resa världen runt för att vara där de är. Så många nya vänner jag fått genom dem också, men mer om det kommer i ett annat inlägg i Februari. Jag är i alla fall, kort sagt, ett väldigt stort fan till dem.

Att resa och träffa nya människor är också något jag verkligen gillar. Upptäcka städer och finna nya vänner med samma intressen - det är underbart. Mina vänner betyder självklart väldigt mycket för mig också! Min äldsta vän står mig & min lillasyster så pass nära att mamma alltid kallat henne "sitt extra barn". :) Jag älskar mina riktigt vänner. Jag har dock inte så lätt att lita och öppna upp mig för mycket för andra människor samt nya vänner. Jag älskar som sagt att träffa och lära känna nya människor, men folk har en förmåga att utnyttja mig (för att jag är snäll) så därför är jag försiktig. Sen märker man ju såklart vilka man kan lita på, borde och inte borde säga saker till m.m. så jag antar jag har ganska lätt att läsa människor ändå.

Mitt intresse för make up har jag haft i väldigt många år nu. Jag har sedan högstadiet varit den som fått sminkat mina vänner vid speciella tillfällen, till och med en av tjejerna vi träffade i kön till TH's skivsignering i Madrid 2007, haha! Att experimentera med make up och lösögonfransar tycker jag är superkul. Det är ju design på ett sätt, speciellt när man gör make up:er för modevisnigar och photo shoots. "Hemmabyggar'n" är ett smeknamn jag fått höra då och då igenom åren p.g.a. att jag ofta gör egna saker. För några år sedan gjorde jag t.ex. ett par örhängen av silver/röda brickor som satt på ett par Fornarina-jeans, med Fornarinas logga + texten "Fornarina". Det var faktiskt många som gillade dem och en dag såg jag att en tjej i klassen hade gjort likadana. Haha, jag sätter trender! ;) Ritat/designat kläder har jag gjort så länge jag kan minnas, när jag var mindre ritade jag cirkus-kläder till både tjejer och killar eftersom att jag drömde om att bo på en cirkus där alla var som en stor familj och att vi turnérade runt om i världen. Har fortfarande kvar teckningen. Haha!




Hmm.. Jag vet inte vad mer jag ska skriva/ni vill veta. Frågor, någon?

Som jag skrev tidigare... Undrar ni något så lämna en kommentar till det här inlägget så svarar jag så bra/ärligt jag kan. Och vill ni vara anonyma så går det bra. (Ingen mail heller såklart, för er som tror att man måste skriva mail för att skicka en kommentar. Det behövs inte.) Skriver det eftersom jag vet att en del kanske inte kommenterar pga att de inte vill visa sitt namn.

Pure love


He's back! En av världens skönaste människor, lätt! Så underbar.


Hur är det med er idag? Med mig är det finfint! Har inte mycket att skriva just nu så jag återkommer senare. Nu blir det pizza i alla fall!

Förresten... Enligt POPCORN så kommer TH's nya album antagligen släppas i slutet av Mars och de har 60 inbokade konserter de kommande månaderna (efter det alltså, antar jag). De säger även att TH's management troligtvis kommer att bekräfta några av datumen i slutet av Januari. WOW.. 60 konserter. Hoppas att de orkar genomföra alla utan att känna sig utbrända. Och undra hur många man själv kommer att gå på! :)


Bringing back old memories

Det blir filmkväll med Lina! Vi håller just nu på att kolla igenom gamla inspelade band (VHS) med uppträdanden och intervjuer med bland annat Hanson.  Haha! Helt sjukt att det är 12 år sedan vi båda var totalt nerkärade i Taylor. Vilka minnen man får - och fler blir det garanterat! Vi har nämligen Spice Girls (jag var ett av sveriges största fans, I swear to god), Aqua,  Backstreet Boys m.fl. kvar att se! Hahaha! Kanske ser de två första Harry Potter-filmerna sen också, beroende på hur pass pigga vi är. Kollade nyss på fodralet - gud vad liten han var! Haha, tiden går så fort! Och gud vad ointressant det här inlägget blev, sorry, I'll stop. Hur som helst, hoppas ni har en minst lika kul kväll vad ni än gör! ♥ Puss!



Laddade upp med godis, nötter och popcorn
inför vår "bringing -back-old-memories"-kväll!

Barack Obama

Har nyss proppat i mig kycklingnudlar och sitter nu med Lina i soffan och kollar på president-cermonin. Inget som var planerat och inget jag gjort förut men vi fastnade och kan nu inte slita oss, vi är båda nyfikna på vad han har att säga.
Installationen direktsänds just nu på 4:an (mellan 17:30 och 18:25). Kollar du också?



Day 20

 
 

Hej, haha, jag har tänkt lägga in ett blogginlägg sedan jag vaknade men har strax efter fått annat att tänka på, så.. Ja. Sammanfattning av dagen so far: Vaknade strax efter 10, åt frukost med familjen, kollade min mail, nya subscriprion updates på youtube m.m. och resten av dagen har jag testat, fixat och trixat med make up. På bilderna använde jag bl.a. Lancôme Eclipse (01 Éclair de Bronze) på ögonen och Make Up Store Lipstick Metro till läpparna. And no, I do not have orange/red eyebrows. Bara jag som tycker att det ser ut som det? Vi hörs om en stund, ska ner och fixa lite mat till mig och Lina, våra magar kurrar ikapp!

Day 19

Godmorgon! Det blev en sen morgon även idag, men jag vaknade ju i alla fall medans det var ljust, haha... Låg och tänkte på att jag måste börja gå upp tidigare på mornarna igår kväll och blev nyfiken på en sak... Vad gör mina läsare egentligen? Går i skolan, jobbar, pluggar..? Vad gör Du? Som ni kanske redan vet så jobbar inte jag just nu, men söker. Så det blir en hel del fritid, vilket såklart är skönt men ibland känner jag mig väldigt stressad av att inte göra någonting (som att jobba menar jag då, inte saker att göra på fritiden). Väldigt sena sovmornar blir det en hel del av också, men jag ska väl inte klaga... När jag fått jobb kommer det garanterat låta "ååh jag är så trött, jag vill bara ligga kvar i sängen, orkar inte gå upp", istället. :P

Såg nyss att vi fått massa snö igen. Vad tråkigt! Jag som hade tänkt ta en långpromenad idag, det blir inget av nu, nej. Idag ska jag bl.a. kolla lite olika jobb, men ska börja med att äta en sen frukost och sen göra en stor-rensning på min laptop. Det behövs! Hoppas alla har haft en bra dag än så länge ♥


Todays wishlist





Ja, jag vill fortfarande ha Burberry pumpsen (de med nitar).
Jag får, allvarligt talat, en klump i magen av att kolla på dem.
Ett av de snyggaste paren som någonsin gjorts, enligt mig.

Day 18

Wazzuup Swedeeen? Klockan är snart halv 8 och jag har inte gjort hälften av vad jag planerade att göra idag. Håller just nu på att testa lite festsminkningar, vilket påminner mig om att jag måste köpa nya lösögonfransar. Fler lite mer annorlunda. Och tippar. Och herre jesus vad jag måste köpa en ny kamera! Jag är ute efter en som fotar som en systemkamera, men som är mindre och billigare. Som jag kan ta med på konserter och även fota make up looks med. Alltså måste bilderna bli skarpa och inte för ljusa om man fotar med blixt. Även kvalitén när man filmar ska vara bra. För ja, jag vill ha en med den funktionen också! Jag har spanat in några alternativ, nu måste jag bara hitta återförsäljare nära mig.
 
Tillbaka till sminket, vi hörs snart igen! Om en timme kommer Lina hem! :D



Och förresten, min mamma är bäst. ♥

Busy day

Idag fanns det ingen tid för att blogga, har varit i Sandviken hela dagen och tog sen en sväng förbi Skbg på vägen hem och blev kvar där sent. Min ena systerdotter blev tonåring så det var kalas för henne idag. Hur kan hon redan vara 13? Hmm, tiden går fort. Alldeles för fort ibland. Får andnöd när jag tänker på allt jag vill hinna göra innan jag blir 30... Usch, hur ska man hinna? Jag försöker att vara så positiv som möjligt ändå - om jag bara försöker så kommer det gå fint!

Dagen började lite stressigt då jag försov mig, men förutom det så har det varit en bra dag. Kul att träffa allihopa och vi kommer förmodligen att ses snart igen, redan i februari, då min brors ena dotter fyller år. Ligger nu i sängen med datorn här brevid och försöker förstå varför jag fortfarande har datorn på... Nej, dags för min beautysleep. Har mycket saker att göra imorgon så jag vill inte sova bort hela dagen - dessutom kanske Lina kommer hem imorgon också! Godnatt








Jag måste köpa en drös med bra ögonskuggor. Med bra pigment. Jag vill köpa upp hela MAC's sortiment, satan vad bra de ögonskuggorna är. Och Pigment-burkarna. De flesta ögonskuggor jag har är från Make Up Store och de är bra, men MAC's är bättre. Skänk lite produkter till mig?


MAC Hello Kitty Collection

 
 

Här är mina favoriter ur kollektionen!


1. Fashion Mews             2. Strayin´             3. Most Popular
(Lipstick $14.00)


1. Cute Ster                    2. Big Bow                 3. Fresh Brew
(Lipstick $14.50)


1. Nice Kitty                        2. Mimmy                    3. Fast Friends
(Lipgloss $14.00)


1. She Loves Candy          2. Nice To Be Nice         3. Sweet Strawberry
(Lipgloss $14.00)

1. Milk                                             2. Deep Blue Green
(Pigment $19.50)



1. Groove              2. Kitty Power         3. Glitterpuss       4. Her Glitz
(Glitter Eye Liner $16.50)


1. Tahitian Sand (soft coral peach) 2. Pretty Baby (soft sunny pink with gold)
(Beauty Powder $22.00)

1. Pink Fish (soft neutral pink)  och  Popster Lively (coral pink)
(Tinted Lip Conditioner $14.50)


1. Something about pink    2. On The Prowl     3. Vestral White
(Nail Lacquer $11.00)


Finns att köpa online på MAC's hemsida fr.o.m. 10:e februari. 12:e februari släpps kollektionen i butik i USA, men vi svenskar får vänta tills Mars (om man inte köper online).

Heh, umm.. då är det bara att börja spara pengar då!


Old (!) pictures...

Tänkte visa några av bilderna jag skrev om tidigare! Kvalitén på bilderna är hemsk, men de är som sagt från en gammal mobil. De flesta är 4 år gamla. Ganska länge sedan ändå. Bilderna är tyvärr inte större än så här, men ni ser väl vad det föreställer i alla fall? :)


Caroline, Lina och jag på förfest innan Zebra.


Lina och jag under en shoppingtur i Stockholm


Jag och Lina in the car, i Finland.
Vit/guld/ljusgrön ögonskugga + ljusrosa läppglans var en hit på min solkyssta hy, minns jag. Sminkningen syns inte jättebra på bilden, men fint var det. Ännu finare blir det på blondiner med klarblå ögon! (Jag har mörkgröna.) De färgerna ser underbart somriga ut ihop.



Camilla och jag på Hörnet. Minns ni henne från Paradise Hotel?
Haha, jag hade helt glömt bort den här (sjukt hemska) bilden.

17 år..





Jag och Madde på lektion



De sista två bilderna är från sommaren 2005 då jag, Baggoz och Lina var på lögarängen och såg J.J. Efteråt gick vi bakom för att få autografer och för någon sekund stod jag (helt seriöst) och pillade i hans hår som något idiotistk fan. (Det roliga är att jag inte var det, det var första gången jag hörde och såg honom! Haha. Usch vad jag skäms.) Han signade i alla fall min arm och en pappersbit. Baggoz lockade fram leendet på nedre bilden, haha, charmig som få.



Så ja, det var i alla fall några av bilderna. Skillnad motför nu? Skaplig. Om skillnaden är positiv kan ju dock diskuteras. Nu ska jag ut en sväng, men det kommer fler inlägg idag! Nästa inlägg handlar om drömmar. Jag har länge stört mig på en sak så jag måste få ur mig det här. Hoppas ni har en bra kväll :)

EDIT:
  Inlägget om drömmar kommer imorgon istället!

Day 16

Vilka minnen! Igår kväll hittade jag laddaren till en av mina gamla mobiler, men eftersom den krånglade när jag hade den (laddaren var tvungen att sitta på ett speciellt sätt, ha något stöd mot sig, för att fungera) så trodde jag att det skulle bli svårt att ladda mobilen tillräckligt för att få igång den. Men jag satte i laddaren och när jag sedan kom upp igen från att ha kollat på tv så var den färdigladdad och funkade hur bra som helst. GUD vilka flashbacks jag fick när jag kollade igenom bilderna och satt sen och log som ett fån när jag läste igenom alla sms... Haha, fantastiskt. Det gjorde min kväll, utan tvekan. Dock kändes det som jag fick ett slag i magen när jag upptäckte att de två sista bilderna som togs på min farmor fanns där. Usch vad jag sakanar henne. Hon var speciell för mig och jag vet att vi hade haft många roliga stunder och många gemensamma åsikter om hon fortfarande funnits här nu. Hur som helst, jag kanske visar några av de gamla bilderna på mig och vänner (om jag får deras tillåtelse) senare!

Nu ska jag gå ner och ta lite frukost. En sen frukost, ja. Det blir någon av de goda te-sorterna vi fick från London och rostade mackor med marmelad. Yum!

5 november 2008

Tänk vad småsaker kan göra en glad. Jag satt nyss och kollade olika TH-bloggar för att spara bilder jag inte sparat tidigare (från då datorn var inne på lagning. Har inte haft tid att göra det än) och kom då till de här bilderna på killarna när de befinner sig i Manchester, England, på väg till Liverpool. Jag såg bilderna förut då när de las ut men reagerade inte på att de är tagna samma kväll som jag såg dem i Liverpool, 5:e november! :D

   

Det var samma kväll som vi kom till Liverpool, när vi satt i samma bar/restaurang där dem satt bara några bord ifrån. Ska inte prata mer om det nu, det jag ville säga var att jag tycker det är kul att ha hittat bilder på dem från den kvällen eftersom vi inte tog några egna. Och sorry, Sabina, du hade rätt. Gustav hade
en röd/svart t-shirt. Haha, det var tjocktröjan som var grå. ;D En av de bästa kvällarna någonsin, lätt.  Jag saknar dem. Längtar tills jag får ett nytt datum att
se fram emot. Den där pirrande, underbara glädjen - och nya skivan såklart!

Day 15

Det här blev inte som jag hade tänkt mig, nej...
Lina åkte ner till Halmstad imorse och meningen var att jag skulle åka med till Västerås för att kolla efter stövlar, kanske köpa skorna jag la undan igår, åka till IKEA m.m. men när jag skulle gå upp, vid halv 7 imorse, så hade planerna ändrats. Så jag bestämde mig för att krypa tillbaka till sängen och ta sovmorgon... Men inte till 16:30! Haha, usch, snacka om att sova bort hela dagen. Så nu måste jag göra lite nytta så jag inte bara sitter och slöar, är inte på det humöret idag. Jag åker in till Västerås imorgon istället, måste köpa presentkort och lite annat.

Och visst ja, jag skulle egentligen åkt till Stockholm imorgon för en plåtning med en vän, men fick nyss reda på att den är uppskjuten pga av att hon som jag åker dit med ska på arbetsintervju istället, vilket självklart går före. Well, well.. Ser fram emot det i alla fall, när det nu blir av.

Är sugen på att hyra film ikväll.. Kanske blir någon av de ni tipsade om! :)



Bild: Lina (2008)

Våldtäktslarm / Överfallslarm

Jag vill tipsa om en sak...

På bl.a. Clas Olsson säljer dem överfallslarm billigt och jag skulle råda er alla till att ta er till närmaste butik och köpa ett om ni inte redan har ett (därifrån eller från någon annan butik). Alarmet ger ifrån sig en riktigt hög siren som i många fall gör förbrytaren rädd eller förvirrad eftersom någon då kan höra och komma för att hjälpa dig, vilket förhoppningsvis skrämmer bort förbrytaren. Alla borde ha ett sådant larm lätt-tillgängligt när de går ute om kvällarna/nätterna. Jag har själv ett! Mamma var orolig och köpte hem ett varsitt till mig, min lillasyster och vår vän när vi skulle till Alanya sommaren 2006. Jag hade det med mig varenda kväll och det låg stadigt i handen på mig när vi gick hem till hotellet efter partynätterna på de olika klubbarna. Det tar minimal plats i väskan och jag kommer  fortsätta ha det med mig när jag åker utomlands. Det kanske inte räddar mig, men det kan också göra det. Jag känner mig i alla fall snäppet tryggare med larmet i handen än om jag går utan. Så skaffa ett du med!

Självklart kan även killar skaffa ett! Larmet är ju inte bara för våldtäkter, utan även alla andra sorters överfall. Det finns ju så många andra hemskheter som man kan bli utsatt för. Det finns inget "töntigt" med en kille som går runt med ett överfallslarm (se bara på Bill, Tokio Hotel's sångare, han har ett på nyckelknippan) - det kallas bara att vara smart.



Så här ser mitt ut. För att utlösa larmet drar jag ut sprinten med hjälp av kedjan.
Larmen finns i många olika former och färger, beroende på var man köper dem.
Skaffa ett du också!

Subway

Kom nyss hem från Västerås, det blev lite bråttom tidigare så jag hann inte blogga innan jag åkte. Vi fick skjuts in av Jeanette och gick dit infon skulle vara men ångrade oss medans vi stod och väntade på insläppet, så vi gick till Subway och åt istället. Haha! Gillar ni också mackorna på Subway? Min favorit är Oat meal-bröd, kyckling, gurka och vitlöksdressing. Yum. Vi går på infon nästa onsdag istället.

Hittade förresten ett par snygga skor som jag la undan tills imorgon. De satt perfekt så jag tror att jag ska köpa dem imorgon när jag åker in. Ska in med mamma till IKEA och köpa en till skohylla så förhoppningsvis blir det då också en sväng ner på stan. Dags för mat nu, sen måste jag till affären en snabbis. Hörs senare, tschüss!


  
Dagens enkla (Klicka för större bild)

Svårt att slita sig

Fasen, jag som skulle lägga mig tidigt ikväll. Jag fastnade framför "Jordan rättsläkare" följt av "Numbers" och kunde omöjligt slita mig från soffan. Och vad ser jag kommer efteråt precis när jag ska stänga av tv:n om inte mitt all time favorit program - Ally McBeal! Typiskt! Och imorgon går det inte så jag skulle tippa på att det bara går på tisdagar. Inatt var det första av 23 avnitt. Dock lite dåligt att det sänds 02.25 på natten. Men, men.. Jag ska definitivt se det nästa gång! Jeez, vad ögonen blev tårfyllda en gång när hennes dåvarande pojkvän (som jag inte minns vad han hette) lämnade en "hej då"-lapp på en snögubbe utanför hennes port. Vilket sätt att göra slut, haha.. Nej, usch, det var sorgligt. Kanske mest för att jag tyckte att dem passade bäst ihop av de hon träffat och trodde verkligen att de skulle hålla ihop. Haha, vilken tv-nörd jag låter som. Det är jag (faktiskt) inte. Men en box med serien måste jag ha!

Nej, nu måste jag få lite sömn. Jag och Lina ska åka till Västerås strax innan 1 imorgon för att få svar på lite frågor runt Norge-jobben. Godnatt!



Vilket är ditt favoritprogram?

Mina absoluta favoriter är Ally McBeal, Will & Grace, Numbers, Jordan rättsläkare och Scrubs. (Och såklart SATC när det gick). Numbers är den nyaste favoriten! Även fast jag själv inte är intresserad av matte så blir jag helt faschinerad av hur de tänker och får fram saker med hjälp av det i serien. Och att de samtidigt visar en relation mellan bröder, far och son, gör serien ännu bättre. Ännu mer intressant.

13.01.2008

Hejsan! Läste att det var krångel med publiceringen här på blogg.se, får se hur lång tid det tar innan det här kommer ut då. Sitter och målar naglarna/kollar igenom videor från december på datorn just nu och ska snart ta något att äta, magen börjar kurra. Var på AMS idag och fick papper påskrivna och efter det kollade jag på en dokumentär-DVD med Placebo, Androgyny, tillsammans med Lina. Den var ganska bra, men jag gillar deras egen dokumentär från "Soulmates never die" bättre. Den är ju definitivt roligare i alla fall med kommentarer som; "Stef, go out there 'n do your gay dancing, keep them entertained", "I got my bitches! This's bitch #1.. I don't know her name 'cause I don't need to!", "Zoom in on those nipples" och "This is what I would like to call my friiiidge". Haha, anyway, nu tänkte jag gå ner och kolla om mamma vill ha hjälp med maten. Vi hörs senare! :*



Imorse innan AMS

"My name means half a dollar"



"Hannah Montana beat me, I wanna die!"
Kvällshumor på hög nivå. Haha! 

För tidigt för en semla?


Jag är egentligen inte mycket för semlor, men mamma hade köpt med sig en varsin på väg hem så det blev lite fika. Jag kan äta dem men det är inge gott med så där mycket grädde.. plus att jag måste ta ur mandelmassan först. Och varför är alltid locket godast? Haha.. Någon mer som är tidig med semlorna i år?

Still sick

..Nej, ingen förbättring än på den fronten. Vad gör ni denna söndagkväll? Jag har nyss ätit en god macka, ska gå hem till Jessy om en stund tillsammans med Lina och kolla på de sista avsnitten av S.A.T.C ur hennes shoebox. Jag tvekar på att jag är den enda som haft (har) en crush på Big, även fast han är ett svin och alltid sårar Carrie. Fasen vad irriterad jag blev när jag såg filmen, då han aldrig kom till bröllopet. Carries utbrott mitt i gatan var ju fullt förståeligt. Men ändå så fastnar jag - precis som Carrie - för någonting hos honom. Men tack och lov för att jag inte träffat en Big i verkligheten. Vilket drama!

Lyssnar just nu på den här instrumentalversionen av Spring nicht. Fler instrumentalversioner hittar ni hos den här användaren på YouTube. De versionerna är dock kortare än den ni kan höra i videon nedanför. Hur som helst, jag vet i alla fall två personer som kommer köra mycket kareoke från och med nu!




Mitt 2008 (Oktober-December)

OKTOBER


Fotade Lina en dag. Bilderna och videon från dagen kan ni se här!


Plågade mig själv med filmer som t.ex. Titanic och P.S. I love you. Jag kan inte minnas en gång jag inte gråtit till scenen på bilden ovanför. Älskar den!


Åkte till Eskilstuna för att festa på Lotus (bilden till höger). Att det var tema just den kvällen var dock inget vi visste, så vi var väldigt påklädda motför de andra tjejerna som var där. Haha!



Är han inte en av de vackraste barnen ni sett? Jag skulle i alla fall mer än gärna ha honom som min egen son. Och vilken talang! Både jag och min vän, Caroline, blev helt tagna av den lille krabaten efter att ha sett The Pursuit of Happyness. En film jag rekommenderar om ni inte redan sett den.


Sånt där hårband är inget jag vanligtvis använder och jag har inte heller snelugg, men det är ju alltid kul att testa på olika saker!


Här blev det också klart att jag & Tillan skulle till EMA! Pure happiness!



Många bilder från den här månaden försvann när jag lämnade in datorn, så därför har jag inte bilder på allt. Te.x. så festade jag med Jessy, färgade håret, besökte en jobbmässa, festade lite mer och det var även denna månad som jag återupptog bloggandet! (Men nu måste verkligen designen fixas snarast, det har gått alldeles för lång tid med den här fula. Help me, någon duktig!)





NOVEMBER

Höjdpunkten denna månad var absolut resan till Liverpool!


Jag, Anna och Sabina på väg från Malmaison efter en mycket trevlig kväll. Här skulle jag och Tillan strax ta en taxi till nattklubbarna och festa resten av natten. Perfekt slut på kvällen!


Hotellbaren som vi började första kvällen i. (Innan nattklubbarna.)


Fix inför MTV Europe Music Awards.  (Tillans bild)
Mer om den resan & själva EMA kan ni läsa här!


Efterfestade på Newz Bar


Mosquito var också en av klubbarna vi efterfestade på efter att ha varit på EMA. Mysigt ställe som jag gladeligen skulle besöka igen för en för- eller efterfest!


06/11 Hehe, what a geek. 06:11 sa vi iallafall godnatt efter en grym partykväll!


Åkte hem till Sverige efter 3 händelserika dagar i Liverpool.
Här är Sabina och jag på flygplatsen. :)


Shoppade lite i Västerås med Lina & Jessy


Spenderade ytterligare några kvällar på Pluto och var på fest med en barndomskompis till Lina. Sen slutade min dator slutade fungera vilket medförde en mindre kris (haha). Ser lite skelögd ut på bilden ovanför, men det är jag inte. Haha ;)





DECEMBER


Jag & Lina var på den årliga julmarkaden i det lilla samhället vi bor i.


Bjöd Lina på mina specialnudlar (haha storartat, Ida)! "Hemligt recept".


Jag och Lina åkte till Västerås för att gå på AL's spelning på Taj Mahal och träffa vänner. Kul kväll där man inte bara blev erbjuden något att dricka, utan även en resa till Paris! Haha
 

Mini-granen åkte upp i mitt rum för att öka julstämningen





Jag & Lina hade en syster-kväll med middag & bio. Jättemysigt!


Sen blev det julafton och den firades först hemma med Lina och sedan med henne, mamma och vår låtsaspappa. God julmat, fina presenter, filmer, vin och alldeles för starka groggar. Lite ovanligt att inte fira med släkten som vi brukar, men det blir ju vad man gör det till så det blev en bra kväll ändå. Julkänslan fattades totalt, men annars så.


Sa hej då till Lina inför hennes resa till Hamburg


Jag och mamma hade en god och mysig middag kvällen innan nyår


..Och nyårsafton tillbringade jag med vänner & nya bekantskaper!


Jag vet inte vad ni har tyckt om min årsresumé i 4 delar, så kommentera mer än gärna. Vare sig det är hela resumén eller någon enstaka bild. Jag hoppas att ni tyckte den var någorlunda intressant - i alla fall ni som inte vet vad jag gjorde innan jag startade bloggen. De som "följt mig" på bilddagboken tidigare har nog hört det mesta som har skrivits i resumén, men blir självklart ändå superglad för kommentarer från er med! Så missförstå mig inte där. Tack till alla som läser min blogg, det hade inte varit roligt utan er. Även fast de flesta inte kommenterar så blir jag glad när jag ser att personer tar sig tid att gå in här, jag blir verkligen det. Tack! ♥

Mys

Hej - och ursäkta för den dåliga uppdateringen idag! Min dator fungerar inte som jag vill. Lina B kom hit för ett tag sedan.. Hon, jag och Lina ska fixa lite mat nu och sen kolla på film! Jag kommer säkert somna under filmen, är fortfarande jättetrött... Hoppas ni andra har en bra kväll!

Puss


God morgon!

 

Fortfarande sjuk och just nu även väldigt trött. Har varit vaken i flera timmar men inte ätit frukost än så jag ska göra det strax. Efter det tänkte jag lägga upp sista delen av årsresumén, så kommentera jättegärna, det blir bara färre och färre kommentarer fastän läsarna är kvar. Visa att ni finns! :)

Det blir nog en ganska lugn dag idag, jag har inga större planer i alla fall. Vill ta det så lugnt som möjligt så att förkylningen inte förvärras. Skulle ni kunna tipsa om bra filmer som finns att hyra nu? Det vore jättesnällt! Nu kurrar magen, dags för mat! Puss!


Någon som har bra filmtips? Lämna en kommentar!

Vad hände 2008?

Kanske lite sent att skriva om förra året nu, men jag tar det i alla fall.

1. Gjorde du något som du aldrig gjort förut?
Ja, massor! T.ex. så besökte jag Tallin och Liverpool, var på en open-air konsert i Nijmegen, fyllde 20 och var på Rockbjörnen.

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Jag hade inga nyårslöften.


3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Inte några nära vänner, men två av mina gamla klasskompisar. Och så en av mina kusiner!

4. Dog någon som stod dig nära?

Nej.


5. Vilka länder besökte du?
Tyskland, Holland, Estland och England.


6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?

Mer resor och konserter!


7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
12 juni, 14 juni, 25 juni, 5 november och 6 november.


8. Vad var din största framgång 2008?

Hmm, jag vet inte..


9. Största misstaget?

Såna saker kanske det är bäst att inte nämna igen för att minska ångesten?


10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inget allvarligt.


11. Bästa köpet?

Allt som har med resorna i Juni och November att göra, en Kani-tröja som jag kom att bo i resten av året och alla Dust It-burkar.


12. Vad spenderade du mest pengar på?

Resorna, tror jag..


13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Ja. Bland annat när jag fick reda på att jag skulle till Liverpool!


14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?

Skillet - Comatose
Guru Josh Project - Infinity 2008 (Klaas Vocal Edit)
De Jeugd Van Tegenwoordig - Hollereer
Ashley Simpson - Outta my head
Lady Gaga - Just dance
Lil Wayne - Lollipop
Skillet - Yours to hold
Flera låtar med Alex C & Yass
Leaf - Motherfucker
Uffie - Pop the glock

Comatose är min & Linas Nijmegen-låt. Infinity är min & Tillans Liverpool-låt. Hollereer, Outta my head och Pop the glock nötte jag sönder på våren, Motherfucker på hösten och Yours to hold - som länge var en favorit - kunde jag inte ta seriöst efter resan till Liverpool pga att vi skämtade om innebörden alldeles för mycket. Lollipop och Just dance var skönaste partylåtarna och låtarna med Alex C & Yass påminner mig om slutet av 2007, vintern/våren 2008 samt bussresan från Tyskland till Holland i Juni.


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Hmm.. Jag hade "mer att vara glad för" 2007, så jag hoppas att 2009 toppar detta år.


16. Vad önskar du att du gjort mer?

Jobbat, rest och varit lite mer aktiv.


17. Vad önskar du att du gjort mindre?

Slöat, möjligtvis.


18. Hur tillbringade du julen?

På julafton så var jag först hemma med min syster och sen hos min låtsaspappa med honom och familjen.


19. Blev du kär i år?

Nej.


20. Hur många one night stands?

För privat fråga.


21. Favoritprogram på tv?

Numbers


22. Favorit låt från detta året?

Oj, vad svårt... Men jag tror det är någon av följande låtar som är de jag gillade mest och som tog längst tid att tröttna på.
Lady Gaga - Just dance
De Jeugd Van Tegenwoordig - Hollereer
Lil Wayne - Lollipop
Uffie - Pop the glock


23. Bästa boken du läste i år?
Läste ingen.


24. Största musikaliska upptäckten?

Lady Gaga


25. Något du önskade dig och fick?

Ja!


26. Något du önskade dig men inte fick?

Det fanns något, ja.


27. Vad gjorde du på din födelsedag?

Hade en middag hos mig med några vänner och sen fortsatte vi kvällen på krogen, men jag blev sjuk och tvungen att åka hem, så den kunde ha slutat bättre i alla fall.


28. Tyckte du att du kunde spenderat den bättre?

Som jag sa.. Hade jag inte blivit sjuk så hade den varit bättre. Men det var kul så länge det varade! :)


29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Absolut, om Lina hade gett mig födelsedagspresenten hon tänkt ge mig. Hon tänkte bjuda med mig till NY, gå på TH's signering på Virgin Megastore och Bamboozle Festival i NJ.


30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?

Just me?


31. Vad fick dig att må bra?

Mina bästa vänner och allt vi gjorde.


32. Vilken kändis var du mest sugen på?

Haha


33. Vem saknade du?

Pappa och farmor.


34. De bästa nya människorna du träffade?

Alexandra träffade jag i våras, hur gullig som helst. Träffade även Paulina för första gången, men henne har jag haft kontakt med sedan tidigare. Sen började jag prata mer med trevliga Karin på Internet, har dock inte träffat henne men det blir nog av snart skulle jag tro! Jag har fått kontakt med flera trevliga personer genom Internet, men det är mest personer jag ännu inte träffat. Träffade mer folk 2007! Det var ett bra år det... :)


Torsdag

Hej! Jag kom nyss hem från Jessica, det blev lite sent igår. Vi kollade först på några dussin avsnitt av Sex And the city och efter det så blev det Twiligt, Jessica hade inte sett den innan. Även hon fastnade för vackra Edward! När den var slut så hade klockan blivit 4 så vi började bädda iordning för att sova. Men att somna var inte det lättaste eftersom Baileys (Jessys djävulskatt) hoppade upp på mitt huvud hela tiden. Ibland får han spel och springer efter folk, biter rejält hårt, klöser och vägrar sluta. Han springer omkring i hela lägenheten som om svansen hade brunnit, till och med upp i granen (Läs: Längst upp i granen!). Galen, helt enkelt. Jag var livrädd att han skulle klösa ut ögonen på mig så jag låg där under täcket med en sån där vattenspruta (vad heter det?), beredd på att försvara mig om han kom i närheten. Haha! "Evil Baileys", som vi brukar kalla honom.

Eftersom jag inte somnade förrän vid 5-tiden imorse så vaknade jag väldigt sent idag. Har inte hunnit äta något än så jag ska gå ner och se till att få något i magen nu. Vi hörs senare!

Norge

Norge, ja... Jag tänkte berätta lite om mina planer. :)
Jag och Lina kommer med största sannolikhet att bo i Norge ett tag framöver för att mestadels jobba. Vi har sagt 3 månader, med start från Februari, vilket förstås kan ändras - antingen bli kortare eller längre - beroende på hur pass bra vi trivs och så. Förhoppningvis blir arbetet på Gardemoen! Berättar mer om allt senare. Datorn följer självklart med i alla fall, så bloggandet fortsätter som vanligt!

Hoppas mina läsare mår bättre än mig idag, min förkylning blir bara värre. Sjukt drygt. Men jag orkar inte sitta inne (som det egentligen var tänkt) så jag ska alldeles strax gå hem till Jessica och ha Sex And the City-maraton med henne och Lina. Har redan sett alla avsnitt men det är ju så grymt bra att det inte skadar att se dem igen. Ha en fortsatt bra kväll, allihopa! Puss!



Grammisgalan

Vad sent det blev idag! Vaknade för ca två timmar sedan och har städat rummet sedan dess. Usch, jag känner mig inte frisk på långa vägar, det blir nog bara att vara hemma för mig idag. Ikväll är det ju Grammisgalan - någon mer som ska se det? Själv ska jag ska sitta hemma i soffan med något smarrigt att äta och hoppas att vinnarna är personer som förjänar priset enligt min åsikt. I kategorin "Årets låt" så kan tittarna rösta på den låt/artist de tycker förtjänar priset mest och där är följande låtar nominerade:

1. Amanda Jenssen - Do you love me

2. E.M.D - Jennie let me love you
3. Kleerup feat. Titiyo - Longing for lullabies
4. Markus Krunegård - Jag är en vampyr
5. Veronica Maggio - Måndagsbarn

Jag vet inte än vilken jag ska rösta på, ingen av låtarna är någon speciell favorit. Men jag kommer antagligen att välja Amanda eller E.M.D. Anledningen är att jag inte förstår mig på de tre sista låtarna överhuvudtaget. Vilken låt borde vinna enligt dig?

Förövrigt så tycker jag att..
.."Årets dans/hip hop/soul" ska gå till Lazee.
.. "Årets hårdrock" ska gå till Millencolin.
.."Årets kvinnliga artist" samt "Årets nykomling" ska gå till Amanda Jenssen. Bara för att hon är den enda i de kategorierna som, enligt mig, förtjänar det priset. Även fast jag inte sett mycket av henne detta år.
.."MTV-Priset för bästa video" ska gå till Darin.


Mitt 2008 (Juli-September)

JULI

Härliga sommar..



Dags för Power Meet i Västerås. Här myser vi i en park vid hamnen


..Var där två av dagarna, festade och träffade vänner. Bl.a. Nathalie som jag inte träffat sedan URF 2007!


En morgon när vi festat hela natten så satt vi brevid en bensinmack och väntade på våran skjuts i minst en timme.. Jag låg med huvudet i hennes knä och filmade medans hon sjöng (så oseriöst man kan sjunga) Rette mich. Hahaha... Hemskt bakis, men herre jesus vad jag skrattade!


Tillan var här i två nätter :)


En sak som mina vänner nog ofta hört mig säga när det är dags för en krogrunda är; "Inge j*vla vimmelbilder ikväll!". Vem tror ni ändå alltid är med?


"Ska vi grilla och dricka vin?"
Det var Jessy's vanligaste mening den här sommaren. Jag har nog aldrig grillat så mycket som vi gjorde under sommarveckorna, men det var lika mysigt varje gång!


Åt pizza på Släggans då och då. (Tillans bild.)



Var med Lina i stort sett varje dag ♥


Låg ute och solade så fort det var fint väder


Var på Eskilstuna Zoo med Lina


Bada gjorde jag faktiskt inte en enda gång i somras! Jag tycker det är obehagligt att bada i hav och sjöar, speciellt när man inte ser botten (p.g.a. grumligt vatten alltså). Jag föredrar pooler - där man kan se var man sätter fötterna.


Var med vänner, festade..


En solnedgång vid en sjö med en finkornig sandstrand, en stor filt, en flaska vin, några vänner och musik.. Det är absolut en av sakerna som jag måste göra om nästa sommar.



Fick min efterlängtade langos!


Var på en musiktävling och röstade självklart på Almighty Lions. =)
De blev Årets Nykomling!




AUGUSTI


Månaden inleddes med ett firande av Jeanette som fyllde 19!


Var hos kusinerna..




Festade på Qvarn! 


Har inte kvar den här bilden på datorn så jag printade den från bilddagboken, därav den dåliga kvalitén. Årsdagen kom, lika hemsk som alltid.


Röstade för fullt (och uppmanade andra att rösta) på favoriterna till VMA!


Busade med min baby i pauserna på Linas photo shoot



Satt ivrigt och kollade efter Rebecka och Tillan på TRL!


Firade 08.08.08 med en fest..

..som spårade ur med att alla skrev på alla. Haha


Avstod från kräftorna även detta år. Yuck. Nej, jag förstår inte hur man kan äta de där obehaliga sakerna. Jag åt det som liten, men växte ifrån det.

Spana in hans snygga halsband!
Var på å-fest i Eskilstuna där olika band spelade. Träffade på ett TH-fan också! Av någon anledning så blir jag jätteglad när jag ser ett fan på mer otippade ställen (som nu, affärer och liknande) och tjejen som jag såg hade en TH-tröja, så jag var bara tvungen att gå fram och kommentera den. Först såg hon faktiskt lite rädd ut men när hon förstod att jag också var ett fan så trädde ett leende fram. Jag brukar på något sätt känna en samhörighet när jag ser andra fans och blir därför ofta jätteglad och vill gå fram och prata, även om jag inte har något vettigt att säga. Att veta att man har något så pass stort (som det är att vara ett fan) gemensamt gör det självfallet lättare att prata med folk man inte känner och jag ångrar mig alltid litegrann om jag inte går fram och kommenterar tröjan, väskan eller vad det nu är personen i fråga har på/med sig. Så om det någon gång kommer fram någon och kommenterar din nya th-tröja på stan, är det mycket möjligt att det är jag! Haha

 
Åkte till Sthlm för The Voice 08

..men de enda jag såg var Colby O'Donis och Petter. Satt istället på Fridays mesta delen av kvällen, jag älskar att sitta där ute på sommaren, i värmen, dricka vin och drinkar med vänner. Jag vet i alla fall var jag kommer att vara mycket i sommar!

Festade med Tillan och Bonnie på Göta Källare. Bilden är tagen efter, utanför, när vi skulle hem. Därför så fräscha ;D Haha





Sov kvar hos Tillan i två nätter


Vandrade omkring i Stockholm och pratade om allt och ingenting




Tillan skrev en FF om henne, mig och TH. Haha, jag har aldrig varit mer uppspelt medans jag läst, det kan jag lova!


Åkte till syskonen, slappade hos Jessy, umgicks med Jeanette..


NRJ i Kungsträdgården, Stockholm. Jag och Max på Fridays innan showtime


Mötte Rebecka och Paula och kollade tillsammans på Lagy Gaga


Och träffade Tillan också. :)




SEPTEMBER

Månaden började med att tvillingarna Kaulitz fyllde 19 vilket jag och Lina firade med fika på konditoriet i närheten. Fortsatte såklart att rösta på TH till MTV VMA också!


Jag var på Ladies Night med familjen, grannen och hennes kompis.
"Urkul, om du frågar mig!", som Gullan skulle sagt. Så här såg jag ut:


Träffade Ellinor! :) Synd att fotoskrivaren gjorde bilden orange.



Showen var kul! Roligare än förra gången, antagligen för att jag var mer intresserad den här gången eftersom Peter var med.


Suddig bild, men här är i alla fall Martin och jag efter showen


Jag, Lina, Linnea, Sofie m.fl satt och höll tummarna för TH när vi kollade på MTV VMA hos Jessy. Stolt som en mamma, skrek jag rätt ut när de vann!

En sak som jag märkte så här i efterhand var att Twilight-gänget var med på galan. Jag minns att jag undrade vilka dem var, men hade inte en aning då. Haha, now I do! Bill ser man här också. Haha, han ser lika frågande ut som jag gjorde vid tillfället.


Jessy fyllde 19 och det firades med tårta och Guitar Hero!


Var på krogen med Lina några gånger också :)



Firade Linas 19-årsdag med en överraskningsfest på Viking (en restaurang som vi hyrde). Här är jag och Jessy på efterfesten!




De här tre månaderna blev det många roliga fester, mycket grillning, mysiga kvällar på altanen, spelkväll hos en killkompis och massa mer. Har inte bilder på allt, men hoppas det blev roligt att se ändå. Kommentera mer än gärna! ♥


Från YouTube till bloggen

Jag fick en kommentar från en person som undrade om jag kunde förklara hur man får in youtube-videor på bloggen, så jag ska försöka förklara så bra som möjligt...

1. Gå till den video du vill ha på bloggen och kopiera Embed-koden (den jag ringat in på bilden). Om man vill så kan man även trycka på fyrkanten till höger om koden för att välja färg på ramen runt videon som blir när man lägger in den på sidor, hur stort man vill att fönstret ska vara, om man vill visa ramen eller inte samt om man vill att tips på relaterade videor ska visas efteråt.



2. Ta fram ett nytt inlägg på din blogg/gå till det inlägg där du vill ha videon och tryck på rutan där det står HTML.


3. När du tryckt på HTML kommer det upp ett nytt, mindre fönster. Då klistrar du bara in koden där du vill ha den.

4. När du klistrat in koden så trycker du på Uppdatera och sedan är det klart! Om du inte ser Uppdatera-knappen så testa göra fönstret lite större genom att dra ner i högra hörnet. Jag måste själv alltid dra ner där så jag tänkte att jag lika gärna kan skriva med det, ifall att.


Hoppas att förklaringen gick att förstå & att det går bra nu! :)


Tisdag

Vaknade för ca 2 timmar sedan med världens huvudvärk. Då var det dags, jag har blivit sjuk. Min hals är uppsvullen och min hud svider så otroligt mycket... Aj. De flesta brukar inte förstå vad jag menar när jag säger att huden svider, men någon av er kanske känner till känslan? Det bränns så fort man tar på huden, typ som att man tar på ett öppet sår. Jäkligt ont gör det i alla fall!

Jag har nyss duschat och gjort iordning mig lite. Idag kommer Steve på besök från Norge! Hade jättemycket kontakt med en av hans döttrar förut men tappade den av någon anledning så idag ska jag fråga efter lite information om hur man kan få tag på henne m.m. så jag hoppas att jag får fram något. Han borde vara här när som helst, då ska vi äta på en gång. Det blir kycklingfilé inlindad i bacon med ris och till fika lite senare så blir det hallonpaj med vaniljvisp. Yumm!

Nej, jag måste leta fram en ipren, det här funkar inte..


Carlisle Cullen

..Håll med mig om att det är något väldigt charmigt med honom?

Host, host.. Lina har smittat mig med sin förkylning. Halsmandlarna är uppsvullna och gör jätteont. Dessutom så har en tand gått sönder igen. "Perfekt". Igår såg jag som sagt Twilight igen jag blir bara mer och mer nyfiken på Carlisle, han är både intressant och fin. Håller ni inte med? Han ser.. ovanlig ut. Speciell.. Annorlunda.. och såna utseenden gillar jag verkligen. Såna som man blir nyfiken på. Hur som helst, jag har nyss gjort klart Juli-September av årsredovisningen så den kommer upp innan jag går och lägger mig. Ska ner och ta en kopp te med massor med honung först, min hals behöver verkligen det!




EDIT: Jag tar resumén imorgon när jag har vaknat istället.
Det blev så sent och jag håller på att somna här. Godnatt!

"You are my life now"

Yes, nu blir det Twilight igen! Jag och Lina ska dreggla ikapp. Haha.. Ska bara gå ner och fixa iordning lite popcorn först. Ha en fortsatt bra kväll!

Mitt 2008 (April-Juni)

APRIL

I början av månaden var jag på fanträff vid Hovet i Stockholm och träffade då Paulina för första gången. Det var tack vare hennes fullproppade bilddagbok - samt min nyfikenhet såklart - som jag fick reda på vilka TH var. Träffade även flera av de trevliga tjejerna på bdb.. En del för första gången och en del jag träffat förut. Jag blir lite faschinerad av sånt där... Att man pratar med folk på Internet och sedan träffar man dem i verkligheten och kan prata på som om man känt varandra hur länge som helst. Jag tycker det är jätteroligt! :)



Åkte till Stockholm




En video med olika klipp som jag filmade på fanträffen.
Möjligt att ni TH-fans kan ha sett den på THA, de la upp den där strax efter.


Jag ovanför pilen. (Bild: Aleks)


Klippet där några av oss som var på fanträffen säger "Nimm die Zeit was Sie brauchen" hamnade i en video på youtube som en tjej från Portugal gjort. Jag blir fortfarande tårögd av texten till låten som den unga, (norska,) mörkhåriga tjejen i videon sjunger, den påminner mig om 2007 och allt vi gjorde som hade med TH att göra.
Underbart. Absolut underbart. Och absolut oersättligt.
(Videon kommer upp i ett nytt fönster om du klickar på bilden.)


Jag var även på Adam Tensta's spelning i Västerås denna månad.
Mig ser ni längst fram, precis nedanför Adam, i start/vitt/rosa linne.


Vi fick skapligt bra platser. :)


Sen blev det ju även flera bilder där jag ser halvrädd ut. Haha!
Vimmelbild från Silk på min bodyguard och mig.


En Almighty Lions spelning blev det också!


Låg ute i vårvärmen och njöt


Jag och Lina beslutade oss för att se Tokio Hotel i Nijmegen, beställde biljetter direkt och fick glada reaktioner (som ni ser ett exempel på här ovanför)från vännerna i Holland!



Fler hemmafester blev det. Och kanske lite för mycket Singstar!



Biljetterna kom! Fick en rejäl flashback när jag öppnade kuvertet och såg att biljetterna såg likadana ut som de till konserten i Amsterdam. Skillnaden var att den förra var signerad och ganska så sliten - men ack så värdefull. Haha..


Valborg firade jag i Västerås med härliga vänner, god mat & nya bekantskaper!




MAJ

Firade släktingar som fyllde år, grillade och hade flera roliga kvällar på hemmafester, krogen och även i en replokal. I slutet av månaden så var det dags att säga farväl till tonåringen!


Min tungpiercing fyllde 1 år


Jag & Max satt uppe till 7 på morgonen med varsitt vinglas och körde Sanning & Konsekvens - med bara sanning. Let's put it like this; vi vet nog ganska (för) mycket om varandra nu.


Ser lite besvärad ut.. haha


Satt klistrad framför datorn & kollade på livesändningar från Comet.
Och när "Klemens" (som han inte hette, men som Emelie & jag kallade honom för) sände från efterfesten så kunde jag knappast haft mer ångest för att jag inte åkte dit och gick på den. Men jag är positiv nu! Ser frammåt. Och framtiden ser bra ut. Synd att jag inte printade en bild på "Klemens", han såg bra rolig ut så namnet var ganska passande. Vi skämtade om att vi skulle våldgästa i röda hotpants och serpentiner, det hade varit nåt det! (Lite för mycket internskämt där på slutet kanske.. Haha)


Jag var på Rix FM Festival i Stockholm med Jessy, Lina och Max. (Bild: Aleks)




Vi satt på TGI Friday och diggade till Jason Mraz soundcheck


Kollade på EMD's, Ola's och Amy Diamond's soundcheck (tidigare på dagen) och senare på kvällen var det showtime med bl.a. de tidigare nämna artisterna och såklart Jason Mraz. (Bild: Lina)


Jag köpte ny mobil




Volonterade för ett projektarbete. Bilden ovanför är (beskuren från en större bild och) tagen mellan de filmade.


Åkte tåg hit och dit och fram och tillbaka


Var på Calypso fest



Vi hade mysiga grillkvällar i Camping


Tjejerna överraskade mig med tårta och 13 paket. Så himla söta. ♥


Jag fyllde 20!
Firade tillsammans med vänner, först middag hos mig och sen på BMB.
Olyckligt nog så blev jag (rejält) sjuk den kvällen och blev tvungen att åka hem. Tråkigt, men jag hade inte kunnat stanna kvar utan att svimma. Jag var yr, min hud sved outhärdligt och det kändes som jag skulle falla ihop när som helst. Och nej, jag hade knappt druckit någon alkohol. Efter det så var jag sjuk i flera dagar, men jag hade i alla fall kul de timmar firandet varade. :)





JUNI

Resan till Holland var den här månadens höjdpunkt, men även många andra dagar hade en liten guldstjärna i kanten..


..t.ex. när vi satt ensamma i biosalongen och drack vin till filmen. Haha!


Vi åkte till Ängsö, det läskigaste stället jag känner till. Jag vågade inte (och skulle antagligen fortfarande inte våga) ens gå ut ur bilen. 


Spelade fyllefotboll med Linas klass!


Firade Linas student! =)


..Och blev överlycklig när de spelade Monsoon på krogen där studentfesten var!
Twice! Jag blev lyrisk och tjejerna började sjunga med för fulla muggar.



Efter en natt av festande (efter studenten) så åkte vi till Tyskland


Och sedan vidare till Holland där vi började köa till Tokio Hotel-konserten som var kvällen efter.

Oturligt nog så blev min display på kameran helt svart samma dag som konserten. Jag trodde den var sönder, det visade sig att jag bara hade råkat tryckt av displayen (som man tydligen kunde göra på en knapp, utan att stänga av kameran alltså). Men det fick jag inte reda på förrän jag kommit hem till Sverige igen. Jag kunde alltså inte se var jag tog kort, så att zooma var i stort sett inget alternativ. Men ställde jag in kameran på att filma så såg man klart och tydligt, därför filmade jag mest under konserten. Lina däremot - som kunde sikta in och se hur bra som helst i sin kamera - fick jättefina bilder den dagen och Bill kollade in i kameran flera gånger. Jag önskar att hennes bilder var mina.


Efter att ha genomlidit dagen utan varken mat eller vatten så stod dem äntligen där, alla fyra, framför oss. Denna konsert kändes mer avslappnad än de tidigare, jag kunde koncentrera mig mer på att njuta av musiken än att försöka hålla min plats. Det var även absolut första gången jag hörde Geh live. Ville inte lyssna på den på YouTube (eller liknande) före konserten. Jag måste tillägga att det var bland det finaste jag hört. Geh live. Helt otroligt.


Har bara lagt ut 1 av mina videor än så länge, den kan ni se här!


Spenderade en natt i Eindhoven innan vi åkte tillbaka till Sverige


Två dagar efter att vi kommit hem, var det dags att korsa östersjön


Jag blev förälskad i en jacka från Moschino

 
Vandrade runt i Tallin



Kryssningens roligaste citat:


Hahaha! Alla borde ha en egen Baggoline!


Kryssningens roligaste ögonblick var när jag & Lina - som satt uppe på nattklubben - fick syn på Carro på en tv-skärm på väggen, dansandes ensam bland gamlingar på en helt annan våning. Vi trodde hon var på toa. Ni inser inte hur mycket jag garvade, helt sjukt vad roligt det såg ut när hon svängde omkring där. Haha!


Midsommar firandes hemma i Surahammar och så här såg jag ut den dagen.

Här emellan fick jag tre mycket trevliga samtal från Paris. Det var Tillan som ringde från TH-konserten på Parc des Princes och lät mig höra 3 låtar. Underbart!


Jag åkte till Stockholm och var hos Tillan två dagar. Åt en mysig middag på altanen, pumpade musik, satt ute hela natten och pratade om allt möjligt och gjorde upp planer som iofs bara en av oss fullföljde. Haha.. Men trevligt var det!


Dev blev två kvällar vid öltältet också. Jag ska nog påstå att det är en tradition här där jag bor. Det har blivit i alla fall 6 år i rad för min del... Två kvällar varje sommar är det marknad och öltält i vårat lilla samhälle, så då tar sig folket ut ur husen och festar loss till musik från både coverband och dj's.


Fortsättning följer...

Skavsta

Idag kommer Lina hem! :D Hon och Tillan landar på Skavsta vid 7 ikväll, så då ska jag stå där och välkomna dem! :) Måste springa till tåget nu, ska till Hallsta först och åka bil därifrån. När vi hämtat henne så ska vi äta någonstans, så jag skulle tippa på att jag är hemma runt 9-10. Då kommer inlägget med April-Juni, så kika gärna in senare ikväll!




Jag har saknat min syster ♥

Mitt 2008 (Januari-Mars)

Tänkte berätta vad jag haft för mig det senaste året - i bilder! Eftersom jag inte återupptog bloggandet förrän i Oktober så finns det mycket jag inte har berättat och många bilder jag inte tidigare visat. Jag kommer att ta 3 månader i taget eftersom det kommer bli väldigt långa inlägg men jag hoppas att det går bra. :) Ok, let's go!..

JANUARI


Januari innehöll bland annat mycket festande med tjejerna


Jag var på Rockbjörnen (Bild: Aleks)


Jag och vänner var på plats i Hovet för att stötta TH (och de vann ju!)


Jag spenderade många kvällar på Silk också!




FEBRUARI


Vi posade utan att ha fixat håret (Well, de som känner oss fattar i alla fall..)


Nattbussen blev min bästa vän


Jag festade ofta i Ramnäs


..och Max var alltid med!


TT-posen uppfanns och var med på bra många bilder under året


Vi underhöll (nja, inte direkt haha) våra vänner med den (då) nyaste TH DVD:n


Dansade på Silk gjorde jag mycket också!


Konsertbiljetterna till Tokio Hotel (Sthlm & Oslo) var mina käraste ägodelar


Jag var på lokalfester


Hälsade självklart på pappa (och syskonen) också.
 

Spenderade en dag åt att fota Lina


Flera hemmafester blev det också!


Jag var på Akon's konsert i Stockholm. (Min myspace på bilden)


..och flöt runt i folkhavet, hållandes i hans biffiga överarm (haha, hade inget större val, jag kom inte därifrån. Folket runtom var pretty crazy.) Man ser mig på andra sidan om Akon, inringad. Linas bild.


Träffade Adam. Trevlig kille


Och så lite mer dansande!

Det blev mycket dans och festande i Februari med andra ord. Jag hade många roliga dagar denna månad tillsammans med mina vänner. :)




MARS


Månaden började med en Almighty Lions-spelning i Skbg


Umgicks mycket med familjen ♥


När jag inte kunde hitta paradiset så kom det plötsligt till mig


Firade min vän Cassandra som fyllde 20 med bl.a. middag & Singstar. Singstar är förövrigt något det blev mycket av under våren!


Som ni ser så ägde jag alla på guitar hero!  (Eeeeller inte. Haha..)


Jag hade flera roliga kvällar i Västerås


Och jag var fortfarande ofta i Ramnäs


Jag var på middag med vänner och bekanta


Åkte till Stockholm med Lina, Max, Jessy och Klas för att shoppa


Volonterade som garderobsvakt på en lokalfest

 
 
Och var på Simple Plan's signering i Stockholm. Riktigt trevliga var dem!


Fick bl.a. min iPod signad


Lätt den bästa dagen i Mars. Efter signeringen mötte jag, Lina & systrarna Berglund upp Skåne-tjejerna & spenderade resten av dagen/kvällen/natten med dem i en mysig lägenhet mitt i stan. Jag saknar dem allihopa!


Sov kvar i Stockholm och var med tjejerna på stan innan vi skiljdes åt.


Den här låten ger mig sjukt mycket flashbacks från Mars/April. Den var soundtrack till en film jag såg, hela familjen började sjunga på låten så till slut hamnade den i min iPod. Jag vet knappt vad texten betyder, men jag lyssnade väldigt mycket på den ett tag och därför påminner den mycket om ställen jag var på och saker jag gjorde. :)



April-Juni kommer upp senare ikväll!

Krångel, krångel

Ursäkta förseningen av årsresumén, mitt Internet krånglar (hoppas att det här inlägget kommer ut i alla fall) men jag lägger upp den imorgon så fort jag vaknar. Tills dess kan jag ju leta fram fler bilder att ha med, det finns några på Linas dator som jag skulle vilja ha med!


RSS 2.0