My life in ruins

Igår kväll såg jag komedin My life in ruins - eller Min stora feta grekiska semester som blev den svenska titeln - och jag trodde inte att min längtan efter att besöka Grekland, se och uppleva all historia och promenera omkring under solen i vackra Santorini kunde förstärkas.. men det gjorde den.

Filmen är gjord av producenterna till "Mamma Mia" och var möjligtvis lite för enkel att lista ut men ändå en fin film. Vad jag först trodde var en halvtorr komedi utan större mening visade sig vara en film som faktiskt framkallade mycket känslor - så som jag vill att filmer ska vara. Den orsakade både höga skratt och tårfyllda ögon vid flera tillfällen och innehöll även många fina, minnesvärda och roliga citat.
Ni vet.. jag och citat. Och personen som först fick mig att vilja stänga av filmen var i slutet min favorit.

"I bless you in the name of Socrates, Hippocrates and Feta Cheese!"










Är det inte helt fantastiskt vackert?


Happy birthday Georg


Idag säger vi grattis till Georg som blir hela 23 år. Hurra, hurra!

Passa på att rösta på grabbarna till Comet 2010 där de är nominerade i kategorin Bester Liveact. Markera TH (eller din favorit), tryck "LOS" and it's done. Vote here!


It's been a long, long day



Tidigare ikväll hemma hos Lina.

Det känns som att den här dagen varade i flera dygn. Morgonpromenaden som jag tog imorse med Lina B känns som något jag gjorde igår och på något sätt stod tiden stilla. Har dock haft en bra dag och hoppas detsamma för er som läser detta.

Vårvädret hittade äntligen hit idag och utanför fönstrena sken solen på torr asfalt medan fåglarna kvittrade ikapp. Otroligt härligt. Jag hade nästan glömt de här lyckorusen som kommer med vårkänslorna men håller tummarna för att vädret håller i sig resten av veckan i alla fall. Helgen är fullspäckad av trevligheter så ett fint vårväder till det skulle bara förgylla dagarna. Ska bl.a. på påskmiddag, ha en sisters night out och träffa släktingar på olika håll i landet. Det blir en toppenhelg att få ha alla dessa underbara människor runt om mig. ♥

Nu håller jag på att somna på tangenterna här. Hörs mer imorgonbitti. God natt!

Middag och tjejkväll hos Lina

Eftersom min barndomsvän Jeanette flyttar till Thailand i början av April så tyckte vi att en tjejkväll var passande. Middag, sminkande, nostalgi och skratt var vad lördagen bjöd på och trevligt var det.

Jag kommer att sakna henne (och hålla tummarna för att ingen mördarmanet får tag i henne. Eller de små krabborna i ventilationssystemen heller för den delen. Haha usch…) men vi har planerat en höjdarkväll i Stockholm när hon kommer till Sverige & hälsar på i Juli så vi har något roligt att se fram emot. Jag längtar redan!




Tummen upp för änglarna! Har förresten fortfarande inte set 2:an. Vågar inte. Haha.. Den kommer ju aldrig kunna mäta sig med ettan..


Testade nya Magnum Gold som efterrätt. "Karamellsås med halvssalt" lät ju så lockande, saltgalen som jag är.. men den gjorde mig endast yr & otroligt illamående. Smakade gammal parfym. Någon som upplevt samma sak?


Jeanettes hy är fantastisk att sminka - ser naturligt ut trots att man lagt en bas av foundation, lite concealer och puder. Eftersom jag inte sett henne med ögonskugga på många år så testade jag något som inte var för överdrivet men ändå mörkt och resultatet blev över förväntan. Passade henne väldigt bra!

Jag vet, jag som brukar tjata om att man inte ska ha fingrar i ansiktet råkade glömma bort min lilla regel där ett tag. My mistake.. men fin blev hon i alla fall!


Eftersom jag inte lyckades få en bra bild på Jeanettes make up så får ni istället se min för kvällen. Det var inte så speciellt men de produkter jag använde för ögonen var i alla fall följande:

Ögonskuggor: MAC Vanilla på inre halvan av ögonlocket, en matt mellangrå skugga från IsaDora på yttre halvan + suddad uppåt i globlinjen (paletten till höger, skuggan nere till vänster), MAC Black Black i globlinjen och MAC White som highlight.
Eyeliner: Nivea Expert Eyeliner. Min favorit sedan många år.
Mascara: Maybelline Falsies. Rekommenderas inte.
Lösögonfransar: Corner lashes från Ardell, #301

På naglarna har jag China Glaze Liquid Leather, H&M Silver och ett silverglitter från Depend. (Och jo.. Jag ser nu att nageln är väldigt mycket för bred från mitten & ut. Fram med filen!)


Släckte ni lamporna under Earth Hour?


Jag & syster. Vid midnatt drog vi ut för att träffa Janets boyfriend och avslutade natten några timmar senare på en efterfest där vi spelade Tainted Love på repeat. D.v.s. när Lina inte dansade monsterdans till Thriller. Haha!

H&M Fashion Against Aids

I år skippar H&M att samarbeta med kända personligheter till Fashion Against Aids och har istället själva skapat en festivalinspirerad kollektion där man bl.a. hittar en gnistrande jacka, ett stort, färgglatt halsband, snygga klänningar och härliga mönster. Kommer i Maj!




3 av mina personliga favoriter ur kollektionen; (ungefär) så här skulle jag matcha dem. (..och helst också till en brunbränd kropp.)

1. Den egentligen för söta leopardklänningen skulle jag matcha med enkla silversmycken & ett par skor som de snygga på bilden för att få bort lite av det söta.
2. Den här outfiten kan jag se Rihanna i och skulle själv gärna bära den en utekväll i sommar. Nitringen för att nita slembollar som inte kan hålla händerna i styr. Haha.. Skämt åsido..
3. Strandfavoriten - näst efter de lösa, underbara topparna/klänningarna högst upp i inlägget - vill jag mysa i på en brygga vid vattnet en sommarkväll över ett par ljusa jeansskjorts och ett par tanfärgade, enkla sandaler/gladiatorsandaler.

Skor & smyckena i det sista kollaget är från andra märken/butiker.



28 Mars 2010 - Måndag

Gårdagen gick så fort att jag knappt hann inse att det var Söndag innan dagen tog slut… men det kan ju bero på att jag sov ända fram till 16:20 också. Det blev väldigt sent i lördags men kul hade jag i alla fall. Tog lite bilder - kommer upp ikväll!

Under den lilla tid jag var vaken igår (kändes som bara några timmar, haha.. inte bra att vakna så där sent) hann jag få finbesök av två underbara kusiner och vi pratade bl.a. om en grillfest (eller liknande) i sommar där vi skulle dra ihop större delen av släkten för en dag tillsammans. Jag blev helt förälskad i tanken då de allihop är speciella för mig så det är verkligen något jag ser fram emot.

Nu är Lina på väg hit och jag ska göra iordning något att äta innan vi åker in till stan. Ska kolla efter några leggings, lashes och köpa nytt antivirusprogram samt hjälpa Lina att välja ny dator. Hörs mot kvällen igen!


I lördags hos Lina.



Igår. Min finis ♥

Heels à la Gaga

Great news! Have2have.se släpper snart en kollektion med höga klackar som tydligen är inspirerade av Lady Gaga herself. Love!

Personligen skulle jag nog koppla henne till en lite mer extrem design men de svarta snakeklackarna måste jag ha. (!!)


Would you wear them?


Quote of the Day


Finaste vårfärgen



Jag älskar den här lax-/persikorosa nyansen på tröjor, toppar och klänningar till våren och sommaren. Ser väldigt fräsch ut! Hittade en fin kofta i just den färgen och håller tummarna att den finns kvar i butiken till nästa gång jag är i stan.

Finns hos Vero Moda / Nelly.com för 179:-

Våffeldagen

Igår var det våffeldagen men jag och Lina skippade vanliga och åt istället såna där små, tjocka våfflor som får mig att tänka på Amsterdam och de blåvita våffelstånden längs hamnen i Västerås på sommaren under Vattendraget och Power Meet. Så goda. Grädde och hallon är alltid gott men var ändå tvungen att testa en med smör & socker. Haha, förvånade? Jag har det alltid på pannkakor och det roligaste är att Lina & mamma fortfarande kollar på mig som om de väntar på att jag ska säga ”nej, jag skoja bara” varenda gång jag tar fram smöret och sockret. Haha! Det är otroligt gott. På våfflor föredrar jag dock grädde & hallon.

Brukar ni också ha på något lite mer annorlunda på era våfflor/pannkakor eller kör ni på det lite mer vanliga?


I bilen mot Västerås

Sitter just nu i bilen på väg in till Västerås med syster och mamma. Ska till IKEA och kolla lite på möbelavdelning men börjar med lunch i restaurangen. Vem älskar inte IKEA-maten?




Jag och Lina just nu. Hahaha..

MOUSE

Minns ni Bill’s brungrå nagellack som jag tjatade om förut? Jag minns i alla fall att jag skulle hojta till om jag fick reda på vilket det var eller hittade ett liknande och nu har det hänt. Jag vet inte om det är precis samma nagellack som han har men färgen är fan så nära man kommer. Trodde att det var ett Chanel-lack först men det visade sig vara för brunt och de ljusgråa jag tittade på var för gråa. Det här blir precis som i flaskan och har precis samma fina brungrå nyans som Bills naglar.
ÄNTLIGEN!


"Mouse" kommer från American Apparel och kostar 7 US dollar.

För er som inte minns vilket lack jag menar – zooma in på hans naglar på bilderna som togs på röda mattan (de satt även i en soffa) i höstas då Bill bar en svart skinnväst som såg ut att vara sliten i kanterna och en annars mestadels grå outfit. Bilderna har röd bakgrund. (Haha, jag minns verkligen inte var det var..)

23 Mars 2010

God morgon! Tänkte inleda dagen med att ta en morgonpromenad tillsammans med Lina B men det snöblandade regnet hindrade oss. Längar tills sommaren kommer och man kan ta härliga morgonpromenader i solen. Åh!.. Jag längtar ihjäl mig.

Nu vräker snön ner här och jag ska istället sätta mig framför tv:n och äta frukost. Blev så sugen på att se Eva & Adam (den gamla tv-serien) när jag såg "Tobbe" i en Beck-film igår så jag känner mig tvungen att se några avsnitt av det också. =)


Nu.


Ett paket kommer lastat med..

Idag fick jag hem ett paket från USA innehållande smink, smink och mera smink. Det var 4 läppstift & 3 läppglans från NYX samt 7 små pigment-samples från MAC.

Som jag befarade passade inte alla läppstiften mig i färgerna men det är ju en chansning man gör när man beställer utan att ha sett färgerna innan. De jag ville ha hade preics tagit slut men p.g.a. rean valde jag istället 4 andra. Gem, Ceto, Twist och Spell Bound som är den jag gillar mest. Det var även den enda utan pärlskimmer i (vilket jag inte gillar i läppstift).

För att förklara färgerna lite kortfattat så skulle jag kalla Spell Bound för en mörk Barbierosa, Ceto en "sheer" bronze, Gem är en mer knalligare rosa och får mig att tänka på ett par knallrosa, glansiga leggings medan Twist har en brunröd ton som direkt får mig att tänka på den vackra sångeskan Sade. Den här nyansen är som skapad för henned hudton och vore otroligt fin på en kvinna med hennes utseende.




Bilden gör inte riktigt rättvisa men det är så nära jag kommer med kameran jag har.





Pigmentproverna från MAC var både permanenta (vilket innebär att de finns i deras vanliga sortiment) och pro (vilket innebär att de endast säljs i MAC Pro stores, inte i vanliga eller i MAC-diskar). Lånade beskrivningen här nedan från sidan jag beställde pigmentproverna från.

Black Black(Pro) It is a flat, rich matte black color.
Copper Sparkle - (Pro) It is a rich metallic copper color.
Deep Blue Green - (Pro) It is a rich, deep bluish green color.
Grape - (Pro) It is a deep purple shone with small peart particle.
Naked - (Permanent) It is a neutral beige color with minimum to no shimmer.
Vanilla(Permanent) It is a frosted soft ivory white color.
White - (Pro) It is a soft peart white color.




Copper Sparkle blir superfin till solbränd hy i sommar. Deep Blue Green är favoriten!

Talk to you soon

Bad update today. Kör på nattbloggande istället - återkommer efter kvällsfilm med familjen. ♥

21 Mars 2010

Vilken dag! Vaknade upp med en massive mensvärk och blev tvungen att ligga i sängen halva dagen eftersom jag knappt kunde stå upp av smärtan. Usch, jag fattar inte hur det kan göra så ont. Nu mår jag i alla fall bättre och har varit och lämnat tillbaka filmen vi hyrde igår. Var inte precis sugen på att gå ut i det här snöovädret men som tur var så kom Lina & Max förbi med bilen. Tack igen!
 
Nu ska jag tända lite ljus, göra iordning något att äta och sedan redigera bilder till lillasyster. Hoppas att ni mår bra allihopa! ♥



Jag för en liten stund sedan.


Filmkväll

Lina, Lina och Bagge har nu åkt hem och jag ska snart sova. Vi har haft filmkväll här hos mig där guacamole, taco- och vitlöksdipp som vanligt uppdukat på bordet. Vi såg (s)Extreme Movie som enligt beskrivningen är en "gravt störd sketchfilm". Nog levde den upp till namnet allt! Har aldrig sett en så skadad film. Haha!
Here you go, döm själva:



God natt! ♥

Concert photos




TIPS: Blå skjorta


Förra gången jag var inne i stan så hittade jag en fin, härligt ljusblå linneskjorta inne på Dressmann. Jag har länge tänkt köpa en men har inte tänkt på att titta där så när mamma presenterade mig för den när hon själv skulle byta storlek så föll jag direkt.

Den här modellen passar både tjejer och killar och finns i flera olika färger. De ser otroligt fräscha ut och jag älskar verkligen de uppkavlade ärmarna. Både jag, Lina och Max har den och favoriterna är den ljusblåa och den vita. Båda färgerna vore brutalt snygga till en nyss-hemkommen-från-utlandet-bränna på sommaren!

Skjortan är inte skrynklig egentligen (slängdes ner slarvigt i påsen vid köp) och jag tycker inte riktigt att jag lyckades fånga formen så bra på bild så om ni har en Dressmann-butik nära er så rekommenderar jag er att gå in och ta en titt själva.

Skjortan är gjord i 55% linne & 45% bomull och priset är 199:- st eller två för 299:-

Quote of the Day




Tillägnat de tre underbara tjejerna som kommer hit för en mysig filmkväll ikväll. Lina, Lina och Caroline. ♥

Ready to get ready

Den senaste timmarna har gått åt till att testa nytt smink och nya kombinationer, städat och rensat garderoben. "Du städar ju HELA tiden!" sa Lina igår.. Verkar det som det? Haha, det gör jag i alla fall inte. Är bara så seg på att få saker gjorda så det tar oftast flera gånger innan det är helt städat. Jag har för mycket grejer och för lite utrymme.

Nu har jag i alla fall fått bort litegrann så nu är det dags att ta en dusch & smörja in min nästan transparenta hy (så blek) med lite b.u.s-lotion. Jag ska möta Lina strax innan kl 6 och tillsammans ska vi hem till den andra Linisen för att spendera kvällen med henne & hennes vänner. Vi bestämde oss för att börja gå ut och gå tillsammans förra gången vi sågs men det har inte blivit av än så länge (host, host.. Bergstöm, är du fortfarande sjuk?..) så jag ska försöka få med henne fr.o.m. nu. Det blir så mycket roligare (för att inte tala om lättare att komma iväg) om man är två, tycker inte ni?


Liberty Girl





Underskatta aldrig H&M's nagellack. Min favorit är fantastiskt fina Liberty Girl
som har en av mina favoritfärger just nu. Priset - ca 40 kr - är inte fel det heller!

Pictures from the 80's party





Therese, jag, Linn, Mähler och Lina. :)


Quote of the Day



Begränsa inte dig själv. Intala inte dig själv att "det där skulle jag aldrig klara" eller "åh, det där jobbet skulle jag vilja ha.. men jag skulle aldrig kunna få det".
Glöm aldrig att det endast är du själv bestämmer vad du klarar och inte klarar av.


My latest MAC haul

Lipstick "Myth"
Rating: ♥ ♥ ♥

Plushglass "Wildly Lush"
Rating: ♥

Slimshine Lipstick "Bare"
Rating: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Studio Sculpt Concealer "NC20"
Rating: ♥ ♥ ♥ ♥

Brush 217 (Kan användas till både ögonskugga och concealer*)
Rating: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥





*Tänk på att om du använder 217 till concealer så bör du inte använda den till ögonskugga också - och tvärtom. Tycker du om den så införskaffa två och ha en till ögonskugga och en till concealer. Jag har min till concealer - därav den gula färgen på borsten.

Konzert // Helsinki // 07.03.2010

Den tredje och sista TH-konserten var i Helsingfors. Jag och Lina hade, som jag sa tidigare, åkt dit kvällen innan och gick upp tidigt på konsertdagen för att leta konsertbiljetter. Totalt oförberedda.. men är det inte samtidigt det som är lite av charmen med att göra såna här spontana resor?

Medans vi fixade iordning oss och jag höll på att sätta på lösögonfransar på Lina så fick jag ett sms om att signeringen var inställd. Jag hade haft en så dålig magkänsla över tanken att gå dit så för mig gjorde det ingenting. Blev istället nästan glad över att det visade sig att det inte "var meningen".

Vid 1-tiden åkte vi till arenan för att kolla om de hade något biljettkontor och lyckligtvis så hade dem det. Vi tog ståplatser och tänkte att vi skulle stå lite längre bak men såg sedan den barnsligt korta kön (det var mer folk utanför Bengans när TH hade skivsigneringen där) och bestämde oss för att stanna.

Mot eftermiddagen så kom Rebecka och Essi till arenan och när vi gick ur kön för att prata så förlorade vi också våra platser men fick däremot konsert-sällskap vilket blev himla trevligt. Att vi kom in i första blocket var en bonus!


Jag, Essi & Rebecka innan konserten. Ser ni hur lite folk det är runt om?.. och det är ändå första raden som syns där brevid mig. Har aldrig sett så lite folk i första blocket men det var skönt att ha så bra platser utan att behöva trängas.


3 härliga brudar!


När arenan släcktes ner utan förvarning och jag vände mig mot scenen så hade skynket redan åkt ner och på scenen stod en halv boll. Vid det här tillfället led jag verkligen med dem. Föreställ er själva stoltheten av att ha fixat en grymmare scen än någonsin för sina fans och sedan händer något sånt här.
P.g.a. detta var det filmförbud men många - inklusive jag själv - filmade ändå.


Några av mina bilder från konserten. Funderar på att beställa någon som poster!

Det som var bäst med att de inte hade någon "catwalk" (eftersom hälften av grejerna satt fast i isen mellan Sverige & Finland) var att de stod desto mer ute på sidorna och på något sätt så kändes den här konserten så mycket mindre och mer intim än de tidigare jag varit på. Vid vissa tillfällen blev jag faktiskt tvungen att vända mig om för att se om det verkligen var mer än 50 pers i arenan. Antar att känslan var resultatet av att stå så nära och att hamna i sin egen värld där man stängde ute skriken och bara hörde musiken. Den tyska musiken dessutom. (Äntligen!)


När jag fångade en trumpinne i Tyskland för några år sedan så sa jag att "om jag lyckas fånga en till så ska jag lära mig spela trummor med dem". Well, this is a sign, mina vänner. Har ju så länge velat lära mig men ständigt skjutit upp det. Kanske är det äntligen dags! Haha


Vi trodde nog alla att det skulle märkas att killarna var nere p.g.a. det som hänt men tvärtom så gav de verkligen 150% under hela showen. Fantastiskt!

Vilken var eran favoritlåt från HUMANOID-skivan att höra live?

På väg hem


Beställde hem en fin kavaj och ett par sandaler till sommaren från H&M förra veckan. Bäst att börja införskaffa lite sommarskor innan storlekarna tar slut. Jag brukar nämligen alltid vara ute för sent när det gäller sommarskor så i år försöker jag passa på att börja samla några månader innan jag kan börja använda dem.

Vad tycker ni om dessa? De finns även i en ljus färg med guldnitar på.

Göteborg -> Köpenhamn -> Helsingfors

06.03.2010


Dagen efter Göteborgskonserten började med en underbar hotellfrukost. Vem älskar inte det?


Äggröra ♥ Måste be mamma göra hennes fantastiska, mer "flytande" version som hon alltid gjorde till mig & Lina när vi var små. Åååh.. Så gudomligt gott med kaviar i.


Det blev inte mycket sömn för oss under de här dagarna och jag kan ju bara föreställa mig hur det då var för er som faktiskt köade utomhus i flera nätter.
Jag vet att man tycker att det är värt allt när man väl står där framme men jag skulle inte klarat det. Jag skulle inte vilja klara det. Inte nu, inte på vintern. Men applåder till er som stod ut!.. Och jag hoppas att ni fick de platser ni förtjänade och en underbar konsertupplevelse - vare sig ni såg dem live igen eller för första gången.



Efter frukosten så lånade vi en dator och letade flyg. Lina hade gjort mig sugen på en spontan resa på väg till Gbg så jag tänkte att vi kunde ju i alla fall kolla om det vore möjligt. Utan förhoppningar så började vi leta och hittade lyckligtvis både flyg & hotell.

Glädjen dog en stund när Lina upptäckte att hon inte hade sitt pass med sig men Ida berättade att det fungerar att åka med ID-kort i norden (Var det bara vi som inte hade en aning om det?) så när glädjen var tillbaka så var det bara att börja förbereda sig, ställa in kvällens planer och åka iväg till flygplatsen. Det enda som var osäkert nu var om ID-kortet verkligen skulle fungera..


..men det gjorde det ju lyckligtvis. Fungerade hur bra som helst. Lite mat på Landvetter satt sedan fint innan vi gick på planet mot Köpenhamn där vi skulle mellanlanda.



Två TH-fans hade smygit sig in där man hämtar bagaget och var bland det första vi såg när vi landat. De höll i en stor, hjärtformad skylt med bandets namn på och väntade spänt på killarna som aldrig kom. Tyckte nästan lite synd om dem.
Här är vi på väg till hotellet. Som Simon skulle sagt; "It's all about mysbelysning".


Framme på "äppelhotellet" väntade en trevlig hälsning på rummet. Fick lite panik angående var vi skulle göra av våra väskor under morgondagen eftersom hotellet inte hade en reception (fick inte reda på det förrän vi kom dit) men bland det stora gänget fulla ungdomar som samlats utanför hotellet hittade vi en inte så mycket mer nykter dam som tipsade oss om att både buss- och tågstationen hade fack att lägga dem i. Toppen! Nu väntade alldeles för några timmars sömn innan vi skulle upp och leta efter konsertbiljetter.

River Island

Idag vaknade jag av att min mamma kom hem från London och började dagen med att höra om hur hon haft det. Jag är den enda i familjen som inte varit där ännu men vi funderar på att ta en weekend i sommar, vi tre. Det vore riktigt mysigt eftersom vi alla skulle vara intresserade av att göra samma saker (med skillnaden att Lina tröttnar lättare på shopping än mig & mami). Mysa bland olika pubar, gå i roliga butiker som inte finns här, vandra runt på the Tower of London och förknippa varje detalj med Tudors (som är "våran" serie), fika i solen, krama vaxdockor på Madame Tussauds, åka den överfulla tunnelbanan och bara vara få vara turist på Londons gator.

Förutom härliga berättelser så hade hon även med sig lite presenter. Bland annat en fin, grå väska från River Island som jag spanat på från hemsidan. Tycker det är hemskt synd att man inte kan beställa deras grejer över nätet och ännu mer synd att butiken inte finns här. Besökte den I Liverpool (hösten 2008) och minns att jag ville ha varenda plagg i butiken men inte hade shoppingpengar med mig så jag skulle tippa på att det blir en del shopping där när jag väl besöker den igen. Looking forward to it!







Fler bilder från Göteborg

Innan konserten i Göteborg så hade jag & Lina vår egna lilla förfest på hotellet. Minibaren kom till nytta och vi var båda peppade inför kvällen, konserten och att träffa alla bekanta ansikten efteråt. I taxin till arenan så frågade chauffören om vi skulle in artistingången eller i vanliga entrén. Gissa om vi dog av skratt...







Här hade vi intagit våra platser på rad 14. Vilket drama det blev när jag skulle fixa något på skon och ställde mig på ett ben, tog tag i det andra och skulle stödja mig på Lina med handen. Hon var då inte så nära som jag trodde så jag föll handlöst åt sidan och trodde att jag på något sätt skulle lyckas ramla ner för trappan. Luckily I didn't! Hahaha



Efter konserten var det dags att träffa folk men det blev så vimsigt & stressigt att jag inte hann prata så mycket som jag hade velat med var och en. Vi hann dock med några små "reunions" och första-gången-träffar - alla lika trevliga. :) Här är jag, Lina, Hanna och Ida på Elite Plaza.





Supersöta Hanna & jag på väg till rummen.


Uppe hos Ida & Hanna.




Giveaway: Rabattcheckar!

När jag besökte Göteborg förra helgen så fick jag en häfte med rabattcheckar på butiker, fik, restauranger och t.o.m. skärgårdsbåtar i Göteborg av personalen på hotellet vi bodde på men eftersom jag aldrig är där i vanliga fall så kan jag inte använda dem. Tänkte därför höra om det finns det någon go Göteborgare här som vill ta över häftet och på så sätt få lite rabatter? Onödigt att låta det ligga och gå ut i datum när någon annan kan använda dem, eller hur?

Lämna en kommentar om du är intresserad så lottar jag sedan beroende på hur många som vill ha det.





Rabattcheckarna gäller hos bl.a. McDonalds, Intersport, Sisters, Brothers, She Shop, Eurosko, Café- och Pasta Prego, Missäy, Nilson, JC, Klockmaster, Pizza Hut, Beijing, Duka, Clas Ohlson, The Body Shop, Verner & Verner, Life, Panache och Stadium så jag är säker att det finns något för alla. Om du inte hittar något till dig själv så kanske du hittar något som passar någon du känner. Presenter är alltid kul!




UPPDATERING: Lottade precis och hittade en ny ägare. Hoppas du får nytta av rabattcheckarna, Carro! =)

15 Mars 2010

Jag kan inte fatta att det idag är måndag och att det redan gått en hel vecka sedan vi kom hem. Fick igår frågan om vad jag gjort i helgen och svarade att jag varit i Helsingfors o.s.v... "Den här helgen också?" var svaret jag fick. Hahaha... Dagarna har gått så fort att jag inte hann inse att det precis varit helg igen nu. Hänger inte med!

Sitter just nu hemma tillsammans med Lina, tittar igenom konsertvideor och spelar Telephone på repeat. Love the "freakyness" som Gaga utstrålar. Angående videorna från konserterna så kommer jag inte lägga upp dem här eftersom jag provade att ladda upp en av de med bäst kvalité på min YouTube-kanal och fick hela videon (kvalitén) totalförstörd. Tråkigt men ser helt enkelt inte (längre) meningen att visa videor som inte ser ut som originalet.

P.S. Finns det några Göteborgare här? Isåfall får ni gärna kika in snart igen. Har ett rabatthäfte som måste hitta ny ägare!




Pictures taken yesterday.

Goodnight

Dags att krypa ner i sängen. Ögonen står i kors och öronen är lagom (extremt) ömma efter en kväll med vad som kändes som världens tyngsta örhängen.. Ska bli skönt att äntligen få ta ur dem nu. Lina hann knappt lägga sig innan hon somnade. Söt, haha..

God natt, sov gott, dröm fint, hörs imorgon. ♥


A few minutes ago..


Redo för 80-tal





Nu drar vi iväg på 80-tals fest. Hoppas att ni har en lika rolig lördag som vi!

A message for all you shoelovers out there

Skonamig.se rear ut en massa klackar för 99:- just nu. Nittionio kronor!!

TELEPHONE



Give me those studded underwear!!

Arriving in Gothenburg // 05.03.2010


Jag & Lina på tåget ner till Göteborg. Laddade inför kvällens konsert spelade vi TH i hörlurarna och smidde planer inför söndagen. Vi blev båda sjukt sugna på att lämna landet för en dag..


Fina Elite Plaza som vi skulle bo på de kommande två nätterna. Lånade bilden av söta Ida (som bodde två rum ifrån oss) - hoppas att det var okej!







På väg ut på stan för lite nödvändig shopping.



It's the 80's, baby

Ikväll ska jag & Lina på 80-talsfest som två vänner håller i så just nu håller vi på att prova våra outfits här hemma. Trots att 80-talet inte alls är min grej när det kommer till maskerader så lyckades jag undvika den "typiska" utklädnaden med body, leggings och en stor tygtofs mitt på huvudet i det krusade håret. Ikväll är jag någon form av "Madonna in the 80's" och som mitt sällskap har jag självaste Michael Jackson.


Bilderna jag hämtade inspiration ifrån


CHINA GLAZE


Trots att jag bestämt mig för att inte köpa fler nagellack på ett tag nu så kunde jag inte låta bli att köpa Liquid Leather och High Hopes från China Glaze när jag var inne i stan i onsdags.

High Hopes kommer från Up & Away-kollektionen och har en orangeröd nyans som vore så(ååååå) otroligt snygg till en fin solbränna. Med andra ord: dags att sola! Båda är cream-lack (d.v.s. helt utan skimmer) - just how I like it.

Exempel på inköpsställen: Kicks, TransDesign.

Stockholm // 04.03.2010

Precis som många andra så åkte jag & Lina till Stockholm förra torsdagen för att se TH live i Globen. Det började med shopping och efter några timmar på stan så mötte vi upp Madde & Ewe för att lämna våra resväskor, ta en till sväng på stan och äta och sedan fixa oss inför kvällen...


Plättar med sylt & grädde har varit vår traditionella "Stockholmsmat" sedan 2007 då vi satte oss på ett fik och beställde in det direkt efter att vi träffat TH. En (väldigt nördig och) lite kul grej bara. Haha



Snälla Carro jobbade på konserten och höll oss sällskap ett tag innan showen drog igång. Tillan skojade inte när hon sa att hon fixat de bästa sittplatserna - jag hade platsen i hörnet, allra närmast scenen men bytte den med Tillan eftersom hon suttit ute hela natten för att få biljetterna när de släpptes.


Johanna och Tillan hade skrivit en hälsning till killarna på flaggan som vi hade med oss på konserten i Amsterdam, 2007.




Jag hade inte kollat deras playlist innan så blev förvånad att de körde Ready, Set, Go! och Break Away. Kul att få lite gamla minnen på köpet. Hade dock hoppats att få höra de tyska låtarna men tycker att de ändå gav en grym show. Applause!


Efter konserten satte vi oss på en mysig liten pub på Söder. Kul att träffa alla tjejer och jag hoppas att det inte tar två år tills vi träffar de söta skåningarna igen den här gången. ♥

11 Mars 2010 - I'm back (for real this time)

Efter alldeles för lång tid av klagande på min dator och allt kring den så köpte jag igår en ny. Har inte haft någon nu på ett tag så det ska bli skönt att få ordning på saker som jag behöver en dator för att utföra och återfå kontakten med omvärlden (d.v.s. vänner och bekanta runt om i landet/världen). Har redan börjat planera både resor och träffar med vänner i andra länder och är bara galet positiv till allt just nu känns det som. Kan det vara vårkänslor som börjar komma? Det känns i alla fall härligt med all positiv energi och det får jag tacka de senaste dagarna och alla människorna i dem för.

Jag har en hel del bilder att visa & tänkte börja med några från Stockholmsvisiten senare ikväll. Först ska jag kila över till Max och se kvällens avsnitt av Vampire Diaries och beställa hem lite ytligheter från USA. Talk to you later!


Sitter i...

2236342634f6bd02178d3fe2a2cf39c1.png

Sitter i köpenhamn och väntar på att flyget mot Helsingfors ska lyfta. Jag och Lina kunde inte hålla oss från att spontanboka en sista resa (for now) efter att njutit av Sverigekonserterna imorse så imorgon hoppas vi på både signering och konsert. Som Lina sa; "Det är för nära för att låta bli!"


RSS 2.0