20-års kalas!

Vilken mysig dag jag har! Stämningen är livfull, glad och hela huset är fullt med släkt och vänner. Två av mina systrar, min bror, min fantastiska farbror, massa kusiner, fyra syskonbarn (haha, den minsta som bara är några år satte nyss på sig ett fuschiafärgat, glittrigt läppgläns, haha! Hon är så jäkla söt!), min underbara moster, en av mina morbröder och hans fru, världens sötaste mormor, mammas moster, Jeanette, Max's och hans familj och - såklart - min egen. Alla är samlade här under samma tak. Jag älskar det här.

Lina (lillasyster) blir 20 idag så därav folksamlingen. Ska gå ner och vara social med de andra, ville bara önska en trevlig kväll till er alla (!). Nu väntar kladdkaka!


VIOLET HILL

         
         
           

Coldplay är perfekt musik till dagar som idag. Soliga, lite vindiga, glada, halvkyliga höstdagar. De har spelats här hela förmiddagen och Violet Hill verkar inte kunna bli uttjatad. Den är så skön!

Klickar du på någon av bilderna så kommer du till musikvideon där du även kan göra som jag - lägga en röst på dem till deras EMA nominering för "Best World Stage Performance". Det tycker jag att de förtjänar. Konserten i Stockholm var galet bra!

29 September

God morgon! Idag har jag mycket att göra så jag gick upp redan vid 9. Har redan hunnit med en hel del och ska snart fortsätta men först måste jag jag få i mig lite energi & näring i form av frukost. Det blev inte tid för det tidigare. Lina vaknade precis så jag ska göra henne sällskap nere i köket. Hon kan ju få höra vad jag drömt inatt som hon ääääälskar att göra, det blir hon säkert på bra morgonhumör av. =)   (Hon hatar att jag alltid behöva lyssna på när jag berättar vad jag drömt) Hahaha!

Brrr... Kyligt som attan är det här inne. Det är nästan så att jag blir sugen på en onepiece! Inte det snyggaste jag sett men förmodligen riktigt skön mysa in sig i hemma i soffan. Don't you think?


A state of awesomeness






Gillar ni Bill's nya frisyr? I most definitely do! Sedan TH var i Sverige senast så har jag börjat längta riktigt rejält efter en ny turné och att se videor från Rom (där de uppträdde i lördags med Humanoid (!) och Automatic) gjorde inte längtan mindre. I don't know about you men jag tror att nästa turné kommer att bli riktigt, riktigt grym.

Du glömmer väl inte att rösta på killarna till MTV EMA i kategorin Best Group?
Om du inte är ett fan så får du jätte (jättejättejätte) gärna rösta ändå. Please?
Klicka HÄR eller HÄR för att komma till en röstsida. Själv har jag bombat båda.

Vote, vote, vote! 


Höstnaglar

Ett snyggt nagellack kan verkligen vara pricken över i:et och så här till hösten kommer de olika märkena - stora som små - med nya kollektioner som alla matchar höstens färger. Här nedanför visar jag mina favoritlack för i år:


Vintage Vamp (bilden) och Cool Reserve (grå lavendel) från MAC är riktigt fina


Angora Cardi, Mink Muffs, Midnight CamiChinchilly gillar jag bäst från Essie AW09. Oväntat ljusa färger men ändå lite "dammiga" och fina. Hela kollektionen kan du se (och köpa) hos Nelly.


Att China Glaze skulle komma med fina färger var ingen överraskning. Retro Diva är namnet på den nya kollektionen och innehåller flera "vill-ha"-lack. Cords, Let's Groove, Short & Sassy, Skate Night, Thunderbird ("superwoman-röd". LOVE it.) är mina favoriter. Jag håller tummarna att Kicks har fått/får in dem! Jag älskar att de har börjat ta in det här märket.

(Bilderna är lånade från google.)




Föredrar man ljusa naglar eller bara vill bryta av från de mörka lacken ibland så har Chanel kommit med två snygga färger. Mintgröna Jade och ljusrosa Jade Rose. Båda lika söta!




Min absoluta favorit so far är Lincoln Park After Dark från O.P.I. Det är mörkt mörkt lila, ser nästan svart ut och lila i vissa ljus. Samma effekt verkar Up All Night från China Glaze ha - fast med blå färg - och den står också högt upp på önskelistan. Liquid Leather likaså.




Simply beautiful




It's in the little things

Hur hade ni det igår? Det var en lugn och väldigt mysig fredag för min del. Jag lagade en god middag till mig och min underbara mamma under kvällen. Hasselbackspotatis (som inte är en sorts potatis - som jag trodde - utan sättet man tillagar dem på. haha) och "utbankad" fläskfile med pepparsås och bearnaise med smak av vitlök. Riktigt gott blev det!

Jag måste säga att även fast jag är galet mörkrädd så tycker jag att det är så härligt med de här mörka, mysiga kvällarna, att klä på sig lite extra och tända massor med ljus. Hösten är så vacker,  jag blir helt förälskad varje gång.

Den här dagen vaknade jag till det underbara ljudet av ett piano. Är det inte konstigt att småsaker som några ljus & ett visst ljud kan ge såna fantastiska känslor?........ Jag älskar det.


Vote for your favourite new song


Man kunde bara ha 10 svar så om din favorit är någon av de som inte står med här - just leave me a comment.

Min favorit? Av det jag hört så verkar Komm, Lass uns laufen, Sonnensystem och Träumer vara riktigt bra. Och Automatisch såklart! Den är grym. Jag blir så glad när jag hör den. Kan inte välja bara 1!


BIG RINGS

Jag har kommit på mig själv med att ha olika "perioder" när det kommer till vad för smycken jag gillar. Tidigare var halsband det jag gillade bäst och jag kom väldigt sällan hem från stan utan ett nytt... Men sedan lite mer än 1 år tillbaka så har det helt gått över till armband och ringar. Stora ringar och massa armband.

Jag älskar stora ringar och de får väldigt gärna vara lite "rockiga" - som de flesta ni kan se här nedanför. (Släktingar, hohooo, titta hit för julklappstips!) Här är några av my current favourites att dreggla över:




Jag letar fortfarande efter nitringen utan någon vidare framgång... (Hjälp?)

Vad för slags smycken gillar du bäst just nu?


Berlin: Day 4 - WHITE TRASH

Hej bloggen och ni tålmodiga läsare!

Först vill jag bara be om ursäkt för den usla uppdateringen här i bloggen de senaste dagarna. Jag försöker verkligen men min dator börjar sakta men säkert lägga av för gott. För att skriva, lägga till bilder och publicera ett inlägg så måste jag (helt seriöst) oftast planera det i flera timmar i förväg. Hur många spontana inlägg har ni sett här på senaste tiden?.... Precis. (EDIT: Ta det här inlägget som exepel. Jag gick in på arkivet & tittade för att se hur långt det tog från början tills det publicerades - den första bilden laddade jag upp kl 16:35.) Jag överdriver verkligen inte även fast jag själv förmodligen inte skulle tro på någon som skrev så för ett år sedan. Now I would.

Jag skaffade den här på hösten 2006 så den är snart hela 3 år - absolut längre än den är gjord för att fungera, enligt mitt datasnille till vän - Jeanette. Jag tycker att det är sjukt dåligt att en laptop är gjord på det sättet men förmodligen så är datorerna i butik idag ganska mycket bättre, har mer minne och är mer hållbara. Det är ju som sagt ändå 3 år sedan jag köpte den. Ja, en ny måste jag ha. En mini-laptop vore också kul att ha när man reser. Jag måste införskaffa en så fort pengarna räcker till.

Moving on to someting a little bit more fun.

Jag har fortfarande inte visat alla bilder från Tyskland så här kommer ett par från den 4:e dagen, lördagen. Vi fixade iordning oss, köpte pizza och hade vår egen lilla förfest på hotellrummet. Vi hade inga direkta planer på var vi skulle men visste att vi säkert skulle hitta ett kul ställe att spendera natten på.

Redan när vi satt och väntade på tunnelbanan så träffade vi en jättetrevlig stockholmare (chock!) som var jätteglad över att få tipsa om nattklubben White Trash. Jag kände igen namnet från att ha sökt efter nattklubbar i Berlin innan vi åkte dit men glömt bort namnet. Jag kom i alla fall ihåg att det var en rockigare klubb och det bekräftade han och trodde att vi definitivt skulle gilla den. Vi gav oss iväg för att upptäcka att allt bra han sagt om klubben stämde och vi fick en riktigt kul kväll. Jag vill tillbaka!


Vårat lilla "partybord" (haha) innan vi åkte ner till stan. Pizza, vin & chips


Efter att vi råkat åka fel (så går det när en envis syster & en senil syster försöker komma fram till vilken station vi skulle av på - and for the record så hade jag rätt) så hamnade vi till slut vid ett bord på White Trash.


Det var så himla mysigt, fränt och udda. (Belysningen på hela stället var med som på nedre delen av bilden - och på bilden nedanför; mer röd och mörk. Inte så ljust som på den övre delen.) "Pirates of the caribbean möter kinesisk restaurang" skulle jag säga. Haha, det var trappor och små gångar överallt. Supermysigt. Jag ville flytta in i vid den lilla tappen längst ned på bilden. Det var bara så mysigt just där. Dörren ledde till the Diamond Lounge som liksom satt ihop med White Trash. Vet inte om det bara var tillfälligt eller inte men ingången till White Trash var via the Diamond Lounge. Där nere kunde man dansa, det fanns ett rökrum, en bar innanför galler (riktig "underground"-känsla, fräsigt var det), garderob, fler små gångar och t.o.m. en liten "damm". (Bilden lånade jag från google.)





Jag gillar absolut att vara på ställen där man kan dansa men det här var ett så underbart ställe, så fint, så socialt och så annorlunda motför det jag är van vid. Det verkade som folk kunde gå runt och prata med vem som helst, blandingen av folk var så stor, stripporna i fönstrena flirtade vilt med både killar och tjejer och livemusiken började strömma från den lilla scenen efter att klockan slagit två.

Det här är en nattklubb som jag tror att du skulle gilla, Tillan!

Jag kommer definitivt att besöka stället igen - förmodligen för födelsedagsfirande!

Silly boy

Hej! Har varit i Västerås större delen av dagen tillsammans med familjen men är nu hemma och sitter och väntar på att Lina ska dyka upp. Vi ska hem till Max och avsluta den här veckan med söndags-film-mys. Eva Simons spelas för fullt här hemma medans jag försöker välja vilket glasspaket som ska med. Persika/hallon, choklad eller chokladkross? Det är frågan. Dagens I-landsproblem....



Hon är grym!

Sneak peak: Halloween make up

Jag har blivit bjuden på Halloween-maskerad i November och även fast det är ett tag kvar så har jag redan börjat fundera över hur jag ska se ut. Lika bra att vara ute i god tid eftersom jag verkligen ville komma på något riktigt bra.

Efter att ha kollat runt på internet efter inspration och jag hittat flera som jag måste prova så fanns det en som jag fastnade för lite extra:


(Alltså..... Munnen ser verkligen vidrig ut. Bli inte för äcklade, hahah.)

Obervera att detta inte är det färdiga slutresultatet. Till maskeraden kommer riktiga dragkedjor att klistras på under ögonen & lösögonfransar ska på både - på övre fransraden & på sidorna om dragkedjorna (där jag nu bara målade på en dragkedja & något som ska föreställa lösögonfransar). Kommer även att göra det mer noga och detaljerad...

..Men vad tror ni? Kommer jag att lyckas skrämma skiten ur någon?

Jag ska inte bara göra min egen make up utan även på kvällens värd, Max och Lina. Det kommer att bli en heldag bara med sminket, haha. Slutresultatet + hur de andra kommer att se ut får ni se i November!


Birthdayparty

Ikväll är jag bjuden på födelsedagsfest och håller på att göra mig iordning här hemma. Det är Carro som fyller år och samtidigt firar att hon muckar (I think? Jo, så var det nog.) så jag tror det kommer bli en höjdarkväll bland härliga vänner, bekanta och nya ansikten.

Det började egentligen kl 18 men eftersom jag glömde osa om jag skulle komma eller inte så åker jag & Lina dit lite senare istället. Jag ska skynda mig att fixa håret nu, sen drar jag hem till Lina där vi blir hämtade och skjutsade till festen. Önskar er alla en riktigt rolig fredagkväll. Vi hörs imorgon! ♥

Promenader och motivation

Tips, råd och idéer här tack!

Igår var jag ute med Lukas (min mosters hund som jag varit hundvakt åt den här veckan) stup i kvarten. Långa promenader, lite kortare promenader blandat med lek på gården. Jag var helt anfådd efter varje gång. Haha! Kanske borde göra det här med promenader till en vana?

Det har inte gått så bra de tidigare gångerna jag lyckats övertala mig själv om att motionera då och då.... Det har blivit 1-3 gånger och sedan tappar jag motivationen. Gym är ingenting för mig men småsaker som att ta promenader några gånger i veckan, köra situps och övningar som går att göra i hemmet borde jag dock försöka mig på. På riktigt den här gången.

Min fråga till er är nu: Har ni några tips på hur man gör för att verkligen hitta motivationen och diciplinen att ta sig ut på en promenad/powerwalk och hålla kvar "glöden"?


Bilder från 8 September - Stockholm

Sofie skickade lite bilder som hon tog förra veckan då hon, jag, Lina, Linnea och Max var i Stockholm. Här är några av dem (och vissa är klickbara för bättre kvalité):


Fans utanför NRJ studion där TH befann sig på morgonen



Allas våran Carola hade ingen aning om vilka Tokio Hotel var..


..men det hade däremot de här tjejerna som samlats för att få en glimt av killarna


Jag, Ida, Alice & Rach utanför hotellet. Trevliga fans är en sak som TH har gott om!


Jag, Linnea och Lina


Lina och Max i väntan på TH. Och på tal om något helt annat så har Max startat upp sin musikhemsida igen. På svenska den här gången. LifeStyleHipHop - besök den!


Dagens sötaste

Medans jag surfade runt på Internet för några dagar sedan så snubblade jag över det här. Jag har ingen aning om vem hon är men en ung tjej (TH-fan) har gjort en låt till Tokio Hotel och på Amazon.com kan man lyssna på en liten snutt från den. Hon kanske inte har världens bästa sångröst men vad gör väl det? Det här är ju hur gulligt som helst!

- Klick! -


Berlin: Day 3


Det finns ju så mycket att se i Berlin så även denna dagen så gav vi oss ut på stan för att titta i butiker och upptäcka nya, intressanta ställen. Även för att besöka MAC.


Inspiration. Det kallar jag både innehållet i inredningsbutiken "DOM" och dess hängande "spegelplatte-gardins-grej" till ytterväggar. Nice!


Vi hade tänkt äta middag uppe i tornet (på bild) men valde istället en trevlig liten restaurang strax brevid.



Goda pizzor serverades samtidigt som servitören & kocken kämpade med att försöka hitta rätt konsistens till den vita såsen - "det stora mysteriet" - som vi efterfrågade. Haha, de var så gulliga.


På kvällen blev det festligheter. Utgång; Matrix!





Jag gillar Linas fräna strumpbyxor


Matrix var gait. En mer detaljerad recension om stället kommer senare - tänkte nämligen göra en liten "måsten i Berlin"-guide här framöver.. men gillar ni att dansa så kan jag rekommendera er redan nu att joina de vältränade dansarna på den lilla dans-scenen.  (Bilderna är lånade från deras hemsida.)


Jag i taxin på väg tillbaka till hotellet

Kvällen var kort sagt: 

Bröstcancerfonden


Igår fick jag ett sött armband av min mamma. Det är ljusrosa och stödjer Bröscancerfonden. Vill du också göra en god gärning och samtidigt få ett fint armband så hittar du det här hos Guldfynd för cirka 70 kronor.


Wednesday

Det fina vädret har ersatts av en grå himmel så jag, Lina och Jeanette sitter idag hemma hos mig idag och slappar framför varsin laptop. Finns inte riktigt mycket annat att göra idag så jag håller på att kolla efter lediga jobb och dregglar efter snygga kläder på olika webb-butiker.

Lina, Max och Jeanette gjorde mig sällskap framför Idol och en av de nyare Wallander-filmerna igår kväll och vi hade det riktigt mysigt. Min och Linas nya besatthet; tacochips, guacamole och vitlöksdipp + två stora skålar med godis och vindruvor försvann snabbt ner i våra magar och när det var dags att sova så rullade jag proppmätt upp till sängen. Med Jeanette - som verkar vara lika mycket nattuggla som jag - på min soffa så blev det inte mycket sömn då vi istället bl.a. fastnade med att tillsammans sitta och leta och diskutera snygga klänningar och skor. Haha..


Söta Janet strax efter att vi vaknade tidigare idag. Otroligt nog så satte hon på sig en av mina TH t-shirtar igår kväll - högst motvilligt kan jag lova! Jag är stolt. Det var inget jag förväntade mig att någonsin få se. Ni ser vilket inflytande jag har! Haha


På tal om ingenting så är jag extremt sugen att gå på bio snart. Vill verkligen se "The Ugly Trugh" med Gerard Butler i en av huvudrollerna. Jag tycker att han är mysig och det verkar vara en typisk Ida-film så vi får se om det blir bio frammåt helgen. Har ni sett den? Är den så mysig som den verkar vara?

Solskenspromenad

Idag lyser solen och här på himlen finns inte ett moln. Underbart! Jag är hundvakt och tänkte passa på att ta en promenad medans jag har en anledning. Jag är verkligen dålig på att ta tag i att motionera annars så när Lukas är här brukar jag se det mer som att jag får några dagars "motionsmotivation/hjälp" än att se det som att jag vaktar honom. Kanske är det mer rätt att jag tackar hundägarna än att de tackar mig?

När jag kommer hem igen så ska jag svara på era kommentarer (som jag varit dålig på att göra sedan jag kom hem från Berlin. Ber om ursäkt för det!) och sedan ska jag fortsätta med lite jobbsökande. Håller tummarna att jag hittar något passande. Just nu känner jag att jag skulle klara av vad som helst.

So long!

VINNAREN

Jag hade totalt glömt bort att det var måndag och dags att dra vinnaren i min tävling om tidningen med fina TH-posters som jag hittade i Tyskland förra veckan. (Sorry about that.) Trots att det inte var så många som deltog i tävligen så hade jag gärna valt mer än 1 vinnare men jag är samtidigt väldigt nöjd med mitt val.

Ett stort grattis till Angelica som blev vinnaren i denna tävling genom att lyckas beskriva känslorna så pass bra att jag kunde relatera och själv minnas underbara känslor jag hade en sen höstkväll i Holland för snart två år sedan.

Ett mail har skickats iväg till dig så kolla inkorgen så att du kan få hem tidningen så fort som möjligt. Grattis igen!


Brilliant, Beyonce!

Vad tyckte ni om Video Music Awards som sändes inatt? Shakira & Pink dök upp i likadan klänning, Kanye West gjorde bort sig rejält, Taylor Lautner var oväntat het, GaGa's uppträdande var super, Madonnas tal och Janet's tribute till Michael Jackson framkallade tårar, Beyonce var kvällens starkast lysande stjärna (både till utseende, som artist och väldigt profissionell och godhjärtad då hon valde att ta upp Taylor Swift på scenen efter att Kanye varit respektlös nog att förstöra hennes speciella moment) och Russell Brand var lika hilarious som alltid.

Som jag sagt förut så är jag (tråkigt nog?) otroligt ointresserad av den här hysterin kring stora bloggar med storbloggare o.s.v. och har inte alls bra koll på varken bloggar eller bloggare men igår klickade jag mig in på Isabellas MTV-blogg för att titta på bilder från röda mattan och fick nästan hjärtsvikt när jag såg att hon tagit kort tillsammans med Sean Paul. Vilken lyckost!

Jag verkar förövrigt ha fastnat för Taylor Swift's låt "You belong with me" efter att ha uppmärksammat att hon verkar vara en riktigt "real" tjej. Jordnära och så.. ni vet. Sånt gillar jag - och tydligen även countrymusik. Ja, alltid lär man sig något nytt om sig själv. 

Det som framkallade flest skratt hos mig under natten hade dock inget alls med showen att göra. Det var reklamen i pauserna som fick min "trött-humor" att dra igång rejält. Mer exakt Fur TV med Mervin, Fat Ed och Lapeno. När det här avsnittet kom och Fat Ed inledde med "Not everyone likes metal.... FUCK THEM!!" så var det kört och efter det såbörjade jag skratta så fort varningstexten i början av klippen kom. Missade ni det (och har samma humor som mig) så tycker jag att ni ska spana in klippet här!


MTV VMA 2009

Jag och Lina laddar framför tv:n inför nattens VMA som i år hålls i NYC. Jag har ärligt talat ingen aning om vilka som är nominerade i de olika kategorierna men tycker ändå att det ska bli kul att se galan. Ska ni också se? Har ni några förhoppningar om vilka som ska vinna de olika priserna?

Jag såg att Sean Paul ska närvara på galan och hoppas verkligen att man får en glimt av honom under sändningen. Har ni någon favorit som ni ser fram emot att se?... Och vad är egentligen det roligaste med att se såna här galor (enligt Dig)? Kommentera gärna med din åsikt!


Kvällens host är störtsköna Russell Brand. Bara han gör programmet värt att se.


Berlin: Day 2

Efter att vi hade besökt Madame Tussauds på våran andra dag i Berlin så ville vi hitta inspelningsplatsen för Tokio Hotel's musikvideo Der letzte Tag och med lite hjälp så kom vi till slut rätt.

Medans vi vandrade längs en lite mindre gata så skymtade jag en relativt låg byggnad mellan trädgrenarna med en "rundare del" på taket som jag tyckte mig känna igen. Jag stannade till, gick tillbaka några steg och sprang över vägen för att ta en närmare titt.

"Nej, det är inte här", envisades Lina.
- JOHO! Titta!! Det är ju det där runda!" ropade jag.


Vi hade hamnat på baksidan av byggnaden och skyndade till andra sidan...


..för att mötas av en härlig syn. Kino Kosmos!


Tadaa! (Synd bara att vi kom 3 år för sent, right? Haha)



Jag blev själv förvånad över hur uppjagad jag blev av att se stället. Tog tusen bilder och kunde inte sluta le. Det var nästan som att killarna själva var där.




Med glatt humör vandrade vi vidare för att hitta ett matställe..


I kind of freaked out när jag såg den här postern på Sean Paul. Trodde att det stod datum för konsert i Berlin = snart konsert i Sverige... Men nej, det var det inte. Jag får vänta lite till men hoppas att jag snart får se honom live igen.


Vi hittade en jätte mysig restaurang vid namn Block House



Trevlig personal, väldigt god mat och t.o.m. svenska menyer hade dem. Thumbs up!


Även denna kväll gick vi runt och bara utforskade staden. På kvällen tog vi oss tillbaka till hotellet och vid 02 så tog nyfikenheten över och vi tog en taxi till Alexanderplatz för att hitta någon öppen bar. Torsdagnätter kanske inte är de mest livade men vi hittade några som fortfarande höll igång. Den vi hamnade på var tyvärr inte den bästa men nu har vi i alla fall provat på en sådan klubb också och kan konstatera att house/trance/whatever that music is called inte är någonting för oss. Bild: På väg ut!

Speachless



Idag framförde Tokio Hotel deras nya singel Automatic på Schlag den Raab. Inte bara blev jag förvånad över deras val att uppträda med den engelska versionen utan även att de faktiskt körde live. (I ♥ 3:15-3:30!) Jag sitter här helt amazed. Videon får tala för sig själv. Jag hittar inte ord.....

Madame Tussauds Berlin

Förra torsdagen besökte jag Madame Tussauds i Berlin. Pratet om att dockorna bara blir sämre och sämre måste jag tyvärr hålla med om men det fanns några som ändå var otroligt bra gjorda. Bill's vaxdocka var tråkigt nog lite av en besvikelse medans bl.a. Nicole Kidman och Samuel L. Jackson såg riktigt verkliga ut. Här nedanför ser ni ett gäng bilder från vårat besök. En del i lite sämre kvalité men jag hoppas att ni har överseende.


John F. Kennedy


Ronald Reagan och "I have no idea". Jag såg oväntat liten ut brevid de flesta.


Obama!


Påven var riktigt creepy..


Beethoven till vänster. Jag och min "brain-twin" till höger. ;)
Synd att den sistnämnda bilden blev "utdragen"..



Marlene Dietrich


Sylvester Stallone


Det var intressant att se delar av hur de gör dockorna.


Michael... ♥  





I avdelningen där de sportrelaterade personligheterna stod möttes man av denna agressiva karl. Även Svennis fanns med på ett hörn!


Haha, jag nådde inte ens upp till armhålan på Dirk Nowitzki


"That was my... Muhammad Aliii swing, baby!"
Hahaha.. Ni som sett bloopers från Rush Hour 3 förstår säkert vad jag menar. Chris Tucker är nog en världens roligaste skådespelare enligt mig. Jag kan inte se en bild på honom utan att skratta.


Visst känner ni TH fans igen den här mannen? Den tyska TV profilen Thomas Gottschalk från Wetten Dass välkomnade mig med öppna armar. Ungefär. Haha



Vad säger ni? Skulle jag inte passa perfekt som gäst i programmet? Någon dag - maybe!


Eller passar vi kanske bättre in hos den alltid lika festliga Stefan Raab?


Beatles alldeles egna Paul McCartney fick jag äran att se i verkligheten under MTV Europe Music Awards i Liverpool förra året, mer än 40 år efter deras storhetstid. Resten av bandkollegorna fick jag dock nöja mig med att se i vaxform. Duger för mig!


MJ


Britney var kort(are än förväntat)!


Beyonce


Bill


Haha, mjaa...


Jag tycker absolut inte att han känns så här lång när man ser honom i verkligheten... men, well, obviously he is.



Vi lirade med Peter Maffay..



Justin Timberlake. Eller.. "Justus Timmerslake" (med svenskt uttal) som jag kallar honom. (Internskämt)


Me & mr Hotness himself


Details. Hans mun och käkparti samt hans "kärlek" är smycken är smådetaljer som gör denna übersexiga man. Hur sexigt är det inte med smycken på killar? Inte "tribal-smycken" och liknande.. men sånt här och lite rockigare varianter...... Oh yeah.


"I'll never let go, Jack...... I'll never let go." (Hahaha. Humor)


Ja, visst blev man lite förvånad när George Clooney friade.... men det fick bli ett Nej från mig. Han kom dock över mig snabbt - Lina fick samma erbjudande bara några sekunder efter. ;)


Jag ångrar faktiskt att jag inte köpte en av dessa låtsas-Oscarsstatyetter. Hade varit kul att ha en hemma i hyllan. Kanske köper jag en nästa gång jag besöker Madame Tussauds. Vaxmuseet i London låter riktigt lockande!


Berlin: Day 1

Här är bilder från i onsdags, första dagen i Berlin. Det fanns mycket att se och på 6 timmar hann vi i alla fall se en liten del av staden. Det blev en perfekt första dag. Mysig och intressant.


Framme i Berlin!

 
I väntan på flygbussen som tog oss in till stan




Efter att ha klivit av flygbussen vid Südkreuz, försökt bli av med en slemmig, stalkande fransman och tagit tunnelbananvar till Nordbahnhof så var det ett väldans klurande med vad "street car" kunde betyda eftersom det tydligen inte var taxi. Tyskarnas dåliga översättning visade sig betyda spårvagn och då vi inte hittade våran så bestämde vi oss för att promenera med våran packning. Det var ju ändå bara 500 meter enligt en taxichaufför......

Big mistake.

Själva gatan kan ha varit 500 meter bort men gatan i sig (där hotellet låg) var så lång så att jag för tillfället kände som att jag gick genom hela Berlin. Efter lång tid kom vi fram och slängde oss direkt på våra sängar för att sova ett par timmar.


När vi vaknat fräschade vi upp oss och promenerade ut för att kolla in staden


Ehm... ja, vad säger man egentligen? "Välkommen till Tyskland"?


När vi letade matställe så blev vi tipsade om att Papà Pane hade de godaste pizzorna så självklart var vi tvugna att testa.


Vi satte oss i en mysig park...


..där kakmonstret (that would be me) mumsade i sig Oreos






Vi gick förbi en massa mysiga butiker
 

 
Som Lina själv skrev på sin blogg så var en av de två små ingångarna som "mig" och den andra som "Lina". Haha, det stämde faktiskt på ett sätt. En var fylld med bandposters och flyers - lite mer rockig - medans den andra var mer... ja, ni ser ju själva:


Min favorit. Den finaste, mysigaste lilla gränden jag sett. Påminde på något sätt om Gröna Lund


*freakout*



"Where there's love mirrors, I'll we'll be there..." Hahaha



Ett ungt par tog kort på oss utanför MAC-butiken






Jag kunde knappt slita mig från fönstret...



Vi gick omkring på Alexanderplatz och områden runt omkring, spanade in biografer och dansare på gatan, besökte en shopping galleria, provade skor, tittade på smycken (, tvingade mig själv att hålla mig borta från den gigantiska sminkavdelningen, haha), dregglade efter ett par snygga stickade/ribbade (vad säger man?) leggings med dragkedjor & nitar (som tyvärr kostade över 3000:-) och svarta paljett sneakers to die for.

Jag är glad att vi valde att  omkring överallt de första två dagarna istället för att ta tunnelbanan, taxi, turistbussar eller liknande. Man såg så mycket mer. Många smådetaljer. Det var väldigt kul att se och samtidigt väldigt mysigt att gå längst gata efter gata, armkrok med Linis.

När klockan närmade sig 11 och vi började röra oss tillbaka mot vårat hostel så hade nattlivet i Berlin inte ens börjat. Barerna var inte ens fyllda till hälften men våra fötter hade börjat värka och tröttheten kröp på så vi orkade inte vandra omkring längre utan gick istället tillbaka till vårat hem för de kommande 4 nätterna.

So far so good.... Berlin gav ett superhärligt första intryck!


IDOL

När datorn hänger sig vill jag bara ta upp den, slänga ner den i backen och hoppa sönder den totalt............ men det ska jag inte göra. Istället ska jag gå ner och titta på Idol med familjen. Deras sällskap + tacochips, guacamole och vitlöksdipp gör mig glad igen. (..säger jag som det matvrak jag är. Haha)

Vi hörs imorgon med inläggen som redan skulle varit ute nu om jag hade fått som jag ville. D.v.s. dag ett från dagarna i Tysklands huvudstad och även några bilder från Stockholm igår kväll då jag såg 4 av mina favoritkillar för 13:e gången. Bara tanken av det gör mig glad igen....


Update about yesterday

Ni som gissat på att bristen på uppdatering här i bloggen igår berodde på att jag var i Stockholm för att se Tokio Hotel gissade alldeles rätt. Visst gjorde jag det! Två gånger till och med.

Jag, Lina, Max, Linnéa och Sofie åkte ner till Stockholm för att se grabbarna vid NRJ-studion igår morse. Många fans hade samlats där utanför och roligt nog så träffade jag många fans som jag både träffat förut och som jag endast pratat över internet med tidigare. Alla väldigt trevliga!

Tänkte visa några bilder från igår. Fler kommer när jag fått de andras.


Jag, Linnéa och Sofie i bilen på väg till Stockholm


Georg utanför NRJ-studion. Vakten står precis för Bill här.. men spana in klackarna.


..och Han var vackrare än någonsin


TÄVLING



Tokio Hotel fans - se hit!

Jag hittade en tidning med fina bilder och posters i (bilder: poster 1, poster 2 på baksidan) på flygplatsen i Berlin och kunde inte låta bli att köpa med mig två st hem. Tänkte att jag skulle lotta ut en här i bloggen!

I tidningen kan du läsa några sidor om TH och du hittar även posters på Robert Pattinson, Lady Gaga, Jimi Blue, Miley Cyrus, Taylor Momsen, Trace Cyrus m.fl.


Så här tävlar du:
Skriv en kommentar där du berättar om något runt TH som gör dig glad/lycklig. Har du varit på en konsert så kan du t.ex. beskriva känslan den gav dig eller varför just din favoritlåt (med TH) är din favorit av alla deras låtar. Något som gör dig lite extra glad eller betyder lite extra mycket. Vinnaren dras på måndag och kommer att bli den som jag anser lyckas bäst med att förmedla den glada/lyckliga/positiva känslan kring sin berättelse. (D.v.s. som får mig att förstå din glädje vid tillfället/glädjen låten ger dig etc.)

Glöm inte att skriva med namn och mailadress i kommentarsfältet så att jag kan kontakta dig om det är just du som vinner.

Lycka till!


ICH BIN ZURÜCK

Hallå, hallå! Vid klockan tre inatt så kom jag hem och har förmodligen aldrig varit tröttare än jag var då. Resan hem tog sammanlagt ca 6 timmar (från flygplatsen i Berlin tills jag kom innanför dörren här hemma) så det var ganska jobbigt när man var trött.. men en viss kille på flygplanet förgyllde hemresan med sitt söta leende och sedan har man alltid kul med Lina så tråkigt hade jag i alla fall inte. =)

Efter att ha tagit en lång sovmorgon, haft besök av Lina B (som snart flyttar hit igen!! ♥) och ätit middag med familjen så håller jag nu på att föra över bilderna från Berlin till datorn. Återkommer strax och tänkte då börja med bilder från day 1, onsdag.

Ni TH fans kan hålla utkik efter en liten tävling som kommer upp lite senare ikväll. Vi kan säga att det är för att fira att de kommit tillbaka och att de besöker Sverige imorgon. Hörs snart igen!


TONIGHT





Snart blir det förfest pa rummet och runt midnatt drar vi härifran till Alexanderplatz och vidare till Warschauer platz där vi ska dansa pa Marix tills fötterna inte orkar mer. Jag hoppas att ni far en bra helg hemma i Sverige! Pussar!

Update fom Berlin

Hallo! Vi hittade en dator i receptionen - vilken tur!

Berlin är grymt! Efter lang tid av letande efter varat hostel igar och efter att ha sovit nagra timmar nar vi kom fram sa at vi middag pa en restaurang och satte oss sedan i en park och mös med vattenmelon och Oreos. Yummie. Sedan blev det 6 timmars vandrade för att upptäcka staden. Vi bada tycker att det är roligare att promenera än att aka buss eller tunnelbana runt. Man ser sa mycket mer!

Nu har vi ätit frukost och är redo att ge oss ut pa ännu en dag full av upptäckter. Vi ska bland annat besöka Madame Tussauds och platsen där Tokio Hotel spelade in sin musikvideo till Der Letzte Tag. Woho! :D

Hoppas att ni har lite finare väder hemma i Sveritge än vad vi har. Här regnar det för fullt men igar var det fint sa vi haller tummarna att resten av varat besök blir regnfritt. Time to go now.. Tchüss!

Bye Sweden! Hello:


Efter lite sömn..

..så är jag nu redo för en dusch och "frukost". Jag älskar att åka på nätterna! Det blir en helt annan känsla, en helt annan spänning och jag tycker bara att det är så mycket roligare. Tycker inte ni?

Det här blir det längsta uppehållet i bloggen so far men jag hoppas verkligen att ni läsare finns kvar när jag kommer hem igen i slutet av veckan med bilder, videor m.m.  Nästa vecka händer det ju dessutom roliga grejer! Tokio Hotel kommer tydligen till Sverige så mobilerna gick varma här hemma tidigare ikväll. Planering, planering..........

Jag längtar självklart redan men först ska jag koncentrera mig på de kommande 5 dagarna i Tyskland. Det ska bli så KUL!! Jag kommer att sakna min lilla misse som ligger brevid mig & gosar just nu.. men jag får helt enkelt ta att han blir sur och ignorerar mig i några timmar efter att jag kommit hem igen. He always do, haha.


Världens finaste älsklingsbebis. Min skatt. ♥

Not your oridinary make up

Jag bestämde mig för att försöka återskapa en av The Queen of Blending's lite annorlunda ögonmakeuper för ett tag sedan. Här ser ni resultatet:


Lösögonfransarna var inte alls bra till. Tog ett par som jag använt förut och de hade tyvärr blivit raka och format sig jättekonstigt så det fick åka ner i soptunnan strax efter att bilderna tagits. Tråkigt att bildkvalitén är så dålig att man inte ser glittret i toppen på hjärtat. I övrigt så var det en rolig sminkning att göra.


Breathe in.. Breathe out...

Tidigt imorgonbitti flyger jag till Berlin och stannar veckan ut. Jag är så jäkla taggad att jag inte vet var jag ska ta vägen (!!) men har haft ont i magen och varit illamående hela dagen. Förmodligen bara nervositet inför resan.. men det är ju inte mindre obehagligt för det. Lina pumpar gamla TH-låtar på (för) hög volym och är peppad/överglad/nervös tillsammans med mig här just nu.

Allt är fixat och klart förutom att packa ner kläderna i väskan. Jag funderar hur sjutton jag ska få plats med allt i min lilla resväska - som dessutom inte får väga mer än 10 kg (vilket är det dåliga med att flyga från Skavsta). Växla pengar ska vi göra på flygplatsen så det har vi kvar också. Får hålla tummarna att det inte är så lång kö men vi har i alla fall en halvtimme på oss och det borde räcka.

Klockan 3 inatt kommer Max hit, hämtar mig & Lina och skjutsar oss till flygbussen som tar oss till Skavsta. Flyget går 06:30 och eftersom vi sedan kommer att vara vakna ända tills imorgon kväll/natt så ska jag försöka sova några timmar nu...

Vi hörs framåt midnatt!


Happy birthday

Mina favorit tvillingar (efter mami & hennes tvilling) fyller hela 20 år idag. Grattis! Det blir ingen stor tårta denna gång men lite fika med bullar och tysk juice i deras ära ska vi nog kunna ordna. Hehe..

Ni har väl inte missat att ni kan ringa och gratta dem? Hur många TH-fans finns det här förresten? Lämna en kommentar and let me know!


RSS 2.0