Info om mig. Want to know more? Fråga! :)

Jag kom på en sak...

Ni nya läsare som inte "följt mig" tidigare, innan bloggen, kanske inte vet så mycket om mig förutom det jag skrivit i bloggen hittills? Kanske vore roligt att veta lite mer? Här kommer i alla fall lite info om mig. Är det något annat ni vill veta så är det bara att skriva en kommentar så svarar jag i ett nytt inlägg sedan. Vill ni vara anonyma så är det såklart okej. Tycker det är lite tidigt för en "frågestund", men som sagt, undrar ni något som inte står med här (vad som helst) så är det bara att skicka iväg en kommentar! :)

Okej. Jag heter Ida Andersson och fyller 21 år detta år. Jag bor lite utanför Västerås i en villa tillsammans med min mamma, lillasyster och våra två katter. Jag är väldigt nära med min familj och de betyder mest av allt för mig, jag vet inte vad jag skulle göra utan dem. Jag har 4 syskon, men står närmast med min lillasyster. Vi har levt tillsammans i snart 20 år och är lika nära som tvillingar. Nästan närmare än min mamma och moster - som är tvillingar på riktigt. Vi är inte alls lika till utseendet, och visst har vi olika åsikter om en del saker, men vi kan avsluta varandras meningar och oftast behövs bara blickar för att förstå varandra. För att inte spåra in på det här för mycket så ska jag bara tillägga att en rolig sak med att kunna "läsa varandras tankar" är att så fort vi träffar nya människor, någon gör ett antagande, ställer en fråga, eller liknande så vet hon direkt vad jag tycker och inte. Hon vet när jag drar en vit lögn, och samma sak tvärt om. Jag försöker dock vara så ärlig som möjligt, vilket inte alltid uppskattas av min omgivning. Annars är jag är en väldigt positiv människa med många drömmar och stora visioner som lever som jag känner för stunden. Om du träffar mig i verkligheten kommer du strax märka att jag förmodligen är den mest spontana människa du träffat och att jag lätt blir exhalterad för småsaker. Att jag är överkär i kärleken skulle du nog också märka ganska fort - d.v.s. jag vill ha den typ av kärlek som man ser i tex. Titanic, Moulin Rouge och Twilight - men eftersom jag i skrivande stund inte har en pojkvän att övergöda med kärlek så lägger jag all (och lite till) min kärlek till mitt favoritband, Tokio Hotel, vilket en del kan tycka bli för mycket ibland. Det är inte ett konstant tjat om dem, men att jag skiner upp så fort jag hör deras namn är inget som går att missa. Vissa tycker att det är knäppt att vara ett fan när man är 20, men jag kunde inte brytt mig mindre. Andra personers åsikter har aldrig och kommer aldrig kunna få mig att ändra åsikt om dem. Att se/träffa dem är en sak gör mig otroligt lycklig och jag har inga som helst planer på att sluta resa världen runt för att vara där de är. Så många nya vänner jag fått genom dem också, men mer om det kommer i ett annat inlägg i Februari. Jag är i alla fall, kort sagt, ett väldigt stort fan till dem.

Att resa och träffa nya människor är också något jag verkligen gillar. Upptäcka städer och finna nya vänner med samma intressen - det är underbart. Mina vänner betyder självklart väldigt mycket för mig också! Min äldsta vän står mig & min lillasyster så pass nära att mamma alltid kallat henne "sitt extra barn". :) Jag älskar mina riktigt vänner. Jag har dock inte så lätt att lita och öppna upp mig för mycket för andra människor samt nya vänner. Jag älskar som sagt att träffa och lära känna nya människor, men folk har en förmåga att utnyttja mig (för att jag är snäll) så därför är jag försiktig. Sen märker man ju såklart vilka man kan lita på, borde och inte borde säga saker till m.m. så jag antar jag har ganska lätt att läsa människor ändå.

Mitt intresse för make up har jag haft i väldigt många år nu. Jag har sedan högstadiet varit den som fått sminkat mina vänner vid speciella tillfällen, till och med en av tjejerna vi träffade i kön till TH's skivsignering i Madrid 2007, haha! Att experimentera med make up och lösögonfransar tycker jag är superkul. Det är ju design på ett sätt, speciellt när man gör make up:er för modevisnigar och photo shoots. "Hemmabyggar'n" är ett smeknamn jag fått höra då och då igenom åren p.g.a. att jag ofta gör egna saker. För några år sedan gjorde jag t.ex. ett par örhängen av silver/röda brickor som satt på ett par Fornarina-jeans, med Fornarinas logga + texten "Fornarina". Det var faktiskt många som gillade dem och en dag såg jag att en tjej i klassen hade gjort likadana. Haha, jag sätter trender! ;) Ritat/designat kläder har jag gjort så länge jag kan minnas, när jag var mindre ritade jag cirkus-kläder till både tjejer och killar eftersom att jag drömde om att bo på en cirkus där alla var som en stor familj och att vi turnérade runt om i världen. Har fortfarande kvar teckningen. Haha!




Hmm.. Jag vet inte vad mer jag ska skriva/ni vill veta. Frågor, någon?

Som jag skrev tidigare... Undrar ni något så lämna en kommentar till det här inlägget så svarar jag så bra/ärligt jag kan. Och vill ni vara anonyma så går det bra. (Ingen mail heller såklart, för er som tror att man måste skriva mail för att skicka en kommentar. Det behövs inte.) Skriver det eftersom jag vet att en del kanske inte kommenterar pga att de inte vill visa sitt namn.

Kommentarer
Postat av: Veronica

När jag läste det här fick jag en sån otroligt längtan. Jag saknar dig Ida!

2009-01-21 @ 22:52:17
URL: http://www.metrobloggen.se/VeronicaGrandby
Postat av: p

SV: Ah ja tänkte nästan att det var något sånt. Men det var ju så bra gjort så jag var tvungen att fråga ;) hehe.

Skulle kunna göra mycket för o få byta plats med dig/den tjejen alltså..



Jag går andra året på stil & hälsa, det är rätt nystartat så min årskurs är första året.

För att kort beskriva det är det ett slags "smörgåsbord" av allt som har med inre och yttre skönhet att göra. =)

2009-01-22 @ 09:07:35
URL: http://petriss.blogg.se/
Postat av: the real M

fin bild =D

2009-01-22 @ 17:48:42
Postat av: IDA

the real M - Tack så mycket! =)

2009-01-22 @ 20:48:41
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: saarahk @ bdb

Jätte fin bild! :D

2009-01-22 @ 23:43:24
Postat av: IDA

Tack, Sarah!

2009-01-23 @ 17:11:47
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: Emma (Rosagardin på bdb)

Kul att du skrev lite om dig själv, du verkar vara en person som jag nog hade kommit ganska bra överens med ^^



och visstja, jag har en fråga. Vad gick du för program på gymnasiet? Blev lite nyfiken på det :)

2009-01-24 @ 17:06:14
Postat av: hanna :)

även om vi bara har träffats en gång så ska vi göra det en gång till för du måste smiksa mig någon gång ;) höhö

2009-01-26 @ 23:37:34
URL: http://hannalyseell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0