Wedding Style: Tips inför Den Stora Dagen
Bröllopsdagen är förmodligen en av de mest fotograferade dagarna i ens liv  och för att rättvist kunna fånga din makeup på bild så vill jag dela med mig av några basic sminktips inför just bröllop:

  • Använd matta ögonskuggor. Blixten fångar oftast upp skimret i ögonskuggan och minskar då intensiteten vilket resulterar i att din ögonmakeup ser mycket ljusare ut på bild. Effekten av ett sotat öga eller globveck (om man använt skimmerskuggor) kan försvinna helt.
  • Använd läppenna över hela läpparna. En läppenna som håller kanterna jämna och läppstiftet på plats kommer att minska behovet för touch-ups under kvällen. Att sedan använda en matt eller semi-matt formula på läppstiftet hjälper ytterligare med hållbarheten.
  • Viktigast av allt: Testa din foundation i förväg och fota dig själv för att se om den får ditt ansikte att se "urtvättat" ut eller om den fungerar bra ihop med kamerablixtar. Det är väldigt vanligt att foundations får ansiktet att ljusas upp på bilder och för att du ska kunna se så bra och fräsch ut som möjligt så är det att rekommendera att testa innan. Även makeupartister gör misstaget att inte prova innan - I've seen it in real life och det gör en väldigt ledsen för bruden som nästan ser ut att ha en hinna på ansiktet vilket givetvis inte är resultatet man vill uppnå. Vare sig man gör en lättare eller mer täckande bas så ska det aldrig behöva vara skillnad på färgen från ansikte till bröst så make sure att personen som sminkar dig har gjort "blixttestet" innan ni börjar. Det är aldrig fel att fråga och vilja vara säker; you deserve to look your best.

Hur man vill se ut på sin dag varierar självklart från person till person och det finns inget som säger att man inte kan gifta sig i hur mycket glitter, skimmer eller gloss man vill.. Detta är endast några tips för att underlätta att så bra som möjligt lyckas fånga verkligheten på bild och fungerar lika bra vare sig man väljer färg i massor eller - som på bilden ovan - en mer neutral look.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0