H&M nail polish Pink Mist




Mitt senaste tillskott bland nagellacken är Pink Mist från H&M. Det har en mjölkig, ljus, beigerosa ton som ser väldigt naturell och fräscht ut.

Efter att ha haft U Must Have This på naglarna ett bra tag nu så nu tyckte jag det var dags för förändring då jag fick det här i present. Jag skulle tro att det kommer att användas mycket nu i sommar till olika mönstrade/starkt färgade plagg då naglar eller smink inte behöver vara i fokus.

För att förklara lite snabbt hur lacket blir på nageln så målade jag på tre lager för att få resultatet jag ville ha; inte helt täckande men ändå en jämn färg. Hur många lager man har är ju en smaksak men jag tyckte 3 blev snyggast. För ett mer heltäckande resultat i samma ton föredrar jag mitt lack från Viva la Diva i nr 6 - French Manicure.
Pink Mist är som en mer mild, transparent version av det. Fräscht & fint!

Kommentarer
Postat av: Linda

du kanske inte har sett medelandet på din face:). Jag skulle bara kika om det var okej att du kom en yimme senare imorgon alltså 19.00. Ska hämta min klänning tänkte drf kanske blir lite stressigt. Men kan du inte så ser jag till att vara hemma till 18.00:)

2010-05-23 @ 20:16:11
URL: http://heterlinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0