Någon som har ett par 3D-brillor?I don't... Vilket just nu är synd för jag är väldigt sugen på att se hur detta ser ut i 3D.

Seeing this får mig att längta lite extra till DVD:släppet och dagen då jag ska sitta tillsammans med Lina, Rebecka, Essi, Ida och kanske Hanna med mina Milano-lampor i handen och titta på en av de HUMANOID-konserterna jag var på.. på DVD. Det ska bli kul att få veta om det kommer kännas speciellt på något sätt eftersom jag faktiskt var där i publiken, inne i arenan, i Milano, några meter bakom en av kamerorna som filmade konserten eller om det inte alls blir det. Ni som var där.. Vad tror ni?


Kommentarer
Postat av: charlotte

Jag har testat att titta på de videosarna med 3D-glasögon, och det blir ingen skillnad alls D:Och jag tror att det kommer känns att man var där. Jag fick kameran upptryckt i ansiktet av kameramännen ett par gånger, så det blir kul att se om man syns lite någon gång. Kommer dessutom kännas stört att man befann sig där, då det spelades in.

2010-06-11 @ 23:03:10
URL: http://phantomrider.blogg.se/
Postat av: Stephanie

sv: hahah den bilden är så underbar!

2010-06-11 @ 23:05:07
URL: http://phantomriider.blogg.se/
Postat av: Amiee Whitney

Haha okay honey! Let me know how bad you think it is :P Oh I love the Hangover, it's so funny... :D I really need to see Sex and the City 2 now :D

2010-06-12 @ 00:11:39
URL: http://amieewhitney.blogg.se/
Postat av: Sofia

Man måste ha en dator/TV som är gjord för att fungera med 3D. Bara en vanlig dator fungerar inte även om man har 3D glasögon. Så tyvärr kan ingen som som inte har en dator (det finns några få som är gjorde för 3D nu mera) som är gjord för 3D kunna se klippet på riktigt.

2010-06-12 @ 00:39:51
URL: http://sofiaaupair.blogg.se/
Postat av: Martina

Säger samma som ovan, det funkar inte med 3Dglasögon ^^

2010-06-12 @ 12:20:28
URL: http://zoomintome.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Åh, jag längtar verkligen sjuuukt mycket tills DVDn släpps!

Jag tror att jag kommer känna mer att jag verkligen VAR där när jag ser DVDn. För när jag tänker tillbaka på det nu så känns det helt sjukt, var jag verkligen där eller var det en dröm liksom :D Det kommer nog helt klart kännas speciellt att se det tror jag. Kollar jag på klipp på youtube från Sthlm/Gbg/Milano så känns det ju, så då lär det ju kännas ännu mer att få se en hel konsert jag vart på på DVD.

Jag kommer säkert grina en skvätt också och vilja spola tillbaka tiden som faan. Haha :)Btw, fatta nice om de skulle köra livedvdn på bio! Undra varför de inte gör det egentligen. Typ i alla huvudstäder runt om i världen. Biljetterna skulle ju lätt sälja som smör tror jag i alla fall.

2010-06-14 @ 13:31:16
URL: http://alxthekid.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0