Trevlig kväll, önskar mig, Martin, Jessy, Mange, Max & Lina!


Haha! Vi klämde ihop oss i soffan för en gruppbild, men när det väl kom till kritan så ville hälften inte visa ansiktena och Martin ser så där härligt road ut (haha) medans jag och Mange tänkte gå in helhjärtat med poserna. Nu blev det ju i och för sig bara Mankan som hann posa och det är väl just för denna blandningen av reaktioner som jag tyckte den blev rätt kul ändå.

Räkna med en lång sovmorgon imorgon!

Kommentarer
Postat av: Lina

HAHAHHAHAHA bra bild det blev X''D

2009-03-25 @ 23:14:10
Postat av: Malin

Japp, för en vecka sen fick jag ett tips av mamman jag sökte au-apir jobb av och nu e det en vecka tills jag flyttar! Det är så galet sjukt ochjag har nog inte riktigt fattat än vad som väntar. Men det ska bli riktigt roligt och den största utmaningen jag ställts emot i livet. Ja, bloggen fortsättr. Ska till OnOff i morgon och titta på billiga laptops.

Så vi ses i Europa i sommar/höst då kanske?KRAM

2009-03-25 @ 23:23:05
URL: http://lunsan.blogg.se/
Postat av: isabelle

sv: okej, ska försöka förklara nu, kanske kommer bli ett lång kommentar.

först så går du in på "design" och sedan på "redigera stilmall". sen så drar du ner till "/* Entry headers */". sen på "font-family" så ändrar du vilken texttyp du vill ha, tex. tahoma. det ska alltså stå "font-family: tahoma;" då. sen färgen ändrar du på "color". och då kan du gå in på www.designadin.blogg och sen i det högra hörnet där det står "bloggdesign" och sen på "färgkarta". då är det bara att välja där vilken färg du vill ha. så tar du det namnet och skriver dit bredvid "color".det där med att du har bara stora bokstäver nu tror jag kan bero på vilken texttyp du har. prova att byta texttyp och se om det försvinner.. annars vet jag inte vad det beror på.hoppas du förstår vad jag menar och att det funkar :)

2009-03-26 @ 17:50:46
URL: http://izabellenylen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0