Våldtäktslarm / Överfallslarm

Jag vill tipsa om en sak...

På bl.a. Clas Olsson säljer dem överfallslarm billigt och jag skulle råda er alla till att ta er till närmaste butik och köpa ett om ni inte redan har ett (därifrån eller från någon annan butik). Alarmet ger ifrån sig en riktigt hög siren som i många fall gör förbrytaren rädd eller förvirrad eftersom någon då kan höra och komma för att hjälpa dig, vilket förhoppningsvis skrämmer bort förbrytaren. Alla borde ha ett sådant larm lätt-tillgängligt när de går ute om kvällarna/nätterna. Jag har själv ett! Mamma var orolig och köpte hem ett varsitt till mig, min lillasyster och vår vän när vi skulle till Alanya sommaren 2006. Jag hade det med mig varenda kväll och det låg stadigt i handen på mig när vi gick hem till hotellet efter partynätterna på de olika klubbarna. Det tar minimal plats i väskan och jag kommer  fortsätta ha det med mig när jag åker utomlands. Det kanske inte räddar mig, men det kan också göra det. Jag känner mig i alla fall snäppet tryggare med larmet i handen än om jag går utan. Så skaffa ett du med!

Självklart kan även killar skaffa ett! Larmet är ju inte bara för våldtäkter, utan även alla andra sorters överfall. Det finns ju så många andra hemskheter som man kan bli utsatt för. Det finns inget "töntigt" med en kille som går runt med ett överfallslarm (se bara på Bill, Tokio Hotel's sångare, han har ett på nyckelknippan) - det kallas bara att vara smart.



Så här ser mitt ut. För att utlösa larmet drar jag ut sprinten med hjälp av kedjan.
Larmen finns i många olika former och färger, beroende på var man köper dem.
Skaffa ett du också!

Kommentarer
Postat av: Tillan

Svar: Jag tycker verkligen att du ska läsa böckerna, det är sjukt värt det för det är typ de bästa böckerna ever! och jackan jag har tror jag inte finns i svart men jag köpte den på H&M i höstas!

2009-01-15 @ 13:28:37
URL: http://tillantillan.blogg.se/
Postat av: saarahk @ bdb

Jag måste också skaffa ett sånt!

Men en sak förstår jag inte.. måste man trycka på en knapp så att sirenen börjar eller blir det automatiskt när någon hoppar på en? xD

Och slutar sirenen av sig själv efter ett tag?

2009-01-15 @ 18:05:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0