Valborgsmässoafton

Jag håller på att fixa mig inför kvällen och ska hem till Lina så fort jag är klar. Hon, jag och massa kompisar ska träffas där, förfesta med vin & lite godsaker och senare åka iväg till stället jag berättade om igår. Jag hoppas att kameran inte krånglar som den brukar, så att jag kan ta massor med bilder att visa imorgon!

En av de vänner vi ska träffa senare ikväll är störtsköna Linnéa som vi var i Essen, Tyskland, med i November 2007 och såg Tokio Hotel live. Vi hamnade då på två officiella konsertbilder som senare lades ut på deras fanclub. En av bilderna ser ni här nedan. Fler bilder (och videor) från den resan hittar ni i katergorin "Tokio Hotel live"!



Ska skynda mig att fixa det sista nu och sedan knalla iväg. Solen skiner så underbart fortfarande så jag ska passa på att promenera hem till Lina istället för att få skjuts. Jag blir så uppåt och glad av det här vädret att jag vill njuta så mycket som möjligt av det! Så jävla härligt!


Sunset Beach

Igår kom jag att tänka på den gamla TV-serien Sunset Beach som sändes på TV 4 för en himlans många år sedan... Är det någon som minns den? Jag var besatt. Ja, näst intill i alla fall. Jag älskade den! Missade inte ett avsnitt. Men jag hatade att den alltid slutade när det var som mest spännande. ALLTID! Det var verkligen frustrerande..


Jag kunde inte låta bli att söka efter klipp på youtube - och såklart så fanns det massor. Vilka minnen!...


Dramat mellan Ben, Meg och Maria... Förvirringen när Ben's enäggstvilling återuppstod och orsakade hus i helvete... Och fans went nuts, även efter att serien lagts ner, över vem Ben passade bäst ihop med. Helt galet. Själv gillade jag aldrig Meg - vet inte riktigt varför.... Men jag har alltid gillat svåra kärlekar (herre jesus, förstår ni ens vad jag menar?), såna som verkar omöjliga/så långt bort... Kan vara därför jag tyckte om att Maria "kom tillbaka från de döda" och gav Ben en tankeställare.


Paula, Ricardo, Gabi och Antonio var också några favoriter. Men Cole var min absoluta favorit (han var ju så snygg, haha) och Annie var favorit-bråkstaken - om man nu kan ha en sån? Och jag minns hur besviken jag blev när de ersatte Caitlin-skådespelerskan med en annan. Från vanessa till Kam. Det blev fel, fel, feeel. Amy var hatobjektet och Michael och Vanessa var favoritparet.

Haha, var det bara jag som var sån här nörd över en tv-serie eller har jag någon läsare som inte var för ung för att minnas den? Eller fanns det kanske någon annan serie som ni var lika "besatta" av?



Meg, Ben, Cole, Antonio, Gabi, Antonio (igen), Ricardo


Torsdag

Underbart väder och humöret på topp. Jag älskar såna här dagar!

Riktigt peppad inför ikväll är jag också. Vaknade vid 12 av att min baby stod och hoppade på min dörr som en tok och sedan kurade ner sig brevid mig en stund. Nog har jag lite ångest av att jag sov så pass länge men än skiner solen! Ska släppa ut min sötnos nu och sen börja fixa lite inför ikväll. Välja kläder bland annat.

HELVETE!!.... Jag spillde mjölk på min laptop! Hahaha, klant. Jag får väl skylla mig själv som sitter med en tallrik flingor & mjölk över datorn medans jag försöker koncentrera mig på att skriva med andra handen. Det verkar inte ha blivit någon större skada i alla fall, ser jag nu... Tur det. Vi hörs om en stund, nu jamas det på hög nivå på nedervåningen..


Hej!

Först vill jag verkligen tacka för de snälla kommentarerna jag fick angående sminkbilderna jag la ut igår. Ett stort tack till er alla, ni gjorde min dag! ♥

Sen vill jag be om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag... På någon sätt så blir den alltid sämre när jag är här hos Lina. Har inte riktigt något svar på varför det blir så. Kanske för att vi har mycket annat för oss, men nog borde jag kunna hinna blogga ändå, tycker jag.


Efter att ha haft filmkväll igår hemma hos mig så följde jag med Lina hem och sov kvar hos henne. Är fortfarande här och ska alldeles strax färga håret på henne. Väntar bara på att hon ska blanda färdigt färgen. Hittills idag har jag fixat lite grejer inför morgondagen - det är ju valborgsmässoafton! Hur ska ni fira den? För mig blir det fest. Jag och massa vänner ska till ett ställe en bit härifrån där det brukar vara studentfester och liknande, träffa vänner vi inte annars träffar så ofta och kanske även lite nytt, roligt folk. Jag hoppas på en rolig kväll i alla fall!

..Lina kom in nu och sa att all el har slutat fungera här.... Inte datorn då uppenbarligen, men tv:n och alla lampor är stendöda. Hmm.. Får dra fram mina skills och försöka lösa det här.. *host*..

Hoppas ni haft en bra dag hittills, vi hörs lite senare! Svarar på alla kommentarer och slänger in lite bilder från dagen då också. Puss!

The Day The Earth Stood Still

Det blev inge Mio Min Mio som jag hoppades på, men det blir en annan istället! *pekar upp mot rubriken*

Lina och Max kom precis hit och hade hyrt med sig film så det blir filmkväll för mig. Oss. Ja, idag igen, haha. ;) Jag håller på att göra lite nudlar till min kurrande mage så jag borde nog gå ner och kolla så att det inte kokar över..

Kommentera gärna inlägget nedanför om ni inte redan gjort det. Vad tycker ni om min glamrock slash nånting inspirerade make up? Förmodligen inget att ha till vardags och inget jag heller skulle ha till fest, men jag tycker det är kul att göra lite utstickande sminkningar ibland. För att fota. And you better get used to it, för jag har en hel del crazy sminkningar på lager att visa upp här. Kanske även en tutorial om någon vill det!

Glamrock make up








Make up inspirerat från;


X-Men Origins

Om ni gillar X-Men filmerna så får ni inte missa X-Men Origins: Wolverine som har biopremiär den 1:a Maj. X-Men origins fokuserar på de olika karaktärerna som varit med i tidigare filmer och den första handlar om sexiga Wolverine.

Jag har nog aldrig sett fram emot att gå på bio så här mycket, hehe.

Jag ska se den tillsammans med Lina som förövrigt var den som presenterade mig för karaktären, hennes big love. The man is smokin' hot! Ett plus är att man tydligen får se honom naken i den här, haha!




Grr..

27.04.2009 - Tisdag

Wow, här kan man snacka om att försova sig! Ställde klockan på 10 och tänkte att jag kunde snooza 20 minuter - vilket iställe blev 3 timmar. Skulle göra några make up tutorials innan jag började fixa mig så vi får se hur många jag hinner med nu...

Jag ska i alla fall ner och fixa lite mat först. Annars är det städning som gäller den här muliga tisdagen. Ni skulle antagligen svimma om ni såg hur stökigt det är just nu, kläder överallt. Lite konstigt egentligen eftersom jag annars tycker om att ha ordning på saker.

Ska nog träffa Lina en sväng lite senare också. Annars har jag faktiskt inte mycket planer för dagen, men det är okej, I think I need to rest.

Visst ja! Jag försökte få tag i Mio Min Mio filmen igårkväll utan att lyckas så jag måste försöka hitta någon som har den tills ikväll, haha, den är ju så bra! Det var många år sedan jag såg den. Och det vara också där som min förkärlek till Christian Bale började. Jum Jum = Yum, yum! Don't you think?

Helt slut

Uh, jag är helt slut. Vi sov kvar i huset vi festade i igår och kom hem för några timmar sedan. Sedan dess har jag bara tagit det lugnt och vilat. Kvällen var rolig och klockan 6 imorse var det fortfarande folk vakna och partyglada. Och som vanligt så gjorde jag illa mig - denna gång skar jag upp benet. Inte så allvarligt som det låter, men det tog sin tid innan blodet slutade rinna och det svider som satan. Fortfarande. Ska strax hoppa in i duschen och få bort all öl ur mitt hår som tillkom genom ett mindre krig i bastun inatt. Haha...

Jag hade världens mysigaste dröm. Jag var nära vän med Bill Kaulitz (från Tokio Hotel) och han insisterade på att jag skulle bli tillsammans med hans tvillingbror, Tom, som jag förövrigt inte var lika nära vän med. Jag kom på att jag hade hans nummer och började sen umgås mer och mer med båda två. Min engelska var, av någon anledning, så sjukt dålig och jag kunde knappt uttala ord alls när jag satt och pratade med Bill (om Tom) i en buss som var helt limegrön på insidan. Tom satt och log för sig själv några säten framför. Och vad jag minns så har jag har aldrig vaknat så förväntansfull i hela mitt liv. Det kändes så verkligt. Såna där drömmar irriterar mig på ett sätt eftersom man blir så glad och sen inser man att inget har hänt, men samtidigt tycker jag att det vore hemskt att aldrig ha dem.




Brukar du också drömma drömmar som verkligen känns riktiga? Jag menar inte att de behöver vara realistiska, utan att de bara känns som det verkligen händer medans du är vaken... ?

Fest

Jag hemma igen och har nu fräschat upp mig lite inför kvällen. Jag och Lina ska följa med Max & co till ett hus på annan ort, festa och bada i utomhuspoolen. Well, de andra skulle tydligen bada i alla fall. Jag håller mig nog tills det blir några grader varmare, hehe...

Ska knalla hem till Lina nu och sen träffa de andra. Vi hörs igen imorgon! ♥




Tidigare idag


Bilder från tidigare idag






När vi kom fram blev det god mat. Kyckling och härligt krämig potatisgratäng


Dessert




Jag hade (som ni nog märker i förra inlägget) väldigt roligt med webcamen. Haha


Just nu




HAHAHAHAHAH!



Stiflers mom?



Haha, ja, så här kul kan man ha med en webcam! Jag och Lina har suttit ute på Boe's glas-inbyggda altan ända sedan vi kom hit strax före två och sitter fortfarande här ute. Det är jätte mysigt! Vi lyssnar på musik, msn:ar, tar roliga kort i den inbyggda camen och njuter av solen som lyser in så fint här på altanen. Härligt!


"Rodzilla looooves Belgian Chocolate"
Haha, någon som känner igen citatet? Well, this is another kind of chocolate..... Åkte förbi ICA och köpte ett paket med 4 minibägare Häagen Dazs i olika smaker på vägen hit. Som den gottegris jag är så roffade jag åt mig två stycken, haha. Belgian Chocolate och Cookies & Cream med bitar av Oreo's i! Mums!

26.04.2009 God morgon!

Fick inte många timmars sömn inatt, så när jag vaknade stod ögonen i kors och det enda jag ville göra var att blunda och fortsätta sova flera timmar till.... men det har jag inte tid med. Jag lyckades i alla fall komma upp har efter att ha snoozat i 50 min (haha) och har nyss ätit frukost tillsammans med mina missar. Lipton Yellow Label och mackor med kalkon och leverpastej (som jag förövrigt blivit slightly beroende av på senaste tiden) på. Yum. Förutom trötthet så känner jag även av pollenallergin rejält denna morgon... Min hals är helt uppsvullen och ögonen kliar. Hoppas att i alla fall det röda i ögonen lagt sig innan jag ska iväg så det slipper se ut som jag gråtit eller något. Haha

Ska börja göra iordning mig lite nu. Strax efter klockan 1 ska jag möta upp Lina och ta tåget till min låtsaspappa för att äta lunch där. Vet inte hur länge jag stannar men det ska finnas dator så jag bloggar därifrån..

Nu: duschen!

Filmkväll

Ja, det känns som det blivit mycket filmtittande de senaste dagarna. Och eftersom jag ska upp tidigt imorgon så fick det bli en lugn kväll ikväll. Filmkväll med andra ord. Vi har laddat upp med popcorn och pistagenötter och ska se Fäst vid dig som precis började på 6:an. Inte sett den? Då kan jag verkligen rekommendera att zappa över till den kanalen och se den - om ni också har en lugn kväll framför tv:n vill säga. Jag har redan sett den ett flertal gånger och tycker att den är jättemysig. Absolut värd att se!

Nötterna kallar. Uppdaterar igen efter filmen!

EDIT: Nej, jag är för trött.. My eyes are hanging down to my knees... God natt ♥

Lördag

Som ni säkert märkte så var Max gästbloggare här inatt. Han förklarade kvällen rätt bra där. Fick även ett sånt där "måste-in-till-krogen-och-dansa"-ryck frammåt midnatt men vi åkte hem till Lina och avslutade kvällen där istället.... vilket nog också var bäst. Min mage lever idag sitt eget liv efter vinet igår, men jag klarar mig. Mår i alla fall bättre än imorse, hade galet ont i hela kroppen, som att benen i kroppen blivit mosade. Inte behagligt alls, nej. Men jag hade ganska kul igår i alla fall, maten var god och sällskapet trevligt.

Vad tycker ni förresten om det här med TH och H&M? Både jag och Lina blev jätteglada när vi läste om det strax efter att vi vaknat. Vi är fortfarande hos Lina och spelar just nu Placebo DVD:n, Soulmates Never Die, på hög volym från tv:n och äter vindruvor. Jag ska snart gå hem och se till så att våra älskade katter har mat och tänkte kolla om det finns några bilder från igår att lägga ut då också. Min kamera fungerade inte (den fungerar ibland, ibland inte. Förstår mig inte på den.) men de andra kanske har några. Än så länge har vi inga planer för ikväll så vi får se vad vi hittar på för något. Någon som kanske har tips på vad man kan hitta på en lördagkväll (som inte innehåller krogen) som den här? :)

Tokio Hotel designar för H&M

Tokio Hotel designar t-shirts för H&M's kommande kampanj "Fashion Against AIDS". Kollektionen finns i H&M butikerna i Maj, antar att ett mer exakt datum kommer senare. Andra som designar för kampanjen är Katy Perry, Dita von Teese och Roisin Murphy. Jag kan inte säga annat än att jag är väldigt förväntansfull och ser fram emot att få se resultatet! Hoppas självklart även att jag hinner lägga vantarna på några av t-shirtarna innan det blir slutsålda!


Gästbloggare: Max

Max här! Ikväll har vi vart hemma hos mig och grillat med massa folks. Sen vart det för sent för att vara så hödljuddda hemma hos mig så vi drog vidare hem till Orrell och där var det verkligen LIFE. So we decided to go to Linas place. Selahn och Pade drog för ett tag sen. Nu så står Ida och bäddar och jag sitter här.

Snart blir det toasts för hela slanten.
Och Ida ber om ursäkt för att hon inte hann blogga innan hon drog till mig, men det var vårat fel. Vi drog iväg henne!

Peace & love, Max!

New Moon on Entertainment Tonight




A Friday full of sunshine

Solsken och sommarvärme, är vädret lika fint hos er? Jag har suttit vid Linas balkongdörr mestadels av dagen och försökt få lite färg av vårsolen samtidigt som Michael Jackson spelats på hög volym. Riktigt mysigt!

Det blev visst fler dagar här hos Lina än planerat, men jag klagar självklart inte! Det är jättekul och kommer bli tomt när jag väl går hem sen. För oss båda, tror jag. Men än är det inte dags för det så det är bara passa på att göra roliga saker while I'm here. Jag ska snart testa en sminkning på henne och sedan hoppa in i duschen och fixa mig inför kvällen. Berättar om planerna lite senare, först ska jag hjälpa till att bära bort lite grejer från lägenheten. Hoppas ni har (och har haft) en riktigt solig och härlig vårdag! ♥

Australia

Den andra filmen som vi hyrde igår var den omtalade filmen Australia. Jag hade bara hört bra om den innan och tyckte att det var dags att se den. Filmen var bättre än jag hade föreställt mig. Jag blev, om möjligt, ännu mer kär i kärleken och började nästan längta efter ett eget barn några gånger där. Haha...
Min Moulin Rouge-favorit, Nicole Kidman, och sexiga Hugh Jackman, som vi kanske mest är vana att se med som Wolverine i X-Men. Grrr. Fantastiska skådespelare båda två. Visste ni förresten att Nicole i verkligheten är en av Hugh's frus bästa vänner?


Fantastiska Nicole Kidman och en av världens, enligt mig, sexigaste män


Underbart söta Nullah fick mig nästan att längta efter egna barn där ett tag

23.04.2009

Ursäkta uppdateringen, har helt enkelt inte haft tid hittills.

Fy fan vad skönt jag har sovit på Linas stora bäddsoffa de senaste två nätterna. Jag var nära på att inte komma upp imorse, men när jag väl gjort det så gjorde vi iordning frukost framför tv:n och kollade på en av filmerna vi hyrde igår. Madagaskar 2. Och där har vi faktiskt en av de saker som vi inte tycker lika om. Jag tycker egentligen inte alls om animerade filmer medans Lina älskar det. Vad tycker du om det? Gillar du animerat?

..Däremot så tycker jag att riktigt tecknat kan vara mysigt att titta på. Men då menar jag de här klassikerna såsom Askungen, Skönheten och Odjuret, Pocahontas - och speciellt Anastasia. Haha, jag älskar den. Älskar sångerna, ville alltid se ut som Anastasia när jag var liten, och Dimitri var the man of my dreams. Haha. Tecknat var så mycket bättre förr, det måste ni ändå hålla med om? Kvalitén på dagens barnprogram är pinsam och jag tycker det är sorgligt att barn nu för tiden får se sådan skit. Och även julkalendrarna som sänds på tv... Jämför bara de senaste med t.ex. Mysteriet på Greveholm eller Trolltider. Det är som att folk inte orkar anstränga sig längre. Säg ett barnprogram som har samma kvalité och förmedlar samma känsla som t.ex. Ringaren i Notre Dame?...... Nej, just det. För det finns inte längre. It's sad. Håller ni inte med mig?


Godkväll!

Jag är fortfarande hemma hos Lina och ska sova kvar inatt igen. Jag måste bara berätta, vi gjorde världens tabbe tidigare idag...... Ni vet när jag skrev att vi skulle kolla på Anamorph? Haha, filmen var inte i fodralet så vi började istället fräscha till oss lite och gick sen iväg till affären, handlade, köpte med oss pizza och gick förbi videobutiken för att påpeka misstaget/hyra en ny film. Grejen var bara den att själva plastfickan fanns inuti fodralet och filmen fanns inte i butiken, så han menade på att vi måste ha tappat den. "Tappat den? Vi? NÄR? Det är inte möjligt, jag hade den i väskan och vi har inte ens tagit ur den ur fodralet." sa vi, 100% säkra på att vi mindes rätt. Han bad oss kolla igenom väskan (som var hos Lina) en gång till och komma tillbaka när/om/om inte vi hittade den. Halvvägs hem kom vi på att DVD:n krånglat igårkväll så vi blivit tvugna att åka hem och hämta DVD:n hemma hos mig - och att vi då glömt att ta ur filmen ur den andra DVD:n som vi lånat av Max. Som nu fanns hemma hos honom. Frågan är ju nu.. Hur kan man vara så glömsk? Hahaha, det var bra pinsamt att gå tillbaka och förklara hela historien, vilket jag kände mig tvungen att göra så att han inte skulle tro att vi försökte stjäla den. But that's just me, det är en dålig vana jag har. Att jag måste alltid förklara mig.


Just nu sitter jag, Lina och Max och kollar på Fråga Olle här hos Lina. Vi hyrde med oss två filmer som vi ska kolla på lite senare, men först ville Lina se Girls of the Playboy Mansion som kommer direkt efter Fråga Olle. Det blir filmnatt med andra ord! Jag har laddat upp med en stor påse M&M's och pizza från tidigare ikväll - riktigt nyttigt, right? Haha! Gott är det i alla fall och det är allt jag orkar bry mig om idag. Hoppas att ni har en bra kväll whatever you're up to! ♥

Toms nya frisyr


Jag visste att det skulle bli bra. Han är så jävla vacker. I'm out of words.

Ryan Reynolds diggar Twilight



Det är visst inte bara tjejer som tycker att Robert Pattinson är "Dreamy". ;)

Anamorph

Hej!

Sov kvar hos Lina inatt. Vi vaknade för lite mer än en timme sedan, åt frukost och sitter nu och kollar på Rob & Big på MTV. Vi ska strax kolla på filmen vi hyrde igår. Den kanske är bra after all, tänkte att vi ska ge den en chans i alla fall. Och irriterande nog så krånglar det när jag försöker lägga in mina bilder på datorn här, men jag lägger upp lite bilder från dagen senare när jag kommer hem.


..Nu: movietime!

Filmkväll

Hej! Min dator slutade fungera tidigare idag, så det är därför det varit lite tomt.

Nu är jag i alla fall hemma hos Lina med henne och Max. Jag gick förbi videobutiken och hyrde film på vägen hit, och när jag kom hit så hade Lina gjort mat. Vi åt framför tv:n och efter en stund kom Max och gjorde oss sällskap. I videobutiken fanns det ingen film i våran smak som vi inte redan sett så jag tog en i sista sekunden - Anamorph. Den verkar kass, så vi ska kolla på den senaste TH DVD:n istället! Tokio Hotel Caught on Camera. Underbar.

Hoppas ni har en trevlig tisdagkväll allihopa! Kramar

Jag är med på Dead by April's Tour Diary



Japp, inte så länge, men man ser mig stå och smyga bakom den
långa killen med grönt hår och skostorlek 52. Haha. Ser ni mig?

Lyssna hur Jimmie säger "Rosa" när han får frågan om vilken hans favoritfärg är.
Hahahahah, jag dör. Har spolat tillbaka det där minst 20 gånger, så jävla roligt..

Är ni nyfikna så kan ni också se part 1 om ni klickar här!


21.04.2009

Morgen! Idag är det lugnare och jag känner mig mindre orolig över händelsen i Söndags. Personen kommer att klara sig så jag kan andas ut, men självklart känns det ändå obehagligt. Vad lätt livet kan tas ifrån en...

Igår blev jag helt faschinerad av en man och hans dotter på mataffären. Han pratade engelska med den söta tjejen med sin charmiga lilla handväska som i sin tur svarade på svenska. Det var så härligt att höra. Jag älskar språk och ett av mina mål i livet är att lära mig så många som möjligt. Hittills kan jag dock bara svenska, engelska, lite tyska och lite franska. Tyskan förstår jag oftast, när någon pratar, men har själv lite svårt för att prata språket. I franskan kan jag översätta en del texter, men nästan allt från de 4 åren jag hade franska är bortglömt. Lite synd, men för att lära sig ett språk måste man upprepa och det bästa sättet att lära sig ett språk är att bo/spendera en tid i landet som talar språket. Eventuellt umgås med personer som talar språket i sitt eget land. Men bäst är som sagt om man är omgiven av språket man vill lära sig. Just därför hade jag lätt för att förstå personerna jag umgicks med när vi köade till TH's konserter i Amsterdam och Essen (båda 2007). Självklart pratade vi engelska också, men när de andra pratade med varandra eller om någon hade problem med att hitta något ord på engelska, så gick det istället bra med tyska. Jag ser fram emot att kunna prata många olika språk med mina framtida barn! De kommer inte - precis som mig - att ha problem med engelskan i skolan, that's for sure.

Imorse vaknade jag vid 5, klarvaken. Somnade om och vaknade ytterligare några gånger innan jag gick upp för lite mer än en timme sedan. Hade en jättekonstig dröm om att en person bad mig göra slut från honom á la 3:e klass. Jag var nära att ringa upp honom när jag vaknade och fråga om han var seriös. Haha... Nu är jag i alla fall vaken och ska fortsätta umgås med Lina här. Vi hörs om en stund!

The Climb

Jag har egentligen lite svårt för "Disney-kändisar", men den här låten förtjänar all uppmärksamhet den kan få.  Texten är fantastisk.  Jag gillar den verkligen.



Watch in HQ

What a rough night

"Godmorgon". Told you it was gonna be late. Ögonlocken, näsan och, ja, hela ansiktet är uppsvullet. Vilken natt...

Jag somnade inte förrän vid klockan 8 imorse. Det var länge sedan jag var så orolig en hel natt. Jag ska göra iordning något att äta och funderar på att sen åka in till sjukhuset, till de andra. Det senaste vi hörde var att läget var "stabilt". Jag hatar sjukhus, speciellt det där. Och inte för att jag är rädd för läkare eller liknande... Utan för att jag har för dåliga minnen därifrån. Men jag får försöka tränga undan alla såna minnen idag.

Ska åka nu. Uppdaterar så fort jag kommer hem, ursäkta igen för inaktiviteten här. Kram

Hej..

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag. Det har hänt en olycka med en familjemedlem så jag är lite.. distraherad, eller vad jag ska kalla det. Personen ligger just nu inne på sjukhus och jag sitter hemma tillsammans med lillasyster och biter på naglarna av nervositet... Väntar på uppdateringar om läget.  Jag bloggar igen imorgon efter att ha fått en lång, välförtjänt sovmorgon... Hoppas att ni har överseende. Kramar


Dagens favoriter






(Det här är en baddräkt, men pga kedjorna på sidan skulle jag lätt använda den som body.)



..Kommer från den nyastartade sidan TheOutnet.com
Check it out!


Time to go..


Nu är jag mätt och belåten. Orkade inte laga mat så det fick bli en panpizza. Gjorde dock en liten special och la på kalkon och mer ost.. Blev asgott! Verkligen. Och några ton salt på det så är jag nöjd! Haha, usch.. Jag måste verkligen sluta äta så mycket salt. Men mitt "beroende" har jag fått av mamma, så det är bara Lina som klagar om maten blir för salt. :P Haha. Nej, time to go now! Tschüss


Pollenallergiker? Se hit!

Ja, finns det något jag inte är allergisk mot? Jo, det finns det såklart. Pollen är dock en av de sakerna jag inte tål. Som tur är så kan de flesta förebygga sin allergi med kromoner eller antihistamin som finns som ögondroppar, nässpray, tabletter tabletter och i flytande form. Personligen så tar jag tabletter och ögondroppar, men vissa år så hjälper det nästan inte ändå...


Här är några tips på vad du som pollenallergiker kan tänka på;
- Duscha på kvällen innan du lägger dig. Då sköljer du av dig pollen du kan ha fått på dig under dagen.
- Något som förvärrar pollenallergi avsevärt är rökning, så ni som röker gör er själva en (extra) stor tjänst om ni slutar vid den här tiden.
- Man bör undvika stress.
- Undvika att ha tvätt utomhus.
- Ha stängda fönster.
- Var försiktig med att gosa med husdjuren eftersom de ofta bär på mycket pollen.
- Om du tycker att det kliar i näsan så kan du skölja med en koksaltlösning som då rensar bort pollen i näsan.
- Man bör även undvika att vara utomhus mer än nödvändigt.



Om man ändå behöver medicin - som jag - så kom ihåg att börja med den i tid. Och självklart att ta den regelbundet.

Här kan du se dagliga uppdateringar om pollenprognoser i ditt område.


(Info. källa)

My day

Så där ja! Nu är bestyren klara. Kvällens planer är lite osäkra... Hörde prat om att grilla så vi får se hur det blir. Riktigt hungrig är jag i alla fall så jag kanske borde ta en panpizza innan jag sticker iväg, för säkerhetsskull.

Idag då. Vi träffade min moster och hennes karl, fikade och sprang runt på IKEA. Dagens roligaste, hittills, måste varit incidenten med bröderna (som lika gärna kunde varit tvillingar) när vi fikade. Den ena tog våra beställningar och den andre stod i kassan... Men honom såg vi ju inte förrän vi kom dit - och då hade den andre försvunnit in i köket, så mamma började snacka om de grillade mackorna hon nyss beställt medans hon tog fram plånboken, och killen i kassan kunde nog inte sett mer borttappad ut. Hahaha. Vi andra, som strax innan hade sett att det var två olika, kollade på henne lika förvånat. När vi satt oss så insåg hon missen och fick sig ett gott skratt. Haha..

Det har i alla fall varit en mysig dag. Men kall som sjutton! Jag hade bara jeansjacka över en tunn topp och det blåste isbitar trots det annars så fina vädret.



Lukas, sötnos, var lika busig som alltid


Barnslig humor? Javisst! Och mamma märkte som vanligt ingenting..


När vi var klara så ville min moster se Linas lya och innan vi sa hej då så köpte vi korv & mos och åt på en bänk i solskenet. Jag ska nu fräsha till mig lite innan det är dags att knalla hem till Lina. Bör nog skynda mig lite, vill ju inte riskera att få ett sms där det står "Tar snart livet av mig, har aldrig haft så här tråkigt." igen. Haha!

18.04.2008 - Västerås

Morrn, morrn! Solen skiner och himlen är klarblå.. Härligt! Jag ska börja den dagen med att åka in till Västerås och agera smakråd. Den här gången är det lampor som ska köpas och jag skulle själv behöva en lite större golvlampa - eller ännu mer, en snygg taklampa. Just nu har jag en takfläkt som räddar mig på somrarna (jag har det varmaste rummet i huset, det blir som en bastu här inne) men den kan jag nog tänka mig att byta ut - och istället köpa en mindre fläkt. Well, vi får se vad vi hittar! Ha en mysig dag!

Vienetta med varma hallon som vi åt igår. Mmmmums!

Friday night @ Linas place

Jag har jättebråttom men ville bara önska er en trevlig fredagkväll innan jag sticker. Ska hem till Lina och spenderar troligen kvällen där med henne och vänner. Mys. På vägen dit ska jag åka förbi affären och köpa med mig glass. Tänkte värma hallon och hälla över. Mums! Vi hörs senare eller imorgon. Ciao!

Elise Ryan




Ja, även jag har fallit för de vackert formade klänningarna från Elise.
Högst upp på min önskelista står den lilla svarta i toppen tätt följt av
den lite längre svarta & den marinblåa puffklänningen á la Lady Gaga.

God morgon!

..eller god förmiddag kanske jag borde säga?

Jag hade en hemsk dröm inatt. Jag drömde att min ena tand hade gått sönder, var helt taggig och omöjlig att laga. Ha ha, ja, det var en hemsk dröm, faktiskt. Jag är nämligen livrädd för att slå ut tänderna och drömmer ofta mardrömmar om det. Är ni rädda för någonting? Jag är snart rädd för mig själv, haha, jag har så mycket fobier och rädslor.... Men det är som tur är inget som är så pass jobbigt att det påverkar mig negativt i vardagen eller hur jag ska säga.

Jag håller på att rensa bort kläder här. En hög för spara, en för släng och en för "gör om".  Ska bl.a. göra en kort, fin klänning av en lite för stor pennkjol. Prima! Måste införskaffa mig lite dragkedjor, nitar och liknande - sen är det bara att sätta igång att omvandla mina äldre, lite tråkigare plagg till nya & användbara. Fan, jag skulle ha tackat ja till Mode/Design ändå. Jag älskar ju sånt här!

NEEEJ!..



En av våra katter, Simba, har fått en stor böld (igen) på ena örat, denna gång lika stor som 1/4 av hans huvud. Ganska rejäl med andra ord. Hans öra blev skadat för många år sedan så det "står inte upp", som öronen ska göra... utan ligger mer ner, halvvikt. Därför märker man inte lika lätt om han gör illa sig igen på samma öra, eftersom vi vet att örat har läkt så där och alltid ser ut så... så vi har inte märkt någonting förrän nu, alldeles nyss. Inte undra på att han har varit så hängig och trött den senaste tiden. Han har ju en infektion i kroppen! Jag tycker så synd om honom och kommer knappt våga åka till veterinären eftersom jag nästan är alldeles säker på att de kommer föreslå att vi ska avliva honom. Han är ändå 11 år. Men det klart, vi måste ändå åka dit.

Vi har i alla fall baddat på alsolsprit på såret som finns "högst upp" på bölden - och varet börjar redan rinna ut. Vi antog att det var samma som förra gången då vi baddade på med spriten och hade tydligen rätt då det otroligt illaluktande varet (blandat med alsolspriten) började sippra ut. Bölden är helt fylld med var. Fy fan. Usch. Stackars Simba....


God kväll!

Oj, vad sent det blev!
Familjen har hjälpts åt att flytta grejer hela dagen och kvällen - och nu måste jag faktiskt säga att det känns jävligt tomt här. Jag och mamma fixade ihop det sista på tv-bänken i lägenheten och efter att nu nästan vara färdiga så börjar det kännas att vi faktiskt blir minus en här hemma. Det klart att det blir jobbigt på ett sätt... Vi har ändå bott tillsammans i 20 år, så det klart det kommer att kännas. But I'll stay positive - jag längtar till inflyttningsfesten! Haha...

Nu är jag helt slut efter att ha burit massa kläder, korgar, lådor och allt vad det var, så jag ska värma en kopp te och vänta på att min bebis hoppar på dörrhandtaget (som han alltid gör när han vill komma in, sötnos.) och sen sova. Imorgon behöver jag nämligen gå upp tidigt. Godnatt på er!


(Pssst.. "Min bebis" är en katt, bara så ni vet. Lät bara lite weird med att en bebis ska hoppa på handtaget för att få komma in. Barnplågeri på hög nivå. Haha, äh, ni fattar.)


Susan Boyle

Ni som inte redan sett Susan Boyle's audition på Britain's Got Talent 2009 bör gå in och kolla på den på en gång. Vilken rejäl tankeställare publiken (och juryn) lär ha fått sig när de hört henne sjunga.... Det visar verkligen att man aldrig ska döma någon efter utseendet eller ha förutfattade meningar om någon. Jag blev verkligen rörd av hennes effekt på människorna och av den genuina glädjen hon visade efteråt. Vilken härlig människa!

Att man aldrig ska döma någon efter utseendet eller ha förutfattade meningar om folk är något jag alltid försökt att inte göra. Det klart, när man var yngre kunde man nog "hata" någon utan anledning eller av ren avundsjuka utan att kunna erkänna det.. men skulle så vara fallet idag så har jag inga problem att säga det. Då får man istället vända på avundsjukan och vara glad för personens skull. Det gör i alla fall mig gladare! Jag har ett väldigt gott hjärta helt enkelt. Och just därför har jag så svårt att vara elak/otrevlig mot någon som jag inte känner eller gett en ordentlig chans att lära känna. Det är inte rätt, alla har mindre bra sidor, men ge alla människor runt om dig en ärlig chans. Låt den visa dig deras bra sidor och ha inte de dåliga hängandes kvar som hållhakar. Alla förtjänar en chans.

Montering, soffmys och en Calzone

..det sammanfattar min kväll ganska bra det. Jag har varit i Linas lägenhet hela eftermiddagen/kvällen och hjälpt till att montera ihop hennes nya saker och ätit god pizza. Tiden har gått så fort - men så har vi ju haft kul också! Emellanåt blev Lina på riktigt psykhumör och började dra ner oss i soffan för att "mysa", vägrade släppa och var crazy som bara Lina kan. Haha, jag kommer sakna att ha henne här hemma. Det kommer bli tomt... Men hon får stå ut med att jag kommer och knackar på stup i kvarten. Haha...

Lägenheten kommer bli jättefin, det är jag säker på. Det är inte riktigt klart än, men man kan redan nu ana hur det kommer att se ut och det kommer bli riktigt hemtrevligt. Mysigt. Vi ska fortsätta imorgon så nu ska jag stänga av datorn, släcka lamporna och mysa ner mig brevid min baby som redan har somnat här brevid. Glöm inte att kommentera vad ni tycker om låten i inlägget nedanför! Vi hörs imorgon - Godnatt!


Demons be gone



Vad tycker ni om låten? Jag tycker helt klart att Arazo gör det bästa i den, she makes it good. Riktigt talangfull den tjejen! Och jag minns fortfarande när hon och Fia stod på scenen, på samhället, med en varsin mick i handen och sjöng tillsammans för många, många år sedan.... Och hur mycket jag ville ha hennes jeanskjol, haha. Det var ett bra tag sedan jag träffade henne nu, men senast lyssnade vi i alla fall på bakgrundsmusik till en låt hon jobbade på. Det var riktigt bra och jag tycker det är härligt att veta att hon nu håller på med just det hon berättade att hon drömde om, en gång, i ett rum, i ett hus, långt ute i skogen...


IKEA

Det verkar bli en riktig fixardag idag! Först städningen, fixandet med bilderna och ramarna, garderoberna - och nu ska jag strax åka in till Västerås för att hjälpa syster välja möbler till hennes lägenhet. Bordet, spegeln, lamporna och tapeten
på bilden ovanför är några av mina favoriter från IKEA!


Onsdag 15 April

Hej! Det har inte fungerat att blogga tidigare p.g.a. min dator, men nu så! Denna förmiddag har mestadels gått till städning. Det var kläder överallt och jag har inte orkat fixa det tidigare eftersom jag var sjuk, men nu känner jag mig bättre (överallt förutom halsen) så jag tänkte att jag skulle få det gjort idag.

Jag såg ju på Titanic igårkväll och när filmen precis hade kommit igång så kom Lina och Max och gjorde mig sällskap. Jag började nästan gråta innan filmen ens hade börjat, hahah.. Ni vet när de visar klippet i sepia (färgen) då folket i hamnen vinkar till de på båten?.... Där. Redan där kan jag börja gråta. Haha! Jag klarar inte av den där filmen, den är för bra helt enkelt. Och det var nästan så det blev lite obehagligt att veta att just vid den där tiden (när vi såg den) så höll båten på att sjunka, för 97 år sedan. Det blev så verkligt på något sätt.....

Jag funderar på att fixa de nya garderoberna medans jag ändå håller på här. Hittade även 2 stora ramar som jag funderar på att sätta in gamla foton i... Kanske på mig & vänner, kanske på TH... Jag har lite svårt att bestämma mig. Men det blir nog bra vilket som. Nu blir det lunch!



Hittade en bild på Sofie's facebook, från Rockweekend i Lördags

Titanic 97 år!

Idag, den 14:e April, är det årsdagen för Titanic's kollision med isberget och dagen till ära ska jag självklart se min favoritfilm - Titanic - med Kate Winslet och Leonardo DiCaprio. Är det överhuvudtaget ens möjligt att kunna tröttna på den filmen?...... Well, jag har då inte lyckats i alla fall.

Det är inte bara min favoritfilm - jag är även väldigt intresserad av den verkliga händelsen, vad som hände och historien kring de riktiga personerna som var med. Jag tycker ibland att det kan vara lite obehagligt att se gamla klipp på de personerna, just eftersom man vet att de faktiskt var där och att de inte längre lever.. men jag är ändå för intresserad för att låta bli att titta. Ställ en fråga om Titanic och jag har svaret, det kan jag nästan garantera. Haha, lite av en nörd när det kommer till det här.




Hymn to the sea är det finaste soundtracket jag hittills hört. Jag vet inte hur många gånger jag somnat till det och jag kan inte heller förklara hur mycket jag älskar det. Alla relaterar annorlunda till olika låtar och just den här rör mig verkligen "långt in", eller hur jag ska förklara.


Jag ska göra iordning några mackor, värma lite te och se Titanic nu innan jag går och lägger mig. Vi hörs imorgon igen, godnatt på er!

14.04.2009

Förutom att jag imorse vaknade med en väldigt stel/öm nacke så mår jag bättre idag. Febern verkar ha gått ner lite, men halsen har istället blivit värre och huvudvärken börjar komma tillbaka. Så det blir ännu en dag inomhus för mig. Men jag har ändå massa saker att göra så jag bör sätta igång innan det blir för sent - jag har ju en tendens att kunna skjuta på saker.

Kika in strax igen så bjuder jag på dagens video från Mr Sledd. Det är hans näst nyaste och han är riktigt rolig när han denna gång räknar upp "10 things a woman should NEVER wear". Stay tuned.


Kycklingwraps

Jag har myskväll med familjen. Tack och lov att de kan konsten att pigga upp mig när jag känner mig krasslig, inte alls kul att vara må så här illa. Och eftersom Alvedon inte hjälper på mig så blir det inte bättre heller. Måste köpa Ipren imorgon så i alla fall huvudvärken går bort, uh... Nej, jag håller mig positiv. Har nyss ätit goda kycklingwraps och tittar nu på Moreno & tystnaden. Det är så obehagligt att veta att det faktiskt finns såna där människor (som pastorn i filmen), sekter m.m. Riktigt sinnessjukt sånt där.

Jag hade tänkt ta och besöka bilddagboken innan jag går och lägger mig, det var ett tag sedan jag la ut bilder där så jag ska ta och uppdatera lite. Ni som har bilddagbok är välkomna att ta en titt om ni har lust! iiea heter jag där.

Nej, nu börjar filmen igen!


Bild från Google

Feber

Godmorgon

Jag vaknade säkert 15 gånger innan jag bestämde mig för att ge upp mina försök att somna om. Kanske lika bra det också, det har varit en hemsk natt/morgon. Jag har fått feber, det svider på hela kroppen, min hals känns som en boll och huvudet känns som det ska sprängas vilken sekund som helst... Hemskt. Illa mår jag också, så jag får stanna inne idag. Men det är okej - vädret är jätte tråkigt så det är inte så att man får ångest för att sitta inne på en solig dag i alla fall.

Ska försöka få i mig lite frukost nu... Sen ska jag nog mysa ner mig i soffan framför en film. Hoppas ni andra har vaknat lite friskare idag, vi hörs senare. Kramar!



EDIT: Hahahahahah, Lina är så jävla störd... Hon kom precis in i mitt rum med ett stort glas vatten och två alvedon - och vet ni vad hon gör samtidigt? Hon håller andan, ställer ifrån sig det brevid mig fort, springer ut och ropar "Det är en gräns mellan oss nu!" när hon kommit utanför dörren. Hahahahah! Försök hitta någon som är mer rädd för att bli sjuk.

Två bilder från i fredags



Jag, Max & Fifty



Idag plockade jag fram alla vår- och sommarskor som legat i en garderob över vintern. Nya skohyllor måste köpas till garderoberna på mitt rum - har ju fått två extra nu när Lina flyttar ut, så de ska göras om lite smått. I en av garderoberna ska jag ta ur korgarna och sätta in en stång för att hänga kläder (jag hatar att ha kläder vikta..) och den andra får behålla några av korgarna för väskor och sen blir det skohyllor i resten. Perfekt!

Solen börjar gå ner nu och den här fina vårkvällen kommer förmodligen att spenderas tillsammans med Lina, Max och Mange. Får se vad vi hittar på,
jag ska i alla fall fixa färdigt mig nu. Ha en mysig söndagkväll allihopa ♥


Förresten, vad tycker ni om den nya animationen här till vänster? ;)

Godnatt

Jisses, vilken kväll! Höjdpunkten var Dead by April och deras uppträdande var över mina förväntningar. Jag hade jättekul tillsammans med Lina och Sofie, men har ont i mina knän efter att ha stått längst fram mot staketet på DbA. Påminner mig om hur ont jag haft på samma ställe efter att ha stått längst fram på TH konserter. Samma känsla nu, bara lite mildare. Mycket mildare. Får hoppas att de inte är blåa när jag vaknar, haha.
Vi hörs imorgon... Då kommer lite bilder från kvällen också. Godnatt! ♥


Påskafton

..och redan sommar!
Det är i alla fall vad man kan tro om man tittar på folk som är utomhus idag. Linne & kjolar, tunna klänningar, shorts & t.o.m. bar överkropp... Det är helt galet, haha! Jag vaknade sent och fick panik för att ha sovit bort så mycket av dagen, så efter frukosten satte jag & Lina oss på trappan och slappade i solen. Härligt, härligt! Ska tillbaka ut och njuta nu.
Hoppas att ni alla har lika underbart väder och får en riktigt trevlig påskafton!


I've changed my mind..

Minns ni att jag gjorde en recension om Maybelline Affinitone foundation tidigare i år? Jag måste bara säga att jag totalt ändrat åsikt om den. Jag tyckte tidigare att den framhävde de torra partierna och täckte dåligt. Men efter att nu ha hittat en ansiktskräm som verkar gjord för min hy så börjar det torra försvinna och jag behöver knappt använda concealer längre (*peppar, peppar, ta i trä*), så jag vill nu istället rekomendera den istället - till er som inte har torr hy!



Jag använder nr 03 Light Sandbeige

Battle for the sun

Jag kom på att Lina tar med sig Soulmates Never Die (Placebo DVD:n) när hon flyttar. Yikes! Jag måste ta och beställa en egen, den är en DVD som jag känner att jag måste ha i samlingen.  Det är fortfarande osäkert om jag ska till Siesta, men jag hoppas för allt i världen att jag kan åka. De har ju även lagt till några konserter i England och den i London blev slutsåld samma dag som biljetterna släpptes... Lite synd, det hade kunnat vara ett alternativ. Placebo plus några dagar i London - det vore ju perfekt! Dessutom längtar jag till att se alla affärer och platser som Lina berättat om.

Att endagsbiljetterna till siesta kostar lika mycket som biljetterna för alla 3 dagar är också lite surt, men vi har hittat ett alternativ som skulle kunna vara en bättre deal - och då ingår även spelning med Coldplay och Metallica, så vi får se vilket det blir. Berättar i alla fall mer om det när/om det blir aktuellt!




Deras senaste låt; Battle for the sun
Nya albumet kommer i Juni, ännu ett som jag längtar mycket till att höra!

10.04.2009

..Hahaha! Jag skrev, helt seriöst, "2007" i rubriken först. Skyller på att jag är lite sliten från igårkväll. Jag hade jättekul hela kvällen och träffade mycket nya människor. Lina som vi firade var jättesnygg i en svart, tight klänning och höga pumps men olyckligtvis så lytckades jag glömma bort att ta kort med henne.

Ikväll är det fest igen! Jag och Lina är bjudna hem till en kompis som vi festade mycket hos förra våren. Klockan börjar bli mycket så jag borde hoppa in i dusch och köra en snabbfix innan vi drar iväg. Men först ska jag ner och äta en god påskmiddag med familjen. Och till efterrätt blir det hallon & björnbärspaj med vaniljsås.. Mums!


Svarta dreads - på Tom?



(Klicka för att förstora)

Ser jag fel?
Jag kan inte avgöra om håret ligger bakåt eller över axeln..
Är dreadsen svarta eller är det bara sjalen som förvirrar?

09.04.2009

God eftermiddag - och ursäkta den sena uppdateringen!

Hittills idag så har jag hunnit med att umgås med Jonna innan hon åkte hem, fixa lite saker inför kvällen och ätit lunch på den nya restaurangen här. Pannkakor, sylt och grädde. Mums. Och visst är det roligare att äta på restaurang när personalen är så där härligt trevliga? Det tycker verkligen jag. Samma sak när man handlar i affärer... Att få ett glatt och personligt bemötande gör så mycket! Det var mycket folk som åt samtidigt som oss, men ändå hade de snappat upp att vi var tre stycken när mamma och min morbror gick för att hämta tallrikar till efterrätten. "Men.. var ni inte tre stycken?" Jag vet inte, såna där små saker gör mig glad bara. Min morbror är härlig han med, han gick fram till kassan och tackade så mycket när vi gick därifrån, för att visa att bra kundbemötande faktiskt uppskattas. Och att jag kommer göra ett nytt besök är mer än möjligt - kanske till och med bara på grund av den glada personalen.


Ikväll ska vi fira Lina! Hon fyllde ju år igår så ikväll ska vi hem till henne, festa där och senare drar vi vidare till Blue Moon Bar. Det ska bli kul! Ser fram emot att träffa Lina igen, det är inte varje dag det händer. Hon är underbar. Det är också en sak som gör mig väldigt, väldigt glad. Mina vänner. Jag har inte många nära, men de jag har är de bästa jag hade kunnat be om och betyder väldigt mycket.

18:30 kommer våran skjuts, så ska jag ta & hoppa in i duschen nu för att slippa eventuell stress. Hoppas ni har haft en bra dag so far!




Jag och Jonna igår kväll, på väg till Västerås för att käka nattmat.
Inge mosade näsor på puss-bilden. Haha
 ♥

Solarium

Hallo!

Både jag och de andra kom underfund med hur bleka vi är efter att vi dregglat ikapp till Jonathan Rhys Meyers, så vi drog iväg till badhuset för att sola. Vem brände sig då? Jo, haha, det var jag det. Jag hade bara förstärkningen på sista kvarten men det räckte tydligen för att göra mina äppelkinder alldeles röda.

Jag och Jonna ska knalla ner och köpa lite vin till kvällen nu innan det stänger. När vi kommer tillbaka ska vi laga till en mysig middag till oss och Lina! Det blir kycklingfilé, my favourite!


Grattis, Lina!



Idag fyller min fina vän, Lina, 20 år! Grattis, grattis, grattis! ♥

Velvet Goldmine



..Ja, det var väl ett jäkla tjat om den där filmen. Men efter en mysig morgon med god frukost och mycket skratt så är det inte mer än rätt att fortsätta den här mulna dagen med att mysa ner sig i soffan och njuta av musiken, glittret och de heta och härligt underbara skådespelarna. Det är i alla fall vad jag, Lina och Jonna tänker göra! Har ni fortfarande inte sett den? Gör det. Trailern kan ni se här!

Tävlingar!

Jag tänkte att jag skulle berätta en rolig sak för er som läser min blogg..

Jag vet inte än när den första blir, men det kommer att komma upp tävlingar lite då och då här i bloggen framöver! Det ni kommer ha chans att kunna vinna kommer att vara allt från egendesignade armband till signerade prylar (från band och artister) och skivor. Allt möjligt helt enkelt. Och som sagt så kan jag inte säga än när den första tävlingen blir, men jag tänkte att jag ändå skulle berätta redan nu så har ni något att se fram emot! Vad tycker ni? Roligt va?


Sunshine


        


När vi hade fixat presenten så bar det av till Släggan för att äta fläskfilé. Mycket gott! Och nu sitter jag hemma med Jonna och ska alldeles strax gå till Max, men kika in här igen om en stund - jag har en överraskning till er!

Spa

Nu är kläderna borta, sängen renbäddad och golvet damsuget. Var tvungen att städa upp lite inför finbesök vi väntade idag. Våran söta kusin, Jonna, kom hit för en liten stund sedan! Det var ett bra tag sedan hon hälsade på oss så det är jättekul att ha henne här igen. Planerna för kvällen är fortfarande osäkra.

Jag, Lina och mammas twin har planerat en liten överraskning för mamma idag. Eftersom hon jobbar och stressar mycket så tycker vi att hon behöver koppla av lite... så vi ska ge henne ett presentkort på massage + dubbelbad & bastu, har vi bestämt. Hon förtjänar att bli lite extra ompysslad. Jag ska sätta på mig vårjackan nu och gå iväg tillsammans med Lina och Jonna upp till spa:t för att betala kalaset..

Ut och njut av vädret nu, vi hörs senare! ♥



Jag och Jonna 2007

Stress...

Kan ni förstå hur fint väder det är här? Ganska varmt är det också. Ursäkta att jag tjatar om vädret hela tiden, men jag blir så glad när det är så här fint.  Klev nyss upp och ska nu ta en skål med flingor, bär och iskall mjölk innan jag sätter igång att städa undan alla kläder som ligger huller om buller i mitt rum. Försov mig rejält så nu måste jag stressa. Härligt. Jag hatar sånt här.

Can't get you out of my head




Det var ju ett tag sedan jag såg den här klänningen för första gången och föll direkt, men nu hittade jag bilden bland mina bilder och blev kär på nytt. Den är så grym. Jackan/kavajen skulle jag definitivt inte heller säga nej till. Vågar nog t.o.m. påstå att det är den snyggaste jag sett.

Min allra bästa vän



Lina kom nyss in på mitt rum, stannade brevid mig, log, tog fram handen bakom ryggen och gav mig den här lilla lappen. Hur gullig är hon inte? Haha ♥

6:e April

Hahahah, var det någon som märkte att jag råkade skriva "5 mars" som rubrik igår? Råkade även skriva fel i förrgår då det blev "04.03.2009". Behöver jag tillägga att jag har problem att förstå att våren faktiskt är här nu? Haha..

På tal om våren, har ni fint väder idag? Här är det helt underbart! Jag ska sätta på mig mina söta leopard-ballerina och springa ner till affären en sväng om ett tag, även springa in till kiosken och kollar om de har en film jag länge velat se. The Notebook, har ni sett den? Den fanns inte förra gången jag kollade, men är det inte så att den heter "Dagboken" här? I Sverige menar jag. En del filmer är ju så, heter annat i Sverige än i tex USA. Kan vara så, så jag ska kolla igen i alla fall.

Igår kväll hackade min dator något extremt..... Lyckades komma in på msn, men det stod still länge det med. Jag måste verkligen skaffa en extern hårddisk och flytta över alla bilder och videor, men först kan jag ju börja med att rensa bort onödiga bilder, som jag sagt att jag ska göra ett bra tag nu. Jag har flera kopior av säkert 1/4 av alla TH-bilder på min dator, så jag måste gå fram och tillbaka från mapp till mapp för att rensa bort alla dem också.  Drygt, men det måste göras. En av mina snälla kusiner skulle hjälpa mig att rensa också, får ta det så snart som möjligt.. Så här kan det inte fortsätta, jag kan ju knappt blogga när datorn är så här. Så, nej, idag ska jag ta mig i kragen och rensa bort allt onödigt!






..Ja, så kan det se ut vid ett pokerbord. I alla fall om jag & Lina sitter där!


TH gör soundtrack till New Moon ?

"Dear Fans of Twilight, New Moon, Bella, Edward and Jacob,

In the past few weeks I was involved in the filming of New Moon and I've got to say that I'm very positive about what's happening in Vancouver right now! The talented actors are doing a great job and I'm proud to tell you something very, very great today.

We've finally found the first artists for the New Mon OST! I hope that everybody of you is happy about our selections. As told in previous interviews I was up to something new.

So here are our first selctions (Stephenie Meyer is proud and happy that some of them have been in her playlist):

Muse - HyperMusic; Blue October - Hate me; U2 - Stuck in a moment you can't get out of; The all-american rejects - damn girl; Milow - Darkness ahead and beind

We're debating with Paramore again to write a song for the OST, as well as we are doing with Tokio Hotel, a very talented group of young people from Germany, who are successfull all over the world by now.

The next artists will be announced in a few weeks.

I can't wait for you watching New Moon in the cinemas this winter.

Chris Weitz"



- Nej, neither can I! Och.. Tokio Hotel, skriva en låt till New Moon? I say hell yeah, go for it! Jag tycker att de ska tacka ja. Vad tycker ni?


5 april

"Blir det fint väder imorgon så grillar vi!"
Självklart så är himlen helt vit & det fina vädret verkar vara mil härifrån.

Vi åkte hem till Mange igår kväll och umgicks med folket som var där till sent in på natten. Det var bl.a. Gurra, min gamla klasskompis från gymnasiet (och även när vi gick i 1:an-5:an)! Vi hade inte setts på bra länge och det som var komiskt var att jag kom att tänka på honom tidigare samma dag - och sen kliver han in i rummet och totalchockar mig med sin närvaro. Haha, det var jätteroligt att träffa honom igen!

Såg ni förresten på blogg.se's framsida att det kommer en tvåa på Sex And the City? Wohoo! Det hade jag helt missat, underbara nyheter för mig som älskar serien/filmen!

Jag råkade sova lite för länge idag, men nu ska jag gå ner till Lina & Max, ta något att äta och göra dem sällskap framför Honey, som enligt mig är en av de bästa dansfilmerna. Tchüss!



Gurra och jag på studenten, två år sedan

How to spend this saturday night?

Halloj! Kom hem för ett tag sedan och har sedan dess suttit och funderat ut vad vi (jag, Lina och Max) skulle kunna hitta på för roligt den resterande delen av den här lördagkvällen. Det finns inte så många alternativt, så det går lite trögt på den fronten. Vi gjorde påsk-fint på graven innan det var dags för kalas och lillstumpan var, som alltid, helt underbart söt. Det var kul att träffa syskonen och släktingarna, as always. På vägen hem stannade vi och åt god mat och efter det var jag så trött att jag somnade med musik på hög volym från ipod:en. Mådde illa som satan när jag vaknade men det känns bättre nu.

Vi har i alla fall fräschat upp oss lite, druckit lite vin och åker förmodligen hem till Mange strax. Hoppas att ni haft en kul lördag!


Starstruck

Inte förrän några dagar sedan upptäckte jag att Jeffree Star har gjort ett samarbete med Danger Radio och jag måste verkligen säga att det var en brilliant idé. Andrew's röst passar skitbra till den där låten och det kan även vara Jeffree's bästa låt. Jag kan inte sluta lyssna på den, den går på högvarv både i ipoden, mobilen och i stereon! Lyssna och njut! Säg gärna vad ni tycker.




Nu åker jag iväg till Sandviken! Är hemma mot kvällen så uppdateringen får vänta tills det. Njut av låten så länge så hörs vi senare! ♥

04.04.2009

Med tanke på att jag kom hem vid 01:30 inatt så förstår jag inte hur detta är möjligt, men jag är uppe med tuppen, humöret är på topp (!) och jag känner ett extremt sug på att dansa. (.....) Kan det ha något med den klarblå himlen och den härliga solen att göra?.... Tror det va.

Idag ska jag åka upp till Sandviken för att fira en väldigt söt liten tös, nämligen min brors ena dotter som fyller år. Ska bli kul att träffa dem igen! Får bara inte glömma att ladda min iPod inför den långa bilresan.

Dags för frukost nu. Funderade på att köra en wake-up-morgondans in till Lina med all överenergi jag har just nu, men är inte riktigt säker på att det skulle uppskattas.... Haha. God morgon på er! ♥


Sol, sol och ännu mer sol!


Jag blir så lycklig av det här fantastiska vårvädret, så idag invigde jag min korta jeansjacka. Nu måste jag bara köpa ett par snygga brillor, kanske innehåller Babycakes kommande kollektion något i min smak!

Bamboozle

Dålig update idag, sorry. Men har ni sett vädret ute? Förhoppningsvis så har ni lika fint. Om jag hade bott i USA nu så skulle jag antagligen befunnit mig på Bamboozle idag. En festival i New Jersey som jag tänkte åka på förra året. Dock är det inte i NJ idag, där är festivalen den 2:a maj. Det var då, förra våren, som min kära syster tänkte bjuda med mig till New York - vara på festivalen 2-3 maj i NJ, den 5:e skulle vi gått på TH's signering på Virgin Megastore och sen TRL senare samma dag. Det var planen. Mailade till och med och frågade efter biljetter eftersom vi skulle åka så långt och de var positiva. Sen ändrades planerna, men det hade varit en grym resa, minst sagt. Jag får rysningar (good ones) av att bara höra namnet, Bamboozle. Det var så nära...


Några av de som spelar idag är Fall Out Boy, Metro Station, Silverstein och The Cab - flera jag gärna skulle se. Imorgon står 50 Cent på scenen och det gör även A Skylit Drive och många, många fler!

 

I am so lesbian right now...



Katherine, Moskva.
Håll för munnen och näsan - erkänn att det skulle kunna vara han?


Alex, San Petersburg



Mike, San Petersburg



Bill Kaulitz look-alikes, för er som inte hängde med där. Klicka på bilderna för att se dem i originalstorlek.
Ja, jag antar nu att alla är tjejer, trots namnen. Om de mot förmodan inte är det - let me know, så bokar jag nästa flyg till Ryssland!


Baby's on fire

Temat över dagen blir Brian Slade, Velvet Goldmine, Gary Glitter, David Bowie - glamrocken och allt som hör där till. Underbart. Dessa låtar är några av de som kommer spelas flitigt för att komma "in the mood" före, under och säkert även efter fotograferingen.




Gary glitter - Do you wanna touch

Baby's on fire
Klipp från Velvet Goldmine. "Snip, snap" hahah


Brian Molko är även han en inspiration med stilen han har i V.G.


Video of the day
När jag tog länkarna från youtube så kom den här upp. Brian och Curt... ♥.
Låten är bra och passar in ganska bra på dem.  Det får bli dagens video.


02.04.2009

" Just nu är jag så trött att jag skulle kunna somna på laptopen. Kämpar med att hålla ögonen öppna så det är dags för sängen."
Haha, guess what! Jag somnade medans jag skrev ett inlägg igår kväll. Stabilt! Jag var galet trött efter att ha haft en rolig  dag med Lina. Mycket sol, härliga vårkänslor och många skratt!...


Vi förberedde inför morgondagens fotografering, tog massa kort och flummade runt och pumpade Gary Glitter på högsta volym 


Och även fast det var några grader för kallt så kunde jag inte låta bli att ta med mig familjen ut på trappen för att fika!




Vi åkte till lägenheten för att städa lite, mäta och sen var det dags för henne att skriva på kontraktet. Jag hade totalt missat det stora nöjet man kan ha med sin egen skugga (.....)


 

Ställde alarmet på 9 idag men vaknade redan vid 6-tiden av bastunhetta i sovrummet och lyckades inte somna om innan det blev för sent att försöka. Idag ska jag styla & fota Lina på förmiddagen innan jag ska hjälpa henne att flytta in lite grejer i hennes lägenhet på eftermiddagen. Usch, vad tomt det kommer bli utan henne här! Men jag försöker njuta av de där ovärdeliga småstunderna så mycket jag kan nu, därför jag har varit lite "off" här på bloggen de senaste dagarna. Måste ju ta vara på tiden nu.


Förresten! Min make up tutorial som jag skrev om igår kommer senare ikväll, alternativt imorgon istället, beroende på hur mycket jag hinner med.


På Bengans myspace



Ser ni också den här bilden om ni kollar bland bilderna på Bengans Myspace?
Hahahah, det är ju jag på bilden uppe till höger! Det är Linas lilla kollage och jag såg inte förrän nu att hon hade länkat. Lina, Johanna och Lina är brevid mig på bilden, före det är det Linas signerade skiva och sen ser man Lina framför Gustav. Hahah, vad kul...


1 April 09

God morgon! Sitter i sängen med en skål flingor, min laptop och kollar efter coola sminkningar att försöka återskapa. Jag har lite idéer själv också så det kanske blir någon blandning, vi får se... Jag ska i alla fall försöka göra minst en idag så bild på det kommer upp senare!

1:a April idag då.... Har ni lurat någon än? Den enda personen jag träffat hittills idag är mamma och då hade jag glömt bort att det är idag som det är dags för aprilskämten. Undrar om de kommer försöka med något... Bara inte Lina lurar mig som hon gjorde förut, då hon sa att vi skulle på konsert och drog fram två stycken biljetter bakom ryggen som sedan visade sig vara gamla tipskuponger. Jag blev först så obeskrivligt glad, så när hon föll ner på golvet i skratt så kunde jag inte stoppa tårarna. Haha, ja, så hemskt var det. Jag var helt förstörd. Bara hon inte gör något sånt igen så är det lugnt. :)

På tal om aprilskämt så måste jag bara säga att det är helt otroligt att det redan är April! Vad fort de senaste månaderna har gått, Tycker inte ni? Det är helt galet, sommaren kommer vara här innan jag ens anar det - och så länge tänker jag njuta jag av det här underbara vårvädret!

RSS 2.0