A cinderella story

Hallå! Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen igår... Det fanns helt enkelt inte tid att blogga. Kvällen blev i alla fall jätterolig och höll upp till mina förväntningar. Bilder kommer senare iväll när jag kommer hem! Just nu är jag hos Max med honom och Lina, vi sov kvar här inatt och har bara legat och degat framför tv:n hela dagen. Ser nu på A cinderella story som visas på 5:an, jag tycker den är mysig. Och hur het är inte Chad? ;) Ska fortsätta kolla på filmen nu och efter det blir det tacos!

Hörs senare, kram!


27 Februari

Nu har jag fått en ordentlig nattsömn och känner mig utvilad och taggad inför kvällen. Vad ska ni hitta på denna lördag? Ikväll ska som sagt jag och massa annat folk fira Max.. Först hos honom och sen i Västerås. Innan det ska jag bl.a. ner till samhället för lite ärenden, men min dag börjar nu med en frukost med Lina. ♥

Oh happy day!

Har ni också såna där dagar när ni är överglada och spralliga hela dagen? Då och då upplever jag de där ärligt genomglada humöret en hel dag och idag är verkligen en sån dag! Jag har varit sprallig sedan jag vaknade och dåligt humör känns som något jag aldrig upplevt. Jag älskar såna här dagar!

Jag är så otroligt taggad inför imorgon kväll då vi ska fira Max. Har en känsla av att det kommer bli en grym kväll, så jag hoppas verkligen att det blir det! Jag har en tendens att ta väldigt lång tid på mig att välja kläder när jag ska ut och festa men tänka sig, jag har redan allt sånt klart. Jajamen, och mina knallrosa naglar är färdiga de också. Nu ska jag avsluta kvällen med min underbara familj och lite god kvällsmat.




God natt på er! ♥

Neon pink



Bilder från net-a-porter.com
De två väskorna till höger.. Grr!

26 Februari. Jeansleggings - ändring!

God morgon! Jag skulle åkt in till Västerås vid 10 men är så jäkla trött så jag tar nog det imorgon istället. Ska göra iordning en god frukost och njuta framför tv:n ett tag och bara slappa.

Minns ni det jag skrev om hur jag tyckte att man "inte ska ha jeansleggings som vanliga jeans"? Well, när jag skrev det så hade jag ännu inte testat jeansleggings och trodde att det var leggings i samma tyg som de flesta är i - bara att det såg ut som jeanstyg. Men de känns ju nästan som stretchjeans och var inte alls som jag förväntade mig. Mycket bättre, jag älskar mina! Så det jag vill säga är; glöm i vad jag sa, jag använder mina med vad jag vill och det ser inte alls konstigt ut. En del har inte fickor men det har mina och därför ser det inte så dumt ut (enligt mig).


Och fy satan vad trött jag är på att inte ha en fin blogg nu. Binis, hjälp!

Balmain



Den svarta jackan, västen med nitar, den vita kavajen med nitar, skorna, de vita slitna jeansen och en hel del andra saker från Balmain skulle jag absolut inte tacka nej till att ha i min garderob. Men nej, jag förstår faktiskt inte hysterin över dessa höga heels som alla skriker om. De är absolut inte fula, men nog finns det snyggare skor, enligt mig. Vad tycker ni?


Bilder från net-a-porter.com

25 Februari

Hehe, nej, jag har inte sovit bort hela dagen! Jag och familjen har rensat igenom gamla smycken, skrattat åt fula kläder och slängt massor med saker. Lika bra att börja rensa ur även om det är ett tag kvar tills vi flyttar. Jag hittade bl.a. ett linne som jag själv gjorde i årskurs.. 5 kanske? Designen är verkligen så typiskt 90 tal och B*Witched så ni anar inte, men jag måste självklart spara det som ett minne. Hittade även ett halsband som min pappa gjort, fick några plagg och massvis med idéer om hur jag ska sy om dem. En långklänning i tunnt, vitt tyg ska bli ett höftkort linne i lite lösare modell, en lång kjol ska bli klänning m.m. Jag gillar saker som man är ganska ensam om, tycker att det är roligare än att bära massproducerade accessoarer/ kläder. Håller ni med mig?



Ska ta och sortera färdigt kläderna nu innan middagen. Hörs snart igen!


Hemma igen!

Hallå där! :D Har ni haft en bra helg? Gjort något roligt? Det blev lite hastigt där i fredags men det krånglade med värmen i huset så vi (familjen) åkte till det "andra hemmet" - min låtsaspappa - för att slippa frysa och blev kvar en dag längre en planerat. Jag hade i alla fall en lugn och trevlig helg (med mycket filmer när jag tänker efter nu) och idag, tisdag, var det äntligen dags att säga GRATTIS till Max som blev 18 idag! Imorgon blir det party!


Jag tänkte sammanfatta min helg lite grann....
Fredagkvällen spenderades på Konrad (som för er som inte vet, är en nattklubb i Västerås) med Lina. Riktigt lyckad kväll! På lördagen åkte jag som sagt till min låtsaspappa där jag på kvällen tog några glas vin med Lina, kollade på melodfestivalen med familjen och skrattade till Hot Chick som visades på 4:an senare på kvällen. Mysig kväll!

I söndags så åkte jag & Lina till Västerås för att gå på bio. Vi såg I taket lyser stjärnorna och jag har, vad jag minns, aldrig gråtit så mycket till en film förutom Titanic. Den var jobbig, den delen med hennes cancersjuka mamma. Saker som jag själv hade förträngt från den tiden slogs rätt upp i ansiktet och allt mitt i en full biosalong. Men filmen var ändå ganska bra. Det var bra att den var så pass realistisk som den faktiskt var, under just den delen. Vi åkte tillbaka och kollade på Beck med de andra och sedan på en film. Mycket film, haha!

Igår och idag blev det mer filmer. Bästa BDS och Twilight. Och på tal om Twilight - var det någon som såg Oscarsgalan på 9:an i lördags? Eller tidigare ikväll på 1:an? Damn it, jag kom på att det var när det endast var 20 minuter kvar idag och 9:an var inte tillgänglig där jag var i lördags. Men jag lyckades ändå få en glimt av Robert Pattinson av reprisen ikväll! Jäklar, grabben var ju mer lik karaktären Edward än sitt vanliga jag när han satt där snett bakom Mickey Rourke. Jag som ville se honom dela ut ett pris, stämde det att han gjorde det förresten? 

Och till sist så ska jag bara påpeka att människorna som medverkar på Jerry Springer antingen är totalt rubbade eller riktigt dåliga skådespelare. Nu ska jag sova, vi hörs imorgon när jag vaknat! :)



Bild från i fredags

Back on monday!

Godmorgon! Jag vaknade för en stund sedan med svidande ögon och en aning huvudvärk. Jag och Lina blev sugna på att åka in till Västerås igår kväll, så vi åkte dit för att festa på Konrad istället för filmkväll. Fy fan vad roligt jag hade! Inte ens våra två, jäkligt jobbiga stalkers kunde förstöra kvällen. Vi dansade och hade hur kul som helst, kom hem närmare 4 och somnade som en stock. Tack för en kul kväll, like always!


   

Idag måste jag akut åka bort och jag vet inte säkert om jag kommer hem imorgon eller på måndag, men troligen så blir det på måndag. Laptopen ska med - men jag kommer inte kunna uppdatera därifrån eftersom jag fortfarande inte har trådlöst internet och det finns inte heller där jag kommer vara. Så nu ska jag väcka Lina och sen bär det av. Hoppas att ni hade en kul fredag och att resten av helgen blir lika trevlig - vi hörs på måndag! ♥


Datorkrångel (nummer trehundrafemtioelva)

Min dator har inte alls velat samarbeta med mig idag, därav ingen uppdatering, så jag ber er ha överseende med det idag. Ikväll blir det film/vin-kväll hos Jessy! Vet inte än vilka vi blir (förutom jag, Lina & Jessy) men det blir nog kul. Ska hoppa in i duschen och fixa mig inför kvällen och sen möta henne vid nio, när hon slutar jobba, för att hyra film. Mamma kom nyss hem med massa ostbågar, godis och annat gott så sånt behöver vi inte tänka på i alla fall. Uppdaterar antagligen från Jessy senare ikväll - kanske med lite bilder! :)

Hoppas ni har får bra fredagkväll!


Just nu. Körsbärsvin!

Tips! För er som (dricker alkohol, men) inte gillar rödvin så måste jag passa på att tipsa om Solbacka Körsbärsvin - det är rött vin men smakar inte alls som det. Det smakar mer som stark körsbärssaft. Kan lukta lite rödvin, men smakar absolut inte det. Blev tipsad att testa det för några minuter sedan och jag - som absolut inte gillar rödvin - tycker faktiskt att det var gott!


Hello Kitty



Hello Kitty!

Tetralysal

..Så heter den - medicinen mot acne som jag skulle tipsa om! Ursäkta att det tog ett tag, men mitt minne är inte det bästa.. Ja, jag skyller på det. Medicinen är (tyvärr?) receptbelagd, men har du problem så gå till din läkare och be om att få testa det. Och som jag tidigare skrev så har jag själv inte jättestora problem med acne, men ville ändå tipsa eftersom jag vet att den fungerar.

Hur mår ni? :) Värmen krånglar fortfarande så jag fryser halvt ihjäl här. Värmer mig med stora sockor, halsduk, en stor mysig tröja och massor med te. Ska måla klart naglarna nu och sen hämta mer te, fy fan vad jag fryser...



Just nu. Brrr!

Lägenhetsvisning

Halloj! Mötet gick inte som jag väntat mig (för att uttrycka sig mildt) men försöker ändå hålla humöret uppe. Vi ska åka och möta upp Jeanette nu och kolla in lägenheten (inte för att vi inte sett den förut, men för att kolla mer noggrant) och sedan laga en god kycklingmiddag. Hörs lite senare, det blev bråttom nu!

AMS

Är på väg till ett möte, gud vad jag inte är på humör för att sitta en grupp och behöva häva ur sig de misslyckade försöken till att få jobb. Tycker inte alls om AMS, vill därifrån så fort som möjligt. Jag hatar att känna en skyldighet till någon/något så som man är tvingad att göra saker och gå på möten när man är är med i UGA. Fy fan. Det är en annan sak med jobb - då är det ju något man tjänar bra med pengar på att göra och av den anledningen står ut de dagar man egentligen inte orkar. Men AMS..? Nej....

Nu måste jag kila, annars kommer jag försent. Ciao!


Placebo till Siesta!



Så mycket som jag och Lina hoppade runt av glädje i hennes rum igår har vi inte gjort sedan våren 2007 då det gick ett rykte om att TH skulle komma till Hultsfred den sommaren. Placebo är back on track och vi har med spänning kollat deras hemsida varje dag för nya konsertdatum i närheten. Tyskland.. Finland.. Norge... Och igår så stod det äntligen Sverige! Placebo kommer, med sin nya trummis, hit till Sverige i Maj! Närmare bestämt till Siesta festivalen i Hässleholm. Och det är dessutom vid min födelsedag! Det blir en bra bit att åka, but I am so going to be there! Ses vi kanske där?

Lösgodis och Twiligt parodi

Jag har suttit och kollat upp olika jobb ett tag nu men inte hittat många intressanta. Det finns inte många att få häromkring utan att ha gått en flerårig utbildng, ha körkort eller vara minst 25. Jäkligt drygt. På tal om jobb så hörde jag nyss att Max har en telefonintervju med Petter på onsdag. Vad roligt, bra start ju! Nu ska jag knalla ner till kiosken och köpa lösgodis till mig och Lina, tänkte bara tipsa om en video först!..

Jag brukar inte bli så underhållen av parodier men den här videon är faktiskt väldigt rolig! Extremt bra gjord och mer en rolig grej med ditlagda saker än en video där någon driver med filmen på ett barnsligt sätt. Både jag & Lina satt och asgarvade när vi nyss kollade på den. Take a look!




   

I'm inlove with these zebra tips


Min version av julieg713's zebra-naglar. Tyvärr så är min knallrosa färg slut så jag använde mig av La Paz från Mavala. Det är synd att mina naglar är så korta (och dessutom väldigt ojämna just nu som ni kanske ser) men spana in hennes video för att se naglarna med en finare längd och med den supersnygga, rosa färgen!

Bottle pop inspirerad ögonmakeup




Hennes är dock mer glossig/wet look medans min innehåller mer glitter.
When my bottle pop, shake me

Ben & Jerry's

Det kanske är lite för sent för ett "god morgon", men god morgon på er!
Kom nyss på att jag missade en säljutbildning imorse. Hade ingen tanke på det igår kväll när vi satt hos Max tills efter 3 på natten. Never mind, för sent att gräma sig i det nu i alla fall. Idag ska jag bl.a. leta runt efter intressanta jobbannonser och testa sminkningar på Lina. Hon vet inte om det än (haha) men hon får slita sig från sitt internetshopping-beroende och ta sig tid. I'm sure it's ok. Har den senaste kvarten dregglat över den nyaste Ben & Jerry's smaken.. ONE Cheesecake Brownie. Hoppas att den finns att köpa här omkring, då måste jag testa den!


Den nyaste smaken. Visst låter det gott?


Har ni någon favorit? Här är mina!

At Max place

Hej! Någon som är vaken? Är hos Max och skrattar just nu åt Stewarts sång. Haha! Kollade tidigare på Torkel i knipa (klicka för att se klippet som jag & Lina haft på hjärnan hela dagen/gårdagen. Eller rättare sagt, vi har sagt "nej" så där hela tiden, haha) och har efter det bl.a. försökt att bestämma oss vilken film vi ska se härnäst. Kvällens kommentar måste vara när Lina nämnde Killerpilze och Max svarar "Killerpilsner?".. Hahaha! Nytt ölmärke? Ser ni förresten nedan (på bilden) vilka fina hälsningar Max får här omkring? Just detta står skrivet på tågstationen. Haha, killen är populär. Får se om vi kommer på någon film att se, vi har lite beslutsångest här. Säger god natt nu i alla fall, hoppas att ni hade en bra kväll! :)



Shit, Max, bäst att du passar dig! Haha!

3 stycken bra "få-upp-självkänslan"-låtar

Christina Aguilera feat. Lil' Kim - Can't hold us down
Det är inte så att jag sitter & lyssnar på den för jämnan, men jag måste ändå säga att den (enligt mig) innehåller en av tidernas bästa texter/budskap.

Pussycat Dolls - I don't need a man
Jag vet många som någon gång känt sig sviken av en kille, och denna låt är faktiskt förvåndsvärt bra på att få upp självkänslan efter en sådan händelse.

Paris Hilton - Nothing in this world
Given förstaplats när det gäller musik för att stärka självförtroendet. Kanske är det bara jag, eller så är den här låten faktiskt självförtroendets mirakelkur. Kanske beror det på att Paris själv har självförtroende nog för 20 familjer, but that's what I love about her! Och det funkar i alla fall för mig när jag känner mig lite hängig, så är det någon som känner sig lite obekväm på den fronten (och tar in musik på det sätt som jag gör) så rekommenderar jag att lyssna på den här (igen eller för första gången). Kollade precis på musikvideon - jag blir helt hög av hennes självförtroende, haha! 



Kommerintepåenbrarubrikjustnu

Sitter här och diskuterar framtiden med Lina... HON PLANERAR ATT FLYTTA IFRÅN MIG! Den jäveln. Det är inte 100% säkert än, men en kompis ska flytta, så hon får isåfall ta över hennes etta. EN ETTA... Vem fan vill bo i en etta? Jag skulle få panik. Hur snyggt är det att ha sängen i vardagsrummet? Nej du, en 2:a ska jag ha. (Inge illa menat mot dig, Janet. Bara det att personligen så skulle jag inte vilja bo så. Och du har draperi för din säng så man ser inte den.) Ett ordentligt sovrum, vardagsrum och kök vill jag ha. Kokvrå är ingenting för mig.

Måste hoppa in i duschen nu, har smink över hela armen. Swatches and stuff. Tänkte lägga upp ett inlägg om tips på låtar för att öka självkänslan/självförtroendet innan jag sticker, så håll utkik om det är något ni är intresserade av! Puss så länge!

Brrr!

Jag sitter med dubbla tjocktröjor och funderar seriöst på att ta på mig vantar. Sjukt kallt! Lipton Yellow Label har varit min räddare denna morgon. En varm dusch skulle sitta fint, ska snart hoppa in, måste ner till samhället en sväng.

Jag blev inspirerad av en duktig tjej på youtube igår kväll som hade gjort zebra-naglar och nu har jag precis gjort klart ena handen. Var ju tvungen att testa! Naglar är också något jag gillar att hålla på med. De är liksom pricken över i:et, tycker inte ni?

Ikväll ska jag & Lina hem till Max och kolla på film, innan det så ska jag bl.a. testa några sminkningar som jag blev nyfiken på i samma veva som naglarna. Hörs om ett tag!


(Bilden är från den 10:e. I'm not that pale irl.)

Ta åt er!

Jag kom på en sak som har med inlägget om drömmar att göra.
Texten till den gamla låten Fly av Hillary Duff är väldigt bra i det sammanhanget.

In a moment, everything can change
Feel the wind on your shoulder
For a minute, all the world can wait
Let go of your yesterday
Can you hear it calling?
Can you feel it in your soul?
Can you trust this longing? and take control

Fly
Open up the part of you that wants to hide away
You can shine
Forget about the reasons why you can't in life
and start to try
'Cause it's your time
Time to fly

All your worries, leave them somewhere else
Find a dream you can follow
Reach for something when there's nothing left
and the world's feeling hollow

And when you're down and feel alone, just wanna run away
Trust yourself and don't give up
You know you better than anyone else



Många har säkert sett texten/hört låten förut, men ja, hon säger ju allt där. Jäkligt bra, positiv & uppmuntrande text. Ta åt er av den! :)


Rock & Republic

Fy fa-an vad snyggt. Jag vill ha (i stort sett) hela kollektionen!
http://blogg.aftonbladet.se/22226/perma/1111692

Sen är det ju mycket möjligt att kläderna sitter bättre på modellerna än vad de skulle göra på mig, haha, men håll med om att det ser grymt snyggt ut på dem!


Och så börjar det snöa.

Neeeej, nej, nej, nej! Just när jag trodde att det inte kunde komma mer snö..

Utmanad av Sandra

Vaken sedan 9 och ändå ingen uppdatering. Haha, skärpning! Har den senaste tiden (idag) kollat igenom klipp på gamle "Stewart" med Lina, och känner mig ganska tvungen att lägga upp nåt senare. Haha, egentligen är jag inte mycket för tecknat, men hans kommentarer... Haha! Blev utmanad också, så jag lägger upp det här. Hoppas alla haft en bra morgon! :)


Jag blev utmanad av Sandra

* Länka till den som utmanat dig
* Berätta 8 sanningar/vanor/ovanor om dig själv
* Utmana 8 personer i slutet av ditt inlägg
* Skriv ett meddelande i de 8 personernas bloggar, så att de vet om utmaningen.

1. Jag kan inte använda duschsvampar mer än 1 gång.
2. Jag hatar att dansa till schlager, trance, house och liknande.
3. När jag var liten så trodde jag att "favorit" stavades och uttalades "faborit". När jag sedan fick reda på hur det egentligen stavades så blev jag förfärad och tyckte att det lät jättefult. Men det lät snabbt bättre och idag förstår jag inte hur jag kunde tro att det var ett b i ordet.
4. Om vissa saker har jag väldigt starka åsikter och väldigt svårt att kompromissa eller ge efter. Många saker ser jag svart på vitt.
5. Jag skulle vilja vara en androgyn, het kille för en vecka, bara för att ragga på killar.
6. Ogillar tråkiga, typiskt svenska namn. Och som inte låter bra på engelska.
7. Jag avgudar Paris Hiltons självförtroende.
8. Jag tycker inte om att dricka ur burkar och icke genomskinliga plastflaskor eftersom jag inte ser innehållet. Jag måste se vad jag dricker.


Jag utmanar: de första 8 som kommenterar detta inlägg. Med andra ord, ni som har lust.


Valentine's Day pictures








Kollade på Beck med familjen ikväll. Sån ni också det? Har inte ätit "frukost" än, så jag ska värma lite te och göra iordning varma mackor. Mums!

UPDATE: Det blev toast istället, mycket gott. Tänkte försöka sova nu så att jag inte sover bort hela morgondagen också. Godnatt på er! :)

"God morgon!"

Och så har jag vänt dygnet fel igen. Suck.

Kvällen igår var i alla fall jäkligt rolig! Den började hos Max med bl.a. gott vin, bra musik som alltid och sjuka, tecknade gubbar. Frammåt 2-tiden ringde (en inte allt för nykter) Jessy och strax efter var vi på väg hem till henne. De kommande 7 timmarna spenderades i hennes kök med att prata, dricka vin & öl, köra sanning & konsekvens (med bara sanning), och skratta tills magen gjorde ont. Manges klockrena kommentarer gjorde allt. Haha, jag hade jättekul! Jag hade även en hemsk magknip när vi gick hem imorse vid 8, så det kändes som att jag skulle spy. Riktigt obehagligt men det är över nu.. Nu har illamåendet tagit över istället, men jag klarar mig. Lina har de flesta bilderna så jag ska låna hennes kamera och lägga in dem på min dator, så de kommer upp strax!

Kvällens kommentar: "JAG har en fråga!... När fan ska jag få ligga?!?"



Glad alla hjärtans dag!


Hur mår ni idag på alla hjärtans dag? :D Fått något fint, eller väntar kanske några speciella planer för ikväll med någon du tycker om? Singel och glad - japp, det är jag. Visst vore det mysigt att ha någon, men jag klarar mig ikväll! Jag ska istället umgås med några vänner och en flaska vitt vin. Jag har fått många fina sms idag  (Tack! ♥) och ska försöka låna en mobil för att svara på dem, jag har nämligen inga pengar på min. Ville bara skriva det så ni vet, om ni som skickat läser det här. Vill inte verka otrevlig alltså.



Valentines Day-make up
3 nyanser av rosa, en persikofärgad & en vit skugga, svart eyeliner & mascara.

+ lashes
(Bilden är dock ditlagt i efterhand & tagen på morgonen när jag kom hem.
Med andra ord, sminket är inte så nytt & fräsht, vilket syns där under.)
Innan jag stack iväg la jag på mer vitt & mer persikofärg. Much better!

Sen måste jag även påpeka att jag vet att rosa inte är den färg som passar
gröna ögon bäst, men valde den eftersom det passar Alla hjärtans dag. =)
Rosa gör sig bra på blåa ögon och, enligt mig, bäst på riktigt mörkbruna.



Dagens låt får bli Ron Pope - Drop in the ocean. Den är så fin..



Jag hoppas att ni alla har en fin alla ♥-dag, hur ni än har valt att fira den! :)

Ha en trevlig fredag den 13:e!

Nu är jag klar och ska strax gå ner för gatan, hem till Baggoline. Vi ska åka ner till pizzerian och äta och sedan hyra film. Hon pratade om att göra en hemmagjord, lite nyttigare glass, så det ska vi göra också! Tänkte först åka in till Västerås och gå på bio, men de vi ville se gick bara innan 21.00. Skräckisen om fredagen den 13:e går kl 21:45 men vi är nog lite för mesiga för att se den idag. Haha..

Jag hoppas att ni alla har/får en trevlig fredag den 13:e!


Keep on dreamin'!

Detta är något som jag länge velat få ur mig. Meningen var att publicera det tidigare, men bättre sent än aldrig. Dagens samhälle är inte så uppmuntrande och empatiskt som det borde vara, som människan borde vara. Människor har blivit kalla, elaka och pessimistiska mot varandra... Något som gör mig ledsen och besviken. Det ska inte vara så. Människor behöver inte vara så. När man då hittar någon av de där människorna som är sådär ärligt trevliga, godhjärtade och positiva för andra människors skull, så blir jag verkligen, verkligen glad. Jag har ofta lätt att läsa människor och jag tror mig nu ha hittat ytterligare en sådan person. Men detta inlägg har inte med det att göra, utan om drömmar och en människas rätt att ha dem. Efter att ha läst mycket negativa kommentarer i en av mina vänner bloggar så kände jag mig tvungen att få ur mig följande.
 

Det spelar ingen roll vad man har som dröm - vare sig det är att bli frisör, skådespelerska, snickare, advokat, bartender, fastighetsmäklare, dj, designer, modell, egen företagare, musiker eller porrstjärna. Det är ändå en dröm. Alla människor har rätt att ha drömmar, hur overkliga eller orealistiska de än må vara. Alla har rätt till dem. Och ingen människa ska behöva bli nedtryckt för att de väljer att berätta om dem för andra. Varken av närstående eller främlingar.

Jag har själv drömmar. Flera som känns så långt borta från att bli verklighet att jag knappt tror dem själv, men jag släpper dem ändå inte, eftersom jag vet att dem gör mig glad, positiv och full av hopp. De gör mig gladare och gladare ju närmare målet jag kommer, får mig att kämpa och vilja försöka igen när något inte gått som jag vill. De gör mig optimistik och lycklig. Och jag är knappast ensam. Många människor har drömmar som gör dem lyckliga. Och att då få höra att deras drömmar är korkade och fel, är saker som ingen borde bli "utsatt" för. Man ska inte behöva försvara sina drömmar. Inte behöva förklara varför man har dem. Har du en åsikt om någons dröm, håll den för dig själv - såvida den inte är positiv och uppmuntrande. Stäng ute vad andra säger om dina "ouppnåeliga drömmar"... för saker som vissa säger är omöjliga, gör andra till verklighet. Så fortsätt drömma och ge inte upp dem för någon. 


Gläd dig med andra, det kommer du att må bättre av själv.

And live your dreams.

En dag med snöskotern

Några av bilderna från gårdagen..



Är det bara vi som tycker att näsan påminner om Tom's (TH)?
Eller kanske Bill's... Tom's näsvingar går mer "uppåt"...



Andreas Carlsson - you ROCK!

Blogg.se verkar krångla så jag hoppas att detta inlägg publiceras. Hur har eran dag varit? Min dag med snöskotern var otroligt kul - men lite läskigt! Bilder och videor kommer senare ikväll om blogg.se slutat krångla, annars lägger jag upp dem imorgon.

Jag måste bara säga att jag blev så otroligt glad/chockad att höra att låtskrivaren Andreas Carlsson nyligen arbetat med mina favoriter, Tokio Hotel. Vilken karl, vilken musiksmak! Kan hända att jag överreagerade ett snäpp, men jag var väl knappast den enda som blev exhalterad av att se hans ansikte på TH-bloggar? En svensk! Att han är duktig på sin sak råder ingen tvekan om, så jag är väldigt nyfiken på resultatet. Så han träffade alltså killarna i Söndags (i USA), eller?
Ja, jag skulle ge mycket för att få träffa TH på det sättet - att få vara med när dem arbetar, att se på när de skapar den musik jag älskar. Det är en dröm, absolut. En som i och för sig aldrig kommer bli verklighet, men det är min dröm. Att få vara med i studion. Kanske borde bli låtskrivare? Haha



Printat från Andreas blogg på madeinsweden.se

This made my day. Undrar om låten kommer med på det nya albumet..


Snöskoter

Godmorgon, godmorgon! Klockan 10 blir jag & Lina hämtade av en vän, idag ska vi åka snöskoter! Jag har inte åkt sedan 2006 (eller var det 2005?) så det ska bli spännande. Jag tar självklart med mig kameran men uppdateringen får vänta tills jag kommer hem. Ha en bra dag allihopa! ♥


Fika



Jag ser brunhårig ut. Måste färga bort den hemska utväxten snarast.

Efter fikan gick vi och handlade mat och godsaker till kvällen. Kl 22.00 är det sista avsnittet av Tudors och jag känner mig tvungen att titta. Lina är besatt, vilket har fått mig att se det några gånger, och Jonathan Rhys Meyers är vi båda mer eller mindre besatta av. Nej då, haha, men han är het. Sexig. Mm.. Ska dreggla ikapp. Hoppas ni har en bra kväll allihopa!

My Bloody Valentine 3D

Jag kommer garanterat att svimma, men den här måste jag se!


Ska hoppa in i duschen nu, sen gå och ta en fika med Lina
på det nya fiket här i närheten. Tar med mig kameran!

Omega 3 / Fiskolja

..Vad är det bra för egentligen? Alltså vad gör det? Fick en hem påse kapslar och funderar om jag ska testa, men jag är inte så insatt i såna där saker så en förklaring från någon lite mer informerad skulle uppskattas!

Vaknade vid halv 8 och och åt en mysig frukost med mamma. Stackarn är sjuk och låter som en kille i målbrottet. Jag och Lina glömde bort (hur man nu kan göra det) att vi skulle sola igår så vi kanske pallrar oss iväg idag. Frågan är bara.. Badhuset eller gymmet? Jag fick förresten min väska och tunika från Haléns igår. Tråkigt att det tar sån tid att få grejerna. Hur som helst, väskan ska jag behålla i alla fall, men inte tunikan. Föreställde mig att den skulle vara snygg över bikinin på sommaren men den såg ju inte alls ut som på bilden och satt inte alls som jag förväntat mig. Jag såg ut som en tant. Också en sak som är tråkig, när plagget ser helt olika ut motför bilden på sidan. En baksida med att beställa från Internet. Ge ut korrekt information på en gång liksom?

Dags att kolla igenom meddelandena på myspace och sedan mailen. Uh..


1 år, 4 månader och 1 dag

..Så länge sedan var det jag träffade Johanna, en av mina vänner. Helt galet!
Den 9:e Oktober 2007 sa vi hej då till varandra på Arlanda efter att ha kommit hem från Amsterdam - en absolut underbar resa. Idag pratade jag med henne i telefon och det var evigheter sedan jag hörde hennes röst. Att det gått så lång tid sedan vi sågs är hemskt, men nu ser det ljust ut.. Hon kommer snart till Stockholm så då ska jag sätta mig på tåget och träffa henne. Vill helst stanna några dagar (nu när hon väl är så pass nära) eftersom hon ska göra det, vi får se hur det blir, måste kolla upp möjliga boenden isåfall. Det var jättekul att prata med henne igen och jag längtar otroligt mycket tills vi ses. Snart, snart! ♥



Johanna & jag i Amsterdam, 5 Oktober 2007.
Vilka minnen vi skulle få av de dagarna...

Banan på mackan? Absolut!


Kanske lite ovanligt och många av er tänker förmodligen "Vad äckligt, du är ju knäpp!" nu. Det var ungefär min reaktion när en f.d. kompis tipsade mig om det. Men jag tycker verkligen att ni ska testa i alla fall. Det är supergott! Skär tunna skivor och lägg på en rostad macka (gärna Pågen lant goda. osötad). Yummie!

10 Februari

Godmorgon! Sitter här i sängen, lyssnar på Bottle Pop och dansar sittandes medans jag försöker läsa Sofis mode. Inte lätt att sitta still till den där låten, eller vad säger ni? Haha. Ser mycket snyggt i tidningen och blir jäkligt sugen på att beställa hem nåt från Internet, meeen så vad det ju det här med pengar. Får snåla lite. Men på tal om shopping.. Gud vad jag gillar mitt nya "Carrie"-bälte (midjebältet med nitar)! Nitar överhuvudtaget - på skor, väskor, smycken, kläder.. Jag tycker det är så snyggt. Idag ska Lina få vara ansiktsmodell så jag kanske lägger upp lite bilder från det ikväll. Kanske ska iväg och sola också, lite färg skulle inte skada. Nu - frukost!

Visst ja! Jag ska ringa och höra med S vad de där tabletterna för acne hette idag, så jag skriver ut det senare. Puss!


9 Februari

Vaknade vid 8 imorse, mitt i en dröm. Världens konstigaste dröm var det.. Haha.. Jag, Lina B och Sabina sprang nakna igenom en väldigt konstigt formad skolsal, förbi flera personer som jag inte fattar varför jag drömde om, och sedan in på en stor toalett där det fanns tre speglar. Vi stod och tittade i en varsin och äcklades av vad som fanns mellan våra bröst.. nämligen en klase pungkulor (ja, en klase). Hahah, det var verkligen 5-6 stycken, skapligt äckligt. Det var dock inget ovanligt utan något alla tjejer hade. (What the..?!) Hur som helst så började jag klaga över hur mina såg ut och sedan tittade jag på Linas och sa "men dina ser ju ut som kyckligvingar!" (hon hade alltså kycklingvingar istället) och plötsligt märker jag att det ligger några gröna ärtor vid kycklingvingarna och såg ut som någon jäkla maträtt. HAHAHA... Alltså.. Usch? Vad är det här för drömmar? Haha

Och var kommer all snö ifrån? Himlen är klasablå och solen skiner - det är jättefint! Men så här mycket snö har jag inte sett sedan.. Jag vet inte när. Jag vill ha sommar.. Värme.. Tunna kläder.. Åh. Men förhoppningsvis så försvinner snön lite fortare än i maj, som den gjorde förra året. Hur som helst, jag är på topphumör och ska rensa min garderob lite nu! Hoppas ni mår bra! :D



Underbara sommar!
Bild från augusti 2007

Maybelline AFFINITONE



Nu i veckan köpte jag en ny foundation - Maybelline AFFINITONE Perfecting & protecting foundation with vitamin E. Eftersom min hy har varit väldigt torr på senaste tiden (som den ofta blir på vintern) så var jag ute efter en foundation som inte framhävde de torra partierna. Jag bad om hjälp av personalen för att hitta verkligen hitta rätt och berättade det jag skrev alldeles nyss. I hopp om att äntligen ha hittat en som täcker bra MEN inte är för tjock och framhäver det torra, åkte jag hem nöjd och belåten. När jag sen testade den blev jag rätt besviken. För det första så täckte den inte alls bra. För det andra (och det jag blev mest besviken över) så var det just att framhäva det torra som den gjorde. Kunde lika gärna gått utan och istället låtit bli att smörja in ansiktet på en vecka. Haha, vad negativ jag låter. Men jag sa att jag skulle göra en recension och här är den. Tyvärr så var det denna gång ingen produkt som passade mig. Däremot så tror jag att den här är bra och ger ett naturligt resultat till er med felfri hy!


I forgot to tell you...

Jag kom på att jag har glömt att berätta vad det var som gjorde mig så glad för ett tag sedan. En av mina vänner, ägaren till hemsidan Lifestylehiphop, har fått jobb som musikredaktör på en tidning och kommer från och med nu att skriva om musik varje vecka. Han kommer även att intervjua artister. Kan ni gissa vem som ska få hjälpa honom med intervjuerna? =)



Bild lånad av honom själv.
Det var även denna karl som skulle med oss till Stockholm och Oslo för att se TH live i våras. Cool snubbe kallar jag det. Förresten så får han en stjärna i kanten av mig för att ha skrivit om TH på hemsidan. Reklam, reklam! :D

Haha!

Nog för att jag var trött igår, men att somna med kläderna på, på sängen, precis efter att jag bloggat.. Haha, det trodde jag inte. Och vilken natt det har varit... Jag vaknade vid 1, sen vid halv 3 av att Jeanette ringde. Sen strax före 5, igen vid kl 6 och sen när jag vaknade vid 07:22 så orkade jag inte ens försöka somna om. Var alldeles för pigg.

Fredagen, ja... Det blev lite stressigt på kvällen så vi (jag & Lina) mötte upp tjejerna på bussen istället. Åkte in till Västerås där Cassy fick in hela gänget gratis på Blue Moon. Efter ett tag kom Lina B och då stydre vi mot r'n'b rummet! Det blev en kul kväll, tack allihopa!



På bussen


Kvällens make up. Det var dock inte lika skarpt vitt som bilden visar.


Nej, det blev inte mycket bilder. Nästa gång ska jag vara mer alert med kameran!


Hemma

Nu är jag hemma och håller på att föra över bilderna till datorn. Försöker bestämma mig om jag ska ta en lugn hemmakväll eller följa med Lina & Jessy hem till en - vem det var fick jag inte klart - och festa. Jag känner mig jätte trött efter igår, annars hade valet varit ganska klart. Får se hur det blir. Jag ska nog ta & göra iordning mig lite för säkerhets skull i alla fall.



Förresten så kommer Lina att vara modell när jag testar olika sminkningar framöver. Anledningen är att hennes ögonlock är större vilket ger mig en större yta att arbeta på. (Dessutom är det snyggare än att ha små, som jag.) Och ja, jag vet att man inte ska vänja sig vid en speciell person när det gäller sånt, men tro mig, det har jag inte gjort heller. På bilden ovanför är det dock jag, inte Lina.

God morgon

Sjukt sliten, men det var det värt. Hade ni en kul kväll igår? I did! Vaknade för lite mer än en timme sedan här hos Lina och ska strax äta frukost. Fryser som tusan gör jag, sitter här med ett stort täcke runt mig och ser fram emot en kopp te. Ångrar att jag inte tog fler bilder än vad jag gjorde, men lägger upp de få jag tog när jag kommer hem!

Funderar på att gå och köpa pizza istället. Hmm.. Ja, det blir nog det!


Lyckad kväll!

Kom nyss hem till Lina B och ska strax sova, Linuz har reda däckat här bakom mig. Hade tänkt blogga innan jag åkte in till Västerås men såklart så blev det stressigt. Kul har jag haft ikväll, jäkligt kul. Dansade, drack en drink som gav mig Alanya-minnen (yeees! det är bestämt, vi ska tillbaka i sommar! 3:e gången!) och blivit av med pengar. Lina tappade mina. Tack, syster. Haha... Hur som helst, jag är på väg att somna här, ska ta och krypa ner i bäddsoffan snart.

Nej, nu vakna Linuz - dags för mat! Haha.. Bilder (och kanske videor) kommer imorgon när jag kommit hem. Svarar även på kommentarerna då. Sov gott, vi hörs imorgon när jag vaknar. Puss!


"Ida, vet du vad? Jag sover innerst idag. Åh, det rimma! HAHAHA!"
Ja, sån humor är det här i lägenheten just nu. Haha!

Efterlängtade Fredag

"Ich bin nicht ich" på hög volym, humöret på topp och tankar om kvällens outfit. Sitter här på sängen och planerar inför kvällen. Det blir fest med brudarna! Först hemmafest och sedan in till Västerås, till Pluto. Ska bli kul, jag har inte festat sedan nyår. Ska kolla igenom garderoben efter något att ha på mig ikväll och sen gå ner till bolaget. Det blir nog mina nya, mörkblå jeans leggings i alla fall. Synd bara att det ska snöa som aldrig förr - jag vill ju ha pumps! Ser verkligen fram emot kvällen. :) Hoppas ni haft en bra morgon!



Ett år gammal vimmelbild

Dagens videoklipp



Tryck på "HQ"

Klippet är från Parc dec Princes i Juni 08, inte mitt, men underbart.
Klumpen jag får i magen (lite extra på på 0:55-1:06) är inte nådig.
Tack för länken, Tillan!

Utmaning

Jag blev utmanad av Veronica!

- Gå in i mappen mina bilder
- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
- Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.


Det blev en bild från en fest 9/9 2006. Jag, Lina och Jessica på bilden. Gud vilken skillnad det är på Lina och Jessica då och nu, I look pretty much the same. Tråkmåns. Det här var förresten första gången jag träffade Jessica. :)


Jag utmanar: Caroline, Jeanette, Tillan, Martina
Bara 4, men det får räcka.

Grattis på 50-års dagen, Barbie!

God dag! Haft en bra dag so far? Mina ögon svider lite (=för lite sömn) men annars mår jag finfint. Jag börjar få lite smått panik på flytta-hemifrån-grejerna som står i mitt rum, så idag jag ska försöka få bort lite i alla fall.

Grattis, Barbie! Såg på förstasidan att det är Barbie's dag idag och kände mig tvungen att ta några bilder på två av mina gamla dockor som jag och Lina hittade när vi städade ur garderoben som hon nu gjort om. Har ni också kvar era? Kul att se dem igen, haha! Det här var i alla fall två av mina favoriter:







Vill ni veta en sak? Jag har en Barbiedocka som står framme i en av mina hyllor, som har stått där i bra många år. Har aldrig tagit ut den ur förpackningen. Hon har en stor, rosa klänning, glänsande, lockigt hår och står där i sin svart/silvriga förpackning. Det finns flera anledningar till att jag har den framme... En är att jag fick den av min pappa när jag var liten. En annan är att min farmor älskade den och gick upp till mitt rum för att se till att jag hade kvar den varenda gång hon var här. Hon blev alltid så glad när hon såg att jag hade kvar den och fick mig att lova att alltid ha den framme bland de sista gångerna hon var här. Nej, jag har inte hjärta att ställa undan den efter det. Vi tog i alla fall med de andra Barbiedockorna överallt och hade stora fester vid speciella tillfäller, så som vid jul. Då ockuperade vi nedervåningen där glashyllorna var slotten som balen ägde rum på. Haha! Vilka minnen...


Dagens shopping


Har inte testat Toulouse förut, men de andra är två favoriter


Ett till par jeans leggings. Svarta den här gången. Och vanliga leggings med dragkedja. Vill helst ha ett par jeans leggings som är lika svarta som leggingsen till höger men hittar det inte.. Någon som kan tipsa?


Läppglanset har samma färg som nagellacket "Toulouse". Fint!




Och en jeansjacka till sommaren. Kommer bli fint över en klänning i någon fin färg. Jag trodde inte att jag skulle hitta en jeansjacka som passade och är faktiskt lite förvånad att jag lyckades hitta en som jag faktiskt tyckte var fin (ärligt talat så trodde jag inte att det var något jag skulle använda efter årskurs 7), men jag måste säga att jag tycker att bilden inte gör rättvisa - den är finare i verkligheten. Mycket finare. Den är en kort modell (slutar i midjan), sitter bra och kommer från Gina Tricot. Finns även i lite mörkare färg, men jag gillar den här bäst.

Från igår

Jag har varit i Västerås hela dagen idag (onsdag) så därav den dåligt uppdaterade bloggen. Medans jag för över bilder från idag till datorn så får ni några från igår. Hoppas alla har haft en bra dag! =)


   
Lånade Linas bad ass boots till stan. Och även fast de inte alls är min stil (ja, Bagge, jag säger min stil istället för smak nu ;)) så är de jäkligt sköna. Och grymt snygga på henne!


Ring - H&M, nitarmband - cocoo.se, kedja - Albrekts Guld.
Till det blev det en svartrandig top, lång svart kofta + leggings.


Jag köpte ett "Carrie bälte", ett par mörkmörkblå jeans leggins, löspuder och ny foundation. En recension om den sistnämnda kommer snart!


Även detta hudvårdskit från Biotherm. Får se om det är bra för min hud, hoppas det. :)


Redo för en promenix!


En TH- tröja fick åka på!

Jag var helt uppe i varv när jag kom hem efter att ha varit ute & gått. Skönt var det i alla fall! Borde göra det till en vana, jag är ute alldeles för lite. Men allvarligt, hur peppad blir man på att ta promenader/powerwalks när det är 5 minus + snö ute?..... Nej, just det.

Hemma!

Jag hittade en kort, jättefin jeansjacka som jag ska köpa imorgon. Och tamme fan, jag fick problem med jeans leggingsen. Men jag köpte med mig några saker hem idag som jag tänkte visa lite senare, men först ska jag ut gå med en vän! :) Ciao!

EDIT: Imorgon, my friends. Imorgon Bilderna kommer imorgon istället.
Jag kan inte hålla ögonen öppna...


Västerås

Japp, det blir Västerås. Jag bestämde mig till slut. Hoppas, hoppas, hoppas för allt i världen att de där leggingsen finns i min storlek, gärna flera snygga färger och inte är för dyra. Med min otur så skulle det inte förvåna mig. Håll tummarna för mig? Har egentligen ingen lust att springa bland miljoner människor i butikerna så jag hoppas att det inte är jättemycket folk, vill bara va en snabbis på stan. Ibland vore det bra härligt att vara superkänd.. Gud vad härligt att få butiken stängd så man kan shoppa ifred. Ingen stress, ingen som tar den sista storleken precis före, inga irriterande köer... Mm. Nej, nu måste jag kila, vi hörs när jag kommer hem!



Min dag än så länge

Vaknade av mig själv strax efter 7 imorse och kunde inte somna om. Antar att det betyder att jag gick & la mig i bra tid och att jag nu börjar lyckas vända tillbaka dygnet. Duktigt, Ida! Väckte Lina vid 9-tiden, åt frukost och satte mig sedan och dregglade över de senaste verken från min absoluta favorit-smyckesdesigner, Tomas Sabo. Promenerade ner till samhället vid 12 tillsammans med Lina för att möta upp mamma och äta lunch på Släggan. Det blev pasta bolognese för mig. Nu har vi nyss kommit hem efter att ha handlat och hämtat ut ett paket, så nu är de andra i full gång med att fortsätta fixa Linas garderob. Idag ska det målas, både garderoben och sminkrummet. Själv funderar jag på att ta bussen till Västerås och ta en sväng på stan... Hmm...



Förresten så ska det tydligen vara någon typ av filmfestival här. Dock förstår jag inte om Suras betydelse av filmfestival är att visa några filmer på bio eller om det blir en mer.. roligare grej, på nåt sätt. Funderar i alla fall på att gå på Australia eller Benjamin Button, den här eller nästa vecka. Australia verkar bättre enligt de recensioner jag läst och vad jag har hört folk säga. Någon läsare som sett filmerna och kan komma med en åsikt om filmerna?

Haha!

"När vi landar säger jag (stupfull) så hela planet hör; "oj titta vad mycket snö!!!" . Då knackar en karl mig på axeln och säger "det är flygplansvingen kära du". Och gissa om Berka skratta. För när vi kom ut fanns det inte en enda snöflinga."

Hahaha, Jeanette gjorde min dag. Vill någon läsa mer om hennes tripp till Malmö så finns länk i förra inlägget. Nu ska jag sova. ;) Godnatt ♥

Dagens tröttaste tjej

Jeanette kom hit och gjorde oss sällskap över frukosten imorse. Strax efter så kom Lukas och var här medans mamma, min moster m.fl var i Västerås och köpte saker till Linas walk-in closet. Jag är lite putt här, hon har "3 rum i 1" och jag bara mitt + 5 irriterande garderober som tar upp plats. Längtar tills jag skaffar min egen walk-in closet. Så mycket smidigare. Vi kom förresten på den coolaste idén för några dagar sedan! Garderoben som hon nu håller på att göra om går hela vägen "bakom" mitt rum, den är liksom lika lång som mitt rum, så vi föreställde oss hur det skulle vara att slå upp väggen i slutet (som då skapar en ingång till garderoben från mitt rum), så den har ingångar i båda ändarna - och sen dela på den! Det vore nice. Men det är inget som kommer bli av, lite ovärt att fixa så mycket när vi säkert kommer flytta snart ändå. Men idén var kul måste jag säga. :)


Jag vill be om ursäkt för den dåliga uppdateringen, det blir bättre. Lovar. Jag har aldrig varit så trött som jag är just nu, helt allvarligt. Det här inlägget har tagit ca två timmar att skriva eftersom jag tuppat av (somnat) helt plötsligt, tre gånger. Helt sjukt, jag kan knappt hålla ögonen öppna. Vet inte varför det är så här, men det känns som att jag kommer svimma om jag försöker hålla mig vaken längre, så jag säger godnatt nu. Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa ♥



Världens goaste Simba imorse. ♥

Jeans leggings - hiss eller diss?

 
 


Personligen så kunde jag nog inte varit gladare över deras existens eftersom jag har jättesvårt att hitta jeans som sitter som jag vill. Sitter de bra i midjan så är dem för stora i låren.. Sitter de bra över låren så får jag inte igen dem. Jag hatar att leta nya jeans just av den anledningen, det är inte kul att prova sisådär 15 par och inga passar. Så nu ska jag ta och köpa några st - dvs om dem nu sitter bra och ser bra ut irl. Jag håller tummarna...

Jag tycker dock inte att man borde använda dem som jeans, tillsammans med en top som inte går över rumpan menar jag. Jag tycker det är jättefult när man har leggings och sen en top som slutar ovanför rumpan. Var/hur är det snyggt? Likadant med de här. Hur som helst, det är en smaksak och man får väl bära sina kläder hur man vill. Jag ville bara ge min åsikt.

Jag ska åka in till Västerås vid 10, blir bara borta några timmar och visar eventuella fynd när jag kommer hem. Ska som sagt kolla efter leggings men även skor, förhoppningsvis hämta ut ett piercingsmycke på Magic Lines och hitta lösa nitar. Får se om jag hittar något fint! Vi hörs senare, hoppas ni mår bra idag. :)


Bilder från Gina Tricot och Google.


Favoriter från Missbella.se



Klänningen tillsammans med ett par beige/ljusbruna sandaler skulle jag mer än gärna bära i sommar. Söt, väldigt somrig. Åh... Ge oss sommar och värme!

Linnet med paljettrosetten (jag älskar rosetter) vill jag ha tillsammans med ett par svarta stuprörsjeans, skyhöga svarta klackar och en kort svart skinnjacka. Svart, svart, svart haha - I love it!


Marilyn Monroe?


Scarlett Johansson för Dolce & Gabbana

Varför har jag så svårt för sånt här? Maskerader, visst! Marilyn inspirerad make up, absolut! Men så här? Så många försöker köra hela Marilyn looken, men hittills har jag inte sett någon lyckas. Eller jo, Geri Halliwell för många, många år sedan. Det var å andra sidan inte speciellt seriöst, men hon var vacker. Men resten... Jag tycker bara det ser fjantigt ut. Vad tycker du?


1 Februari



Hahaha, han är så skön. Kollade som sagt på Morgan Pålsson-filmen igår kväll med Lina och mamma, den är för rolig. Innan det såg vi The Green Mile som gick på 6:an.. Gud vad tårar det rann genom hela "sista delen" av filmen, vad bra den var! Har hört mycket bra om den i åratal, men själv aldrig sett den förrän igår. I och för sig så missade jag början av filmen, kom in då de avrättade en man
(snarare grillade) och såg sedan därifrån.

Idag hade jag tänkt åka in till Västerås för att bl.a. kolla om min diamantkula till percingen kommit in, men kom på nu att de inte har öppet på söndagar, vad jag minns... Men eftersom jag måste kolla efter lite andra grejer så jag kanske åker in ändå, vi får se. Annars blir det imorgon! Ska försöka väcka Linuz nu och sen göra iordning en god frukost med ägg, rostat bröd och en stor kopp te.

God morgon förresten! :)


RSS 2.0