Pride 2010

Medan jag, Lina och Max åt middag på min altan i onsdags kväll så hörde vi på radion hur de invigt Stockholm Pride/Pridefestivalen vilket vi totalt glömt. Både jag och Lina har velat uppleva festivalen i flera år men det har alltid kommit något i vägen så nu bestämde vi oss för att ta tag i det och åka till Stockholm idag. Vi tänkte skippa festivalområdet och istället promenera runt i Stockholm och bara mysa ett tag innan vi sätter oss och tar några drinkar - förmodligen på Fridays. Hittar vi ingen sovplats (i sista sekunden som vanligt.. haha) så tar vi tåget tillbaka och avslutar vi natten på någon av Västerås nattklubbar så jag misstänker att det blir en kul kväll hur vi än gör.

Just nu skulle jag dock nästan hellre lägga mig och sova igen. Är fortfarande galet trött trots att jag varit vaken i två timmar men tog nyss en dusch och sitter nu med hög musik i hörlurarna i hopp om att piggna till. Håller tummarna att det funkar - om en timme går tåget!


@ Heineken Music Hall

Titta vad jag hittade medan jag förgäves letade efter en gammal intervju från HMH '07; tre glada, svenska tjejer front row i väntan på en Zimmer 483-konsert. Johanna, Lina, jag och vår stora flagga brevid vår då nyfunna, schweiziska vän Ramona (med skylten). Videon gick inte att "bädda in" men ni som vill se den kan göra det här.

Btw.. Lina.. Titta mot staketet i bakgrunden (till höger om den stora födelsedagsskylten) på 1:24 i den här videon utifrån. ;)





"Ska man göra reklam så kan man lika gärna göra det ordentligt." Det verkar i alla fall ha varit vårat tankesätt när vi tog med oss den här enorma flaggan - samma som var med oss på Humanoid-konserten i Stockholm den 4:e mars i år.


Halv 9 hos mig



Ikväll är det jag som är middagsvärd och här i köket är det full fart just nu. Potatisgratängen är i ugnen och snart startar vi grillen. Några flaskor vin till det, tända ljus och lite musik så har vi receptet på en mysig kväll på min altan. Hoppas ni har en härlig onsdagkväll precis som jag. ♥


Tess frågade:

Vad tycker du om att Bill har piercat septum?

Jag tycker egentligen att den här typen av piercing sällan är smickrande för ansiktet och att väldigt få passar i det (med Josh som ett av undantagen) och i Bills fall kan jag även tycka att den är lite onödig eftersom han har ett så fint ansikte som det är men jag kan inte neka till att det på något sätt la till lite manlighet till hans utseende eller att han passar bättre i piercingen än vad jag förväntade då jag hörde ryktena.

Vad tycker ni TH-fans?


Jag har världens bästa lillasyster


Bara världens bästa lillasyster kommer oväntat förbi mitt i natten med en påse mozzarella sticks (som jag älskar) till sin sjuka storasyster. I love you! ♥


Quote of the Day


LISEBERG [15.07.2010]











Jag vet inte om det var för att de inte hade langos eller för att det kändes som att de hade färre karuseller än Gröna Lund men enligt mig var Liseberg lite överskattat. "Dagens köp" var definitivt regnponchon som jag smart nog sprang in och köpte i den lilla godisbutiken innan vi åkte Flume Ride. Best 20SEK I ever spent!


DSQUARED2


Hur snygga är inte DSQUARED2's kampanjbilder för Fall Winter 2010?.. Hett!


"I scream, you scream, we all scream for ice cream"


Finns det godare glass än egengjorda glasstrutar?
Jag älskar det. Känner mig småsjuk idag och har jätteont i halsen så jag har laddat upp med glass, min egen (alkoholfria) mjölkdrink och en massa andra godsaker och tänkte med det nu avsluta min dag framför tv:n. 2½ män och dubbelavsnitt av Scrubs coming up!


16.07.2010 | J&M birthday celebration | Göteborg












MISDEMEANOR'S IN THA HOUSE

Här är några videor från last month när jag såg Missy Elliott live i Stockholm. Klippen är ganska korta och förmodligen inte heller de mest intressanta.. But hey - it's Missy!






Back home

Efter att väckarklockan ringt 06:15 imorse så sov jag större delen av bilresan hem från Göteborg men är fortfarande helt slut från de senaste dagarna så ikväll myser jag hemma framför en film med min kära mamma brevid mig. Familjemys är bäst. ♥

Helgen har i alla fall varit riktigt grym och jag ser redan nu fram emot Augusti då några av de kommer upp hit till oss. Här är några bilder från ditresan i Torsdags:






TACOS


Har haft en mysig dag på Liseberg och är nu tillbaka hemma hos Jessy & Johannes. Bordet på gården är uppdukat med tacos så nu ska vi fortsätta kvällen här.

En fråga bara.... Varför har de inte langos på Liseberg? It's a sin!

Framme i Göteborg! Sitter på tåget mot Lis...

img_0025 (MMS)

Framme i Göteborg! Sitter på tåget mot Liseberg nu. Jag har inte varit där på säkert 12 år så det här ska bli kul. :)


Power Meet 10.07.2010



Power Meet, langos, skratt och sång. Här är 2 bilder från i lördags! Jag hade en jättetrevlig kväll och om det inte hade varit för att jag var så brutalt sugen på langos så hade jag gärna kunnat sitta kvar hos Hanna hela natten. Att hon - tjejen vi var hos - gillar TH och under kvällen spelade ett flertal av deras låtar gav ju bara pluspoäng till kvällen. ;)

Vet inte vad som hände med ljuset på sista bilden.


SWIPPER



Kommer ni ihåg de här glassarna? Det är lite barndoms-feelings över dem för mig. Jag, Lina och grannen hade ofta en varsin i handen medan vi gungade på hans baksida som små. De hade dock ett annat namn då... Någon som minns vad det var?

Min favorit var den vita som smakade ungefär som den vita delen på colanappar (alltså inte de helbruna godisnapparna utan de som är halva bruna, halva vita). Jag tackar ICA Maxi för denna nostalgitrip!


Ur mina högtalare



Just nu gillar jag 3OH!3's nya album Streets of Gold. Lyssna på mina favoriter Touchin' On My, Beaumont och I Can Do Anything här på Spotify.


Going to Gothenburg

Idag hade jag & Jessy ett trevligt telefonsamtal med planering inför helgen - på Torsdag åker jag ner till henne i Göteborg tillsammans med några vänner för att bo där över helgen. Vi ska bila ner vilket enligt mig är halva nöjet nu när det är sommar (om det inte är 35°C såklart) och har bland annat Liseberg och ett house party för att fira Jessy's pojkvän inplanerat.

Har redan lite smått börjat bocka av listan över saker att göra innan vi åker men än kvarstår en av de nödvändigaste som givetvis är bilmusiken. Måste ju ha bilmusik! Har ni några låttips?

[ENG: Please share your favourite songs in the comments section]


Förra gången jag besökte Göteborg var i Mars då jag var där tillsammans med Lina för TH's konsert. Här hade vi ett litet pre party på hotellrummet innan showen.


Cityfestivalen



Bilder från förra fredagen då jag & Lina var i stan på Cityfestivalen/Vattendraget eller vad ni (som bor här omkring) föredrar att kalla det.

Just nu är Power Meet (världens största bilträff) i full gång och Västerås är fullproppat av människor från hela Sverige och flera olika andra länder så lucky for me så behöver jag inte vänta månader innan jag får njuta av langos igen. Ska ta bussen in till stan lite senare tillsammans med Lina, Vendela och Jossan och spendera kvällen där - först hos en vän till Vendela och sedan vid Power Meet. Någon här som också ska dit?

Jag är inte alls intresserad av bilarna och inte heller alla odrägligt fulla människor i dem men att ta några langos och några cider tillsammans med vänner på en filt i gräset i solen bland allt glatt folk tackar jag inte nej till.


A picnic in the sun









Igår packade jag väskan med saft, Oreos och en filt och gav mig ut på picknick tillsammans med Lina och Vendela. Vi satte oss vid slussen och njöt av solen, planerade lite inför helgen, vinkade till båtarna som passerade slussen och jag fick bevisat att man inte behöver åka långt för att ha en mysig sommardag.

Vi fick även sällskap av den söta hunden Indra (på bild här ovan) som inte alls ville lämna oss när det var dags för henne och hennes matte att gå. Haha.. Så söt. Dagens kommentar var definitivt "Vad är en tunnelbana?"


7 JULI

Varför skriver jag Juni i rubriken hela tiden? Haha.. Skriver fel varenda gång!

För en stund trodde jag nästan att det var slut med supervädret men för några timmar sedan vaknade jag upp till ännu en tokhet dag så idag blir det sol och bad tillsammans med Lina och Max. Dags för årets första dopp!

Ska packa ner en vattenmelon, handduk och kameran lite snabbt innan jag blir upphämtad. Hoppas ni får en härlig dag!


Vid poolen förra sommaren


Don't you know never to let a vampire in your house?




Blood red lips & nails felt like a pretty good combo for watching Eclipse yesterday.


ECLIPSE

Fan vad bra den var! Såg äntligen Eclipse på bio igår kväll och den var över förväntan (även fast jag egentligen inte funderat speciellt mycket kring hur den skulle vara). Uppföljare och speciellt 3:or brukar sällan slå eller ens kunna jämföra sig med första filmen men den här var grym. Galet mycket bättre än New Moon.

Jake lyckades dock inte övertala mig; I still run with vampires och gillade verkligen att Edward var mer pratglad och att det var med action på honom i den här. Det slog mig att han varit ganska seg på alla sätt tidigare (förutom att springa.. haha) men inte här och det var också kul att han (och de andra) även kläckte flera kommentarer som fick många i biosalongen att skratta.

En av mina favoritscener ur filmen var den här (tillsammans med det Jake säger efteråt). "..And she broke her hand... punching my face." Haha.. Älskar Edwards ilska när han kommer dit. Nej.. Sängscenen var inte helt fel den heller men den där Stephenie Meyer är en riktig tease så som hon håller Edward vid hans "gamla traditioner". Jag säger: "Let him loose; release the beast!"





4 JULI

55 - det är hur många mygg- och knottbett jag hittade på kroppen när jag vaknade upp idag. Kvällen igår var kul men det gick verkligen inte 3 sekunder utan att det stack till på fötterna, benen eller armarna. Fy fan.. Min ena fot ser ut att ha blivit attackerad av bin. Att jag tidigare under kvällen tappade humöret när plattången vägrade fungera och sparkade foten in i en bänk kan nog också ha lite att göra med att den nu är uppsvullen men det är en annan historia. Haha.. Måste nog jobba lite med mitt korta tålamod.

Nu har jag ätit en kebabtallrik med mami och varit med Lina som kom hit för några timmar sedan. Jeanette gör oss sällskap senare för filmkväll; vi ska se Twilight och New Moon för imorgon blir det nämligen bio och äntligen dags att se Eclipse så planen är att värma upp lite ikväll så vi slipper hjärtattacker imorgon. Haha.. Har ni sett den? Jag tyckte inte att New Moon var någon höjdare så jag håller tummarna för att 3:an är bättre.


Yesterday. Agerade frisör på mig själv innan vi drog ut.


Jag älskar Make Up Store's eyedust i den guldgröna färgen "Bamboo". Den prydde mina ögon igår.



Tog tråkigt nog inte alls mycket bilder. Här var jag, Lina och Max på väg hem till Jocke en snabbis för att varva ner innan vi åkte hem.


Touchin' on my... While I'm touchin' on your...





3OH!3 - Touchin' on my = en av de skönaste låtarna just nu. Spelar den för fullt här hemma medan jag & Linis förfestar här hemma hos mig right now. Ska strax iväg och träffa gamla klasskompisar och alla andra man brukar träffa på vid "den årliga lokalfesten" som man väl kan kalla det (för er som inte vet what's going on i vår lilla håla den här helgen). Vi hörs imorgon med bättre uppdatering. Tschüss!


Mot stan (och langosståndet)!





Om ett tag ska jag åka in till Cityfestivalen tillsammans med Lina och äntligen få mina langos, mysa i Vasaparken och dricka öl som ett perfekt avslut på vad som känns som sommarens varmaste dag hittills. S
ka jag bara fixa håret nu och sedan knalla hem till henne för en liten "fördrink".

Have a great night! ♥


Strawberry milk & Oreos



Say hello to my new addiction. Att en hel förpackning Oreos lätt är försvunnen inom 10 minuter med mig i närheten är ingen nyhet men det är däremot jordgubbsdrinken som jag fastnat för. Blanda i lite Rose's Strawberry Cordial Mixer i ett glas mjölk och du har sommarens godaste vardagsdrink. Alkoholfri såklart.


Being on the A-list




När jag var på stan i tisdags så hade H&M äntligen fått påfyllning av lacket Being on the A-list som i verkligheten är mer äggula-gult (?) och inte kycklig-/påskgult som det ser ut på bilderna. Lyckades inte riktigt fånga färgen på bild men fint är det i alla fall!


Day 21 - A song that you listen to when you’re happy



This song always makes me smile and feel happy, joyful & carefree.
I like many of his songs. Want to hear this one? Just click on the pic!


VM Inspired Makeup: BRAZIL

Tittar ni på VM? Jag tillhör skaran som inte alls gillar fotboll så jag har inte sett en enda match men har däremot inte kunnat undgå hysterin. How could I? En tysk vän lyckades smitta ner mig med lite "VM-glädje" efter Tysklands vinst i söndags så jag tänkte att jag skulle skapa en VM-inspirerade look. Jag valde Brasilien - en mix av grönt, gult och blått.






Products used
:
Make Up Forever HD Foundation
Make Up Store Cover All Mix
Qlinique Blended Face Powder

Lancôme Effacernes (as eyeshadow base)
Green, yellow and blue eyeshadows from BF-beauty 120 Color Palette - color version #2
Highlight color from Coastal Scents neutral palette
KIKO Makeup by Milano eye pencil #106 (metallic/satin blue)
MAC Fix +
Nivea Expert Eye Liner
Make Up Store Long Lash Mascara

MAC Myth lipstick
MAC Wildly Lush plushglass


Add a pair of false lashes to complete the look.


Summer's here!








Det känns som att sommaren är här på riktigt nu och jag har jag riktigt njutit av den de senaste dagarna. Bilderna här ovan är från i tisdags när jag var i Västerås med Lina och Janet. Jag & J gick en sväng på stan medan Lina fick tillbaka sin tuppkam hos frisören, provade fina plagg, spanade in den nya glassbaren och åt sen en gudomlig lunch på Vivaldi innan vi åkte ner till hamnen. Det slog mig att jag älskar ljudet av fiskmåsar. Haha.. Och vad tror ni jag glömde köpa fastän jag gick in på H&M och sa "den finns kvar! Jag måste ha den!" ?... Gaga-väskan. Såklart.


RSS 2.0