Do you remember?

http://www.youtube.com/watch?v=qvX0IvJwkng

(Inbäddningen var inaktiverad så jag ger länken istället..)

...Och den här?..


..Och vem kan glömma den här?


Den sista låten måste vara definitionen av ordet "sommarplåga", haha..

Frukost på altanen

Vaknade nyss av att mobilen ringde. "DU SKA GÅ UPP & UT! Kom nu!"

Det verkar som jag sov ganska länge även idag, men jag har fortfarande inte ångest eftersom jag fortfarande är bränd. Men nu är jag vaken och ska gå ut och joina familjen i deras lunch ute på altanen. Bara sitta och ta det lugnt, snacka oviktiga grejer, äta vindruvor och bara vara i några timmar. Det blir bra det. Det går i alla fall inte att vara inomhus - det är alldeles för varmt. Vi hörs lite senare!


Beck

Hej! Nu är jag hemma igen och har nyss ätit middag på altanen. Grillade hamburgare och majskolvar som jag älskar. Så himla gott, tycker inte ni?

Lina ska sova över här och vi ska sätta oss i soffan och titta på kvällens Beckfilm som snart börjar på 4:an. Har kvar lite chips som jag köpte med mig till poolen idag som får följa med mig in i tv-rummet. Perfekt!

Vad hittar ni på den här måndagskvällen? ♥


Another afternoon by the pool




Nu sticker jag till poolen med Lina & Max och blir förmodligen borta tills någon gång ikväll. Måste komma ihåg att vara mer noggrann med att smörja in mig idag även fast jag nog inte kommer att ligga & sola någonting. Jag ska leva i poolen de kommande timmarna och bara njuta & äta gräddig vaniljglass med chokladkross. Det blir perfekt.

Glöm inte att smörja in er om ni är utomhus i denna värme - annars kanske ni ser ut så här snart och det vill ni väl knappast?... Haha

I'M OUT! ♥

3 bilder från förfesten i fredags


Max, Selahn & Cassandra spelade ölspelet på förfesten innan öltältet


Lina hade kul med att åka fram & tillbaka på sin skateboard, haha


"Jag ser ut som en jätte motför dig!"
Jag måste säga att jag faktiskt står kvar vid det, Cassandra. Haha!

29:e Juni - Måndag

God morgon!

Mitt rum skulle kunna användas som bastu på sommaren, det är helt seriöst. Det var galet varmt när jag vaknade (och det är det fortfarande), men jag fick i alla fall sova ut ordentligt för första gången på.. säkert en vecka.

Nu har redan klockan blivit över 3 (började med inlägget halv 3 (!!) - där ser ni ett ex. på hur lång tid det kan ta att blogga från min dator) och jag känner mig så där äckligt stressad just nu. Jag måste packa min väska och samtidigt skicka över tre ton bilder till Lina, jag är röksugen som aldrig förr och så hungrig att jag snart tuggar av mig armen. Måste bara få klart det här så skriver jag strax igen.



Bilderna är från igår. Jag hade en mysig kväll brevid sjön med bad och grillning. På vägen dit, när vi stannade för att sträcka på benen i skinnskatteberg, mötte vi min kusin och efter att ha fått i Lina lite vitaminer & vatten hos hans föräldrar (hon svimmar ibland & det var vad som hände här också) så han gjorde oss sällskap till sjön.

Första doppet i något annat i en pool det här året, men när mamma sa att hon, tidigare samma dag, hade sett en blodigel simma omkring där så var jag & Lina inte kvar länge till i vattnet. Haha!

Igår

Var som sagt på förfest hos Ellinor och började med en god middag. Fortsatte kvällen med skratt, musik, spel m.m....


Elli herself skötte grillen



Middagen var supergod



Gott vin till maten



Baggoz kom med den omtalade meningen, "Kan vi inte spela något spel?" Hahaha
Och spel blev det.

Kvällens citat måste vara när Elli fick frågan vad man gör när man konverterar. Hon började tänka hur hon skulle få fram det och tänkte liksom säga exemplet att man kan "konvertera till judendomen" - och istället säger "konvertera till jordgubben". Hahahah


















Haha, mina stackars brända axlar..





Vid 12 fick vi skjuts ner till herrgården. Vi började vid lilla scenen där Dogge uppträdde och resten av kvällen var en stor reunion (som vanligt) och jag träffade såna där bekanta som man bara pratar med vid såna här tillfällen. Suradagarna, maskeraden... Sånt. De årliga festkvällarna när hela Sura samlas för att festa på samma ställe, dansa, dricka, bli alldeles för fulla, "plötsligt komma på" hur mycket man ogillar någon & börja slåss utan anledning etc etc......
 Och det allra sorgligaste är ju att man faktiskt brukar ha kul de där kvällarna som egentligen är så jävla tragiska.

Nej, men... Jag brukar även träffa många jag "inte har chansen" att träffa så ofta annars, som min vän Cassandra. Vi bestämde att vi ska ha en myskväll med film, godis & chips i slutet på veckan - I'm definitly looking forward to it! Har så länge sagt att vi ska träffas men det blir liksom aldrig av. Men hon är härlig. Alltid så glad & uppåt, man kan inte annat än vara glad när man är runt henne. Lyckopiller - det är vad hon är!


En sak som jag inte gillade var Dogges skämt om Michael Jackson. Det var något med anledningen till varför Michael inte ska kremeras.. och svaret var; "för att han är gjord till 50 % av plast". Om han hade samlat på sig lite info på området innan han gick upp på scenen så skulle han ha vetat att anledningen till att Michael började operera näsan var (i alla fall b.l.a.) att han mådde dåligt över den efter att hans far  *host*arschloch*host*  mobbade honom för den under hela Michael's uppväxt. Hans egen far, en person som oftast påverkar otroligt mycket i ens liv. Jag förstår bara inte det roliga.

Chockande nog så var det flera i publiken som började bua - det kanske finns några goda människor i trångsynta Sura ändå.


Förutom det så hade jag skitkul! Vi tjejer måste träffas hemma hos Elli snart igen, så är det bara. Jag tycker faktiskt att det var allra roligast där, på förfesten. Tack för en kul kväll, tjejer!


Malingsbo

Nej vet ni vad.... Jag ska inte slösa bort den här soliga dagen framför datorn. Jag blir strax upphämtad av Max & Lina, vi ska åka ut till skogen vid Malingsbo och överraska mamma & några släktingar. Bikinin är på så vi ska bada också, ska bli härligt, är så galet varm..

Berättar om igår när jag kommer hem istället. Ut & njut med er!

God morgon!

Att jag är vaken nu kan jag själv inte förstå... Att jag vaknade 12:45 är ännu mer ofattbart. Jag har ont i huvudet, är alldeles för varm och en smula bakis... Men gårkvällen var lätt värt det. Jag hade så jäkla roligt! Berättar om kvällen i text & bilder om en stund - först måste jag få i mig lite frukost, har inte ätit än. Ska gå in till rummet brevid och försöka få upp Lina & Max så att jag får lite sällskap. Det är de skyldig mig sedan jag fick vara kokerska klockan 5 imorse, haha..

Vi hörs om en stund ♥


Middag och förfest @ Ellinor

Jag är tamme fan totalt sönderbränd på näsan. När jag vaknade så var där en stor klump med hud - och såklart så kunde jag inte låta bli att dra bort det. Nu är det en stor, röd fläck på näsan som inte går att täcka. Skinnet är borta, "köttet" glänser och svider nåt så in åt helvete...... Kanske ska stanna hemma ikväll? Usch, haha, det är fan så illa. Jag är verkligen inte på festhumör alls. Men vem vet, det blir säkert jätte kul bara för att jag känner så.

Nu är i alla fall väskan är packad, kläderna på, håret fixat och jag ska knalla ner för gatan och möta upp Carro och Lina. Vi ska ta sällskap hem till Elli, dit vi är bjudna på middag och förfest innan vi ska ner till öltältet senare ikväll. Ska bli kul, länge sedan vi festade ihop.

Ha en bra lördagkväll! ♥

Dagens "vill ha"








forever21

Saturday - June 27

Börjar med att berätta lite om gårdagen.

Jag, Lina, Max, Selahn och Cassandra gick en sväng på city festivalen, åkte karuseller och åt langos. Köpte ett snyggt nitarmband och hittade även ett fint halsband med Michael Jackson i ett silverhjärta som jag tänkte köpa och sätta på antingen ett armband eller bara med en snyggare kedja... Men jag var tvungen att spara pengar till kvällen så det fick vara. Men fint var det. Tiden gick jätte fort och när vi satte oss i bilen för att åka hem så var klockan redan halv 11. Vi skulle hinna åka hem (som tar ca 20 min), byta om och fixa oss lite, träffas igen för att förfesta ett tag och sedan gå ner till öltältet - allt innan klockan 1 (!) då vi trodde att det stängde. Snacka om stress..

När de släppte av mig hemma så sprang jag bara in & bytte byxor, tog ett glas vin och sedan kom Max & hämtade upp mig igen. Vi hämtade de andra och åkte hem till Lina där vi började förfesta medans vi kände oss stressade, ända tills vi kollade i "suringen" och såg att det stängde klockan 2. Vilken lättnad.

Så vi stannade där lite längre, spelade ölspel och pumpade musik. Gick ner frammåt halv 1 och träffade vänner & bekanta och dansade tills det stängde. Kul var det! Det blev efterfest hemma hos Lina, sov kvar där och somnade inte förrän vid 6-tiden imorse. Ville skjuta någon när jag vaknade klockan 2 och insåg att jag var tvungen att åka hem och börja fixa mig inför den här kvällen. Eller, tvungen är man väl aldrig, men jag ville inte komma försent till middagen.

Nu är jag hemma och har nyss ätit kycklingfilé. Lina har inte skickat över bilderna från igår ännu så de kommer imorgon istället. Ikväll är det fest igen så jag ska ta och börja fixa mig, vi hörs om en stund!


Vattendraget

Nu sticker jag in till Västerås med Lina och Max! De kommer strax och hämtar mig så jag ska gå ut så de slipper vänta (för en gångs skull, haha). Vet inte om vi blir kvar där vid något öltält, någon krog eller om vi åker hem och fortsätter festa här någonstans, det är inte bestämt än. Men festa ska vi i alla fall så vi får se var vi hamnar. Först ska jag i alla fall trycka i mig en (eller två) langos! 

Hoppar ni får en bra kväll vad ni än ska hitta på. Vi kanske ses där inne bland folkmassorna! =)


Bild från förra fredagen

Ikväll förfestar jag till det här

   
Beat it                                                      Billie Jean

   
Thriller                                                          Bad


Jag håller på att fixa mig inför kvällen och pumpar MJ, bara för att.

Från David Jost's twitter..



Hahaha.. Way to go, Tom.
Med start den kommande veckan så börjar Mr. T.K att blogga (woho!) av den anledningen att försöka göra väntan på deras nya album lite roligare. Och eftersom albumet inte släpps förrän i höst så blir det förhoppningsvis en hel del roliga blogginlägg. *squee*  Jag ser fram emot att följa den!

26 Juni - Fredag

Nej, alla salvor och cremer hjälpte inte... Kroppen svider lika mycket idag. Det var ett helvete att resa sig ur sängen & klä på mig när jag vaknade, kändes som jag rev mig på allt jag rörde. Träningsvärk i magmusklerna efter att ha simmat igår har jag också. Haha, jag kanske borde träna lite oftare?

Mamma kom hem med Aftonbladet för ett tag sedan där Michael Jackson var på framsidan och när jag läste igenom så kunde jag inte hålla tårarna tillbaka. Hon tycker också att det är ledsamt och jobbigt, som jag. Usch. It's a shame. It truly is.

Jag sitter och äter Ben & Jerry's just nu, inomhus, eftersom solen inte är något alternativ idag. Känns tråkigt att inte kunna vara ute i det fina vädret, men jag vill inte riskera att bränna mig ännu mer. Jag får hålla mig inomhus några timmar till innan det är dags att möta Lina och handla lite saker till helgen. Vi ska in till Västerås mot kvällen för att äta langos och gå omkring bland folket och öltälten på Vattendraget. (Eller, Västerås Cityfestival, som det kanske heter nu för tiden?) Har längtat efter langos i flera månader nu - det måste vara den absolut godaste festivalmaten. Tycker ni om langos? Vad tycker ni isåfall är godast att ha på? Jag har alltid creme fraiche och röd kaviar (och vitlök såklart, som de penslar på innan de lägger på det andra). MUMS! Jag älskar det!


Lina och jag köper langos på Uppsala Reggae Festival, 2007.

R.I.P Michael Jackson



Jag kan inte tro att det är sant. En av tidernas största entertainer har dött.
Jag är chockad, jag är ledsen och jag har svårt att hitta ord......




He will never be forgotten  and  he could never be replaced
'cause no one could ever match the great M.J, the king of pop.
Rest in peace, Michael.


Tack för "knuffen", old man!

Imorse, när var på parkeringen utanför affären, var det en bil som backade på mig. Talanglösa jävel. Jag hade inte ens sett att det satt någon i bilen när jag gick förbi, så när jag stannade bakom den för att ropa till mamma - som stod en bit bort - att välja att lägga kyckling på grillen ikväll så hör jag plötsligt henne börja skrika och känner samtidigt att kroppens mittdel "viks" frammåt och min överkropp skjuts bakåt, att någonting puttar mig..

Som tur var så backade bilen skapligt långsamt och stannade när jag skrek till, men den äldre mannen som satt vid ratten (som dessutom hade fönstret helt nervevat) stack inte ens ut huvudet för att fråga hur det gick. Visst, det är möjligt att han blev lika chockad som jag, om inte mer, men hade han haft lite högre fart så hade det kunnat gått illa... Men nej, han sa inte ett ord utan väntade bara tills jag gått åt sidan, stod still ett tag och åkte sedan därifrån.

Jag blev så chockad att jag inte förstod vad som hade hänt förrän jag kom till bilen & berättade det för Max & Jessy..

Och här måste jag fråga en sak. Okej, ja, han kanske blev chockad, som jag sa... Men borde man inte ta lite mer ansvar och i alla fall titta & fråga om personen i fråga är okej? Är det bara jag som tycker det?

With a face covered in Idomin, I say goodnight

Kvällen blev, som jag trodde, mysig den med. Lina kom hit och grillade med mig och mamma och vi satt och pratade länge på altanen om allt möjligt. Vi brukar skoja om att hon aldrig kommer ihåg vilken av oss som tycker om vad, inte heller vad jag är allergisk mot... d.v.s. hon frågar ofta om jag vill ha t.ex. någon frukt - utan att komma ihåg att jag är allergisk mot det o.s.v.... Så vi kom med förslaget att hon skulle gissa vem av oss som tycker om maträtter m.m. (eftersom följande saker är såna som bara en av oss tycker om och den andra ogillar) så som o'boy, ost, läsk, pyttipanna, fiskbullar o.s.v. Hon lyckades faktiskt oväntat bra med att komma ihåg nu när det väl gällde, haha. Nej men, man kan inte komma ihåg allt, she's still the best mother one could ask for.

Jag ska strax gå ner och sätta mig vid tv:n och joina henne i hennes favoritprograms-maraton en stund innan jag går & lägger mig. Är helt slut efter dagen. Har smörjt in ansiktet med Idomin i hopp om att jag ska vakna upp imorgon med ett mindre svidande ansikte, blir jobbigt att sminka sig inför festkvällen annars. Vi får väl se hur det går med det. Måste hälla upp en kanna vatten med mycket is i för att svalka av mig också - är fortfarande kokhet (I'm hot, I know. Haha, okej, för trött...) efter att ha bränt sönder halva kroppen. Tänkte berätta om en lite halvt obehaglig sak som hände tidigare idag först bara, innan jag går ner... Kommer i ett inlägg strax.


Som vanligt så var det bara jag som var intresserad av att ta bilder idag, och då de flesta var på Lina, Max och barnen så fastnade jag själv inte på någon, men 3 stycken somriga bilder har jag att bjuda på ändå. Vi hörs imorgon igen. ♥


När vi kom fram så fanns det inte ett moln på himlen, men samtidigt som molnen blev fler och fler verkade det bara bli varmare och varmare, och för första gången på länge var jag tacksam för de tillfällena då solen gick i moln.




Min nya förälskelse. Simfötter. Ja, det är sant. Jag hade aldrig testat såna innan - jäklar vad fort det går! Jag kom över på andra sidan poolen utan att ens röra på armarna.. Hahah, jag blev helt faschinerad.. Det är nästan så jag - som har en stor skräck för att sjöar, hav och ibland t.o.m. pooler - skulle vilja testa dyka med dem i ett stort hav.

Misslyckat





Haha... Inte snyggt. At all. Det är likadant i pannan och på mina knän. Är det ens nödvändigt att påpeka att jag gärna skulle ha en annan hydtyp? Aj som fa-an...

My face & body is on fire

Nyss hemkommen från Ramnäs och är helt slut i kroppen. Efter att ha råkat stänga av larmet på mobilen imorse så väckte Lina mig vid halv 10 och då var det bara att packa ihop grejerna och gå ut till Max som väntade i bilen utanför. Därför uteblev bloggandet imorse.

Jag gjorde som jag planerat och tog en simtur innan frukosten - kan ju passa på att "träna" lite (simma) när man ändå är vid en pool, tänkte jag. Efteråt blev det frukost vid poolen med min sallad som jag hade köpt med mig. Varvade poolbadande med solande hela dagen och vi fick sällskap av tre små liv med energi för 10 familjer som förde mer liv än ett gäng fyllon på en fest, men söta var dem. Väldigt goa. Jag fastnade lite extra för 3-åriga lilla Malte som hade både finger- och tånaglar målade med metallic-blått nagellack. Bäst.

Färg fick jag idag med. Mycket mer än igår.... Det tråkiga är dock att jag har ärvt min mammas hudtyp, vilket innebär att jag först blir väldigt röd (och ofta bränner mig) och sen brun. Och jag kan nog inte minnas att jag någonsin varit så där jättebrun som många blir - en del bara av att sola i Sverige, en del när de varit utomlands. Men jag är nyfiken på att se hur det här blir när det röda går över till brunt. Kul att inte vara albino längre i alla fall.

Det har varit en jättemysig dag och så verkar den också fortsätta.  En dusch på det här - ja, tack!


Ashtray heart

Jag tänkte ha ett eget litet spa hemma hos mig innan jag går och lägger mig, men när jag ringde för att kolla var min mobil var så svarade (till min förvåning) Lina, hade tydligen glömt den hos henne tidigare idag. Eftersom jag ändå hade behövt gå dit och hämtat den så bestämde jag mig för att ta med mina grejer och gå hem till henne istället och sova över. Nu är jag här och har väntat en timme på att få låna datorn... Ville ju lägga ut bilderna från idag och nu är de publicerade så de finns i inlägget nedanför.

Jag hoppas att det blir kanonväder imorgon för redan vid klockan 9 blir vi isåfall upphämtade här hos Lina och åker iväg för att spendera en till dag vid poolen hos Max farmor och farfar. Vi ska hinna gå till affären innan vi blir hämtade också, för att köpa frukost, något att grilla senare på dagen och lite annat smått & gott, så vi ska sova snart - ska bara titta på DVD:n som man fick med Placebo's nya album först - ingen av oss har sett den än. Kommer bli ännu mer peppad inför November då vi ska på deras konsert!

Vi hörs imorgon innan vi åker. God natt!


Min Onsdag i bilder


Jessy kollade så vattnet var varmt




Sooola, sola



Vi gick och köpte glass. Jag testade (äntligen!) en av de nyaste Ben & Jerry's glassarna - den var jättegod! Fruktig sorbét med mangobitar i. Perfekt till sommaren.






Det börjar bli en vana att ignorera mina allergier. Mmmmmmmm.....

Sommarens härligaste dag (hittills)

Hej! Nu är jag hemma igen efter en heldag vid poolen. Fy fan vilken härlig dag det har varit! Vi har solat, badat, ätit glass och frukt, bastat (på sommaren, ja! haha) och det blev t.o.m. "brottningsmatcher" i poolen - självklart vann team Ida & Jessica. Max och Lina hade inte en chans. ;)

Jessy's sololja blev snabbt populär och vi alla såg ut som marinerade kycklingar, haha.. Men jag fick lite färg för en gångs skull! Äntligen. Det var nog dock inte så smart att glömma solskyddet för både min näsa och mina kinder är röda nu....... Ska ta och smörja in ansiktet med en kall after-sun-creme så känns det nog bättre.

Eftersom jag inte hann äta frukost imorse innan de kom och hämtade mig så mådde jag nästan illa av hunger på vägen hem, men så fort vi kom innanför dörren så började jag och Lina steka hamburgare och åt tillsammans innan hon skulle hem till sig. Vi ska tillbaka imorgon om det är fint väder och då ska jag ta med mig både frukost och mat att grilla så jag slipper bli så där jobbigt hungrig igen. Känner på mig att morgondagen t.o.m. kommer att bli härligare än den här, hoppas verkligen att vädret blir (minst) lika fint.

Hoppas eran dag varit fylld med sol, värme och bra humör, som min. Lite bilder från dagen kommer strax!




UPDATE: ...När jag kommer hem till Lina!

Mot poolen

Alldeles strax kommer Lina, Max och Jessy för att hämta upp mig, är stressad som fasen så jag hinner inte skriva mycket. Det blir sol och bad vid en pool idag, så vi hörs om några timmar igen. Hoppas att ni har lika fint - ut och njut!


The Curious Case of Benjamin Button

Jag, Lina och Max hyrde film igår kväll. Det blev Benjamin Button. Har velat se den ett bra tag nu och igår såg jag den äntligen. Jag tycker den var bra, intressant. Men den var inte riktigt som jag väntat mig. Reklamen verkade mer spännande, hahah. Men jag gillar den. Alla filmer som innehåller någon typ av odödlig kärlek är en film för mig, det är det jag fastnar för i alla fall. Jag blir så faschinerad, det skulle ju inte vara fel att träffa någon som man inte vill leva utan och som man aldrig slutar älska. Som i Titanic.. som i Moulin Rouge.. och som i Benjamin Button. Medans jag väntar på att träffa den här personen så tycker jag att ni ska se den om ni inte gjort det och om ni också gillar den typen av filmer.



Hola!

Klockan börjar närma sig 7 men vädret är fortfarande lika fantastiskt som det varit hela dagen här. Gud vad det påverkar humöret, gör det inte det för er också?

Snart kommer Max hit, då ska han, Lina och jag ta en promenad till Släggan och köpa med oss mat och äta här hemma. Har beslutsångest för vad jag ska äta..... Pizza? Kebab? Någon kötträtt?...... Här har vi dagens i-landsproblem. Jag kan verkligen inte bestämma mig. Äh, jag får tänka på vägen dit, vi ska knalla iväg nu!


A Saturday with ILJL ♥

Kom på att jag hade massa bilder jag inte visat från Karlshamn. Dessa är från lördagen då vi förfestade hos Annika och hennes pojkvän och sedan festade vidare på Compagniet. Riktigt kul kväll! Här kommer ett gäng bilder på mig, Lina, två av de vänner vi fann genom vårat då gemensamma favoritband och även några av deras vänner. Enjoy


Lina


Annika, Johanna, Lina, jag och Lina


..och Daniel, haha!




♥ ILJL



A band started this. ♥



Johanna ♥






Lotta & jag


Lina, Lina, Macke & jag på Compagniet



I love you ♥

Nyblonderad

Jag är precis hemkommen från frisören och känner mig ganska nöjd, även fast jag tror att det blir en till omgång slingor på det här för att jämna ut lite. Lite kanter framme vid pannan as usual, men samtidigt så är en liten kant bättre än utväxten jag hade, så jag ska inte klaga.

På vägen hem såg jag lillasyster ligga och steka i solen på gården så jag ska byta om och gå ut & joina henne nu. Det är inte ett moln på himlen så jag ska lägga mig i solen jag också. Måste ta med lite skivor så vi har något att lyssna på... Hon spelar Placebo's nya skiva på repeat men det pallar jag inte hur många timmar som helst så jag får ta med några andra som omväxling.

God morgon på er förresten!


GÖTEBORG



Det var över 10 år sedan jag var i Göteborg senast och vad jag vet så har jag bara varit där två gånger. Kanske tre..? Jag minns inte mycket om staden förutom att vi bodde på Gothia, att jag tyckte "svajandet" i deras skybar var obehagligt och att jag, gången innan, höll på att ramla ur den där stocken på Liseberg...

Jag har dock länge velat åka tillbaka så nu funderar jag, Lina och Max på att bila ner till Göteborg i slutet av Juni för att testa nattklubbarna, se staden, hälsa på min kusin och självklart besöka Liseberg. Så om ni bor där, brukar vara där eller bara har bra koll på staden och har lite tips på nattklubbar, fik/restauranger, butiker och andra ställen man borde besöka när man är i Göteborg så släng jätte gärna in en kommentar till det här inlägget - vi är öppna för allt!


Små, blonda, dressed like twins med likadana frisyrer och troligen brända mandlar i påsarna, väntar här jag & Lina på bussen i Göteborg för många, många år sedan. Ser ni vem som är jag?


22 Juni

Wow, vilket väder! Äntligen, om man vågar säga det utan att det kommer moln på en gång. Lina kom nyss hit, helt överexalterad, för att hämta sin nya Placebo-skiva men hon blev kvar och sitter nu nere i köket och pumpar musik. Haha... Vi ska ta glass och gå ut och sätta oss i solen alldeles strax. Vill ju inte sitta inne när det är så här!

Det blev en grillkväll igår slash filmkväll igår. Jag, Lina, Max, mamma, min morbror och hans fru grillade på altanen och åt god, hemmagjord hallontårta. Efter det blev det film på film... Visste inte att Hannibal  - den nyaste filmen om hur allt började - gick på 4:an, jag hade inte sett den innan, så vi tittade på den. Jag tyckte den var bra! Och jag har kommit fram till att jag är lite twisted när det gäller smak på gillar, men det är nog en onödig diskussion här..

Solen, glassen och värmen kallar! Hoppas ni har lika fint! ♥


Btw, är det någon Göteborgare (eller någon som har någorlunda koll på staden) som läser min blogg så vill jag be er komma tillbaka lite senare idag - jag behöver nämligen lite tips!


Bild från midsommar


The soundtrack of my day


 

imba wimbo wa upepo
wakati unajiwa na

imba wimbo wa upepo
wakati udoto tamu
lala mapaka
usiku uisheni
upepo wa usiku
wimbo wanko na

Det fanns ingen video med hela låten (samma version) utan lejon kungen som själva video, just so you know.

Jag har gått och sjungt på den här låten hela dagen, får inte ut den ur huvudet. Ni kanske känner igen den från Joe jättegorillan (Mighty Joe Young) om ni har sett den. Är det förresten någon som vet vad det är för instrument de börjar spela på 2:20? Kunde man spegla sig själv, sin insida, sina känslor, i ett instrument så skulle det där vara det som användes för mig. Fastnade för det redan i Titanic och är fast ever since. Det är som att det.. "tränger in i hjärtat", själva ljudet av det. Haha, nej, nu blir det djupt..

Jag ska ut och grilla med familjen m.fl. Hörs senare!


Fruktsoppa brukar hjälpa..

En sak jag nästan alltid gör morgonen efter att jag har druckit är att vakna jätte tidigt, dricka några glas fruktsoppa och somna om; när jag sedan vaknar igen så mår jag alltid hur bra som helst. Det känns som att kroppen "läker" av fruktsoppan - och det måste vara fruktsoppa eller drickyoghurt, allt tunnare gör mig illamående. Vatten är värst.

Det verkar dock inte fungera idag. Inte den här morgonen. Jag vaknade för en halvtimme sedan, gick ner och drack 3 glas fruktsoppa och kan nu inte somna om. Det går verkligen inte. Buhu... Min kropp känns trasig.

Jag ska ta med mig täcket och lägga mig i soffan och sätta på en film....... Får se om jag lyckas somna där. Mami kommer hem om ca 20 min så då får hon ta hand om mig. Familjens egna Dr. Phil brukar alltid veta what to do i jobbiga lägen, så kanske har hon något tips även om sånt här. Jag hoppas på det i alla fall..

Yesterday








Skål!

Releaseparty

Så var det dags! Almighty Lions släpper sin första EP idag, så ikväll är det releasefest i Västerås. Jag, Lina m.fl. planerade att åka dit men jag har så galet ont i benen sedan igår eftermiddag, kommer knappt ner för trappan, så jag får se hur jag gör. Men visst vill jag dit, så jag hoppas att värken går över. Jag ska fixa iordning mig lite, ifall att..



Några egentagna bilder..


Visst, man kan ha en favoritbild...



..men när det ser ut så här, har det nog gått lite över styr. Haha..

20 Juni - Lördag

"God morgon" känns lite för sent att säga, så god middag på er. Hann inte uppdatera igår innan vi drog iväg. Jag och Lina åkte tillbaka hemmåt och spenderade den senare delen av kvällen hos Mange med honom och massa andra. Vi satt utomhus hela kvällen/natten på altanen så regnet var vi skyddade ifrån, men inte kylan. Jag, som bara hade jeansleggings och en tunn topp, frös så mycket att jag till slut domnade bort i kroppen. Jag hade en ganska kul midsommarkväll ändå, speciellt hemma hos Mange. Trevligt folk och mycket skratt - duger bra för mig! På vägen hem så gick vi förbi en annan fest men där blev vi inte långvariga.

Det var dock som att allt släppte när jag kom hem, jag började skaka och frysa som en galning, även efter att jag krypit ner under täcket. Är fortfarande kall så jag ska sätta på mig stora mjukisar och min älskade Kani-tröja (bästa köpet någonsin) och göra iordning lite frukost framför tv:n.

Jag hoppas att ni alla fick en jätte trevlig midsommar - förhoppningsvis utan regn! ♥


Getting ready






Hahaha



What's up? Här har vi har nyss ätit middag! Grillat kött med olika tillbehör, otroligt gott. När vi kom hit blev det fika med jordgubbstårta och dricka, tyvärr regnade det samtidigt men det är väl bara typisk svensk midsommar. Regnar det hos er också? Det var sol ett tag medans vi grillade men det dröjde inte länge innan de svarta molnen kom tillbaka. Jag får tänka positivt, det regnar i alla fall inte längre.

Sitter nu ute på altanen, dricker lite vin och äter melon. Mysigt. Som tur är så är altanen inglasad så det går finfint att sitta där trots vädret. Men eftersom det blev som jag trodde med att jag inte skulle hinna fixa håret hemma så jag ska slita mig ett tag och fixa det nu. Kvällens planer är fortfarande oklara.  ♦

Ledz go, ledz go, ledz go..

Jag hann! Hehe. Eller, ja.. jag hann duscha i alla fall. Får fixa resten där borta. Hade som vanligt svårt att bestämma mig för vad jag ska ha på mig ikväll så jag har packat ner en hel väska med kläder och skor. Nu ska jag gå iväg och möta upp Lina och ta tåget till min låtsaspappa. Bloggar därifrån under kvällen!


Yes, please!

 
Snyggt till vardags


 
Snyggt till fest


Topshop

Help me out here, will you?

Hur sjutton får man fet text när man kommenterar?
Väldigt tacksam för svar!

19 Juni - Midsommar

Idag har jag en del att göra innan jag ska på middag, är lite orolig att jag inte ska hinna göra rastaflätorna på Lina, men jag hoppas att tiden ska räcka. Vill ju hinna njuta lite av dagen också. Vara helt färdig vid middagen så jag slipper springa iväg och sminka mig eller fixa håret ikväll medans de andra sitter på altanen och dricker vin (eller liknande) - som det faktiskt ofta blir, menar jag. Jag är ofta den som kommer sent & inte är klar i tid... Det konstiga är att jag själv inte har tålamod alls när det gäller att vänta på andra. Speciellt när folk kommer för sent, det gör mig galen.

Jag ska sätta igång och packa ner lite saker i väskan för kvällen, välja kläder, måla naglarna och göra allt annat som behöver göras.


Midsommar 2008


Johanna & jag, midsommar 2007


Film time!

Så! Nu har jag förberett lite grejer inför imorgon och hjälpt Lina att färga hennes hår. Har ni några roliga planer för midsommar imorgon? Det enda jag har inplanerat hittills är middag hos min låtsaspappa mot kvällen. Jag och Lina ska åka dit lite tidigare, någon gång på dagen, eftersom jag ska fixa hennes hår till kvällen. Hon ska ha en lite mer avancerad frisyr så det blir jag som får (fläta och) tupera. En av mina specialiteter, haha. Men jag har ju lärt mig av en frisör (som förövrigt själv har skitsnyggt hår) och sedan gillar jag att hålla på med hår så det är inte så konstigt att det blir bra.

Men det är ju så lätt egentligen... Många gör bara på fel sätt. Och det rycker verkligen i mina fingrar när jag ser någon tupera på ett sätt så det omöjligt kommer att hålla länge.

Jag ska gå ner till Lina nu och kolla om hon hittat något bra att titta på. Vi tänkte se en film innan vi går & lägger oss, får se om hon valt något medans jag bloggat nu. Hoppas vi har popcorn hemma, blev jättesugen nu...

God natt! ♥


Btw, till dig som undrade om en bra primer - jag ska kolla upp vad den jag hade förut hette, den fungerade jättebra. Bästa helsvarta ögonskuggan (som jag har testat) kommer från Qlinique! Röd/silvrig liten dosa. Try it!


Coz I love you



Haha, såg att Lina hade laddat upp den här videon från den 24:e April..
Ganska oseriös, haha! Låten är från en av våra favoritfilmer.... Enjoy!

Cause I looooove you!

Karlshamn - Dag 2

Efter att ha festat långt in på natten så var nog ingen av oss pigga, men vi ville ändå ta vara på dagarna så vi var uppe redan redan vid 11...

Den första kommentaren jag fick vid frukostbordet av Johanna var, "Ida, vad har du för ansikte egentligen?".... Hahaha! Alla vid bordet började asgarva och jag satt som ett frågetecken, men hon förklarade snabbt att hon menade att jag såg likadan ut som kvällen innan, hon förstod inte hur sminket kunde hålla så bra. Jag var nämligen så trött att jag somnade utan att ha tvättat bort sminket kvällen innan. Men, haha, ni kan ju föreställa er chocken när jag plötsligt fick frågan, "vad har du för ansikte egentligen?". Haha..


Vi fixade oss, packade ner mat och dricka till lördagen & åkte sedan in till stan. Daniel bokade biobiljetter till kvällen men innan det så ville vi tjejer ta en titt i några av Karlshamns butiker


Efter att ha gått på stan någon timme i regn så var både hår och kläder blöta. Vi fräschade till oss och åkte till Bromölla för att gå på bio. Som jag skrev tidigare så såg vi Baksmällan. Skitrolig film!


Resten av kvällen blev lugn hemma i J & D's lägenhet. Skönt med det emellan festerna. Kolla vilken fin katt de har!

Att hon alltid ska vakna så tidigt..

Godmorgon!

Jag satt uppe på msn inatt tills klockan närmade sig 4, jag vill verkligen sova vidare..... Lina väckte mig dock för en stund sedan och tvingade upp mig, så
nu är jag uppe. Mot min vilja. Vi ska åka iväg och sola om ett tag, få lite färg
till midsommar. Inte för att det hjälper mycket men 1 gång, men jag måste ändå ta det lugnt så jag inte ser ut som en tomat imorgon, jag bränner mig alltid. Äta frukost och duscha håret ska jag hinna med innan vi åker så det är ingen idé att sitta här och slöa..

Vet ni förresten vad jag fick reda på igår? Att det bodde en sotare här innan oss visste jag redan... Alla hans sotargrejer är kvar i verkstaden nere i källaren...
Men den lilla detaljen att han dog i mitt rum verkar de ha glömt att nämna. Sweet! Visst har jag undrat varför hans saker är kvar hos oss, men aldrig brytt mig tillräckligt mycket för att fråga. Det fattades ju bara det här, inte undra på att det alltid kommer konstiga läten uppifrån. Precis vad man vill höra när man redan är så mörkrädd man kan bli, right?

Min lillasyster berättar det till varenda själ hon pratar med nu så hon låter mig inte precis glömma det heller. Thank you, lil'sis! Haha..

We don't belong to anyone

När jag var inne på msn tidigare idag hörde jag att två nya TH-låtar har läckt ut (tack Karin & Matea!). Korta delar av dem i alla fall. Vad tycker ni TH-fans om det lilla man fick höra? Jag tyckte ärligt talat att det påminde väldigt mycket om Cinema Bizarre's sound. Jag gillar CB, missuppfatta mig inte där..... Tycker bara att det lät mer som dem än som TH.

Men jag gillar det, det gör jag. Det lilla man fick höra. Speciellt (the?) Dark side of the sun. Har en känsla av att de tyska kommer att vara snäppet bättre och jag längtar nu otroligt mycket efter att få höra hela albumet. De korta snuttarna ligger redan på min mobil och kommer att spelas sönder från och med nu. Gillar dem verkligen mer och mer för varje gång jag hör dem!



Jag minns när de hade samples på låtarna från Zimmer 483 innan det albumet släpptes, 2007. Jag satt här hemma och lyssnade igenom dem från deras officiella hemsida (gång på gång) och tyckte att det inte verkade som de nya låtarna skulle komma att vara lika bra som de tidigare. Minns t.o.m. att jag sa "det verkar ju inte alls vara några jättebra låtar på skivan" förutom Spring Nicht, som blev min första favorit från den skivan redan när jag hörde den som ett sample...

..Men sedan så minns jag ju även när skivan släpptes, då jag fick hem den och lyssnade igenom den tillsammans med Lina, hur häpen jag blev och hur mycket jag kom att älska varenda låt. Så självklart är dumt att döma av en så liten del av låten (vare sig det är positivt eller negativt), men jag är ändå lite nyfiken på vad ni tycker hittills, så lämna gärna en kommentar här nedanför!


Lillasyster goes bloggerska!

  


Jag har länge försökt få in Lina i "bloggvärlden" utan att lyckas, men för ett tag sedan ändrade hon sig. Nu är hennes blogg igång och så gott som färdig i designen, gör ett besök så blir hon glad! Den simpla designen står jag för och ni hittar henne här!





Det här är en av mina absoluta favoritbilder på Lina. Jag har själv redigerat den och är grymt nöjd. (Piercingar: I verkligheten har hon bara snakebites, resten är fake.) Galet snygg bild!


Studentfirande i Blekinge


Så här förvånad blev Lina när hon såg oss stå och vinka brevid alla studenter. Hahahah! Det blir inte mer äkta än så här. Så jävla klockren!



Johanna blev så glad att hon började sväva! Hahah




Vi begav oss hem till Johannas föräldrar för att äta, fika och festa hela natten





Hahah, varför kände jag på mig att det skulle komma en oseriös min?
Så där sliten var man någon gång på natten. Kul hade jag i alla fall!


Amsterdam & andra minnesvärda tillfällen

Vad kul det är att hitta gamla videor man inte visste fanns. Eller, ja, glömt bort alltså. Jag har (äntligen!) flyttat över ett helt år i bilder till en extern hårddisk, så nu ska det förhoppningsvis gå lite snabbare. Kom på att Lina inte har tagit bort filerna från hennes användare på min dator (som hon hade innan hon skaffade en egen) så när vi nu kollade igenom mapparna hittade vi mycket roliga grejer. Bland annat massa bilder från min student, gamla fester och videor från TH-konserter. Roligast var det att se konsertvideorna från Amsterdam! Jag kunde nämligen inte filma med kameran jag hade med mig (min var inne på lagning så jag hade lånat min brors kamera) så jag har inga egna videor därifrån, så att återuppleva moments från vår första TH-konsert var lite speciellt. Väldigt kul.

På tal om Amsterdam..... Johanna, har inte du några videor från den konserten??

En annan video som jag gillade var från Essen, 2007, då de tog upp Kati på scenen under Schrei. Min video därifrån är kort och inte så bra, medans Lina filmade från början och fick med när vi flippade ur när vi insåg att det var Kati som skulle upp. Och publiken... "Kati! Kati! Kati! Kati!".... Det var galet! Så coolt.

Lina sov över och är fortfarande kvar så jag ska skicka över filmerna till henne nu.. Har bett henne publicera dem så jag länkar här när de är klara! =)

Blogg.se krånglar

Jag har skrivit inlägg gång på gång och försökt publicera, det är blogg.se som krånglar. Jag fortsätter att försöka..


Fnitterfia

Hahahahah, jag kan inte sluta le... Jag har ingen anledning överhuvudtaget utan sitter bara här med laptopen i min säng och fnissar för mig själv. Helt tyst är det också, har inte ens någon musik på. Hahaha. Mamma undrar nog vad jag håller på med här inne.... Jag vet inte vad det är med mig, känner mig helt rastlös och sprallig. Kanske har min nya bakgrundsbild något med saken att göra, den har i alla fall fått mig att le utöver det vanliga de senaste dagarna.. haha..

Hur som helst så hoppas jag att Lina står ut med mitt spralliga humör, jag väntar nämligen på att hon ska komma hit. Vi funderar på att gå över till Max och grabbarna men innan det så blir det nog en film och popcorn här hemma. Beror dock på hur sent hon kommer. Jag ska i alla fall gå ut och "ta lite luft" nu så får vi se om jag lyckas lugna ner mina nerver en aning. Haha. Vi hörs imorgon igen. Då måste jag förresten ta reda på hur man mobilbloggar - tycker det vore roligt att kunna uppdatera oftare på det sättet. Hugs ♥


Hittade nyss lite bilder från förfesten i lördags på Johannas blogg;


Jag och Lina ♥  (Fläck från kameran i min panna?)


Don't even ask, hahaha


Haha! Om Daniel inte var vinglig innan så blev han definitivt det i mina 12 centimeters klackar




Hahahahah! "Man kan ju inte alltid se bra ut", säg..

IKEA

Jag ska strax åka in till IKEA i Västerås med Lina & Max. Håret är fortfarande blött så jag får skynda mig innan de kommer. Tar med mig mitt presentkort så får vi se om jag hittar något intressant. Jag vill fortfarande ha den gigantiska tavlan med eiffeltornet, vet ni vilken jag menar? Älskar den. Ramar måste jag också ha. Svarta ramar. Är sugen på att få upp fler egna foton och eftersom allt annat är i svarta ramar så passar det bäst.

Förresten så läste jag att Jude Law kommer till Kronobergs slott för att spela Hamlet i Augusti. Wooh! Det skulle inte vara helt fel att se den snyggingen i verkligheten. Undrar om det finns biljetter kvar.... Kanske blir en weekend i Danmark i slutet av sommaren? Haha...


Minikjolar

Att låta en minikjol med volanger eller nitar göra hela outfiten tycker jag är snyggt. Ett enfärgat, enkelt linne och höga klackar till blir oftast snyggast. På fredag firar vi midsommar och jag skulle gärna dansa omkring i någon av dessa då. Alla kommer från Topshop. Vilken gillar du bäst?


16 Juni - Tisdag

Äntligen! The sun is back! Är ni ute och njuter? Själv sitter jag inne och håller på att kolla upp lite saker angående resan till Alanya (fan vad jag längtar!!) och ska strax gå ner och göra iordning lite mat. Tips på något gott & enkelt? Funderade på att knalla iväg och köpa couscous och äta kyckling och vitlökssås till det, men det känns lite ovärt att göra världens lunch när det bara är till mig själv. Roligare om man hade bjudit någon, förstår ni hur jag menar? Äh, jag får fundera ut något enklare..


Svart make up (step by step)

Börja med att lägga en primer på ögonlocket. Det går bra att använda fingrarna.

Lägg på svart skugga på yttre delen av ögonlocket och jobba in mot mitten samt upp mot globlinjen. Om du vill ha ovanför globlinjen eller inte är frivilligt (beroende på hur mörkt du vill ha) och för att få mörkare så går du bara högre upp och blendar (suddar ut kanterna) där du vill att det ska sluta. Använd en platt pensel för att ta den svarta skuggan (du väljer själv om du vill ha matt eller en med skimmer) och en rundare, fluffigare till att blenda ut kanterna.

Om du är ovan kan du starta med den svarta skuggan nedifrån franskanten och jobba dig uppåt och utåt.






Om du vill så kan du ta en ljusare ögonskugga (jag använde en ljus creme/nude färgad skugga med mycket skimmer i) i innervrån och upp till ögonlockets mittdel och blenda ihop med den svarta skuggan, om du inte hellre vill ha hela locket svart. Smaksak.


Använd en snedskuren borste för att måla svart längs nedre fransraden

När jag målat en svart längs nedre fransraden så brukar jag ta en av mina favoriter bland bruna skuggor och blenda ut den svarta kanten med för att få den mer utsuddad och inte så skarp. Färgen är lite gråbrun, skimmrande - nästan lite metallic. Den kommer från IsaDora och är en singelskugga. Nr 14, Golden Laurel.


Golden Laurel är ganska kall i tonen och passar därför bra in här utan att ta över och ge för mycket färg.


Måla sedan eyeliner på övre fransraden.

Avsluta med mascara and you're done.
(Olyckligtvis så blev min mascara inte alls bra på dessa bilder, jag var inte noga och irriterande nog syndes det. Kolla bara på bilderna nedanför. Men hur som helst så gick gick dock inte ut med den här misslyckade mascaran utan tvättade av den direkt efteråt eftersom jag bara skulle visa sminkningen så tvättade jag av det direkt efteråt. I didn't go out.)


Följande del är totalt frivillig & endast en smaksak;


För mer intensitet i blicken kan du ta en lite hårdare kajal (inte en för mjuk kajal då det ofta inte håller lika länge) och måla på "the waterline" (vad heter det på svenska?!) innanför ögat. Om du hellre vill använda flytande eyeliner så använd dig utav en vattenfast.


För en snäppet fräshare look, ta en vit eller hudfärgad (finns en bra hudfärgad hos FACE) kajal istället.





Just for the recordförsökte jag publicera detta tidigare ikväll. Eftersom jag fick en förfrågan om att göra inlägget så ber jag om ursäkt att det blev sent. Hoppas du hinner ta nytta av det. Annars är inlägget ändå bra att ha i kategorin.

White wine on the balcony





Bilderna är tagna i lördags hemma hos Annika & hennes pojkvän på deras balkong

Pisshumör

Det här fungerar inte. Jag kan inte sitta och vänta i två timmar på att lägga ut ett enda blogginlägg, som jag gjort nu sedan klockan 1. Jag hinner ju aldrig blogga p.g.a. det hur trög den är! Jag blir så jävla förbannad och jag hatar verkligen att lägga energi på att vara arg på en jävla laptop. Det är inte värt det. Men samtidigt vill jag ju blogga och då måste jag sitta och vänta i timmar. Jag har verkligen lust att säga åt er att komma tillbaka imorgon men hur många gånger kan man egentligen läsa det utan att tröttna? Det blir ju inge roligt att läsa en blogg där det hela tiden står att datorn inte fungerar, att man är trött och ursäktar sig för de dåliga uppdateringarna. Come on, det fattar ju jag med.

Nu jävlar ska jag köpa en extern hårddisk, föra över allt och fungerar den inte efter det så slänger jag datorn i väggen. Jag sa att det förra var det sista inlägget om sånt här, men tydligen så hade jag fel. När den fungerar snabbare, DÅ kan jag blogga så ofta om jag vill. Väldigt mycket oftare än jag gör just nu. Så jag hoppas bara att de flesta av er har tålamod nog för att stanna kvar och fortsätta läsa.


Så. NU tänker jag aldrig mer tråka ut er med liknande inlägg.

You should know that you're the light in my day

Inatt hade jag den underbaraste drömmen någonsin. Jag ville verkligen ligga kvar och drömma vidare. Men nu är jag uppe sedan några timmar tillbaka och har lite grejer att fixa. Ikväll ska jag visa ett exempel på hur man kan lägga en svart, sotad make up. Och ja, den här gången blir det en mer "wearable" sminkning, hoppas ni kommer att gilla den.


Jag är på riktigt dåligt humör just nu så jag ska gå bort från datorn innan den skadas, bloggar senare istället.



Den här otroligt vackra bilden och minnet av min dröm (inatt) är vad som håller mitt annars dåliga humör uppe just nu


14 Juni (2008) - Tokio Hotel live i Nijmegen

Den 14 Juni förra året såg jag och min lillasyster Tokio Hotel live i Nijmegen, Holland. Vår första open-air konsert med favoritbandet. Förutom att vi var lite dåligt förberedda så var själva konserten underbar och det var även första gången jag hörde Geh live. Hade hållt mig från att lyssna på den från andra konserter på t.ex. YouTube så jag hade ingen aning hur den var att höra live.
Vad jag tyckte när de spelade den? Det var helt fantastiskt. Jag stod där brevid Lina och gungade till musiken med tårar i ögonen. Nej, jag brukar inte gråta på konserter men låten var så vacker live, det gick inte att hindra.












På väg hem

Så var det slut på dagarna nere i Blekinge. Fy fan vad roligt jag har haft, önskar att vi kunde stannat några dagar till. Jag sitter just nu på tåget hem från Karlshamn tillsammans med Lina, bloggar och har extrema chokladbegär. Jag är dock för slö för att resa mig och gå till restaurangvagnen... Haha. Jag känner mig som en degklump. Totalt slut i kroppen.

Åker mellan Hässleholm och Norrköping just nu så det är några timmar kvar tills vi är hemma. Börjar må lite illa känner jag, blir alltid så när jag åker baklänges. Ganska sliten efter igår kväll också, det gör ju inte precis läget bättre. Men roligt var det! Skriver mer om helgen när jag kommer hem - nu ska jag stänga av datorn, gömma mig bakom mina solbrillor och försöka sova ett tag.


Vad fan, nu börjar de brevid oss att skramla med en stor godispåse.... Just när jag trodde att suget inte kunde bli värre. Tack!

2 år

Panik, oro, stress, Tokio Hotel, lycka, förvåning, vänskap, skratt, tårar och tråkiga avsked var lite av vad den här dagen, för två år sedan, innehöll.  Jag ska inte tråka ut er med massa text om dagenm, men bjuda på 3 "Kaulitz-bilder" ska jag göra...







Jag skrattar (/skäms) fortfarande lika mycket varje gång jag tittar på videon som Lina spelade in när killarna signerade och hör mig säga (när de hade satt sig i bilen); "Lina... Jag tog Toms hand..... Jag tog Toms hand...... Lina.... Jag tog Toms hand......" Jag låter helt mållös och upprepar samma sak gång på gång. Hahaha..


Morgen!

Håller på att dona lite här, vi ska strax gå ner på stan, äta frukost på något fik och sedan gå några timmar på stan innan vi ska tillbaka till lägenheten och förbereda oss inför kvällen. Hittade ett fint armband igår som tyvärr inte vill sitta kvar på min smala handled så jag tror jag ska gå tillbaka och kolla om det kanske finns något kortare & isåfall be om att få byta. Jag hoppas på att hitta fler snygga armband och även gärna en fin klänning så vi får se vad Karlshamn har att bjuda på. Berättar mer om planerna för ikväll senare, våra magar kurrar rejält så vi ska knalla iväg.

Hoppas ni har en bra morgon!

12 Juni (...2007)

Det är galet vad tiden går fort. Idag är det hela två år sedan jag såg Tokio Hotel för första gången, på deras skivsignering på Bengans i Stockholm. Jag har tyvärr ingen av mina egna bilder på grabbarna här på datorn hos Johanna & Daniel, men minns jag rätt så finns några dem i kategorin "Tokio Hotel LIVE".. ifall att.

Great day från början till slut, that's all I can say.




Bild från OKEJ-tidningen. Lina, jag, Lina, Johanna och de andra fansen väntar på att bli insläppta


Georg vinkar fram mig till bordet medans Lina & Johanna får sina skivor signerade av tvillingarna


På väg fram till Tom
(Om der är det Din bild så feel free att kommentera med ditt hela namn, bloggadress eller liknande så jag kan ge cred)



I Karlshamn

Greetings from the south of Sweden! Haha. Jag befinner mig just nu nere i Karlshamn. Jag och Lina har länge planerat, i smyg, att åka ner hit för att gå på våra vänners student, så igår morse vid halv 8 satte vi oss på tåget mot Blekinge med en 6 timmars tågresa framför oss. Vi hade som tur var med oss en stor väska med mat så vi överlevde.

Ledsen för de icke existerande uppdateringarna igår, jag hade tänkt blogga några gånger på tåget men Linas dator fungerade inte som vi väntat oss. Internet dog innan jag ens hann logga in på bloggen.

Igår  var det ja. Vi blev hämtade på stationen och förberedde oss lite hemma hos Johannas föräldrar innan vi åkte mot skolan. Jag och Lina förskte gömma oss bakom en tall (haha!) så att de inte skulle se oss förrän de sprang ut.. och visst lyckades vi med våran plan att överraska dem! Lina kom först och skrek rätt ut, högt som satan, när hon fick syn på oss och brjde gråta. Haha, så jävla underbar. Notera här att jag inte har träffat henne sedan den 3 Juli 2007 - det är snart två år sedan! ..Så även jag började gråta. Haha. Inte långt efter så kom Johanna och även hon började skrika och peka mot oss. Lina lyckades få deras ansiktsuttryck på bild och jag måste verkligen visa dem när jag kommer hem. Hahahah, priceless!

När de var klara så kom en glad Lina springandes rätt i min famn, fy fan vad kul det var att träffa henne igen! Haha, jag blir nästan tårögd bara av att tänka på det. Jag måste definitivt  träffa henne minst en gång till innan vi åker hem. Resten av eftermiddagen, kvällen och natten spenderades med att fira Johanna i deras fräldrars gigantiska hus tillsammans med hennes vänner och släktingar - en bunt väldigt trevliga människor. Så jävla rolig kväll. Och det bästa av allt - det var bara första kvällen av våra dagar tillsammans.


Vi är nu i Johanna & Daniels lägenhet och håller på att fräscha till oss lite. De har världens konstigaste tangentbord, det är lite kämpigt att hitta rätt, haha. Vi gick en sväng på stan idag och ska alldeles strax på bio. Nu ropar dem - got to go! Vi hörs senare eller imorgon.


I'm up!

Jag kan knappt tro det själv, men jag är uppe, nyduschad och ska starta dagen med en stor tallrik flingor och iskall mjölk. Låter bra. Inge trött heller. Ännu bättre. Idag är jag lite "smygis", som vi brukar säga. Big plans coming up!


Ärligt talat...

..Vad tycker ni om de här frisyrerna?



Personligen så tycker jag att det kan vara ganska coolt om personen ifråga har attityd och inte rakat det kortare än Carmen Electra's version..... Men CASSIE?! Jag har alltid älskat hennes hår men det här gillade jag inte. At all.

(Bildkälla)

Här händer det grejer!


Fan vad bra jag är, jeansen blev jättebra! Jag sydde in 4 par och resten av byxorna (av de som jag inte använt på länge eftersom de varit för stora, för små eller bara allmänt tråkiga) har jag andra planer för. Men det får jag ta en annan dag, ikväll är jag upptagen med annat. Men hörrni... Fyra par "nya" jeans för summan av 0 kr, det är ju hur bra som helst! Absolut. (Och fler blir det ju snart!)



Bye, bye, gamla klänning...


..and hello new skirt!


Jag blir inte kallad Hemmabyggar'n utan anledning. Jag ser mig själv som en "återvinnande designer", haha.


Busy day yesterday

God morgon!

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen igår, jag var upptagen hela dagen.

Tänkte att jag skulle gå upp lite tidigare än vanligt idag och ställde klockan på 12, härligt nog vaknade jag en timme tidigare än planerat. 11 duger gott & väl! Jag är pigg och trött på samma gång.. vill äta frukost, men är alldeles för nyvaken än så länge. Blir ni också det ibland? Illamående om ni äter för tidigt? Jag har börjat blivit det nästan varenda morgon på senaste tiden, även om jag går upp ganska sent, förstår inte varför...

Idag ska jag sy! Sy, sy, sy. Jag har massor av jeans som sitter så fult i benen att jag flera gånger funderat på att slänga dem - vilken tur att jag inte gjort det! 6 par ska idag bli som nya. Även några andra plagg ska få nya former och längder. Allt à la Ida! Jag sydde in ett par ljusa jeans (vid smalbenen) igår och nu sitter de perfekt. Well, lite långa i benen är de kanske men det är stuprörsjeans så då gör det inte så mycket. Ska ner till tygaffären lite senare, förhoppningsvis har de tunna guldrep till moi. Nitar i olika storlekar ska införskaffas under helgen och självklart visar jag några plagg här i bloggen när de är färdiga. Jag har så mycket idéer till plaggen så ni anar inte!

Yes - magen börjar kurra. Dags för frukost!




Testsminkning till maskeradfest

När jag senast var på besök hemma hos min lillasyster så var ett av samtalsämnena en eventuell framtida maskeradfest och vad vi då skulle kunna tänka oss att klä ut oss till. Vad hon ville vara stod klart för flera månader (om inte år) sedan, så denna gång kom make up-alternativ på tal och för att vara den filmkaraktär hon önskat - som levde under glamrockens tid - så skulle hon behöva en make up som var både färgglad, utstickande och annorlunda.

Inför testet nu så bestämde jag mig dock för att inte göra en för extremt sminkning, men ändå annorlunda. (Det var ändå bara en testsminkning.) Och den skulle/kommer med all säkerhet att bli coolare, mer utstickande, glammig, och mer passande med några stenar och mycket, mycket mer glitter, men det tar vi som sagt när dagen kommer. Jag ser verkligen fram emot att göra den sminkningen, ni anar inte!


Förklaring på hur testsminkningen gjordes:


Efter att ha lagt basen (foundation, concealer och löspuder - you all know how to do that) så använde jag en ganska platt, lite större pensel (Nr 106 från Make Up Store) till att "packa på" en vit ögonskugga (jag använde Microshadow Satin, Make Up Store) på ögonlocket. Jag började inifrån ögonvrån och jobbade mig utåt längs franskanten och "blendade" upp mot globlinjen med en lite rundare borste.



Sedan så la jag en kall ljusblå skugga i globlinjen och använde en lite fluffigare borste till att blenda ihop med den vita skuggan. Min borste har inget märke, men om ni vill ha tips på en bra blending-brush så är 239 brush från MAC perfekt att använda här. It haunts my dreams så jag ska själv införskaffa en så fort som möjligt!

Valde en lite mörkare blå skugga att lägga under ögonbrynet och blenda nedåt, ihop med den ljusblå skuggan.

Och ja, ögonbrynet ska vara blått. Inget misstag där inte. Jag tog på en eyebrowfix på ögonbrynen och "doppade" sedan en snedskuren pensel i samma blåa färg som jag använde precis under ögonbrynet och fyllde i brynet. Förlängde ca  1 cm i ytterkanterna med en smal pensel, även den från Make Up Store, som egentligen är till min Cake Eyeliner.

Överflödet ni ser på sidorna av ögat borstade jag lätt bort med en stor borste.



En ganska tjock eyeliner längs övre fransraden och en lite tunnare strax ovanför globlinjen. Förresten kan verkligen rekommendera den eyeliner som jag använder... Den kommer från Nivea, heter Expert Eye Liner och det jag gillar med den är främst den smala penseln som kan böjas åt alla håll och som, beroende på trycket på handen, gör det mycket enkelt att få till både smala och lite bredare linjer.

La lite vit skugga under ögat (och ytterst lite blå. Ångrade mig men orkade inte ta bort det, så that's the result of slöhet) och avslutade med mascara. Innen det blev kindbenen överrösta med glittrande highlighter, men eftersom det inte syns på dessa bilder så visar jag det när sminkningen blir gjord "på riktigt", vid maskeraden. Hoppas att någon orkade läsa!


(Att den blåa skuggan är snäppet mer åt det turkosa hållet på den sista bilden beror på att färgen ändrades en aning när jag la på lite skärpa.)

Jag ska se Placebo live!

Den 13:e November ser jag Placebo live på Annexet i Stockholm tillsammans med lillasyster som imorse kom in & väckte mig & berättade att hon beställt biljetter till oss. Det tackar jag för! ♥ Jag som inte hade möjligheten att se dem på Siesta i slutet av Maj, får nu chansen. Det här kommer att bli grymt!


(Mobilkameran får duga när man inte har annat)

Pretty Boy

Det är synd att musikvideon är B - låten är så jäkla skön!



J-Son - Pretty Boy

Middag hos mormor

Jag börjar få ganska mycket panik utan min kamera nu. Jag brukade bilder hela tiden, på allt, men när man bara har mobilkameran fungerandes, som dessutom inte är den bästa, är det inte lika kul längre. I need a new one! Min gamla fungerar inte heller så det är inte heller ett alternativ. Hur ska jag göra när vi åker till Alanya? Jag kan ju inte låna Linas kamera stup i kvarten.. Haha, jag får köpa engångskameror. Gud vad värdelöst. Någon vänlig själ kanske låter mig låna en kamera om jag har tur.

Halv 3 ska jag åka hem till min söta lilla mormor och äta middag. Hon reser som vanligt till släkthuset i Finland över sommaren så vi ska säga hej då. Förra (och femtielfte) gången jag var i Finland så svor jag på att aldrig åka tillbaka, men jag har ångrat mig.... Det är mysigt att vara där vid släkthuset, bada vid stranden, gå i affärerna i stan, träffa våra trevliga grannar och hälsa på släktingar. Dock bodde vi på en camping förra gången så det kanske var det lilla utrymmet i stugan som fick tålamodet att svämma över. Nästa gång jag åker dit så blir det med husbil, det har jag i alla fall bestämt. Lite mer privat - mycket mer spindelfritt.

Jeez, det är mindre än 1 timme kvar tills vi ska åka och jag har inte ens duschat. Got to go!


Jag & Lina hos mormor i Januari



Idag är jag lite extra glad! =)

Wild Child

Som jag skrev igår så hyrde vi filmen Wild Child som jag länge velat se. Filmen var precis precis som jag väntat mig; rolig och underhållande och aningen orealistisk. Saker hade antagligen sett ganska annorlunda ut i verkligheten, menar jag. I alla fall för mig som inte har mycket till tålamod. Men jag gillade den! Fäste ögonen på charmören Alex Pettyfer (som jag förövrigt blir galen på att jag känner igen men minns inte var ifrån) som spelade den "förbjudne" sonen till rektorn och blev t.o.m. tvungen att kämpa med att hålla tillbaka tårarna ett 20-tal gånger under filmen. Haha. Något som jag inte hade väntat mig. För er som gillar tjejfilmer à la Freaky Friday eller andra tjejiga "ungdomsfilmer" så kan jag rekommendera den här.  




Röstdag & filmkväll

Har ni röstat idag? I did. Även fast jag inte är så insatt i det där med politik så vill jag ändå passa på att påverka när man får chansen.

När jag hade besökt min gamla skola för att rösta så åkte vi förbi affären, köpte mat och lite godsaker till kvällen och sedan ett stopp vid Släggan för att hyra film. Äntligen fanns filmen jag har velat se hur länge som helst! Jag pratar såklart om Wild Child, så nu ska jag och Lina sätta oss i soffan med glass och se om den är så "nördigt tjejig" som jag tror den är.


Trevlig söndagkväll önskar systrarna Andersson!




EDIT: Uhm.. verkar inte som inlägget kom ut förrän jävligt sent? Skrivet strax efter kl 21 denna kväll.

Förfest




God middag!

Fy sjutton, det var länge sedan jag mådde så dåligt i kroppen som jag gjorde när jag vaknade imorse vid halv 10. Jag lovar, det kändes som jag hade hål och sprickor inuti kroppen, jag kunde knappt resa mig upp.. Men efter att ha druckit två stora glas fruktsoppa så mådde jag bättre och somnade om. Vatten är det absolut sämsta för mig dagen efter. Det mår jag bara mer illa av. Fruktsoppa is the shit, det känns ärligt talat som att det "lagar min kropp".

Kvällen på Qvarn igår var kul. Efter att jag & Lina hade fixat oss hemma hos mig så gick vi över till Jessy och förfestade (där istället). Vid halv 12 kom våran skjuts & kvällens dansande skedde mer i bilen på väg dit än inne på Qvarn, haha. Det var liveband och ca 500 pers som trängdes på dansgolvet, vid scenen och på bänkarna. Vi var kvar till stängning och efter det kom våran skjuts och då var det hem & sängen som gällde. Självklart glömde jag bort att jag hade Linas kamera med mig där inne, men jag tog några bilder på förfesten som jag håller på att föra över till datorn i skrivande stund.


Jag ska snart gå ut och sätta mig och läsa lite om Modets historia under 1900-talet i det fina vädret. Tar med mig kameran, måste visa er några av de galna formerna på skor genom åren lite senare. Ett glas fruktsoppa får också följa med.

Svaren - Del 2

Vad är ditt absoluta framtids drömscenario...vart vill du bo, hur,med vem, jobb eller ekonomiskt oberoende?
Svar: Jag vill bo i Los Angeles ett tag med min syster. Tillsammans till en början och sedan så får man väl se vad som händer. Att vara ekonomiskt oberoende skulle inte vara fel, men även om jag vore det så skulle jag vilja jobba med något som jag brinner för. Jag vill skapa något som berör människor på ett positivt sätt. Det finns flera förslag till vad det kan vara och jag vill försöka förverkliga flera av förslagen i LA. Vad det är tänker jag inte gå in på idag, följer ni bloggen så kommer ni få veta när tiden kommer.




vem är snyggast i hela världen?
Svar: Oj, svårt... men Orlando Bloom och Tom Kaulitz måste vara i toppen!



Hur ser en perfekt dag ut för dig?
Svar: En perfekt dag innehåller sol och underbart väder hela dagen, att umgås med människor jag tycker om och ha riktigt, riktigt roligt precis hela dagen. Toppen humör från morgon till kväll och en och annan rolig överraskning.


Snyggaste kvinnliga och manliga skådespelaren enligt dig?
Svar: Snyggaste kvinnliga blir nog Jessica Alba, en av de vackraste manliga är absolut Orlando Bloom.


*Filmtips?
Svar: The Boondock Saints! Alla borde se den. Många kan tycka att den är lite konstig första gången de ser den, men jag tycker den är grymt bra och även riktigt rolig.




Har du någonsin varit kär? Ditt seriösaste förhållande?
Svar: Ja, jag har varit kär. Mitt seriösaste förhållande varade i 6 år, varav vi var förlovade i 3.


Är du nöjd med ditt självförtorende?
Svar: Ja, nu för tiden känner jag mig nöjd. Jag har inte alltid varit lika självsäker men de senaste åren har det blivit enormt mycket bättre - and it keeps getting better!


Tre saker du gillar med dig själv (utseendemässigt) och har du några komplexer?
Svar: Det kanske låter lite udda, men jag älskar att jag har naturligt smala handleder eftersom jag tycker att det är fint på tjejer. Sen gillar jag att jag har en någorlunda proportionerlig kropp (inte för korta ben för överkroppen och tvärt om) och mina smala vader. Har dock fått höra att de är "för smala" men personligen så föredrar jag långa, smala vader, så jag är nöjd. Vad det gäller komplex så anser jag att man ska koncentrera sig på de saker man är nöjd med, det är bara onödigt att hela tiden tänka på saker man vill ändra på.


Bästa TH upplevelse, och varför?
Svar: Oj, det står egentligen mellan två, men jag måste nog säga att det var när jag såg dem i Amsterdam, 8:e Oktober 2007. Därför att jag träffade folk som jag fortfarande har kontakt med och har träffat flera gånger efteråt.. Och speciellt för att det var första gången jag såg dem live på scen. Jag hade ju träffat dem i Stockholm några månader innan, men aldrig sett dem uppträda, så att höra musiken live för första gången var verkligen.. speciellt, måste jag säga. Det är jag säker på att de flesta fans säger om deras första TH-konsert. Att vi sedan träffade dem utanför deras hotell lite senare samma kväll gjorde bara kvällen ännu mer perfekt. Lyckan var obeskrivlig.




Hur var dina skolår under högstadiet?
Svar: Så här i efterhand önskar jag att jag hade tagit vissa delar av skolarbetet lite mer seriöst, men jag hade ändå helt okej betyg när jag gick ut. Åren i högstadiet bestod mycket av att umgås med klasskompisarna, skaffa nya vänner, smita ut och festa på nätterna när man inte fick (allt var ju roligare när man inte fick göra det, haha), kärlek och kärlekstrubbel, tjafsa med skolans äldre tjejer (det var inte så poppis att vi umgicks med killar i deras ålder), smygröka bakom "stora stenen" och bli påkommen av vaktmästaren så man fick plocka fimpar på rasterna (haha!) och ha kul som ung tonåring. Jag var verkligen ingen "bitch" eller bråkstake men lyckades ändå bli avstängd från en del av skolans område. Woops.


Har du någon kvinno-förebild? Varför?
Svar: Inte någon riktig "jag vill vara som du", det tycker jag är onödigt. Men jag tycker att Marilyn Monroe var en fantastisk kvinna. Både en bra sångerska och skådespelerska - som båda är drömmar för mig fast jag inte kan sjunga för 5 öre - och sedan så tycker jag även att hon är historiens vackraste kvinna. Hon var personifieringen av glamour, jag kan inte inte se upp till henne.




Galnaste random upplevelse?
Svar: Wow.. bara för att jag måste komma på någon nu så gör jag inte det...

06.06.2009 - Lördag

En rejäl sovmorgon var välförtjänt efter att ha legat vaken halva natten av all dunkande musik. Nu är jag pigg och håller på att förbereda middagen här hemma. Väntar bara på att mami ska komma hem, sen ska vi fixa maten tillsammans och ha en mysig lördagsmiddag för mor & dotter här. Lina och Max kom nyss förbi och pratade om bl.a. planerna för ikväll - det blir fest! Vi ska förfesta hos mig och sedan åka till Qvarn för att festa vidare där med vänner. En av dem fyller år så vi ska fira honom. Det ska bli kul! Kanske vore smart att välja kläder tills ikväll nu så jag inte får panik senare.. Yep, det blir bäst så.

Next up är del två av era svar!




PMS

Klockan är mitt i natten, jag har huvudvärk, jag har mensvärk, mina ögon svider, jag är tröttare än någonsin och kan inte somna. Mitt rum är en bastu och någon i området slutar inte att dunka musik på absolut högsta volym..................

Det här är att tänja på mitt tålamod.


Gårdagens make up





Det var så grått & trist utomhus.. I needed some color!

Svaren - Del 1

Jag vet att jag lovade er svaren igår men det fanns anledning till att de inte publicerades då så jag hoppas att ni har överseende. När jag besvarade frågorna så tog jag en fråga i taget, även om samma person ställt flera av frågorna, tyckte att det blev enklare så. Här är de i alla fall, era svar!


hur fixar du dina ögonbryn så dem blir så snygga?
Svar: Jag fyller i dem lätt med en gråbrun ögonbrynspenna, ibland föredrar jag att använda Tri Brow Color från Make Up Store, som är som en skugga man applicerar med en snedskuren pensel. Då och då förlänger jag de lite i ytterkanten med pennan. Och tack!


använder du silverschampoo?
Svar: Ja, jag brukar jag använda det några gånger när jag nyss har färgat det, så det blir den färg jag vill ha. Efter det brukar jag använda det någon gång ibland för att hålla färgen i rätt nyans. Nu har jag dock inte använt det på länge eftersom jag har en utväxt som bara skulle få det att se dumt ut.


vad har du för storlek på jeans?
Svar: Det varierar faktiskt. För det första har jag jättesvårt att köpa jeans, sitter de bra på rumpa & lår så får jag inte igen de i midjan och sitter de bra i midjan så är de pösiga vid låren och rumpan. (Thank god för jeansleggings!) Men när jag väl hittar ett par så har jag oftast storlek 27. Ett favoritpar från Gina har 26 och känns nuförtiden lite stora, men de är nog bara utslitna. 


har du något bra skönhetstips som du vill dela med dig utav?
Svar: Något jag tycker att alla borde testa om de inte redan gjort det är att smörja in läpparna med Försvarets Hudsalva varje dag. Jag använder det själv minst 30 gånger om dagen (tar på nytt så fort det försvinner, haha, I'm addicted) och det läker spruckna eller torra läppar och gör dem mjuka.


Billigt & bäst för läpparna


Vilka är dina absoluta närmaste vänner, som du verkligen älskar?
Svar: Mina närmaste vänner är de jag haft längst. Carro, Lina B och Jeanette. Och självklart min Lina. Henne har jag ju känt i snart 20 år och är allra närmast med. Men även några av de "nyare" vännerna har blivit riktigt nära och betyder otroligt mycket för mig.


Jag tycker att du sminkar dig väldigt snygg och undrar om du kan visa upp mer av dina sminkningar?
Svar: Tack så jätte mycket! Det ska jag absolut göra, jag vet att jag skjutit upp det för länge nu..


hur upptäckte du tokio hotel?
Svar: Jag upptäckte dem en vinterdag för över två år sedan, den 12 februari 2007 om man ska vara exakt. Jag var inloggad på bilddagboken & såg att en okänd tjej besökt min sida, blev nyfiken, klickade mig in på hennes sida och möttes av hundratals bilder på Bill. Jag blev nyfiken på hans ålder pga att han såg så pass olika ut på bilderna (ibland hade han kort, ibland långt och ibland mittemellan).. "Vem är killen?", så jag frågade. Svaret jag fick var att han var 17 år, hette Bill Kaulitz och var sångaren i det tyska bandet Tokio Hotel. Jag gick direkt in på YouTube, skrev in "Tokio Hotel" och det första som kom upp var musikvideon till Durch den Monsun. Även fast jag, innan det, aldrig gillat det tyska språket så bestämde jag mig för att ge det en chans och när refrängen kom så minns jag att jag började "gunga med" med kroppen och efter det var jag fast.


Till denna bilden på Bill fick jag infon om vem det var, bilden till höger är från den första intervjun jag såg med grabbarna. Minns att det enda jag förstod bland alla tyska ord var att den svarthåriga lilla krabaten och Tom var enägstvillingar.


vad lyssnar du på för musik?
Svar: Jag lyssnar på nästan all musik förutom svensk musik, dansband eller musik där de skriker sönder lungorna. Kanske mest rock, R'n'B, dancehall, pop och hiphop. Jag lyssnar också oftast till olika sorters musik beroende på mitt humör... Om jag t.ex. är glad/sprallig/förväntansfull/taggad så lyssnar jag helst på pop, dancehall och musik med lite mer tempo. Till fest vill jag dock helst ha dancehall, RnB eller liknande. Och vi någonsin besöker en nattklubb tillsammans så är det inte ens någon idé att försöka få med mig till schlagergolvet - it ain't gonna happen.

Tokio Hotel, Sean Paul, Linkin Park (mest de gamla låtarna), Akon, Placebo och Michael Jackson är några av favoritartisterna/banden.


hur kan du vara så fin utan att jag sett dig förr?
Svar: Haha, tack! I have no idea, vi umgås kanske bara inte med samma personer (om du bor på samma ställe som jag, menar jag).


Vart får du pengar ifrån och handla saker?du har inge jobb ellerhur?
Svar: Nej, jag har inget jobb för tillfället. Men att prata pengar är inte hur jag är uppfostrad.


När kommer du o Lina hit:*<3?
Svar: Haha, sötnos.. jag lovar att vi kommer så fort vi kan! :*

Styling: Matilda

Min vän Matilda besökte mig i helgen och när det var dags för henne att åka hem så sminkade jag henne samt fixade hennes hår. Hon skulle på en spelning samma kväll och jag valde därför att göra en lite mer sotad look med svart och plommonlila. Inte för mycket, men ändå lite mörkare än "vardagsmakeup". Det lila passade bra till hennes bruna ögon och matchade även klänningen. Läpparna fick ett läppglans med en lätt ljuslila ton. Bilden fick tyvärr inte fram rougets rätta färg, men det var sött ljusrosa. Vill du veta hur jag gjorde denna enkla sminkning så kommer en tutorial upp så småning om!



Bilderna är tagna av henne själv.

Han är snyggare än någonsin


Jag vet att det är en paparazzibild och inte borde publiceras här, men kolla på bilden till höger där när han sitter och ler mot henne. Jag kan inte sluta le, hur gulligt ser det inte ut? Grymt snygg är han också.

Jag och Lina sitter och tittar MTV Movie Awards och äter popcorn. Kanske första gången jag ätit popcorn klockan 2 på dagen. Hennes internet fungerade inte tidigare så därav glappet i uppdateringen. Hon försöker få mig att göra situps med henne men just idag håller jag mig nog hellre till alla goda onyttigheter.

Hide & Seek

Hej! Befinner mig hemma hos Lina, vi har en liten "systerkväll" här. Vi åt en jättegod middag tidigare ikväll, kycklingfilé med makaroner & en jättegod sås à la "Mami special" framför Extreme Home Makeover.. och som vanligt kom det några tårar under programmets gång. Haha, vi kan aldrig hålla oss, vi blir så rörda. Hur underbart är det inte att se människor så där lyckliga? It's priceless.

Vi sitter just nu och tittar på Hide & Seek och äter hallonmazariner. Mums! Har ni inte testat det så gör det. Skulle sminkat Lina egentligen men vi tar det på förmiddagen imorgon istället, det finns ingen riktigt bra belysning för sånt här hos henne så det blir bättre med dagsljus. Jag ska flytta mig tillbaka till soffan och se klart filmen nu så Lina inte blir ensam, haha. Hoppas att ni har en bra kväll!


Hittade lite bilder från min födelsedag i Tillans blogg..

Jag har inte blivit så chockad på länge. Otroligt kul att du kom, Tullsi!





Det måste finnas hundratals såna här bilder.. Haha! (Näst intill i alla fall)


På väg in till Västeråååås
Hahah, jag trodde det var min arm först.. tänkte "what the f..."



Nattmat från Subway i väntan på våran skjuts till efterfesten


Förresten så är frågestunden avslutad nu också - svaren kommer imorgon!

This is one talented kid!

She's adorable!
 

3 Juni

Vad fort tiden går, det är redan:e 3 Juni..... Folk börjar ta studenten, årsdagar börjar närma sig och sommaren verkar ha dragit igång på riktigt. Jag tycker fortfarande att vi nyss sa "april, april!".. Men om bara två veckor ligger jag förhoppningsvis på en strand och steker i solen. Kanske inte badar i havet så mycket eftersom jag för det första är terrified för havet och för det andra så känns det som mitt ansikte fräts sönder när jag badat i saltvatten och sedan solar. Men doppa mig måste jag självklart göra. Jag kan ligga och flyta längst in mot kanten och bli översköljd av vågorna... Jag och alla småbarnen. Haha..

Lina ringde precis från tv-soffan (hemma hos henne) och berättade att de nyss spelade Tokio Hotel's låt Ready, Set, Go! när de presenterade Robert Pattinson's nominering för Break Through Male som han dessutom vann. *squee*  Tittar ni också på det? Jag ville se det men missar dagens sändning eftersom jag själv inte har MTV.

Idag ska jag hem till Lina, testa en sminkning på henne (som jag kommer att visa här i bloggen senare) och umgås med henne hela dagen. Jag ska sova kvar där inatt så imorgon blir det en förmiddag framför Movie Awards. Yes, det går som tur är på samma tid imorgon, självklart måste jag se det. Lina sa även något om att Michael Cera är med på Ellen imorgon så det vill jag inte heller missa. Finns det sötare?

Dags för duschen nu!

Btw, ni kan fortfarande ställa en fråga i frågestunden nedanför!


Frågestund!

Jag har en lugn kväll, nyss ätit pizza och börjar få lite tråkigt.. Tänkte & hoppas att ni kanske kan underhålla mig litegrann. Det kanske inte blir många frågor eftersom de flesta inte brukar kommentera, men ni kan självklart vara anonyma om ni hellre vill det, så jag tänkte ändå ha en liten frågestund här i bloggen. Om Du har en fråga eller flera - det kan vara nästan precis vad som helst - så skicka iväg en kommentar till det här inlägget. Var inte blyga nu!

Jag kör tills imorgon eftermiddag eftersom det börjar bli sent nu, så kommer ni inte på någon fråga ikväll så kan ni alltid ta det imorgon. Har ni svårt att komma på frågor funkar det ofta att inspireras från olika listor (som går runt på bloggar, bdb etc) där man kan hitta frågor som man kommer på att man vill ha svar på.





FRÅGESTUNDEN AVSLUTAD!

Cologne 2007

I förrgår kväll så hörde jag ett enormt vrål från nedervåningen, tätt följt av "IDA!! KOM HIT!!".... Det vara Lina som kollade en av favorit-TH-bloggarna och precis hade börjat titta på en fanmade video innehållande bilder och videoklipp från ett fan som kallar sig haeLUXURY (cred till henne!) från när hon sett TH på andra ställen än konserter. Plötsligt såg hon mig i en video från Köln 2007. Detta var för över 1 ½ år sedan..


Tom signerar till mig. Jag mitt på bilden, vid den ljusrosa pilen.

Ni ser det vita mellan våra huvuden? Det är min hand där jag håller kameran..  jag hade den så högt i början för att filma över fansen som var i vägen, när han sedan kom närmare så tänkte jag inte på att ta ner den, so he bumped into it. Sorry.



Bill framför mig. Alina började gå efter Tom och är precis för mig på bilden, jag stod mellan henne och tjejen man ser ansiktet på. Vid pilarna.

Förresten så har jag så mycket copyright på de bilderna från Köln som jag tidigare visat så jag tänkte visa dem igen om ett tag, lite mer synliga den här gången.



Georg signerar till mig. (Mina händer där, haha..)


I do look a bit creepy here, I admit that, men det är i alla fall jag som står där och säger något till Georg när han precis signerat. Vad jag sa är dock fortfarande ett mysterium.


Hahahah, hej!

Man ser mig vid flera tillfällen, här kan ni se resten;


Tokio Hotel '05 - '09
by haeLUXURY


Jag tycker alltid att det är lika kul att hitta bilder eller videor där man syns när man är ute på såna här resor. Jag har en hel "minnesmapp" full av dem!

Bilder från 30 Maj

Jag lånade några bilder av Baggoz!
Jag har inte fått Tillans bilder än men de kommer senare.






Carolines riktiga jag kom fram.. Haha ♥
Innan vi drog till krogen så åkte de nyaste klackarna på - och
även en kort, halvglänsande jacka från Gina (istället för koftan)





Tack för en grym kväll!

Min dag i bilder


Vattenmeloner är det en av de godaste sakerna man kan äta på sommaren, enligt mig. Jag kommer leva på det när vi åker utomlands. På tal om Alanya, visst är jag brun? Hahah.. Vitare än någonsin. Men om några veckor så är jag förhoppningsvis lika brun som Tomiboy var när han kom hem från Maldiverna, 2008. Så där snyggt gråbrun. Nej, jag kan nog inte bli så brun på en vecka...
But I will try!


Babymoes myste i skuggan medans vi pressade i solen


Vi tog en promenad i solskenet och köpte glass


..och åt även mammas goda marängtårta (som hade smält, haha)

Jag är fortfarande lite småsur för det jag skrev i det tidigare inlägget så jag ska gå ner nu och sätta mig vid Lina. She's here, yes. Hon brukar vara bra på det där att få upp humöret. Trotsa "senaste tiden för att äta är kl 9"-regeln* och trycka i mig mer tårta ska jag också göra. God natt.

(* Nej, jag brukar verkligen inte följa den "regeln" annars heller så det är väl inget ovanligt att jag blir sötsugen just idag.)


Förresten! Jag måste visa er en sak imorgon som Lina hittade igår kväll. Ni TH-fans som ofta besöker tjeckiska TH-bloggar kanske redan har sett det, men det var en rolig grej så jag jag tänkte visa imorgon i alla fall. Det har med en video att göra!


Sista inlägget om det här, jag lovar.

Jag bara göra en sak klar, så alla vet. När jag säger att jag ska uppdatera om några timmar och det sedan inte finns en uppdatering på halva dagen (inlägget om Twilight-trailern räknas inte) så är det p.g.a. min dator. Min förbannade jävla kuk dator.

Jag har svurit och kastat sönder datamusen i alla ilska för att den i stort sett stått still sedan jag la ut förra inlägget. Haha, jag blir så jävla förbannad. Jag vet att det är onödigt grej att bli arg över men när jag vill blogga så vill jag och då ska jag blogga. Och jag har absolut noll tålamod när den då hakar upp sig och går så här trögt. Eller, jo, egentligen så har jag väl det eftersom jag stått ut med den här så länge. Jag vet att jag har mycket saker på datorn, men den borde väl fan fungera i alla fall?


Det blir inga fler såna här inlägg nu. Om några dagar ska jag ta bort alla bilder, alla filmer, alla program (som inte fanns när jag köpte den) och allt annat skit som finns på den. Sen så är den som ny igen. Blir det inte bättre så åker den i backen. Bokstavligt. Annars väntar jag tills den dagen jag köper en ny, då jag kommer att ta ut minsta lilla ilska på den och hoppa sönder laptopen mot asfalten. Riktigt jävla härligt ska det bli.

Trailer för New Moon!

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD


Jag lägger sällan till bloggar i mina favoriter eftersom jag aldrig har tid/lust att läsa dem. Men en Twilight-blogg kände jag mig tvungen att lägga till, dels för att se alla mumsiga bilder på Edward/Robert, men även självklart för det här. För att inte missa trailern för New Moon. And here it is. Jag som inte läst böckerna hade ingen aning om vad jag skulle vänta mig och blev både förvånad och mer förväntansfull av det här. Fy fan vad jag längtar till att se filmen!

Good morning sunshine

Pigga & glada? I certainly am. För 20 minuter sedan hade det nog låtit annorlunda men när jag upptäckte solen så blev jag både pigg och glad. Jag och Lina ska sätta oss ute och äta frukost på altanen och sedan lägga oss i gräset och sola några timmar. Måste ju få lite färg tills vi drar till Turkiet, jag är verkligen jätte vit. Mina händer går åt t.o.m. lite åt det blåa hållet ibland. Haha...

Har bråttom, Lina ropar. Vi hörs om några timmar (& then I'll make it up with lots of pictures)!


Jag & Baggoline i lördags. Resten av de bilderna kommer senare idag

RSS 2.0