02.04.2009

" Just nu är jag så trött att jag skulle kunna somna på laptopen. Kämpar med att hålla ögonen öppna så det är dags för sängen."
Haha, guess what! Jag somnade medans jag skrev ett inlägg igår kväll. Stabilt! Jag var galet trött efter att ha haft en rolig  dag med Lina. Mycket sol, härliga vårkänslor och många skratt!...


Vi förberedde inför morgondagens fotografering, tog massa kort och flummade runt och pumpade Gary Glitter på högsta volym 


Och även fast det var några grader för kallt så kunde jag inte låta bli att ta med mig familjen ut på trappen för att fika!




Vi åkte till lägenheten för att städa lite, mäta och sen var det dags för henne att skriva på kontraktet. Jag hade totalt missat det stora nöjet man kan ha med sin egen skugga (.....)


 

Ställde alarmet på 9 idag men vaknade redan vid 6-tiden av bastunhetta i sovrummet och lyckades inte somna om innan det blev för sent att försöka. Idag ska jag styla & fota Lina på förmiddagen innan jag ska hjälpa henne att flytta in lite grejer i hennes lägenhet på eftermiddagen. Usch, vad tomt det kommer bli utan henne här! Men jag försöker njuta av de där ovärdeliga småstunderna så mycket jag kan nu, därför jag har varit lite "off" här på bloggen de senaste dagarna. Måste ju ta vara på tiden nu.


Förresten! Min make up tutorial som jag skrev om igår kommer senare ikväll, alternativt imorgon istället, beroende på hur mycket jag hinner med.


Kommentarer
Postat av: Leonita

Härliga bilder :)

2009-04-03 @ 19:16:35
URL: http://lilleos.blogg.se/
Postat av: Malin

Tack!

Blev ganska nöjd själv. Äntligen har jag fått mitt svarta hår som jag har suktat efter så länge. Vi får se hur länge det stannar kvar innan det är dags för nästa färg. Snygga brillor du hade på korten. Jag ska leta reda på mina i morgon och välkomna våren. Här nere är det så fruktansvärt underbart just nu. Det är linne och sandaler som gäller.

2009-04-03 @ 22:37:35
URL: http://lunsan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vart ska hon flytta ? :)

2009-04-04 @ 10:32:40
URL: http://honsandra.blogg.se/
Postat av: jenny

gillar dina bilder :)

vad anvander du for redigeringprogram? :)

2009-04-05 @ 23:59:23
Postat av: IDA

Jenny - Tack! Jag använder mig av PhotoImpact (fanns på datorn när jag köpte den) och Picasa som du kan ladda hem här: www.picasa.google.com

2009-04-08 @ 03:23:50
URL: http://iiea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0