9 Februari

Vaknade vid 8 imorse, mitt i en dröm. Världens konstigaste dröm var det.. Haha.. Jag, Lina B och Sabina sprang nakna igenom en väldigt konstigt formad skolsal, förbi flera personer som jag inte fattar varför jag drömde om, och sedan in på en stor toalett där det fanns tre speglar. Vi stod och tittade i en varsin och äcklades av vad som fanns mellan våra bröst.. nämligen en klase pungkulor (ja, en klase). Hahah, det var verkligen 5-6 stycken, skapligt äckligt. Det var dock inget ovanligt utan något alla tjejer hade. (What the..?!) Hur som helst så började jag klaga över hur mina såg ut och sedan tittade jag på Linas och sa "men dina ser ju ut som kyckligvingar!" (hon hade alltså kycklingvingar istället) och plötsligt märker jag att det ligger några gröna ärtor vid kycklingvingarna och såg ut som någon jäkla maträtt. HAHAHA... Alltså.. Usch? Vad är det här för drömmar? Haha

Och var kommer all snö ifrån? Himlen är klasablå och solen skiner - det är jättefint! Men så här mycket snö har jag inte sett sedan.. Jag vet inte när. Jag vill ha sommar.. Värme.. Tunna kläder.. Åh. Men förhoppningsvis så försvinner snön lite fortare än i maj, som den gjorde förra året. Hur som helst, jag är på topphumör och ska rensa min garderob lite nu! Hoppas ni mår bra! :DUnderbara sommar!
Bild från augusti 2007

Kommentarer
Postat av: Leonita & Egzona

Åh, härliga bilder!Svar angående Le Parkour: Det är riktigt coolt, och härligt! Man känner sig så fri.. och samtidigt så blir man stark både psykiskt och fysiskt :) Love it!

2009-02-09 @ 14:48:20
URL: http://leonitaegzona.blogg.se/
Postat av: [Leonita] & Egzona

Angående google gadget: Yeah, sure.

Du klistar in denna koden i Kodmall under "Kontakt: iiea.blogg@hotmail.com"<script src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://www.google.com/ig/modules/translatemypage.xml&upsourcelanguage=sv&w=160&h=60&title=&border=&output=js"></script>Sedan så ska det nog vara fixat.

2009-02-09 @ 14:51:43
URL: http://leonitaegzona.blogg.se/
Postat av: [Leonita] & Egzona

Vänta, koden strula.. Såg du den?<script src="http://www.gmodules.com/ig/ifr?

url=http://www.google.com/ig/modules/translatemypage.xml&upsourcelanguage=sv&w=160&h=60&title=&border=

&output=js"></script>

2009-02-09 @ 14:52:32
URL: http://leonitaegzona.blogg.se/
Postat av: Sara

Sv: tack :)

åh jag vill ha sommar. härliga bilder :)

2009-02-09 @ 16:17:51
URL: http://sarahogbergs.blogg.se/
Postat av: Lina

Haha, klockren dröm! Pungkulor liksom? :D

Åh, jag vill också ha sommar! Gud, vilka härliga bilder. :) <3

2009-02-09 @ 19:11:43
Postat av: veronica

Hahaha guud vad jag garvade åt din dröm! :'D hahah, det var den sjukaste drömmen jag hört på länge xD

2009-02-10 @ 19:33:30
URL: http://outofview.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0