GÖTEBORG



Det var över 10 år sedan jag var i Göteborg senast och vad jag vet så har jag bara varit där två gånger. Kanske tre..? Jag minns inte mycket om staden förutom att vi bodde på Gothia, att jag tyckte "svajandet" i deras skybar var obehagligt och att jag, gången innan, höll på att ramla ur den där stocken på Liseberg...

Jag har dock länge velat åka tillbaka så nu funderar jag, Lina och Max på att bila ner till Göteborg i slutet av Juni för att testa nattklubbarna, se staden, hälsa på min kusin och självklart besöka Liseberg. Så om ni bor där, brukar vara där eller bara har bra koll på staden och har lite tips på nattklubbar, fik/restauranger, butiker och andra ställen man borde besöka när man är i Göteborg så släng jätte gärna in en kommentar till det här inlägget - vi är öppna för allt!


Små, blonda, dressed like twins med likadana frisyrer och troligen brända mandlar i påsarna, väntar här jag & Lina på bussen i Göteborg för många, många år sedan. Ser ni vem som är jag?


Kommentarer
Postat av: Johanna

Nu ska ju lätt shoppa på nord stan..där finns allt. Även NK..de ligger nästan bredvid varandra. Och hard rock cafe är skit gött att sitta på och ta en öl!!!:D

2009-06-22 @ 22:09:54
URL: http://themusiclives.blogg.se/
Postat av: Sarah

Du är den första? :D

2009-06-22 @ 22:57:38
Postat av: Anonym

hälsa på neeeewmaaan:P

2009-06-23 @ 00:39:07
Postat av: Lina

inge små vi va ._. :D men ja peeps, ge tips fan!!!

2009-06-23 @ 00:45:43
URL: http://thereturnofglamrock.blogg.se/
Postat av: - THE LIFE OF ELIN

Svar: Eller hur :D Men för någon dag sedan läste jag att deras album OCH singel blivit uppskjuten till september! :( Säkert bara för att låtarna läckt ut..



Du ska besöka Shock tycker jag i GBG :) Jag har bara varit i GBG 3 ggr så jag hittar lite dåligt men det ligger typ vid tågstation. De har grymt coola kläder :)

2009-06-23 @ 11:07:32
URL: http://tomoholic.blogg.se/
Postat av: Josefine

När det gäller nattklubbar finns det inte världens bästa utbud tyvärr... Dock finns det en sommarklubb som ligger på en båt (Rio Rio) vid Fiskekyrkan ungefär. Där brukar det vara sjukt nice! Torsdagar och lördagar är bästa dagarna att gå dit.

Finns även en klubb som har premiär imorgon, också den ligger på en båt faktiskt, som ligger vid Kungsportsplatsen. Båten heter Styrbord Barbord och klubben heter "Det är nu det händer". Kommer vara varje onsdag och ska tydligen bli hur grymt som helst.



När det gäller fik och restauranger.. Brasserie Lipp på Avenyn har stans godaste Caesarsallad, heeelt underbar. Etc Grande som ligger långt upp på Kungsgatan har sjukt goda pastarätter. Egg&Milk som ligger på Övre Husargatan i Linnéstan har amerikansk frukost och brunch, sägs ha bästa frukosten i stan. Vet inte om jag helt och hållet håller med om det, men lätt värt ett besök!



När det gäller shoppingen - försök hålla er borta så mycket som möjligt från Nordstan. Det är alltid proppat med folk och det finns ändå bara de "vanliga" affärerna därinne. Gå istället upp för Fredsgatan (som går från Nordstan, genom Brunnsparken och upp till Kungsportsplatsen), sväng sen in på Kungsgatan och gå runt omkring där.

Ni måste gå till Prickig Katt. Den ligger på Magasinsgatan (nummer 17 tror jag). En urgullig affär med massa roliga saker. Har allt från kläder till accessoarer till inredning.



Om ni bara vill chilla - gå ner till Göteborgsoperan och sätt er vid vattnet. Hur mysigt som helst!

2009-06-23 @ 21:37:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0