ECLIPSE

Fan vad bra den var! Såg äntligen Eclipse på bio igår kväll och den var över förväntan (även fast jag egentligen inte funderat speciellt mycket kring hur den skulle vara). Uppföljare och speciellt 3:or brukar sällan slå eller ens kunna jämföra sig med första filmen men den här var grym. Galet mycket bättre än New Moon.

Jake lyckades dock inte övertala mig; I still run with vampires och gillade verkligen att Edward var mer pratglad och att det var med action på honom i den här. Det slog mig att han varit ganska seg på alla sätt tidigare (förutom att springa.. haha) men inte här och det var också kul att han (och de andra) även kläckte flera kommentarer som fick många i biosalongen att skratta.

En av mina favoritscener ur filmen var den här (tillsammans med det Jake säger efteråt). "..And she broke her hand... punching my face." Haha.. Älskar Edwards ilska när han kommer dit. Nej.. Sängscenen var inte helt fel den heller men den där Stephenie Meyer är en riktig tease så som hon håller Edward vid hans "gamla traditioner". Jag säger: "Let him loose; release the beast!"





Kommentarer
Postat av: Lina

Sv: Ja, den var det :D Hoppas den finns kvar iaf, måste lukta på den igen! Haha, jag har aldrig vart så röksugen som efter A Single Man.

2010-07-06 @ 19:24:13
URL: http://thereturnofglamrock.blogg.se/
Postat av: PeytonVega

you can probably buy them on the barryM website :D they're so cheap here aswell! :D xoxo

2010-07-07 @ 00:47:04
URL: http://peytonvegas.blogg.se/
Postat av: Elizabeth

is that subway? OMG SO AWESOME to see the sign in a different language!

2010-07-08 @ 07:09:27
URL: http://liz0007.blogspot.com
Postat av: Stephanie

"well let me give you a clue" mmmm <3

2010-07-08 @ 22:18:01
URL: http://phantomriider.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0