QUITE CUTE / FASHION FANATIC


MAC släppte nyligen kollektionen Quite Cute som är fylld av pastellfärger i allt från nagellack till ögonskuggor. Förpackningarna är den här gången helt neutrala men det vägs upp av att alla nagellack, mineralize blushes, ögonskuggor, plushglass och alla läppstift utom ett är nya limited edition-färger (och det är med andra ord inte bara en kollektion ihopsatt av redan existerande produkter). Klicka här om du vill se bild på hela kollektionen.

Även fast alla 4 plumping-läppglans (205:-) är väldigt skira och inte alls lämnar så mycket färg ensamma så är "Fashion Fanatic" mest transparent av alla. Det har en ljus, gulbaserad rosa nyans med vitt skimmer men ger inte alls mycket färg på mina läppar. Kanske gör det sig mer speciellt över ett ljust läppstift men ensam är det inte kollektionens mest spännande nyans - i alla fall inte för mig som föredrar mer färg. Ett plus för att det sitter bra och länge men kring färgen itself så är nog dupes till en billigare peng inte svåra att hitta. Det neonrosa läppstiftet Candy Yum Yum däremot  är utan tvekan kollektionens mest hypade läppstiftet här och även jag skulle gärna addera det till samlingen. Likaså Mineralize Blush "Miss Behaviour" (att ha som highlighter) och det ljuslila nagellacket "Little Girl Type".

TIPS: Blanda i lite av det vitrosa pigmentet "Oberon" från OCC så har du en färgförstärkt  och mer synlig version av det här läppglanset. "Quite cute" actually!

Kommentarer
Postat av: Betty

uhlala, jag köpte Quite Cute nagellacket i färgen ice cream cake (den rosa), hoppas det kmr snart :)

2011-04-12 @ 13:46:25
URL: http://governmenthooker.blogg.se/
Postat av: tips!

in på tyras blogg å anmäl dig till tävlingen, för makeupartister :) go go go !

2011-04-12 @ 15:24:00
Postat av: mikaela

vad använder du för kamera? :)

2011-04-12 @ 17:11:56
URL: http://mikaelajohanson.blogg.se/
Postat av: Amiee Whitney

sv, You're welcome!! :D

You'll totally have to come to the UK and do my make up for me haha, you're so good at it!

You'll have to definitely let me know how long it takes to do when you do it again, don't think I'd have the patience to do it though.

2011-04-12 @ 21:51:45
URL: http://amieewhitney.blogg.se/
Postat av: Mariam

Såg kollektionen i butik, inte så imponerad faktiskt :/

2011-04-13 @ 02:57:07
URL: http://starringmariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0