"Love the way you lie" music video
Både Rihanna och Eminem är favoriter hos mig och deras gemensamma låt "Love the way you lie" har spelats flitigt här hemma tillsammans med andra låtar från Eminems senaste album den senaste tiden. Igår kväll försökte jag hålla mig vaken för att se musikvideon när den släpptes men blev alldeles för trött och somnade och såg den istället när jag vaknade idag. I like it!

För att prata om något som inte alls har med musiken att göra så gillade jag inte Riri's röda hår när hon skaffade det (eftersom jag tyckte hon passade så jäkla bra i det lite ljusare) men tycker att hon nu bara passar bättre och bättre. Tycker fortfarande att svart eller lite ljusare är hennes grej men det är ganska coolt på henne ändå - speciellt nu när hon ofta matchar håret med röda läppar eller röda/rödaktiga ögonskuggor. Vad tycker ni?

Videon kan ni se
här!


Kommentarer
Postat av: Elizabeth

I think the song is good. I think Eminem did good. Megan Fox annoyed me it was awful. Rihanna annoys the fuck out of me. I didn't like it I was actually underwhelmed. :(Glad you agree! xD

2010-08-08 @ 00:59:02
URL: http://liz0007.blogspot.com
Postat av: sara

Jag gillar videon och den sången är verkligen bra :))http://sarakaulitz.tumblr.com/submit

2010-08-09 @ 22:22:38
URL: http://sarakaulitz.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0