Make up tips : 2 in 1!

Använder ni bronzer året om? Jag är både rädd och oftast för slö för att lägga mig i ett solarium så jag är i stort sett alltid väldigt ljus i hyn. Är dessutom för slö för att stå och leta efter en passande färg på bronzer i butiker så när jag för ett tag sedan kom på en lösning så tänkte jag att jag skulle dela med mig av tipset till er som är likadana. (..om någon sådan nu finns? Haha)

Old gold är en Microshadow från Make Up Store som länge varit en sommarfavorit hos mig. Det är en fin bronsfärgad ögonskugga med en lätt metallic-finish som jag börjat använda mer och mer som bronzer. Den är fri från glitter och ger ytterst lite skimmer (vilket jag tycker är positivt) men det lilla som syns gör faktiskt att hyn ser snäppet fräschare ut. Perfekt för glåmig vinterhy!

Är du ute efter en bronzer och samtidigt vill ha en bronsfärgad ögonskugga men kanske har ont om pengar (eller bara vill spara) så tycker jag att Old Gold fungerar utmärkt som en 2-in-1 produkt! Applicera med en stor & mjuk borste för bästa resultat.


Old gold till vänster. Färgen är lite mörkare och innehåller mer röda toner i verkligheten.... Mer som en blandning mellan den på bilden och den här.
(Sätter in en egen bild senare idag! Batteriet laddar)

Kommentarer
Postat av: E

sv: ja att den är ! :)

älskar den!

2009-10-26 @ 16:55:17
URL: http://elinochmimmi.blogg.se/
Postat av: e

sv: men guud :O du har riktig talag!

2009-10-26 @ 17:09:53
URL: http://elinochmimmi.blogg.se/
Postat av: e&m

sv; igen orsak:D

hur är det med dig då:)?

2009-10-26 @ 19:22:17
URL: http://elinochmimmi.blogg.se/
Postat av: Em

ja den är skitsnygg :)gör du ?

2009-10-27 @ 16:38:35
URL: http://mlliii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0