16 Maj - Lördag

Ett stort grattis till min storasyster som fyller år idag! ♥

Tyvärr så ska vi inte åka och fira henne, men det händer istället en annan rolig sak idag. Jonna kommer hit! Min kära lilla kusin. Känner mig lite stressad eftersom hon kommer någon gång mellan 15:00-16:00 och jag precis vaknade. Yep, råkade försova mig "lite". Hehe. Men jag ska slänga i mig lite frukost, ta en snabb-städning på rummet och sedan hoppa in i duschen. Ikväll blir det fest!


Kommentarer
Postat av: Rach

sv på kommentar:

mjo men precis!

jag slår vad om att det finns massa som tycker innan de ens har lyssnat på musiken.

och precis, monsoon/DDM är ju den som är...lugnast och inte har så mycket..power/attityd i sig. fast ja, som du skrev så är den ju kanon ändå (yy).

och jag gillar kommentarer, långa som kort så its all good. Jomen precis. Jag förstår inte grejjen att lägga ut den texten (kedjebrevet, med "står TH på ett tak och ska hoppa så är det 95 % som kmr stå och försöka hindra dom, jag är en utav de 5% som kmr stå och heja på!") på bdb t.ex jag ogillar bara att dom säger det så. Och att de faktiskt tycker att de ska "dö" och "skojar"/skickar runt det som en kul grej. Även om det kanske är ett larvigt kedjebrev, men att de börjar säga att andra ska dö när de bara är människor som oss osv osv - me dont like. haha.oj gud! det blev en väldigt lång och lite onödig kommentar nu också x)

2009-05-16 @ 14:24:42
URL: http://thechase.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0