CR - "The rock star of fashion front row"


Hängivna modelejon of Stockholmsområdet bör bege sig till Åhléns City imorgonbitti för releasen av den exklusiva, begränsade upplagan av den före detta chefredaktören för franska Vogue, Carine Roitfeld's samarbete med MAC. Personally I didn't know anything about this woman before this men efter att ha läst på lite så verkar hon vara en riktigt skön 58-åring som förutom detta är aktuell med hennes CR Fashion Book - en independent magazine som har chockat med sin starka kontrast mot hennes tidigare visade sidor i arbetet; Nudity, bondage, blod m.m. har lämnat fokus åt "rebirth" och familjeliv ... at least so far.

Kollektionen fokuserar dock fortfarande på hennes signaturlook; sotade ögon och bleka läppar. Med finns bl.a.  två "full face kit" med 4 ögonskuggor samt ett krämrouge (485 kr/st),  två nagellack (160 kr/st)  och stjärnmönstrade ark som du placerar på huden och fyller i för att få vad Carine själv kallar hennes "nya födelsemärke" (165 kr för två ark).  Om det är ett nudefärgat läppstift du är ute efter så kan du dock skippa hennes "Tropical Mist" som endast ser ut som ett svagt tintat läppbalsam på läpparna.  Den matta hylsan med blanka initialer är riktigt fin - det ger jag dem! Värt 205 kronor? Näe. Save your money.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du Ida måste bara fråga. Hur blir det med headern egentligen? Haha. Har varit så i säkert mer än två år nu ju!

Svar: Haha jag vet! Jag AVSKYR hur bloggen ser ut och att den inte representerar mig ALLS till den gräns att jag nästan drar mig för att posta inlägg men kan verkligen inte fixa designen själv och klantar mig alltid när jag fått hjälp (får sjukligt dåligt samvete när jag ofta blir sen med att svara på saker och sen skjuter jag upp det ännu mer för att jag skäms och får ännu mer dåligt samvete och ja.. så där håller det på. Runt och runt. Har insett att jag är lite för bra på att förstöra för mig själv men tro mig när jag säger att jag jobbar på det. Alla har vi flaws..) men innan året är slut MÅSTE den vara uppe i alla fall. Totalt omgjort alltihop. Nytt, fräscht och bättre. Kul ändå att höra att du - vem du än är - tittat så pass länge att du märkt det och framförallt haft tålamod att fortsätta. :) Snart, snart!
Ida Andersson

2012-10-07 @ 21:13:15
Postat av: ELIN CECILIA

tack :D

2012-10-08 @ 22:59:10
URL: http://eelin.se
Postat av: IDA - Stockholms största skönhetsblogg

sv. Tack! :D Ja eventet var jätte lyckat och roligt att så många kom. Du får komma på vårt event i Stockholm istället om du kan då, hehe.

Vivieres produkter känns inte alls. Det lägger sig som ett pulver som man sedan arbetar in i hårbotten och sprayen som "sätter" pulvret blir inte sådär klibbig och stel som vissa kan bli. Det ser och känns som vanligt!

Missa inte att du just nu kan vinna en årsförbrukning med hårfärg samt en massa andra grymma produkter från Schwarzkopf! :}

2012-10-11 @ 19:09:32
URL: http://idasbeauty.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0