Once Upon A Time: RumpelstiltskinCrazy-eye Rumpel - my favourite character i serien - försökte jag på enklaste sätt fånga i en sminkning idag  och hans khakigrön-bruna skin fick show through som en enkel detalj. Linserna (som jag inte alls vill ta ur nu) är Colour VUE's "Pretty Hazel". Kolla in Linas nageltolkning av this OUAT-villain här!

Kommentarer
Postat av: Susanna

Hejsan. Detta är en jätteudda fråga haha. Men jag såg ditt inlägg på 90talsbloggen, som handlade om uppblåsbara väskor som var populära då. Du skrev att du hade hittat en sån uppblåsbar blå väska i din garderob. Jag vill fråga om du har den kvar och kan tänka dig att sälja den till mig? Det är nämligen så att jag ska på möhippa nästa helg, och en del i den hippan är att vi ska ge en present som påminner om vår vänskap till bruden. Jag och bruden gick i samma klass 3-9 och vi var på klassresa i sthlm i 6an och hade då matchande uppblåsbara väskor. Är du intresserad får du jättegärna höra av dig till mig!! :) susanna.jakobsson86@gmail.com

2012-04-18 @ 18:19:09
Postat av: Cassandra

Bilden längst ner till vänster på dina ögon var så sjukt lika Keira Knightley's (?) :O

2012-04-22 @ 12:24:41
Postat av: Ida Andersson

Haha.. och jag som försökte se galen ut!

2012-04-22 @ 12:26:49
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: Taylor

Hi Ida!
It's taylor (from facebook!) I absolutely love this look too haha, did you happen to do the same thing to create the ripped skin as you did in the other picture I had a question about?

2012-07-19 @ 22:46:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0