ACID WASHED





Ett av läppstiften från den jeansinspirerade MAC-kollektionen "Jeanius" som jag nyligen nämnde  har det passande namnet Acid Washed och ovan ser ni en liten smygtitt på hur färgen ser ut.  Den beskrivs som en "grayish beige with gold pearl" men har egentligen inte mycket färg alls; basen är klar/transparent och istället är det ett ljust vitguldigt skimmer som är i fokus.

Personligen så har jag no idea om hur jag ska använda det här på mig själv som föredrar en färg starkare än min naturliga men det hamnar definitivt i "jobblådan" för use on others eftersom jag är säker på att det vore fint på någon med mindre pigmenterade läppar  alternativt blekta med någon bas  men helt enkelt på någon som överhuvudtaget passar/trivs i ljusa läppar. (Exempel: klick!).

Hittas hos MAC under 6 veckor fr.o.m den 15:e Mars.

Kommentarer
Postat av: fanny

hur kan du få smink som inte släppt i affärerna än?:D

2011-03-07 @ 19:20:04
Postat av: IDA

Min passion och mitt stora engagemang inom sminkvärlden har helt enkelt öppnat dörrar på olika sätt. Själva anledningen till att jag recenserar produkter (både såna som redan finns i butik och som snart kommer ut) är för att både kunna tipsa er om produkter jag gillar, avråda er från de som jag verkligen ogillar eller i alla fall att 100% av gångerna ge er min ärliga åsikt om vad jag ogillar, gillar eller om det finns liknande av till billigare pris för att då låta er själva avgöra om ni tycker det är värt eller inte att prova produkten.



Jag trivs bra med att kunna vara någon form av guide/hjälp inom smink så här - det är som sagt en passion - och jag hoppas därför att det här kan vara till nytta. :)

2011-03-07 @ 22:01:43
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: Antonia-Ivana

Oh my.. I love that lipstick!

And you're right, we should definitely go make-up shopping in beautiful Hamburg. :-)

2011-03-12 @ 19:58:59
URL: http://antoniaivana.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0