SNEAK PEEK




I början av Juli släpper MAC sommarkollektionen Fashion Flower där ni bland annat hittar det persikorosa, skira pudret "Alpha Girl" (Limited Edition, 270kr), läppstiftet "Growing Trend" (Limited Edition, 180kr) och den pärlskimrande, ljusgröna skuggan "Lucky Green" (160kr).

Alpha Girl fungerar utmärkt att användas som rouge vilket ofta brukar vara att föredra när det kommer till deras Beauty Powders. Det eller som highlight (om det är en ljus, lite skimrande färg). Ett Beauty Powder är mer skirt än ett vanligt rouge vilket gör det perfekt för oss som inte gillar mycket färg på kinderna eller helt enkelt för tillfället endast vill ha en wash of colour. Fantastiskt fräsch och somrig färg!

Growing Trend har en beige färg och påminde mig först om Viva Glam Gaga 2 men är lite mörkare och lite mer åt det rosa hållet. Färgen på Lucky Green känns ganska unik och är den mest pigmenterade av kollektionens skuggor men hittas även i det permanenta sortimentet (dock utan det blommiga mönstret). Definitivt ett tips till samlingen om du gillar gröna skuggor (!).


Klicka här för att se swatches på alla tre (visad på en NC15/ljus hy).

Kommentarer
Postat av: J.

Oj, vad mycket fint! Älskar MAC!

2011-06-30 @ 17:37:40
URL: http://beautymadefun.blogspot.com/
Postat av: IDA

Eller hur! Älskar rouget. :) (Det gick inte att kommentera på din blogg så svarar här istället och hoppas att det är okej.)

2011-07-01 @ 01:07:22
URL: http://iiea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0