Gott & blandat











Jag har nästan helt glömt av kameran den senaste tiden. Det är mycket sminkrelaterat, massor med förberedelser, planering, personer/företag att maila och sökande efter ett fast jobb som pågår i min värld just nu. En rolig sak dyker snart upp här  tillsammans med fler recensioner och tips. Så länge bjuder jag på lite gott & blandat från min laptop.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hahaha Ida va fanXD

2011-02-02 @ 10:13:53
URL: http://themusiclives.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sv: haha ja men bilden på oss..kan man ser mer ihoptryckt ut än vad jag gör där?XD

2011-02-02 @ 13:42:20
URL: http://themusiclives.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sv: Haha nej nej..jag tycker bara den är så jäkla ful-rolig! Jag ser ihoptryckt ut vilket som på den bildenXD

2011-02-02 @ 14:47:17
URL: http://themusiclives.blogg.se/
Postat av: Marie

Såg att du hade köpt 28 neutral palette från coastal scents och var väldigt nöjd. Använder du alla olika skuggorna i paletten eller bara några? Tycker många ser väldigt lika ut på bilden och är lite orolig att man bara skulle använda en liten del av paletten :P väldigt fin och inspirerande blogg förresten:)

2011-02-02 @ 22:50:03
Postat av: Mariam

UNCORNS!!!!!!!! AND DILDOS!!!!

2011-02-04 @ 21:09:28
URL: http://starringmariam.blogg.se/
Postat av: IDA

Marie: Den är speciellt väldigt bra att ha om man sminkar andra mycket eftersom det finns så många olika nyanser - både varma och kallare, mer gula, mer rosa o.s.v.

Använder man själv ögonskuggor väldigt mycket och/eller tycker om att använda olika nyanser även om det är neutrala färger och kanske väldigt lika så är det också ett bra köp med tanke på priset men om man bara är ute efter t.ex. en brun skugga och inte riktigt bryr sig om den är varm eller kall, en beige och en lite ljusare än ens egna hudton för t.ex. highlighter så finns det ju paletter (både matta och skimriga) som är mer lätt-tillgängliga på t.ex. Kicks. Om den här paletten i längden blir ett bra köp eller inte beror nog alltså på hur pass mycket man bryr sig om nyanser av samma färg eller om det räcker med en viss färg i sig. (Hoppas du förstår.. Fick lite svårt att förklara där på slutet.)



Och tack så mycket! Det var snällt sagt. :)

2011-02-07 @ 22:06:29
URL: http://iiea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0