INSPIRATIONSå här snygg var RiRi när hon anlände till Mahiki Nightclub i London den 10:e Maj. Lina har ett par liknande korsörhängen så jag ska nog försöka fjäska till mig dem i helgen när det är dags för födelsedagsfirande. Kan ni gissa vem det är som fyller?..


Kommentarer
Postat av: Ida - A princess diary ♥

Det gör DU! :D

2010-05-24 @ 18:47:49
URL: http://pappasguldkort.blogg.se/
Postat av: Lina

Du passar ju inte i dom. Eller ja, blonda gör inte det :P Haha. Fan va kul, party party :D

2010-05-25 @ 13:41:01
URL: http://thereturnofglamrock.blogg.se/
Postat av: malin

Hon är svår.

Ibland är hon grymt snygg i sina kläder och frisyrer, men ibland blir det bara så jätte fel.

2010-05-25 @ 13:56:16
URL: http://lunsan.blogg.se/
Postat av: charlotte

Delta gärna i min tävling på min blogg och ha chansen att vinna 50 spotlight på Bloglovin! :)

2010-05-25 @ 14:34:53
URL: http://phantomrider.blogg.se/
Postat av: simone

Riktigt snygg hon är :)

2010-05-25 @ 16:55:52
URL: http://fattybom.se
Postat av: Zarah

Sv. Skulle du ha tagit hand om alla 4 barnen själv? Då förstår jag att det hade blivit för mycket, jag tycket det är jobbigt med 2 barn ibland. Även om det stämmer med allt annat som man har på sin "önskelista" så ska det stämma med barnen och allt annat också, så det var nog bra av dig att tacka nej då. Man ska kunna trivas och jobba med barnen, utan att man ligger i sängen varje kväll och tänker att "i morgon är det ännu en jobbig dag att ta sig igenom".Jo, jag slutar som au pair i familjen Augusti men börjar som nanny med en gång istället (nannys tjänar mer) Jag får vara kvar som au pair men det vill jag inte. Jag vill kunna satsa på att bo och jobba - leva - här på riktigt. Jag har varit au pair i familjen sedan Mars 2009, så det börjar ta emot att bo hos familjen och gå efter deras regler osv. Även om jag får göra mycket som jag vill när jag är ledig så vill jag bo på eget håll och ha ett extrajobb, vilket är svårt med mitt nuvarande schema.

Jag blev erbjuden ett jobb idag, och jag har nannyjobbet, och lägenhet är redan fixat - så jag kommer stanna här på obestämd tid :)Jättekul att killarna vann! :D Tyvärr kunde jag inte vara på plats i Oberhausen men jag satt bänkad framför tv'n :)

2010-05-25 @ 17:50:42
URL: http://zizi.blogg.se/
Postat av: Karolina

sv; Ja filmen är super bra:)

Tack, jag älskar min flaga:) Fin blogg:)

2010-05-25 @ 20:17:58
URL: http://xeniiiias.blogg.se/
Postat av: Zarah

Sv. Det är i samma familj som jag kommer jobba som nanny. Men det finns agenturer som skickar ut både au pairs och nannys så jag tror inte det har något med extra erfarenheter att göra. Arbetstiderna kan se väldigt olika ut, precis som med au pair-jobb. Men den största skillnaden för mig när jag byter jobb är att jag kommer gå på ett fast schema. Nu får jag ett nytt schema varje vecka.Och det är bara halva dagar som jag kommer jobba, så jag har förmiddagarna fria ifall att jag vill hitta ett extra jobb. Det blir lite pysslande med mina tider här och på skolen eftersom fritids är på eftermiddagen när jag behövs här men jag tror det kommer gå, familjen ska ju trots allt ha en au pair OCKSÅ, så hon kan ta ett par timmar extra.Jag bor i området Alsterdorf och det är ett av dom bästa områdena. Winterhude, Harvesthude och Eimsbüttel hör också till dom bättre. Altona och Wandsbek är också okej. Men ett ställe som du inte ska bosätta dig på är Harburg. Det ligger i den nedre delen av Hamburg, "på andra sidan Elbe" (floden) som vi säger här. St.Pauli är partyområdet så där vill man heller inte bo. Blankenese är fint men det tar lång tid att ta sig in till city. Det finns fler stadsdelar men det är dom jag känner till :)Jag hoppas verkligen du tar dig hit! Det är verkligen en upplevelse. Jag älskar stadens alla möjligheter. Det finns storstadsliv, vatten (det ligger en stor sjö mitt i hamburg) och det kryllar med parker om man vill ta det lite lugnt ett tag.

En stad som har det mesta.

2010-05-25 @ 21:15:25
URL: http://zizi.blogg.se/
Postat av: TVILLNGARNA

rihanna e så grym <3

2010-05-26 @ 10:44:21
URL: http://lizzyochbecky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0