29 Maj 2010

Up and away! Sminkjobbet igår gick så bra att jag fick en till kund innan jag gått därifrån så nu ska jag bara packa ihop paletterna och alla grejer och sedan sticka iväg. Hörs senare!


Kommentarer
Postat av: sanna

kan vi få se bilder?:) jag undrar om du har ett tips till mig med fet hy. Jag använder mineraöpuder men mina röda (extremt röda:() finnar kring hakan döljs inte fast jag använder concealerpensel på det området. Jag har väldigt blek hy så mina finnar syns väldigt mycket.

2010-05-29 @ 12:55:21
Postat av: Ida - A princess diary ♥

SV: Jag tog allt ifrån en hemsida :) kommer inte ihåg vilken det var, haha..

2010-05-29 @ 16:29:43
URL: http://pappasguldkort.blogg.se/
Postat av: Johanna

Fan vad kul Ida:D<3

2010-05-30 @ 20:41:55
URL: http://themusiclives.blogg.se/
Postat av: IDA

Sanna: Du jag kom på det där med bilder direkt när jag såg din kommentar när jag kom hem. Jag glömde ta! :( Fan.. Får skriva upp lappar nästa gång - det är ju alltid bra att ha bilder på vad man gjort menar jag. Glömde ta bilder på balsminkningen jag gjorde i fredags också.



Gud vad jag känner igen mig. Jag har precis samma problem (och även väldigt ljus hy) - mycket svårtäckta finnar (och ärr) på hakan. Jag brukar ju använda concealerpensel till andra ställen men på hakan går det inte då räfflorna från penseln kan ta bort täckstiftet från såna finnar som är mer "hala"/blanka och blandar då istället det gula från Make Up Store's Cover All Mix med en mer flytande concealer (Lancôme Effacernes Longue T enue i färgen "Beige Pastel" är den jag använder -> http://www.makeupworld.it/wp-content/uploads/2009/12/Lancome_Effacernes_Longue_Tenue.jpg) och duttar sedan på det med fingret för att få en täckande yta. Känner du dig ibekväm att använda insidan av fingertoppen så ta t.ex. sidan av det. Ibland kan det kännas lite för mycket (tjockt) efter ett tag - speciellt om man inte är van med en mer icke-flytande concealer och vill att det ska se HELT naturligt ut - men det är vad som krävs för att mina ska täckas. Ett tips vore ju att prova samma sak. Vill du inte lägga ut pengar på concealern från Lancôme (som jag själv tycker är för dyr) så kan säkert en annan liknande (en flytande som denna) concealer duga lika bra att blanda med. Så att det liksom inte blir för torrt som jag tycker det blir med endast Cover All Mix. Detta ger ett snäppet naturligare resultat. Foundation funkar inte att blanda med - har provat och fick inget resultat jag blev nöjd med.



Jag håller verkligen tummarna för att du hittar en metod som passar dig - jag vet själv hur jobbigt och frustrerande det är.

2010-05-31 @ 15:33:34
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: IDA

OJ vad långt det blev... Haha! Hoppas du orkar läsa.

2010-05-31 @ 15:35:11
URL: http://iiea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0