River Island

Idag vaknade jag av att min mamma kom hem från London och började dagen med att höra om hur hon haft det. Jag är den enda i familjen som inte varit där ännu men vi funderar på att ta en weekend i sommar, vi tre. Det vore riktigt mysigt eftersom vi alla skulle vara intresserade av att göra samma saker (med skillnaden att Lina tröttnar lättare på shopping än mig & mami). Mysa bland olika pubar, gå i roliga butiker som inte finns här, vandra runt på the Tower of London och förknippa varje detalj med Tudors (som är "våran" serie), fika i solen, krama vaxdockor på Madame Tussauds, åka den överfulla tunnelbanan och bara vara få vara turist på Londons gator.

Förutom härliga berättelser så hade hon även med sig lite presenter. Bland annat en fin, grå väska från River Island som jag spanat på från hemsidan. Tycker det är hemskt synd att man inte kan beställa deras grejer över nätet och ännu mer synd att butiken inte finns här. Besökte den I Liverpool (hösten 2008) och minns att jag ville ha varenda plagg i butiken men inte hade shoppingpengar med mig så jag skulle tippa på att det blir en del shopping där när jag väl besöker den igen. Looking forward to it!







Kommentarer
Postat av: Malin

Åh, dom har den affären överallt här på Irland. Riktigt snygga kläder

2010-03-16 @ 17:47:09
URL: http://lunsan.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha!

tack! Det var lite skum film men musiken e så grym. och människorna, skulle haft så kul om jag levde då!



Nej, belgien har bara tagit paus. Jobbet flyttade till Irland och jag fick erbjudande om att få bli coach över 27 agenter o lite tjockare plånbok. Så jag tänkte prova på Irland ett år eller så. Sen får vi se? Älskar ju Belgien men vill ju även lära mig tyska...eller så slutar det med att jag bor i Turkiet? Man vet aldrig

2010-03-16 @ 19:27:15
URL: http://lunsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0