Please answer thisName (at least) one thing.

Jag har många saker jag vill hinna göra men om jag ska säga en så blir det utan tvekan att resa till ett land där jag kan träffa schimpanser ute i det fria som Jane Goodall. God I adore her...

Skulle jag dessutom få se dem tillsammans med henne så.. Nej. Ord räcker inte till.
Jag skulle förmodligen gråta av lycka i resten av mitt liv.


Kommentarer
Postat av: Anonym

sv: Haha! Jag måste då erkänna att jag tyckte tyska var det fulaste språket, efter ev finska. Men nu tycker jag det är det finaste? Skumt ;)

2010-06-09 @ 22:11:30
Postat av: Emmelie

Oops, det var jag! (;

2010-06-09 @ 22:12:01
URL: http://emmelieholmberg.blogg.se/
Postat av: Jennie

Gud, är sjukt mycket jag vill hinna göra! (och kommer hinna göra, haha) men till exempel vill jag åka till USA och kanske plugga där en termin.. får se hur jag känner efter gymnasiet sen. Sen vill jag hoppa fallskärm med! Frågan är om jag kommer våga, haha.

2010-06-09 @ 22:23:29
URL: http://nichtjugendfrei.blogg.se/
Postat av: Ida - A princess diary

SV: ÅH JA! Han är så otroligt jävla vacker-fantastisk-adorable-fin-snygg-och-allt-vad-det-heter. Tror jag dör!!SV 2: Ja, jag ska försöka hinna lägga upp bilderna idag på bloggen! :) kan inte du skicka dina bilder också? :D

2010-06-10 @ 07:14:44
URL: http://pappasguldkort.blogg.se/
Postat av: Ellen

sv: TACK! =)

Ja det får du göra, Glitter hade en massa fina ringar.. Blev skitglad när jag såg att dom hade fått in döskalleringen igen! =)

Haha, jo men jag lär bli blond nån gång. Så tack för tipset!Hmm.. Kommer inte på nånting som jag vill göra just nu. Men jag vill flytta utomlands nån gång i livet, så det får bli det! =)

2010-06-10 @ 07:15:57
URL: http://ilovepeace.blogg.se/
Postat av: Sara

Gud vad svårt, det finns massor jag vill göra. Men en dröm är iallafall att lyckas utbilda mig till psykolog och hjälpa barn som varit med om traumatiska händelser. Det är verkligen min dröm! Sen att få träffa killarna i TH skulle ju inte sitta fel direkt :pSV: Ja jag vet, helt underbara bilder. Så fort jag kollar på dom känner jag hur tårarna kommer. Så mkt känslor!

2010-06-10 @ 10:00:34
URL: http://sadusara.blogg.se/
Postat av: Essi

Självklart vill man göra massa saker. Men något som jag absolut bara hoppas på att få göra, är att träffa "Mr. Right" eller vad man ska säga. För hur cheesy, löjligt och typiskt det än låter, så tror jag att livet blir bra i slutändan oavsett vad man går igenom och gör, om man har den där personen med sig.

I min mening (och det spelar ingen roll om det är mellan familj, vänner, partners eller för ett intresse) är kärlek allt.

"Love is the only thing that makes life worth living."

Onödigt långt svar kanske, men hey, that's me.

2010-06-10 @ 12:41:12
Postat av: Ida - A princess diary

SV: Jo men precis. Jag måste också fixa massa grejer till imorgon när jag åker till London :) jag smsar när jag är inne :D

2010-06-10 @ 12:48:37
URL: http://pappasguldkort.blogg.se/
Postat av: IDA

Nej men jag håller med dig Essi! Totalt. :) Bra skrivet!

2010-06-10 @ 13:39:27
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja, det vore fan häftigt! Och flyga luftballong o sånt.. hoppa fallskärm. Gifta sig med Bill.... hehehSV: Mjo, men den lilla kunde jag tagit med.. fan! Men aja, huvudsaken är ju ändå helt klart att jag var där.Jo, det var galet! Folk runt omkring mig svimmade hela tiden (tur som fan att jag klarade mig) och en stor kille som svimmade ett par meter bakom mig skulle då dras över publiken, damn han hade ALL sin vikt på mitt HUVUD!! man fick böja sig fram och så drog de över folk, ont som fan och ingen luft fick man. Fast på något konstigt vis kan jag inte låta bli att gilla det hahaha

2010-06-10 @ 14:00:29
URL: http://folmer.blogg.se/
Postat av: charlotte

Alldeles för mycket, men bo i USA i något år SKA jag ha gjort innan jag dör. Gärna Tyskland också för den delen.

2010-06-10 @ 17:58:44
URL: http://phantomrider.blogg.se/
Postat av: Lina

Resa jorden runt (och jag menar att jag ska hinna besöka ALLA länder som finns!), kramas med tigrar, att alltid älska och vara älskad... det finns mycket!

2010-06-15 @ 19:24:29
URL: http://thereturnofglamrock.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0