IMATS 2010

Förra året satt jag och avundades de som var på IMATS 2009 i Pasadena, Kalifornien och bestämde mig för att åka dit 2010. Nu när jag fått reda på datumen för årets IMATS så vet jag att jag inte kommer kunna åka (om jag inte vinner på lotto eller blir bjuden vilket inte verkar så troligt) p.g.a. en senare resa och det suger rätt rejält om jag ska vara ärlig.

Den senare resan skulle jag dock inte heller vilja byta bort så jag får försöka att se det positiva trots att jag nu kommer gå miste om vad som skulle bli en av årets höjdpunkter och istället ta igen det nästa år. Då tar jag ledigt från vad jag än gör och sätter mig på ett plan till Los Angeles. Den som väntar på något gott..

Håller tummarna för allt i världen att make up artisterna jag så gärna ville träffa ska dit även nästa år. Ska inte låta bitter för det vet jag att ni inte vill höra men med min "tur" så skulle det inte förvåna mig om mässan läggs ner eller att de jag vill träffa struntar i mässan just det året. Haha.. men billigt smink blir det ju i alla fall. Nej, visst ja - DOLLARN HÖJS också. Haha, bara för att. Ska vi slå vad?





För er som inte har hört talas om IMATS så står det för International Make-Up Artist Trade Show och är helt enkelt en make up-mässa där ett olika märken visar upp sina produkter på människor o.s.v. och där man även kan lära sig mycket nytt genom föredrag och liknande. Förra gången informerade de t.ex. om Airbrush Makeup och de som ville kunde gå och lyssna och lära sig om det.

Mässan hålls i olika städer, i olika länder, på olika datum och startar i London nu i Januari följt av Sydney, Toronto, Vancouver och till sist Los Angeles som är den jag helst vill besöka. Bland annat för att det finns människor där som jag vill träffa och även för att smink är så galet mycket billigare i USA än här i Europa. Har skrivit upp massor av butiker jag måste besöka när jag åker dit. Ni anar inte hur mycket jag längtar!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0