01.01.2010 - Friday night in Hamburg

Här kommer lite fler bilder från Hamburg!

De här är från tredje dagen, den 1:a Januari. Vi hade tänkt gå ut och fika (och samtidigt se lite mer av staden i dagsljus) på eftermiddagen men efter att ha festat till morgonen så kom vi inte utanför hotellrummet förrän frammåt kvällen. Då promenerade vi tillbaka till den lilla Italienska restaurangen några gator ner och fyllde magarna innan förfesten på hotellet drog igång. Sista kvällen i Hamburg!




På hotellet. Fixar inför den sista kvällen


Let's celebrate!


Längs the "red light district" står det tjejer i fönster i väntan på kunder... En av dem hade intagit en lite ovanligare ställning. Hahah!






Vi blev riktigt förvånade över hur många som ropade "Bill!" och "Tokio Hotel!" efter Lina på nyårsafton - av flera anledningar men bland annat för att man tycker att tyskar om några bör veta hur han ser ut och hur han inte ser ut. Folk tittade med stora ögon, slog på sin närmaste kompis och pekade när hon kom gåendes.. strax innan de insåg att det inte var han. Hahah, det var rätt kul att se. För två tjejer tog det lite längre tid. De följde efter henne ett tag nere vid den största delen av nattklubben men vek snopet av efter att hon vänt sig om och visat ansiktet. Hahaha.

Trots att hon skippade sin mohawk så fortsatte folk att ropa "Tokio Hotel!" efter henne även den sista kvällen. Vi har båda lite svårt att se hur man kan koppla henne till honom när hon varken har liknande hår eller liknande smink - och framför allt inte när hon har röda läppar. Haha.. Borde inte det ses som en förolämpning mot Bill?


Jag & Carro blev distraherade på väg till Reeperbahn..




"YES, IT'S 2010"-partyt på Thomas Read:


Träffade på Michael och hans vän - två killar som jag hade tyskalektion med på terassen kvällen innan - på TR, skålade, skrattade (något enormt p.g.a. Bagges galna påhitt), dansade med tjejerna och spelade in oseriösa men ändå misslyckade videobloggar. Hur man nu lyckas med det.. ?


Lina väntar otåligt på att vi ska lyfta bakdelarna & följa med henne till dansgolvet. Bagge föredrog dock att dansa på borden vilket jag lyckligtvis fick med på film. Kvällens roligaste!



Vi avslutade natten på Jams och det blev en väldigt kul sista kväll. :)


Eller.. riktigt avslutade gjorde vi på en av stadens miljontals sexbutiker. Haha.. Jag & Bagge gjorde våra fynd runt klockan 5 på morgonen och då var snopptofflorna, badkarspluggen och sugrören givna. Förresten - hur klockrena är inte de där snoppbrillorna längst ner på bilden? Damn it, vad jag ångrar verkligen att jag inte köpte dem!

Kommentarer
Postat av: Lina

Wunderbar <3

2010-01-14 @ 21:21:35
URL: http://thereturnofglamrock.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0