Silly boy

Hej! Har varit i Västerås större delen av dagen tillsammans med familjen men är nu hemma och sitter och väntar på att Lina ska dyka upp. Vi ska hem till Max och avsluta den här veckan med söndags-film-mys. Eva Simons spelas för fullt här hemma medans jag försöker välja vilket glasspaket som ska med. Persika/hallon, choklad eller chokladkross? Det är frågan. Dagens I-landsproblem....Hon är grym!

Kommentarer
Postat av: clara

SVAR:

Jag har för mej att Vårruset brukar vara i maj någon gång. Jag har aldrig varit med på det själv, men jag kan tänka mej att det är perfekt för att dra ihop ett tjejgäng att ta sig runt loppet tillsammans med och sedan avsluta med en picknick! :)

Och angående Pixie Lott så blev jag tipsad av en vän att lyssna på henne, så jag har ingen aning om var hon kommer ifrån eller hur hon har blivit känd ;D

2009-09-20 @ 22:08:39
URL: http://costergren.blogg.se/
Postat av: p

älskar låten!

2009-09-21 @ 15:18:40
URL: http://petriss.blogg.se/
Postat av: Tillan

Svar: Ja, de gjorde den för att det skulle bli en historisk låt som skulle vara till för donering till fattiga länder osv, men sen läckte låten på nätet innan de hann börja och båda vart jättearga och jättebesvikna, därför finns den inte på någon skiva eller singel..!

2009-09-21 @ 20:49:03
URL: http://tillantillan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0