Berlin: Day 4 - WHITE TRASH

Hej bloggen och ni tålmodiga läsare!

Först vill jag bara be om ursäkt för den usla uppdateringen här i bloggen de senaste dagarna. Jag försöker verkligen men min dator börjar sakta men säkert lägga av för gott. För att skriva, lägga till bilder och publicera ett inlägg så måste jag (helt seriöst) oftast planera det i flera timmar i förväg. Hur många spontana inlägg har ni sett här på senaste tiden?.... Precis. (EDIT: Ta det här inlägget som exepel. Jag gick in på arkivet & tittade för att se hur långt det tog från början tills det publicerades - den första bilden laddade jag upp kl 16:35.) Jag överdriver verkligen inte även fast jag själv förmodligen inte skulle tro på någon som skrev så för ett år sedan. Now I would.

Jag skaffade den här på hösten 2006 så den är snart hela 3 år - absolut längre än den är gjord för att fungera, enligt mitt datasnille till vän - Jeanette. Jag tycker att det är sjukt dåligt att en laptop är gjord på det sättet men förmodligen så är datorerna i butik idag ganska mycket bättre, har mer minne och är mer hållbara. Det är ju som sagt ändå 3 år sedan jag köpte den. Ja, en ny måste jag ha. En mini-laptop vore också kul att ha när man reser. Jag måste införskaffa en så fort pengarna räcker till.

Moving on to someting a little bit more fun.

Jag har fortfarande inte visat alla bilder från Tyskland så här kommer ett par från den 4:e dagen, lördagen. Vi fixade iordning oss, köpte pizza och hade vår egen lilla förfest på hotellrummet. Vi hade inga direkta planer på var vi skulle men visste att vi säkert skulle hitta ett kul ställe att spendera natten på.

Redan när vi satt och väntade på tunnelbanan så träffade vi en jättetrevlig stockholmare (chock!) som var jätteglad över att få tipsa om nattklubben White Trash. Jag kände igen namnet från att ha sökt efter nattklubbar i Berlin innan vi åkte dit men glömt bort namnet. Jag kom i alla fall ihåg att det var en rockigare klubb och det bekräftade han och trodde att vi definitivt skulle gilla den. Vi gav oss iväg för att upptäcka att allt bra han sagt om klubben stämde och vi fick en riktigt kul kväll. Jag vill tillbaka!


Vårat lilla "partybord" (haha) innan vi åkte ner till stan. Pizza, vin & chips


Efter att vi råkat åka fel (så går det när en envis syster & en senil syster försöker komma fram till vilken station vi skulle av på - and for the record så hade jag rätt) så hamnade vi till slut vid ett bord på White Trash.


Det var så himla mysigt, fränt och udda. (Belysningen på hela stället var med som på nedre delen av bilden - och på bilden nedanför; mer röd och mörk. Inte så ljust som på den övre delen.) "Pirates of the caribbean möter kinesisk restaurang" skulle jag säga. Haha, det var trappor och små gångar överallt. Supermysigt. Jag ville flytta in i vid den lilla tappen längst ned på bilden. Det var bara så mysigt just där. Dörren ledde till the Diamond Lounge som liksom satt ihop med White Trash. Vet inte om det bara var tillfälligt eller inte men ingången till White Trash var via the Diamond Lounge. Där nere kunde man dansa, det fanns ett rökrum, en bar innanför galler (riktig "underground"-känsla, fräsigt var det), garderob, fler små gångar och t.o.m. en liten "damm". (Bilden lånade jag från google.)

Jag gillar absolut att vara på ställen där man kan dansa men det här var ett så underbart ställe, så fint, så socialt och så annorlunda motför det jag är van vid. Det verkade som folk kunde gå runt och prata med vem som helst, blandingen av folk var så stor, stripporna i fönstrena flirtade vilt med både killar och tjejer och livemusiken började strömma från den lilla scenen efter att klockan slagit två.

Det här är en nattklubb som jag tror att du skulle gilla, Tillan!

Jag kommer definitivt att besöka stället igen - förmodligen för födelsedagsfirande!

Kommentarer
Postat av: Tillan

Ja det lät asnajs när du berättade om det på tele förut! :D

2009-09-23 @ 22:08:00
URL: http://tillantillan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tcyker det är skit kul att läsa din blogg. bara synd att du inte kan uppdatera så ofta eftersom din dator är som den är :) Keep up the good work

2009-09-24 @ 01:50:04
Postat av: IDA

Anonym: Du vet inte hur glad din kommentar gör mig. Det är riktigt frustrerande att inte kunna blogga då jag vill (överhuvudtaget själva grejen att vara begränsad av en dator) men du är en ängel som står ut. Verkligen! Tusen tack! :) :)

2009-09-24 @ 18:10:27
URL: http://iiea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0