Berlin: Day 3


Det finns ju så mycket att se i Berlin så även denna dagen så gav vi oss ut på stan för att titta i butiker och upptäcka nya, intressanta ställen. Även för att besöka MAC.


Inspiration. Det kallar jag både innehållet i inredningsbutiken "DOM" och dess hängande "spegelplatte-gardins-grej" till ytterväggar. Nice!


Vi hade tänkt äta middag uppe i tornet (på bild) men valde istället en trevlig liten restaurang strax brevid.Goda pizzor serverades samtidigt som servitören & kocken kämpade med att försöka hitta rätt konsistens till den vita såsen - "det stora mysteriet" - som vi efterfrågade. Haha, de var så gulliga.


På kvällen blev det festligheter. Utgång; Matrix!

Jag gillar Linas fräna strumpbyxor


Matrix var gait. En mer detaljerad recension om stället kommer senare - tänkte nämligen göra en liten "måsten i Berlin"-guide här framöver.. men gillar ni att dansa så kan jag rekommendera er redan nu att joina de vältränade dansarna på den lilla dans-scenen.  (Bilderna är lånade från deras hemsida.)


Jag i taxin på väg tillbaka till hotellet

Kvällen var kort sagt: 

Kommentarer
Postat av: Sanna - saos.blogg.se

Hej hej! Nu är tävlingen du deltog i avgjord och den lyckliga vinnaren avslöjas här http://saos.blogg.se/2009/september/vinnarna-av-tavlingen.html !Där kan du läsa mer, samt buda på en skugga i färgen petal vid intresse! Fler tävlingar kommer inom kort. Kram kram

2009-09-17 @ 17:26:46
URL: http://saos.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sv: Asså det var en länk som jag hittade på schwarz.blogg.se du vet TH-bloggen för ett tag sedan. Men en del av låtarna kan man höra på youtube..men du bara måste lyssna på är Screamin' den finns på youtube..sjukt bra!!<3

2009-09-17 @ 19:14:24
URL: http://themusiclives.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag älskar er tjejer<333

2009-09-17 @ 23:16:51
URL: http://themusiclives.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag älskar er tjejer<333

2009-09-17 @ 23:17:15
URL: http://themusiclives.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0