Dagens sminkfrågor

1. Har ni någon speciell vardagslook som ni oftast kör med när det kommer till smink eller varierar ni? Bara mascara, bas och mascara, läppstift, läppglans, ögonskugga?...

2. Vågar du gå ut med vilket smink du vill eller tänker du på vad andra ska tycka & tänka?




För mig är t.ex. mörklila läppar (som Rihanna bär på bilden ovanför) inget som behöver ett "wow, vad modig du är som vågar!" eftersom jag inte ser en anledning till att inte se ut som jag vill - men för många är det inte lika självklart att gå ut med en sminkning man gillar eftersom man oroar sig över vad andra tycker & tänker. Kanske för att det inte är något de brukar använda.

Jag vet för jag har själv varit den personen och är 100 procent säker på att det finns många andra som tänkte/tänker likadant.

Anledningen att jag frågar är för att alla har egna åsikter om vad som är vanligt, modigt och vad som är överdrivet. En del tycker att att ögonskugga är för mycket och endast passar till fest, en del tycker att lösögonfransar gör ens utseende lika fejk som silikonbröst medans en del gillar så mycket glitter och färg som möjligt. Inget är fel - det är bara en smaksak.


Kommentarer
Postat av: Sabina

1. Har nog vanligtvis bas, mascara och eyeliner eller bas, mascara och ögonskugga till vardags =)



2. Skulle i dagsläget inte våga gå ut med vilken sminkning som helst, men jag tror jag börjar bli modigare. Har iaf köpt rött läppstift, woho ;) Men lila är ruggigt snyggt. Tror det är mer jag än rött. Tips på något bra sådant? Något lite mörkare än Rihannas.

2009-11-16 @ 19:46:53
URL: http://lundinsabina.blogg.se/
Postat av: Lina

1. Som vardagssminkning har jag oftast bas, eyeliner & mascara eller ingenting alls.



2. Jag skulle våga gå ut med vad som helst för smink, bara jag själv tycker att det är snyggt.

2009-11-16 @ 20:54:17
URL: http://thereturnofglamrock.blogg.se/
Postat av: Veronica

1. Vanligtvis har jag mascara och svart eller grå ögonskugga. Kan variera till mascara och eyeliner istället för ögonskugga :)



2. Jag brukar kunna gå runt i lite outstanding, men jag skulle nog inte våga "kleta på" hur mycket som helst. Dock så är det inget som jag tycker är snyggt (på mig i alla fall) så det är inte så att jag går runt och tänker "om jag ändå vågade.." :b

2009-11-16 @ 21:17:17
URL: http://outofview.blogg.se/
Postat av: Sabina

Sv; Haha, ja precis. Nej, jag tror inte han var seriös. Han brukar fula sig ;P Är Tv400's kanalchef, haha. Så fult, som att jag skulle skriva "fixar ärr" om jag skulle skära mig ;)

2009-11-16 @ 21:17:22
URL: http://lundinsabina.blogg.se/
Postat av: Emelie

1. Jag har mascara & rouge på mig och jag har något smink överhuvudtaget.



2. Jag älskar att sminka fest&fantasimake, fast kanske mer till helg/fest. Testar gärna mörka färger på ögonen. Lite lättare kanske när man vet vad man passar i osv.



Vad har du själv?

2009-11-16 @ 21:28:16
URL: http://emelielagerqvist.blogg.se/
Postat av: Emelie

Det ska vara OM jag har något smink överhuvudtaget*

2009-11-16 @ 21:30:41
URL: http://emelielagerqvist.blogg.se/
Postat av: Ida [ i d a b a r c k . b l o g g . s e ]

1. Jag har bas, rouge, mascara, lite eyeliner, ögonbrynspenna :)

2. Jag skulle absolut inte våga gå ut i vilken sminkning som helst, om jag inte vad skitkänd och alla skulle tycka jag var jättecool om jag gick ut så för att ajg vågade vara annorlunda. Men däremot så känner jag inte att jag behöver gå ut med vilken sminkning som helst heller eftersom jag trivs med den jag brukar ha :D

2009-11-16 @ 22:35:09
URL: http://idabarck.blogg.se/
Postat av: Zara/Nä

1. Oftaste blir det bas, svart&vit kajal men även röd ibland, och så mascara. Dock hinner jag aldrig sminka mig nu förtiden har blivit en riktigt sjuksovare på morgonen.

2. Jag har nästan alltid haft lite mer annorlunda sminkningar, men hade nog med annorlunda förut, men det beror nog inte på vad folk tycker utan för jag har växt i från den stilen. Men visst, tyckte jag smikningen var snygg skulle jag nog ha den. Fast ingen i min omgivning skulle nog bli förvånad eftersom jag brukar var lite udda när det gäller, kläder, smink, hår ect

2009-11-16 @ 22:48:52
URL: http://doneisdone.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sv: Men ska vi ta och bilda klubb? Jag är löjligt mörkrädd, så fort jag släcker lampan när jag är själv får jag för mig att det ska komma en massa spöken som bara stirrar på mig..och det är verkligen skit jobbigt att vara så mörkrädd, iaf jag tycker det. Jag hade mer en gärna velat kunnat sova med alla lampor släckta när jag sover själv hemma, kunna gå ner i tvättstugan själv, vara ensam hemma utan att tända upp hela lägenheten..ja..visst, lite löjlig är man..men man kan ju inte hjälpa det! Något speciellt som gör dig extra mörkrädd?



Och vi kanske ska ta och testa en varsin docka, det kan ju funka..alltid värt ett försök eller två..fast undra om kärleksdockan verkligen kan fixa Tom..hahaXD

2009-11-16 @ 23:10:15
URL: http://themusiclives.blogg.se/
Postat av: Malin

1. eyeliner och mascara.



2. I say GO!

har alltid mixat med smink och drömmen e väl att få utbilda sig sen? när pengarna dyker upp. det e bara att kladda o njuta. har inget emot att folk tittar. jag vill ju visa upp det jag gjort

2009-11-17 @ 14:10:17
URL: http://lunsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0